Sziasztok!
Köszi a hiányolást! Nem nagyon tudtam jönni. Atért nagyjából átolvastam a termést!
Dorkának puszi!!!! És Pankával nagyon édesek együtt!
Timi, Kat, Kikuka! Jobbulást!
Pár téma, ami megragadt a lyukas agyamban:
Ülés: Réka csak 1 évesen ült fel...17 hónaposan járt...(Ez csak emlékeztető, már írtam...csak hogy ne parázzatok!!!)
Fog: Réka elmúlt egy, mire kinőtt az első...Levike 10 hónapos volt, és minden foga csodaszép fehér. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy SOHA nem kaptak cukros lét cumisüvegből, csőrös pohárból, hanem mikor már nem szopiztak, sima csapvizet ittak pl. éjszaka is. Én nagyon tudom ajánlani, hogy így szokassátok a gyerkőcöket, mert nagyon tudok haragudni az olyan szülőkre, akiknek a 2-3-4 éves gyereküknek tök fekete elöl a foguk...Remélem, ezzel nem bántottam senkit, ez a magánvéleményem, mindenki azt csinál persze, amit akar.)
Prücsi! Jók a fiúk együtt! Az enyémekre is rájön néha a nagy szeretgetés, és akkor szegény Botira ketten egyszerre másznak, ő meg tűri, nincs is más választása szegénykémnek! Köszi a céklás tippet, majd én is kipróbálom. Mi eljutottunk egy teljes almáig 1 hét alatt, most a 2. héten saját fagyasztott meggyel eszi Boti, azt is benyalja simán. (Nekem is ízlik
)
Hajni! Drukk a gipsznélküliséghez!
Jolka! De jó, hogy kiderült a baj! Remélem, hamar rendeződik a doldog!
Macsek! Vilkó haláli a képen!!!
Vicuska! Jó volt Titeket is látni! Jó az új kocsi! És szépek vagytok!
Ági és Ádi! Üdv itt! Szépek vagytok!
Gömbi! Jó, hogy nem "vesztetek" el! Gyere azért, ha tudsz!
Kiri! Nem semmi ez a Nadin! De így legalább mindenki megtudhatja, mi vár rá pár hónapon belül...
Andi! Gyógytornász-sztori:
És igazad van: nem hasonlítgani nehéz, de asszem, megéri (én így a 3-nál már meg tudom csinálni
)
Móni! Uszi, de jó! És szaunáztatok is Jankával? Levikém is szerette anno még Debrecenben, amikor jártunk.
Anett! Csak ügyesen apuka nélkül, mint eddig!
És rólunk:
1. Csütörtökön lesz a műtétem a szájsebészeten...
2. Botival voltunk csípőkontrollon, megvizsgálta a doki, szerinte OK, de azért, amíg még tűri, rakjam rá a terpeszpelust. Mondom neki, hogy ő aztán tűri, mivel 5 napos kora óta éjjel-nappal rajta van, úgyhogy kérdeztem, hogy mégis még meddig adjam rá. Még egy hónapot javasolt. Már nagyon unom, mert tépőzáras és mindenhez ragad, állandóan szétjön, de a gyerekért mindent. Így aztán nem tudom, hogy 7 hónapos koráig meg fog-e fordulni ez a gyerek. Azért lehet, amikor nem alszik, néha leveszem majd róla, csak hogy lássam, mit művelne nélküle...
3. Levit beirattuk iskolába. Jajj, új korszak kezdődik szeptembertől!
4. Szombatra bált szervezünk, úgyhogy nem sokat leszek, mert amiben tudok, segítek (évente egyszer rendezünk, tök jó szokott lenni).
No, léptem is! Szasztok!