Emma! Családi házban laknak anyósomék. De a kutyáknak szabad bejárásuk van a házba
Ráadásul a szobába is bejárnak, sőt a fotelba felengedik őket
Szóval minden teli van kutyaszőrrel, a bútorokból nem igazán lehet kitakarítani rendesen. Minden a kutyák körül forog. Én is szeretem a kutyákat, a szőlőben van nekünk is két szálkásszőrű tacsi. De amit ők művelnek velük, az már túlzás. Nekünk egyszer 3 hónapig volt a kutyánk a lakásban, amikor még nem volt gyerek, mert beteg volt, a hátán kihullott a szőre, és nem akartuk, hogy megfázzon, ezért otthon volt, velünk(akkor éppen nem volt munkahelyem). Én naponta porszívóztam, felmostam, de még így is úgy éreztem, hogy minden teli van a szőrével. Alig vártam, hogy jobb idő legyen, hogy ki lehessen vinni, pedig amúgy nagyon aranyos kutyus. De az ágyra nem engedtem fel! És sosem tartanék a lakásban kutyát, meg semmilyen szőrös állatot. Dani egyébként nagyon okos, megértette, hogy neki nem szabad simogatni a kutyákat, pedig a mi két kutyánkat annyit dögönyözte. Hát idén nyáron már nem lesz neki szabad. Dominikkal nehezebb helyzetben leszek, ő most fedezte fel, hogy milyen jó dolog az a kutya. Az utcán meglát egyet, akkor "rohan" oda, hogy "va-va-va"
Amíg ő nem érti meg, hogy nem szabad neki, addig nekem kell nagyon odafigyelnem rá.
Szakdoli leadásnál nincs határidő csúsztatás. A dékáni engedélyhez meg nagyon alapos indok kellene, de nekem már volt egy méltányosságim, és több nincs. Dani elkeverte a leckekönyvem, és nem tudtam leadni időben, és ehhez kellett a méltányossági
Szóval ez a lehetőség nálam már kilőve. De barátnőm, aki beköti majd, azt mondta, hogy akár csütörtökön is odavihetem neki, péntekre kész lesz, de nem akarom az utolsó pillanatra halasztani. Ezért lenne jó, ha holnapra kész lenne, a tanár át tudná nézni, és lehetne köttetni, és időben le tudnám adni. Most éjjel nem írtam, nem bírtam fent lenni. A sok kávé már tönkre teszi a gyomromat.