Új privát üzeneted érkezett!

Jajj Josi,
részvétem... nekem is nemrég volt egy fogorvosos kalandom. :?
Cseriani,
szuperügyes Eliza!!! Barnus még támaszkodik maga előtt, Eliza meg milyen vagányan felcsapja a kezeit. :)
Vendég

szerintem Elizának akkora a pocakja,hogy nem tud támaszkodni. Vagy a kezei rövidek?? :shock: :roll:
Vendég

Sterilizálás: én sem viszem túlzásba. A mellszívót én is sterilizáltam mikor használtam, néha a cumisüvegeket mikróban sterilizálom, ennyi.
Babavíz: eddih Hipp-et, Janát , Humanat használtunk, de most én is át akarok térni az Óbudaira.

Cseriani, gyönyörű Eliza. Nagyon édesen csücsül. Oli még nem nagyon tud, mindíg előrehajol és orra bukik.

Kép
timesz

Hali!
Josi, meglátod, világbajnok mosolyod lesz, csak addig bírt ki... Gyere akkor, beszélgess velünk, ahhoz nem kell kinyitni a szádat... Nem gyökérkezeltek? :shock: Akkor télleg nagyon fájhat.. Kihez jársz?
Steril-izé: mi fél éves korukig mindent steriolizáltunk, még a babavizet is felforraltuk Hannának... :oops:
Mi Nestlé Aquarelt iszunk. Ezzz itt aaa reklám helye! :lol:
Kosz - hát, én gyakran takarítok, azér is, mer Ármin egész nap a padlón mászkál, de pl tegnapelőtt már homokozott anyuéknál. :lol:
Eliza annnyira széééép még mindig, Cseriani! És nagyon ügyes! Árminom is úgy ült, hogy előredőlt kicsit, a hasa meg megtartotta. Amint elkezdett volna így hadonászni, mint Elizád, simán eldőlt volna. :lol: Timesz, talán azért bukik orra Olivér is, mert sportos kiskölök, nincs nagy hasa, aztán előrebukik... :lol: Ármint nem engedte a pocakja előredőlni... :lol: Ráér még ücsörögni. Felülni meg sokkal később fognak. :D
Vendég

Emma a Nestlé Aquarell Kristófnál is bejön,de szerencsére nálunk nagyon jó a csapvíz,azt is szereti :D
Vendég

nyugi Timesz,Eliza is csak kis ideig ül meg,de ő inkább hátrafelé dől el,mint a krumpliszsák,vagy oldalra,és közben hasra fordul :roll: Ez eléggé érdekes produkció :lol:
Vendég

Nem úsztok meg,teszek képeket :oops:
(Rózsaszín ne tévesszen meg senkit, csajos ruhákban alszik... :mrgreen:)
Kép
Enyim így ült alig félévesen, de könnyű volt neki, mert az ágy puha és könnyebben megtartotta magát. Aztán így dőlt el:
Kép
Vendég

Elvileg nálunk is jó a csapvíz, Tengelicről kapjuk, csak amikor nő a vzífogyasztás, pl nyáron, akkor itt a falun belül van egy régi kút, akkor onnan is, mer a tengelici nem bír annyit. Ez a falubeli víz meg arzénos. Ezt akarják az idén kiiktatni. Persze, ha olyan durva lenne, nem ihatnánk... Én is sokszor csapvizet iszom, meg Hanna is. De néha büdös, mint pölö tegnap is az vóóót nálunk, aztán ilyenkor nem esik jól...
Eliza produkciója nagyon jópofa! :lol:
Vendég

Emma,
én úgy tudom a falubeli kutak sem arzénosak mind, ami meg az azt már nem használják egyáltalán. :)
Vendég

Akkor jó. :D
Vendég

http://www.freeweb.hu/protfilt/magyar/s ... odesek.htm

sziasztok!

Bocsi, hogy ide kontárkodok, de a vízről nézzétek meg ezt a lapot.

Nálunk a múlthéten szereltek be egy víz tisztitót és vízlágyítot.
Egy szürön eresztül jön a víz és hogy milyen víz? Hihetetlen.
El sem akartam hinni, hogy ebből ittunk és föztünk.

Kép

móni
bedmona

Hű de eltűnt mindenki :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

MIndenkit elijesztettem... :P
Te meg ne kukucskáljá, Törpilla :wink: , hanem szakdolgozzá! :D
Vendég

Annyira szépek ezek a gyerkőcök, Eliza is, Hanna is, Ármin is :lol: Megalakíthatnánk a "Csupaszem-gyerekklub"-ot, a fórum minden gyerkőce benevezhetne :wink:

Emma, kis manótársam :lol: Nem vagy te olyan ilyesztőőőő! Szakdógozok ám én, csak pihiként jó olvasni benneteket. Na persze, csak ha írtok!!!!!! Most viszont már nem látok, akkorákat ásítok, hogy majd kiesek a számon :oops: , a gépelés sem igazán megy (simán megbuknék most gépírásból :roll: ), ezért úgy döntöttem, hogy vízszintbe helyezem magam :D K.O. vagyok :(

dadomi

ja, az idő meg nem 0 óra 53 ám!!! Hanem 1 óra 53!

dadomi

Épp számolgattam Dadomi, hogy hajnali 2-kor még ott ültél... :shock: KOmolyan, minden elismerésem. Nade, mingyáááá vége, és akkora ötösöket kapsz a dogádra, mint a Himalája! Megérdemled.
Én, mikor Hanna kicsi volt, úgy csináltam a szigorlatok előtt, hogy este 10-től hajnali 2-ig nyomtam mindig. Nade ő aludt, egyedül volt, pici volt, anyuéknál laktunk, anyós is elvitte, ha megkértem rá... Foggalmam sincs, hogy tudod ezt csinálni. Le a kalappal, de komolyan.
Vendég

Emma!Mikor elkezdtem ezt a sulit, ugye még csak Dani volt, nem járt még oviba sem. Akkor én is úgy tanultam szinte minden nap, hogy este 10-től éjjel 2-ig. De az első félévben, amikor elég kemény matekunk volt, akkor egy héten 3-4-szer "eljátszottam" ezt, de nem voltam fáradt, mert reggel nem keltem 6-kor, hanem amíg Dani aludt, én is aludtam. És így bírtam az éjszakázást. Persze az eredménye is meglett, három matek vizsgám volt az első félévben (két írásbeli, meg egy szóbeli, ebből két vizsga gazdaságmatek), és mindegyik elsőre sikerült 3-asra!!!! :lol:
Na de most. 2-kor kikapcsolom a gépet, mire ágyba kerülök, elalszok, van kb fél 3, aztán hétköznap 6-kor csörög az óra, mert ugye az oviba azért nem mehetünk 10 órára :? Ráadásul ma itthon van mindkét gyerek. Anyósomékhoz mehetne Dani, de akkor meg tuti jövő hétre megint asztmatikus hörghurutja lenne, ami 3 hét betegséget jelent, (a kutyák miatt). :? Más meg.... Szóval nagyon jó kilátásaim vannak a hétvégére. A ruhatáramat meg lassan lecserélhetem, na nem nagyobb méretű ruhákra, hanem kisebbekre. Fel akartam valamelyik nap húzni egy terhesség előtti kedvenc nadrágomat. Hát két számmal nagyobb rám :? És lassan az összes nadrágommal így leszek. Szerintem mire kezemben lesz a diploma (na persze ahhoz először is a szakdolinak kéne hétfőre elkészülnie, amit jelen pillanatban erősen kétlek) kelleni fog az a bizonyos vaságy, hogy 50kg-t mutasson majd a mérleg. :? :?
Na jól van nem untatlak benneteket már a tanulásommal.

dadomi

Hú, ez nagyon durva Dadomi. És anyósodék amúgy panelban laknak? Nem tudnak valahogy kutyamentes övezetet kialakítani, hogy unokázhassanak? :cry:
Nálunk a suliban volt rá lehetőség, hogy csúsztassuk a leadás időpontját, néhány nap volt csak, asszem, utána meg már dékáni engedély kellett volna hozzá. Biztos van ilyen nálatok is, sztem ne aggódj, ha esetleg nem leszel meg a dogáddal holnapra! Nézd meg a TVSZ-t.
Vendég

Emma! Családi házban laknak anyósomék. De a kutyáknak szabad bejárásuk van a házba :? Ráadásul a szobába is bejárnak, sőt a fotelba felengedik őket :x Szóval minden teli van kutyaszőrrel, a bútorokból nem igazán lehet kitakarítani rendesen. Minden a kutyák körül forog. Én is szeretem a kutyákat, a szőlőben van nekünk is két szálkásszőrű tacsi. De amit ők művelnek velük, az már túlzás. Nekünk egyszer 3 hónapig volt a kutyánk a lakásban, amikor még nem volt gyerek, mert beteg volt, a hátán kihullott a szőre, és nem akartuk, hogy megfázzon, ezért otthon volt, velünk(akkor éppen nem volt munkahelyem). Én naponta porszívóztam, felmostam, de még így is úgy éreztem, hogy minden teli van a szőrével. Alig vártam, hogy jobb idő legyen, hogy ki lehessen vinni, pedig amúgy nagyon aranyos kutyus. De az ágyra nem engedtem fel! És sosem tartanék a lakásban kutyát, meg semmilyen szőrös állatot. Dani egyébként nagyon okos, megértette, hogy neki nem szabad simogatni a kutyákat, pedig a mi két kutyánkat annyit dögönyözte. Hát idén nyáron már nem lesz neki szabad. Dominikkal nehezebb helyzetben leszek, ő most fedezte fel, hogy milyen jó dolog az a kutya. Az utcán meglát egyet, akkor "rohan" oda, hogy "va-va-va" :) Amíg ő nem érti meg, hogy nem szabad neki, addig nekem kell nagyon odafigyelnem rá.
Szakdoli leadásnál nincs határidő csúsztatás. A dékáni engedélyhez meg nagyon alapos indok kellene, de nekem már volt egy méltányosságim, és több nincs. Dani elkeverte a leckekönyvem, és nem tudtam leadni időben, és ehhez kellett a méltányossági :? Szóval ez a lehetőség nálam már kilőve. De barátnőm, aki beköti majd, azt mondta, hogy akár csütörtökön is odavihetem neki, péntekre kész lesz, de nem akarom az utolsó pillanatra halasztani. Ezért lenne jó, ha holnapra kész lenne, a tanár át tudná nézni, és lehetne köttetni, és időben le tudnám adni. Most éjjel nem írtam, nem bírtam fent lenni. A sok kávé már tönkre teszi a gyomromat.

dadomi

Ez nem jó, Dadomi... Minden tiszteletem az állatoké, de kutyát, macskát biztos nem engednék be. Nem ítélem el azt sem, aki igen, nade ha allergiás gyerek van, akkor nagyon durva. Dominik is allergiás a kutyaszőrre?
Nem könnyű nektek, hallode...
:cry:
Szakdoga: tuti készen lesz, ne aggódj! :wink:
Vendég

Emma! Mindkét gyerek kutya- macskaszőrre allergiás :? Én meg talán jövő héten megyek allergiavizsgálatra. Húsvét előtt nagytakarítás-félét csináltam, ágyneműtartótól (amiben nem tartunk ágyneműt :D ) elkezdve a legkisebb zugot is kiporszívóztam, és úgy elkezdtem tüsszögni, az orromból mintha víz folyt volna, a szemeim égtek,könnyeztek, meg kellett innom egy calcimuscot, attól jobban lettem. Hej, ha lenne papírom, hogy nem takaríthatok, másnak kell megoldania ezt a családban :lol: :lol: :lol: :lol: De ez még viccnek is rossz, valahogy a család legidősebb férfitagja nem lelkesedik, ha takarításról van szó. Dominik még lelkesen törölget popsitörlővel :lol:
Na menjek dógomra, bár már ott tartok, hogy azt sem értem, amit leírok :shock:

dadomi

Dadomi, tudom, hogy nem vigasztal, de nekem is házipor allergiám (is) van... :lol: Hát, nem takarít helyettem se senki, én viszont szorgalmasan, mintha muszáj vóóóna... Persze, meg nem nagyon látszik. De jobban érzem magam tőle. :P
Haj-rááá, ez már a véééége!
Vendég

Dadomi, minden elismerésem a tiéd tanulás-szakdoga ügyben. Nagyon erős akaratod lehet, hogy 2 gyerek mellett képes vagy erre! Le a kalappal előtted!!!! Hidd el, kész leszel időre vele! 8)

Kép
timesz

Emma! Nálunk is csak azt veszik észre, ha elmarad a takarítás, ha ki van takarítva az nem látszik :? Kíváncsi leszek az allergia vizsgálat eredményére.
Timesz! Az a baj velem, hogy egy irtózatosan makacs ember vagyok (tipikus halak :wink: ), és talán ezért a "csakazértis", meg a "csakazértse" eléggé irányító erő bennem. Hú ezt aztán leírtam, remélem lehet érteni, mire gondolok. :shock: Meg aztán drága nagymamám utolsó nekem írt levelében azt írta, hogy annyira szeretné, hogy legyen diplomám, és szeretné megérni is. Hát ha már nem érhette meg (sajna az elsőt sem), legalább fentről lássa, hogy sikerült! Ő érte bármit! :)

dadomi

Cseriani, nem említetted anyudnak azt a változókori gyógyszert? Kíváncsi lennék a nevére. Ami nekem van ez a Divigél, amit kenni kell, szerintem nekem nem jön be, mert rohadtul fájnak tőle a csontjaim, és ez azóta van, mióta kenem. Eddig soha ilyen panaszom nem volt, most meg nem tudok aludni miatta úgy fáj! Vissza kell mennem a dokihoz, írjon ki mást!

Kép
timesz

Timi írtam még akkor privit,nem kaptad meg? :(
Remifemin a neve,már mástól is hallottam,hogy jó,ezért merem ajánlani. Egyik ismerősömnek hasonló műtéte volt,mint neked,ő is ezt szedi...
Emma jó volt a barlang,de ha esetleg mentek,túl sokat ne várj tőle...
Egy egyszerű föld alatti barlang egy-két érdekes dologgal...az egyik teremben van egy sárkány,szájában egy dvd lejátszóval,abból vetítenek le egy kisfilmet :D
Allergiát csajok ne is emlegessétek,a calcimusc meg a nyelv alá tehető bogyók ellenére olyan sz**ul vagyok,hogy csak na :cry:
Vendég

Cseriani,jársz is valamilyen allergológushoz emiatt? Nem ajánlottak még kezelést? Mi Noéminek nemrég kezdtünk egy cseppes kezelést,és eddig még semmilyen allergiája nem jött elő,pedig eszik mindent! Elég drága,de dokinő azt mondta,hogy elmúlhat mindegyik allergiája,de a nagymértékű csökkenést garantálja. Szerintem nem csak gyerekeken alkalmazható egyik rokonom(30 éves) ő is használta és neki elmúlt :shock: . Nagyon bízok benne.

Kép
Kép
josi

http://www.phytotec.hu/parbeszed_remifemin.php

timesz,ez neked szól...a remifeminről.
Vendég

Köszi Cseriani, korábban nem kaptam meg a prividet! Megkérdezhetem hány éves az ismerősöd?

Kép
timesz

52 és 34. Sajnos a közeli rokonok közül ketten is átestek ezen :cry:
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni,mivel én is Szekszárdon szültem a kisfiam.De én Baja mellett lakom!De Györkönybe is bevagyok jelentve(amikor szültem még kellett fizetni a kórháznak,de így hogy Györkönyben van a tart.helyem így nem kellett).

Szép napot!
dius02

szia Dius,üdv köztünk. Mesélj valamit magatokról,a kórházról,stb... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Cseriani!
Aranyos vagy!Örülök hogy csatlakozhatok! :D

Most csak pár szót írok magunkról,mert nem sokára megyek suliba és még elkell készülnöm.
Na szóval!2007.04.12-én született meg a kisfiam császárral,azaz most szombaton lesz 1 éves Bence. 10 hósan elindult,azóta is egyfolytában csak megy és megy,de én nagyön örülök neki. Kb. 75-76 cm és 10,5 kg.Mindent eszünk,hála az égnek nem válogatós.A lényeg: egy nagy zsivány a fiam! :D

Este még benézek és akkor majd egy picivel többet írok magamról/magunkról!

Sziasztok!
dius02

Szia Dius! :) Örülök hogy te is itt leszel velünk. Kíváncsian várom a beszámolódat.

Kép
Kép
josi

Helló Dius!
A fiaink majdnem egyidősek - én mentem, ti meg jöttetek szerintem! :lol: Kinél szültél?
Üdv köztünk!
Allergiaizé engem is érdekel; Josi, milyen szer ez?
Vendég

A neve Pangramin,a kezdő csomag 4 üvegcséből áll,azokból kell adagolni a megfelelő cseppszámot,minden nap. Ezt 3 évig kell csinálnunk. Többféle allergénekből áll,mindenkinek személyreszabottan,amire allergiás. Nem olcsó,(több százezer,mire befejezzzük)de remélem hatásos. Most megyek altatni,Csilla bömböl :?

Kép
Kép
josi

Dius! Üdv a csapatban! Nagyon jó helyre "tévedtél" :lol: Tanulsz te is? :wink: Sorstársak vagyunk, bár én nem egész három hónap múlva végzek :lol: :lol: Bár már nagyon ki vagyok készülve a tanulástól, de itt a csajoktól annyi bíztatást kapok, hogy örökre hálás leszek nekik :D Mit tanulsz?
Josi! Allergia elleni szer engem is nagyon érdekel!!!!

Csajok! Kezdem látni a végét a dolgoknak :) Apukám tegnap kinyomtatta nekem a szakdolimat, persze még nem a készet, de már a gépen nem láttam át, hogy hova kell még írnom stb. Most írtam már megint egy jó adagot, és átnéztem, kipipálgattam azokat a fejezeteket, amik kész vannak, bazi nagy betűvel mellé írtam, hogy KÉSZ, és egyre több helyre odakerült már a KÉSZ szó. Azt írta a tanárnő a hétvégi állapotában látott dolgozatomra, hogy ha még a hiányzó elemzéseket elkészítem, nem kell túl tudományosan, csak a lényeget odaírom, akkor megegyezhetünk egy 4-esben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval sokat már tökölök vele, ha lenne még 3 hetem, olyan 5-ös szakdolit írnék, hogy csak na! De mivel holnap a nyomdában kell legyen, ezért nagyon jó lesz nekem a 4-es is :lol: :lol: :lol:
Megebédelek, aztán írom tovább. Fiúk apjukkal elmentek anyósomékhoz (nagytakarítást csinált, kutyákat elzárták :wink: ), csak este jönnek fürdetésre, addig enyém a világ :lol:

dadomi

dadomi akkor használd ki az időt :wink:
Fájlaltassam kicsit a szíved:most,hogy tied a világ vehetnél egy jó forró fürdőt,egy jó kis forrócsokival,bonbonnal(vagy amit szeretsz),aztán délutáni szunya...na,de inkább legyen meg az a 4-es :D
Hajrá,kitartás!!!
josi,tudod,az a baj,hogy ezt kicsit sokallom magamra. Ha valamelyik gyerekről lenne szó,akkor minden további nélkül...de most veszünk egy kocsit,és hát ugye én meg gyeden vagyok,ami a minimálbér után nem túl sok...amíg Eliza szopizik maranak a bogyóim,aztán feliratom megint a telfastot,az nekem maga volt a mennyország :wink:
Vendég

ilyen Elizám,mikor jön a foga(most épp 4):kis taknyosom :) Kép
Eliza megfürdik a kiskádba,aztán kicsit betesszük a Kristófhoz: Kép
Úgy birom,olyan csodálattal nézi a Kristófot,hogy még el is borul :lol:
Vendég

Cseriani! Mondták már, hogy gonosz vagy? :P :lol: :lol: :lol: Mindezt majd holnap megteszem, vagy holnapután, lesz rá időm!!!!!!! :P
Most lépek, de este jövök körülnézni, hogy mit rendetlenkedtek itt nélkülem! :wink:

dadomi

Szia Dius a csapatban!

Dadmi hajrá már mindjárt célba érsz. Az a négyes pedig nagyon szupi főleg két gyerek + a háztartás mellett.

Evelinnek vasárvap volt a farsangja. Nagyon élvezte, Rékám is táncolt. Eve persze királylány volt. Majd teszek képet róla. Voltam jelentkezni a munkahelyemen, valószínűleg megint át leszek helyezve máshova, már nem csodálkozom. Jövő héten kedden találkozom az ápolási igazgatóval aki dönt a helyemről.

Cseriani Elizád gyönyörű, apa majd készítheti a hosszúcsövűt.

Moni mennyire bíród még? Már nincs sok. Enahma nagyon eltüntél Árminod nem hagy talán? Banoed? Többiek?
Vendég

Dadomi! Előre is gratula 4 -es szakdolidhoz!!!! :lol: Nem semmi ám!!!

Dius! Üdv. közöttünk, mesélj egy kicsit magatokról, hogy minnél többet megtudjunk rólatok!

Cseriani! Eliza egy kis gyémánt!!!! És ahogy Kristófra néz, mint egy Istenre!!!!

Képzeljétek, a barátnőm most hívott, hogy bennt van a szülőszobán! Tegnap volt NST-n és azt mondták keveset mozog a baba (vasárnap volt 39.hetes) és ma be kellett feküdnie, kapja a POSE-t stb., a Répássy vizsgálta és valamije beszűkült ezért meg kellett indítani, pedig méhszáj zárt meg semmi jel. Szegény, ráadásul a dokija (VARGA) éjszaka ügyelt és nem engedi be a főorvos, ezért tiszta ideg, végig hozzá járt. Szegénykém, annyira izgulok, mintha én szülnék....

Kép
timesz

Csak, hogy nektek is átadjak egy kicsit az engem ért "traumából" :P :P :P :P
Így készülök én:

Kép

dadomi

dadomi kupi nálam is van időnként :wink: :lol: (na nehogy megharagudj ám!!!)
Timesz,megy a drukk a barátnődnek!!!nem irigylem.
Vendég

Cseriani! Ez nem kupi, ez a tudáshalmaz :P És e tudáshalmaz tetején ott ülök én :lol: :lol:
Lassan végzek :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Ééééés, a zseni egyébként is kiismeri magát a káoszban! :wink: Mindjárt véééégeeee! :lol:
Timesz, drukk a barátnődnek, szegény, de fő a végeredmény! Tuti, hogy már megvan a babája.
Cseriani, gyerekeid annnyira csodaszééépek! Fokozhatatlan. Kristófnak barnul a haja? :D
Enyimvicsoriról egy mai kép:
:oops: Kép
Ez meg Hanna, mint jókislány :twisted: :
Kép
Vendég

Hű csajok, én egy kicsit elszámoltam magam az idővel... :evil: Már alig látok, de ha itt ülök a gép előtt reggelig, akkor is muszály befejeznem. Még egy rövid rész van vissza, írok valamit, nagy dolgokat nem, és a bevezető rész, meg a dolgozat végén az összegzés még visszavan.... :( Én ezekkel nem is számoltam... meg az irodalomjegyzék, meg a tartalomjegyzék. Hát az éjszakámat ki fogja tölteni. Most ebben a pillanatban nagyon irigyellek benneteket.

dadomi

Hahó hétalvó banda, ki az ágyból, hasatokra süt a nap!!!!
Jó hírem van csajok!!! Igaz, hogy ráment az egész éjszakám, egy percet sem aludtam, bár olyan fél 5 körül nagyon rám tört az álmosság, de most egész friss vagyok (mint a mosott f.s), de kész van a szakdolim. :lol: :lol: Már csak a tartalomjegyzék, meg az irodalomjegyzék és pár mondat összegzés kell a végére, de az már csak "csuklómunka".
Na lépek is, gyorsan befejezem, amíg alukáltok :P

dadomi

Fú, Dadomi, ez igen! :D
Vendég

dadomi minden tiszteletem a tied. Neked aztán van kitartásod!!! :shock:
Nem gratulálok előre,de ügyes voltál!!! :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X