Jóreggelt!
Kriszta - én is kb 20-at adnék. Csak hozzávetőlegesen mondom, hogy nálunk 8.500 Ft/fő volt a fogyasztása annak, akinek nem kellett szállás (szállással 13.500 Ft/fő). Szerintem úgy illik adni, hogy legalább annyit, amennyibe nekik kerül, de inkább picit többet.
Én is úgy mennék lagziba!! De nekünk most nincs kilátásban meghívás. Szóval ha valamelyikőtök házasodik, akkor légysziiii
Nem semmi hogy ilyen sokan ismertétek meg a neten életetek párját
!!! Nem gondoltam volna, hogy ennyire gyakori a netes "komolyra fordulós" kapcsolat!
Én régebben próbálkoztam egy ideig a hálón ismerkedni, de engem mindig idiótákkal hozott össze a sors, úgyhogy hamar le is tettem róla.
Mondjuk, ha jobban belegondolok, amúgy is mindig megtaláltam 200 km-es körzetben a legnagyobb seggfejt... de szerencsére Apával más a helyzet! Vele kollégák voltunk, és valahogy rögtön tudtam hogy ez a kapcsolat más lesz!
Kata - sajnálom, hogy visszajöttek az alvásproblémáid! Bár, nézhetjük a jó oldalát is: legalább egy időre elmúltak!
Nálam sajna folyamatos, attól a pillanattól ahogy megfogant a csöppöm, még a teszt ki sem mutatta!!
Én már egy órája ülök itthon teljes menetfelszerelésben, mert tegnap azt mondta a fotós, hogy 9-10 körül érnek Pestre és elhozza nekem a retusált esküvői fotóinkat. Kértem hogy kb 1 órával előtte hívjon, mert majdnem annyi kell hogy odaérjek ahol megbeszéltük. De még semmi. Remélem nem felejtette el!!!
Marha pipa lennék, mert éjjel megint alig aludtam, de persze most tudnék!