Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta - ne keverd össze előre, mert általában úgy zajlik, hogy ott kavarják össze neked, aztán belerakhatod a citromot magadnak ha akarod! Van ahol nem szólnak érte ha valaki előre megcsinálja, de általában nem veszik jó néven! Múltkor valaki írta, hogy leordította a fejét a nő :? .
Vendég

Helló!

Feladtam egy aprót a babaszobára, hátha érdekel. :lol:

http://www.babaszoba.hu/services/smallad?cid=10;t=2

A mérleg+szobainas vissza nem térő ajánlatot tettem én. :wink:
Ha valakit érdekel, írjon!

tjuca

Sziasztok!

Timi, én is holnap megyek terheléses cukorra. :(
Már én is összekészítettem a motyómat. És utána még dolgozni is kéne mennem.

Ja és csatlakozom a neten megismerkedők táborához. Soha nem hittem volna, hogy tényleg lehet a neten párt találni, de akkor már vagyunk egy páran.

Sziszka! Te meg vigyázz magadra, ne csinálj ilyen hülyeségeket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára patr 2011.11.14 10:55-kor.

Kép
Kép
patr

Patr- sajnálom, h rossz kedvű vagy biztos az idő is közrejátszik! Zsuzsának meg reméljük csak rossz napja(i) van és nem féltékeny! aludj jól hátha segít!
bencuri

Jó reggelt!

Sziszka!

Ne csinálj ilyen mutatványokat!!!! Vigyázz magadra és Poci Lakóra!

Patr!
Nem lehet, hogy Zsuzska a betegsége miatt volt ilyen?
20150601134430

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Nehéz követni néha Titeket, nagyon pörög az élet!
Titi!
Kitartás, sok sikert kívánok, biztosan rendbejönnek a dolgok köztetek!
Sok év után biztos nem az a legfontosabb, hogy jelenleg épp nem vagy a legvékonyabb....Majd leszel ismét, ha Levente megszületett!

Hát én is csatlakozom a neten élete párját megtalálók táborához! :D
És mi se találkoztunk volna másképpen, pedig nagyon összeillünk! :D

Magdolmam! Nekem is a folyamatos szúrás a fő panaszom, de nekem mindig jobb oldalon van...mondjuk én azt hiszem ez erős rekeszizom fájdalom és nem hasi eredetű, dehát ki tudja? Néha csak fekve jó....
És jelentem ismét visszatértek az alváspanaszaim amik a terhesség legelején volt... Hajnali ébredés és fekve merengés...

Patr! Remélem Zsuzska már jobb passzban van!

Lányok, ma asszem én is csinálok padlizsánkrémet.
Nagyon szeretem...

Szép napot mindenkinek!

Kép
andkata

Viki, megnéztem a receptes topikot, szerintem tök jó. Wera ha nem gond kimásolom a te receptedet és oda felrakom, csak hogy 1 helyen meglegyen és visszakereshető legyen
magdolnam

Jó reggelt mindenkinek!

Hát én milyen vagyok!? Reggelre sikerült valami iszonyatosan elfeküdnöm az egyik térdemet. :shock: Úgy fájt, és nem bírtam mozdítani! Jó, mostanában már nem tudok olyan gyorsan kipattanni az ágyból, mint régen, de hogy várnom kellett vagy fél órát, mire elmúlt és ki tudtam kászálódni, hát ez egy kicsit megviselt. :?

Még egy kérdésem lenne, úgy globálisan! Szombaton ugye esküvőre megyünk. A pár megkért mindenkit, hogy ne ajándékokat vegyenek nekik, hanem inkább borítékoljunk. (A csaj is ugyanannyi idős kismama, mint én.) Oké-oké, boríték, de mennyi legyen az annyi?
Mi sem vagyunk úgy eleresztve anyagilag, most meg ugye nem kaptam fizut, meg venni is kellett csini ruhát az esküvőre, de nem akarunk égni. Szerintetek?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Magdi!
Ügyi vagy!!!! ;)
20150601134430

Kriszta!

Mindketten ott vacsoráztok?
Akkor én kb 10-15 között adnék...

Kép
andkata

Kriszti!
Menya tánc is lesz? Mert ha igen, akkor 10 a borítékba, 5-10 a táncba. Ha csak boríték lesz akkor sztem is 10-15 e elég.

Én ma vádligörcsre ébredtem, pedig nyomom a magne b6-t, a calciumot is.
20150601134430

Köszi lányok! Lesz menyasszonytánc és mindketten ott vacsizunk. Párom is arra gondolt, hogy 10 a borítékba, 10 meg a menyasszonytáncba.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jóreggelt!

Kriszta - én is kb 20-at adnék. Csak hozzávetőlegesen mondom, hogy nálunk 8.500 Ft/fő volt a fogyasztása annak, akinek nem kellett szállás (szállással 13.500 Ft/fő). Szerintem úgy illik adni, hogy legalább annyit, amennyibe nekik kerül, de inkább picit többet.

Én is úgy mennék lagziba!! De nekünk most nincs kilátásban meghívás. Szóval ha valamelyikőtök házasodik, akkor légysziiii :lol: :lol: :lol:

Nem semmi hogy ilyen sokan ismertétek meg a neten életetek párját :shock: !!! Nem gondoltam volna, hogy ennyire gyakori a netes "komolyra fordulós" kapcsolat! :) Én régebben próbálkoztam egy ideig a hálón ismerkedni, de engem mindig idiótákkal hozott össze a sors, úgyhogy hamar le is tettem róla. :lol: Mondjuk, ha jobban belegondolok, amúgy is mindig megtaláltam 200 km-es körzetben a legnagyobb seggfejt... de szerencsére Apával más a helyzet! Vele kollégák voltunk, és valahogy rögtön tudtam hogy ez a kapcsolat más lesz! :wink:

Kata - sajnálom, hogy visszajöttek az alvásproblémáid! Bár, nézhetjük a jó oldalát is: legalább egy időre elmúltak! :D
Nálam sajna folyamatos, attól a pillanattól ahogy megfogant a csöppöm, még a teszt ki sem mutatta!! :?

Én már egy órája ülök itthon teljes menetfelszerelésben, mert tegnap azt mondta a fotós, hogy 9-10 körül érnek Pestre és elhozza nekem a retusált esküvői fotóinkat. Kértem hogy kb 1 órával előtte hívjon, mert majdnem annyi kell hogy odaérjek ahol megbeszéltük. De még semmi. Remélem nem felejtette el!!! :evil: Marha pipa lennék, mert éjjel megint alig aludtam, de persze most tudnék! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Csak egy kérdés:
Ti is szedtek Maltofer rágótablettát? (boáááááááááá)
annyira gusztustalan, és napi 2-t kellene elmajszolnom belőle.
mi lenne, ha csak lenyelném?
Vendég

Sziasztok!

Én jól aludtam az éjjel,csak mikor Apa elmegy elég nehezen alszom vissza,aztán meg mint akit fejbenyomtak és 9-1/2 10-ig fel sem kelek!
Pont mint az elején!
Este is iszonyat hányingerem volt,most is van egy kicsi!
És fájdogál is a hasam jobb oldalt,lehet csak kéne menni egy helyre :oops:
Estére olyan puffadt vagyok mindig,legalábbis úgy érzem,alig bírok mozogni!
Olyan nehéz már minden! :cry:
Rajtam is van megint egy kis depihullám............. :cry:

Wera! Sok sikert a fotóshoz!

Ja! És mostanában nem bírom a meleget!
Ma is felkelltem az volt az első,hogy csontra letekertem a fűtést és kinyitottam az összes ablakot,hogy levegőt kapjak!
Ha minden jól megy hétvégén kezdünk festeni!
És persze tegnap,hogy tényleg nem csináltam semmit,nem is dagadt be a lábam!

Én itthon kevertem össze a cukros lötyit és nem szóltak,kórháza válogatja!

Asszem jó rendezetlenül írtam mindent,még KO vagyok!

Kép

Kép
ibm

LÁTTÁTOK A VONALZÓMAT?

HAJRÁ 30. HÉT!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Maria!

Nyugodtan nyeld le,én mióta szedem,lenyelem!
A dr. is aztmondta lehet,barinőim is úgy szedték úgyhogy meg sem próbáltam elrágni!!!!

Kép

Kép
ibm

Hajrá 30. hét???????????????

Gratula a 100 naphoz!!!
:lol:

Kép

Kép
ibm

Ibm!

Mióta kiderült, hogy gondjaim vannak a méhszájjal, a 16. héten, apróbb célokat tűzök ki magam elé.
először a 20. hét volt, majd most a 100 nap, ezek után jön a 30. és a 36.

Bizakodom egyre inkább, hogy sikerül elérnem... :roll: [/url]
Vendég

Marcsi - tééényleg!! Hát gratula!!! :D :D
Fogalmam sincs, hogy mi az a rágótablettás cucc amiről írtál. Mire való? Ha rágni kell bizti hogy nem szabad lenyelni, de szerintem rajta kell lennie a papírján :? .
Őszintén szólva én még azt a napi 1 Gravidát is elfelejtem néha bevenni... :roll: kisség kihagy az agyam időnként :lol:

Ami - én konkrétan folyamatosan izzadok. Apa meg imádja a meleget, úgyhogy volt némi összetűzés emiatt mostanában. Nem engedi hogy a hálóban nyitogassam az ablakot, hiába fuldoklom, úgyhogy általában csak hajnali 2-3-ig bírom bennt, utána átköltözöm a nappaliba, jól kiszellőztetek, addig iszom egy teát, eszem néhány kekszet, beteszek egy filmet és kb 1 óra múlva vissza alszom. És persze közben 3x kimegyek pisilni... :lol: És ez így megy minden egyes éjjel :? .
Vendég

Hívom a fotóst és nem veszi fel!! :evil: Asszem kezd fölmenni a vérnyomásom! :roll: Lassan 2 órája dekkolok itt felöltözve...
Vendég

Nyugi Wera!

Biztosan nem felejtette el.
De lehet, hogy vezet...
Vagy bömböl a magnó a kocsiban...
Vendég

Megyek csajok, el kell mennem az OTP-be, meg a zöldségesbe egy kis utánpótlásért.

Ha hazaértem, jelentkezem!
Remlem, addígra Wera találkozol a fotósotokkal! :lol:
Vendég

Maria!

Így már értem! Drukkolok,hogy sikerüljön!
Naggyon jól haladsz!
És nyugodtan nyeld le azt a hülye Maltofert!
Hónapok óta így szedem!
Nekem is voltak,vannak ilyenek, 12 volt az első,24,28,32,36,38.
Még a 36-al kiegyeznék,de inkább 38-ig maradjon!
De hogy én hogy fogom viselni azt nemtudom...........................

Wera! A rágótbl.-ás cucc vas tbl.
Elég rosszul hangzottak az éjszakáid!!!
Én régen nagyon szerettem a meleget,most egyszerűen nem bírom elviselni,azt meg plánbe ha nincs levegő!
Ne idegeskedj!

Kép

Kép
ibm

Ami!
Nekem is megváltozott a hőérzetem. Nagyon hamar tud melegem leni. Mi már nem is fűtünk.
20150601134430

MAria: en is igy csinalom, hogy merfoldkoveket allitok es amikor elerem igen boldog vagyo. Ilyen ez a 26. het is. Aztan a 30, a 32, es a 36:)
Nekem is fo celom, hogy mindegyiket elerjem. Parommar szamlalja vissza a napokat miota a 100at unnepeltuk:)

Megyek mert ma itthon van, es sok a dolgunk. Bar ne csak az aszisszencia leszek a munkalatokhoz:) De legalabb nem erzem magam tetlennek!

Szep napot!
Vendég

Sziasztok!

MArcsi! Grat. a 100 naphoz!

Ibm! Ha nem bírod ameleget, legalább nem kell annyit fűteni! Elég gáz, hogy mi is most kapcsoltuk be áprilisban az utolsó konvektort. Már kifele kéne kapcsolni őket!

Ma már túlteljesítettem magamon. Felkeltünk, megreggeliztünk Rolival, elmentünk bevásárolni. Kitakarítottam a fürdőszobát, a hálót, a nappalit. Beraktam a mosogatógépet! Behoztam a kukát. Na nem ok nélkül csináltam ilyen hirtelen. Bejelentkezett délre az egyik volt kolléganőm. Így gyorsan rendet kellett vágni. A legszörnyűbb a sok játék, ami mindenütt van. Ahol megunja, ott esik ki a kezéből. De mondjuk ennél rosszabb, ha talál valami papírt és apró miszlikekre szaggatja és szétszórja! Na majd megtudjátok ti is :lol:

Kép
szly27

Szép jó reggelt mindenkinek :)
elég depis a hangulat :shock: vagy csak nekem tűnik úgy??? :?
tit: sajnálom a dolgokat a pároddal :( , ha nem lesz otthon a kissrác mi lenne ha bemennél a párod munkahelyére? persze csak ha nem túl kötött, én biztos csak azért is bemennék :evil:
a lábam nekem is nagyon dagad, sőt mindenem :( , bár már többet pihenek, de a kezemről nem tudom hogy tüntessem el :) , lehet ezért mondta a doki hogy ne hízzak többet :?
nekem az is jó ha elérem a 26. hetet itthon :?
lilivel a 26. héten kellett befeküdnöm, magas vérnyomi, sok fehérje, vizesedés miatt :cry: , a 28 héten pedig megcsászároztak....szóval ha itthon leszek még a 28. héten akkor biztos fellélegzem :roll:

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok, jó reggelt!

Én most ébredtem, monduk éjszaka nagyon rosszul aludtam, nem is tudom hányszor voltam fennt! :cry:

A vasat nyugodtan lenyelheted, az első teheségemnél én is szedtem, soha nem rágtam szét! Ja és a doki mondta, h úgy is jó! 8)

Wera ne idegeskedj, gondolj Nórára! :wink:
bencuri

Szly!
Ügyi vagy! bérmunkát nem vállalsz? Addig lekötnénk Olit :D
20150601134430

Szly- én is próbálkozom, mindig most ezt rakom a helyére, most azt ,de reménytelen! Fél perc múlva úgyis széthordja! :D :D 8)

Szilvi- pihizz nagyon sokat, drukkolok, h minél tovább otthon legyél és a babai is minél később érkezzen!

Marcsi: te is szépen haladsz, már csak 100! Gratula!
bencuri

Terek. krisztina: szerintem 20000 ft-nél nem kell többet adni és az sem baj, ha annyit sem tudtok adni! Mivel ő is kismama, esetleg később ha a baba megszületik még ki is egészíthetitek valamivel. Mi a sogoroméktól kaptunk egy pelenkatortát ami nagyon jópofa volt és tök büszke voltam, hogy ilyen szupi és mutatós ajándékot kaptunk.
Egy erősebb kaptonpapít volt az alap egy nagy kör és arra volt ráhejezve a pelenka úgy hogy a pelusok (legkissebb méret) egyesével összeteketék és állítva rakták körbe körbe egymás mell. azt hiszem 2 emeletes volt és így volt becsomagolva.
Sajna nem találtam róla képet.

Wera: egy ideig ne is számíts arra, hogy jót fogsz aludni! :lol: :P :wink: Én már tudtam egyszer kétszer jót aludni mióta OLIVÉR megfogant!!! :P
cd-n is megkapjátok a retusált képeket? ha igen tegyél fel belőle!!!
Én most nézegettem meg a miénket és nagyon jó volt újra látni!!!
Ja és képzeld nagyon jól sikerült a tegnap esténk. Jót beszélgettünk erről arról és utánna jól összebújtunk. :wink:
Nagyon jó hangulatot csináltatok nekem tegnap amiért hálás vagyok és így nem volt nehéz pozitívan állni a dolgokhoz!! Nem is tudom mi lenne velem nélkületek!!! Mindenkinek nagyon köszönöm. Ja és képzeljétek Tamás is gondolkodott azon, hogy elmenjünk valahová amig Olivér nincs itthon, de sajna a munka miatt nam tudunk. De sebaj, itthon is lehet mit csinálni.
Most már bevallom, hogy egy kicsit felázott ez a dolog, jobban odafigyelek a páromra és újból felkeltette az érdeklődésemet. Azért legközelebb kihagynám az előzményeket az biztos. :evil:
Jó volna, ha ki tudnám törölni a gondolataimból. Holnap azért megnézem magamnak ezt a csajszit, mert a Tamás munkahelyén ebédelünk Buckával és esetleg el is megyek elé este.
:twisted:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok Kismamik!
OFF:
Van egy nagyon szép eladó Bergon babakocsim.
A Piactéren Ramika2007 néven feltettem, hátha valakit érdekel! Alkudni is lehet! :lol:

Elnézést a zavarásért!
Egy-két kép: Kép Kép Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Ez az Titi! :D Büszkék vagyunk rád!!

Sikerült bejelentkezned 21-ére?
bencuri

Egy adagot már én is kimostam. Párom melósát. Holnap kezd az új helyén, ma csak a formaságokat volt bent elintézni.

Aztán lassan megyünk sétálni. Cipőket akarunk venni, meg nekem valami blúzt.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Tita!
Nagy örömmel olvastam a soraidat!!! Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült az estétek!!!!!
20150601134430

Viki- már csak egy üzenetet kell irnod és 2000-nél tartasz! Nem semmi!
bencuri

Jaj de jó Titi!
Végre valami pozitív is történik!
Nagyon örülök,hogy így alakult és a párod is kezd a fejéhez kapni!
Jó kis csapat vagytok ti együtt!!!!!! :lol:
Aztán használjátok ki amíg kettesben lesztek!
És jól nézd meg magadnak azt kis csajszit!!!!!
Nem is tudod mekkora örömet okoztál itt a nagy depim közepén!!!

HURRÁ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Wera?????? Csak nem felvette a fotós a telefont??? :lol:

Kép

Kép
ibm

Viki! Köszi, de mára elég volt! Még főzök egy ksi krumplis tésztát és ennyi mára.

Kép
szly27

Marcsi, gartula a 100 naphoz!

Titi, ez az, csak így tovább! Nagyon örülök nektek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Titi! Tök jó! CSak így tovább!

Kép
szly27

Szilvi!
Az első terhesség toxemiás volt, ahogy írod, miért kellene ennek megismétlődnie??? Általában az elsőnél suzokott előfordulni. Most nem lesz semmi baj!

Marcsi! Gratula!

Maltofer nem valami üditő izű gyógyszer és szerény véleményem szerint nem ér sokat ( így tanultam). De azért hajrá!
Fázni nem szoktam én se mostanság.
Nekem jókedvem van, csak álmos vagyok, megint megyek gyerekezni este, négy fiúcska együtt a rokonságból... Nem uncsi :)

Van esetleg ötletetek? _Az ikertesóm lánybúcsújára férjismereti tesztet és egy-két jó kérdésre lenne szükségem...
Köszi!!!

Kép
andkata

S[b]zly!
Akkor fénypostázz egy kis tésztát! Nyami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tita!

A csajra küldj fenyegető pillantásokat! Estleg szurkálj meg egy vudu babát!!! ;)[/b]
20150601134430

Rakott mar le valaki otthon sajat maga laminalt padlot?
Nem tul sok hasznos tanacs van a neten:(
Es hat egyszerunek tunik, de nem akarjuk elrontani.
Koszi ha valaki hozza tud szolni!
Vendég

Marcsi: gratula a 100 naphoz
Ami: neked meg a 30. héthez!!! 3 nap és én is követlek!!! :lol:

Én mindig is utáltam a meleget és félek is a nyári szüléstől. Mindig feszült leszek, ha melegem van. Mi lesz még 2,5 hónapig. :roll:

Szilvi: nem is rossz ötlet, szerintem minden nap bemegyek elé. :twisted: Napközben felesleges, mert mindig a páján van (teniszedző) és nem szereti, ha zavarják.

Desviki: szly kisfia Roli, az enyém Oli! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Anyjuk!
Nálunk mindkét helyen szaki rakta le. Sajnos én nem segíthetek. :cry:
20150601134430

Tita!
Bocsi! :oops:

Annyira hasonlít a 2 becézés.....
20150601134430

Titi!

Nagyon örülök!!!!!Hajrá, így tovább!

Kép
andkata

andkata: remélem én is :) a vérnyomim még rendben, a vizeletem már egy keresztes és vizesedek, de remélem ez így marad és normális dolog, csak rosszabb ne legyen :cry:
anyjuk:sok ismerősöm maga rakta le a lamináltját, és azt mondták pofon ergyszerű csak sokat kell térdelni :D csak pattintani kell össze :) biztos nem lesz baj vele, mi is most rakattuk egy hónapja és sajnálom hogy nem magunk csináltuk :?

Kép
Kép
h. szilvi

éncsakazértis mennék :evil: két gyerek meg minden, nehogy már egy ilyen kis valaki bekavarjon :evil: amúgy is ha edző pálya akkor meg menjél teniszezni te is :D

Kép
Kép
h. szilvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?