Új privát üzeneted érkezett!

jajj de szép a neve :))))
Vendég

Dorina baba nagyon szép, formás kislány!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Gina drága!!!!

Megküzdötök ezért a csepp lányért és Ő is értetek!!! Rendben lesz minden, igaza van Lafinak, a korababák borzasztóan tudnak küzdeni!!!!! Gratulálok nektek, és rengeteg tejcit kívánok!!!!!!

Rengeteg erőt és pozitív energiát küldök nektek!

Fejlődjetek gyorsan, várjuk a híreket!!!
Vendég

Ja... ami a progeszteronszintem illeti: nem nézetem meg hacsak a belgyógyászom (akit még mindig nem értem el) nem kéri le. Egyszerűen nem érdekel. Lillánál tudom, hogy tökéletes volt tehát ha minden OK nálam hormonügyileg akkor a progim is OK, ha meg nem akkor túl korai volt a baba. Ez kegyetlenül hangzik de én most így gondolom. Spontán jött össze ez a baba is, ha meg akar maradni akkor megmarad és kapaszkodik. Lilla is kapaszkodott. 10 körömmel (talán amiatt vérezgettem:)))))
Vendég

Szia Kavicska!
Már hiányoltunk!
Hogy vagytok???????? Mesélj! Tejed? Szopi????

Gina!
Dorina nagyon szép!!!!! Igazán formás, dacára a kis súlyának! Kitartás!
Vendég

Gina!!!!

Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek!!!!
Meglátod a tejcitől nagyon gyorsan megnő ez a csöpp kis baba!!!!

Kép

Kép
szakmarinekati

gina, nagy-nagy gratula!!!! jó hallani felőletek!!!! és gyönyörű neve van a kisláynotoknak! a képet elnézve hamar meg fog erősödni ez a nagylány! és anyukája pozitivizmusát is olvasva!! :) sok-sok tejcsit!!! és írj nekünk,hogy mizujs van veletek!!

kavics, pont most akartam írni, hogy merre vagytok vajon!! jól vagytok? hogy bírod az éjszakázást??

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

(szerintetek normális dolog ha az ember napok óta minden éjjel csokitortáról és cukrászdás randalírozásról álmodik?:)
Vendég

[quote="csakegy"]( írta:csakegyszerintetek normális dolog ha az ember napok óta minden éjjel csokitortáról és cukrászdás randalírozásról álmodik?:)

És az, hogy 2 héttel alig elmúlt a szülés, legszívesebben egy század katonát fogadnék a budoáromba, és még elég sem lenne talán????????
Édesség............ Ugyan, smafu! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: egy század katona :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Azért még mindig azt mondom, hogy a csokitorta sokkal komolyabb probléma:)

Bár most épp fagyiról kezdtem álmodozni... a mekiben van a McFlurry... na én rühellem a mekit de a McFlurryt imádom...:))))

Most meg talán epres cuccokat árulnak...

fú... ha hazajött a férjem akkor itthon hagyom Lillával és elrohanok a Mekibe:))))) (vagy felajánlom neki, hogy kap a fagyimból egy kanállal ha leviszi Lillát a földszintre:))))) (hátha van olyan ami eperszószos és csokiszószos egyben:))))
Vendég

Bocs, h. önző leszek, de már szétbőgtem a fejemet.
Reggel én is egy nagy adag véres-barnás nyákkal találtam szembe magamat a wc papíron, most tudtam csak elérni a dokimat, 2-re megyek UH-ra. Kérlek szorítsatok nekünk!
Nem akarom elveszíteni a kisbabámat! :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

[quote="csakegy"]
írta:
csakegyfú... ha hazajött a férjem akkor itthon hagyom Lillával és elrohanok a Mekibe:))))) (vagy felajánlom neki, hogy kap a fagyimból egy kanállal ha leviszi Lillát a földszintre:))))) (hátha van olyan ami eperszószos és csokiszószos egyben:))))

Hümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Lecserélem a katonáimat! :lol: :lol: :lol: :lol: Fagyira! De én imádom az álompitét is!!!! Nyammmiiiiiiiiiii
Vendég

Rami!

Rengeteg rengeteg van még a drukkból!
Drukkolok nektek nagyon!

Tudom, megoldhatatlannak tűnik, de próbálj pihenni!
Vendég

Rambóka: hú, akkor most mindenki értetek szurkol!!!!! Lehet, hogy van valami a levegőben??? Remélem nálad is egy sima megmagyarázhatatlan eredetű múló vérzésről van szó (vagy most jött volna meg)!!!!!!!!!!! Mennek a szurkok!!!!!!!!!! (nem tudsz odahívni valakit, hogy vigyázzon Gergőre amíg te fekszel???)
Vendég

Rambóka, nagyon-nagyon szorítok, remélem, Nálad sem lesz semmi baj!!! +++++++++++++++++++++++++

Hű, lányok, micsoda eszmecsere folyik itt! Szétröhögtem az agyamat!!! Kép

Dorka megint beteg :? Újra a füle + a mandulája. Cataflamtól meg megy a hasa...Áááááááá, sosem lesz ennek vége! egy hétig járt oviba megint...

Kép

Kép
anyoooka

monácska: álompite... ez az... ez kell nekem.... (franc... a férjem 2 előtt nem ér haza én meg nem emelgethetem Lillát :( 4 emelet valszeg necces lenne...

Egyébként nem tudom hogy fogjuk túlélni ezt a terhességet ha nem emelgethetem Lillát... szerintem pihenek egy hetet aztán meglátjuk... nem zárhatom be szegény gyereket a lakásba csak mert jön a kistesó....
Vendég

Rami!

Van ott Veled valaki?!
Gergő szerinted ellenne velem? Elvihetném sétálni vagy mittomén amég pihensz, ha nincs senkit mozgósítani! Szóljál!

Megy a drukk!

MI A FENE VAN MOST?!!!!! :twisted:

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Csakegy!

Nincs valami szomszédotok akivel meg lehetne bulizni hogy vigye már le a lányt a földszintre?
Tök gáz, tudom, de ha pitéről van szó... semmi nem lehet akadály. :D

Monee

Monee

monee85

Rambóka ++++++++++++++
nagyon-nagyon-nagyon drukkolok !!!!!!!

Csakegy, kívánom, hogy nálad is minden rendben legyen !

Ginuska :)
Sok szeretettel gratulálok Dorina baba születéséhez !
Meglátod, hamarosan otthon lehettek hármasban !!!

Niki
mniki

Sziasztok!!!!

Gina tegnap este gondoltam rád,hogy ma feltétlen megírom a topikon,hogy jelentkezz.
Gratulálok,és örülök,hogy minden rendben!!Azt kívánom továbbra is minden jól alakuljon,jó egészséget!!!
Puszi!

Kavicska drága nem ér ám napokra magárahagyni a topikot!
Hogy vagytok??

Csakegy olvastam a barnázást,de jó hogy "nyugis" vagy!
Nektek is minden jót!

Kati nektek is gratula a méretes babácskához!!

Mona Nóra nagggyon aranyos!

Rambóka ti jól vagytok????

Elnézést akinek nem írtam ,nem tudtam mindent átolvasni :oops:

Csakegy én is rengeteg édességet tudnék enni :oops:
Velünk minden okés, még sokat mocorgunk és dokim és érzésem szerint is kiírt idő körül szülünk.....bár van aki már duzzadtnak látja a szám és lentinek a pocakom :roll:
az alsó vonalzóm nem akár számolni :x
Szép napot!!
Vendég

Rambóka nagy adag ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anyooka lánykádnak jobbulást!
Vendég

monee: nincs, de ahogy magamat ismerem tényleg max. 1 hétig ülök majd a fenekemen utána újra elkezdem Lillát cipelni... (nem hagyhatom el magam, lesz még nagyobb is a hasam ha minden jól megy:) (ha nagy a gáz akkor felhívhatom a szüleimet de nekik szívem szerint a 12. hétig nem mondanám el)
Vendég

Kincs: hűha... 37. hét :)))))) Mostantól akár már meg is születhetne :))) Mekkorára tippelik most a dokik? (ha mostanában őrült módjára elkezdesz rendet rakni és lakberendezni na akkor jobb ha pakolod a kórházi csomagot:))))
Vendég

felébredt... vége a nyugodt netezésnek... mehetek ebédet főzni... grrrr....
Vendég

Csakegy 2800-3000 gr-ra becsülték de csak szemre,remélem már nem akar belehúzni a növésbe bpd92, dokim a 38hetes uh-ra kiváncsi... kórházi csomagom már kész :D csak várakozunk.furi belegondolni,hogy pár hét és vége a kismamiságnak.

megyek mert ebéd... pitéig és fagyiig kitartást...én lehet sütit sütök
Vendég

Gina!

Gratulálok a gyönyörű kislányhoz, és drukkolok, hogy minél előb megerősödjön.

Rambóka!
Neked pedig, hogy ne legyen gond! Vedd igénybe Monee felajánlását és tudsz pihenni, Monee Te pedig rágyúrsz egy kicsit a gyereknevelésre :wink:

Csakegy!
Én mindig lakásról álmodozom családi ház helyett (lehet hülyének nézni :lol: ) , de akkor az emelet sem mindig fenékig tejföl...Ez tényleg nehéz ügy.
ezoterike

Sziasztok!

Köszi, hogy érdeklődtetek utánam!
Már régen voltam, és sajnos nem is vagyok teljesen képben, de ezentúl próbálok gyakrabban jönni! :wink:

Rambóka!Nagyon-nagyon szorítok Neked!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csillagfény, borzasztóan sajnálom!Nekem tavaly nyáron volt vetélésem, vagyis így, mint Neked.Nekem is műszeresen fejezték be, 8 hetesen.Lelkileg megviselt kegyetlenül, testileg nem éreztem semmit.
Kábítottak, nem éreztem semmi fájdalmat.Én nehezen tértem magamhoz, nagyon érzékeny vagyok a kábításra. Semmi gond nem volt a műtéttel.

Gina, nagyon sok boldogságot, és jó egészséget kívánok Nektek!
Sógornőm kisbabája novemberben ugyanígy született,1340 grammal, és semmi gond nincs Vele, gyönyörű fiúcska!Neki más miatt kellett megindítani, de a lényeg ugyanez.
Kb 6 hétig volt a baba a koraszülöttosztályon.
Nehéz időszaknak néztek elébe, de biztosan minden rendben lesz a picurkával, hiszen jó kezekben van.

Mire hazaviszitek, Te már teljesen megerősödsz, és teljes erőbedobással babázhatsz!

Rólunk:

Sajnos az egyik kisbabát elveszítettük.
A 12 hetes ultrahangon derült ki, hogy gond van szegénykémmel.
Azonnal be kellett feküdni a kórházba Pesten, és szelektív terhességmegszakítást csináltak, a beteg kisbabának leállították a szívét, a másik fejlődhet tovább.
A 14. héten voltam uh-n, mindent rendben találtak Tesóbabánál.

Lelkileg megviselt, nehéz volt.
De nem vagyok elkeseredve, és örülök, hogy kiderült a baj.Inkább most, mit születés után!
A beavatkozás miatt 6 % volt a vetélés esélye, úgyhogy sokat kellett pihenni.
Hétfőn megyek magzatvízvételre, utána megint pihi, mert ugye megint ott a vetélés...

De megbeszéltem Tesóbabával, hogy minden rendben lesz, kapaszkodik ezerrel, szépen fejlődik, és szepterberben találkozunk személyesen is... :lol:

Abban reménykedem nagyon, hogy kétpetéjű ikrek voltak, tehát a genetikai állományuk nem közös.Mert ellenkező esetben a fene megette...

Azért lehetett megcsinálni ezt a beavatkozást, mert külön petezsákban voltak, így nem okoz gondot a másiknak.De ez sajnos nem jelenti azt,hogy kétpetéjűek...

Az amnio után azért már tisztábban látunk majd.Már nagyon várom,hogy meglegyen az eredménye.Talán április végére meglesz...

Majd még visszaolvasok alaposabban is, hogy tudjam, kivel mi történt mostanában.
Esetleg ha valaki lenne olyan kedves, és röviden összefoglalná a közelmúlt eseményeit, nagyon megköszönném! :oops:
Vendég

ja igen skacok... tegnap zseniális módon megérkezett az a visszaigazolás amiről már napok óta lemondtam, miszerint sikeresen megrendeltem a derékra csatolható babaülést és indul a szállítás... marha jó.

Közben én meg ugye megvettem a Teszveszen is azt a deréktáskást.

A kérdésem az lenne, hogy kellene-e valakinek a teszveszes táskás derékpánt? Én még nem vettem át, ha addig nem kell senkinek akkor csütörtökön megyek érte aztán majd eladom (ld. nekem nem igazán kell belőle kettő).

5100-ért csaptam le rá, ez féláron van az eredetihez képest.
Itt a leírás róla:http://www.easy-kinderideen.de/e-010-040__easyrider/e-010-040_easyrider.html

(attól kéne átvenni aki árulja - VIII. kerület vagy XVII. kerület.)

Szóval ha valakit érdekelne az szóljon légyszi SOS.
Vendég

Sziasztok!

Csak néhány gondolat rólunk.

A kisfiam jól van. Én kevésbé.

Eléggé rám jár a rúd, már kínomban röhögök. Mert bőgtem már eleget!

Volt a nemalvós időszakom. A szülés előtt. (3 hét) Nem normalizálódott. Most is gyógyszerekkel alszom. Emellett még lehet szoptatni.
Megint jelentkezett az orrdugulásom.
A poén csak az, hogy a kisfiam éjszaka csak 1-szer kel. Vagy 2-kor vagy 4-kor. Utánna már 6-vagy 7kor. Mellette úgy lehetne aludni mint a tej. de nem tudok.( gyógyszerrel is változó, mert nem túl erős). Nappal szórakoztatni kell :) De hihetetlenül türelmes és nyugodt! De már most tudja, hogy jó ölben lenni! :lol: :lol:

Nem állítanak be erősebb gyógyszereket, mert szoptatni szeretném. Bár már voltak pillanataim amikor azt mondtam, hogy elég! Tápszer! És én aludni akarok! Már nincsenek tartalékaim! És még most jön a java.

A doki szerint kezdjek el mozogni, cardio edzés. Tegnap 3 hetes császárral futottam 1200 m-ert. Kipurcantam!
A védőnő szerint el fog menni a tejem. Vigyázzak a sporttal!

Már kezd elegem lenni!

Erre meg ma megjött egy széklet tenéysztés eredmény! Gyógyszert kell szednem három napon át, ami mellett SZIGORÚAN TILOS szoptatni!

Ág is húz! A baj csőstől jön!

Kínomban már röhögök.

Holnap allergia vizsgálatra megyek, az orrom miatt! Talán még ott is lesz valami....

Van valamennyi lefejt tej, de nem elég sajnos 3 napra! Tekintettel arra, hogy a babám 540-560 akat eszik naponta.
Tápszert kell kiváltsunk.

Hát ez van velem lányok!

Rejoka írt nekem egy szívhez szóló levelet, hogy nem csak a vidám Kavicsra van szükség, hanem írhatok a bajokról is!

Hát ez van velünk. :?

Majd jelntkezem.
Vendég

Gina: Hát, itt nyeldesem a könnyeimet. Te vagy a zebrapárom és más találkozhattál a kislányoddal. Hát, nagyon sok erőt és rengeteg tejcsit kívánok, hogy ez a pici babóca minél gyorsabban gyarapodhasson!
Minden esetre gratulálok a kis Dorinához!!!

Asszem most el kell magam foglalni valamivel, mert ha nem, akkor itt bőgés lesz hamarosan...

Később majd visszaolvasok...

Kép

Kép
bettica

Ó Rambóka ne már!!!! Nagyon drukkolok!
Hát én most kész vagyok. Asszem a hormonjaim teljesen kifordítottak magamból ;) Itt bőgök, mint egy kisgyerek... hihetetlen.

Valamelyik nap azt álmodtam, hogy az én pici Bencémet elvesztettem, épp a műtéthez készítetek elő... Zokogva ébredtem, párom persze épp akkor kiszökött bagózni. Én utána mentem és nem voltam hajlandó egyedül visszamenni a szobába. Bencém épp akkor meg sem mozdult, gondolom alukált... Sejthetitek milyen megkönnyebbülés volt, mikor el kezdtett ficánkálni. A párom nem győzött nyugtatgatni... Hát egyikünk sem tudott visszaaludni.

Kép

Kép
bettica

rami, ezer drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

szia, luca!!! örülök,hogy minden rendben ment! és írjál ám nekünk, ha megvolt a vizsgálat!!!!

Kép

dimet

Kavicska!!!
Rejónak tökéletesen igaza van! Hiányoztál!!! kérjük,hogy írj!!!
Nem rózsaszín minden senkinél,és talán segítség ha kiírhatod magadból...vannak a lányoknak jó ötletei, vagy csinálhatunk egy közös pco-topikos szugerálós alvásgyógyítást hm? :wink:
Szilveszter látom kedvez anyucinak és biztosan hamarosan helyrerázódsz. gyógypuszi!!!!

Luca jó látni téged is!
Nagyon jól viseled a dolgokat,sok sok erőt!!

Én ma elrágtam az első vastablit,csoki ízűűűűűű :D
Vendég

Kavicska: nem kéne egy pszichomókus vagy egy kineziológus? Segítene feloldani a blokkokat...

(homeós bogyó: Sedatif PC plusz levendula tea)

Kitartás!
Vendég

egyébként meg Kavicska azt meg hogy gondolod, hogy csak így eltűnsz???? igenis gyere ide panaszkodni, sírd ki magad.. ha kell akkor panaszkodj itt a nap 24 órájában (SENKI sem fog emiatt morogni... akinek nem tetszik az majd nem jön ide... de nem hiszem, hogy lenne ilyen!). Megkönnyebbülsz majd és előbb vagy utóbb túl leszel ezen az időszakon... aztán ha más is ugyanabban a cipőben jár majd mint most te, majd te leszel az aki segít neki...
Vendég

kavics, ne fuss!!! baszs...melyik doki mondta,hogy fussál. nem lesz tejed!! (de lehet lesz. ez úgyis egyénfüggő) de azért korai ez a futkosás..... váltsatok ki tápszert, HAsat. és fejjél úgyanúgy,mintha szopizna. és kitartás. 1-2 hónap és jobb lesz :)
(kezdem egyre jobban utálni a hülye kismama újságokat.......ott annyira tökéletes minden, annyira szép, lágy, puha, ölelő. erre készítik fel a kismamákat. ami részben igaz, mert a gyerek a legtökéletesebb dolog. csakhogy meg kell azért kicsit szenvedni. amit aztán el is felejtünk szerencsére...)
vmi homeos bogyó, vagy természetes gyógymód? ezeken már túl vagy? szegényke!
lehet lelkileg már annyira fel vagy zaklatva, hogy ez egy hülye ördögi kör.....amikor spanolja magát az ember. nekem is volt ilyen, de csak 1-2 napra.

bettica, pihizzél. vagy egyél vmi édességat. vagy vmi finit:)

Kép

dimet

szilveszter már 3 hetes. menjetek sétálni. izgi lesz:)
(3 hetes császár után futkosol...ne mááán!)
mondjuk, ha jól esett, akkor lehet jó.

Kép

dimet

Kavics: Sajnálom, hogy nem akar rendeződni ez az alvás probléma. Ha úgy is ki kell hagynod 3 napra a szopit, akkor vedd be azt a gyogyeszt, legalább kialszod magad. Arra a 3 napra szervezz valakit magad mellé ;)

Kincs: Nagyon izgi :) Hamarosan gyarapodtok, sejtem milyen furcsa érzés lehet. Néha én is belegondolok, hogy még 2 hónap és bizony nálunk sem lesz alvás :roll: Most még várom, aztán majd visszasírom a jó kis 2 in 1 állapotot, amikor még egy huzamban ment az alvás :lol:

Monácska: Azon a század hadtesten jót derültem ;) Én sem szeretem a mekis cuccokat, de én a shake-ért oda vagyok... A párom meg csak 7 körül jön haza, gyalog régebben bevállaltam volna a mekit, de most már nem igazán... Örülök, ha a rendelőig lejutok ;)

Luca: Hát amin ti is keresztül mentetek. Szörnyű lehetett átélni mindezt úgy, hogy közben tudod, hogy a másik picinek is baja eshet. Drukkolok neked is, hogy az eredmények jók legyenek! Mindenképpen számolj majd be róla. Addig is várunk téged szeretettel mindenap ;)

Most el kell szaladnom, mert kicsit sokáig p.csöltem itt a gép előtt. 2ig le kellene érnem a rendelőbe... No, majd jövök még...

Kép

Kép
bettica

ja igen kavicska: a dokid az biztos, hogy 100-as? Mert nekem komoly kétségeim vannak. Én az első 6 hétben (sima szülésnél) örültem, ha átöltöztem a pizsamából sima ruhába (khm... ez azért mostanában is sokszor megesik:)))))...

Hagyd azokat az elvárásokat, nincsenek olyanok. Csak Ti vagytok...
Vendég

Kavics, egészségedre!Én még 2 métert sem bírtam volna ,szóval ügyi vagy!Ha a doki azt mondta, lehet, akkor csak fuss, pláne ha jól esik, mégis csak ő a doki, csak tudja!Én sem vártam meg a 6 hetet, varatszeds utáni héten tornáztam már, kell a kikapcsolódás...És jó tölet, menjetek sétálni, na jó, nem most, most lóg az eső lába....
Vendég

franc.. most ettem meg Lilla csokinyulát... a szeme láttára... ha majd egyszer rájön mit tettem fizethetjük a vagyonokat a gyerekpszichológusnak, hogy kianalizálja belőle :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Kavicska!

Lécci-lécci ne zárkózz magadba! Ezt egyedül (vagy ketten a Pároddal) baromi nehéz lehet átvészelni. Már az is borzasztó volt ami a szülés előtt volt, ha jól sejtem Szilveszternek is az alvás probléma miatt kellett megszületni, és most is folytatódik. Nincs olyan ember aki ezt bőgés-kiakadás-hisztéria nélkül bírná!
Gyere és mesélj! Minden alkalommal amikor eleged van... úgy mint amikor jöttél monológozni a 2 in 1 állapototokban! :wink:

Csakegy!

Remélhetőleg azért Lilla csak nem fog összeomlani, de Te lehet hogy még fekhetsz valami piszhomókus hencserén a tetted miatt. :lol: :lol:

Kincs!

Olyan szép ez a baba a képen. Mindig rácsodálkozok amikor meglátom ezt a fotót. :)

Bettica!

Bőgjél. :D Olyan jó... jobb mint tartani.
Ha otthon leszek, az összes bőgős filmet meg fogom nézni! :D

Rami már a dokinál lehet... fúúú... nagyon gondolok rájuk!

Monee

Monee

monee85

Lilla megint alszik, az eső meg csöpörög... dilemmázok, hogy (férjet, gyereket itthon hagyva) nekivágjak-e a 20 percnyire (gyalog) lévő mekinek egy kis fagyi reményében (bevallom közben már a sültkrumpli gondolata is felmerült de az már nagy bűnözés lenne).... egy csokinyulat már kivégeztem... ki lesz a következő áldozat, ha nem kapok fagyit???? (férjemnek mondtam, hogy akkor ő vigyen el kocsival ha Lilla felébredt de tiltakozik mert fáradt...) A nyúl egyébként pocsék volt de nem hagyhattam szenvedni....
Vendég

Ginuska!

Szívből gratulálok a kislányodhoz!
Ha belegondolok, Domi is ekkora volt..1150g-al született. Most meg 8,5 kg-os óriás. :D Viszont azt a kórházas időszakot nem kívánom vissza. Császár után vezetni naponta többször be a kórházba. Te milyen gyakran tudsz bemenni? Gondolom ha 50 km-re van, nem tudsz menni tejet fejni. Utazási költségtérítést kapsz?
Ha van tejed, akkor fejd otthon szorgalmasan és fagyaszd le..jól jön majd még később. :wink:

Kavicska!

Látom zűrösek a napjaid.
Amíg gyógyszer kell szedned, akkor is fejd a tejed, csak öntsd ki.
És lazíts, ha tudsz. :)
Miért kell futnod?
Ezt a tápszerellenességet nem nagyon értem, de nem akarok hazabeszélni. :lol: Bár Domi kapott anyatejet is, de szerintem jól jött az a tápszer is..
Túl lelkiismeretes vagy szerintem, de vigyázz magadra, nem kell mindenáron megfelelni - még rámegy az egészséged.

Rambóka!

Drukkolok, hogy minden rendben legyen. Lényeg, hogy gyorsan orvoshoz fordulj. Majd mesélj, mi a helyzet!

Kép
babancs

Húha, lányok, nem vagyok itt 2 hétig és itt minden megváltozik, MINDEN!!!

Azt sem tudom hol kezdjem!

Rambóka és Csakegy! Micsoda zebrapáros, én besz@rok. Elnézést a kifejezésért, de jobb nem jutott eszembe.
Most meg drukkolok ezerrel. Rami gyere beszámolni RÖGTÖN ahogy hazaértél, jóóó?

Csakegy, bírom, h ennyire laza vagy! Példát fogok venni Rólad!

CSILLAG: nagyon sajnálom a veled történteket. Sajnos én is saját tapasztalatból tudom, h miről van szó. Eddig már túlvagy a csúnya dolgokon... Sajnálom, kedves Csillagocska! De lesz jobb is, ebben bíznod kell!!! Sok puszit küldök és erőt, h túlvészeld. (Én belehaltam volt, anno...)

És GINA!!! Kicsit izgulok, de MO-n vannak olyan kórházak, ahol ügyesen tudják pátyolgatni az ennyire piciket! Fel a fejjel! Gratulálok a kis Dorinánank, Nektek! Várom a jóhíreket!!!

Akit kifelejtettem, hát ezer bocsánat, csak "fél szemmel" néztem át a hsz-ket, képtelenség, mennyit tudtok írni 2-3 hét alatt... :D

Puszikák.

Kép
k.ir

lecso nézem és küldöm a számot!

anyóka domi is nagyon füles. de évek óta még antibiót sem kellett szednie rá. ugye kivették már Dorka orrmanduláját????? mert ekünk azóta nincs fülgondunk! és ha kivették is, vissza tud nőni!! ha még nem vették ki, vetesd ki azonnal.

másik: kövirózsa levét a fülbe csepegtetni. a világ legjobb gyógyszere. komolyan . én nem hittem el, hogy természetes dolog ilyen szinten képes hatni, két nap csepegteteés után a sírva üvöltő fülfájós gyereknek semmi baja. óvónéni mondta anno.kimész a kertbe, törj le 5-6 kövirózsa-levelet, ha nincs kérj a szomszédtól, vegyél piacon, és ültess gyorsan...kislány lefektet, fülbe az összepréselt levelekből amennyit tudsz belecsepegtetni.aztán fekbe maradni, hogy ahsson és ne follyon ki.két nap múlva kutya baja. mi már csak ezt használjuk, a legdurvább fülfájást is képes helyre hozni.

Gina! gratulálok gyönyörű kislányotokhoz, nagyon édes és szép kislány!!! kérünk folymaatos tudósítást és képeket!!

Luca örülök hogy írtál! ha nem is olvasol vissza majd belerázódsz megint. másik gyerkőcnél is látták volna, h abaj van, nem? Az tuti rendben van, sok-sok drukk!!!

ezo!

áruld már el nekem a családi ház árnyoldalait! nem jó füvet nyírni vagy mi? de tényleg, nagyon kiváncsi vagyok, mert mindenki házra vágyik. miért jobb egy lakás?

Kép

Kép
rejo

kir gina nem Mo lakik, hanem szlovákia, de ott is a legjobb kórházba vitték Dorinát írta! :wink:

Kép

Kép
rejo

Elfelejtettem Kavicskának írni...
De nem is tudo mit mondhatnék. Én mindigis hétalvó voltam, de elképzelni sem tudom milyen az, amikor valaki napokig-hetekig nem alszik. Igazán sajnálom. És pl. a futkározázstól nem fáradsz el annyira, h elaludj? Ez nagyon buta kérdés, tudom, bocsika...

Ja és magunkról:

Anyucikám otthon van, ezt asszem már mondtam.

Tibikét elvittem tegnap a dr.nénihez, a mi saját gyermekorvosunkhoz. Meghallgatta a tüdejét, bekukucskált a füleibe, a torkába. Szerinte a torka piros, de nagyon, egyéb baj nincsen.
Azt mondta, h adjam tovább ezt a ZINNAT nevű gyógyit, ami v.mi antibiotikum, de felemelte az adgot, naponta 3szor nyomjuk ne csak 2szer. És menjek vissza csütörtökön, h nézze meg, helyrejött-e a gyerek?
Na, végre valaki, aki meg is akarja gyógyítani a törpénket.

Ja, törpe: 81 cm és 1o,6 kg. Megmérték a tegnap a rendelőben!

Cipője még mindig nincsen. A napokban nem hurcolászom üzletről üzletre, elvégre gyógyuló kúrán van, vagy mi a szösz?

Kép
k.ir

Köszönöm lányok az együttérző szavakat!

A kórosorrdugulásom miatti nemalvások február 23-tól úgy elfajultak, hogy gyakorlatilag nem bírtam aludni.
Egyáltalán. Fetrengtem az ágyban és nem aludtam.

Hulla voltam. Közben kitalálták, hogy orrcsepp abúzus miatti orrdugulás, hagyjam el az orrcseppeket. Nem vvolt nehéz, mert nem hatottak.
Aztán napközben nem használtam orrcseppet, éjszakára igen. (azért kezdett el hatni a nasivin, mert használtam szteroidos orrcseppet, ami egy keveset segített).

Aztán elfajult a nemalvás.

Higgyétek el. NEM TUDTAM ALUDNI!

Nem a pocakom miatt! Vagy mert többször felébredtem. Hanem 3egyszerűen nem aludtam.

Mondták, hogy igyak sört, levendula tea, citrom fű tea, Sedativ PC, Valeriana stb. Minden kipróbáltam. Semmitől nem aludtam.

átment az egész pánikba és szorongásba. Délután műár féltem az éjszakától, teljesen kivoltam. Kínomban már a nőgyógyászt kérdeztem, hogy mit tehetek.
Azt mondta, hogy vegyek be altatót, csak aludjam ki magam.

Ez szülés előtt 10 nappal volt, csütörtökön, de már másfél hete nem aludtam csak 1,5-3 órákat/24 óra. Ezt is több felvonásban. Semmiképp nem egyben! Már teljesen ki voltam borulva.

A dokim pedig szombatól szombatig síelni ment.

Aztán utánnakérdeztem, hogy mit lehet terhesen szedni, normális altatót. Kiderült, hogy semmit!

De én bevettem. Altatót és nyugtatót. Kis dózisban. Csak 1,5 órát aludtam attól is.

Olyan pánikroham,aim voltak, hogy a párom kivette a szabit és itthon ült velem, mert azt mondta nem mer egyedül hagyni.

Altató és nyugtató mellett sem aludtam.

Felhivtam egy pszihiátert. Lerázott! Hogy képzelem, hogy terhesen gyógyszert szedek? Rendesen lebaszott. Hogy pszihés az egész. Nyugodjak meg! relaxáljak. Kapja be!

Pénteken (14-én) felhívtam a dokim. Sírtam a telefonban, hogy indítsuk el a szülést, mert már nem élek. Semmit sem alszom. Már négy kilót fogytam az elmúlt 3 hét alatt. Nem bírom. Megőrülök.

Azt mondta, hogy vasárnap reggel iithon lesz, beindítja a szülést!

De ne vegyek be gyógyszert péntek és szombaton.

Így az elkövetkező két éjszalka sem aludtam semmit! SEMMIT!

Norkának óránként írtam a priviket! Hogy megőrülök, nem bírom.

Aztán vasárnap bementünk a kórházba. Azt mondta a doki, hogy nem indítja el, mert olyan állapotban vagyok, hogy nem mer belevinni spontán szülésbe.
Meg a magzat is kicsi, kevés a magzatvíz és a szívhangja sem tökéletes!

Betoltak a műtőbe.

Kiszedték a Kisfiam.

Meglérdezte az altató orvos, hogy akarok e aludni. Mondtam Igen! Minden vágyam.

Belémnyomták az altatót, semmit sem aludtam tőle. Arra volt jó, hogy nyugodtan tuidtam feküdni.

Aztán amikor ezen az éjszakán sem aludtam semmit, akkor bőgve mentem a dokimhoz, hogy csináljanak velem már valamit, mert pánikom van és még ezután visszük haza a kisfiam.

Leszervezték a pszihiátert. Megtoldottak Rivotrillal. Ez kiütött. Aludtam aludtam aludtam.

Másnap este már csak töredékét kaptam, harmadnap már csak mikro mennyiséget. És elkezdtem aludni. Az orrom sem dugult, ahogy kiszedték a kisfiam.

De nem szoptathattam.

Úgy jöttünk haza, hogy én kimerülten, tej sehol, vagyis kevés. A gyerek még nem volt mellen.

Aztán négy spontán éjszakai alvás után megint éreztem, hogy dugul az orrom és borult a kártyavár.

Megint nem aludtam. Kulcsélmény, az orrdugulás.

Aztán visszamentem a dokihoz, kaptam gyógyszert. Attól most felváltva alszom és nem.... Megy a variálás, hogy elhagyjam a szoptatást és helyreraknak, vagy kínlódunk. Egyelőre még a kínlódást választottam.
Azt még nem tudom meddig bírom.

Anyósom szerint a gyerek felnő tápon is. A legfontosabb, hogy én rendbe jöjjek, mert most ugyan még két hétig van segítsége, de aztán egyedül leszek. férjem csak késő délután és sokat éjszakázik is.

A doki javasolta (nő), hogy fussak. Pontosabban azt mondta, hogy cardio edzés! Fokozatosan, amit bírok. Mert ez is segít az alvásban. A nőgyógyász is megengedte. Azt mondta, hogy a mai modern császárok után már lehet kezdeni a sportot. Persze fokozatosan.

Közben depresszió vizsgálatot is csináltak. Kiderült, hogy nincs depresszió, csak szorongás és kimerültség áll a sok sírás mögött.

Én azért szeretném látni azt az embert aki 3 hét nem alvás után még tud nem bőgni! Józanul gondolkodni!

Most itt tartok... szoptatni szeretnék, de közben helyre kellene jönni. A topikban van néhány ember aki tud a problémámról, szinte kivétel néálkül mindenki azt mondta, hogy először én jöjjek helyre. Aztán a gyerek!

Norka, már terhesen azt mondta, hogy ez nem normális, hogy nem kezelnek.

Erre utólag kiderült, hogy (pszihiáter szerint), hogy ezt kezelni kellett volna terhesen, hogy ne fajuljon el!

Hát már elfajult!

Nem tudom mikor lesz vége. Még azon csodálkozom, hogy avn tejem.

Már teljesen visszafogytam a szülés elötti súlyomra! Pedig eszem. Gyúrom magamba a kaját. Meg a folyadékot!

Tegnap a futás jól esett! Ma is megyek.

Most a székletemben találtak olyat, amit kezelni kell, ezért No szopi!

Még nem tudjuk hogyan lesz vége az egésznek.
Szeretnék már Normális ember lenni! Aki tud aludni ha hagyják. Mert jelenleg hiába van itt anyósom és vigyázna a picire, teljesen mindegy, mert csak fetrengek az ágyban. Nem alszom.

Már nem is szívesen rakom le magam.

A férjem nagyon mellettem van, de már voltak neki is cérna elszakadós pillanatai.

Szóval kb ez van velem.

Hogy lássátok. Nem panaszkodom, mert van egy maszkura kisfiam, aki tündéri és nagyon szeretem.

De a szülésem inkább egy rémtörténet (hagytam ki részleteket, bocs, de nem írom le, mert felejteni szeretném).

Az utánna következő nap meg rémálom volt inkább...

Most elvagyok. Valamennyit alszom. Még bírom. Nem tudom meddig!
Kicsit tartok attól, hogy minél tovább húzzuk, annál nehezebb lesz!

De már az is jelzi, hogy jobban vagyok, hogy egyáltalán tudok írni róla, úgy hogy nem bőgök. Talán mert már elfogytak a könnyeim és 6 óra alvás sok ébredéssel tarkítva még mindig pihentetőbb, mint 0-1,5- vagy három óra 24 óra alatt!

Nem panaszként írtam, csak kb ezért nem írok. Még emésztem ami velem történt.

Járok meditációs gyakorlatokra. De azt mondták, hogy annak az eredménye is jóval később jön meg! :?

Már mindenhez "nyúlok", hogy segítsen!
Mindenki segíteni akar!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?