Ciripke, nekem a délelőtt jobb lenne, Ábel alvásidejében indulnék, aztán majd érkezünk... (a péntek délutáni Hungária krt-t már nem vállalnám) Csak én jövök ilyen bazi messziről?
Macsek, igénylő arcképe jaj de cuki!!!! Imádom ezt a nézést!
Cékla. Anyukám esküszik rá, ezért úgy csinálom, hogy megmosom és hájastul főzöm meg (magamtól tuti előtte hámoztam volna meg, de az ízek így tényleg jobban benne maradnak). Majd meghámozom és leturmixolom. Ennyi.
Vilkó nagyon ügyi, lassan ő is futni fog
És igen, még tornázunk, de pl most 2 hét szünet van. Április végén kell visszamenni a fejlődésneurológiára, remélem úgy döntenek, hogy már minden OK. Amúgy Ábelen a gyógytornász a múlt héten biztos megtalálta a turbó gombot, mert azóta legjobb barátom a járóka lett. Annyira kavar ide-oda, hogy sokszor csak a járókában tudom biztonságban. Ma pl. a függönyt célozta meg és azt rángatta. És hiába vittem le onnan, visszament a kis piszkos. És! feltolta magát Z-ülésbe, majd lengette az egyik karját. Lehet, h holnap már feláll? Azért ilyen tempóra nem gondoltam.
Andi, biztosan gyógytornász volt ez a nő? Vagy a barátnője ugrott be helyette?
Hát, gáz!!!! Én sem mennék oda többet. Lehet, h neki is figyelemzavara van?
Ági! Szia!
Akkor Ádámod egy napon született Andi ikreivel? (AZ én nagyobb fiam is szept 3. Jó ez a nap, nem?)
Célkához a krumplin kívül még husit adok, de nem ízesítem semmivel. Mondjuk a husi levesben főtt, meg husilevessel van összeturmixolva. És szerintem jó íze van összességében. Nem a célkáddal volt bibi? Annak lehet nagyon föld íze.
Vicuska, Rami lány milyen hosszú! Tényleg, milyen hosszú?
Kocsi klassz, jól áll Nektek!
AZ időjárás velünk is kicseszett, mindkét gyerekem zizi volt, ráadásul nem tudtunk kimenni sem. B ma egy hisztikirályfi volt, Ábelt biztos a szél zavarta, én meg költöztem volna a Holdra. Ráadásul B mindenjátékot kiszedett Á kezéből. Vannak időszakok, amikor nem bírja elviselni, h Ábel bármilyen játékkal játszon,minden kell neki. Többgyerekesek, nálatok gondolom nincs ilyen, de szerintetek ezt hogy kéne leszerelni?
Mogyó, kukoricaleves, milánói, diótorta? Amindenit, Te aztán tudsz élni
A kukoricalevest hogy csinálod?
Gabci, habtapit kóstoltad már? Szerintem tök jól rágható,azért szeretik annyira. Én hagyom egy darabig, de mióta Ábel leharapott egy darabot belőle, nagyon résen vagyok!
DORKÁNAK BOLDOG 6 HÓT!