Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Zsu: Panka nagyon menő a kis szerelésében :lol: És mi az a nagy felfújhatós izé? Repülőzés nálunk is megy, azt nem tudja elfelejteni. Múltkor kérdeztem, most megteszem újra :wink: gyógytornára még jártok?
Prücsi: Á ugyanolyan rugikban nyomja, mint Vilkó :lol: Csinos a srác! Meg sztem nagyon ügyi! Tornáztok még Ti is?
Jutta: Dorkáról már nagyon rég láttam fotót!!! Ja, és holnap megcsinálom a recipét, amit feltettél :lol: :lol:
Kiri: a kanalazással kapcs: szilikonos kanállal eteted? Egy óvónő ismerősöm szerint, azzal nem lehet rendesen megtanulni enni, és azt Vilkó is csak szopogatta. Persze ha nem... Akkor sztem oróbálj ki minden félét!
Móni:ha már írtad, akkor bocs... de mit szólt Janka az almához? És mekkora adagokat adsz neki?

Vilkóval meg az van, hogy forog hasra, meg vissza, meg már kúszott is (inkább vmi olyasmit produkált), mert vmit el akart érni, de csak a kezével húzta magát, a habtapi szélébe kapaszkodva. Kinyomni magát még mindig nem tudja, de így sokkal többet van hason, mint amikor én forgattam. Na, csak lesz ebből is vmi :lol:

KépKép
1macsek

Kép

igénylő arcképe :lol: :lol:

KépKép
1macsek

Mogyo, Panka feje koppant, mert nyomott egy hasast a kiságyban, de nem mérte fel a helyigényt :lol:

Gabci, persze, igazad van, hagyni kell. De úgy meg tudja őket sajnálni az ember :wink:
Adj neki kaját, akkor nem jár majd rá a habtapira :lol: (szólj, ha már utálsz a beszólások miatt :lol: )

Andi, ezt olvasva már én is kicsit elvesztettem a koncentráló képességem :shock: Szerintem ne menjetek többet :lol:

Ciripke, nekem is küldjél lszi privit.
Függönyt vettünk Pápán is, ott sokkal olcsóbb, mint Pesten, de gondolom addig nem akarsz utazni :D
A hálónkba pl szépet vettünk a Domusban, azt rendelni kellett, 4500 volt métere, nekem már az is húzós, pedig volt 20.000-ért is métere! :shock:

Vicuska, Rami egyértelműen anyja lánya, szépek vagytok mind a ketten! És a járgány is klassz!

Macsek, az a felfújható izé az egy mozgássegitő játék elvileg, gurul, csörög. Gyógytornát pont ma mondtam le, mert Panka nagyon utálja és magától is fejlődik mostmár szépen.
Hű, mennyit fejlődött Vilkó, azta! Nagyon ügyes!!!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

nemáhoty Vicuska a mellény passzol színben a babakocsihoz... áááádeprofiiiiiii

na, töltök fel képeket, míg alszanak a borsok

Kép
an°°di

sziasztok!

Tényleg hozzáöltöztél a sétához Vicuska!

Andi: hát ez nagyon -nagyon brutál szerintem engem többet nem látna de ahogy ismerlek titeket sem fog látni többször!

Gabci: kajjjjjjjjjjjááááááááááááátttttttttttttttt Ádinak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Macsek: nagyon jó fénykép!!!! :D

Cirpke: akkor Marci meg Ági összeillenek gyomorral! :)

Kép

Kép
mogyoland

Macsek, kár. majd legközelebb :(

kész a húsleves, este megkóstoljuk

Zsu! megy a privi. Pesten már körülnéztünk, de gödöllőn veszem sokkal olcsóbb itt is. Fényáteresztőt találtam 1900-ért! ami tetszik is, nagyon örülök, a sötétitő miatt holnap futok még egy kört, mert a mintája miatt tök sok kell belőle, mert hülyék az ablakméretek. igy valószinű egyszinű lesz vagy kevésbé mintás, mert kiszámolta a boltos néni és 100 körül lenne (pedig nem drága ez is 5e körül van). de ez is tök jó, mert pesten lesz@rják az ember fejét, itt meg felhivnak telefonon, hogy legjobbat találja meg az ember és hogy holnapra néz nekem valamit.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke, hol van Gödöllőn az az üzlet? Vagy tudsz többet is ajánlani? Mert nehogy ám azt hidd, hogy totál kész vagyunk, csak az van megvarrva és feltéve, amit megvettünk. Vagyis dolgozó, háló, gyerekszoba. Nappali és étkező még hátra van, oda meg se vettük az anyagot.
Nekünk is a minta miatt kellett a hálóba 20 m-t venni, de megérte!
Panka fényáteresztője és sötétitője is 1000 Ft volt métere Pápán. És nem egy egyszerű vászon függöny ám!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vilko olyan édi :D Minden képen ilyen nagy szemekkel néz! :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vicuska: Apa, csak úgy hazaállított egy babakocsival? :shock:
Egyébként nem rossz (bár nekem a 3 kerekűek nem a szívem csücske).
Andi: ahogy leírtad, a gyógytornász sem volt épp összeszedett.
Ha nem is szóltál be, azért remélem látszott az arcodon a véleményed! :wink:
Zsu: szegény Ádikámnak nem jut más, csak habtapi. Ez ugye látszik is rajta, olyan kis soványka. :D ( utállak mán, na :P :D )
Macsek:az igénylő, milyen meglepetten néz. Olyan drága.
Sokat ügyesedett. Menni fog ez!

Kép
Kép
gabcii

Zsu!

DM tudod hol van? na ott még kicsit kell menni kb 3 bolt van a dm meg a függönyös között (mellesleg kb pont velünk szemben)

Marcinak eléggé bejött a husileves, csak kár hogy nem éhes, de olyan kiváncsi voltam, hogy muszály volt megkóstolni

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke, sztem mi megyünk. jövő péntek? vagy most? de csak akkor, ha összeszedem a bátorságom és el merek indulni a két gyerekkel egyedül... még sose. mindig vmi tragédiát képzelek el... érdekes, h Gyulával nem félek semmitől :oops:
na, majd meglátjuk. vmikor el kell kezdeni.

Vilko nagyon cuki. kapott vmit névnapjára?

Timi, +++++++++++++++

még mindig alszanak :shock: már 2 órája. kicsit kipurcantak asszem.

Móni?

Kriszti? voltatok ma úszni? Csabi?

mi az h a minta miatt kell sok? (érzem, sokat spórolunk a tetőtéri ablakokkal, meg azzal h utálom a függönyöket :wink: )

Kép
an°°di

lyaly, ez a muszáj most már mumus marad :lol:

na, lépek
:arrow:

Kép
an°°di

Vicuska, nagyon király a kocsi meg a mellényed! Rami, de szép!

Vilkó a világutazó! Olyan drága

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

hát nem egyszerű bár én is ezen gondolkodnék ,hogy hogy jutok el Ciripkéjékhez!

Kép

Kép
mogyoland

Ja ma spenótos burgonyát ettünk és bejött a csajnak!

Hát ma húsimentes volt a napunk!

Holnap apa meló! :? Ilyenkor mindig számolom visszafelé a napokat és már csak 7 nap!

Kép

Kép
mogyoland

Öööö, írtam kb. 2 órája, de ki tudja, h hol kereng a világhálón! :?
Szal, sziasztok!
Én egyre kevesebbet leszek: itt a ház, a kert, a cég, az ingatlanok adása, vétele... és hát JANKA.
Vicuska! Király a kocsi. Bár Gabcii nincs odáig érte... Nekem ugye van 4 kerekű és 3 kerekű is. Én a 3 kerekűt bírom jobban! :wink:
Andi! Másik gyógytornász! Barátom, és a túl sok inger... meg ilyenek... És Gyula? És a receptek?
Ciripke! Én még nem tudok nyilatkozni!
Macsek! Jankának is naggyyooonnn komoly az útlevélképe! Vilkó cuki... vagy ezt már mondtam? (Hát az almát még csak-csak, most ősszibarackozunk... Na az nem megy! Almában mi a negyedig jutottunk, mert én a gyümit két kaja között adom. Ezért nem is visszük túlzásba. Szép apránként!)
Öööö, ja Prücsi, most felismerlek majd az utcán! 8)
Mogyó! Kitartás!
Kikuka! Jobbulást! Timi, nektek is!
És Jutta! Találd ki mit ettünk? Na mit? Király! Köszi a receptet! Endrének (jól emlékszem a párod nevére?) boldog szülinapot! (Apukámnak és az egyik haveromnak is ma van!)
Zsu! Ciripke! A Terézvárosi Textilházat megnéztétek már? Ott van függöny 1-1billióig. És jók is!
Na megyek, mert nálunk beindult a rityi-rötyi klub... nagy a vihánc és én is beszállok! 8)
Hű, de szeszélyes volt ez az április ma! :shock:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Ciripke, mi is mennénk! Melyik hét is? Meg címet küldjél lszi!

Vettem habtabit ma és a csaj pörgött rajta ezerrel, meg végig is bukta (hason fekvéskor órákkal kaja után is produkál ilyet)...
csajszikám háton landol, rögvest fordul - na innen nem megy visszafele - nyöszi... Anya... megfordít és fordul vissza.... és a hason eröködés közben bukik... no de gondolom, ha majd nem erőlködik ennyire, hanem lazán fordul mint hátról hasra!

Na még szülinapozunk! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Jövő péntek, na hánykor jöttök, nekünk bármi megfelel, de tényleg!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

sziasztok

asztma,legalábbis ez a doki akinél most voltunk azt mondja,kap bivalyerős antibiot is,azokra a tüszökre amikre két doki azt mondta hogy nem tüszőő,kapja még a hörghurutra a köptetőt és társait,de ha kikeveredik egyszem rágótablettát kell szednie ,ámen.egész nap fullaat spray és társai,estétől az új cucot kapja állítólag akkor nem kell más.kicsit kivagyiok,de megkönynebbültem,a kórház főorvosánál voltunk aki tüdőgyógyász is,ahogy hallgatta azt mondta egyből hogy asztma, és szerinte allergiás is csak az egyik szirpuja miatt nem lehettt megcsinálni a avizsgálatot,majd 3 hét múlva.ormanduláját nem vetetné ki még jó hogy már levan beszélve,borul minden,na ez zavaros de talán a lényeg érthető.

Bibuka extra dili napok óta,leteszem ísr,hurcibálom semmi baja,magyaráz,integet,de ha lerakom viíszintbe jajjgat.és hát elég sokat jajgat egy hörghurutos mellett.ez vanamúgyíis tök kiszámíthatalan,napokig nem akart enni ahajnalba,múltkor meg 2kor addig nyiffeget amíg megettettem,ismerhetetlen.

a számítógépermet megint tönkretettem ez egy fosika amiről írok,még több elütés :-)

az biztos hogy

VILKÓNAK agyon boldog névnapot kívánok

és nagyon édes a képen

Ramika szépséges

és jó az új járgánya

Andi
ez nő bolond már bocs

nem kapott semmit névnapjára bibus csak anyuéktól pelust

visszaolvasni nem igen tudtam csak a képekre emlékszem :-)

megyek mert kissé kóma vagyok

de köszönöm a ++++ meg mindet :-)
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan visszaolvastam pár oldalt. Hűha jó sokan vagytok!
Nem gond ha csatlakozok hozzátok?

A védőnőnk azt mondta, hogy nyugodtan adhatok a fiamnak túrót, szerintetek?

A krumplis céklát mivel ízesítitek?, mert amit én csináltam az olyan volt mint egy marék föld.

Ági

Kép

Kép
ádibaba

Ciripke, nem tudom, hol a DM. Nem azon a főúton van, ami Veresről megy Gödöllőre (ami kimegy a nagy kereszteződésig, ahol a kastély van)?

Andi, egyszer tényleg el kell kezdeni egyedül!
Azért kell a minta miatt több, mert a mintát kereszbe is és hosszába is passzintani kell, és sok leesik az anyagból.

Mogyo, csodálkoztam volna, ha Ágika nem eszi meg a spenótot :lol:

Móni, köszi a tippet, még nem is hallottam erről a bótról.

Timi, ha ez megnyugtat, akkor nálunk se sokkal jobb a helyzet cipelés szempontjából. Sokat kell Pankát ölben cipelni megint, nemtom miért. De ha cipelem egy kicsit, utána azért elvan egy ideig. Aztán megint kis cipelés, és megint elvan. De a hátam már fáj rendesen. Mi lesz később, szerződtetek egy gyógymasszőrt Panka masszőre helyett :)
És gyógyuljatok meg mihamarabb!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Szia Ági! Na, akkor már 2 Ádink van! Tegyél képet magatokról (kicsit nagyobbat, mint az avatar :) )

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu! Én csontkovácshoz járok! Ajánlom ezt is figyelmedbe! Kijövök egy "kezelésről" és 3 napig peckesen, kackiásan járok! Prücsi, Neked is szól!

Kép
ermoni

Móni, a csontkovács az ropogtat, ami nem olyan jó, nem? A masszirozás meg olyan jóóóó!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Az enyémnél ropogtatás a vége! De amúgy masszíroz! És nagyon jó! Annyi minden elcsúszik-mászik az emberben! Pl. csigolyák. Szal jó! Amúgy Ázsiába jár ki tanulni a mesteréhez, tudja mit csinál. Rémísztő a ropogtatás, de hasznos! :wink:

Kép
ermoni

Ciripke, nekem a délelőtt jobb lenne, Ábel alvásidejében indulnék, aztán majd érkezünk... (a péntek délutáni Hungária krt-t már nem vállalnám) Csak én jövök ilyen bazi messziről?

Macsek, igénylő arcképe jaj de cuki!!!! Imádom ezt a nézést!
Cékla. Anyukám esküszik rá, ezért úgy csinálom, hogy megmosom és hájastul főzöm meg (magamtól tuti előtte hámoztam volna meg, de az ízek így tényleg jobban benne maradnak). Majd meghámozom és leturmixolom. Ennyi.
Vilkó nagyon ügyi, lassan ő is futni fog :lol:
És igen, még tornázunk, de pl most 2 hét szünet van. Április végén kell visszamenni a fejlődésneurológiára, remélem úgy döntenek, hogy már minden OK. Amúgy Ábelen a gyógytornász a múlt héten biztos megtalálta a turbó gombot, mert azóta legjobb barátom a járóka lett. Annyira kavar ide-oda, hogy sokszor csak a járókában tudom biztonságban. Ma pl. a függönyt célozta meg és azt rángatta. És hiába vittem le onnan, visszament a kis piszkos. És! feltolta magát Z-ülésbe, majd lengette az egyik karját. Lehet, h holnap már feláll? Azért ilyen tempóra nem gondoltam.

Andi, biztosan gyógytornász volt ez a nő? Vagy a barátnője ugrott be helyette? :lol: Hát, gáz!!!! Én sem mennék oda többet. Lehet, h neki is figyelemzavara van?

Ági! Szia!
Akkor Ádámod egy napon született Andi ikreivel? (AZ én nagyobb fiam is szept 3. Jó ez a nap, nem?)
Célkához a krumplin kívül még husit adok, de nem ízesítem semmivel. Mondjuk a husi levesben főtt, meg husilevessel van összeturmixolva. És szerintem jó íze van összességében. Nem a célkáddal volt bibi? Annak lehet nagyon föld íze.

Vicuska, Rami lány milyen hosszú! Tényleg, milyen hosszú?
Kocsi klassz, jól áll Nektek!

AZ időjárás velünk is kicseszett, mindkét gyerekem zizi volt, ráadásul nem tudtunk kimenni sem. B ma egy hisztikirályfi volt, Ábelt biztos a szél zavarta, én meg költöztem volna a Holdra. Ráadásul B mindenjátékot kiszedett Á kezéből. Vannak időszakok, amikor nem bírja elviselni, h Ábel bármilyen játékkal játszon,minden kell neki. Többgyerekesek, nálatok gondolom nincs ilyen, de szerintetek ezt hogy kéne leszerelni?

Mogyó, kukoricaleves, milánói, diótorta? Amindenit, Te aztán tudsz élni :lol: A kukoricalevest hogy csinálod?

Gabci, habtapit kóstoltad már? Szerintem tök jól rágható,azért szeretik annyira. Én hagyom egy darabig, de mióta Ábel leharapott egy darabot belőle, nagyon résen vagyok!

DORKÁNAK BOLDOG 6 HÓT!

KépKép
KépKép
prücsi

Móni, jövő héten megyek masszőrhöz, igaz ő nem ropogtat. De már csináltak nekem is ilyet. Azt hittem eltörték a nyakam, de nem, csak helyre rántották. Te milyen sűrűn jársz ehhez a kovácshoz?

Na, a célka= cékla

KépKép
KépKép
prücsi

Ja, Gabci, a berregős etetéstől van jobb is, az,amikor a gyerek a kezével és a lábával is hadonászik,mint aki repülni készül. Tegnap óta ez is dívik nálunk. Így az etetés végén Apával az asztal alatt kerestük a kanálból kirepült falatokat. :lol:
Ábel sérója nem gyári, kb 3 hós korában a fodrász megnyírta, mert nagon összevissza állt. Aztán a maradék fele kihullott. Most már nő, de a képeken tényleg úgy tűnik, mintha bilit tettem volna a fejére és körbenyírtam volna :lol: Pedig nem.

Íme a gyári verzió így nézett ki:
Kép

KépKép
KépKép
prücsi

Sziasztok!

Vilkónak és bibusnak utólag boldog hófordulót!

Andi, ez a gyógytornász meghibbant???? Szerintem menjen el Óriások Földjére, ahol egy hibbant nő egy totál új környezeten minden szir-szart a feje felett ráz, meg zenéltet 6 cuccot egyszerre, és ha ő akkor tud koncentrálni akkor gratulálok neki, ha nem akkor tuti dilinyós! Meg alapból tuti az!

Üdv az új Ádinak! Túró??? Már???Hááát nekem meredek, de ő a szakember! (elvileg)
Szerintem tejtermék 10 hós koráig nem kéne (mert mi van ha van allergiára hajlama?? - azért itt Pankának már tuti, Dorkának meg sanszos tehát nem annyira ritka dolog! - és minél később találkozik vele annál kisebb az esélye hogy kialakul). Ti mikor kezdtétek a hozzátápit???

Vicuska jó az új kocsi, és szép a "régi" lány benne!!! :-)

Timi, azért lehetne már ennek az egésznek VÉGE!!!

Csajok, mostmár "csak" hason feküdve bukik Dorka... de úgy mindig (kivétel reggel éhgyomorra.... ellenben ha leteszem, 5 percen belül fordul hasra tehát király! Még jó, hogy a habtapi könnyen tisztítható! Ellenben hasról nem tud visszafordulva és jön a nyöszi... remélem hamar megtanul visszafordulni....

Jutta

KépKép
jutta

BIBUSNAK!!!! elnézést :oops: :oops: :oops: :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Andi, mi is azon röhögtünk a férjemmel, mennyire passzol a mellényem hozzá! Tök véletlen!

Macsek, hát én itt nevetek a képen! Ez a nézés rajta! Micsoda útlevél lesz! Imádnivaló! Ha én lennék a határőr puszi nélkül nem engedném át!

Prücsike, Ábelnek is milyen nagy haja van! Tök cuki! Rami amúgy 72 cm.

Ádibaba, üdv és kérünk bemutatkozást és képeket!

Timi, hát jobbulást Majcikának!!

Taliról: Taksony-Gödöllő...férjem...megpróbálom...

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!

Üdv az új Ádinak és Áginak a topicban!
A bébikajákból is 7 hós kortól (asszem) van túrós változat, de én még várnék vele a helyedben. Első körben én nem a túróval fogok kezdeni.
Képet tényleg rakjál fel Ádiról és magadról is, ha bevállalod :wink:
Jutta: sztem a hasonlét közbeni bukás meg is fog maradni. Erőlködnek, nyomják a pocit és persze, hogy kijön a cucc. Nálunk is így van antireflux tápi ide vagy oda. Pedig Ádim nem volt bukós.
Prücsi: micsoda hajas baba (lenne) Ábel. Egyébként az új frizura jól áll neki.
meglepődnék, ha továbbra is kéne tornáztatni. Nemsokára feláll. Iagz, hogy letépi a függönyt közben, de annyi baj legyen. :D
Timi: nagyon jó lenne, ha megállapodnának végre a dokik egyfajta szakvéleménynél, és aszerint kezelnék Maját. Szorítok, hogy hamar rendbe jöjjön.

Dorkának Boldog feledíket kívánunk!
(képet esetleg a fél szülinaposról?)

Kép
Kép
gabcii

szasztok Csajok!

Ági üdv!( csak súgom én is az vagyok)

Hát 7 hóstól lehet adni tejterméket aki ugye nem érzékeny sbt.sbt.
Tehát túró,sajt ,joghurt ,kefir!

Prücsi: nagyon aranyos volt Ábel!

Ma jot aludtunk egyszer-kétszer kel fel a csaj itunk és szunya vissza!

Móni: csontkovács az jó lehet nekem is az kellene mert a masszírózástól el tudok ájulni egyik ismim az és csinálta és elsötétült elöttem minden!
Tesóm is sűrűn járt mert focista bár már bíró mert egy csöppet szétment a lába!

JuttA: Apának akkor boldog szülinapot!

Csajom hason és nézi a bebét!

Hát nállunk is előszeretettel fordul hasra és persze egyből jön a csoré!

Timi: jobbulást!
Hát igy az a baj ,hogy Bibus is felszokik a kezedbe!

Kép

Kép
mogyoland

sza akkor feledík=feledik

Kép
Kép
gabcii

Dorkának nagyon boldog felediket!

És tényleg rég láttuk a csaj nagyon dugdosod!

Kép

Kép
mogyoland

Gabci: habi-tapi van még?

Kép

Kép
mogyoland

Most nállunk a csaj rászokott ,hogy sikitozik ezerrel és tetszik neki! :D

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Minden Ünnepeltek, sok boldogságot!
Vilkónak sok boldog névnapot utólag!

Kis és nagy betegeknek jobbulást.

Andi!
:twisted: Szerintem is a nőcivel volt gond, Ő kaptkodott, nem Huba. Én meneszteném. Szegény gyerkőc még fel sem tudta fogni, az új infót, és már is vált. Gyerekek sem tudnak még 10 percnél tovább koncentrálni, nem, hogy egy kisbaba.

Gabcii!
haptappi, nekünk emiatt nem volt, felelsleges + munka. De pl. Ragaszd össze a másik oldalát, széllés ragasztó szalaggal, így szét szedni nem fogja. De egyszerűbb a szőnyegen tartani a gyereket.

Zsu!
Ákos már most 2 kanállal eszik. EGyik nála, másik nálam. Sőt még kaját is kap rá, "magától eszik". Ismerkedik legalább a kaja állagával. :) A szájába nem sok kerül...:)

Húsi!
Miért ne, nem lesz ennyitől semmi baja. Még negyed üveget sem eszik meg. Egyelőre még ismerkedés szintjén vagunk. Rizspép jobban bejött most neki.

Én. Nekem pajzsmirigy alulműködésem van, így most gyogyimat fogják beállítani. Legalább tudjuk mi volt a érzelmi ingadozások oka. Fáradság meg marad, míg Ákos szopizik...

Jó talit nektek!
Mi megint nem. Tiszta káosz lesz ez a hét, és ha bejön a káosz, utána jó sokáig az lesz még...:)

Szép napot mindnekinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jaa, inni kéne? Én inkább rágom a cumit
Kép

(és mert ez BABÁS, cicás, kutyás topic )
Muki cica kiájult
Kép

Kép
Kép
gabcii

Csak egy gyors bekukk! Apa Angliában, úgyhogy kettesben nyomjuk Esztivel. Hát, elég nehéz este, amikor már mindketten fáradtak vagyunk, de legalább az éjszakánk jól telt (csak fél 6-kor ébredt, de cumival nyomban visszaaludt).

Panka nevéhez méltóan meseszép a képeken, és milyen ügyesen iszik és forog! Eszter semmit nem csinál újabban mozgás-ügyileg. Viszont ha valamilyen játékot kiszúr magának, azzal meglepően sokáig elmolyol.

Nahát, Ábel mennyit változott! Kész nagyfiú már!

Ramika-katica gyönyörű, és szuper az új babakocsi! Anyuci is elég happy-nek látszik! :D

Ágikáról meg most már egyáltalán nem tudom eldönteni, kire hasonlít jobban, az apukájára, vagy az anyukájára! Kormányos képek halálik!!!

Vilkó, "azigénylő" útlevélképe szenzációs!

Vilkónak és Bibusnak így utólag is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Dorkának pedig nagyon boldog féléves szülinapot!!! Jutta, majd írd ám meg, ha van valami orvosi eredményetek!

Timi, borzalmas lehet, de talán most már egyszer végre kiderül mi is a baj, és ha napi egy rágótablettával szinten lehet tartani, akkor az már okés. Később meg érdemes sportoltatni, hogy erősödjön a tüdeje (a hörgői, hallottam olyat, hogy így ki lehet nőni az asztmát.

Andi: hú, hát hirtelen nekem is koncentrációs zavaraim lettek!!! Meg amúgy mégis hogyan tudott ilyen messze menő következtetéseket levonni? Mennyi ideig kéne lekötniük magukat ebben a korban?

Ági, üdv közöttünk, na lesz itt kavarás még egy Ádival! :-) Én úgy tudom, hogy a savanyított tejtermékeket leghamarabb 8-9 hónapos korban lehet bevezetni kis mennyiségben, de csak ha nincs allergiás megbetegedés a családban.

Lányok, répával kinek mi a tapasztalata? Eddig Eszti mindent jőízűen megevett, szombaton kóstoltattam vele répapürét, egy világ omlott össze benne, azóta vonakodva eszi meg azt is, amit eddig szeretett... :?

Kép
waterlilly

Gabci, Muki cica konkrétan egy tündér!!! Imádom, amikor így kinyúlnak, és látszik rajtuk, hogy 1000 %-os biztonságban érzik magukat.

Kép
waterlilly

Mogyo: ha arra gondolsz, nincs még elfogyasztva az összes habtapi
Jolka: talán költöztök, azért ez a nagy káosz?
Ákos mászik már?
Móni: még sosem voltam csonkovácsnál. Nem fáj, amikor ropogtat?

Azt nem is írtam még, hogy Ádi az Univer zöldborsóját nem ette meg. A Kecskemétié viszont bejön... ki érti ezt
Na megyek húslevest főzni, mert tegnap elmaradt.
:arrow:

Kép
Kép
gabcii

Anett!

Ja kérem, nálunk eddig Mukika volt az úr, a főnök. Innen ez a fene nagy biztonságérzet. Mára már oda adta fele királyságát ( ha nem az egészet) Ádinak.
A sárgarépa nálunk sem kedvenc. Keverd sárgabarackal fele-fele arányban.
Na télleg el!

Kép
Kép
gabcii

Gabci, köszi a tippet!
Mukinak pusszancs!
Nálunk Eszti egyre komolyabban érdeklődik a makkerek után, nevet rájuk, tisztára belelkesül tőlük, de ha valamelyikhez megpróbál hozzáérni, azok fejvesztve menekülnek!

Kép
waterlilly

ja és Bibinek és boldog névnapot!!!

Prücsi!
Milyen más volt Ábel hooszú hajjal. :) Nagyon édes a képen.

Andi!
:) :) :) Imádom a gyerkőcökről a képeket. Huba nagyon csibész lesz. Szépen meg van rajzolva a szemikéje. Hubának menniy foga van? :wink:

Gabcii!
Ma majd kiderül.
Mászás, ha van támaszték akkor simán. De, ha nagyon akar valamit, akkor megy. De szerencsére még nem kotor.

Tejtermék....Egyszer ki fog derülni, hogy allergiás vagy sem. Elvileg most 3 éves korig nem ajánlják, vagyis Manó kétéves korában (ekkor maradt el a szopi) tápot akart adni a dokinéni. De már 1 éves kora előtt itta a sima tejet. Ákossal még várok egy ici-picit, utána kapja a savanyított tejterméket. Ezt is fokozatosan kell bevezetni.Nagyon picivel kell kezdeni, hisz még fel k ell dolgozni a pocinak. Nehogy hasmars legyen a vége, és esetleg allergiára gyanakodna mindenki elsőre. Lehet, hogy hülyeség, de, ha nem kap tejterméket, akkor nincs is meg az enzim ami lebontja, és mikor 2-3 évesen kapja az első adagot, akkor meg allergának hitt tünetei vannak többségban.
Tehát, ha nem lesz gond, én adni fogom.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Bibusnak és Vilinek boldog névnapot visszamenőleg! Dorkának boldog felediket!
Vili hogy beindult, nagyon ügyes! Az útlevélképe az haláli! Jó utat Berlinbe, mikor indultok?

Rami nagyon szép, kocsija is tuti. Férjed is nagyon jó fej, hogy megvette neki! (Én kicsit bánnám, hogy nem én választok, de ebben pont a spontanitás volt a jó :-)

Timiéknek jobbulást!

Anett, répát mi még nem, mert megpunnyadt. Ma krumplit fogok, hogy aztán lehessen keverni hozzá a többit. De tegnap az őszi-alma nagyon bejött. Kitartás a kettesben levéshez!

Móni, végül milyen őszit találtál? Én egy uszodás kis barátunk anyukájától kaptam olyat, amit még tavaly fagyasztott (erre is jó az uszi :-), de már vettem meggyet is fagyasztottat. Asszem nem parázok rá erre a bio dologra, amiből tudok azt adok, amiből nem nem.

Zsu, Panka képek szuperek.
Függönyhöz: mi Kínából hoztuk :lol: Már egy éve voltunk függöny nélkül, amikor kiutaztunk. A helyi serpánk második napon kivitt minket a függönypiacra. Egy kerületnyi területű piac volt, tele szebbnél-szebb függönyökkel, és fillérekért. Mivel már otthon is ez volt a projekt, az összes karnisméret a fejemben volt szerencsére :lol: Másnapra meg is varrták. Az egész lakás befüggönyözése kb. 25e Ft volt :oops:
Viszont lámpáink még mindig nincsenek :oops:

Gabci, édes Ádi. Macsesz meg haláli!

Ágika is tündéri a fotókon.

Allergiáról érdekes filmet láttam a Spektrumon. Minél előbb találkoznak a gyerekek az allergénekkel, annál biztosabb, hogy kialakul bennük a védettség (ld védőoltás is így működik). De nem kajára vonatkoztatták, hanem piszokra, porra, virágporra, állatszőrre. Mondjuk pont a férjem és a bátyja az ellenpélda erre. Egész kicsi baba koruktól minden nyarat tanyán töltöttek. Mindkettő eléggé allergiás lett felnőtt korára :cry:

KépKép
kertikiri

Gabci, imádom Ádit és a cicát is!

Dorkának Boldog Felediket kívánok én is!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Prücsi, cékla hájastul? Ilyet eddig még nem is láttam :lol:
Ábel mennyit változott a kiskori képéhez képest! Nagyon kis séró báró volt ő is :lol:
És milyen kis ügyes már! Kétlem, hogy Panka 1 hónap múlva ennyi mindent fog csinálni.
Nálunk most eléggé megtorpant a fejlődés, csak forgás van, többnyire az is csak hátról hasra, vissza ugye nem akaródzik. Kúszásnak, mászásnak, kutyázásnak nyomát se látom :roll:

Dorkának boldog félévest!!!!

Jolka, jó, hogy megtalálták az okot! Szedheted a gyógyszert szopi mellett is?

Gabci, Ádika is szépen fogja már az üveget!
Miket csinál most Ádi? Kúszik, mászik, kutyázik, meg minden? Hol tart most?

Anett, nálunk is ez volt a répánál, ill minden főzeléknél. Utána már gyanús volt neki minden kanállal adott cucc, már a végén a gyümit se akarta megenni. Itt mindenki azt tanácsolta nekem, hogy szüneteltessem egy ideig, én ezt megfogadtam. Most megint csak azt eszi, amit szeret. Majd később próbálkozom újra.
Nehéz lehet apa nélkül, főleg az esték :?

Majd mindjárt rakok én Dorkáról képet, ha már azannya nem tesz :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kriszti, csak lesek! Kína??? Amindenit! :D
Tibet nekem is nagy álmom, remélem marad belőle valami, mire egyszer odáig eljutok! :(

Kép
waterlilly

DORKÁRÓL ÉN IS AKAROK KÉPET!!! JUTTAAAAAA!!!!

Kép
waterlilly

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?