Hűűű, hát kísérleteztem a visszaolvasással
Folyton el vagyok havazva, és ráadásul az én lánykám, aki eddig olyan szuperül alukált éjjel, most többször is felsír.
Én a fogára gyanakszom...
Szerintetek?
Sír, de a cumival megnyugszik, visszaalszik.
Zsókucim, drága vagy!
Nagyon sok örömet kívánok az új melóhoz, ez mindig nagy lépés, de kell olykor a váltás. nem kell belesüppedni egy- egy helyzetbe.
A változás jóóó!
Motné, Vicuska
Kedves futótársaim
Én is a napokban újítottam fel a futócsukámat, és elmentem az első futásra...Hááát, nagyon szarul ment, de innen szép felépíteni újra, úgy mint régen.
Mi is sporolós család volnánk, és ideje nekem is összekapni magam, mert a zaba az megy
Gombácska, nagyon szép Benedek!
Ezt a verset én is ismertem, de jó volt újra olvasni.
Különösen megható lehetett a déditől hallani!
Gabikám, lassan a finisben
nem semmi!
Jól vagy? Bírod a pocit?
Várod már, vagy még húznád az időt?
Benszi, sajnálom a nagyidat!
Taptau, mizu veletek?
Luki, Bibar, tündéri a kis mátkapár!
Luki, én is annyira átérzem, amit a múltkor írtál a tavaszról, napsütésről, boldogságról!
Én is olyan sokszor csodálkozom rá, hogy milyen szerencsés vagyok! Van egy tündérbabám!
Húú, egy csomó mindenkinek nem írtam, akinek akartam, de nem nagyon tudok most naprakész lenni.
Azért majd igyekszem!
Jajj, Sünike, nagyon drukk!!!!!
Az evés különben nagyon megy nekünk
Eddig nem tudtam még olyan főzeléket, gyümit adni a lánykámnak, amit ne evett volna meg vígan
Ja, és még azt akartam, VICUSKA, hogy Nóri is ilyen a mozgással, mint Rami.
Még csak most fordult át, de nem igazán gyakorolja azóta sem. Egy kis hedonista. Csak heverészik, és jól érzi magát
Tiszta apukája
Én mondjuk nem aggódtam emiatt, bíztam benne, hogy eljön ennek is az ideje, de azért vártam ám