Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Először is minden baba gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Ne haragudjatok de képtelen vagyok vissza olvasni és mindenkinek írni. :oops:
Bocsi hogy így eltűntem ,megpróbálok sűrűbben jönni ígérem.
Nekünk megvolt az első betegségünk, hát csajok engem jobban megviselt mint a Bebét
Mandula gyulladása volt. Sajnos rögtön antibiotikumot kapott, pedig a dokink pont arról híres hogy nem szeret azt adni, de azt mondta most muszáj.39 fokos lázzal négykézláb hintázott és a reklámokon nevetett. Én meg bőgtem .De hálistennek túl vagyunk rajta.
Egyre ügyesebb a drágám most egész nap négykézláb hintázik nagyon édes, mindennek pá-pá-t int, és azt mondja egész nap hogy ba-ba .Kis balerna simán spárgába teszi a lábát, a szívbajt hozza rám olyan rossz látni , na majd holnap megpróbálom lefotózni.
Azt mondják nagyon laza a csípője, remélem az nem baj. Fogunk még nincs, nem engedi hogy megnézzem, de a doki szerint hetek kérdése és kint lesz.
Ha minden igaz a jövöhéten elmegyünk a Bmc-be megmutatni magunkat.
Puszi mindenkinek , mindjárt dobok képeket is.

Kép
bibike27

Hűűű, hát kísérleteztem a visszaolvasással :oops: :roll:
Folyton el vagyok havazva, és ráadásul az én lánykám, aki eddig olyan szuperül alukált éjjel, most többször is felsír. :cry:
Én a fogára gyanakszom... :roll:
Szerintetek?
Sír, de a cumival megnyugszik, visszaalszik.

Zsókucim, drága vagy!
Nagyon sok örömet kívánok az új melóhoz, ez mindig nagy lépés, de kell olykor a váltás. nem kell belesüppedni egy- egy helyzetbe.
A változás jóóó!

Motné, Vicuska :lol: Kedves futótársaim :lol:
Én is a napokban újítottam fel a futócsukámat, és elmentem az első futásra...Hááát, nagyon szarul ment, de innen szép felépíteni újra, úgy mint régen.
Mi is sporolós család volnánk, és ideje nekem is összekapni magam, mert a zaba az megy :oops: :oops:

Gombácska, nagyon szép Benedek!
Ezt a verset én is ismertem, de jó volt újra olvasni.
Különösen megható lehetett a déditől hallani!

Gabikám, lassan a finisben :wink: nem semmi!
Jól vagy? Bírod a pocit?
Várod már, vagy még húznád az időt?

Benszi, sajnálom a nagyidat!

Taptau, mizu veletek?

Luki, Bibar, tündéri a kis mátkapár! :lol: :lol:
Luki, én is annyira átérzem, amit a múltkor írtál a tavaszról, napsütésről, boldogságról!
Én is olyan sokszor csodálkozom rá, hogy milyen szerencsés vagyok! Van egy tündérbabám!

Húú, egy csomó mindenkinek nem írtam, akinek akartam, de nem nagyon tudok most naprakész lenni.
Azért majd igyekszem!

Jajj, Sünike, nagyon drukk!!!!!

Az evés különben nagyon megy nekünk :lol: Eddig nem tudtam még olyan főzeléket, gyümit adni a lánykámnak, amit ne evett volna meg vígan :lol:
Ja, és még azt akartam, VICUSKA, hogy Nóri is ilyen a mozgással, mint Rami.
Még csak most fordult át, de nem igazán gyakorolja azóta sem. Egy kis hedonista. Csak heverészik, és jól érzi magát :lol:
Tiszta apukája :lol:
Én mondjuk nem aggódtam emiatt, bíztam benne, hogy eljön ennek is az ideje, de azért vártam ám :wink:

KépKép
naposoldal

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
bibike27

Naposoldal, Bibike, MotKrisztina:
Gyönyörűek vagytok.

Csajok!
Azt hiszem lassan beleőrülök ebbe a tejdologba. Egész héten minden oké volt, tök jókat evett Dóri, volt hogy 160-170 is lecsúszott. Tegnap este meg megint többórás üvöltés, evett 10-et :shock: aztán olyan volt, mintha jóllakott volna (tök jól evett) erre a mérleg csak 10-et mutatott. Aztán persze nem aludt el, ordítás. Próbáltam cicire tenni később, de csak üvöltött, olyan volt mintha nem jött volna a tej. Én már ettől kész vagyok. Megevett előtte 3 órával 170-et, aztán este meg üvöltés. Gyorsan melegítettünk tejcit a fagyóból, de abból is kb. 10-et evett csak. Aztán nagynehezen a cicin elaludt, de szörnyű volt.
Próbáltam egész héten fejni, de nem tudtam, még 10 sem jött össze. Most is akartam, de most sem érte el a 10-et, és 80-at evett. Ezeket a nagy mennyiségeket persze 2 ciciből eszi.
Szerintetek kevés a tejem? Én ezt nem értem. :(
Vendég

Napcsi
annnnyira éééédes :P :P :P :P gyönyörüüüü.hú te is futsz már :shock: :shock: én nem tudom mikor kezdjem ujra a sportot,még a tejem miatt nem akarom,de már eléggé undorodom magamtól :oops: :oops: mi lesz velem nyáron??majd lepelben strandolok :wink: :wink:

Estrella
ez érdekes,hogy egyszer ilyen sokat sziv le,aztán csak tizet,és az a fura hogy fejni sem tudsz ilyenkor többet :shock: :shock: nem tudok sajna ebben okosat mondani.biztos nem éhes egyébként mert irod hogy a hűtősböl sem eszik többet :oops: :oops:

Bibike
szépek vagytok :wink:

Sharon
nagyon ügyi vagy :wink: :wink: szép a babád nagyon :lol: Kép legyen egy kis pasi is az oldalon ennyi szép lány mellett:)))

bibar

Ja, és bukott is a 10 után. :(
Vendég

Bibar:
Én is próbálom azzal nyugtatni magam, hogy nem éhes. De persze nem tudom mi az igazi ok. Még jó, hogy ezek az üvöltések nem mindennaposak, mert akkor már tuti kiidegelt volna. Így is nehéz, próbálok nyugodt maradni.
Lehet, hogy "csak" megint nem tudott elaludni és azért csinálta a fesztivált? Azt hiszem ezekre a kérdésekre sosem kapok választ. :(
Na, majd ha lenyugodtam jövök. :(
Vendég

Sziasztok!

Képeket azért jövök, és megnézem, olyan szépek a babák. :)

Igen is Zsókuci, értettük itt vagyunk! :) Látod-látod butuska, ki más lenne ha nem Te , aki rákoppint az "elveszett" anyucik orrára. :)
Ahogy mondtam már neked, csak támogatni tudlak a munkahelyváltában. :) Nyugisabb, amire neked most nagy szükséged van.

Estrella, Niki is csinált ilyeneket, de aztán mindig tovább lendültünk. Ne idegesitsd magad, mert lehet már a közepénél, azért sikideg a gyerek, mert rajtad is azt érzi.

Bibar sikerült valahogy megszervezni, hogy eljöjjetek? Olyan jó lenne ha ott lennétek. Úgy sajnálom, h Luki nem tud jönni. :( Nagyszemű Falatka, és huncut kis Oli úr, álompárosunk... Szívesen elnézegettem volna, ahogy az szerelem bontakozik. :)

Napcsi, Bibike gyöönyöörűűűek a csajok!! :lol: Még még képeket. :)

Gomba Én is meghatódtam a versen, dédi hihetetlen.

Motné bár már mondtam, de Krisztike iszonyatosan zabálnivaló ebben a fürdőrciban. :)

Gabicsibe már a 30. hétben.... :shock: lassan tényleg itt az időd. :) Pocak kép?

Hát most ennyit tudtam hirtelen reagálni. Akinek nem tudtam írni az nem szándékos. :oops:
Velünk minden oké, még vérszegények vagyunk, úgy hogy havonta döfködik, és egy raklap vasat szedünk. Egyfolytában jönnek a kis gyöngyfogai. :) Tényleg igaz az, hogy 16-18 hós koruk körül robbanásszerűen okosodnak. Néha komolyan megdöbbenek miket megért.
Mindenkit levesz a lábáról amikor szinte énekelve hívja aappppaaaa, ayyyaaaaaaaa, ppaapppaaaa stb. Ha valamit akar megfogja a kezünket, és visz. Ágyon mókázni, ugrálni imádunk.
Járunk csiri-biri tornára..háááttt :) Futkorázunk a gyerekekkel, mindenkit puszilgat, ölelget, és hát nem egy elveszett gyerek. Már utánoz a tornán (mert anyukáknak is csinálni kell)
Irhatnék még sok mindent, annyi minden történik velünk, de nem akarok regény írni. :)
Persze nálunk is vannak hűűűűűűűűű napok, na akkor estére totál lefáradok attól h nyugodtnak kell lenni egésznap. Olyankor bariköztön már be is alszom.
Ha engedetlen, elviszem a helyszínről, és elterelem a figyelmét. Ha hisztizik. mert azt nagyooon tud (leérdel, és veri a fejét a földbe), akkor simán hátralépek 2-3 lépést, hagyom had "tomboljon". Olyankor közben nyugodt hangon mondom neki, h nem hat meg a hiszti, és ha abbahagyta itt várok rá. Általában elkezd figyelni arra mit is mondok.
Motékknak siekrült látni már milyen kis hiszti Panka. :)

Na jó bedugultam. :) Itt van pár kép. :)

Kép Kép

chesti

Estrella,
nálunk is sokszor van, hogy csak azért sír a csajszi, mert nem tud elaludni. Legalábbis egyedül nem, ilyenkor mindig segítek neki. Előbb-utóbb megtanulja majd egyedül is, sok türelem kell hozzá.
Tejcsi kérdés: az nem lehet, hogy egyszerűen csak a mérleged mér rosszul? Én ezért hagytam abba az egész méricskélést, mert pont ilyen össze-vissza értékeket mutatott. Próbáltam azt is, hogy egymás után többször lemértem, és képzeld, volt úgy, hogy 40g eltérést mutatott egyik a másikhoz képest... :shock:
Továbbra is azt mondom, hogy ne idegeskedj ezen, és NE MÉRJ folyton, sokkal nyugodtabb leszel! Amikor meg bukik, úgyis csak a felesleg jön ki, szóval akkor tutira jól lakott!!!

Bibike, Napcsi, Sharon, Motné, Bibar,

szuperjók a képek! Nagyon-nagyon édesek a babák!!! :wink: :D

Az én kis tündérkém:

Kép Kép

Kép

Kép
mamm

Krisztike segitek!
Kép
Csiri-biri tornán kedvenc tölcsérünk
Kép
Középen táncolunk
Kép

chesti

Kép
Kép Kép
Kép

chesti

Sziasztok!

Chesti, ez a Niki lány valami meseszép!Hú, ez a tölcsér szuper egy játék lehet!

Képzeljétek pénteken férjem egy nagy dobozzal állított haza, benne egy szuper 3 kerekű babakocsival. Beleszeretett és elhozta. Rami imádja!
Ja és végre félévesen tegnap Rami először megfordult hátról hasra, se szó se beszéd egy nyikkanás nélkül.

Most várom a fényképészt, befűzött minket.. :oops:

Mamm, de cuki Zsófika! tetszik ez a sárga ruci!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok lányok!!!!

Nagyon köszönöm mindenkinek a részvétnyilvánítást a nagyim miatt és a tesómnak a jobbulás kívánságokat!!!!No meg a babáim dícséretét!

Sajna esélytelen vagyok a visszaolvasásra!A képeket megnézegettem és a babák gyönyörűek egytől-egyig!!!!!!!!

Segítségem még mindig nincs,max.egy héten kétszer.Szóval kemény!Hasfájásra már nem szedjük az Espumisant,szép fokozatosan leálltunk róla!Fogzásra viszont a dokinéni felírt egy jó kis lidocainos cuccot és az nagyon bejön.Balunak egyszerre jön 4foga!Szegénykémet máshogy sem lehet látni,mint szájában a kezével!És mint boxer kutya,úgy nyálzunk!

VOLTUNK BABAÚSZÁSON!!!!!!!!!!!

Nagyon jó volt!Fantasztikusan élvezték!Semmi sírás,simán úsztak a víz alatt!!!!!!Majd dobok képeket!Apukának tele volt a gatyája,hogy le nem nyomja a gyerekét a víz alá,meg ha csak egy könnycsepp is lesz bármelyik szemében,azonnal haza!De nem kellett!Dórit annyira lekötötte a többi gyerek,no meg a víz csillogása,hogy semmi mással nem akart foglalkozni és alig vette észre,amikor lelocsoltam!Balu is elvolt,ha a szájában lehetett az ökle!Azt csinálhattunk velük,amit akartunk!
A legújabb,hogy kézben nem hajlandóak enni,csak a földön fekve!Ívben dobnak egy hátast,ha máshogy próbálkozunk!A hordozóból egy ugrással kinn vannak,ha lekötözöm őket,akkor attól a hisztitől mentsen meg a jó isten.Hiába,akratos,öntörvényű kis nyilas babák!Gyümölcspépet nyomjuk ezerrel!Egyszerre etetem őket és nem tudok olyan gyors lenni,hogy ne sikítsanak a következő kanálért!
Elkezdték egymást felfedezni!Annyira jó fejek!Fogják egymás kezét,de inkább Dórit érdekli jobban Balázs!Hatalmasakat vigyorognak egymásra!
Balázs élvezi,hogy van hangja.Ha kell,ha nem akkor is sikongat!Tök jó ilyenkor Dóri altatása!

Na befejeztem!

mégegyszer bocsi,hogy nem tudok reagálni senkire!!!!

Lippa drágám,megkaptam az sms-t és ne hari,amiért nem reagáltam,majd fogok,de köszönöm!
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Hát azt elfelejtettem írni,hogy Balu 8kg,Dóri meg 6,4kg!!!!!
Szép kis vágósúlyúak!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Estrella!
Szerintem is fogadd meg Mamm tanácsát és hagyd a fenébe a méregetést. Úgyis annyit eszik amennyi kell neki a felesleg meg visszajön. Hidd el nem olyan sok az, még ha annak is látszik. Az is igaz, hogy megérzi rajtad a feszültséget és nem tesz jót a tejnek sem. Gondolj arra, hogy te sem mindíg eszel ugyanannyit.
Attól is lehet nyugtalan, hogy érzi rajtad a tej szagát és ez szopizásra ingerli, akkor is, ha nem éhes.A babák akármikor szívesen szopiznak a kontaktus miatt is. Sokszor annak a kezében nyugszik meg, aki nem tejszagú. Próbáljátok meg az ilyen nyűgi idején apa hasára tenni, vagy magad mellé az ágyra és cirógatni. Aok mindet ki lehet próbálni. Jázi egy időben úgy aludt el, hogy a fejére húzta a pelust. Szóval az a lényeg, hogy ne húzd fel magad rajta. Sajnos egy darabig még nem tudja elmondani mi baja van, neked kell megpróbálni kitatlálni. A bebugyolálást próbáltátok már? Egy barátnőmnek nagyon bevált, habár lehet, hogy ezt már az elejétől így kell csinálni. neki öt hónapos a lánya és a mai napig úgy alszik, hogy jó szorosan be avan bugyolálva, leteszi a kiságyba és egyedül alszik el percek alatt.
Na eleget okoskodtam!
Ja még ami eszembe jutott kismamák!
Kórházba szerintem nagyon jó szolgálatot tesz az eldobható bugyi. Egyrészt nem kell pakolgatni, mosni, kidobhatod nyugodtan. 5 db-os kiszerelésben kapható. Érdemes két csomagot venni.
Kispárna. A kórházi ágy és a párna sehol nem arról híres, hogy hú de kényelmes. Sokat segíthet, még szoptatáshoz is jól jöhet. Nekem bejött a pizsi is, a gombosban szoptatni is kiváló, hálóingből is ilyet célszerű beszerezni, tippem az olcsó kínai, mert lehet, hogy olyan csúnyán elkészül a szülésnél, hogy megy az is kukába a bugyi mellé és 1 nap alatt 3-at is elhasználsz. Inkább több legyen, mint apa állandóan rohangáljon mosni. Szóval a pizsi nagyon jó szülés után. Nem egyszerű kikászálódni az ágyból, és ha a hálóing a nyakadig felcsúszik kellemetlen lehet a szobatársad látógatói előtt. A pizsi ápol és eltakar. felhúzott lábbal üldögélni is jobb benne.
Ha megúszod a gátmetszést,- bár első szülésnél ez ritka, de vannak mázlisták- nem lesz fájdalmas ülni. Ha nem akkor újabb jóbarátra van szükség: nyakpárna vagy összecsavart törülköző karikába hajtva. Ha székre akarsz ülni mindenképp tedd a feneked alá. Ki kell kísérletezni a megfelelő pózt, de ha meg van... Később, ha a doki magától nem írja fel, lehet kérni Oxicort sprayt. Nekem nagyon sokat segített. Hűsít és segíti a sebgyógyulást, minden wc használatkor kell befújni vele a gátsebet.
Ami szintén majdnem mindenkit utolér: az aranyér. Azt mindják ha a terhesség alatt nem lesz akkor a szülésnél biztos - bár ebben is lehetnek szerencsések akik megússzák. Reparont nyugodtan lehet használni.
Most ennyi, puszi mendenkinek!majd még jövök!

Kép
Kép
zuzmó

Kismamák! Én még Zuzmóhoz annyit tennék hozzá, hogy nem árt egy-két óriás gumis bugyit beszerezni ha esetleg császárotok lesz. A tenás eldobható nem tartja meg a heges pocakot, így nekem hozott be a férjem olyan igazi nagyis bugyikat. Sajnos császár után a has még meg van ereszkedve és amikor felálltam akkor a gravitációnak engedelmeskedve a föld felé húzott. Úgy tartottam kézzel. Szóval nem egy nagy összeg és jól jöhet nagyon!

Kép

vicuska2007

Friss képek:
Kép Kép

Kép

vicuska2007

Csajok!

Köszönöm az infókat, aranyosak vagytok.
Természetesen már szinte mindent kipróbáltunk, de csak kézben van el, szinte egész nap ott van, semmit nem tudok tőle csinálni. Nagynehezen elalszik a kezemben aztán ha leteszem egyből felébred. Sokszor apánál alszik el, ott valóban nem érzi a tejszagot. Sajnos külön sosem alszik el, még úgysem ha mellettem van. :(
Remélem ez változni fog, mert a hátam már leszakad. Szinte folyamatosan össze vagyunk nőve.
A mérleg szerintem is gáz, már nagyon utálom, de pénteken lejár a bérlet. Nálunk is volt, hogy 40-et megevett még üvegből, de a mérleg szerint meg nem evett semmit. Hihetetlen.
Sajnálom, hogy nem alakul ez a kereslet-kínálat dolog sem nálam, biztos én csinálok valamit rosszul. Még féléves korában is majd fejnem kell? :shock: Ez őrület.
Mondjuk éjszaka nem szoktam fejni, mert addigra már hulla vagyok és nincs erőm semmihez. Volt hogy szoptatás közben aludtunk el a gyerekkel és apa "szakított" minket szét. Persze semmire sem emlékszem.
Vendég

Estrella

Lehet abban vmi amit Zuzmó ír,most két este is amikor csináltuk mi is esténként ezt az őrületet,csak az apja tudta megnyugtatni.Tegnap nem volt műsor,de nálunk ez már rendszeres,kb egy bő hónapja kezdődött(vagy még több?)aztán teljesen elmúlt,majd visszajött néha-néha és utána esténként volt "csak".Tegnap jó napunk volt,nem volt semmi. :? Hát én most már alig várom a hozzátáplálást(eddig nem vártam :? ),a tesóm szerint akkor teljesen megváltozik majd a szopi jellege,egy idő után hobbivá válik és talán nyugisabb lesz.Remélem igaza lesz.Én már feladtam keresni az okát,de Ti még 2 hónaposak vagytok,sok idő van még...A tejeddel sztem nincs gond,hát cumiból sem kellett neki. :roll: Ne idegesítsd magad a méricskéléssel.

Sharon

örülök hogy a ti problémátok megoldódott :D

Napcsi

hát ez a kislány valami hihetetlen gyönyörű.Tiszta anyja. :wink: :D

Vicuska

ez a közös képetek olyan szuper,nagyon szépek vagytok :D

Benszi

de szuper lehet,irigylem tőletek ezt a babauszit,de én nem merem... :oops: Már a terhesség alatt is irigyeltem tőled az úszást de én akkor is betoji voltam. :oops:

Chesti

annyira látszik a képeken milyen életvidám Lencsi :lol: A hengeres kép csúcs!!!!!!!!!

Zsókuci

így lesz,így lesz :D

Mamm

tüneményesek a kisszoknyás képek :D

Bibike

Végre jelentkeztél!Írjál gyakrabban!!!! :D :D :D Bebe óriási nagy lány lett és változatlanul tiszta apukája!!! :D :D :lol: :lol:

Bibarkám

Puszilom ezt a kis mosolygós győztest!!!! :wink: :lol: :lol: Gyönyörű! :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Lukikám
még mindig alszik a kis győztesem :shock: :shock: hihetetlen pasi :wink:

Vicuska
nekem is nagyon tetszik ahol ketten vagytok,gyönyörü párocska :wink: :wink:

Benszikém
szuperek a vizes képek, :wink: nem semmi lehet az étkezés nálatok :P :P 8 kiló már balu,óriási,a képen nem is látszik a különbség annyira :oops: tündériek lehetnek ahogy fogják egymás kezét :wink: :wink:

Chesti
csodás a lánykád még mindig :P :P a talira sajnos nem tud senki elvinni,annyira szomorú vagyok de remélem nyáron lesz megint mert én is akaroooooook menni :oops: :oops: :oops: /egyébként egy évben 2 szer van a páromnak vevőtalija :twisted: :twisted:

bibar

Estrella!

Nem sok időm van, de ezt gyorsan leírom neked, hátha segít. Ha még emlékszel, én is panaszkodtam, hogy leszakad a hátam a sok cipeléstől. Az én lányom is minden este csak ölben dajkálva aludt el és csak úgy ha közben járkáltam vele, ha megálltam már sírt. Ez nálunk egyik napról a másikra elmúlt. Apa vett egy játszószőnyeget, ezen nagyon sokáig elnézelődött, aztán amikor elfáradt elkezdte rágni az öklét és magától elaludt. El sem akartam hinni, de így volt. Azóta napközben szinte mindig a szőnyegen alszik el, tettem is fel róla képet, nézd meg!
A mérlegelést meg szerintem is felejtsd el, csak arra jó, hogy idegesítse az embert, már én sem használom. A fejésről meg annyit, hogy az, hogy mennyit tudsz lefejni az nem azt jelenti, hogy mennyi tejed van, hanem hogy mennyire tudsz jól és hatékonyan fejni! Hidd el nem fog éhen halni a lányod és ha ezt elhiszed, akkor megnyugszol és a baba is nyugodtabb lesz! Este próbáld meg kicsit kifárasztani, tovább fürdetni, kicsit bohóckodni vetköztetésnél, öltöztetésnél, hátha elfárad és fürdetés utáni szopizáson hátha elalszik. Nekünk ez bevált és ma már egy kicsi sírás sincs. Próbáld ki, hátha.... Sok sikert!

Kép

Kép
sharon

Nővérem fiával: Kép
Nővérem lányával:
Kép Kép
séta előtt

Kép

Kép
sharon

Sharon:
Kipróbálom, köszi. Remélem bejön, mert lassan sérvet kapok.
Gyönyörű a lányod, és látszik, hogy nyugodt baba. :)
Vendég

Lányok, az új járgány. :lol: Kép Kép

Kép

vicuska2007

Sharon

nagyon szép a kislányod :D
A testvéred gyerekei is nagyon szépek!!!

Estrella

amióta nem bimbóvédővel szoptatok sokkal kevesebb tejet tudok fejni,pedig érzem hogy benne van,egyszerűen nem reagál a mellszívóra úgy a mellem mint régen.Ne aggódj,látod hogy cumiból sem kellett neki,ott vmi más baja volt.

Kép
lukrécia

Vicuska

naggggyon menő :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Vicus,
ez Jogger?

Kép

Kép
mamm

Mamm, nagyon édes a kis sárga szoknyás! :lol: :wink:

Benszi, szuper az uszizás, jó kis családi program!
Nem semmi a fiad nyolc kilója, stramm kis fickó!
És jó az úszógatyájuk :lol:

Vicuska, nagggyon szépek vagytok, és klassz az új járgány! :wink:

Chesti, Lencsilány csodaszép, de a legjobban az tetszik benne, hogy annyira vidám, nevetős mindig a képeken!

Zuzmó, izgalmas és furcsa lehet megint készülődni a szülésre! Hisz még csak most volt, nem?

Bibarci, nem kell siettetni a mozgás elkezdését,a lényeg most a szopi, mással ne törődj.
Pici még Oli, ráérsz később. Nyáron meg nekem is marad a lepel, mert a lábaim komoly munkát igényelnek :oops: siralmas állapotok uralkodnak. ááááááááá! 8) :oops: :twisted:

Sharon, nagyon szép a család!

Estrella, a mérlegelés szerintem is szörnyű, úgy utáltam én is. Megkönnyebbültem, mikor visszavittük.
Az a lényeg, hogy szépen alakul Dórababa!

KépKép
naposoldal

Jajj, Luki, ne máááá :oops: :oops: :oops:

KépKép
naposoldal

Mamm Drága! Graco Trekko.

Napcsi Neked nem is írtam, hogy képeket még-még erről a kis tündérről!!

Kép

vicuska2007

Vicuska, én még mindig látok hasonlóságot a lányink közt, te nem?

KépKép
naposoldal

Ja, és különben privát én is Vica vagyok :wink:

KépKép
naposoldal

Zuzmó: Jó levegő, szabadság, nem is csoda, hogy így élvezi Jázi a biciklizést! De aranyos lehet! :D
Igen, van abban valami amit írsz. Valószínűleg beelőzlek az ikrekkel, de még akár Gabit és Elant is, ha ők kihúzzák végig. :shock: Nem tudom. Na de nem is akarom az ördögöt a falra festeni, mert szeretném ha a csajok minél tovább bent lennének. Ma voltam a védőnőnél, ő azt mondja szerinte május végén meglesznek a babák. Hű, hirtelen frászt kaptam! :shock: :shock: :shock:

Bibar: Tényleg rég volt siker, utoljára Krisztamillinek sikerült januárban, de ő meg valamiért nem csatlakozott hozzánk. Remélem most a tavasz elindítja újból a sikerszériát!

Timy: Hát nem lehetett könnyű feldolgozni, hogy Norcsi nem fogadta el az anyatejet! De a lényeg, hogy a tápit meg szereti, és szépen növöget. :wink:

Agnese: Köszi neked is tanácsokat! Milo de kis kópé az első képen!

Juci: Holnap mentek a neurológiára, remélem minden oké lesz! Majd számolj be róla!

Gabi: Képek???

Elan: Most két napja nekem is picit érzékenyebb a pocim, mint szokott! De azt hiszem ez normális. Csak kezdünk a finishez közeledni! :wink:

Süni: Megy neked a drukk a fagyisokhoz, örülök hogy írtál! Majd olvasom a sima topicot is, hogy mi van veled.

Lippa: Már alig várom, hogy lássam a két kis tündérkédet!

Sharon: Örülök, hogy túl vagytok ezen az időszakon! És Dóra gyönyörű!

Motné: Hát ez a fürdőruci, egyszerűen szenzációs! :lol:

Naposoldal, Bibike, Chesti, Mamm: Szépek a csajok!

Vicuska: Tuti az új kocsitok! :wink:

Benszi: Juj de jók az uszis képek! Örülök, hogy élvezik a lurkók!

Ma voltam az új védőnőnél Harasztin. Hát vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban. :roll: Eléggé fiatal, aranyos volt meg minden, csak olyan hamar letudta volna ha nem kérdezek. :oops: Fura volt! Na mindegy, majd meglátjuk, hogy mennyit tud majd segíteni! Legközelebb már kijön hozzánk felmérni a terepet! :wink:
A csajszikáim egyre jobban mozgolódnak. Olyan jó érzés. Sokszor úgy hullámzik a hasam, hogy csak na. Nagy lehet a ramazuri odabent! :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Napcsi, Vicus, Luki, Rebe,
köszi a dícséretet! A sárga szoknyát a Dédimami kötötte Zsófinak, hatalmas eszmei értéke van! Van már egy fehér is, rózsaszín masnival a közepén, és jópár pulcsi, meg egy sapi is! Mind-mind a Dédi keze munkáját dícséri. 83 éves, és van türelme kötni, sőőt imádja! Mi meg őt... :D

Benszi,
Balu 8kg??? Atya-gyatya! Mondjuk a képeken is látszik, hogy egy kis vasgyúró! :D

Rebe,

igaz milyen fantasztikus érezni őket? A napokban nézegettem vissza a pocis képeimet, és annnnyira furcsa volt! Egészen más így megnézni őket, hogy már tudom, hogy ki lapult benne... :D

Vicus,
szupi kocsi! Pont úgy néz ki, mint a Joggerek... Sógornőmnek van, nagyon szereti! Remélem neked is beválik ez a 3kerekű típus! :wink:

Csajok, holnap megyünk szív uh-ra, szorítsatok légyszi!

Kép

Kép
mamm

Csajok

kérlek írjátok meg ki hány órakor fürdet este és mikor fektet.Nagyon érdekelne.Mi fél 9-kor fürdünk és kilenctől szopi aztán alvás.Most elgondolkoztam nem késő-e,előrébb kéne hozni.... :roll:

Kép
lukrécia

Mamm

de jó lehet egy ilyen dédnagyi.... :D
Szorítok holnapra,írj majd

Kép
lukrécia

Pocak Kép

és aki benne van :D

Kép
Kép

Sajnos csak ez a két képet tudták készíteni,ezt is úgy hogy a két lába között kandikál ki!Nem volt egy cooperativ,inkább elbújt,pedig csak fejen nem álltam és a pocakomat is megnyomkodták elég rendesen,de az sem használt.
1786 gramm és haja is van :D
gabicsibe

Mamm,
Nagyon szorítok holnapra! Milyen ügyes a dédid!

Gabi,
Szuperek a képek! Milyen kis husi! :D Már majdnem 1800 gr? Ez igen. És te is csini vagy! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Régen jelentkeztem képes beszámolóval. Nagyon sok a tennivalóm, a nap minden percét kihasználom, hogy felfedezzem a világot.

Kreatívkodom: Labdázok:
Kép Kép
Szeretem az állatokat. Itt épp a vízilovakkal vagyok :lol: :
Kép
Sajnos volt egy csúnya torokgyulladásom :cry: . Újra anyukámhoz nőttem, napokig csak úgy aludtam el, ha magához ölelt:
Kép
Nem tudom, anyukám miért fotózza le rossz pillanataimat :roll: :
Kép
Egyre többet járok két lábon, de még úgy gondolom, hogy a mászás a legbiztosabb módja a közlekedésnek :wink: :
Kép

Szeretném felhívni azoknak a figyelmét, akik rajonganak a hajkoronámért, hogy csütörtökön fodrászhoz megyek. Tessék drukkolni, hogy probémamentesen végződjön a kaland.

Nagyon várom már a találkozót! Addig is puszi mindenkinek, Máté

Kép
Kép
share

Luki,
nálunk ugyanez a forgatókönyv! Sztem nincs későn, nekünk nagyon bejött. Próbáltuk hamarabb fürdetni, de akkor sem aludt el előbb, úgyhogy maradtunk ennél. Így 10, legkésőbb fél 11-kor tutira alszik, azt hiszem már megszokta. :D

Gabi
,
milyen szép nagy pocid van már!!!! Olyan jó látni az ilyen pocis képeket!!! Az uh-s kép is aranyos, de a valóság még 1000x aranyosabb lesz, ez tuti! :wink:

Rebe,
rólad mikor látunk pocis képet???

Máté baba,
szuperjók a képeid! :D Mondd meg anyudnak, hogy tegyen fel majd az új séródról is, mert a topikkislányok epekedve várják!!! Igaz, kiscsajok? :D

Kép

Kép
mamm

Luki, mi pont úgy, ahogy ti :lol:
Én is szerettem volna előrébb hozni, de így jön ki nekünk, és így reggel nem kel nagyon korán.
Mostanában előfordul, hogy a nagy délutáni alvása után már nem szunyókál egy rövidet estig, ilyenkor előbb fürdünk, fekszünk egy fél órával.

Gabi :lol:
Botondnak nagyon szépen látszik a pofija :lol: Nagyon édes :lol:
és te nagggyon csini vagy! Jó nagy már a pocid :wink:
Izgulsz már?

Mamm, drukkolunk holnapra!

Share, kérünk szépen fotót a csütörtöki kaland után is :wink:

KépKép
naposoldal

Csajok,
az urticát hogyan kell szedni, és meddig?

Kép

Kép
mamm

Szép Jó estét vagy napot Mindenkinek (ki mikor olvassa)

Mostanában nagyon eltütem, de sajnos a férjem 2 hete éjjel megy fuvarba, így amikor dél körül hazajön lefekszik aludni és estig nyomja az ágyat, és amikor elmegy késő este, nem mindig van kedvem bekapcsolni a gépet. Ráadásul elég szomorú is vagyok, mert szinte mostanában semmit nem találkozunk és nem tudom semmit megbeszélni. :(
Futólag visszaolvastam, de elnézést mindenkitől nincs erőm egyenként írni.
A babák még mindig gyönyörűek. :D
Mi jól vagyunk, szerencsére minden rendben. Kis Toldi rendesen mocorog bent, néha nem is tudom hogy üljek, mert sehogy nem jó amikor rákezd.
Nagyon fura, hogy már közeleg a vége, néha ha rágondolok azért rendesen beparázok a szüléstől már. Ha minden jól megy hétvégén elmegyünk 4D-os ultrahangra akkor teszek fel majd képet.
Mindenkinek jó pocak növesztést, a babás anyukáknak minden szépet és jót kívánok a csemetékhez.
Igyekszek jönni még a héten.
toldikrisztina

Fogzáson túlesett anyukák!

Mennyi dentinoxot lehet kenni egy nap a pici ínyére?
Kaptam egy kibontott dobozzal, és nincs már benne a leírás.
Most 3 éjjel már megint jó aludt a lánykám, szerintem az esti dentinoxnak köszönhetően :lol:

KépKép
naposoldal

Napcsi,Mamm

köszi az infót :D

Napcsi

2-3 alkalom egy nap,de a gyerekorvos azt mondta 3-4-szer is be lehet kenni naponta.

Gabi

Nagyon szép kismami vagy,a bébi is cukorka,kiváncsi vagyok.... :wink: Ahogy nézegettem a pocakod szinte vágytam megint rá,pedig nem volt túl fényes terhességem.Nem csak a fekvés,hanem az állandó hányinger miatt.Nem akarnék még,de elgondolkoztatott a pocakod... :roll: :D

Share

jaj ettől a menő sérótól megszabadulni vétek.... :wink:
A rajtad alvós képért odavagyok..... :D

Kép
lukrécia

Gabicsibe
nagyon csini vagy,a baba meg édes kis pufiarcú,a szája a tied :P :P :P

Vicuska
szép kocsi,a mellényt is hozzá vettétek?? :lol: :lol: mi is 3 kerekűvel nyomjuk,nagyon szeretjük :wink:

Share
Máté tündérke,nagyon helyes kis pasi :wink:

bibar

Köszi Luki :lol:

Pocakossággal pont én is így vagyok.
Vágyom rá már most, ugyanakkor még egyáltalán nem regenerálódtam. De azért nagyon foglalkoztat a gondolat... :lol:

KépKép
naposoldal

Napcsi

én azért még nem vágyom rá.... :wink: Csak meglepett milyen jó érzéseket hozott ki belőlem Gabi pocakja.

Bibarkám

jellemző,nekem is rögtön ez jutott eszembe Vicuska verdájáról,hogy hozzá kapta a mellényt is? :wink: :lol:

Kép
lukrécia

Jó Reggelt Lányok!

Luki, Bibarka, mi is a férjemmel ezen röhögtünk, hogy mennyire megy a mellényem a járgányhoz. Apropó, tali?

Gabi, gyönyörűek vagytok!

Vicuska-Napcsi, én is látom még a hasonlóságot! :lol:

Toldika, sok puszi nektek is!

Rebe, remélem ha meglesznek a kicsik majd átmehetek hozzátok! :lol:

Kép

vicuska2007

Luki:
Nálunk is így van a fürdés:)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: