Titti
Gratula az átalváshoz! Nagyon jó dolog! Én ezt Kristóf mellett el nem tudtam képzelni
Marci pedig már nálunk is "gyakorolja", s mi is azóta alszunk sokat éjjel, mióta hason alszunk
Súly/Alak: háááát, sajnos nem ugyanaz, mint régen. Én befogom a pofám, mert bár szőrnyen nézek ki, de annyi csokit, fagyit eszek, hogy csoda, hogy "csak ennyire szőrnyen"
NÁlam az volt a baj, hogy szopizás elején elkezdtek "leolvadni" a kilók, s elbíztam magam, így zabáltam a nasit, majd ez megállt, evés mararadt, s most a teherbe esős súlyomhoz képest 3 kiló van rajtam, de az elrendeződés katasztrófa
Megértelek, mert aki megszokta, hogy általában ok önmagával (ilyen nincs, csak közeli állapot), annak ezt nehéz feldolgozni még a baba által nyújtott összes öröm mellett is
Én ezért sem szeretek kimozdulni itthonról, mert nem érzem a "régi" magabizitosságot, s ez sajnos egy őrült mókuskerék...de pl. Edit is ma kezd fogyózni (ha jól emlékszem), így mindenki, aki szeretne a maga módján elkezdhet egy kissebb odafigyelést, hogy ne hívjuk fogyókúrának, mert mégis még sokan szoptatunk
Szóval rajta, vége a károgásnak, s tegyünk a "szépségünkért"
Páromnak pedig inkább nem említem, mert félek, hogy az igazat mondja, s az nem esne jól, még akkor sem ha látom, hogy így van
Apácska a "szabad" heteiben egy kicsit többet lesz veletek, talán ez vigasztaljon! Hátha akad neki valami fusi arra az időszakra is, hogy anyagilag se legyen baj
Nyafi
Abigél édeees nagyon! S tényleg bátor vagy a babaúszással! Én is gondolkodom rajta, de itt meg is állt a történet (a fenti "súlykérdés" is belejátszik ebbe egy kicsit)
Gem
Jó, hogy írtál, s az még jobb, hogy jól vagytok! Lányok pedig egyre szebbek! Rebeka jobban eszik már?? Zsófinak te adsz már hozzátápit?? Ő csak anyatejes, ugye??
Cas
Nekem anno sikerült egész jó állapotba visszahoznom magam, de amikor Kristóf született még csak 21 voltam
Melleim allatt mindig megmaradt a toll/ceruza így ezen a dolgon nem bánkodtam...most viszont lehet, hogy gondolkodom egy jóképű plasztikai sebész bácsin majd egy kicsit később
Kajálással hogy álltok? Csillus?? Sebi játszik már vele?? Már persze az ő szintjén gondolom
Inkább azt kérdezném, hogy igényli-e Sebi, hogy Csillávál játszon???
Krisz
Jó testmozgást Neked is! s 38-as méret mellett, azért nem lehet annyira szörnyű a helyzet!! Bár mindenki maga érzi, ezt tudom
Mostanában Kristóf agyon cikiz a hájam miatt..na persze ő most nagyon sovány, s háát mit ne mondjak jóképű kölyök....de meglestem a barátnőjét, s nőies
aminek örülök
Réka
De örülök, hogy jelentkeztél! Nagyon szép baba Csongor! Gratula utólag is a hófordulóhoz! Nem lehetett/lehet egyszerű az életed ha ennyire "emberigényes" a kicsike, de biztos, hogy előbb - utóbb kinővi
Neked párod otthon dolgozik, nem? Néha nem tud besegíteni egy fél órácskára?
Mi már kóstolgatunk jó pár ízt, s nagyon szeretjük a legtöbbet. Az alma nagy kedvenc
Kenguru - van olyan, ami újszülött kortól már használható. Nekünk chicco van, de nem szeretjük. Apa szerint azért nem szereti Marci, mert érzi rajtam, hogy én sem szeretem. Próbáltam a lakásban, hogy úgy hátha jobb ha kifelé néz, de nem vettem észre, hogy egy kicsit is jobban tetszene neki. Nem is használom, csak ha nagyon muszáj (volt egyszer kétszer eddig).
Ancsa
Szerintem is jobb a "biztonság", ártani biztos nem ártasz Réka babának, ha "segítesz a mozgásfejlődésében". Ő egy picit előbb született, gondolom, hogy ezért is javasolják!
Én nem tudok betelni a pici fiammal, most már egyértelműen nyúl minden után. Amikor az arcomat fogja meg, háát azt imádom
figyel mindent, nagyokat rötyög. Az evése miatt én nehézkes vagyok, így az a baj, hogy bár itt nagyon jó idő van, én nem merek vele most sehova elindulni. Anyatejem már nincs annyi, hogy biztos legyen neki elég, tápszerrel máshol nem akarok bajlódni, a kanalasból pedig nem tudom, hogy mennyi "egy adag"...itthon ok, mert mindig van mihez nyúlni...Én ebből szeretnék "kinőni", mert jó lenne már vele jönni-menni. Mikor "kicsi volt", könnyebben elindultam vele
Április végén megint készülünk haza, ezért a héten el kell kezdjek "edzeni"
Minden babónak utólag is boldog hófordulót, bocsi, hogy én ezt nem mindig követem
Szerettem volna képeket tenni, de most nem találom a progit,amivel le tudom kicsinyíteni őket, majd, ha a párom megjön