Új privát üzeneted érkezett!

Angi, ezt nem értem! Kiben csalódtál?

Énis énis kismama akarok lenni!!!
Csak idegileg, meg energiával nem bírnám még, azt hiszem. No meg pénzzelKépKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gigi:
Én sem tudnék meglennni szopis melltartó nélkül.
Sokkal kényelmesebb. És "egyszerűb is használni mint az elől csatosat.
MIkor a kezedben a bébi, meg büfiztetni kell, meg minden mást, akkor nagyon jó hogy egy
kézzel csak visszapattintod a helyére.
Én a mai napig szopis melltarót hordok, és tényleg nagyon jó szolgálatot tesz.
Nina
nina74

Zsuzsa! Hát Alízban, de mind1. (3abortuszKép((((( )

.:Angi:.
angiszeged

Szijasztok!

Köszönöm a gratulációkat, de 30 hét múlva jogosabb leszKép

Nóri! Hogy melyik volt a legjobb idöszaka terhességnek? Jelen esetben, amikor pozitiv lett a tesztKép Na jó, tudom, nem erre gondoltál, Hangával a középsö harmad, ahogy a könyvek is irták, az volt a legkönnyebb, volt már has, de még nem zavart semmiben, de végülis nem volt kellemetlen egyik hét sem, a végefelé meg azért volt jó, mert már kezdtem látni az alagút végét.

A 3D-re majd én is szeretnék menni, kb. a 25.hét körül. Nem is tudom, hanyadik hétig fér bele a baba a képernyöbe? A 27.héten már nem, azt tudom, mert Hangával akkor voltam és már csak részenként tudtuk megnézni.

Most olvasom Gigit, akkor lehet, hogy mégis utazni érdemes Kecskemétre vagy Bp-re a 3D miatt. BIztos azért bénáznak itt, mert még most kezdték és nincs tapasztalat. Azért nem szép, hogy elkérik a 10ezret igy is, hogy tiszta homály minden...

Gigi! Tényleg ki lehet húzni szopis melltartó nélkül, de azzal sokkal könnyebb szerintem. Én nagyon szerettem.

Karmen! Nálam naponta minimum 2 melltartó csere volt, mikor szoptattam, mert az egyik tuti, hogy csupa tej lett, mert miközben szopizott az egyikböl, a másikból ömlött a tej, odatettem a kagylót, és az pedig hirtelen megtelt, majd folyt mellé, azánt tehettem én oda melltartóbetétet, az is átázott. Vagy csak én bénáztam??? Lehet Kép
Szóval a szopis melltartóból is minimum kettö kell.

Lara(10+0)
lara

Sziasztok!

Gabó: Megértelek, csak néha hiányoznak a fura humorú megjegyzéseid. KépNa majd áprilistól én sem lógok folyton a gép előtt.

Karmen:A szopis melltartóból majdnem hogy kettő sem elég. Nekem kettő olyan volt amit nem hordtam csak itthon, mert azok nem voltak túl jók, főleg fejéskor vettem fel(tudod nekem sokáig kellett). Kettő meg arra az esetre, ha elmentünk itthonról. Persze kicsit luxus, de az itthoni kettőt kaptam. Most szereztem még többet. Azokkal csak kihúzom. Ne pamutot vegyél mert az könnyen kínyúlik és nem tart semmit. Az újabb mikro szálasok, vagy milyenek, sokkal jobban tartanak és nem izzadsz bele. Az Anita a legjobb. Ne ilyedj meg az árától, de olyan 5 ezer körül van. De érdemes. Két számmal is kellhet nagyobb.

Lara: Én is bénáztam, hiába tettem a tejgyüjtőt a cicitartóba, mindig kifolyt valamennyi. Sőt reggel felkeléskor nem tudtam kimenni a vécére annélkül,hogyne tegyek tejgyüjtőt,mert elöntött a tejecske.

Gigi: Tényleg érdemes a szoptatós melltartót megvenni, mert sokkal kényelmesebb, mint az elöl kapcsolós és jobban is tart. Ma már olyan szépeket lehet kapni.

Most értünk haza párom céges bulijáról. Fló úgy elfáradt, hogy mire kész lett az ebéd beszunnyadt. Egész délelőtt szaladgált és motorozott. Aludt vagy másfél órát, evett, még szaladgált egy kicsit és a kocsiba hazafelé megint elaludt. Most is szunnyad. Ja és kibújt az első örlőfoga. Tök véletlenül vettem észre. Nem is volt semmilyen mellékhatása.

Gabi3
inecsg

Angi!
Örömmel olvasom egy másik forumon, hogy ti is szerettek Catanozni, mert mi is, és legtöbbször Gabiciékkal szoktunk. Csak az alapverziót játszátok vagy a kiegészítitek új elemekkel?

Gabi!
Megnéztem Fló képeit, nagyon aranyos. Hányadik héten született? Tudod, én akkor még nem topikoltam.

Nóri
norcee

Sziasztok!

Lara:De jóóó!Gratula.

Az Anita szoptatós melltartó szerintem is jó nekem is az van.És tényleg úgy van ahogy mondjátok legalább két db kell belőle mert eleinte én is gondba voltam mert "ahány szoptatás annyi melltartó".Hiába raktam be gyűjtőt biztos hogy mindig kifolyt valami úton módon.A méret az meg tényleg nagyon sokat változik nekem terhesség előtt 70-75-ös kellett aztán szülés előtt megvettem a szoptatóst
(80-as) és a kórházba amikor beindult a tejem olyan voltam mint egy lufi olyan kicsi volt rám a melltartó hogy vágott tiszta csik voltam.Amikor hazajöttünk venni kellett még egy számmal nagyobbat.

Lara:Szerintem Kecskemétre menjetek nagyon aranyos a doki.Mi az első felvételt a 15.héten készítettük Kecskeméten (Dr.Nemes)Akkor már megmondta hogy kisfiú.A másodikat a 35.héten Pesten a Megatoysba csinálták de szörnyű minőségü és nem is volt olyan szupi a doktornő (szerintem)Alig kivehető a képen a pici.
És Még olcsóbb is Kecskeméten meg persze közelebb is van egy csöppet.A barátnőmék meg a sogornőmék nem régen voltak K-en és nagyon jó képek lettek olyan arik a babák rajta.
Nem vagyok benne biztos de ugy emlékszem hogy nekem már a 20. hét körül nem volt látható egyben a UH-on a bébi (Szegeden a klinikán amikor csinálták).

Gabi:Nagyon aranyos Fló én is megnéztem.
Gratula a fogacskához mi most várjuk a harmadikat már majdnem kinnt van (nem igazán nyűgös vele, mééég jóóó).

Szilvi
szedem

Gratulálok Hanga kistesójához!
Megint egy csomó kismamink van.
Lara! Hogy hogy Siko a dokid, mi lett Daruval?

Mi jól vagyunk, Lottinak nagy szenvedés után végre teljesen kint van a 7. foga. A ti gyerkőceitek is sokat kakilnak fogzáskor? Lotti dupla mennyiségű pelust használ ilyenkor.

Nekem a terhességem végig jól telt, csak az uccsó hónapban volt állandó gyomorfájásom.
Én látatlanban a kecskeméti uh-ra szavazok, a doki, dr. Nemes András egy profi!!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Nóri!
JAj, de jóKép)) Igen természetesen már megvan a tengeri kiegészítő. Mi mióta megjelent játszuk, és imádjuk. Egyszer összejöhetnénk egy party erejéig? LEg jobban megismernénk egymást.

JA és nem tudom tudjátok e, h láétezik ám hozzá (na nem nálunk) rengeteg más kieg., pl űrös catan is van. Az idén kijön (már kapható asszem) a gyerek CAtan, nagyon szép, fábólvan.

angiszeged

Lara, Szilvi, Gabi3! Hü de jó hogy tudtok tanácsolni. Ezek szerint tényleg kell min. 2 db melltartó, hallgatok rátok. Én azt gondoltam, hogy szülés elött 1 héttel veszek már, mert elég kellemetlen ha a korházban is folyik a tej és a háloinget naponta cseréljek 3-4-t (amit nem adnak) de lehet hogy csak ha hazajöttem veszek akkor. Maradok az Anitánál, ezen nem fogunk most sporolni.

Gabi1! TE irtál nekem nlc-re?? Mert kaptam levelet, csak rápillantottam, de a régieket ki akartam törölni, erre mind törlödött. (szerintem nem én voltam a béna, bejelöltem amit akartam törölni) szoval nem tudom mi volt benne. Ha te voltál akkor hol láttál??

Gabi3! megnéztelek a képen, Fóli tündéri!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lara, Szilvi, Gabi3! Hü de jó hogy tudtok tanácsolni. Ezek szerint tényleg kell min. 2 db melltartó, hallgatok rátok. Én azt gondoltam, hogy szülés elött 1 héttel veszek már, mert elég kellemetlen ha a korházban is folyik a tej és a háloinget naponta cseréljek 3-4-t (amit nem adnak) de lehet hogy csak ha hazajöttem veszek akkor. Maradok az Anitánál, ezen nem fogunk most sporolni.

Gabi1! TE irtál nekem nlc-re?? Mert kaptam levelet, csak rápillantottam, de a régieket ki akartam törölni, erre mind törlödött. (szerintem nem én voltam a béna, bejelöltem amit akartam törölni) szoval nem tudom mi volt benne. Ha te voltál akkor hol láttál??

Gabi3! megnéztelek a képen, Flóci tündéri!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Egy bugyuta kérdés. Megnéztem a 10 éve vett melltartómat, nincs benne méret, akkor szerintem a legkisebbet kértem. Ha most megyek, akkor ott ugyis leméri az eladó v. itthon csináljam meg? Hol kell mérni a mell alatt vagy középen ahol a legnagyobb? Ne nevessetek ki!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szia Karmen Kép
Bocs, hogy beleszólok a topikba de erre kószáltam és hátha tudok segíteni Kép
Nézd meg ezt az oldalt, minden le van írva benne a melltartó méretezésrol!
http://www.aranypok.hu/apok-meretezes.php

Udv,
Soraya
soraya

Karmen a mell alatti szelessegedet kell lemerni. Ekkor tudod meg hanyas meret kell. Ha a mellcsucson mered meg magad, vagyis a mellbimbonal ahol a legnagyobb a mellmeret, akkor kapod meg a kosar meretet. Ebbol van A, B, C, D stb... Gondolom szoptatos melltartobol A nincs. Az atlagos meretu mell az a B-s meret.
Most megneztem a Triumph honlapjan, van fehernemu tanacsado es kiirja a mekkora meretu melltarto kell. www.triumph.hu En is amikor mar megszultem akkor vetettem anyukammal a Brendonban es azt mondtak visszacserlik, ha nem jo. En a Coraban is vettem, asszem 2 ezer volt, pamut es nem nyulik es nagyon meg vagyok elegedve, es 1 kezzel lehet ki-be kapcsolni. Az en Anitamat csak 2 kezzel lehet visszakapcsolni, bar lehet van masmilyen is.
A Coraban ott van ahol a babilepedok , agynemuhuzatok , textilpelenkak vannak. Eleg suttyonak nez ki, de jo fajta.
Nekem van sima melltartom is, abban is tudok szoptatni, csak felhuzom es kesz. Az elol kapcsossal szerintem az a gaz, ogy en sokx nem is kapcsolom vissza a melltartot rogton, igy az elol kapcsos szeerintem leesik.

Meri, en tudok poloban szoptatni Kép

g.
gabomamo

Elarulhatnatok, hogy mi az a Catan????

g.
gabomamo

Én se ismerem.Miii az?

Szilvi
szedem

Egy nagyon szupi stratégiai társasjáték.

angiszeged

Sziasztok!

Karmen: A Poci-módiban viszonylag jól értenek a melltartóhoz. Érdemes felpróbálni amit úgy látsz, hogy jó lenne. Akár 5-öt is. A klinikán a folyosón lévő szerkrényből bármikor vehetsz hálóinget. Annyit amennyit akarsz. Persze ha elfogy a polcról akkor nem tudsz cserélni. Sajnos elég vacakok azok a hálóingek. Én találtam olyat, aminek egy gombja volt az 5 helyett. De én végig azt használtam.

A kistesó olyan kis fickándozós. Reggel-este, sőt ő is evés közben csuklik.Flóra is ezt csinálta, ha el kezdtem enni, csuklott.

Szilvi: Nekem 90-es méretűt kellett vennem a szoptatás megkezdése elején. Egész nyáron azt hordtam. Olyat vettem én is mint Gabó, de nekem nem jött be.

Melinda: Flóra napi két-három kakis pelust termel. De azt teli. És olyan jó büdit. A Nemes András szerintem is nagyon jól ért a dolgokhoz. ő fedezte fel, hogy a Fló kisebb a kelleténél. Jól ránk is ijesztett.

Nóri: Flóra a 37. hétre született, nekem volt bajom, toxémiás lettem. Magasvérnyomás, fehérje a vizeletben és ödéma. Egyszer ha lesz hozzá ihletem leírom a születéstörténetet. De még nem volt hozzzá hajlandóságom. Szerencsére nem volt semmi baja, csak hízni kellett idekinn. A gyermekkórházban kezdte első hat hetét.

Angi: Mi ez a játék? Netes, vagy 3 dimenziós?

Gabi3
inecsg

Sziasztok,
melltartó:
hát én lehet, hogy angyon kénylemes anyuka voltam, de én nem is tudtam volna meglenni szoptatós melltartó nélkül. És nem kettő volt, mert az igen kevés. Mondjuk én úgy 5-6 hóig fejtem, bár nem sokat, de nagyon sokáig folyt a tejem, még akkor is, ha az utcán beszélgettem vkivel a kicsiről, tehát melltartó betét is kellett elég sokáig. Sőt emlékszem, már 10 (!) hónapos volt a kicsi, mikor átmentünk a barátainkhoz, és kénytelen voltam zsepit betenni, mondván úgyis jövünk-megyünk, minek a bő blúz alá a betét, no, jól megjártam. Szóval azért ezek nem felesleges dolgok, és nem occsó, de szerinteme zen nem érdemes spórolni. Amúgy is, ilyenkor olyan sok minden a nyakába tud zúdulni az embernek, csinálni ezt-azt, szóval azért más,nmajd meglátjátok, igazából nem is lehet elmondani, mert majd megtapasztaljátok, és utána jöttök rá, miről is beszéltünk...Kép
Fontos: a melltartó mérettel, amiket írtak a lányok, mérjétek le és számoljátok ki, mert a boltokban NEM ÉRTENEK hozzá. Még sajna a babaoltban sem. Általában a szám 1-et változik, de a kosárméret A,B,C,D stb. változhat, a szülés megelőző héttől a szülés követő hétig is! Ezért nem nagyon érdemes előre beruházni. De utána igen. A szoptatós melltartó egyébként azért is kényelmesebb, mert megvan a helye a betétnek, nem csúszkál el, illetve, úgy van kialakítva, hgoy amellett, hogy tart, nagyon jól engedi a mellet "nőni" is. Ugyanis két szoptatás között, ha megtelik, kosárnyit vagy legalábbis fél kosárnyit tud nőni. Még, ha alapból nem is nagy. Nekem sem az. Tapasztalat: a hagyományos melltartó pl. elölkapcsos nem szoptatós (az esküvőmre ilyet vettem, és utána is belebújtam néháynstzor, mikor már elég volt a méret), igen kényelmetlen tud lenni, ha pl. a baba tovább alszik, vagy elmentek vhova, és nem értek időben haza. nemcsak kényelmetlen, de ha megnyomja a tejcsatornákat, főleg az első időben, mellgyulladást is okozhat.
Én egyébként az Anita melltartó melett a Triumphot is nagyon szerettem. Visziont amit a corában Dorina néven lehet kapni, nem, nemcsak csúnya, hanem még szorított is (pedig a méret megfelelő volt), kényelmetlen volt, kettőnél többet nem viseltem.
Amit nagyon szerettem Anita rózsaszín, ez nagyon jó volt, és mindenki megdicsérte, hogy milyen szép.Kép Már ha úgy adódott, hogy látták pl. kórházban.

Karmen,
én is arra szavazok, hogy vegyétek igénybe a klinikai hálóingeket. ha megizzadsz, ami nem lehetetlen, mert a babák miatt iszonyú meleg van, lecseréled, kutya nem szól érte. Én is bevittem a szép szoptatós hálóingeimet, aztán ahgoy volt, haza is küldtem. Azt meg kimosta a kórház. Annyit vettem, amennyit akartam, mindig friss lehetett rajtunk. Nálunk a szobában mindenki rászokott.
No, megyek takarítani, mert sose leszek készen.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

A Catan az egy nagyon érdekes stratégiai társasjáték, azt hiszem 1995-ben az év játéka volt, és azóta folyamatosan versenyeket is szerveznek.
Nagyon érdekes, mindenkinek ajánlom !!!
A szabályokat elmagyarázni elég hosszadalmas, kb. 1 óra szóban, de egy-két parti lejátszása után minden kikristályosodik a kezdő játékos számára.
A játék kb. 7000 ft-ért megvásárolható a játékboltokban.
Sok elfajzott változata létezik, de először mindenképpen az alapjátékot érdemes megtanulni.

Üdv, Gabici
gabici

A PAssagi sori játékboltban biztosan kapható! És én is ajánlom mindenkinek! Szuper!

angiszeged

Hazaértünk végszóra. Természetesen fodrásztól jöttünk!

Tegnap megkóstolta Fló a tehéntejet, feles hígításban. nem nagyon ízlett, pedig még kakaót is tettem bele. A tápi jobban csúszott. Majd legközelebb.

Gabi3
inecsg

Szijasztok!

Gabi3! Igen, én is emléxem, hogy mivel Hanga ritkán kelt fel éjszaka, reggelre Pamela Anderson sirva könyörgött volna, akkora volt a cicim, és folyt mindenfelé a tej. Elég rossz érzés voltKép

Szilvi! Már a 15.héten meg tudták mondani a nemét? Bárkinek meg tudják mondani ilyen korán vagy csak éppen megmutatta magát a baba? Kezdem én is egyre jobban elhatározni magam Kecskemét felé.

Melinda! Már Hanga születése után tudtam, hogy mást fogok választani a 2.babánál. Sikoról eddig én még rosszat nem hallottam, és mikor Hangát vártam akkor is ö csinálta nekem az UH-t, akkor is nagyon szimpi volt már. Daruval nagyon nincs semmi bajom, csak olyan elfoglalt, nagyon sok betege van, egy fiatal orvos valahogy lelkesebb.

Karmen! Nekem a kórházban még olyan nagyon nem folyt a tejem, hanem itthon ahogy egyre jobban beindult a dolog. De azért érdemes legalább egyet bevinni oda is.
Asszem mell alatt kell lemérni. De menj pl. a Centrumba, ahol nem kell kérni a melltartókat, ki vannak akasztva, és vigyél be több méretet, próbáld fel mindet és megtudod, hogy milyen méret kell most. Nem muszáj pont szopis melltartót felpróbálni, de asszem a Centrumban az is van. Hanem a szopis melltartót érdemesebb a terhesség vége felé megvenni, mert addig még nő a mell vagy ahogy Ágci irta utána.
Én is a Corában vettem anno, szerintem is jó, nem a legszexisebbnek néznek kiKép, de jók! Olyan nagymamis egy picitKép Engem nem szoritott, de mindenkinek más a tapasztalata.

Lara(10+2)
lara

Szaisztok,
Gabi3,
lehet, hogy még pár hónapig elszórakozgattok a tejjel. Nálunk legalábbis így volt. Addig amíg megissza a tápit, meg eszik elég tejterméket, ne aggódj.

zsófi,
kb. mikor hozod a légzésfigyelőt? Most szerda délutánig itthon vagyok, utána utazunk el.
Ágci

Kép
Ágci

Soralya, Gabomamo, Lara! Köszi a melltartó választ. Eldöntöttem, hogy mivel tesom ugyis utánam szül meg neki az elsö szülés után megnöttek a mellei, ha az övé jó rám, akkor a kórházba azt viszem be és ha kijöttem a tejcsitöl dagadó melleimmel akkor veszek drága melltartót. Én hátul a fürdöruhát se tudom magamnak bekapcsolni, remélem találok elöl csatos szoptatósat majd.

Gabi,3Ágci! Igen ezt tudom, de sajna ez csak a klinikára igaz, a kórházban nem hogy aludni nem adnak háloinget, gyakran a sajátban kell szülni. Ezt most nyáron az 1 hónap alatt tartosan tapasztaltam.

Gigi! Tanultam a hibádból, most oldottam fel a cukrot, de a vizhez folyamatosan adagolva, nagyon egyszerü volt, nem állt össze mint neked. Aztán belement a citrom, még sok is lett benne. Remélem bennem is marad holnap.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Te a kórházban tervezel szülni?

Tedd hűtőbe a "finom" limcsit. Hidegen könnyebb lesz meginni, és benntartani.

Nóri
norcee

Sziasztok!

Lara: Pamela Anderson Kép (ez jó, és tök igaz)
Azt nem tudom hogy meg tudják e mondani vagy csak mi voltunk mázlisták igazából akkor még én se igazán reménykedtem hogy meg fogjuk tudni, de ahogy elkezdte a doki az Uh-ot csinálni rögtön látszódott.Az volt az első kérdése hogy szeretnénk e tudni a nemét. Mi természetesen mondtuk hogy naná.És akkor kiirta a monitorra hogy "kisfiú vagyok".Szupi volt.

Szilvi
szedem

Sziasztok!

Lara: Nem akarlak elkeseríteni, de én hallottam rosszat a Sikóról. Persze minden dokiról lehet rosszat hallani azért nem azt jelenti, hogy rossz is. Pl: Sári. Kép Én nagyon ajálnom a kecskeméti UH-t. Mi is oda fogunk menni február végén.

Karmen: El is felejtettem, hogy te nem is a klinikán fogsz szülni. Holnap mész cukorterhelésre. Ne aggódj, csak a híre rossz, túl fogod élni.

Ágci: Flóra éppen most kapott kedvet a kecskesajtra. Fincsi házi. Egyébként imád mindenféle tejterméket. De csak mértékkel.

Megnéztem a Corában a nagyis szopis melltartót. 2700 körül van most az ára.

Jó éjt!

Gabi3
inecsg

Gabi3
Én a tescoban vettem Dorina szopis melltartót, és én jobban szeretem mint az Anitát.
Pedig sokáig csak Anita volt.
Ugyhogy tényleg mindenkinek más a kényelmes.
Nina
nina74

Ágci, akkor honap, legkésőbb szerdán kora délután beviszem, ok?

Írok sms-t, vagy hívlak, mikor.

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ágci ma nem megyek szegedre.

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nóri! Igen, amugy is szimpibb a kórház (leszámitva hogy az nagyon nem tetszik hogy háloingük nincs) de most nem is választhatok, mert a dokim is közölte, hogy a klinikán tervezett császárnál nem altatnak el (hiába a törvény adta jogom elutasitani EDA-t ott nem foglalkoznak ezzel)
Igy biztosra megyek, szülök a kórházban, ott tuti altatni fognak.

Gabi! Nem is volt rossz, még tul savanyu is lett a lötty, egy pici hányingerem se volt. Most várom a férjemet hogy hozza az ereményt. Félek kissé, mert az utobbi hetekben hihetetlen mennyiségü sütit ettem meg.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen! MEgkérdezhetem miért szeretnéd, h altassanak? NEkem nem volt rossz tapasztalatom a spinális érzéstelenítéssel. ÉS a babának sem olyan jó az altatószer.
Bár kérdezgetlek itt, lehet, h nem tudok valamit, és különös okod van rá.?

angiszeged

na megvan a cukorterhelés eredménye, nem tudom mennyi a jo, de gyanitom több hete tartó hatalmas sütiadagok után ez nem a legjobb. 120' vércukor:6,9, vizelet glukoz: pozitiv.
Volt valakinek hasonlo? eltiltották teljesen a cukortol?

Karmen(24+5)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen ,

nem akarlak megijeszteni, de ugy tudom, hogyha a vizeletben is van cukor az nagyon nem jo. Nekem csak a ver eredmeny mutatta ki es igy is dietaznom kellett igen komolyan, aminke persze azonnali fogyas lett az eredmenye.
De megnyugtatlak nem attol lett magas a cukrod, mert sutit ettel. Persze dietaval mindez kordaban tarthato.

g.
gabomamo

Gabomamo! Hát ha muszáj akkor betartom. De mi lenne a gond, ha továbbra is ennék sütit? A babának ártok v. nekem lehet káros, nem tudod?

a fene hogy most ünnep lesz, mert holnap Sárihoz megyek, igy csak jövö héten tudok a cukros dokihoz menni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karemn,

szerintem mindkettonek. A baba nagy sulyu lehet, pl. Errendszeri betegsegek, stb. En sem tudom pontosan. Ehecc sutit, ha tudod a szenhidrattartalmat es belefer a napi adagba. De nem fog. Kép
En parszor ettem cukrosoknak keszult sutit a Viragban volt. Nemcsak edesseget nem ehecc. Szinte mindenben van szenhidrat, kiveve a szinhus. Az almatol kezdve a krumpli , rizs, stb.

Na a lenyeg az, hogy ha a nagy sztk-ba kell menned. Nehogy a ferfi belgyogyaszhoz menj, nem jut eszembe a neve. Eleg paraszt. 2. terhessegnel en mar Tako dokinohoz mentem. O szerintem nagyon aranyos. Azert kell vigyazni ezzel, mert akik a terhesseguk alatt cukrosak, azoknak nemtom hany szazaleka lesz idoskori cukorbeteg.
Szules utan 6 hetre vissza kell menni kontrollra, akkor derul ki, hogy vissza ment -e a cukor. Kép
En az egyik szules utan sem mentem vissza....

g.
gabomamo

Gabó: Nem a Herczinger vagy Holczinger, aki nem jut eszedbe? Velem normális volt.

Karmen: A cukros diéta nem egy leányálom. És tényleg nem a sok sütitől van.

Jó éjt!

Gabi3
inecsg

Sziasztok,
Karmen:
http://www.babanet.hu/faq/terpat27.htm
olvasgasd végig. Meg a Rendelőben vannak még jó kis cikkek, ha érdekel.

Ágci

Kép
Ágci

Gabomamo! Szülés után visszamegy a normálisra? Hiszen a 16 hetes éhgyomri normális volt. A terheléses 6,9 is normális, csak a vizeletben nem értem miért van cukor. Mindig csodáltam aki tudja tartani a diétát, akkor inkább a sótól tiltsanank el, az könnyebben ment. Én is voltam egy tahó dokinál ott, nem jut eszembe a neve. Majd megkérem nöhöz küldjenek. Remélem 5kor még ott vannak ezek.

Ágci! Már nézem is, köszi.

Gigi! Neked milyen is lett most a terheléses cukor?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

amugy eddig a tanácsadáson is azt hallgattam, mert a genetikusnál is, hogy kisebb a baba, akkor lehet mégis csak tömni kell a cukrot meglegyen a végére a 3 kg baba Kép

Na jó csak vicc, de érdekes hogy kisebb mint kellene közben meg a cukorral van gond.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,

igen Holcinger a neve a dokinak aki paraszt. Gabo, lehet, hogy veled rendes volt, mert nem voltal cukros.
Nekem is pici volt a babo 1980 g. En nagyon betartottam, pedig a napi 1 tabla csoki gyorsan lecsusszan.
Ez a 6,9 ez hatareset nem, ha jol emlexem?
Lehet, hogy csak vki cukros kavet ivott a poharadbol? Kép

Vhogy noveszd meg a babat! Az orvosod nem ajanlott semmit?

g.
gabomamo

Karmen van 1 cukros topic is, ahol 1 doki valaszol is a kerdesekre. Terhesseg es cukorbetegseg. Bar mostanaban nem neztem.

g.
gabomamo

Sziasztok

Ma megyek újra 4D-re, mert felhívtam a szegedit, hogy teljesen homályos a 4D-s rész, és azt mondták megnézik és megcsinálják újra ma Kép. Tegnap a tanfolyamon mondta egy kismama, hogy rossz volt a fej, és tegnap pont az ő uh-ján cserélték ki, kíváncsi vagyok.
Amúgy a Kórházban is várhatóan jövő héttől lesz 4D-s uh, de többet nem tudok, nekem olyan kismamik mesélték, akik voltak a kórházi körbevezetésen.

Én a belgyógyászaton, egy nőnél voltam, Császár... Nem tudom a kereszt nevét, rendes volt.

Karmen, nekem 6,1 lett a cukrom, és a papíron 6,7 a felső határérték.

Nekem azt mondta a védőnőm, a 32. heti vérvételnél is csinálnak cukorterhelést mindenkinek Kép, eredménytől függetlenül. Erről én még nem hallottam, tényleg így van?

Gigi
gigi1

Sziasztok Csajok!

Gigi: Kíváncsi leszek az új 4D-s képekre. ha jobbak lesznek, akkor nem megyünk Kecskemétre. Vagy még nem tudom. Remélem jól fog sikerülni.
Nekem csináltak olyan tájt egy cukorterhelést, de azt csak azért mert a mamám cukros volt. És nekem 3x is kellett mennem. Szerintem nem kell elég egyszer, csak a 24. hét körül.

Irtó mérges vagyok. A garázsban vízórát kell cserélnünk és már kétszer szívatott meg a szerelő. Az még nem is lenne olyan nagy baj, hogy nem jön, de hogy ez miatt a Flórát fel kellett ébresztenem, hogy időben megreggelizzünk. Nagyon bosszantó. És ráadásul még közli velem, hogy kicsit többe fog kerülni, mint amennyit mondott. Pedig még gondolkodtam, hogy áthívom anyukámat, hogy vigyázzon a Flórára.

Gabi3
inecsg

Gabi, miért kell vízórát cserélni?

Lányok, megy valaki a börzére vasárnap? Ha igen, egy süti vagy csoki "reményében" Kép Kép Kép hozna nekem babakocsi katalógusokat (állítólag ott osztogatnak ilyesmit). Kép Kép
Vagy lehet valahonnan babakocsi katalógusokat beszerezni szerintetek?

Lara, Sikónál most mennyi egy rendelés?

Gigi
gigi1

Gigi
A Micimackóban van, csak nem tudom osztogatják-e vagy csak ott lehet lapozgatni.
Nekem van egy 2003-as Brendonos kismama-és babakatalógusom, abban van egíy csomó babakocsi.
Kéred?
Nina
nina74

Nina, igen, kölcsönkérném.
Írok majd levelet.
Előre is köszi. Kép
Gigi
gigi1

Gabomamo! Köszi, nem láttam azt a topicot még.

Gigi! Nem, a neten több helyen ráakadtam 7,8 a felsö érték, tehát böven benne vagyok. CSak nekem a vizeletben is lett most cukor a terhelés utána, neked is volt?
Én nem hallottam rola, hogy késöbb is kellene menni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gigi: Mert lejárt a mandátuma és hitlelsítetni akarjuk a tulajcsere miatt. A Brendonból el lehet hozni, de ott csak Pegperego-t láttam és az baromi drága. Van honlapjuk is a kocsiknak. www.graco.com, www.hauck.de vagy com Lehet próbálkozni a többivel is. A Graconak nagyon jó a honlapja, ha ráviszed a kurzort a babkocsi színmintájára, akkor a nagy képen olyan színű lesz. Jól elmagyaráztam? Kép

Gabi3
inecsg

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?