Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi is meg vagyunk!
Természetesen én is szeretnék tovább beszélgetni veletek, csak itt most nagyon szép idő van és minden alkalmat megragadok, hogy Reginát kivigyem a levegőre. Egy nap kétszer vagyunk kint, délelött, délután, másfél két órákat.
Amikor leülök a géphez, átfutom a forumot, és gyorsan munkát keresgélek, mert anyu nyugdíjas lett, és vállalja Regit, ha elmegyek dolgozni. Egyenlőre csak v.mi részmunkaidős állásban gondolkodunk, de az csak elszórva van, annak is elég rossz az időbeosztása.

Én trüffel tortát készítek Reginám szülinapjára, igaz addig még van 1 hét, de sok csoki maradt húsvétról, és az pont jó lesz a krémbe.
De a Micimackó torta is jól hangzik. Sajna most nem lesz annyi időm, ezért az egyszerübbet választom, de azért ez is munkaigényes.
[color=darkred]
Mi még mindig rabszódikusan alszunk, ugy látszik ez már sosem fog nálunk változni ezért úgy gondolom, hogy szót sem érdemel, mert csak panaszkodásnak hangozna, azt meg nem akarok, mert amúgy minden más rendben van. Próbálkozunk a beszéddel is, de az még nem megy, csak időnként pár új szó, ami csak egyszer hallható, és már el is van felejtve.
[/color]

Röviden ennyi, de késöbb még írok.

szirwen1

Sziasztok!

Reggel elindultunk apával autóval, el akartuk kisérni egy üzleti útra, de a város határában vissza kellett fordulni, mert szegény Gúz kihányta a reggelijét. Sokat autózunk, de ilyen eddig csak háromszor fordult elő, nem igazán tudom mi váltja ki, hiszen volt olyan, hogy étkezés után 4 órával rókázott... Szóval, itthon maradtunk.

Edit, te aztán korán kelsz... Nagyon vagány a séród! Mikor lesz a keresztelő? Tetszettek a múltkori, konfirmálási képek is. Sok sikert a tortához, én is most gondolkodom Bendegúzén :shock: nagyon szeretek sütni-főzni, de a diszitgetéshez nincs sem kedvem, sem tehetségem. :? (Borzasztó, hogy itt nem tudok hosszú "i"-t irni.)

Szirwen,[/color] mi is állandóan kint vagyunk, ha nem esik az eső. Mig én kertészkedem, a fiam motorozik, kutyázik megunhatatlanul... De minél többet van kint, annál nehezebben megy a bejövetel.

[color=darkred]Nóri,
megnéztem Lilcsi mosási videóját. Nagyon édes :!: Az is aranyos lehet, ahogy furulyázik.

Lányok, a szobatisztasággal hogy álltok? Én próbálom mondogatnia bilit, de következetsen ne a válasz. Ha ráültetem, csak addig tetszik neki, amig ráül, máris pattan vissza, nem, nem mondogatja. Van valami ötletetek?

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Sziasztok!

Orulok,hogy most ilyen sokat kellett visszaolvasnom. :D

Edith, nagyon jo a serod! Viszont en is a hosszan dobbentem le. :shock: Az enyem meg csak egyre rovidebb es kevesebb. Nem tudom, mikor fog megszunni a hajhullasom. Most otthon jo sokat vagattam belole, de csak addig tetszett, amig a fodrasz befesulte. En nem tudom magamnak jol megcsinalni, ugyhogy allandoan ossze van fogva. Rememlem azert egyszer meg rendbe jon a hajam. Terhesseg alatt olyan szep volt, aztan a szopinal jol megfogyatkozott es azota is hullik.

Szirwen, nalunk meg mindig csak a duck es a dada (ez apa akar lenni az angol dad szobol) megy. Apukamnak joval tobbet beszelt. Neki mondta, hogy "kö" (könyv), "ka" (kapcsolo), "kaka", stb. Apukammal valahogy egeszen pici kora ota beszedesebb. Nalunk nem veszes az alvas, de a tegnap ejszaka es ma reggel igen erdekesen alakult. Tegnap este 11-kor meg itt vihancolt az agyunkon, esze agaban sem volt aludni. Amikor betettuk a kisagyba, nem sirt, de allandoan felallt es beverte magat, ugyhogy jobbnak lattam kivenni es egy kicsit kifarasztani. Aztan szerencsere elaludt, de meglepodtem, amikor reggel negyed 8-kor riadot fujt. Altalaban 12 orat alszik, ugyhogy ez egy kicsit szokatlan volt. Mondjuk biztosan bezavart neki az oraatallitas es az utazas is. Sajnos seta kozben tovabbra se hajlando aludni, akarmennyire is faradt. Olyan kivancsi, mint az apja, neki mindent latnia kell. Ha lefektetem a babakocsiban, belekapaszkodik a kocsi vazaba ket oldalt es felhuzza magat. Igy meg eleg nehez elindulni, hogy az eves is idoben meglegyen, de ne alvasidoben setaljunk. Sajnos igy szinte semmit sem tudok elintezni, mivel a varoskozpont es a boltok kb. 25 perc setara vannak tolunk.

Tegnap meg szunet volt a zenebolcsiben, ugyhogy csak itthon enekelgettunk, mondokaztunk. Kepzeljetek, nagyon kinlodok a magyar dalokkal, mondokakkal, egyszeruen nem tudom megjegyezni a szoveguket! Valahogy az angol sokkal jobban ragad, pedig meg mindig magyarul tudok jobban es valamikor rengeteg dalt es mondokat tudtam. Egyszeruen nem ertem, miert van ez. Viszont nagy oromomre, az iwiwen talaltam egy forumot es egy kornyezo varosbeli anyuka el kezdett szervezni egy magyar zenebolcsit. Lehet, hogy mar jovo szombaton be is indul. :D Hatha, az majd segit.

Kicsiand, az en lanyomat meg a furdokadbol nehez kiszedni. Nagyon be tudja hisztizni magat, amikor kivesszuk a kadbol, pedig nem egy hisztis fajta.

Ja, azt szerettem volna mar regen kerdezni toletek, hogy ti mikor kezdtetek cipot adni a babakra? A babakocsiba meg mindig csak anyagcipot szoktam rahuzni, de most otthon vettunk neki szandalt es tegnap ota itthon raadtam. Viszont allandoan azon mesterkedik, hogy hogyan lehetne lecibalni.

Azt hiszem surubben kene hazajarnunk Magyarorszagra. Tegnap este megmertuk Lollit es kb. 700 g-ot hizott otthon 2 het alatt. Szabad szemmel lathato, hogy combosodott. :)

A tortakra visszaterve, nem emlekszem, hogy irtam-e, en vanilias-turokremes tortat csinaltam neki sargabarackkal diszitve. Izlett neki nagyon, de nekunk is! A szuleim sutoje nagyon vacak, ugyhogy en nem mertem piskota sutesre vallalkozni, ezert a tortaforma aljat vanilincukros tejbe aztatott babapiskotaval raktam ki. Rakentem a vanilias turokremet es igy betettem a hutobe egy ejszakara. A gyumolcsot es a zselet masnap raktam ra. Nagyon egyszeru es igen finom.

Amiota visszajottunk Lolli ismet az en foztomet eszi, de be kell valljam nem nagy lelkesedessel. Eppen megeszi, de csak ugy, ha elterelem kozben a figyelmet eneklessel. Sot a tegnapi kajaba meg egy kis sutotokot is kellet kevernem, hogy megegye a kisasszony. A sutotok mindig bejon, ha valami nem izlik neki, probalok sutotokot adni hozza es ugy altalaban mar lecsuszik.

Na, mentem, puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sziasztok Lányok!

Itt az ideje, hogy Én is írjak pár sort magunkról. Bár azt hozzáteszem, hogy a jóidő mindenkit kicsalogat, és ahogy a gyerekek nőnek, egyre kevesebb ideje van az embvernek gépezni!

Velünk mostanában minden rendben van, bár a húsvét utáni időszakra ez nem mondható el. Ugyanis egész héten a fogorvoshoz jártam! Történt ugyanis, hogy Dávidka véletlenül lefejelt, és a kőrhíd alatt 2 fogam is gyökérkezelésre szorult!
De első nap még Én nem engedtem kifúrni a fogam, mondván hátha valami gyulladáscsökkentő megoldja a dolgot! De nem így lett, ugyanis 2 nap mulva már vissza is mentem, mert nagyon fájt, csakhogy az orvos nem azt a fogamat kezelte amitől annyira fájt, hanem egy másikat, de állítólag az ütés következtében, az is elhalt! De ez emngem nem vigasztalt, ugyanis a másik fogam iszonyatosan fájt, borzasztó éjszakát okozva ezzel! Aztán múlt pénteken végre a fájós fogamat is gyökérkezelte, és ezzel minden fájdalmam megszünt létezni!!! :lol:

Most abba kell hagynom, mert Dávid nagyon sír!

Még csak annyit, Hogy Rita Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kép

bogyo75

Rita en is nagyon sok szulinapot kivanok! Remelem kellemesen telik.

En akartam lenni az elso koszonto. Tegnap, ahogy ejfelt utott az ora es apr. 4. kezdodott, a skype jelezte, hogy szulinapod van. Akartam is gyorsan irni, erre Lolli felsirt es mire visszaaltattam, elfelejtettem. :oops:

Bogyo, akkor borzalmas napjaid lehettek. Otthon az elso napokban a ferjem is szenvedett, kapkodta be a fajdalomcsillapitokat, de aztan elmentunk a fogorvoshoz es utana fellelegzett.[/b]

KépKép
olive

A boldog kimaradt, nem tudom, hol jart az agyam. :oops:

Most a ferjem enekel Lollinak, ma este se akar aludni. Szerintem most a foga miatt, mivel meg sir is. Pedig azt nem szokott akkor se, ha nem tud aludni.

Egyebkent itt ma nagyon szep ido volt. Sutott a nap egesz nap es a homerseklet is kellemes volt. Lollival du. kimentunk a kertbe es amig en kerteszkedtem egy kicsit, Lolli aludt egyet a babakocsiban. Seta kozben sose alszik el, de ugy latszik, ha egy helyben all a babakocsi, akkor sikerul elaludnia. 1 orat aludt, aztan a szomszed gyerekek hangoskodasara ebredt.

Szirwen, ezt nagyon jo, hogy anyukad tud Regire vigyazni. Barcsak az enyem is kozel lenne es tudna neha segiteni!

Na, megyek, levaltom a ferjem, megprobalom most en elaltatni Lollit.

KépKép
olive

Rita, én is Boldog Szülinapot kívánok. :) Isten éltessen sokáig egészségben, boldogságban!!!!!!! :) :) :)
Kép

(Tegnap hajnalban én is elfelejtettem, utána meg már nem tudtam jönni.)
Egész nap futkostam, sőt, a tegnap csak a piskótákat sikerült megsütni. A krémnek, díszítésnek most fogok neki. Azért is kapcsoltam be a gépet, hogy ellenőrizzem aa krém készítési módját, de már nem álltam meg, hogy ne írjak. :)

Szép hétvégét mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

R i t a !!!!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Rita Boldog szülinapot!

Olive!

Az alvás nálunk is nagyon változó. Emlékszem, amikor jőtt Regi foga akkor aludt el nagyon későn. Most meg minél többet vagyunk a levegőn annál kevesebbet alszik. Úgy látszik ezt is meg kell szokni.
Én cipőcskét csak akkor adtam először Regire, amikor már stabilan állt, és tudott lépegetni. És persze, ha kellet valahová menni. Itthon a lakásba, meg ha olyan helyen voltunk ahol nem vettem ki a kocsiból, ott nem erőltettem a cipőt.
A tortád jól hangzik, kár hogy megvettem az enyémhez a hozzávalókat.:cry:

Kicsiand!

Én Regit rögtön a nagy wc-re szoktatom, persze szükitővel. Egyenlőre csak reggel meg este ültetem fel rá, és eddig csak egyszer volt bele egy kis pisike. Szerintem csak véletlenül, de így is nagyon örültem neki.:lol:
A kert nagyon jó dolog mindig van v.mi érdekes, csak néha anya unja már.:oops:

Bogyó!

Abszolút együttérzek veled! Én tavaly november óta járok fogorvoshoz, és "csak" 3 fogam van meg. Az egész fogsorom rendbeteszi az orvos. Az összes tömést kicseréli, mert már nagyon elöregedtek, és nem is szépek, meg még amalgám is van.

szirwen1

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a szülinapi köszöntéseket!!! nagyon aranyosak vagytok, hogy így versengtetek az első helyért :)

Ezúton ragadom meg az alkalmat, hogy

Editnek Boldog szülinapot Kívánjak,

Boldog Szülinapot Kívánok!

A szülinapom fáradtan telt, csüt-ön dolgoztam, és mivel Norbi nincs itthon, Gödöllőn aludtunkcs-n és p-n is. Ma jöttünk haza.

Hulla fáradt vagyok, a meló nem túl jó, talán nagyobb bolondokháza van, mint volt, dehát ez van. Majd megszokjuk.
Tomi nagyon jól elvan mamával szerecsére, anyukám tök büszke is. :)

De én úgy érzem magam, mint akit agyonvertek, tegnap az volt a "szülinapi bulim", hogy fél 10 körül már aludtam :) amúgy később szoktam.

Bogyó, ez gáz, a fogakkal. Sajnos nekem is eltört egyszer két fogam, szó szerint pofáraestem, az egyik haverom nyakából. a gyökérkezelés nem segített, később újra begyulladt, műtét, stb, vége az lett, hogy koronám van. remélem, Te megúszod ennyivel, mármint a gyökérkezeléssel.

Most csak ennyi, mert amíg aludt Tomi gyorsan megcsináltam pár dolgot, de mire leültem volna ide már felébredt.

Ja, bili: nekünk sem megy, ráül, és fel is patttan, azzal a lendülettel.
Pisi már mindenhová sikerült, szőnyegre, padlóra, de a bilibe nem.

Nóri, remáélem hamarosan találsz munkát!

na, mentem

Rita & Tomi
Kép
ritike

Még annyi, hogy Tominak most rohamosan beindult a beszéde, olyan édi, kis papagáj, mindent mond utánam

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Csak gyorsan egy Happy Family-s kép, mielőtt ágyba hullok. :)

Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Edit
Csak le kellett "szúrnod a bandát" és egyből jszületnek a hozzászólások!!! :lol: :lol: :lol: :roll:
Nagyon szépek vagytok a képen, de a Borónak áll a legjobban az a sapka(nem tudom a nevét :oops: ).
Képzeld pénteken a játszón találkoztunk egy kislánnyal, Őt is Borókának hívták, és az anyukája Őt is Borónak becézte! :lol:
Egyből megemlítettelek benneteket!!! :lol:
Remélem elkészültél időben mindennel!

Borónak nagyon boldog hófordulót, Neked pedig boldog szülinapot Kívánok!!!

Visszakell olvasnom, mert már teljesen elfelejtettem mit akartam írni! :oops:

bogyo75

Na mostmár nagyjából képben vagyok! :lol: :oops:

Kicsiand!
Áki a mai napig hány a kocsiban, pedig már 8 éves!
Nálunk az válik be, ha indulás előtt eszik, és innivaló van nála, hogy ha rosszul van igyon egy kortyot!
De van homeopátiás gyógyszer, de a nevét már nem tudnám megmondani! Sajnálom, hogy ez miatt elmaradt a kirándulás! Na meg Gúzt is, hogy hányt szegény! :cry: (Nagyon tetszik a beceneve :lol: )

Nóri
Nagyon jól néz ki a torta, nem tudom, mi nem tetszik rajta!!! :roll:
Lilcsi nagyon szép, milyen ügyesen épít már tornyot!

Rita
Tényleg szerencsés vagy, hogy Anyukád tud vigyázni Tomira, és Te így nyugodtan tudsz dolgozni!!! A fáradtságod, remélem enyhül majd, ha visszaszoksz a melóba!

Olive
Nagyon örülök, hogy ilyen jól telt az itthonléted!!! De 2 hét valóban kevés! Visszaszokott már Lolli a főztödre?
Én is csak akkor adtam Dávidra cipőt, ha mentünk valahova, és úgy láttam, abba kevésbé ügyesen ment mint zokniban, de aztán hamar belejött abba is! :lol:

bogyo75

Ígérem most jövök utoljára, csak ezt a képet meg szeretném mutatni Nektek!

Ez kb 1 hónappal ezelőtt készült!
Kép

További kellemes vasárnapot kívánunk!

bogyo75

Tudtam, hogy el fogom felejteni, pedig Rita időben emlékeztetett rá.... :oops:
EDIT! BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép
Nagyon csinik vagytok a képen!! Még-még!!

A cipőhasználatot én is húztam-halasztottam, csak zokniban nyomta Lilcsi. Persze csak itthon, kintre adtam rá. Úgy tudtam, hogy a mezítlábasan jó járni tanulni, de most felhomályosítottak, hogy az csak akkor egészséges a talpnak, ha kavicson, vagy egyenetlen felületen jár a baba :shock: Tul.képpen, akkor nem tudom, hogy a cipő mennyivel jobb...sztem semennyivel.

Bilizés nálunk is itt tart nagyjából, ahogy ti leírtátok. Ott van előtte egész nap, akkor ül rá, mikor akar. Fürdés előtt, amikor pucérkodik, szólok neki, hogy pisilni a bilibe kell, és utána törlöm innen-onnan :x :lol: Bár a múltkor, amikor ráült, nem engedtem, hogy azonnal felálljon, és sikerült is pisilni bele. Örültünk neki. De azt nem tudom, hogy az már az izmok irányítani tudását jelenti, hogy láttam a hasán, hogy nyomta a pisit kifelé? Akkor már vissza is tudja tartani? Bár utóbbiban biztos vagyok, hisz, ha nincsen rajta pelus, még véletlenül sem pisil, csak gondolom akkor, mikor már végképp nem tudja tartani. De jelezni még nem jelzi egyáltalán :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép Királyréten voltunk

Kép Én nem arra akarok menni!!!

Kép az asztalon

Kép szülinap reggelén

Rita & Tomi
Kép
ritike

csak gyorsan feldobtam végre pár képet!

Aranyos Dávidka, Edit, Neked meg nagyon szép kis családod van :)
hogy hasonlít Boróka, és Kriszta!

puszi
Rita

Rita & Tomi
Kép
ritike

Edith, nagyon sok boldog szulinapot!

Hogy telt a hetvegetek? Tegnap a ferjem dolgozott, de du. 2-kor jott a baratnom es ugy itt ragadt, hogy csak este 9-kor ment haza. :lol: Eredetileg 5 ora tajekan keszult hazamenni, de megfuztem, hogy maradjon, ugy is rossz a tuzhelyuk, nem tudott volna vacsorat fozni. Nigelt meg felhivtuk, hogy a baratnom parjaert meg ugorjon be hazafele jovet, mivel igy akkor nem kellett ertemenni, aztan meg vissza hozzank. Lolli volt a legboldogabb, mivel imadja a vendegeket.

Ma meg anyosos napunk volt. Termeszetesen hozta a formajat, mindig kiokositott minket, hogy mit kell csinalni Lollival. Allitolag nem kell neki annyit inni adni. Meg enni is tul sokat adunk neki. :shock: Eddig azt hittem, hogy a gyerek szulei tudjak a legjobban, hogy mennyit eszik a sajat gyerekuk, de ezek szerint tevedtem. :roll: Szerencsere nem maradt keso estig, mert ma a honap elso vasarnapja volt es o ilyenkor az esti misere jar. Amugy a ferjem is hozta a formajat. Idehivta nekem az anyjat, erre ebed utan felvonult az emeletre "wc-re". Amikor mar 1 oraja semmi nyoma, elindultam utana es mit latok? Joizuen alszik az agyon. Na, nem hagytam annyiban, egybol felebresztettem es megmondtam neki, hogy milyen jofej, hogy elvonult aludni. Erre pofatlanul, vigyorogva azt mondta, hogy ugy gondolta, hogy ad egy kis eselyt, hogy beszelgethessek az anyjaval. Kedves! :twisted:

Jo sok az ido, ugyhogy megyek most mar aludni.

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Ritike, elfelejtettem irni, hogy koszonjuk fenykepeket Tomirol! Alig ismertem ra, olyan nagyfiu lett, miota utaljara lattam!

Bogyo, Davidkanak szerencseje, hogy nem lakunk kozel hozzatok! Lolli mar parszor megmarkolta volna azt a nagy loboncot. :lol: Odaig van az ilyen hajas babakert!

KépKép
olive

Edith, nagyon jo a kep a kis csaladodrol.

Nori, en azert nem hianyoltam a kepeket toled, mert az iwiwen mar leskelodtem. :lol: Egyebkent szerintem sem nez ki rondanak a torta es izre meg biztosan nagyon finom volt. Kepzeld, veletek almodtam! Azt almodtam, hogy kikoltoztetek Lilcsivel Angliaba es mentunk egyutt a magyar bolcsibe. :)

Rita, azt nem is kerdeztem, hogy a ti tortatok milyen volt? Marmint izre, mert azt latom, hogy szep.

KépKép
olive

Sziasztok!!!

Jól telt a szülinapozás. Kriszta tátott szájjal, csodálkozva nézte a tűzijátékot a tortáján és nagyon csalódott volt, amikor elaludt. :P Élvezte a gyertyaelfújást és teljesen odavolt a tortamackó lábának "megharapásáért" is. :lol: :lol: :lol: Jó volt a hangulat. :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocs', hoyg nem szóltam előre, hoyg sok lesz... :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith, latom jo volt a hangulat. Nagyon jo lett a macis torta! Vegul mit hasznaltal szinezeknek? A piskotajat hogy csinaltad? Volt ilyen macis formad? Azert latom, neked is jutott egy szep torta. Az milyen izu volt?

En is felbatorodtam es rakok fel nehany kepet. Majd meg lesz tobb is, csak nem volt idom kicsinyiteni.

Kép Anya, apa es az egy eves Lolli Kép Huncutka Kép Nem megy nekem az ulve pozolas... Kép Vettunk a piacon kosarat es almat... Kép Lolli es a torta Kép Lolli es a torta 2. Kép Anya ne vidd el, meg nem is ettem belole!

KépKép
olive

Sziasztok!

De jó, alig győzlek benneteket visszaolvasni : :)

Kedves Edit és Rita - Isten éltessen benneteket sokáig szeretetben, örömben! (Csak azt mondjátok meg, honnan tudjátok, hogy mikor kinek van szülinapja... Vagy csak én vagyok ilyen figyelmetlen?)[/size]
S persze boldog hófordulót Borónak!

Szépek a torták, igazán ügyesek vagytok!

Lolli nagyon csini kis egyéves! Olive, vigasztalódj, én majdnem mindennap "anyósozom". Itt laknak a kert végében, tény, hogy mindig számithatok rá, ha unokázni kell, dehát mégiscsak ANYÓS... Egyébként Lollit magyarra is tanitod?

Edit, látom szépen összejötettek a nagy ünnepre! Olyan hihetetlen, hogy már kétévesek ezek a gyerkőcök... Kriszta tündéri a képeken!

Ritike, hogy Tomi is milyen szép nagy srác lett!!! Az a csibészes mosoly...

Bogyó, Dávid megint kész hajas baba, azt hiszem sűrűn kell fodrászhoz járnotok majd :lol: Sajnálom Ákit, borzasztó lehet minden autózáskor rókázni...(Örülök, hogy tetszik a Gúz, mint becenév. :wink: )

Sancsi, ti hogy vagytok?

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Huu, Kicsiand, minden nap anyos? Azt nem birnam. :twisted: En napkozben Lollihoz csak magyarul beszelek, csak amikor apa hazajon, akkor beszelunk angolul. Egyebkent most otthon a baratonoim megallapitottak, hogy a ferjem magyar nyelvtudasa rohamos fejlodesnek indult. Ugy latszik nem akar lemaradni a lanyatol. Fel, hogy majd kibeszeljuk a hata mogott. :lol:

Bogyo, Akit en is nagyon sajnalom es ha valaki egyutterez vele, az en vagyok! En vilag eletemben nagy rokas voltam. A mai napig, ha a hatso ulesen ulok a kocsiban, par perc utan kezdodik a hanyinger. Minel simabb a rugozasa a kocsinak, annal rosszabb. Rohejes, de a trabantot viselem a legjobban. :lol: Ha elol ulok nincs gond csak akkor, ha terkepet kell olvasnom vagy elotte kavet ittam. Amikor gyerek voltam, minden hosszabb utra DAEDALON tablettaval indultunk. Amikor meg kisebb voltam, akkor ugyanez kup formaban. Jol be is boditott, mivel abban van valami nyugtato vagy altato, ugyhogy jokat aludtam a kocsiban. Mi meg Nemetorszagot is megjartuk annak idejen trabanttal. :lol: Egeszen jol viseltem az utat, aztan ott atultunk a rokonok Mercijebe, BMW-jebe es semmi nem maradt szarazon, csak ugy ugraltak ki a kisrokak a szamon. :oops:

KépKép
olive

Sziasztok Lányok!

Edit!
Nagyon jó lehetetett a hangulat, ez teljesen átjön a képeken is! Nagyon szépek vagytok, és a torták nagyon gusztusosak! :lol: :P Jó sokan voltatok!
Annyira tetszik a "jing-jang" szekrénysorod! :lol:

Rita
Múltkor elfelejtettem írni, hogy nagyon szép nagyfiú lett Tomi is. Jó rég nem láttunk már képet róla!

Olive
Ti is nagyon szépek vagytok a képeken, és a Te tortádat is szívesen megkostólnám! :lol: :P
Egyébként érdekes, mert m ég egy baba sem tépte meg Dávid haját!
De lehet majd most, hogy lassan vége a sapka szezonnak! :lol: :roll:

Kicsiand!
Képzeld Áki most vasárnap is hányt! :cry: Pedig ettünk mielőtt mentünk, de úgy tűnik hosszú volt az út! Pedig volt nálunk banán, csak elfelejtettem elővenni! :oops:
De szerencsére Gyuri még időbe félre tudott állni, és így nem a kocsiban történt a dolog!
Utána be kellett mennem a benzínkútra egy vödör vízért, hogy ne hagyjuk ott magunk után! :cry: :oops:

Anyóssal én is úgy vagyok, hogy így nagyon jól megvagyunk, hogy távol vagyunk! De hosszútávon nem egészséges az együttlét!

bogyo75

Te, Bogyo, en a kocsiban a banan szagatol is hanyok! :oops: :roll: Talan a meg a viz kortyolgatasa, meg az ablaklehuzas segit a legtobbet. Mindenki azt mondta gyerekkoromban, hogy majd kinovom. Sajnos nem igy tortent, csak ugye annyival jobb a helyzet, hogy most mar tobbnyire elol ulok, ugy meg nincs hanyingerem.

KépKép
olive

Olive! Csókoltatom az uradat... :wink: nagyon rendes ember, hogy így magatokra hagy anyóssal :lol:
Nagyon jó képeket csináltatok megint...hát igen, nem hiába....Lolli az almás képen olyan nyurgának tűnik :lol: ! Hány centi?
Anglia...hmmm...de jó is lenne :roll: ! Ma is erről szólt egy műsor, hogy még médiaszemélyiségek is kimennek oda szerencsét próbálni. Persze veszi a kamera, azt sem ingyen csinálja :evil:
Az a torta meg ....összeszaladt a nyál a számban, ahogy elképzeltem az ízét is.

Edit! Szuper lehetett ekkora rokonsággal ünnepelni! És ez csak a szűk család volt, ugye jól sejtem?
És igen, mivel csináltál végül sárga habot??

Én is az a rókás fajta voltam kicsinek....osztálykirándulásokra mindig +szatyorral mentem :? És Olive, rátapintottál a lényegre: az az orvosság rá, ha kilát az ember. Mikor légpárnás hajóval mentünk kirándulni, rosszul lettem. És szabályosan kituszkoltak a fedélzetre, hogy lássam a vizet, meg mindent. És elmúlt a bajom. :shock: Ezért voltam rosszul buszon is, mert csak kicsit láttam a tájból.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Kicsiand! Bogyó!

Hála Istennek, én nem vagyok rókás fajta, és szerencsére Regina sem rókázik az autoban. sajna ehez a témához nem tudok hozzászólni. De a patikában bisztos tudnak v.mi jó dolgot ajánlani, ami erre jó még a pici gyerekeknél is. Sajna ez olyan mint a tériszony, nem lehet kinőni, csak hozzá lehet szokni.

Olive!

Az én anyósom is mindenbe bele akart szólni, de egyszer kiborult a bili, jól összevesztünk, és azóta úgymond normális. vagy legalább nem szól semmit. Lolli nagyon édes a képeken, már jó nagyra nőtt!

Edith!

Jó sokan voltatok! Én mindig félek az ilyen nagy buliktól! Félek, hogy nem sikerül olyan jóra.

Képzeljétek! Sikerült eladnom Regina "régi" rácsos ágyát! Fájt érte a szívem, mert hát az elsővolt amit megvettünk, és nagyon hozzám nőtt. De ugyanakkor boldog is vagyok, mert ebböl a pénzből vehetek v.mi mást a Reginek.

szirwen1

Teljesen ossze vagyok zavarodva ma. Allandoan azt hiszem, hetvege van. Esot mondtak mar, igy a ferjem nem ment dolgozni. Erre reggel ota csak napsutes. :shock: Nemsokara megyunk oltasra, remelem nem dol ki tole Lolli.

Nori, nem tudom, hany centi lehet Lolli, mivel az angoloknal nem szokas merni, otthon meg hiaba mentunk tanacsadasra, pont azon a heten szunetet. :( Majd mondom a ferjemnek, hogy probaljuk megmerni valahogy. Amugy nekem is hosszunak tunik. Otthon vettem neki 80-as bodykat es eppen jok ra. Inkabb 86-ost kellett volna venni.

Szirwen, ti mar nem terveztek masodik babot? Mi meg nem tudjuk, mi legyen, de egyenlore ugy dontottem, hogy mindent elteszek es 2-3 ev mulva meglatjuk. Ha ugy dontunk, hogy nem lesz kisteso, majd akkor adom el a cuccait, butorait. Viszont nekunk ez a racsos agy meg nagyon sokaig jo lesz. Sot, akar meg egy masik gyereket is melle lehetne fektetni, ugyanis Lolli a felso sarkaban, keresztben, osszekuporogva alszik. :roll: Tegnap meg ugy aludt, hogy az arca a textilpelusba furva, terde maga ala huzva, popsi a levegoben. Nagyon edi volt! :lol:

Megyek, mert nem erunk oda oltasra. Meg nem is ebedelt a draga, jol bealudt.

KépKép
olive

Sziasztok!

Egy gyors kérdés: pneumo oltást adattatok a babáknak? Mi a véleményetek róla :?: :?: :?: (Csütörtökön megyünk a doki nénihez, s úgy tervezem, hogy azt is beadatom...)

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

BENDEGÚZNAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!! :) :) :)

Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Na, még egyszer... :oops: :oops: :oops: :oops:
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Hó! Tényleg!
GÚZNAK BOLDOG 2. SZÜLINAPOT!!!
Kép

Olive! Remélem, csendben túlélitek az oltást! Majd írj, hogy volt!

Kicsiand! Én beadattam Lilcsinek, bár nagyon ellene voltam/vagyok a + oltásoknak. De miután 2 hónapig szenvedett szegény a középfülgyulladással, mikor bölcsibe szoktatás volt, úgy voltunk vele, ha esély van rá, hogy az segíthet rajta, akkor inkább fizetünk. És azóta nem volt gond a fülével, hiába taknyos... :lol: Előtte meg egyből ráment neki.
De sokminden ellen jó a Prevenar. Nézz utána!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Bendegúznak nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Edith, Rita, Nektek is utólag boldog szülinapot!

Gyula holnap hajnalban utazik (3:50-re jön a reptéri minibusz), és 22-én érkezik haza. Addig nem leszek gépközelben. Remélem fogjuk bírni így az iskola mellett.

Mindenkinek sok puszi addig is
zsuzsi 81

NAGYON SOK BOLDOG SZULINAPOT BENDEGUZNAK!
Remeljuk kellemesen telik az unnep es sok szep ajandekot, valamint egy nagyon finom tortat kapsz!

Lolli is megkapta, itt Angliaban az ingyenes es ajanlott oltas (itt semmi sem kotelezo). Azutan volt nagyon beteg, de a nover (itt nem orvos adja be az oltast) szerint csak veletlen egybeeses. Azt hiszem oltasokrol es gyogyszerekrol nem engem kell kerdezni, mert en ellene vagyok. Szerintem sok minden csak azert van kitalalva, hogy a nagy gyogyszergyarak jo sokat keressenek a szegeny embereken. Az MMR ellen vagyok a leginkabb, mivel szerintem sokkal jobban jar a gyerek, ha elkapja azokat a betegsegeket. Itt nalunk ezzel nagyon sokat foglalkoznak es a mereszebb dokik elarultak, hogy rosszabb az MMR oltas, mint maga a betegseg, mivel ha gyerekkorban elkapod a betegseget, akkor vedett vagy egesz eletre. Az MMR-ban legyengitett bacik vannak es ez csak egy ideig nyujt vedelmet, nem egy egesz eletre. Lanyoknal a legrosszabb, mivel pont a huszon-harmincas korosztaly kerul ki a vedettsege alol, pont amikor szulnenek. A rubeola pl. meg tudjuk, hogy milyen veszelyes kismamakra. Na, de nem folytatom, mert nem is ez volt a kerdes.

A Pneumot talan erdemes beaadatni. Az az agyhartyagyulladas egyik fajtajanak a kialakulasat is megelozi, en meg attol nagyon felek, mivel 3 agyhartyagyulladasos eset is volt a csaladunkban es csak 1 rokon uszta meg teljes felepulessel, csak faradekonysag maradt neki vissza.

KépKép
olive

Nori, tulvagyunk az oltason. Volt nagy uvoltes, remegtek a falak. Mindenki csodalkozni szokott, hogy egy ilyen kis szarosbol, hogy jon ki ekkora hang. :lol: Viszont hamar elhallgatott, mert erdekesnek talalta, ahogy az asszisztensno irta be a dolgokat a szamitogepbe. Ket nover volt a rendeloben, az egyikre vigyorgott Lolli az oltas utan, de aztan ahogy meglatta a masikat, ismet irdatlan uvoltesbe kezdett. Mondjuk, nekem se volt szimpi az a csaj, eleg morcos arca volt, nem csoda, hogy megijedt tole. A masik viszont egy fiatal csaj volt, szerintem nalam fiatalabb es o nagyon kedves volt. Eddig o volt a legszimpibb egeszsegugyi alkalmazott, akivel talalkoztunk itt Angliaban.

Meseljek nektek ismet egy angol egeszsegugyi specialitast? Eddig allandoan otthonrol hurcoltuk a furdokremet Lollinak, de most nem tudtunk annyit hozni, hogy eleg legyen. Elkertem otthon a patikaban az osszetevoket, gondoltam majd itt megmutatom a dokinak, hatha itt is van olyan es akkor nem kell mindig otthonrol hurcolaszni. Ha mar ugyis ott voltunk a rendeloben, a recepciosnak szoltunk, hogy mit szeretnenk. Erre adott egy telefonszamot, hogy azt kell felhivni du. 4 es fel 5 kozott es beszeljunk az orvossal. Az oltas utan elmentunk vasarolni, ha mar egyebkent is a boltok kozeleben voltunk. Amikor visszafele jottunk, pont 4 mult par perccel es gondoltuk, visszaugrunk a rendelobe, hatha akkor szemelyesen tudunk beszelni a dokival. Na, nem ugy megy az kerem! Csak telefonon lehet minden du. 4 es fel 5 kozott. Akkor Nigel a mobiljarol kezdte hivogatni a dokit, hogy nehogy lekessuk ezt a fel orat, mire hazaerunk. Fel oran keresztul folyamatosan hivta a szamot es vegig foglalt volt. :evil: Szerintetek :?: :?: :?:
En most mar a falnak megyek ezektol! Otthon besetalok a rendelobe (be se kell jelentkezni elotte) es azonnal felirja a doktorno. Mi ezen olyan bonyolult?

KépKép
olive

Zsuzsi, hianyozni fogsz! Majd jelentkezzel azonnal, ahogy visszakapod a gepet! Nem irigyellek, hogy annyi ideig egyedul lesztek Alidaval. :(

KépKép
olive

Negyedszerre mar csak sikerul mindent leirnom, amit akartam. :roll:

Ettetek mar hajdinat? Gondoltam beujitok az etrendunkbe es hoztam otthonrol kolest es hajdinat. A koles meg elmegy, annak olyan ize van, mint a kusz-kusznak, na de a hajdina! Mar fozes kozben elment tole az etvagyam, mivel olyan molyirto szaga volt. Sajnos az ize se volt jobb. Tisztara, mintha naftalint ragcsaltam volna. Lolli is megkostolta, o hanyt is tole. En is majdnem, ugyhogy 3 kanal utan le is alltam. Meg is bantam, hogy nem jo kis nokedlit foztem a fini csirkepaprikashoz. Ennyit a reformkonyharol. :lol:

Azt hiszem, most mar mindent leirtam, amit szerettem volna meselni, ugyhogy akkor el is koszonok mara.

Puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Olive! Én mindig olyan jókat derülök az írásaidon...te nem írsz valahol blogot? :wink:

Lolli akkor ki tudja választani, ki a haver? Lilcsi az előző gyerekorvosunkkal haverkodott -igaz, csak eleinte-, pedig olyan igazi vén banya, ahogy kinéz. A mostani orvosunk meg nem győzi körbenyalni a fenekét, nagyon aranyos, mégis olyan bizalmatlan, meg állandóan lefelé fittyen a szája. Mondjuk, szegény, amennyi rossz élménye volt az orvosokkal, mindegy már neki....csak a kekszosztogatásnál szokott felbátorodni :lol:

Hajdinát nem ettem, nem is vágytam rá sosem. De te legalább nem leszel bogaras :wink: :lol: ezek után. Zabpelyhet szoktam venni, azt szeretjük gyümölcsös joghurtban, meg csokis cookinak elkészítve. Azzal is lehet sűríteni!
Nálam ennyi a reformkaja...meg amikor terhes voltam, és rekedésem volt :oops: , akkor ettem a lenmagot. Több-kevesebb sikerrel.

Angol eü..... :evil: Szívesen beírnám a mi topikunkba, de itt jobban tudják, hogy ott kint milyen jó, mint te. :? Úgyis csak vita lenne belőle.

Újabb videó: Csip-csip-csóka!

Edit! Nálatok mi újság?

Julcsi? Nem mondod, hogy zuhogó esőben is csavarogtok?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Az este olvastam a hirdetést, hoyg napközben nemigen lesz net, legalábbis du. 3-ig, mert korszerűsítik a hálózatot. Úgyhogy, sietek, emrt ki tudja, mikor veszik el. :roll:

Jól vagyunk, csak időm kevés. Illetve nem tudom, ha jól vagyunk, mert hétvégén a sógornőm nagyobbik fiának váladékozott a szeme, mára pedig Krisztának gyulladt be a bal szeme. Biztos kötőhártyagyulladás volt, úgyhogy lehet mindegyikünk elkapja. Krisztának nem nagyon csúnya, de remélem, hoyg nem is lesz. Én is dörzsölgetem a szemem, de enm tudom, hogy csak "bebeszélem magamnak" vagy a fejfájástól-fogfájástól érzékeny, ami kínozgat már egy ideje. :roll:
Most már csak Boróval ne legyen semmi. Különben ő nagyon tündéri. Eszik, alszik meg mosolyog. Vajon kire hasonlít? :wink: :lol: No, meg termel is nagyokat! :D :P
Különben azt hiszem, elkezdődött a fogzás nála, mert ömlik a nyála és mindent rág, ami a keze ügyébe kerül, a kezét, ujjait is beleértve. Lassan zseléznem kell a fogait, illetve azt hiszem, Chamomillázni kezdünk.

Na, mentem, mert már nem igazán van türelme a kisebbiknek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edit, Nóri, Zsuzsi, Olive nagyon köszönjük a jókivánságokat :) :!:
Tegnap csak hármasban ünnepeltünk este, amikor apa hazaért. Majd vasárnap lesz a tortás ebéd, jönnek a nagyszülők és a körösztök is.

Köszi az oltáshoz való infókat is. Barátnőmmel - aki a védőnőnk is - beszélgetve végül úgy határoztam, hogy ősszel lesz a Prevenar, most pedig - mivel Gúz állandóan a kertben van - a kullancs elleni oltást adatom be. (A kutya és a macska is szedett már össze kullancsot a kert végében.) Egyébként még semmi más ráadás-oltást nem kapott, ez lesz az első.

Olive, olyan jót nevettem a reformkonyhás sztoridon! :lol: Mivel "előző életemben" dietetikát tanultam, átéltem egy ilyen korszakot. Akkoriban még a csapunkból is szója folyt. Most ott tartok, hogy esténként általában kolbászt, szalonnát, rántottát vacsizunk...
Reméljük Lollinál semmilyen utóhatása nem lesz az oltásnak. Amikor ezeket a kis angol történeteket irod az eü-ről, szinte elfogadhatónak tartom a mienket, pedig hát erről is könyvet lehetne irni.

Zsuzsi, kitartás az előtted álló hetekhez!!!

No megyek, indulunk a piacra. Szép napot nektek!

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Sziasztok!

Tudtam, hogy v.mit elfelejtettem: Bendegúznak boldog szülinapot kívánni!

Kicsiand!

Én patikus vagyok, és sajnos sok csúnya dolgot láttam, ezért én az összes nem kötelező oltást beadattam Reginek. Igaz jó sokba került, de olyan mellékhatások és szővödmények vannak, hogy az ember nem is hiszi, hogy egyáltalán léteznek olyanok. Én ezért oltás párti vagyok. Jobb megelőzni a bajt, mint azt kezelni.

Olive!

Sokat gondolkodtunk Zolival egy második babán, de úgy döntöttünk, hogy a mostani egzisztenciánk sajnos nem engedi meg. Nincs olyan bisztos anyagi hátterünk, hogy 2 picit fedezni tudjon. Persze ez késöbb változni fog, hiszen én is megyek majd dolgozni, és talán sikerül a lakást is bővíteni, de mire ezeket megcsináljuk addigra már elég idős leszek, és arra is gondolnunk kell, hogy egy kamasz gyereknek nem szerencsés, hogy nyugdíjasok a szülei. Ezért inkább nem tervezünk még egy babát. Persze azért azt megbeszéltük, hogy ha véletlenül jönne, akkor azt természetesen szeretettel várnánk.
Én szoktam ritkán hajdinás ételeket készíteni, dee még soha sem volt vele gond. Lehet, hogy tényleg egy molyírtós szériát fogtál ki.:lol:

Tegnap telefonált az anyósom, hogy jön hozzánk! Nem tudtam, hogy mi ütött beléje, de rögtönkiderült. Hozott egy nyúlat, meg egy csómó májat, hogy fözzem meg és adjam a gyereknek. Kellemes csalódás!
Ma megsütöttem a májakat, még kész sem volt, de már a Regi hozta a tányérját, és mutatta, hogy oda tegyem neki a kaját. Olyan boldog voltam, mert az én rosszevő kislányom egy csomót evett.

szirwen1

Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel KÍVÁNOK BENDEGÚZNAK NAGYON BOLDOG 2. SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Nóri
Nem esett vasárnap az eső felénk! :roll: És Halásztelken sem, ahol voltunk. Oda költöztek Dávid keresztszülei, és mentünk megnézni, hogy rendezkedtek be!
Haza felé, meg megálltunk csepelen sétálni a dunaparton. Nagyon sokan voltak mert kellemes idő volt! Na azért nem annyira mint ma, mert ma isteni!
Most értünk haza a sétából! :lol:

Olive!
Már egyszer én is használtam hajdinát, amikor a sólettel próbálkoztam, de csúfos véget ért a dolog, így a hajdina ízét nem nagyon volt alkalmam megérezni! :roll: :oops: :lol:

Szirwen
Én ugyanígy állok az újabb gyerek kérdéshez, mint Te, de Gyuriról ezt már nem mondhatom el! Ő még nagyon szeretne egy kislányt, de nekem már az idegeim, neki meg a pénztárcája nem bírna még 1 gyereket! :roll: :oops: :lol:

Most ennyi voltam csak, mert van még egy csomó dolgom!

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Kicsiand, korabban nem valaszoltunk az egyik kerdesedre a szulinapokkal kapcsolatban. En sem tudom mindenkiet, csak arra emlekeztem, hogy az Edithe kozel van a Krisztaehoz, Ritaet pedig a skype-rol tudtam. Noriet meg a vonalzorol, mivel neki egy napon van Lilcsievel.

Edith, akkor Boro jo koran kezdi a fogzast. Lolli nem igyekezett vele, 10 honapos volt, amikor az elso foga kibujt. Most mar 3 van es most bujt ki a napokban a 4. Olyan nehez megnezni, mert nem akarja mutogatni es a ha benyulok, ugy megharap, hogy csillagokat latok.

Szirwen, en meg szeretnek egy babocat, de egyenlore mi sem allunk ugy anyagilag. Na, meg nekem aztan ketszer meg kell gondolnom, mivel nincs itt egyaltalan segitsegem. Szoval, ha lesz is, akkor csak nehany ev mulva, amikor mar Lolli kicsit nagyobb lesz. Mondjuk nalunk is a kort is be kell kalkulalni, mivel en sem vagyok mar napos csirke.

Kepzeljetek, tegnap este oltas utan benyomtunk Lollinak egy Germicid-C kupot, aztan ma de. 11-kor ebredt! Igy a delelotti alvasunk ki is maradt. Kimentunk a kertbe, mivel nagyon szep ido van. (Hozzateszem, mara is esot mondtak. :roll: ). En egy kicsit nyesegettem a tulnott novenyeket, Lolli meg a madarakkal beszelgetett. Aztan kezdett almosodni, ugyhogy gyorsan bementunk ebedelni es utana le is tettem aludni, de meg most sem alszik. Mar kivettem egyszer, konyveket lapozgattunk. Gyakoroltuk a gyorsolvasast, de csak fel sort sikerult elolvasnom a kovetkezo lapozasig. :lol: Kihoztuk Angliaba az en regi bolcsis konyveimet es imadja oket, foleg a kihajtogatosakat.

Most meg ugy mennek setalni, de ha beleteszem Lollit a babakocsiba, akkor meg a delutani alvas is ki fog maradni. Az elobb beneztem hozza es a kezebe adtam a rongyat, hogy hatha azzal elaltatja magat, de odanyujtotta nekem, hogy en rongyozzak. :roll:

En meg nem is ebedeltem, ugyhogy megyek bekapok valami egeszsegtelen finomsagot. A reformkonyha maradjon meg Norbinak meg a hiveinek! Tenyleg nem tudtok valami mukodo fogyokurat? Lehetoleg olyat, hogy ne kelljen tornazni (seta es kerteszkedes johet csak szoba mozgasnak nalam) es a szemem se kopogjon egesz nap az ehsegtol. Es a lenyeg ugye, hogy hagyomanyos ize legyen a kajanak, amit ehetek, mert nalam a molyirtos ujdonsagok nem jonnek be. (Bar, hozzateszem, azzal biztos lenne a fogyas, mivel max. 3 kanallal ennek belole.) Muszaj lefogynom nyarra, mivel ha nem sikerul, az egesz ruhataramat le kell cserelni, ami igen koltseges lenne, na meg a mostani alakomat nem szeretnem furdoruhaban mutogatni. Ja, es a HALAS es GOMBAS receptek is ki vannak zarva! Azok lenyeles utan hamar a felszinre tornek, raadasul akkora sebesseggel, hogy a furdoszobaig sem sikerul eljutonom. :oops: Sajnos igen eros hal- es gombaundorom van. Szegeny Lolli is csak akkor kap halas kajat, ha valaki mas eteti, ugyanis en meg a szagat sem birom elviselni. :( Azt meg nem szeretnem, hogy o is undorodjon tole, ugyhogy apa neha megeteti halacskas kajaval.
Szoval, a viccet felreteve, a norbis fogyokura sok baratnomnek bejott, de azt en itt Angliaban nem nagyon tudnam csinalni, mivel sok hozzavalot nem tudnek beszerezni. Valamelyikotoknek sikerult fogyni a szules utan? Emlekszem, hogy annak idejen beszeltetek rola, csak akkor meg engem nem erintett.

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Nahát, Olive, épp most írtál! :D

Tavaly én a 90 napossal fogytam vissza a terhesség előtti súlyomra, most is azzal szeretnék. Tulajdonképpen már el is kezdtem, de csak annyiban hasonlít arra, amit "eredetinek" tartanak, hogy nem eszem együtt a különféle típusú dolgokat. Különben jóllakásig eszem (bár ez tavaly is így volt). Még nincs látszat, mert hétfőn kezdtem el. Ja, és lehet, hoyg a gyümölcsnapokat nem fogom bírni, és arra gondoltam, hyog aznap ebédre beiktatok egy kis müzlifélét vagy bármi mást.
De az az igazság, hoyg most még nem érzem magamban azt a kitartást, meggyőződést, mint tavaly, pedig most már dupla adagot kellene leadnom. (13-15 kilót :shock: :oops: :oops: )
Ami a ruhatárat illeti, ugyanúgy lennék, mint te. Egyetlen nadrágomba férek bele, azt is a Krisztás terhességem után vettem, úgyhogy az sem kicsi :P, illetve még van egy ünneplőbb nadrág, ami rámjön, beér, de nagyon kényelmetlen.

Na, megébredt Kriszta. Kíváncsi vagyok, milyen a szeme, mert többször felsírt álmában ma és hatalmas váladékokat törültem kia szeméből. :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Bekapcsolva hagytam a kávéfőzőt, remélem nem égett le!!! :oops: :cry:

Annyira élvezem a jó időt, hogy azt elmondani nem tudom Nektek! :lol: Talán az a legjobb az egészben, hogy már nincs egy órás öltöztetés, hanem, épp csak annyi, hogy kinti ruhát adok Dávidra, és már mehetünk is. Már harisnya se kellett tegnap :lol:
A tavaszi illatokról meg nem is beszélve. Tényleg ez a legszebb évszak, amikor felébred a természet a téli álmából!!!

Olive
Én is a 90 napos fogyókúrát tudnám ajánlani. Ami azt illeti Rám is igencsak rámférne. :cry: Le sem merem írni hány kiló vagyok!! :cry: :roll:

Edit!
Szerintem Neked még nem kell foglalkoznod a súlyfeleslegeddel, hiszen még csak 3 hónapos Boró!!! Még igazán ráérsz aggódni, és a képeket elnézve, nem is látom, hogy Te miért akarsz fogyni? :roll:

Nagyon szép napot kívánok Mindenkinek!

Ui: Nem tudtok valamit Cs. Katiról, olyan rég nem volt???

bogyo75

Most csak két szóra van időm.
Julcsi, hoyg miért kell nekem lefogyni? :shock: :shock: :shock: :shock: Hát mert a 75, az akárhogy is nézzük, de 15-tel több, mint a 60. És teljes ruhatárat sem szeretnék cserélni.
itt is szép idő van. Ma már sétáltunk is egy nagyot! Most megyek ebédet odatenni. Kissé későn, de jobb későn, mint... :wink: :wink: :wink:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Olive!

Én szintén a 90 naposat ajánlanám, eddig 2* csináltam, előszőr 12 kilót fogytam, másodszor pedig 5-öt. Másodszorra nem csináltam végig, mert csak 5 kilót akartam fogyni, és amikor elértem, akkor abbahagytam. Itt mindent lehet enni, csak szét kell választani az alapanyagokat.

Képzeljétek tegnap bementünk apához a munkahelyre, tömegközlekedéssel. Soha többé nem ismétlem meg. Persze az anyósom is jőtt, de megbánta nagyon. Először a 7-es buszon jól lefejelték, (fékezett a busz) elmondása szertint a csillagokat látta, majd a 40-es előtt jól fellőkték, de úgy, hogy szegény Regi is elesett, és az anyós majdnem ráesett. V.ki a tömegböl kapta el, így a gyerek egy pofára eséssel megúszta.
Ma meg viszem az anyut a bucsúbulijára. Nem lesz egyszerü! Anyu nagyon körülményes tud néha lenni. Többet nem is írok, megyek felkészülök a délutánra.

szirwen1

Amikor irta Edith a 90 napost, utananeztem. Itt is megtalaltam a topicot a babaneten. Lattam, hogy Edith es Szirwen is csinalta, de meg nem tudtam vegigolvasni. Ugy tunik, hogy az tenyleg hatasos, csak egy kicsit kacifantos nekem a fozes miatt. Ha azt csinalom, akkor 3 felet kell foznom. Lollinak kulon, apanak kulon es nekem a fogyisat. Nekem minden fogyokuraval ez a bajom, hogy meg idoigenyes is. Arrol meg ne is beszeljunk, hogy tok ciki, ha eppen vendegsegbe megyunk es akkor pont olyan napom van, hogy nem ehetem az ottani kajat. :( Meg hetfoig gondolkozom, hogy belevagjak-e, de valamit muszaj csinalnom. Az egyik baratnom az almaecet kapszulat probalta ki, meg meg annyit tett, hogy este 6 utan mar nem evett es igy fogyott egy csomot. Na, nalam ez nem jott be, egy gramm se ment le rolam, pedig 2 honapig csinaltam.

Nalunk ma hol sut a nap, hol zapor. Sot meg jegeso is esett.

Na, megyek, mert ma apa korabban hazajott.

KépKép
olive

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?