Kicsiand, korabban nem valaszoltunk az egyik kerdesedre a szulinapokkal kapcsolatban. En sem tudom mindenkiet, csak arra emlekeztem, hogy az Edithe kozel van a Krisztaehoz, Ritaet pedig a skype-rol tudtam. Noriet meg a vonalzorol, mivel neki egy napon van Lilcsievel.
Edith, akkor Boro jo koran kezdi a fogzast. Lolli nem igyekezett vele, 10 honapos volt, amikor az elso foga kibujt. Most mar 3 van es most bujt ki a napokban a 4. Olyan nehez megnezni, mert nem akarja mutogatni es a ha benyulok, ugy megharap, hogy csillagokat latok.
Szirwen, en meg szeretnek egy babocat, de egyenlore mi sem allunk ugy anyagilag. Na, meg nekem aztan ketszer meg kell gondolnom, mivel nincs itt egyaltalan segitsegem. Szoval, ha lesz is, akkor csak nehany ev mulva, amikor mar Lolli kicsit nagyobb lesz. Mondjuk nalunk is a kort is be kell kalkulalni, mivel en sem vagyok mar napos csirke.
Kepzeljetek, tegnap este oltas utan benyomtunk Lollinak egy Germicid-C kupot, aztan ma de. 11-kor ebredt! Igy a delelotti alvasunk ki is maradt. Kimentunk a kertbe, mivel nagyon szep ido van. (Hozzateszem, mara is esot mondtak.
). En egy kicsit nyesegettem a tulnott novenyeket, Lolli meg a madarakkal beszelgetett. Aztan kezdett almosodni, ugyhogy gyorsan bementunk ebedelni es utana le is tettem aludni, de meg most sem alszik. Mar kivettem egyszer, konyveket lapozgattunk. Gyakoroltuk a gyorsolvasast, de csak fel sort sikerult elolvasnom a kovetkezo lapozasig.
Kihoztuk Angliaba az en regi bolcsis konyveimet es imadja oket, foleg a kihajtogatosakat.
Most meg ugy mennek setalni, de ha beleteszem Lollit a babakocsiba, akkor meg a delutani alvas is ki fog maradni. Az elobb beneztem hozza es a kezebe adtam a rongyat, hogy hatha azzal elaltatja magat, de odanyujtotta nekem, hogy en rongyozzak.
En meg nem is ebedeltem, ugyhogy megyek bekapok valami egeszsegtelen finomsagot. A reformkonyha maradjon meg Norbinak meg a hiveinek! Tenyleg nem tudtok valami mukodo fogyokurat? Lehetoleg olyat, hogy ne kelljen tornazni (seta es kerteszkedes johet csak szoba mozgasnak nalam) es a szemem se kopogjon egesz nap az ehsegtol. Es a lenyeg ugye, hogy hagyomanyos ize legyen a kajanak, amit ehetek, mert nalam a molyirtos ujdonsagok nem jonnek be. (Bar, hozzateszem, azzal biztos lenne a fogyas, mivel max. 3 kanallal ennek belole.) Muszaj lefogynom nyarra, mivel ha nem sikerul, az egesz ruhataramat le kell cserelni, ami igen koltseges lenne, na meg a mostani alakomat nem szeretnem furdoruhaban mutogatni. Ja, es a HALAS es GOMBAS receptek is ki vannak zarva! Azok lenyeles utan hamar a felszinre tornek, raadasul akkora sebesseggel, hogy a furdoszobaig sem sikerul eljutonom.
Sajnos igen eros hal- es gombaundorom van. Szegeny Lolli is csak akkor kap halas kajat, ha valaki mas eteti, ugyanis en meg a szagat sem birom elviselni.
Azt meg nem szeretnem, hogy o is undorodjon tole, ugyhogy apa neha megeteti halacskas kajaval.
Szoval, a viccet felreteve, a norbis fogyokura sok baratnomnek bejott, de azt en itt Angliaban nem nagyon tudnam csinalni, mivel sok hozzavalot nem tudnek beszerezni. Valamelyikotoknek sikerult fogyni a szules utan? Emlekszem, hogy annak idejen beszeltetek rola, csak akkor meg engem nem erintett.
Puszi mindenkinek:
Olive es Lolli