Új privát üzeneted érkezett!

padlizsánkrém: nah én a padlizsánt sose szerettem és szerintem nem is fogom megkedvelni.

az én nyusziapum nagyon soká fog hazaérni. jo ha este 8-ra itthon lesz. reggel 9-re ment :(
aztán ma értkezletet, meg eligazitást tart a bandának. főleg ahogy kivettem a szavaiból tegnap meg az ebédnél, inkább eligazitás meg szőnyeg széle lesz szegényeknek...

Kép

Kép
timi1982

Magdi - magne B6 és fekvés, lehetőleg a nem fájós oldalon. Ne pánikolj, bizti csak nyom valamit a picúr. A meleg víz nem a legjobb, az tuti. :?
Vendég

magdolnam: en mar ereztme ilyet
sot ket napja igy eredek, hogy a bal oldalam szur, nyom...Es leginkabb akkor van ilyen ha wc utan vagyok, volt hogy csak meghajolva tudtam kijonni a wc-bol
De a meleg viz nem jo, mert mehosszehuzodasokat okozhat.

A megoldast nem tudom.
Nekem a fekves nem segit, egyik oldalon sem jo olyankor. fogalmam sincs.
HA neked sikerul kitaktikaznod valamit, engem is erdekel:)

Eleg ijeszto erzes, oszinten epp ma reggel gondoltam ra, meg kene kerdeznem errol egy orvost, vagy valkit, hogy ez mi lehet, mert bepanikoltammikor ma is igy ebredtem.

Remelem ez nem valmi rossznak a jele!
Vendég

timi:hat igen vannak kivetelek, nem csak elcsuggedt, meg nocsabasz ferfiak vannak fenn a neten
Igazibol eleinte nem mondtuk senkinek, mert sok emberen negativ attitudok vannak a netes kapcsolatokat illetoen, ezert az elso randink helyszinet mondtuk mindenkinek, hogy ott ismerkedtunk meg.
De aztan mar nem erdekel, sot buszke vagyok arra, hogy igy sikerult. MErt tuti a valo vilagan nem talalkoztunk volna ossze, pedig egymasnak rendelt minket a sors!
Vendég

nekem is 2 napja van!!!!!!!! Máris kapom be a magne b6ot. Tényleg, de liba vagyok a melegvíz miatt :shock:
magdolnam

Titi - egy ilyen bókért már megérte ma felkelni!! :D :D :D Naggggyon király a makis kép! :lol:
Vendég

Hű, most nagyon büszke vagyok magamra! Életemben először egyedül töltöttem föl a szuperszónikus fotómasinánkról a képeket a gépre (ehhez hozzá tartozik, hogy Apa annyira félti, hogy hónapokig hozzá se nyúlhattam :twisted: ). Most nincs itthon, úgyhogy nagyon bátor vagyok! :lol:

Ezeket most csináltam:

Nóri-lak:
Kép

Így nyújtogatom anya hasát :lol: :

Kép
Kép
Kép
Vendég

Wera: nagyon szupi képeket csináltál, tök jól kivehető a mozgása.
Ha van energiád begépeled a te uffin receptedet? Szeretnék miből válogatni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

jaj de szuper képek! és az a lazítás a pociban :D igazán jol sikerült a kislánynak a nyujtás... biztos jol ellazult... bezzeg a te pocid... 8)

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Tita, nagyon drukkolok apához! Próbáld magad kényeztetni kicsit. No persze, tudom, hogy hol és mikor?
A fiacskádnál ez korfüggő, nálunk is van, bár nem vészes. De olyan dühítő, hogy mondassz valamit és csak azért se :shock: ! Nálunk ráadásul pár hete olyan apás lett Toncsi, néha jó, mert ilyenkor én a tévé előtt henyélhetek, míg ők játszanak, csak néha olyan érzésem van, hogy én minek vagyok :shock: :? ? Gondolom csak átmeneti :roll: .

Nem mondjátok, hogy egy muffin 10 perc :shock: ? És kész a süti és ehetem 8) ? És én még sosem csináltam :? , beruházok egy sütőre :wink: .

Akkor én nem is mondom, hogy mi szinte minden szombaton összejárunk barátokkal és minden alkalommal eszem chipset, mogyorót, sütiket és csokikat és kólát is iszom :x . No jó, csak módjával :oops: . Más pocis is van a társaságban, ilyenkor egymásra sandítunk és iszunk pár korty kólát 8) .

Én már úgy irigykedem a 30 x. hétnél járókra, én is :roll: .

Valaki már csörtet át a kisszobából, vége a nyuginak :lol: .

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Kép

Kép

Kép
timi1982

nah nagy epret ettem??? :lol:

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Magdolna! Pihenj!A magneb6 segíteni fog!

Wera! Szép nagy már a pocakod! Jól látszik ahogy mozog a baba! Nekem is pont így bal oldalon szokott jobban látszani. Szerintem arra van a lába meg a keze, a háta meg a jobb oldalamon, feje lent, feneke fent.

Hazaértünk! Jól elűztunk! Mikor indultam, sütött a nap. Mire a Plushoz értünk autóval (3 perc), zuhogott az eső. Kimentünk a Tescoba, elállt, kezdett kiderülni. A Tescoban van most 550 Ft-ért 2 Db-os rövid ujjú body. Vettem Rolinak. Minden méret van. Nagyon megéri, 275/db-ja. Mire kijöttünk, megint esett. A postára muszáj voltam bemenni, hát a kocsitól a postáig kb 30 m, jól eláztunk, kifele szintúgy. Most süt a nap.

Kép
szly27

az egerem 9,5 cm hosszu :D

Kép

Kép
timi1982

eláztunk

Kép
szly27

csilla: szerintem a muffinsuto jo beruhazas. Nalunk nagyon bevalt. Parom olyan edesszaju, es van hogy naponta sutok egy adaggal. Anyagilag sem megterhelo, idoben foleg nem, es annyi fele van, hogy nem lehet megunni!
En is irigylem azokat akik mar 3massal kezdodo hetekben jarnak. Foleg igy hogy allando izgalomban tart minket a picur a sok gorccsel, ,kemenyedessel.
Vendég

Muffin ala' Stahl Judit:

Csokimorzsás (12 db lesz belőle):
10 dkg finomliszt, 10 deka teljes kiőrlésű liszt, 1,5 kv-skanál szódabikarbóna, 5 dkg apróra vágott étcsoki (én jóval többel csinálom :wink: ), 1 tojás, 1 kv-skanál vaníliaaroma 10 dkg barna cukor, fél dl olaj, 2 dl tej. 200 fokos előmelegített sütőben kb 20 percig kell sütni.

Almás-fahéjas:
10 dkg finomliszt, 12 deka teljes kiőrlésű liszt, 1,5 kv-skanál sütőpor, 1 kv-skanál szódabikarbóna, 1 kv-skanál őrölt fahéj, 1 citrom, 8 dkg barna cukor, 1 tojás, 15 dkg joghurt, fél deci olaj, 15 deka alma 2 evőkanál méz, 5 deka mazsola.
A liszteket, a sütőport, a szódabikarbónát, a fahéjat és a citromhéjat összekeverem. Másik tálban a cukrot, tojást és olajat géppel összedolgozom. A reszelt almára rácsurgatok egy kis citromlevet, majd az egészet összekeverem. Félig töltöm a muffin formákat, a közepére teszek 1-1 kiskanállal a mézzel kevert mazsolából, majd rá mégegy réteg tészta kerül. Így töltött lesz a muffinunk, de ez a művelet el is hagyható.
Szintén 200 fokon 20 percig sütöm.

Meggyes-mákos:
15 dkg puha vaj, 15 dkg cukor, 1,5 vanília rúd (szerintem jó a vaníliás cukor is), 2 tojás, 12 dkg liszt, 3 dkg darált mák, 1 kv-skanál sütőpor, fél kv-skanál őrölt fahéj, 1 citrom lereszelt héja, 4 evőkanál tej, 10 dkg magozott meggy.
Szintén 200 fokon 20 percig sütöm.
Vendég

Titi: sajnálom, h így érzedd magad még mindig! Csatlakozom a lányokhoz, nagyon jókat írtak! Te vagy a jobb!! Olivér miatt legyen rossz érésed, jó lesz egy kicsit nélküle! És legalább ketten lehetek! (3-an :D ) 21-én biztos ő van, mert nekem azt az időpontot írta fel, meg a 14-it! Mi 14-én megyünk! Csak már be kell jelentkezni telefonon oda is! Tudtad? :shock:

Eper -nyami és van már ize is legalább? Fincsi?

Csilla nálunk is volt egy időszak kb. 1 hónapig tartott még Bence nagyon apás volt 8)

Wera- csini a pocid! Tök jól látni a mozgást! :D
bencuri

Wera! Nagyon szupik lettek a képek! Nóri baba ügyesen nyújtozik! :D
Vendég

Wera- én elmentem őket és ki fogom próbálni! Csak beszerzek egy formát majd! Ja és köszönjük! :D :D :D
bencuri

UH! MEKKORA EPER!!! Énisénisénisénisénisénisénisénisénisénis.... :lol:
Vendég

Igazán nincs mit! :wink: Most már én is úgy megkívántam, hogy lehet hogy sütök egyet! :)
Vendég

Szly- mi is vettünk olyan body-t, gondoltam veszek Szonjának is, de itt nem volt méret választék! Bencének, mire találtam egy nagyot végig turtam a kupacot! :wink:
bencuri

Sziasztok!

Tudom, hogy ha az uh nagyobbnak is mutatja a babót, attól a terhesség kora nem változik, csak engem megnyugtat...

Wera!
Nagyon-nagyon csini a pocakod!
Zsófika is gyakran nyújtózkodik így... :shock: Neked is kellemetlen az effajta tornagyakorlat időnként?

Timi!
Nekem epret mutogatni már-már kínzás...
Most csak alma és narancs van itthon... :cry:

Titi!
Úgy érzem, kicsit jobb a kedved!
Ennek igazán örülök! :lol:
Hidd el, ha nem fordulsz magadba, és vidám vagy, a párod is máshogy áll a dolgaitokhoz!

Csilla!
Neked már délután is akartam írni, de bocsánat,kimaradt!
Szerintem nem szabad meghallani, hogy ki milyen találgatásokba bocsájtkozik a has formájával és elhelyezkedésével kapcsolatban!
A múlt héten jártam ugyanígy én is, és jó néhány kellemetlen percet okozott az illető... :?
Nekem mindegyik gyerekemnél "lennt" volt a hasam, és nem volt semmi gond!
Most is megijesztettek, akkor is.
Ma pedig a doki csak mosolygott amikor kérdeztem...
azt mondta, minden ember alkatilag más és más. A pocakot is máshogy hordják az emberek.
Ki egészen fennt, ki egészen lennt.
Ne tulajdoníts neki jelentőséget!
Persze marha könnyű ezt mondani, de fogadjunk, hogy Toncsinál is mondtak neked ilyet...! :wink:
Vendég

Marcsi - ebben teljesen igazad van! Nekem is inkább lent van a pocakom! Másnak meg totál fönt!

Nekem általában nem fáj a bébimozgás, csak amikor időnként eltalálja a méhszájamat egy jól irányzott ütéssel! Ilyenkor még az erő is kimegy a lábamból.
Egyébként nonstop így változtatja az alakját a hasam! Ezt a 3 képet fél percen belül csináltam, és voltak még közben olyan pózok hogy csak na, de csak ezeket tudtam elkapni :lol: Nagyon pörgős csajszi!! Egyszerre úgy 15-20 percet tornázik, aztán ugyanennyi pihi, és kezdi előlről! :)
Vendég

Wera! Nem semmi mozgása van a picúrnak! :D :D

Én sajna még nem igazán látom, csak érzem a motoszkálását. Bár sokszor az is elég. Néha megijeszt, meg egyszer rendesen fájt is a produkciója.

Timi!!!! Gonosz dolog volt ez a kép!!!! :twisted: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Wera! Most nézem, hogy neked is kezd megjelenni a barna csík a hasad közepén. Nekem Rolival is volt, és most is kezd alakulni.
Anno az egyik munkatársam, amikor meglátta a pocakomat, azt hitte hogy felvágtak a szegycsonttól a szeméremcsontomig!

Kép
szly27

Bencuri! Gondolkodtam én is, hogy veszek a pocaklakónak is, de neki lesz annyi bodyja Roliról, hogy inkább nem vettem. De ha legközelebb megyek, lehet veszek még.

Kép
szly27

Nálunk az a baj, h előszedtem már Bence ruháit, de úgye ő téli volt és szinte majdnem az öszes body hosszú és a rugik meg nagyon melegek! :? Majd én is szerentnék valami egyformát neki! :)
bencuri

Megyek megfürdetem Bencét, sajna nincs itthon apa így ez ma az én feladatom! utána jövök még! (remélem)
bencuri

a vacsink: Kép
Vendég

Wera!
Nagyon szép a pocid!
ügyes is vagy a fénykép feltétel miatt!

Csajok most már legyen egy receptes topik, mert nem győzöm követni a recepteket!
20150601134430

szerintem nagyon jo lett a padlizsankrem:)
azert pirosas mert tettem ele egy kis kaliforniai paprikat, amugy hagymat foghagymat, padlizsant, oliva olajat, kis joghurtot es majonezt
osszevegyitettem az olvasottakat:)

a sali csak ugy kis vegyes, kaporos joghurtos kefires ontettel
a retes meg nagyon szetesos lett

es igy hogy minden kesz, ferjem epp irt nyugodtan egyek, neki meg dolga van apjanal:( Csodalatos!

NA de en szot fogadok es eszem.

MAr megint csak annyi idore fogjuk egymast latni, hogy en mar hulla faradtan az alvassal nyuglodom, o meg gephez ul, es tudom is en mit csinal. Romantikus nagyon!
Na de holnap nem megy dolgozni! Igy legalabb ebredni vele fogok:)
Vendég

Anyjuk! Jól néz ki a sali, meg ugye jól látom, hogy túrós rétes.... :D
De ha nem haragszol meg, mi a csuda az a harmadik? :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Megelőztél.... :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

nah lányok! én is összepakoltam holnapra. elkészítettem az én kis korházi motyomat :D

pisinek üvegcse, kiskönyv, beutalók, régi leletek, citromlé, a szendvicseket kicsit később, de felirtam a cetlire (tanultam a maiból és cetli a dohányzó asztalon a listával hogy reggel is ellenőrizni tudjam), cukorka a fincsi lötyihez. és a tp-s papir mert megyek a munkahelyemre is ha nem leszek nagyon k.o. a végére :D
már várnak nagyon... jaj de jo hogy irok! a 4D-s képek meg a dvd! megigértem hogy beviszem megmutatom azt is :D

Kép

Kép
timi1982

Csajok!
Létrehoztam a várandósságon belül egy 2008 nyári kismamák receptjei fórumot.
Ez alatt van.

Lökhetetik a jobbnál jobb recepteket.
20150601134430

jaj és a kismamacsomag kiváltásához is a papir!!! ohh ez a terhesség... ennyi feledékenységet. nah eldugulok. holnapig már nem is jelentkezem mert a végén még meguntok :D

Kép

Kép
timi1982

timi: ennyi mindent kell magaddal vinni a laborra? vagy orvoshoz is megy?
Hat a cukros vizhez sok erot! NEM is meginni borzalmas, hanem nem enni ket orat, es benntartani a lottyot:)
HAjra!
Vendég

azt a papirt en is mindig itthon felejtem
ar oszinten a mostani lakasallapotban lehet ki sem tudom huzni a fiokot amiben van:(
Vendég

Timi!
A citromlevet ne hagyd itthon! Főkellék volt nekem is! ;)

Amúgy én a legegyszerűbb bevásárláshoz is listát írok! Nem röhögni! Abban a sorranben, ahogy a sorok között szoktam menni.
20150601134430

Wera: tök jó a pocakod ! Látványos!

Timi: az az eper?! Én is kérek!
Vendég

viki jo otlet a receptes topik
tuti olvasoja leszek
Vendég

Anyjuk!
Ne csak olvass, a kedvenceidet tedd fel te is. ;)
20150601134430

Szly - nekem már hetek óta látszik csík a hasamon és egyre durvábban barnul! :? És ferde is, ahogy hátul a gerincem! :shock: Legalább most megcsodálhatom, hátulról úgyse nagyon adódik alkalom nézegetni a szép görbületet! :lol:

Szuper ötlet a receptes topik!! Bár ha már csak rá gondolok is fölugrik 2 kiló a seggemre!!! :twisted:

Anyjuk - nem meginni borzalmas? Hát... nekem bizony az volt! Köhögtem tőle mint a fene, ahogy a cukordarabok megakadtak a torkomon! Boáááá! Még most is ráz a hideg ahogy rá gondolok!

Timi - sok sikert holnap, remélem Te jobban viseled majd! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Titi, remélem hamarosan rendeződnek a dolgok!!!Csak pozitívan!!! :wink:
Csajok, tényleg vigyázzatok a nagy takarítással pakolászással!!! Én ma egy állat voltam! :twisted: Természetesen egy összecsukható székről pakolásztam a nagyszekrény felső polcára... És leestem. Valahogy sikerült talpra érkeznem, de kb 5 centire volt a fa szék háttámlája a hasamtól... :twisted: Szóval csak óvatosan!!!
Voltam ma kötelező uh-n!!!! Luca feje már szépen beilleszkedett!!!! Végig sokat mozgott és azt mondta a szonográfus, hogy szép nagy baba. :shock: Nagyon jó volt látni megint!!! Uh után pedig sikerült felkérnem a doki által ajánlott szülésznőt! Nagyon aranyos!!!!
Holnap pedig megyek védőnőhöz...

Nagyon vigyázzatok magatokra!!!! Szép álmokat!

Kép
sziszka82

Anyjuk, tényleg bocsi. Én eddig csak nagyon sápadtakat ettem, de láttam már szó szerint pirosat is. A kaliforniai paprikától nem lett édes íze?

Csajok, most lehet hogy nagyon hülyeséget kérdezek, de mikor megyek cukorterhelésre, vigyem a hozzávalókat, és ott felügyelet alatt lesz összekeverve, vagy megcsinálhatom indulás előtt itthon is?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Wera, nagyon jók lettek a fotók!!!! :lol: Szép nagy már a pocakod!

Kép
sziszka82

kriszta!

ott keverik ki. csak pisit vigyél meg persze citromlevet, nah és a szőlőcukrot. otthon ne keverd ki mert vetetnek veled másik tasakot!!!!

Kép

Kép
timi1982

Timi, örök hála! Lehet kikevertem volna itthon... :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?