Új privát üzeneted érkezett!

Edit,

Reméljük, hogy megoldódik majd ez az ovi-ügy. Nyilván az a legfontosabb, hogy az ovónénik személye milyen, de bízakodjunk, hogy a vezető szelleme nem hatja majd át a beosztottak gondolkodását :roll: Fúúúú, milyen megfogalmazás ez :roll:

Nálunk egyébként a bölcsiben külön főznek a lisztérzékeny meg a tejérzékeny gyerekeknek, a mi csoportunkban is van 1-1 ilyen gyerek.

Vikóka,

A férjem javaslatára egy narancsbőr, nyirokmasszázsra fogok járni (tavaly sikeres volt nagyon), és talán nyárra újra karcsú leszek :wink:
Egyébként ápr. 18-án megyünk a Kolpingba.

Nettke,

Milyen kórház??? Valamiről lemaradtam??

Gyöngyi olyan rég volt már...

KépKép
kiliman

Brigi,
nekem az alakommal nincs igazán bajom, főleg, hogy már hetek óta járok edzeni, és ettől tök jól érzem magam. Nekem a hasammal van bajom! Meg is repedezett nagyon a bőröm, most, hogy teljesen visszafogytam, még lóg is a megnyúlt bőr, és akkor mindennek tetejébe itt ez a szerintem elég csúnyán sikerült köldökműtétem... :(
De azért köszi! :P

Kopp-kopp, úgy néz ki, Anna is kiléppett a takonykórból, ma már nem szívtunk orrot.. Jelentem megint tudunk jönni-menni! :D
Lilla, Brigi, Vikóka, nálatok mi a helyzet, mikor lenne jó nektek? :wink:

Kép
baba888

Detti,
ahol dolgozom, az egy gerinckórház rehab osztálya.. már 4hónapja, és hálistennek bejön!

Edit,
ha annyit látom Dávidot a Kolpingban is, mint Esztergomban, akkor érintetlen marad az image-e számomra!! :D

Vikóka,
hihi, én a Plus-ban vettem tavaly a tankinimet, és egy vacak, de takar.. szóval nem leszünk egyformák, ne várd annyira a sztárfotókat :lol:

Kép
nettke

Sziasztok!

Vikóka!
Kár, hogy nem jöttök a Kolpingba!

Detti!
Milyen az a narancsbőrkezelés? Mire jártál? Nagyon érdekelne.... :D :D Az a nyirokmasszázs is jól hangzik!

Edit!
Nem semmi ez a gyors beszoktatás! Nálunk a bölcsiben ,( tudom, hogy itt még kisebbek), nagyon jól megszervezték, heti két gyerek szokott be, mindenkinek egy hete volt kb. Szóval tök jó rugalmas volt. Mondjuk fele létszám, így okt. 2. hetére meg is volt a dolog. Persze az ovi már más tészta...

Ja és még az ovi felvétellel kapcsolatban. Barátnőm fia decemberben volt 3 éves és mivel volt hely, januártól kezdhette az ovit. Ráadásul februártól még egy kislány is belefért, aki akkor lett 3 éves. Szóval vannak rugalmasabb ovik is, bár ugye a legfontosabb, hogy egyáltalán legyen hely!

Kata

Kép
kateduo

Beszoktatás: Nálunk is egy hét alatt beszoktatják az összes kölköt az oviba. Mondjuk vegyes csoportok vannak, és egy csoportba nem sok beszokó új gyerek van. Aki böliböl jön, ott már Anyuka nem is maradhat elsö nap sem, ebéd után lehet visszamenni értük.

Ditke :)
Van számodra egy linkem, ami hasznos lehet. Egy magyar orvos srác blogja, akik kimentek Svédországba orvoskodni. A felesége is orvos, csak éppen ikrekkel terhes most. :D Azért teszem be ide a linket, mert hátha kaphatsz töle tanácsot, hogy lehet kint munkába állni. Én nagyon bírom olvasgatni a blogját, szerntem tök humoros, és ad egy képet a kórházról/eü-röl ahol dolgozik, és hát ég és föld a különbség a miénkkel.
http://ungersklakare.blogol.hu/

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Holnap elvileg megyek turizni: Baba nincs kedved csatlakozni? 9-től lehet menni. Utána beugorhatnál a harisnyákért, 1 már tuti van, de még kell lennie többnek is. Sajna jövő héten 3 nap suli, így nem tudunk talizni. Csütörtökön meg jön a barátnőm.

Detti nektek nézzek még pólókat gatyókat? Múltkor nem volt semmi, hátha most már több szerencsém lesz. Ujjatlanok nem kellenek? Nekünk van pár darab, ami inkább 92-es, mint 98-as. (főleg, hogy nem is vagyunk 1 súlycsoportban.... Dá még 13 sincs teljesen. :wink: )
Suli: Ez már csak egy 2,5 éves továbbképzés, amúgy pszichó. :D

Brigi, Cat- Nektek is nézek szívesen bármit, ha kell. :)

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Ja, Vikóka

Megvoltak a Dinók, üdvözletüket küldik Lucának és Bencének. :wink: A gyerekek nagyon oda voltak értük, mindegyikre, nééézd anya!!! Én elég gagyinak találtam, de kb erre is számítottam. :?
Vettél hálózsákot? Fogorvost túlélted? :)

ovi: nálunk nincs már hely a későbbi születésűeknek, így is 30-as a csoportlétszám. :shock: Tök mák, hogy nyáriak vagyunk. Azért így is elég necces lesz a dolog- nem vagyok az a vastagon benyalós típus. :?

Edit

Szimpi nagyon az óvodavezető néni. :twisted: Én már olyat is hallottam, hogy a koraszülöttséggel szívóznak, hogy ne menjen még a gyerek oviba. Meg amibe csak tudnak belekötnek, mint nálatok is az allergiába. :shock: Amúgy hely lenne nálatok elég? Vagy azért csinálja, mert oda is nagy a túljelentkezés? Hát, lehet, hogy valakit megnyugtat, ha ráfogják az allergiára, hogy miért nem veszik fel... mert ugye az is lehetne, hogy CSAK, nincs hely és kész.... de engem is rohadtul idegesítene a helyedben. :evil:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Lenne két kérdésem:

1. Epret adhatok már az enyémeknek idén? Úgy értem majd a hazai normál eperből. Elég sok rosszat hallottam róla, hogy pl. nem most amikor eszik, hanem majd ha nagyobbak, esetleg okozhat asztmát, exémát. Arra gondoltam, mindenképp adok nekik egy keveset.

2. Kolpingba kell vinnünk felnőtteknek fürdőköpenyt vagy adnak?

Cat! :D :D
Hogy Neked mikre van időd......, ennyi fórumot, blogot olvasni.... :D :D :wink:
Ez a srác engem is érdekel... :wink:

Kata

Kép
kateduo

Lilla,

Most leginkább hosszú tréning gatyákra van szükségünk... 92-es méretben, legalább 50 cm-es hosszal. Meg kimenős nacikat is szívesen vennék, mert ma elmentem nadrág bevásárló-körútra, és elkeserítő volt mind a választék, mind az ár :cry:

Kata,

Én már tavaly is adtam nekik epret, már alig várom, hogy teremjen a kertünkben, mert Bernát csak úgy evett, ha ő maga szedhette le.

A Kolpingba nem kell vinni se törölközőt, se fürdőköntöst, adnak mindent, a szaunához is külön. Én csak a gyerkőcöknek viszek köntöst.
A narancsbőr kezelést leírom priviben, nem akarom untatni a többieket ezzel :wink:

Detti

KépKép
kiliman

Lilla,
jó volna csatlakozni, de a tanfolyamom miatt szombatonként egész délutánra apával maradnak a lányok, ráadásul alig találkozunk, így nem akarom a délelőttöt is máshol tölteni. :(
De azért köszi, hogy szóltál, amúgy harisnyán kívűl igazából semmi fontos nem kell, illetve egy mellény kéne, amit mondtam, de eddig nem nagyon találtam.

Detti,
én is készülök narancsbőr ellen cellulit-masszázsra. :wink:

Kép
baba888

Kata :)

Én sztem már az első nyarukon is adtam nekik epret, bár esküt nem tennék rá. Tavaly meg már egészen biztos. Viszont elképzelni sem tudom, hogy egy felnőttként asztmássá váló illetőről, hogyan állapítják meg, hogy a korai eperfogyasztás lehetett a ludas???? Ilyen légszennyezettségi adatok, meg műétel fogyasztás mellett ....
Nyilván minden ember más, de én tehéntől származó tejen nőttem fel (pár hetes kortól), ettem mindenféle bogyós gyümölcsöt, korán kaptam hozzátápit, meg mindent, ami akkor szokás volt, de sem a bőrömmel nem volt soha semmi, sem asztmás nem lettem, sőt allergiás sem vagyok semmire. Tudom, hogy ez alkat kérdése is, de én nem hiszem, hogy a modern táplálkozástudomány olyan nagyon megbízható lenne. Főként, hogy gyakorlatilag évente változik, hogy mit szabad, kell és tilos enni.
Persze, ha tutira akarsz menni, akkor ne adj nekik, csak nem tudom, hogy ha végignézed az összes ide vonatkozó szakirodalmat, akkor marad-e "biztonságos" gyümölcs, zöldség?

Na jó, eldugulok. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Lilla :)
Ha van, akkor nekünk rövid nacit nézz kérlek, 104-110-es méretben, meg rövid ujjú kis könnyű inget nyárra, szintén ebben a méretben.

Köszönöm. Holnap este majd hívlak a vasárnapi tali kapcsán.

Mivel a gyerköcök böliben vannak, van idöm néha a munkahelyen olvasgatni. Ha itthon lennék velük, akkor tuti nem érnék rá.

Olyan érdekes blogok vannak. Föleg a gasztro blogokat kedvelem, mert imádok kajálni, ebbe a blogba csak úgy botlottam bele, hogy a nagy ikres fórumon jelentkezett be a lány, hogy ikreket vár.

Cat
Kép
cateye

Detti

kimenős naci alatt mit értesz? farmer, kord, vagy vékonyabb?

Kata

Enyémek is ettek tavaly epret, meg málnát és társait. azóta is mirelitben. próbáld ki pár szemmel és várj 1-2 napot, hogy mi van. A későbbi gondokban én se nagyon hiszek, de hátha Ditke is ír vmit. Ha aggódsz emiatt, egy allergiavizsgálat nektek se árthat, csodálom, hogy eddig megúsztátok a légúti bajaitokkal. Minket ugye azért küldtek, de akkor már érdemes kajákra is nézetni.

Cat

Nézem a cuccokat. Lehet, hogy esni fog hétvégén? :? Azért remélem most már végre el tudunk menni együtt valahova....

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Köszi az infókat!

Döntöttem! Kapnak epret, ha nem bírják, úgyis kiderül.... Most már nem lehet semmit enni mellettük, úgy hogy ne kérnének belőle.

Brigi!

Tök igazad van, ha elolvasok mindent, semmit nem adnék nekik.
Most már csak abban bízhat meg az ember, ami a saját kertjében terem. Ültetgetni szoktál? Úgy értem virágokon, növényeken kívül? Ami ehető.... :D

Detti!
Jó, hogy van epretek! Egyszer nekünk is volt, amikor a férjem ülltetett, de aztán nem volt idő gondozni. A nagymamámnál vidéken viszont novemberben is termett 1- 1 szem. Ezt nem ő mondta, hanem én magam láttam! Alig akartam elhinni.
Narancsbőr jöhet priviben. :D

Cat!
A nagy ikres fórum az a www.ikresek.hu ? Néha eljutok oda én is olvasó üzemmódban, bár már rég jártam arra.

Na, jó éjszakát Mindenkinek!

Kata

Kép
kateduo

Lilla!

Most láttam, hogy írtál... :D Megyünk mi is bőrpróbára valamikor, szerencsére csak előző nap kell odatelefonálni, hogy mehetünk e. Már mondtam a dr.nőnek, hogy nézzük meg az ételeket is, már amelyiket lehet. Remélem negatív lesz, épp elég ez a légúti dolog. De majd kiderül. Akkor majd úgy csinálom, ahogy írtad, hogy pár szem és utána pár napig nem kapnak.

Csontdolog miatt meg Gergőnek gasztróra kaptunk először beutalót, aztán meglátjuk...

Képzeljétek Gergő iszonyatos mennyiségeket eszik és úgy meghízott, de valami nem stimmel, mert mindene vékony és a hasa nő. Na meg az arca kerekedik, olyan kerek lett a kis feje. majd megzabálom! Szóval gasztró! Bár reggel, amikor szépen kikakálja magát, szép lapos lesz a hasa. A lisztérzékenységet kizárták, nem tudom mi lehet még....

Kata

Kép
kateduo

Lilla,

Farmer vagy vékonyabb vászon nadrágra gondoltam, vagy olyan vékony orkános, de mégsem orkános anyagúra. Biztos tudod, hogy milyenről beszélek :roll:

Vasárnapra mondják a sz...rabb időt :( Úgyhogy mi holnap megyünk az állatkerbe :)
De hátha csak tévedtek, és vasárnap ragyogó napsütés lesz, 20 fok...

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Sikerült benyalnom valamit, összeszedtem egy jó kis mellhártyagyulladást :( Már kezdek javulni, de pár napig jártányi erőm se volt :(

Ovi: nálunk nagyon ellenszenves volt a vezetőnő mikor jelentkeztünk, nekünk is elmondták a szokásosakat. csak 4 órára mehetnek ha gyeses vagyok, novemberieknek már nem biztos, hogy lesz hely, jelentkezzek máshová is, stb. Én elég kitartó voltam is mindent visszapöcköltem (gyes nem egyenlő főállású anya, nincs annyi körzetes, hogy novemberi ne férjen be, körzeten kívüllit meg addig ne vegyen fel, minek vinném másik oviba mikor ez 100 m-re van tőlünk)
aztán miután felvették őket már semmi gond nem volt, mindenki nagyon kedves. Ez elvileg egy felkapott ovi errefelé, nagy a túljelentkezés, ennek ellenére semmi gondot nem csinálnak a bepisilésből, pedig Pepével 2-3 naponta előfordul. (Mikor kezdték az ovit szóltam, hogy ő még bepisil időnként, azt mondták nem gond, majd megnő. szerintem ők sem gondolták, hoögy még fél év alatt sem...) Itthon nem pisil be, csak ismerem, akkor szól mikor már azonnal vinni kell. Gondolom ott meg van dolguk a másik 20 gyerekkel, így ha nem ugranak azonnal akkor becsurog :(
Esetleg tipp hogy hogy vegyem rá, hogy előbb szóljon? (megbeszélés kilőve, mindig megígéri :( )

Edit!

Szerintem az a a lényeg, hogy nem szabad hagyni magunkat. A vezetőnő is a zsebébe csúsztatott pénzből él, meg neki is százmillió ismerőse van akinek szívességet kell tenni, ezért próbálja a körzeteseket kívül tartani, hogy minél több protekciós beférjen. Biztos van akit el tudnak riasztani, negem nem sikerült
:lol:

Cat!

Köszi a blogot, van nekünk is jópár ismerősünk aki kint van (volt kollégám, volt egyetemi csoporttársam, stb.), szóval infónk az van bőven, csak munkahely nincs. Sebész nem kell, ez a baj. Sajnos a sebészet mindenhol "sztárszakma", oda a helyiek is elmennek, nem kell a külföldi. Kellene pl. orthoped sebész, elég sokáig kellett magyaráznunk az egyik fejvadásznak, hogy a férjem akkor se tud bütyköt operálni, ha akar... Vagy volt olyan állás ahová mehetett volna csak épp kérték, hogy csatoljuk a nyelvtudást igazoló dokumentumot. Na az meg nincs. Akiket mi ismerünk úgy mentek ki, hogy előtte volt egy pár hónapos intenzív tanfolyam ahol a nyelvet tanulták. De ezek fejvadászok által szervezett dolgok, egyénileg nem nagyon lehet olyan munkáltatót találni aki felvesz és fizet valakinek aki egy kukkot nem beszél svédül. Szóval kicsit bonyolultabb mint gondoltuk. Ráadásul beregisztráltunk dán, norvég, stb. cégekhez is, most melyik nyelvet kezdjem el tanulni csak úgy vaktában? Debrecenben nincs is olyan nyelviskola aki ilyen nyelvekkel foglalkozna. Rendeltem pár könyvet meg cd-t, majd autodidakta módon nekikezdünk, de most túl kell lennem az államvizsgán aztán majd ha kicsit kipihentem magam és utána...

Éjszakai pisi: szerintem a vazopresszinre (antidiuretikus hormonnak is hívják) gondoltál, bár én még nem hallottam, hogy ez csak x évesen kezdene termelődni és ezért ne pisilnének éjjel. De az tuti, hogy ha sok kávét iszol akkor gátolja ennek a termelődését és azért kell sokat pisilni. Ha meg kicsit túl sokat borozgatunk akkor emiatt kell sokat pisilni, aztán ezért vagyunk olyan q... szomjasak másnap :wink: Ezért ne adjuk kávét borral vacsorára a nem szobatiszta gyerekünknek...

Kata!

Szerintem nyugodtan ehetnek epret, bár konkrét tanulmánmyról nem tudok, hogy hogy befolyásolja a felnőttkori asthmát. :?
Én mindenesetre adtam nekik és imádták. Már idén is ettek, pedig szerintem ezeknek a mesterségesen pirosra fújt epreknek semmi ízük :(

Megyek tanulni, brrrr :(

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Ditke!
Mostanában olyan jókat röhögök rajtad! :D
Akkor én még nyugodtan kávéztathatom a pörcöket,apa meg borozhat velük! :wink: :lol:
Köszi az ovi-infót!Én is felvérteztem magam mindenféle okosággal!Bennem is emberáre talál az,aki "keresztbe" akar tenni a gyerekeimnek. :twisted:
Jobbulást neked!

Kata!
Én nem adok tanácsot eper-ügyben!Nagyon óvatos vagyok vele! Enyémek tavaly ia csak turmixot ittak eperből,málnából,de z meg nano-szűrővel készült,így magok nem kerültek bele.
Ti mikor mentek gasztóra? Vendelt nem viszed a biztonság kedvéért?
Az oviban már nem előnyös a hosszú beszoktatás!Ez tapasztalat!Nekem totál megfelel ez a módszer!

Lilla!
Igen,állítólag túljelentkezés van,mert elég sok a körzetes gyerek.Ebben a körzetben sok új építésű családi ház van,ahol sok a kisgyerek. Na és így a protekciósok nem férnek be! :roll: :cry:
Milyen volt a turi?

Nettke!
Hát ha lesz a Dávidnak módja,akkor "lelép" a szülei figyeleő szeme elől!Ez már csak életkori sajátosság náluk!Hidd el,te sem jársz rosszul,mert ezek a mai fitalok rendelkeznek egy sajátos beszéd-stílussal.(amit egymás közt erőteljesen tudnak is alkalmazni).
De azért majd összehozlak vele! :wink:

Edit

Kép

Kép
edit73

Vikóka!

Kösz az e-mailt,megkaptam!Még nem volt időm végigolvasni,de megteszem,hátha lesz benne hasznos infó!

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Gondoltam bekapcsolódok, de a tankini témába nem tudok :( Illetve megtanultam, ha kérdezik, hogy jól áll? Habozás nélkül IGEN a válasz :)

Brigi!
Küldjük a képeket, csak Detti azt hitte én, én azt hittem Detti küldi :)

Mivel jó idő volt, mi is az állatkertben kötöttünk ki, ma meg barlang+ kirándulás. El tudnék viselni így egy hetet...

Kép

Kép

Kiliman

KépKép
kiliman

Kiliman :)

Kösz! Amúgy a kert ki van találva, de még nincs szépen előadva, és addig nem akarom elétek tenni, míg nem látjátok, hogy mire gondoltam.
Aranyosak a srácok. Borka még emlegette pár napig, hogy menjünk megint el hozzátok. Nagyon elégedett volt a játékfelhozatallal. :wink:

Vetettünk pár dolgot (retek, borsó, saláta), meg ősszel palántáztunk epret, meg most tavasszal egy meggyfát is ültettünk. Szóval vannak haszonnövények is. Eredetileg is volt egy csomó gyümölcs, ribizli, szőlő, körte, alma, sárgabarack, úgyhogy nálunk elvileg lesz mindenféle jó. Persze megérni nem éri meg munka, pénz arányban, viszont tudjuk, hogy mit eszünk. Vagyis fogjuk, ha beérnek a dolgok. :)

JÓ éjszakát!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Detti!

Jó lehetett az állatkertezés, jövő hétvégére én is beígértem a csajoknak, remélem nem fog esni az eső. :?

Gyors kérdés :

Tudja valaki hogy most a tv-ben a Vészhelyzet melyik évadja megy? Nem szoktam nézni a sorozatot csak a férjem kapcsolgatott pár hete a csatornák közt és véletlenül épp egy olyan beteg volt aki az ő PhD témájában szenvedett :lol: (abdominalis compartment szindróma :wink: ) És tök jól elmondták a tünteteket, pathomechanizmust, mindent :wink: Szóval akkor jót röhögtünk, még mondta is, hogy majd egy videoval kezdi a védését, csak hogy mindenki tudja miről is van szó :wink: Meg a cikkekbe is beleírja mint felhasznált irodalom... :lol:

Azóta el is felejtette, de mivel most lesz a névnapja gondoltam meglepem vele, biztos örülne :lol:
Láttam is a Corában de rá kellett döbbennem, hogy van vagy 10 évad ha nem több. És azért elég horror áron árulják, mindet azért nem venném meg, meg végignézni is elég lenne, hogy akkor melyikben is van az a 2 perces jelenet...
Tehát akinak van valami hasznos infója kérem ne tartsa magában :) Köszi!

Ditke
ditke62

Ditke,

Ez - ha minden igaz - a 13. évfolyam, amit dvd-n még nem lehet kapni, viszont innen le tudod tölteni: http://seriesfree.users.smsbase.hu/indexx.php

Én ma nem mentem dolgozni, mert se vonat, se bkv... Autóval meg nem akartam szívni a dugóban :(

Detti

KépKép
kiliman

Detti!

Köszi szépen!!! :)

"Sajna" nálunk nem sztrájkolnak, így dolgozom :(
ditke62

Sziasztok!

Detti! Kiliman!

Mi is állatkerteztünk a hétvégén!!! Ti melyik nap voltatok? Mi vasárnap. Majd dobok fel képeket, csak még kicsinyítenem kell. Az állatsimogatóban meg sajnos nem tudtunk fényképezni, mert ez a fránya aksi lemerült. Alig bír pár képet... :( :(
Ambrus felül, Bernát alul, ugye? Már gyakorlok Páhokra....

Cat!

Tanácsodat megfogadtuk, 3/4 9-re érkeztünk az állatkerthez kocsival, volt parkoló dögivel és képzeld, elsők voltunk a pénztárnál. Nagyon élveztük az egészet, ismételni fogunk. Viszont a déli tömeget már nehezen viseltem, fiúk is kidöltek, az már nem volt jó és akkor jöttünk haza.

Brigi!

Igen, szóval tényleg így van, ha az ember megnézni a pénz és a munka arányát, de más szájízzel eszi az ember a saját termését. Sokkal sokkal jobb!!!!!! Tavaly mi csak a paradicsomig jutottunk, mert azzal tényleg semmi dolog nem volt, azon kivül, hogy fel kellett kötögetni, bár nekem a férjem csinálta. :D Szóval nagy terveink között szerepel a saját veteményes. Csak az idővel van gondunk, illetve az idő hiányával. Annyi minden mást is kéne csinálni.

Edit!

Vendelt nem tudom vinni, nincs beutalója, de igazándiból semmi tünete nincs. Ő eddig még sosem mutatott semmi olyan dolgot, ami miatt felmerülne az allergiás hajlam. Bár ha megyünk bőrpróbára, megkérem a dokinénit, csináljuk meg neki is, ha már ott vagyunk.

Undorító idő van!!!!!!!!!

Kata

Kép
kateduo

Detti!

Nézel sorozatokat??? Én most néztem meg a " 24 " első évadják, nagyon tetszett. Kölcsön kaptuk, majd sorba kapjuk a következő évadokta is. Már alig várom!!!!! Bár elég sokáig néztem..... :oops: , de azt hiszem ez érthető!

Kata

Kép
kateduo

Kata,

Mi szombaton délelőtt voltunk az állatkertben, tegnap barlangban meg kirándulni. A fiúkat jól eltaláltad :lol:

Én sorozat-függő vagyok :roll: A 24-nek az összes évadját láttam, még azt is, amit a tévében még nem vetítettek...
Született feleségek, Lost, NArancsvidék, Veronica Mars, Til Death, Dirt... Ezek a kedvenceim. A SzF és a Lost összes részét láttam már szintén, pedig a Lostnak csak tegnap kezdték el vetíteni a következő évad első részét :wink:

Ha kell valami, szólj, és a Kolpingban megírom neked!

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok :)

Mi tegnap ládáztunk, és jól belehajszoltuk Lilláékat is. :D Jól sikerült, láda meglett, bár a fiúk küzdöttek érte. Mi csak egy képet csináltunk a siseréröl, inkább Lilla fotózott.

Kép

Kata :) ,Detti :)
Tényleg nincs egy állvány se az állatkertben? Még elötte héten fel volt az egész állványozva, rá pár napra bemondták, hogy befejezödött az állatkert rekonstrukciója. Hááát eléggé csodálkoztam rajta. :shock:

Öskáosz volt ma a városban. Reggel 2 óra alatt értem be Zuglóból a szomszéd XIII. kerületbe. A hazafelé út szerintem még gázosabb lesz. :? Megérett bennem a gondolat, hogy kerékpárt fogok vásárolni. :roll:

Cat
Kép
cateye

Lilla, Cat :)

Ezek kölykök, ahogy nézni tudnak ....
Merre voltatok?

Cat :)
Sztem kosztümben azért nehéz bicajozni. :wink: Nekem a férjem járt még régen bicajjal a Százados útról az Andrássy mellé. Az nagyon szuper volt. Végig kerekpárút (Stefánia, Városliget), de mostmár tuti ő sem vállalná be.

Itt kisütött a nap!! Hurrá!!!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Cat, Detti!
Egyforma a srácok mellénye? Pár napja megnéztem a Csehi család fotóalbumát (sutyiban odajárok nézelődni), és amikor megláttam Ambrus-Bernát mellényét, azt hittem rosszul emlékszem...Cat! A pizsomaparty-s képek csúcsok! És azok a csíkos pizsik!

Csajok! Volt már valaki a jászberényi állatkertben? Valaki javasolta, és érdekelne a véleményetek, mielőtt nekivágunk...

Edit! Mi újság ovi ügyben?

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Kivagyok!!!!!!!!!!!!!

Nem alszanak!!! Nem részletezem mit csinálnak.... (szerencsére kaka-pisi nem volt) , csak Gergő kibelezte a pelust, idáig takarítottam, már üres a kiságy, lepedőt is kiszedték. Nem akarnak aludni, ilyen még nem volt. Nem sírnak, hanem vihognak.... :roll: Remélem előbb-utóbb elfáradnak. Azt hiszem én voltam a hülye, mert elmondtam, hogy du. jön a nagymama, ezután Gergő total beindult és azóta mamázik. Többet nem mondok nekik semmit, hogy mi lesz alvás után. Ez tanulság volt.

Cat!

Tök jó a kép! A 4 gyerkőc! :D

Detti!

Húúú, megköszönném. Még átgondolom, miket, lehet, hogy hosszú lesz a listám... 8) Persze bármikor ráér, ne a kolpingban raboljuk az időnket! Majd viszek dvd-ket.
Ja és a Marcipán cicát ma kaptam meg. Kolpingba vigyem vagy inkább már előbb? Anyuhoz be tudsz menni érte...

Na megyek megnézem mit csinálnak.... még mindig nincs csend!

Kata

Kép
kateduo

Brigi :)

Pécel mellett voltunk egy lösz barlangnál. Nagyon sokan kirándultak arra, felkapott hely.

Itt a log róla:
http://www.geocaching.hu/caches.geo?id=1887

Én nem járok ám mindig kiskosztümben dolgozni, söt! Mivel nem ügyfeles vagyok, bármilyen cuccban járhatok, ami a jó ízlés határán belül van. Például ma is farmerben érkeztem. :D
Van egyébként kolléganöm, a jogtanácsos, aki bicóval jár be. Igaz a Parlamenttöl jön, és végig van biciklis út.

Vikóka :)
Igen, véletlenül egyforma mellényeink vannak Dettiékkel. Hasonló az ízlésünk, mindketten nagy Next rajongók vagyunk. :P Illetve rajonganék én másért is, ha lehetne itthon normális gyermekruhát kapni, de mindig szembesülök vele, hogy nem lehet.

Tegnap bejártam az egész Árkádot, hogy gumis derekú nadrágot vegyek a fiúknak, mert a bölibe/oviba nem lehet sliccest venni. Hát nehogy azt hidd, hogy kaptam. :evil: :twisted: Utálom ami itthon van gyerekruha fronton. Pedig nem lenne nagy igényem, csak ne tréning legyen. A múltkor a Zarában vettem nekik 2 kordnacit, ami gumis kötös. Kínomban már horror pénzt fizettem érte. Hát nem tudják hordani, mert olyan bö a dereka. 2 varrónö is megnézte, nem lehet vele mit tenni, mert le van varrva benne a gumi, várjam meg míg belenönek, híznak. Pedig nem is soványak, mert 16 kilósak. :evil: :twisted: :x

Cat
Kép
cateye

Vendel beájult......

Cat!

Állványozás nem volt, de az az új kifutó még mindig nincs kész, szóval ott még nincs semmi.

Akkor pár kép:

Pirosban Gergő, kékben Vendel.

Kép

Kép

Kép

Kép

Végre alszanak....1/2 3-kor!!!!!

Kata

Kép
kateduo

Kata, ne add fel, most 15:13 van, és az enyémek még viháncolnak. 13:45 óta megy a vihogás, dumálás. Én már azon gondolkodom, hogy külön szobába fogom tenni őket...este megy az elalvás, de du...küzdök kb. 3 hete...Szerintetek a külön szoba segít vagy gáz?

Cat!
Mint az már többször kiderült, hasonlít az ízlésünk. Én is nagy Next fun vagyok, a turiban már röhög a csaj, hogy a vállfán lógva is megtalálom a Next cuccokat, ha nem látom, hogy mi az csak oldalról. Nálunk is a derék a gáz: Lulka nagyon gizda, Bencusnak viszont pocakja van. Mi most 98-ban nyomjuk, de van, hogy 104-est veszek Bencusnak. Elég hosszú gyerekek...

Megyek dógozni, meg rendet rakni a gyerekeknél...mármint rávenni Őket az alvásra...

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Vikóka,

98???104??? Tényleg elég magasak. Én még csak 92-es ruhákat veszek nekik, a 86-osoktól most váltam meg.
Én is szeretem a Nextet, de nem mindenáron. Most ilyen márkaőrület van a gyerekruhák terén, én azért nem veszek részt ebben nagyon. Nyilván fontos a minőség, de azért 8e-ért nem veszek nekik nadrágot pl.
A vegyespárosoknak tök könnyű a ruhavásárlás, én ma is megőrültem, mert nem találtam két egyforma, de mégis más színű nadrágot :twisted:

Kata,

Az enyémeim is nagyon nehezen aludtak el a bölcsiben, biztos volt valami a levegőben :roll:

A Gergő-Tigris páros kép nagyon jól sikerült! A Marcipán cica ráér majd a Kolpingban is! Előre is köszi!
Majd találd ki akkor, hogy milyen sorozatot szeretnél, és írd meg priviben. Átírom majd ott, este.

Én is jártam régebben biciklivel dolgozni, de mostmár elég messze van a munkahelyem a házunktól. Nagyon szeretek/szeretünk tekerni, úgyhogy már nagyon várom, hogy mehessünk biciklitúrákra :lol:

Előbb szakadt az eső, fekete volt az ég, most hétágra süt a nap :roll: A hétvégére 22 fokot mondanak!!!!!!!!!!

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Mi mára lenyomtuk a 2 "dagonyát,így most dógozik a mosomasa! :lol: Délelőtt majd megfagytunk,most meg tök jó idő volt!

Detti!
Egy fazonból egy méretben 2fiús szín???Na és hármat mikor láttál???Én is úútálom ezt a ratyma felhozatalt!Mondjuk én ritkán veszek nekik next-et,mert irtó drága.Nálam jobban bejönnek az amerikei márkák (gap,old navy,walmart).Ott lehet ugyanabból a fazonból sokszor 5-6féle színt is találni.

Vikóka!
Jövő héten van jelentkezés az oviba,akkor kiderül.Hasznos infók elraktározva,1-2 helyi képviselő megkörnyékezve (ha szükséges lenne).
15:13-ko az enyémek már felkeltek és meguzsonnáztak.Épp kint gyúrtuk a dagonyát.

Kata!
Gergő-tigris csúcs jó!!!Nagyon eltaláltad!
Nálink sincs Olinak semmi tünete.Csak a pulmonológus kérdezett rá,hogy őt miért nem vittük.Mert azért a géneknek is fontos szerepe van ebben.
Miután megbeszéltük,hogy úgyis kell kontrollra menni, rábeszélt,hogy őt is vigyük el a biztonság kedvéért.Gyerekorvos ad beutalót és viszem a tüdő-röntgenjeit is. Arra is ránéz!
Bár azért nálunk más a helyzet,mint a ti esetekben,de bennem mindig ott motoszkálna valami.Igaz,én úgy vagyok vele,hogy ha a másik kettőnek diétázni kell és Olinál akár a gyanúja is felmerül az étel-allergiának,akkor nekem nem gond,ha ő is beszáll a diétába.

Na megyek,mert a nagyom itt zsezseg a gépért!

Meme!
Merre vagy?

Edit

Kép

Kép
edit73

Csajok! Detti, Edit!

Elő a kisállathatározót! Az nem tigris Gergővel, hanem leopárd. :D :D :D

De tényleg szuper ez a kép! :wink:

Cat
Kép
cateye

Cat,

Nekem minden nagymacska tigris :lol:

Detti

KépKép
kiliman

Cat :)

Én ezt a bevarrt gumit úgy oldottam meg, hogy tettem bele egy másikat, ami egy kicsit keskenyebb és belefér. Ha nincs középen is bevarrva, hanem csak alul, ( meg esetleg felül), akkor még elég széles hely van. De gondolom, ha több varrás van, akkor több keskennyel is meg lehet ugyanezt oldani, csak többet kell fűzögetni. Nálunk nem lehet megvárni, hogy belehízzanak, mert addigra túl rövid lesz és legfeljebb halásznadrágnak lesz jó. :roll: :roll: :roll:

A leopárdos kép szuper tényleg.

Csajok :)

Lehet, hogy én igénytelen vagyok, de nem adok több ezer forintot olyan ruhákért, amiket megkapok néhány százért a turiban. Ha csak annyi a szépséghibája, hogy nem lesznek egyformában ....

Ma megint voltunk az oviban. Borka nem akart hazajönni. Most voltak azok az óvónénik, akik a mostani kiscsoportot viszik. Nagyon kedvesek voltak. Kár, hogy nem ők lesznek nekünk. Sajnos nem kívánságműsor.

Edit :)

Remélem holnapra hozzánk is eljut a jó idő, mert itt a kis napsütés után csak úgy zuhogott délután.

Szép estét,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Gyerektelen vagyok teljesen!!! :? Mókusok szerdáig mamáznak. Én meg totál hülyén érzem magam itthon egyedül. :shock: Azért az estével biztos tudunk majd mit kezdeni.... :wink: Ez az első alkalom, hogy máshol alszanak nélkülünk- remélem olyan jól viselik majd, mint a búcsút. Tök arik ovltak, kiosztottak egy halom puszit, aztán elvonultak rajzolni. 8)

Kata

Tényleg nagyon jó a "cicás" fénykép!!! Hogy vettétek rá, hogy megmozduljon? Eddig ahányszor állatkertben voltam, ezek a macseszok mindig csak döglöttek, max körbe-körbe járkáltak, de nem mutattak érdeklődést irántunk. :?
Kíváncsi vagyok mi lesz a gasztrosnál.
Alvás: nyugi, nekem is ezt csinálták hetekig egy huzmaban, aztán pár hétig nem, majd megint. :shock: Találd meg a gyenge pontjukat és zsarolj! Bár, lehet, hogy még kicsik hozzá, nálunk is csak mostanában jön be.

Edit

Honnan szerzel amcsi cuccokat? Van vmi tuti forrásod?

vikóka

Próbáld ki a külön szobát, hátha. Nálunk ez is bevált mostanában, amikor szivattak. Niki át a hálóba az utazóágyba, Dá a helyén, én meg lestem őket a nyitott ajátóból a folyosón és nem engedtem felkelni őket. A 2 órás cirkusz így lerövidült és negyed óra alatt kifeküdtek. Pár nap alatt elegük lett belőle és azóta megint elalszanak. Persze a kuka néha az ajtó elé kerül... :wink:
Nem semmi, hogy Bencére már a 104-es is jó. :shock: Nálunk abszolút 98-as, úgy, hogy bugyiban vannak.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Brigi,

Nem vagy igénytelen. Én sem a vadiúj ruhákat veszem meg, inkább turisakat vagy használtakat. Most vásároltam ugyan egy-két új ruhát is, de annak örülök legjobban, ha ugyan használt, de jó minőségű, olcsóbb ruhát tudok venni.

Lilla,

Jó is néha a gyerektelenség :) Az gáz, hogy én is vágyom néha arra ,hogy vigye már innen őket valaki el... De aztán persze hiányoznak :wink:

Képzeljétek, Bernát tök sokat pisil a bilibe (meg a bugyiba is). Itthon leveszem már róla a pelust, ő kéri ezt.
Viszont a büfi-ügy borzasztó, egyfolytában hányás szaga van a gyereknek, és rágcsál :cry:

Detti

KépKép
kiliman

Detti!

Nem vált be ezek szerint a gyógyszer??? :( Ez gáz,én tuti megőrülnék ettől!
Hogy vetted rá Bernátot a bugyira? Enyémek is pisilnek bilibe,kérésre!De az istenért ne akarnak alsónacit venni! :roll:

Lilla!
Babaszobás a kapcsolat,de már átmegy barátiba!Amúgy a babaszobán többen is csinálják.Ha érdekel,tudok ajánlani is,de érdemes figyelni is a "felhozatalt",mert ahányan csinálják,annyi féle áron.
Nagyon irigyellek!!!!Én irtóra tudnám élvezni,ha csak 1-1éjszakára bevállalná őket valaki.Na majd ha csajozni mennek! :wink: :twisted:

Cat!
Nekem sem az erősségem a biológia.Max. az oroszlánt tudom megkülönböztetni a macskák közül! :wink: :roll:

Vikóka!
Egyik ismerősöm már egész korán külön szobába tette a hármasikreit,mert szerinte zavarták egymást az alvásban.Egy próbát megér!

Brigi!
Nem vagy igénytelen!Nekünk is rengeteg turis,használt ruhánk van.De én képtelen vagyok annyit összeszedni,hogy elég legyen a 3-nak (pedig a nővérem rengeteget turizik nekünk),így muszály venni is nekik új ruhát.Azt meg nagyon úútálom,amikor az első felvétel után bolyhos,az első mosás után nyúlott a cucc.
Enyimek nagyon ritkán járnak egyformában,néha hasonlóban.Én nem szeretem az egyformát rajtuk.

Nyugodalmas éjszakát!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Detti!

Bernát nagyon ügyes. Csak így tovább! Én nem nagyon értem, hogy van, h teljesen egészségesnek látták, ha ennyit büfizik (vissza is, ha jól értem). Nem figyelted, nem nyúlkál a szájába esetleg, amivel meghánytatná magát?
Mondjuk, én is azt olvastam, ha a súlya normális, akkor nem tekintik betegnek. És ezt sem értem, mert ugye van felnőttkori reflux is, ami nem éppen a sovány emberek betegsége.
Mi Motiliumot kaptunk a refluxra (előtte Coordinaxot, de azt kivonták forgalomból, pedig a dokink és a mi tapasztalataink szerint is hatékonyabb volt).
És ugye, ha gyógyszert adnak a gyereknek, akkor mégsem kéne makk egészségesnek titulálni.

Egyébként mi is ma voltunk a gasztrón. Meg a szemészeten is. Arra számítottam, hogy lévén sztrájk a bkv-nál, kevés lesz a beteg, erre minden előjegyzett beteg megjelent, az orvosok és nővérek egy része viszont nem tudott bemenni. Így aztán jó nagy fejetlenség volt, számunkra pedig csupa futkosás volt az egész. Reggel 9-től du 2-ig. De kiderült, h Gergőnek jobb a szeme, mint fél évvel ezelőtt, úh megérte.

A fiúk nem is aludtak du 4-ig semmit. Négykor letettem őket, és azóta gyakorlatilag csak vacsorázni keltek fel. Még a fürdetést sem várták meg, lefeküdtek. Mondjuk éppen erről álmodtam már egy hete :D
Ma egy hete kezdtük Gergő hasmenesévél a betegeskedést, aztán csütörtökön már akartam vinni bölcsibe, azt hittük, h meggyógyult, erre amikor öltöztettem, jött egy újabb hasmenés. Aztán elkezdte Ádám is. Gergő közben már hányt is, aztán szombaton náthásak lettünk, Ádámnak közben volt vagy 5 nap láza. Gergőnek most 2 napja van láza, közben persze nekem is van, és úgy köhögünk, ahogy még soha. Semmilyen hurutoldó nem használ hosszabb ideig. Most fő a hagymateám.
Közben csak egy kis alvásról álmodom, mert minden éjjel akkor ébredtek kb félóránként valamivel, amikor épp el- vagy visszaaludtam volna.

Köszönöm mindenkinek a dvd-s segítséget!

Brigi!
Én tudok szolgálni nero-val, ha nem találtatok mást. Természetesen legális :D

Cat, Lilla, Kata!

Gyerkőcök tündériek! És olyan nagyok! Nekem is a gepárdos kép a kedvencem.

Nettke!
Hányadikán van a szülinapotk? Csak mert a vonalzódon nem látszik. Ugye van még addig vagy 2 hét? Valamiért 23.-ára emlékszem. De lehet, h a május 23-mal keverem, mert akkor hoztuk haza a törpéket a kórházból mindhárman (ugye jól tudom, Edit?)

Jó éjszakát mindenkinek!

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Annamari :)
Remélem véget ér ez a betegeskedés sorozat!
Próbáltad a mellkasukat disznózsírral bekenni, és kicsit bedunsztolni textil pelussal? Hátha az felszaggatja a trutyit.

Brigi :)
Én ugyanúgy gondolkodom a ruhákról mint Edit. Ha tehetném és lenne idöm, na meg jó turim, akkor csak ott vásárolnék nekik. Sajnos nem tudok annyi ruhát kitúrni már ebben a méretben, ami elég nekik, így kénytelen vagyok újat venni. Nincs is ezzel bajom, megveszem, ha nem nagyon elrugaszkodott az ára, de sajnos itthon nincs normális cucc, vagy ritka. A C und A-ban szoktam nekik néha kapni.
A múltkor vettem nekik a kínaiban 2 db "S.Oliver" kordnadrágot, 2000 Ft-ért. Az elsö mosásnál a hímzés kiszakadt belöle.

Na nekem ez az igazán drága dolog. Akkor inkább kiadok érte 4 ezret darabjáért, de ne menjen szét.

Én is szoktam amerikai cuccot is venni nekik, mert egy ismerösöm kint él, így Ö megveszi, és a családja hazahozza.

Nem szeretem öket egyformába öltöztetni, csak hasonlóba. De néha rákényszerülök, föleg a nadrágoknál, hogy egyformát vegyek nekik, mert nincsenek más színekben.

A másik szerencsém, hogy jól el tudom adni az igazán szép krém ruhákat. Most is egy barátnöm már lefoglalta mindet amit a Nextböl rendeltem, ha kinövik átveszi egyben, és nagyon jó áron. :D

Vikóka :)
Próbáld meg külön altatni öket. Nekünk néha bejött, nem szórakoztatják egymást.

Detti :)
Szörnyü ez a reflux. Mutasd meg másik dokinak, mert szerintem ez nem normális, hogy ennyit hány, bukik vissza. Lehet a sav marja a torkát, és azért van a keze a szájában.

Cat
Kép
cateye

Ja még annyit, hogy a fiúk elkezdtek köhécselni, reménykedem, hogy ezen a héten kijön rajtuk a betegség, és letudjuk, nehogy a jövö héten legyenek betegek, mert megyek a Dunának. :?

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Leopárd: Nagyon édes kis kölök..., nincs 1 éves. Cat, Te biztosan tudod.... :wink: , aki ennyit jár állatkertbe... Szóval folyamamtosan pattogot, ugrált, hempergett, játszani szeretett volna. Édes volt, pl. ahova tette Gergő a kezét, ő ott nyalta az üveget. A fénykép titka, pedig egy ezeréves, baromi lassú digit gép, aminek aksija is kb. 10 képet bír. Szóval, lenyomom a gombot, kb. 5-ig számolok és akkor exponál. Hát így sikerült. Tökéletes véletlen!!! :D :D

Detti!

Tényleg nagyon gáz ez a reflux, azért vigyázzatok, ki ne marja a sav Bernát nyelőcsövét...., tényleg kéne egy másik doki. Több szem, többet lát...

Cat!

Nehogy betegek legyetek!!!!!!!

Annamari!

Gyógyuljatok!!! Sajnálom, hogy betegek vagytok, egyik vírusból a másikba. De akkor most már ez az utolsó!

Bili-pisi: Nálunk imádják a bilit. Nem hajlandóak leszálni róla, kb. 20- 30 percet kotlanak rajta, de úgy hogy kb. 1 percenként pattognak és nézik mi ment bele. Pisi, kaka, minden volt már, de azért a pelusuk mindig tele pisivel... Majd nyáron én is leveszem róluk, még nézek bugyit, az még nincs nekünk.

Kata

Kép
kateduo

Annamari,

Te hol voltál gasztron? Én most találtam egy dokit, de június huszonvalahanyadikára tudtak időpontot adni :cry:

Vagy bárki: tud gasztroenteorológust?

Detti

KépKép
kiliman

Detti!

Sajnos nem tudok, nekem is jó lenne egy jó!

Képzeljétek, már ágyban vannak és tök nyugi van, szerintem hulla fáradtak!

Vikóka!
Tegnap gondoltam ám rád, hogy legalább nem vagyok egyedül!!! :D

Kolping: Még lennének kérdéseim, mert még sosem voltunk ott. Szóval reggelit + vacsit kapunk, de az ebédet hogy oldjátok meg? Én tuti nem leszek éhes, de gondolom a gyerkőcök nem fogják bírni egész nap.

Megyek, mégsincs csend!!!

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Betegeskedőknek!
Mindenféle vitamint,népgyógyászatot,homeopátiát bevetni!Már a finisben vagyunk,mindjárt megyünk a Kolpingba!Nehogy már valaki kidőljön nekem!

Nálunk már napi téma ez a Kolping-dolog.A Marci csak "tolping-fotel"-nek hívja.Olyan édesek,amikor dumálnak róla egymást közt: kilesz ott,mit csinálnak (csak rosszat :roll: ),mikor megyünk.
Ma reggel is hallom őket dumcsizni,Marci mondja: itton apa.megyünk a Tolping-foltebe,fücsizni.
Oli meg rázendít: ott lesz a Vöjös Benjámin,Vöjös Natika,Vöjös Sájika,Anett meg apikájuk,meg Samu,Attika,Ákos,Vendel,Benát,Dá-dá (ő a Dávid).
Na erre közbeszól a Beni: Én nem játszom velük.Én meg összetöjöm őket,mert jossz leszek! :roll: :shock:

Csjok!
Beszélünk meg egy talit valamikorra Kolpingba? Kb. talán már mindenki tudja,mikor ér oda.Talán péntek délután valamikor találkozhatnánk valahol (Bobóországba,medencéknél vagy jó idő esetén a kint a játszótéren)!Lehetne egy összenépi közös fotózás- emlékként!Aztán már úgyse lehet mindenkit összehozni,mert azért a gyerekek élteritmusa sem egyforma,meg gondolom nem mindig leszünk egy helyen.
Nos?Van kedvetek?

Detti!
Ez kiborító!Júniusra időpont?Nem hiszem el,hogy ennyire nincs orvos az országban!
Sajna nem tudok neked segíteni ez ügyben!

Kata!
Nagyon ügyik vagytok!Ebből lesz a nyárra bilizés!

Annamari!
Nettke gyerkőcei április 25-én születtek.Mi május 23-án mentünk haza,de ő a két lányt már előbb hazavitte.Csak Benit vitték (azt hiszem) május 23-án haza.
Jobbulást nektek!
Meséld el,légy szíves,mi volt a szemészeten!Mi majd 22-én megyünk.De már most tiszta ideg vagyok tőle,mert a múltkor se volt hajlandó a dokinővel kommunikálni a Marci.Így nagyon nem tudta megnézni a szemét.Most meg olyan "fésűket" kellene nekik nézni,megmondani,hogy merre állnak (lefelé vagy felfelé).Itthon tök ügyik,de hát ott... Viszont Oli a jobb szemének letakarásánál eléggé pislog a ballal.Majd nem tudom,lát- rajta valamit a dokinéni.
Gasztrón csak kontrollon voltatok?

Edit

Kép

Kép
edit73

Kolping:

A Kolping bejáratánál van egy ala carte étterem. Ott szoktunk ebédelni. Az én fiaim sem bírják ki ebéd nélkül a napot.

Egyébként a reggeli és vacsi nagyon böséges, van minden mi szem szájnak ingere. A gyerköcöknek egy külön asztalsor van, rántott dinókkal meg sültkrumpli, spagetti stb. Vannak tejpépek, bébiételek is.

Érdemes azért rágcsákat hozni nekik napközbenre. Na meg senki ne felejtsen el úszópelust hozni, akinek kell még, mert a szálloda boltjában horror árban van a pelenka. :shock:

Edit :)
Benne vagyok egy közös találkába. Mi szerintem kipakolás után megyünk az usziba, mert a fiúk azt várják a legjobban. Utána meg tuti Bobóország lesz, szerintem az lesz a biztos pont mindenkinél.

Nagyon édesek a gyerköcök ahogy terveznek, és beszélnek róla, majd betojtam rajta a röhögéstöl.

Az enyémek is már alig várják, söt már zsarolni is szoktam öket vele, ha valami gazságot csinálnak, hogy nem jöhetnek. :D

Mi késön indulunk kb 1/2 1 fele, mert a fiúkat még délelött bevisszük a bölibe, ott ebédelnek,hogy össze tudjunk nyugodtan pakolni.

Cat
Kép
cateye

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?