Szép napot mindenkinek!
Hú csajok, mire visszaolvastalak titeket, jojózni kezdett a szemem!
Titi! Igazán nem tudom mit írhatnék. Nem irigyellek. Rám minden esetre ne hallgass ezügyben, mert marha féltékeny tudok lenni, ha felszarvaznak. Sajna már volt rá példa, de a mostani párom ilyesmire nem ad okot. Amit tudnék tanácsolni, azt már a többiek megírták. Nagyon remélem, hogy helyreállnak hamarosan a dolgok!
Timi! Csini kocsit vettetek! Cicus nagyon édi rajtuk.
Padlizsánkrém receptet én is várom! Imádom! Nyamm...
Hát én ma nagyon tevékeny voltam. Reggel voltunk az okmányirodában. Párom végre megigényelte az új lakcímkártyáját.
Atán felbuszoztunk a munkanélküli hivatalba. Kaptam egy levelet, hogy vigyem be az alkalmi munkavállalói kiskönyvemet.
Egy bejegyzés sem került bele, és már rég töröltek a nyilvántartásból. Még jó, hogy nem dobtam ki.
Visszafelé már gyalog jöttünk. Benéztünk az új plázába, ami nemrég nyílt meg. Hát nem voltam elájulva...
Jó sokat sétáltunk hazáig.
Előtte még beültünk egy helyre, ittam egy eperlevet.
Aztán láttunk egy kiárusítást. Öltöny, kosztüm, kabát stb. Ott megvettük a páromnak az öltönyt. Nagyon csini benne, és jóval olcsóbb volt, mint a butikokban.
Meg beugrottam a patikába, kiváltottam a cukrot a pénteki cukorterhelésre.
Hogy mennyi van a zacsiban...!
És mindezt 2dl vízzel... Na, ha elájulok, és ettől nem térek magamhoz, akkor semmitől.
Aztán végre hazaértünk. Már alig vártam.
Na és képzeljétek! Drága emberem magától felajánlotta, hogy lemegy a cukiba, ho nekem sütikét! Úgyhogy ő tovább is ment. Mire hazaért sütöttem melegszenyót, mert már elég éhesek voltunk.
Hát jól elfáradtam ma! Reggel még esőben indultunk, aztán hazaérve már le volt húzva a kabátomon a cipzár. Majd jött egy jó nagy, randa felhő, és megint esett. Most újra elállt és kezd felszakadozni.