Új privát üzeneted érkezett!

Ne is mondd, nekem 2 lenne... és hát nagyon szeretnék megbírkózni velük. Csak két munkahely mellett meg ezzel a folyamatos fáradtsággal fogalmam sincs hogy lesz rá energiám.

Majd megkérjük Arikont, küldjön nekünk enerdzsit 8)

Judit
Kép
sonny

Pendi
A mozgok nekem se mennek...foleg ha meg leis kell kicsinyiteni a meretre :evil:

ZSu
Tanulasrol jut eszembe holnap suli es meg mindig nem tanultam :shock: :? (8ora van :o )

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget0801
Nem baj, köszi. Az hiszem megtaláltam a megfelelőt! Mindig is imádtam Hamupipőke történetét, és a csodák nem csak vele történek meg. :lol: :lol: :lol:
Vendég

csak úgy tűnik nem vette be. :(
Már megint mit csináltam rosszul? :(
Vendég

Pendi
Meretre kell kicsinyiteni :wink: megtegyem?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Megteheted! :wink:

mit tegyek? :lol:
Vendég

Sonny: Okes :lol: :lol: :lol: :lol: Épp most készültem el a második tételem kidolgozásával. Szerencsére szétosztottuk a tételeket, így nem mindegyiket kell nekem, hanem csak kettőt mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol: Na ezt most jól elmondtam :roll: 8) :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg: Tessék tanulni, ha már elkezdted :wink: :lol: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Kuzsanna!

Mit tanulsz ilyen lelkesen? :lol:
Vendég

Pendi...hat ha elkuldod lekicsinyitem neked es visszakuldom :wink:

Zsu
ertettem fonok asszony 8) :wink: :lol:

Epp megint tortet csinalok :roll: :oops: A mulkori olyan jo lett...mar egy hete akarok csinalni :roll: Embornek szulinapja lesz 2het mulva es valami speckosat szeretnek neki venni :roll: de mit :?: :? Otleteket kerek :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendi: Informatikus könyvtáros szakra járok meló mellett....most vagyok elsős.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

kuzsanna: akkor nagy fába vágtad a fejszét. És minemelett még babaprojektre is van időd? Le a kalappal. :lol:
Nekem már a meló és a háztartás is elég.
Vendég

Pendi: hát mindent egyszerre, az a jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egyszer elkell kezdeni :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na megnezem a sutim...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsuzska!
Csak vigyázz, mert az erőd is véges. Tessék pihizni is, mert a babucinak ez kell. Ne merítsd ki magad, nehogy ezért ne jöjjön majd össze. :wink:
Vendég

Azért figyelek rá, hogy mindenből legyen kevés és ne egyszerre legyen töményen.... szóval igyekszem beosztani az időmet.... és azért sokat pihizek...... ma például apácska úgy rámvetette magát..... éppen öltöztem melóhoz :oops: :lol: :lol: Szóval azért igyekszünk :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

bridget0801: mi az érdeklődési köre a párodnak? Valami hobbi?
Vagy egészen egyszerűen kösd át magad egy széles piros szalaggal, és hátha az eredménye is meglesz.. :wink: :lol:
Vendég

Pendi
Akkor nekem mar igazan osszejohetne a baba mer 7honapja csak pihenek :lol: :lol: :lol: Megkaptad a fotot?

ZSu
Gyors kerdes:a piskota es a zsele koze eleg csak tejszinhabot tenni vgy az valamilyen krem legyen :?: :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget0801: köszi a képet!! :lol: :lol: :lol: Nézd meg milyen szép lett! Imádom. Lehet, hgoy kissé mesés, de mint mondtam nem csak neki jár a csoda. :lol: :lol: :lol:
Ne add fel! Nekem 2 éve nem jön össze. Pedig már én is bedobtam minden trükköt. :lol: :lol: :lol:
Mostmár a dokin a sor. Csak a párom cinkel, hogy azért ő szeretne a gyerek apja lenni! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Pendi
Az az igazsag azert is vgyok bajban mert megvan mindene :roll:
Golfozni szeret meg imadja a sportot 8) DE valami kulonlegeset szeretnek neki adni :roll: MOst jutott eszembe...talan elkene vinnem egy meccsre :shock: :roll: szereti a kosarlabdat,hokit, de csak az amerikaiakat...nem a japanokat :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaj az evekrol ne is beszeljuk...en is evek ota probalkozom...sajna :roll: csak 7honapja ulok a baberjaimon es arra mondtam ha pihenes kell a babahoz hat az nalam megvan most :lol: Az avatarod meg csudaszep ha masikat talalnal csak kuld at es megcsinalom :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget:ne rakj tejszínt oda, azt nem úgy kell!A tejszín a tetejére kell, ha nincs zselé.Alá pedig valamilyen főzött krém kell.(tejszín alá)
Szóval tészta+krém+gyümi vagy tészta+krém+tejszín
Vendég

bridget0801

:lol: :lol: :lol:
Én a páromnak vettem egyszer a horgászboltban ajándékutalványt. Hát madarat lehetett volna vele fogatni... :lol:
Vendég

Bridge: Pendi ötlete nem is olyan rossz ;)
Az én férjecskémnek holnap lesz a szülinapja. :)

Lányok, nincs valakinek tuti joghurt-torta receptje? Azt szeretnék csinálni...

Judit
Kép
sonny

Sonny:mindmegette.hu
Én imádom és tuti jók a receptek!!! :wink:
Vendég

köszi! tudtam, hogy Rád számíthatok ;)

Judit
Kép
sonny

Konyha ügyben rám bármikor, de küldök neked priviben este, ha gondolod! :wink:
Vendég

Nori jo,hogy itt vgy :idea: de zseleset csinalok megint akkor mit is rakjak a teszta es a zsele koze?A zsele eper izu :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Köszi a felajánlást. De azért illene megtanulnom nekem is. A gáz az, hogy olyan analfa-béta vagyok a számítástechnikához. Kedvesem nélkül nem jutok előre... legalábbis csak akadozva. Legfeljebb telefonos segítséget kérek Tőle! :lol:

A tortához egy jó tanács! A tejszínt a tetejére hagyd, mert lehet, hogy nem bírja el a zselét. Bár keménységétől függ
Vendég

húú, ez az oldal tényleg nagyon jó! Már várom, hogy legyen időm sokat főzöcskézni.

Judit
Kép
sonny

Bridg:miért ragaszkodsz ehhez a zselés dologhoz?Én annyira nem szeretem.....Miért nem sütsz most valami mást?
Pl:valami gyümölcsös sütit, tepsiben...hóót egyszerű és nem zselés! :wink:
Küldök receptet is...csak ne zseléset, plííízzzz :oops: :wink: :roll: :D
Vendég

Pende
Embor nem horgaszik... :? meg csak viz tajara se megy kiveve a furdoszoba :lol:

Sonny
Emborodnek Happy Bday-t :lol:

Nori
Minnya korulnezek en is ott na meg elmentem az oldalt :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pendi-kollegának igaza van, tejszínt nem lehet zselé alá rakni, ha kemény, ha nem...vagy tejszín vagy zselé, és az mindig felül!!!
Alá pedig szigorúan krém.
Vendég

Sorry Pendi nem Pende :oops:

Nori
Bocsi...de itt olyan kis tuti tortak vannak kar lenne csinalnom :roll: Viszont a zseleset imadom :roll: es most ravgyok gerjedve :P Embornek is jobb ha olyat csinalok ami boltban nincs :roll: Bocsi de en most erre vgyok raallva...de igerem nem zselezek tobbet :roll: es legkozelebb masmilyet csinalok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lányok, van tuti kefíres süti receptem meggy+dióval vagy barack+dióval...nem lehet elrontani és még mérleg sem kell hozzá...
Vendég

bridget0801: Hát akkor ... :lol: A nyakkanedő már kiment a divatból? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyenlőre nincs ötletem, de majd ha valami eszembe jut, jelzem.

csnóri: van egy tuti egyszerű málnakérém receptem érdekel? Anyukámtól kaptam. :wink:
Vendég

Bridg:De a tésztát sem te csinálod?Segítek...
Vendég

Pendi
Latod en meg a sutesben vgyok bajnok :lol: :? Mert en lekepzelem,hogy nezne ki jol de,hogy lehet -e olyt azt nem tom... :roll: azert kerdem...meg mert multkor is mondtak,hogy valami kell a zsele ala...turokrem asszem :roll: En muveszetnek nezem a tortakeszitest azert is tetszik talan :lol: Ne harizzatok erte :roll: :oops: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pendi:bármi jöhet, én állandóan sütök-főzök hétvégenként! :wink:
Vendég

Nori a tesztat en kutyultam jah...ilyen dobozos nyavajabol :lol: hozzaadtam tej meg tojas a porokhoz aztan kutyulas es suto :lol:
u.i.:itt nincs kefir :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget0801: Nem olyan nag yművészet az a tortakészítés. Biztos vagyok benne, hogy finom tortát sütsz. A málnakrém receptet neked is fel tudom ajánlani, mert egyszerű, és nagyon finom.
Vendég

Sonny!

Joghurt torta

Hozzávalók: 4 pohár natúr joghurt
25 dkg cukor
25 g zselatin
2 cs tejszínhabpótló por
3 dl tej
gyümölcs tetszés szerint
1 db gyümölcskocsonya por a gyümölcs színének
megfelelően vagy Tortazselé

A joghurtot a cukorral és a 25g-os zselatinnal-amit apránként adunk hozzá összekevrjük és takarék lángon a cukor és a zselatin felolvadásáig langyosra melegítjük, majd kitesszük hűlni. Kb. 15 perc eltelte után a 2 csomag tejszínhabpótlót habbá verjük a tejjel, majd a kihűlt joghurtot apránként a habhoz keverjük, majd a tortalapra, ami benne van a kerek formában, vagy a kerek formába lerakott babapiskótára öntjük a joghortos krémet és gyümölcsdarabokat szórunk bele.
Betesszük a hűtőbe és megvárjuk míg teljesen megdermed a joghurtos krém, majd gyümölcsökkel díszítjük és leöntjük az útmutató alapján elkészített gyümölcskocsonyával. Megint hűtőbe tesszük a kocsonya megalvadásáig, majd ha megalvadt, akkor vesszük ki a csattos tortaformából.

Én most ilyet készítettem és piskótát sütöttem hozzá 3 tojásból, hogy csak lapos legyen, mert a piskótát nem tölteni kell, hanem csák ráönteni a joghurtos cuccot.

Kép
Vendég

Na itt vagyok megint.... :lol: :lol:

Bridg: Szerintem a zselé alá mindenképpen krémet rakj.... valami vaníliásat, a zselére meg gyümidarabokat..... ha megeményedett, csak akkor rakj rá tejszínhabot :lol: Szerintem :roll: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pendi: Nagyon jó lett az avatarod :roll: :lol: :lol: :lol:

Krisztinka: Ha ez oilyan finom, mint ahogy kinéz... :roll: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mindenkinek, akit érdekel:
Anyukám féle málnakrémes süti:
Piskótát szoktam vele megkenni.
Hv: 1 cs főzős málnapuding
1 egész Rama margarin
1-2 pohár málna (lehet fagyasztott is)
A pudingot előírás szerint kifőzzük, kihűtjük. A szobahőmérsékletű vajat a robotgéppel hozzákeverem, majd a málnát beleforgatom. A piskotát félbevágom, megkenem a krém felével, majd a maradékot a tetejére.
Én szoktam egy pár szem málnát díszítéshez meghagyni. Hűtőben egy órát hagyom állni.
Nagyon fonom és egyszrű süti.
Vendég

Bridg:ősi piskóta recept:ahány tojás, annyi kanál liszt és annyi kanál cukor...semmi por meg műcucc.Ennyi a lényeg és a legtutibb!!!Próbáld ki, leírom ha érdekel.
Vendég

Nóri: Engem érdekelne :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu! Nem finom, hanem isteni! :lol: :lol: :lol:
Vendég

kuzsanna: Köszi! :lol: :lol: :lol:
A dicséret bridget0801-et illeti, mert ő kicsinyítette le nekem.
Igazából Te és bridget0801 hoztátok össze a profilomat. Köszi mégegyszer! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pendi: Nagyon szívesn máskor is :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?