Új privát üzeneted érkezett!

csillag ment pü!

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Csillagfény
nem is tudok mit írni,szomorú vagyok, és sok sok erőt a következő napokra!!!
Puszi!!

Kavicsék??????

Monáék??????

Lecsó ti jól vagytok??

Norka neked is sok energiát !
Ne foglalkozz a negatív irományokkal (írni egyszerű ezt így nekem tudom) de az a lényeg te szívvel csinálod amit csinálsz és a legjobb tudásod szerint, többen hálasak a munkádért munkátokért!!! Gondolj erre! ja és a babamozi mutatja az eredményeket :wink:

Rambóka írtam neked egy privit

Velünk minden okés, kiskincs nagyon ügyi volt nst-n, fájásokat nem néztek (csalódtam) :x , csak az ő szívhangját. Feje még nincs beékelődve,pocak nem keményedik,magnét már nem szedek, málnalevél teát kezdem inni.

Kellemes hétvégét!
Vendég

Vicky: nekem a d-cont van (anno azt vetették meg velem, mert ha inzulinra fogtak volna ahhoz ingyen kaptam volna tesztcsíkot terhesen). Egyébként ingyen tesztcsík csak akkor jár (és tök kevés) ha inzulinos vagy.

Nekem mai fejjel az Accu-check jobban bejött volna mert ahhoz lehet kis dobozos tesztcsíkot is venni, a D-conthoz 50 darab asszem a legkisebb (2 fajta van, az egyikből van 25-ös is de az használhatatlan mert annyi vér kell hozzá, hogy minimum le kéne hozzá vágnod az ujjad... én kidobtam a szemétbe). Mondjuk én most azokat a csíkokat használtam el amik még Lilláról maradtak (elvileg max. 3 hónapig lennének használhatók a felbontás után). Fogalmam sincs ez mennyire befolyásolta a megbízhatóságukat. (én marha sokat költöttem anno terhesen tesztcsíkra... szívtam is a fogam miatta... mérjem kötelezően a cukrot de tesztcsíkot azt nem lehet receptre olcsóbban venni terhesen)

Mondjuk nekem már a D-cont van, elég jól mér, nekem a szúrójával sincs gondom (a legkisebbre állítottam és a kisujjamat szúrom... ez így nem is fáj és később sem zavar a szúrások miatt megvastagodott bőr). A többi ujjnál elég necces a szúrás mert volt, hogy nem tudtam gépelni úgy fájt a szúrás helye még napok múlva is (sikerült eltalálni valamit). A kórházban anno Lillánál pl. nem is engedtem, hogy ők szúrjanak, én szúrtam magamnak:)

Kincs: hűha... azért csak elindul nemsokára az a visszaszámlálás :))))))
Vendég

kincs, hogyhogy nem néztek?? 36. héttől már nst. akkor majf a jöv. héten kell menned?

k.ir? okr????

megjártuk ma miskolcot oda-vissza. zsuzs totál jól viselte.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok!

Úgy gondoltam, gépezek kicsit, de Nóri másként gondolta.............

De egy mondat:
Csillag! A csillagokfénye vigasztaljon! Sírj sokat és engedd el őt............. Aztán újra tesóbabára fel! Szívből sajnálom.........

Most kisterhes lányok! Drukkokat küldök, rossz gondolatokat elhessinteni!

Jövök még, ha minden jól megy, van történés minálunk!

Csóközön
Vendég

mona, hogy megy a habberman?

Kép

dimet

Sziasztok!

Dimet a jöv.héten is kell mennem és rákérdezek,hogy a méhtevékenységet nem nézik? :shock: mert én nagyon vártam, de csak egy cikkcakkos vonalam volt és a doki is csak azt mondta a szívhang okés , gondolom két vonalkám lett volna a papíron ha a fájásokat is nézik

Hol van mindenki????
Vendég

sziasztok

egy másik topikból van
nagyon édes :D
http://gportal.hu/portal/igenyesgyermekrucik/

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Kincs!

Itt. :lol:
Akartam Neked írni, hogy mostmár hogy mindjárt 37. hét, tessék helyzetjelenteni mindennap. Most a Te perceid jönnek! :D
Hogy érzed magad?

Vicky!

Csakegy mindent leírt. :D
Az egyik mamámnak Accu-check-et vettünk, az anyósomnak pedig DCont. Árban ha jól emlékszem a DCont-hoz olcsóbbak a cuccok... Maga a ketyere is olcsóbb és a tesztcsík is hozzá.
Sajna a tesztcsík csak az inzulinosoknak felírható, uh. ilyen szempontból sem rossz meggondolni hogy melyiket választod.

Kiderült hogy befelé forduló mellbimbóm van... :lol: Ez a felfedezés mára. :lol:
Jelenleg ez annyiban nyilvánul meg hogy a terhesség hatására több időt töltenek a bimbók kívül és ezért alkalmanként pokolian tudnak fájni, égni. :( Ha esetleg valakinek van befelé forduló (depressziós :lol:) mellbimbóval szopira felkészülős tapasztalata, szívesen várom! :)

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Kincs!

Húú, most már tényleg hamarosan Te jössz :D :D

Monee!

Sajna az én mellbimbóm is ilyen.Anno nagyon sokat küzdöttünk ez miatt a szoptatással, az én gyerekem nem volt képes így szopni, lehet ez is oka volt, hogy a tejem se indult be normálisan, aztán az a kevés is elapadt, ami volt. :(
De volt egy szobatársam, ő mondta, hogy az első gyerekénél náluk ügyesen szopizott így a lánya, úgyhogy nem vagyunk egyformák.
Még a gyerekorvos is megjegyezte, hogy nem csodálja, ha kínlódunk a szoptatással, aztán mikor elapadt az a kevés tej, állandóan burkoltan a fejemhez vágta, hogy én milyen rossz anya vagyok.....
Na persze, ez csak az én példám, remélem, Nálatok nem lesz ezzel gond.
ezoterike

Sziasztok!

Monee!
Befelé forduló mellbimbó nekem is volt/van! Ákossal hónapokon keresztül a terhességem alatt bimbókiemelőt hordtam (napi több órát!!!!!!!!), ezt most anyatejgyűjtő kagyló néven árulják, valami 1500 Ft-os tétel. Ez vákumot csinál és egy kis nyomást gyakorol a bimbó környékére, ezzel kiemeli és így tartja. Ha küldesz egy címet priviben, elküldöm neked az enyémet, most is hordtam, újonnan vettem, csak fertőleníteni kell majd.
A befelé forduló mellbimbó másik hátránya, hogy kicsik...... Szóval lásd az én esetemet, előfordulhat, hogy a bimbókiemelő sem segít a gondon, nehezen fog szopizni a baba..... De ezen ne múljon, ennyit igazán megtsz az ember, még csak nem is kényelmetlen!

Dimet! Köszönöm kérdésed, Haberman király! Én úgy megbántam az összes cumisüveg befektetésem, hogy ihaj! Inkább Haberman kettő, mint akár egyetlen Avent vagy más! Nóri sokkal nyugodtabb, békésebb. Észrevehetően, mióta ezt használjuk! Kevesebb levegőt nyel, sokkal többet dolgozik! Nagyon élvezem az ezzel való etetést! Annál is inkább, mert azóta már ma reggel 3-3 percet is szopizott a melleimből, ami nálunk hatalmas eredmény! Sokkal kevésbé türelmetlen, kicsit tompultak a hisztis felhangok, ha a mellemre veszem! Szóval Haberman király! Köszönöm mindenkinek a tanácsot!!!!

Álljon itt ez a szentencia, mindenki okulására, főleg a sajátoméra!!!!
Pénteken írtam ugye, hogy migrénem volt. Ennek örömére a 160-180 ml fejésem 40-60-ra redukálódott, estére már alig valamit facsartam a mellemből. Hogy a fájdalom vagy a hormonok hatására, fogalmam sincs! Totál kiborultam! Mivel mindent ugyanúgy csináltam, mint előtte napokon, másra nem tudok gondolni, csak erre, hogy ez okozta.
Szombaton fel sem keltem, két óránként fejtem, mitn őrült, és megittam kb. 8 liter szopis teát. Este 8-kor még mindig csak 60-at tudtam lefejni, hajnali 4-kor 50-et. Akkor már hulla voltam, és úgy fájtak a melleim, hogy végem volt!!
Reggel hétkor ébredt Nóri, én fejtem! 220 ml-t! :!: :shock: :lol:
Nem értem, hogy hogyan történhetett, a pihenéstől vagy a szopis teától-e, de visszállt megint minden a helyére.
Tudom, fanatikusnak tűnhetek, de ahányszor eszembe jutott, hogy még csak két hetes Nóri, elborított az a gondolat, hogy muszály visszacsinálnom a tejet, ha szoptatni nem tudom, legalább tejet adjak neki! Akármit megteszek!
Mára beállt a tejmennyiság, 3 óránként 180 ml végre megint! És tudom, hogy ha jön a migrén, vagy valami, amit betudhatunk a hormonhatásoknak, azonnal mit kell tennem!

Csináltam pár fotót megint!

Itt az öcsém kislányával vagyunk hármasban
Kép

Alvós mosoly
Kép

Beeeeeeeee :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Ezoka!

Rossz anya/ember az, aki képes egy kismamát akár burkoltan is de ilyennel bántani!!!!!

Anyósomat is meg kellett egyébként győznöm, hogy nem béna és kényes vagyok, hanem valóban nem tudunk Nórival szopizni............ Nem rajtam és nem rajta múlik, hanem RAJTUNK! Az adottságainkon! Kb. fél órát bömböltette Nórit, szopizni "tanította" szegény gyereket, állt fölöttem, és csóválta a fejét, hogy ez nem igaz, meg legyél ügyes kislány, meg-meg-meg-meg............. Végül belátta, hogy ennyi, és nem több! Én meg addig sírtam a gyerekkel együtt!

Kapja be mindenki, aki emiatt bármelyikünket is bántani mer!

Erre manapság nagyon ugrok.......................................
Vendég

Ezo, Mona!

Először is köszönöm, másodszor meg kérdésem van.
Az is befelé forduló bimbónak számít ha hideg, szeksz, vagy momentán a terhesség hatására rendesen kikukucskál a bimbó? Ilyenkor kemény, jól kiemelkedik, összehúzódik a bimbó udvar körülötte (ahogyan a Férjem mondaná, lehet üveget vágni vele).
Egyébként meg kell hogy mondjam tök hülyének érzem jelenleg magam. :lol: Még sosem volt lehetőségem/indittatásom más nőcik mellét megvizsgálni... szóval akkor most mondja meg nekem légyszi valaki, hogy a nem befelé forduló bimbósoknál, alapból mindig kint van a cicigomb, úgy mint nekünk ha fázik? És ha szoptatnak, akkor még kintebbre jön? Komolyan, ez most így egy normál méretű mellnél nézve kb. hány centit jelent bimbó méretben? Jézusom, anatómiai ismeretbeli hiányosságaim is vannak... :lol:

Azért jött egyébként a kérdés, mert mióta bebabásodtam magától is sokszor van kint a bimbó és hát eddig ugye nem ehhez volt szokva és fáj, éget, mint ahogy fentebb leírtam. Józan paraszti ésszel azt gondoltam hogy ez így jó, készül a terhességre, én meg viseljem el, mert a baba még jobban szét fogja cumizni az én kis bent lakós gombjaimat. De ez akkor még nem elég?! Persze, hordom én a bimbó kiemelőt, nincs azzal baj, csak ezt még senki nem mondta... Olvasgattam most a LL Liga honlapját és onnan sem tudtam egyértelműen eldönteni hogy akkor most befordulós cicibimbóim vannak, vagy nem vagy csak félig.

Monácska!

Küldöm a privit, de csak ha nem gond Neked. Azon a pár ezer forinton amibe kerül, nem fog múlni semmi.
Örülök hogy a Haberman segít kicsit a helyzeten. Nem a fentiek miatt, de én is azt gondolom, hogy hiába elég drága ez a cumisüveg, mi is fogunk legalább egyet venni. Tökre dícsérik a lányok (már Te is) és nálunk is lesz biztosan olyan eset hogy másnak kell megetetni a babát helyettem, akkora meg szupi lesz.
Annyira kiegyensúlyozott és elégedett babának tűnik Nóri, nagyon szépek vagytok! :) A tejcsi gyártáshoz gratula! :wink:

Monee

Monee

monee85

Monee!

Igen, az is befelé fordulónak számít! :)

Hogy másoké milyen, azt télleg nem tudom én sem, de szerintem nagyobb, illetve hosszabb! Keményre össze tud ugrani az enyém is simán, de kb. csak fél centire melekedik ki a bimbóudvarból, ami egy ilyen hátreső állkapcsú kiscsajszinak, mint Nóri, kevés.........

Szóval hordjad csak, ártani nem fog, én meg mit csináljak már vele????
Szavesen elküdöm, másként nem írtam volna!
Vendég

Én is nagyon ugrottam, ugrok a mai napig, aki nem fogta fel, hogy ha nincs tejem, nincs tejem, ha fejre állok sem lesz és elég szar volt/van ez nekem, nem kellett hogy piszkáljanak...mára eljutottam odáig hogy azt hazudom, szoptatok...ez tök gáz, sztem.
Vendég

áááá...az a szoptatás csodaság is a kismama újságba való :) naná, ha lett volna annyi tejem, ha a ygerekem "szopós" fajta lenne, vagy mittom én, akkor szoptatnám még. de ez van:) nekünk a dokinénink jó fej volt. azt mondta nem vagyunk egyformák, és ez már csecsemőkorban is előjön. ami nem megy, nem kell erőltetni a gyereknek. majd ő jelez,hogy mit akar :)
én nem hazudtam sehol sme,hogy már nem szoptatok :) sőt! az aleggázosabb, amikro PASIK kérdezik meg, és kinyílvánítják a véleményüket. én 3. ilyen közpkorú fazonba is belebotlottam, ráadásul alig ismerem őket. azt hittem beütök nekik. ŐK megmondták hogyan és meddig kell szoptatni :lol:

mona, örülök,hogy bevált a habi. meglésd le sem tudod szedni majd róla nórit:) zsuzsi is a tápot csak abból hajlandó inni :)

hogy vagytok? úgy mindneki??

zsizsikkk....bocs,hogy nem jelentkeztem, de beállítottak barátnőmék és elszállt az idő.

Kép

dimet

Monácska, nemáááá... én szopiztatni szeretnék... :(

Na jó, no para, még van 20 hetünk kb. addig még akármi is lehet. Ráérek később parázni ezen. :) Asszem a listámra alapból felkerül valami jó fajta mellszívó. :? Köszönöm!

Van igazság abban amit mondtok, tényleg mindehonnan az jön, hogy a szoptatásnál nincs csodásabb dolog, szoptatni bárki-bárhol tud és minden okés, szopival kerek csak a világ. Bazzz...

Az előbb voltak a Cernysek a Naplóban, még mindig bőgnöm kell. Nem szabadna ilyeneket néznem. :cry: :cry:

No elmegyek a zuhany alá bőgni egyet.
Monee

Monee

monee85

Monácska!
Nóri valami gyönyörű!!!!

Kép
Kép
zazzy

Én minden évben ennek az alapítványnak adtam eddig az 1 %-omat....Sajnálom, hogy ez van az alapítványnál...
Vendég

Norka!

Azt szeretném megkérdezni, hogy az 1%-ot lehet-e a PCO Szívügy Alapítványnak adni? Megadnád az adószámot, vagy a honlapon megtalálom?
lyutka

Monácska!

Nóri tényleg gyönyörű, persze nem is lehetne másképp egy PCO-s babája csak szép lehet :D

Monee!
Azért azt nem mondtuk, hogy nem fogsz tudni szoptatni, ez csak a mi tapasztalataink.Én anno nem tudtam erről a bimbókiemelőről.

Ja, és az én gyerekorvosom egy férfi :lol: Meg van róla győződve, hogy olyan nincs, hogy egy nő ne tudjon szoptatni, és olyan sincs, hogy stressz hatására elmenjen valakinek a teje, mert akkor a háborúban éhenhaltak volna a csecsemők :evil:
ezoterike

Csillag, nagyon sajnálom én is :cry: . Gondolok rád holnap! Mindjárt válaszolok a prividre is.....

Norka, a Bebához csomagolt cucc Papilla de Cereales néven fut, Spanyolországból hozták be, és a külső papírcsomagolásán voltak a tudnivalók magyarul. Megkérdezem majd, hogy ez egyszeri akció volt, vagy lesz nálunk is.

Monácska, Nóra tényleg csodaszép. A migrén nekem is okozott tejhiányt többször is. Én a homeopátiás Lycopodium clavatum 9 CH -t használom migrén ellen, de csak akkor hat, ha még a fejfájás előtt beveszem. Nálam legalábbis úgy működik a migrén, hogy van előtte egy zsibbadt állapot, amikor fáradt vagyok, de nem tudok aludni, szomjas vagyok, de nem tudok inni, és éhes vagyok, de nem tudok enni. Na, ha ilyenkor beveszem, akkor nem lesz belőle migrén.

Kép

Képurl]
espero

ja, és Nóri nagyon szép baba. olyan szép a bőre!!

Kép

dimet

Kincs, milyen nevet választottatok Csodakiskincsnek? (Biztos volt már róla szó, de én erről is lemaradtam.....)

Kép

Képurl]
espero

Monácska: Nóra gyönyörű baba:)
Vendég

tud valaki pesten egy olyan wellness helyet, ahol csinálnak masszázst pároknak. (semmmi szex :lol: csak a wellness élmény miatt). tudjátok, olyan elmegyünk ketten lazulni. ja, és nem horibilis összegért. :) (lehet lehetetlnet kívánok-...)

Kép

dimet

dimet: hát ez így elsőre úgy hangzott mintha egy swinger klubot keresgélnél :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Jó reggelt!

Ezo!

Nem ugrok ám kútba. Megpróbáljuk majd és ha nem megy, még mindig marad a "leszívásos" megoldás. :D
Kéne olvasgatnom a szopi-témáról, eddig mindig csak terhes akartam lenni, meg szülni szerettem volna, de mostmár ideje lenne az azutáni időszakra is gondolni. :D

Bettica!

Na milyen "szabad" embernek lenni?! :lol:
Nekem még 13 munkanap....

Szerdán randi a Kispocokkal! :lol: Tegnap óta folyamatosan mondogatom neki, hogy akármit is rejt a lábacska között, ne legyen szégyenlős és mutassa meg! :D
Egyre több mozgását érzem, már nem csak azt ha rugdos, hanem azt is ha forgolódik. Nagyon élvezem! :D Úúúgy szeretném a Páromnak is megmutatni, de persze akkor nem mozdul amikor az ő keze van a hasamon. :twisted:
Tegnap este, meg ma reggel kifolyt valami a bal cicimből. :shock: Rajtakapni nem tudtam hogy mi az, csak kis kör alakban nedves volt a pólóm. Készülnek a cickók is a babácskára. :lol:

Monee

Monee

monee85

Szép délelőttöt!

Monácska: Tényleg csodaszép ez a leányzó!!! Nem gondoltam, hogy ennyire beválik ez a Habermann üveg. Gondolkodom, hogy én is beszerzek egyet...

Monee: Hmm, furcsa volt, hogy nem kell a párommal készülődni reggel ;) Persze azért megkaptam a reggeli kv adagomat tőle :lol:

No, megyek... Azért még dolgozó nő vagyok és tuti van valami munka ;)

Csók, majd jövök :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Monácska: még mindig gyönyörű Nórácska! Örülök a sok tejcsinek!!
Kincs: nálunk is így van, hogy csak NST van 36. hét után hetente egyszer, de az csak szívhangot néz, CTG gép nincs a terhesambulancián, csak a szülőszobán... Annak idején én is hiányoltam, de azt mondták hogy itt nem "szokás"....felesleges.... Na ennyit erről...

Nálunk nem jobb a helyzet.. Anyukáméknál is ugyanaz volt, nem tudtam kipihenni magam, mert csak én tudtam megnyugtatni éjszaka ha felsírt... Napközben meg tiszta nyügi volt mert nem pihente ki magát.... Köszi Dimet, megrendeltem azt a könyvet, és kérek tanácsadást is... Ez az utolsó reményem...
Vendég

Csajok!

Tök vicces!
Ha beírod a Google-ba hogy Medela+Habermann (tudom, egy N-el van!) akkor az első pár találatban ezt a fórumot dobja ki a rendszer két helyen is. :lol: :lol:
Haberman etető a PCOS lányok hivatalos ajánlásával. :lol: :lol:

Monee

Monee

monee85

hihi...moneee....annyit sztároltuk már. egyébként a szopi tanácsadó,amikor voltunk nála, nem is ismerte. vagyis hallomásból, de ő a kanalazást, poharazást ajánlotta....grrrrrrrrr

bettica, ne dolgozzál. éld ki magad még most!!! sétáljál, filmezzél, csinálj azt amit szeretsz, később nem nagyon lesz rá időd :)

én kész vagyok. alig látok ki a fejemből. pedig aludtam eleget. a gyereket is letettem fél 9kor, 6ig meg sem mukkant. csoda..........
szerintem az idő miatt vagyok kóma.....

többiek????
okr és kir még mindig elveszve! TUD VKI VMIT RÓLUK??????????

Kép

dimet

Monee!!!!
Zsííííííííííííííííííír! Mostmár ezt is jobban tudjuk, mint egyes "hivatásosok"!!!!!!! Meg sem lep! :)
Itt a link, ahol megtalálod: www.medela.hu
A speciális etetők közt van a leírása, és én a Minimanótól rendeltem. De a honlapon van más bolt weblapja is!

Espero!
Nagyon köszönöm a tippet! Nekem ez a zsibbadás a fejfájással együtt érkezik, nekem fejfájás előtt szikralátásom és konkrét arc/kéz/nyelv/száj zsibbadásom van, remélem ha itt beveszem, akkor segíteni tud nekem is! Még ma beszerzem! (Valahogy nagyon jó, hogy írtad, hogy nálad is okozott ilyen gondot..... Egyből megnyugodtam, hogy nem hülye vagyok, és csak túl kell élni, kicsit ki kell bekkelni azt a bizonyos napot.....)

Bettica!
Munka mindig van! :) Én két napja halogatom a vasalást, de mivel már nem férünk el tőle, ma kénytelen leszek megcsinálni! És bűnözős kaját fogok főzni, de egyszerűen muszály krumplit ennem. :shock: :roll: :wink: Rakott zöldbab lesz! Ezer éve nem főztem ilyet, mert krumplipüré kell hozzá! Haberman tényleg nagyon jó!!! Látványos a különbség hidd el! Bármi másra hót felsleges költeni...... Kérd ajándékba valamelyik rokontól vagy nagyszülőtől! Abszolut szeretni fogod!

Ági!
Hát nagyon sajnálom! Gondoltam rátok a hétvégén pedig. Drukkokat küldök, hogy mihamarabb túllegyetek ezen, mert le fogsz esni a lábadról nem is soká..............

Megyek, mosok egyet, meg főzök egyet, délután meg szopigyakorlás lesz! :)

Talán vissza tudok nézni!

Csók lányok!
Vendég

vazze... barnázok. Éreztem, hogy nem esett jól amikor regnap Lilla beleugrott a hasamba. Vazz. Még jó, hogy ma 3-ra van a dokinál időpontunk. Legalább egyértelmű lesz a szitu.
Vendég

jaj, csakegy.....belerúgott a hasdba? bassz....de nem hinném, hogy az ilyen hatással lenne. nem most jönne meg elméletileg? nekem olyankor mindig volt hasfájás, vagy jobban folyás. remélem semmi baj nem lesz!!! nem lesz! pihizz.

Kép

dimet

Csakegy!

Vazz...
Vízszintes vagy legalábbis pihenő pozíciót tessék felvenni délutánig. Remélem nem lesz gond...

Monácska!

Néztem már a honlapot. Azért írtam be a Gúgliba :D hogy hátha dob valami linket használt cuccról. A cumi külön mégiscsak occsóbb mint egy komplett üveg. :D

Azt egyébként nem értem, hogy szopás zavaros babáknál miért nem ajánlják, amikor Ti pont a szopi problémák elkerülésére használjátok?! Na mindegy... :D

Ági!

Megy a sok sok erő feléd! Remélem a tanácsadó tud segíteni.

Hajni!

Hogy vagy? Gyógyult a köhögésed?

Monee

Monee

monee85

SZIASZTOK LÁNYOK:
VAN EGY IDŐPONTOM MM-BE BREYER DRNŐHÖZ ÁPR. 10-ÉRE MOST CSÜTÖRTÖK 13,00 -RA, AMIT ÁTENGEDNÉK MÁSNAK!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

dimet: igazából kétesélyes a dolog. Egy: már nincs baba. A másik: Lillánál teljesen ugyanez volt. Kb. az 5. és a 10. hét között folyamatosan barnáztam, néha véreztem is. Elől feküdt a méhlepény és rálógott a méhszájra, azt birizgálta (valszeg). Sajna az összes orvosi vizsgálat csak rontott ezen, az összes után szépen pirosan véreztem. Aztán a 10. hét körül elmúlt. (Na Lillánál így vérezgetve - barnázgatva indultunk el nyaralni, közben megmásztam No. legnagyobb vízesését stb.:) Abban remnykedtem, hogy most megúszom. (Ha a lepény hátul fekszik akkor van gáz...). Most elkezdem a Rutascorbint és a Magnét (tegnap éreztem, hogy keményedek, be is vettem egy magnét).
Vendég

Sziasztok!

Monácska: NÓri baba még mindig gyönyörűűűűűűű!!!!

Csakegy: ne má! Szerintem nincs semmi gáz. Érzem!!!!!!!

Monee: lázam már nincs, bár néha hőemelkedésem még van; köhögés ultrabrulás szar, főleg este, ciki de néha úgy köhögök hogy bepisilek :oops: :oops: kezdek féli hogy inkonti izé bajom lesz..... :? rettentő szar érzés és legfőképpen kellemetlen. Ésssssss megint fogytam..... juhéjjjjjjjjjj. Nem tom mi van velem, de annyira kívánom a lekváros piskótatekercset hogy ihajj. Kéne bűnözni kicsit de ahhoz meg is kellene sütni, de még sohasenem csináltam......... Ja és tegnap óta megint hőmérőzök, bár szerintem felesleges merthát ugye szedem még az antibogyeszt esténként, bár tök normális 36,6ot értem ma is meg tennap is.

Czinki: hogyhogy átadod? nem tudsz menni?

Tényleg csajok MMben ki a profi pajzsmirigyben? Merthogy a Férjem nagymamája szenved tőle, leglábbis szerintem attól, és az itteni doki sz@rt sem ér. Műtötték a pm-el és most megint olyan szinten hullik a haja, TSH sem a legfényesebb.

hajni...
Budaörs

basszus a tikkerem má megint nem ugrik, minden nap állíthatom át grrrrrrrrrrrrrrrrr

hajni...
Budaörs

nyah végre

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Előszöris elnézést kérek, amiért önzőzős leszek. Semmit sem olvastam el, csak azt láttam, h Monácskának a Nórija gyönyörű (a metes babák olyan szépek, h ha semmi bajom nem lenne, akkor is szedném a metet, h legyen szép a babám :lol: )

És, hogy Csakegy barnázik, amiért feküdni kell... ez rosszul hangzik... alig várom, h kiderüljön: mi történik?

És most írok egy hoszút, ha Tibike megengedi, magunkról:

húsvét előtti szerdán anyukámnak szívinfarktusa lett, bekerült a kórházba, mi meg elkezdtünk idegeskedni, h mi lesz most vele, velünk?
Nos, róla röviden annyit, hogy 8 napig nyomták bele a perfúziót, nem szabadott mozogjon, még a fejét sem felemelje. Ezután felültették, aztán másnap feülhetett úgy, h a lábait lelógatja az ágy mellett. EGy nap múlva tolószékben párszor kihordozták a wc-re. Aztán már felállhatott a szobájában mozohatott kicsikét. Aztán elgyalogolhatott a wc-ig. És pénteken haza akarta engedni a doki a kórházból, de csütörtökön elájult. Jó, h nem vágodott el, h össze is törje magát... Kifogták a gondozók! Valószínűleg vércukoresés volt, mert aznap még nem reggelizett, de a biztonság kedvéért még ott tartották megfigyelés alatt pár napig. Ma engedik ki a kórházból!

Ennyit Csannikámról.
Azonnal folytatom...

Kép
k.ir

Szia Kir!

De jó, hogy visszanéztem!!!!

Szóval Anyud jobban van!!!!! Hurrá, hajrá!!! Nagyon örülök!

Remélem az otthoni lábadozása is gyors lesz!

Ölellek!!!!!
Vendég

Ez itt a folytatás:

Tibikét nagypénteken vittem orvoshoz, h szortyog. Meghallgatta, megnézte, azt mondta, h kicsit piros a torka. Kaptunk valami light-os gyógyszereket, amiket adtam vagy 3 napig, s mivel úgy tűnt, h már nem beteg, ezért aztán abbahagytam a kúrát.

Pár napig nem is volt semmi baj, de rá egy hétre vasárnap délután, hllgatom, h a gyermek hörögve szuszog. Kérdem a "férfiaktól" (otthon voltam apukámmal és férjemmel), h nem furcsa a gyermek szuszogása? ÁÁÁÁÁ, dehogyis, hallucinálsz, mondják ők. (apukám zenetanár! - szóval hallania kéne, nem?) Na, éjfél után aztán felordít a gyermekem, úgy bőgött, h alig kapott levegőt, de nem csak a bőgástől... az egész gyermek sípolt, mint egy duda. Azt hittem, megfullad a kezeim között. Mire megnyugodott... egy kicsivel jobban tudott szuszogni, de nem ertem visszafektetni.
Elvittük a kórházba a sűrgösségre. Ott egy doktornéni - aki elég kedves volt egyébként - meghallgatta, bekukucskált a torkába és kijelentette, h laringitisze van, felírt valami egyéb gyógyszereket, amiket meg is vettünk még akkor éjszaka, s amiket lelkiismeretesen adogattam neki. Hátfőn reggel az uram eljött kolozsárra (ja, mert ez mind otthon történt medgyesen, a szülővárosomban). S én Tibikével maradtunk még apukámmal, mert ugyebár anyu a kórházban...

Na, lelkiismeretes gyógyszerelés mellett - semmi kimenő - semmi fürdés... csütörtökön az volt az érzésem, h még betegebb a gyermek... pénteken reggel már apum is mondta, h jobb, ha visszaviszed a gyermeket ahhoz az orvosnőhöz. Ki is derítettem, h hol rendel az a dokinő aki azon az éjjelen gárdás volt, de sajnos pénteken nem volt elérhető sehol, így egy másikhoz vittem megint. Az megvizsgálta, megállípította, h a gyermek bronhitiszes, és aditt valami egyéb gyógyszereket. Ezek között antibiotikum is van.
Pénteken elkezdtem adni ezeket a legújabb akármiket, mire péntek este a gyerkőcnek 37,5 fokos láza lett, ami addig nem volt. Szombat este láz, vasárnap este láz.

Erre felmérgelődtem, összepakoltam és ma reggel visszahoztam a gyermeket kolozsvárra, h a mi igazi gyerekorvosunkhoz vigyem el, akihez rendesen is tartozunk.

Ez kész rémálom: a gyermeket két hete gyógyszerezem, majdnem, egyre erősebb gyógyszerekkel s ahelyett, h meggyógyulna, hát egyre betegebb.

Na, és mire anyukámat hozzák haza a kórházból, arra én eljöttem otthonról.

Mindenesetre a lakást tisztán hagytam, apámnak kivasaltam az összes ingét, főztem egy rakat kaját és eljöttem. Ha Tibike meggyógyult akkor visszamegyek, de már untam, h hordozzam midnenféle dokikhoz, akiknek kell magyarázni, h miért vizsgálja meg s miért nem viszem a mi dokinkhoz. Mindenkinek kedveskedek egy kis kávéval, csokival vagy pénzzel, s akkor írnak egyreceptet s a gyermek pár nap múlva még betegebb.

Na. Most én itthon vagyok, apum s anyum meg otthon vannak ketten.

Van egy hugom is, a 7végén ő is hazajárt, szóval együtt voltunk, jó volt.
Akik "ismeritek" a pcos-s, PMalulműködéses hugicámat, azoknak mondom: hugi 4 hónapja szedi a metet és L-Thiroxint. Már-mr feladta, de most nagyon boldog. Azt mondja, h most kezdi érezni, h hat ez a kezelés. Kezdett fogyni, már 6 kilónál tart (68ról lement 62re. Ja: 165 cm magas.)
Arcbőre csodaszép, meg is lepődtem, h kitisztult a képe... És teli van optimizmussal!!!
Na, végre egy jó hír is.

Puszik, most bőgni kezdett a drágám, ejsze enni szeretne.

Kép
k.ir

sziazstok!

Önző leszek most :wink:

Csajok miben tud segíteni a haberman etető?
A problemünk a következő:eleinte majd megfullad a Tomi a tejtől úgy dől a szájába.Bemérgeli magát és csak sír,egy idő után nem kell neki a cici. Szegénynek akkorákat kell nyelnie,hogy csak úgy mortyog a hasa.Próbáltam már hogy fejek ki belőle,de vagy ő lusti enni többet vagy nincs elég tejcsi enki 1 ciciben.
Szerintetek érdemes megvenni ilyen problémával az üveget?

Kép

Kép
lecso

K.ir: örülök h. jól van anyukád, Tibikének meg jobbulást kívánok!! Már hiányoltunk egyébként! :wink:
Jaj, ha van időd olvass vissza, van meglepi is ám húsvét óta...

Lecsó: szerintem abban tud segíteni, hogyha lefejed a tejet, akkor a habermannal nem lesz cumizavaros, és lehet hogy szépen lassan ráérez a cicilésre és nem fárad ki hamar.. De ez csak egy tipp, én nem használtam a habermant.
Vendég

Csakegy! drukkolok a délutáni dokitalálkához!!! Minden oks lesz, nyugi!!!
Vendég

sziasztok

Csakegy várunk a hírekkel.De biztos nincs semmi baj.Drukkk++++

Kavicska el vagy tünve!Hírt kérünk rólatok! :D
Okr szintén eltüntél!

Monácska tényleg szép kislány Nóra!

Kir örülök hogy jobban van Anyukád!

Ági éjszakák?

Hajni jól vagy már?

Kép

Kép
lecso

Ezt a rohadt időt... :( Itt baromira fúj a szél...

És ráadásul elég durván fáj, szúr, húz, görcsöl a hasam. Se ülve, se állva nem jó, ráadásul a baba is viháncol ezerrel. :shock:
Mondtam a Páromnak, hogy most azért igazán átvehetné tőlem kicsit a gyerkököt... :(

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Kir!
Örülök, hogy anyukád jobban van, és remélem Tibike is már jó kezekbe került és hamarosan meggyógyul.

Csakegy!
Remélem nem lesz gond, azért az a burok jól megvédi a babákat.

Koriági!
Tényleg, milyenek az éjszakák???
Nálunk elég katasztrofális.Visszasírom azokat az időket, mikor este 8-tól reggel 6.30 ig aludt.Most meg minden éjjel etetni kell.Lehet az is gond, hogy sztrájkol a kanalas ételektől, a táp meg esetleg nem elég...
Mindenesetre éjjel már nem aludtam vele, otthagytam egyedül a nagyágyon, jól körülbástyázva...
ezoterike

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?