Sziasztok!
Monee!
Befelé forduló mellbimbó nekem is volt/van! Ákossal hónapokon keresztül a terhességem alatt bimbókiemelőt hordtam (napi több órát!!!!!!!!), ezt most anyatejgyűjtő kagyló néven árulják, valami 1500 Ft-os tétel. Ez vákumot csinál és egy kis nyomást gyakorol a bimbó környékére, ezzel kiemeli és így tartja. Ha küldesz egy címet priviben, elküldöm neked az enyémet, most is hordtam, újonnan vettem, csak fertőleníteni kell majd.
A befelé forduló mellbimbó másik hátránya, hogy kicsik...... Szóval lásd az én esetemet, előfordulhat, hogy a bimbókiemelő sem segít a gondon, nehezen fog szopizni a baba..... De ezen ne múljon, ennyit igazán megtsz az ember, még csak nem is kényelmetlen!
Dimet! Köszönöm kérdésed, Haberman király! Én úgy megbántam az összes cumisüveg befektetésem, hogy ihaj! Inkább Haberman kettő, mint akár egyetlen Avent vagy más! Nóri sokkal nyugodtabb, békésebb. Észrevehetően, mióta ezt használjuk! Kevesebb levegőt nyel, sokkal többet dolgozik! Nagyon élvezem az ezzel való etetést! Annál is inkább, mert azóta már
ma reggel 3-3 percet is szopizott a melleimből, ami nálunk hatalmas eredmény! Sokkal kevésbé türelmetlen, kicsit tompultak a hisztis felhangok, ha a mellemre veszem! Szóval Haberman király! Köszönöm mindenkinek a tanácsot!!!!
Álljon itt ez a szentencia, mindenki okulására, főleg a sajátoméra!!!!
Pénteken írtam ugye, hogy migrénem volt. Ennek örömére a 160-180 ml fejésem 40-60-ra redukálódott, estére már alig valamit facsartam a mellemből. Hogy a fájdalom vagy a hormonok hatására, fogalmam sincs! Totál kiborultam! Mivel mindent ugyanúgy csináltam, mint előtte napokon, másra nem tudok gondolni, csak erre, hogy ez okozta.
Szombaton fel sem keltem, két óránként fejtem, mitn őrült, és megittam kb. 8 liter szopis teát. Este 8-kor még mindig csak 60-at tudtam lefejni, hajnali 4-kor 50-et. Akkor már hulla voltam, és úgy fájtak a melleim, hogy végem volt!!
Reggel hétkor ébredt Nóri, én fejtem! 220 ml-t!
Nem értem, hogy hogyan történhetett, a pihenéstől vagy a szopis teától-e, de visszállt megint minden a helyére.
Tudom, fanatikusnak tűnhetek, de ahányszor eszembe jutott, hogy még csak két hetes Nóri, elborított az a gondolat, hogy muszály visszacsinálnom a tejet, ha szoptatni nem tudom, legalább tejet adjak neki! Akármit megteszek!
Mára beállt a tejmennyiság, 3 óránként 180 ml végre megint! És tudom, hogy ha jön a migrén, vagy valami, amit betudhatunk a hormonhatásoknak, azonnal mit kell tennem!
Csináltam pár fotót megint!
Itt az öcsém kislányával vagyunk hármasban
Alvós mosoly
Beeeeeeeee