Kriszti, ezer bocs
! Valszínűleg félreértettem amit írtál. Azt hittem, Ti is mentek Lengyelországba, mert ott lehet jó rucikat kapni. Lehet, hogy még most sem tiszta a kép...
Rik, gondolom nagyon megijedtetek, amikor Petra leesett. Örülök, hogy minden renben vele. Hol nőtt a pukli rajta? Lehet, hogy írtad csak végtelen összeszedettségemben elsiklottam felette.
Ha a végén a kérdés nekem szólt, akkor válaszolok: most kezdjük, ebben a hónapban.
Bridget, jók a képek.
Panny, ha majd Olivér kicsit nagyobb lesz és kipróbáltátok, írhatnál egy élménybeszámolót "Bevásárlás hiperszupermarketben három gyermekkel (mosolyogva)" címmel. Biztos tudnám kamatoztatni tapasztalataidat, mert nálunk a mai bevásárlás két gyerekkel elég horrorisztikusra sikerült.
Délelőtt, amikor még sütött nálunk a nap, voltunk Szentendrén a Tömegközlekedési Múzeumban a "40 éves a BKV" című rendezvényen. Teljesen olyan volt, mintha tömegközlekedtünk volna, kezdtük azzal, hogy beálltunk egy hosszú sorba, tömegbe jegyet venni. Mikor odaértünk a (jegy)pénztárhoz egy tiszteletre méltó idős hölgy, mint a lassított felvétel odaadta a kért jegyeket és amikor fizettünk, közölte, hogy nem tud visszaadni (ezresből kellett volna 190-et), adjunk aprót. Férjem közölte, hogy nincs aprónk, oldja meg, és csodák csodája, sikerült. A következő feladat az volt, hogy az egyetlen nyitott bejáraton, ami még szűk is volt, bejussunk maradandó sérülések nélkül sorstársainkkal együtt. Ekkor már gondolkodtunk, hogy fér el ennyi ember, ekkora helyen. Sokkal jobban, mint először gondoltam. Mikor már bent voltunk, nagyon jól éreztük magunkat a gyerekekkel együtt. Klassz volt a műsor, volt mászófal, mindenre fel lehetett mászni (újabb ősz hajszálak), lehetett szabadon nyitni, csukni az ajtókat. A vattacukrot sem lehetett ám csak úgy pénzért megvenni, helyette egy vetélkedőn kellett részt venni, ahol öt kérdésre kellett helyesen válaszolni és utána ingyen kapták e gyerekek egy csomó érdekes információval együtt, amit a kérdések megválaszolása közben szereztek.
Most már sajnos nálunk is szemetel az eső.