Új privát üzeneted érkezett!

Szia Rik napi 4 szem clostit szedek és ez napi 200mg-ot jelent és 1000mg a kura alatt a tájékoztatójába az van irva napi100 lehet a megengedet és havi750mg ugy hogy kész vagyok teljesen.Ja 5 napig szedem napi2x2-vel és nem tudom kapok-e repesztő szurit mert ha elszedtem az összest annyit mondott a doki menjek uh-ra mert a multkor is jártam 6 napig de gyógyszer után nem közbe azt mondják az nem ér semmit

Kép
bévi

jó reggelt!!!

Rik, igen a gyogyik már bennem olvadoznak!! :lol:

Sikerült elérnem egy szimp. doktornőt!
Ma megyek hozzá mert ügyel és ott megkereshetem.
Jó lenne megegyezni vele és akkor hozzá tudnék járni végig!
Eddig 3-szor voltam rendelőben , de mindíg más nézett - ezt nem szeretném!!!
Így aztán most tök izgulok egész nap!
Remélem rendben talál mindent !

Mindenkinek szép napot, majd estefele jövök !
agica1027

ÁGica

ne izgulj,minden rendben van!!!!!GYógyikat megmondod??

Évi

húúú,az rengeteg!!
Én anno ugy jártam,hogy 5 napig szedtem,aztán a 10.naptol nézte mit müvelnekodabent a töszűk.Aztán a 14.nap környékén ujbol mentem,és akkor már repesztő szurival várt.Az arra jó volt,hogy tudtuk(Vagyis mondta)mikor kell együtt lenni.Aztán meg a 17.nap környékén ujbol mentem,akkor megnéztehogy kiszabadult-e a tüsző.
NAgyon korrekt dokim volt ebből a szempontbol(máshogy nem)
Azt nem tudnám most megmondeni,hogyha ilyen kéne akkor hogy járnék,mert akkor munkidőben oda tudtam menni,most már nem. :roll: Változnak az idők...
Irj mi ujság!!Kiváncsi vagyok!!
Vendég

Ágica, drukkolok, hogy minden rendben legyen és, hogy sikerüljön megegyezned a doktornővel.

Évi, én nem szerdtem még soha ilyen gyógyszererket, de azt hallottam, hogy elég durván rombolják az ember kellemes közérzetét, volt olyan ismerősöm, aki annyira rosszul volt tőle, hogy fel is adta babás terveit (igaz ő 40+-os volt már). Te hogy bírod?

Kép Kép Kép
datolya

KELLEMES 7 VÉGÉT MINDENKINEK!

Nálunk esik az eső! :evil:
Vendég

kRISZTI????? :roll: mI EZ AZ ÚJ VONALZÓ???? :shock:

áGI
NEKEM SEMMI BAJOM SEM VOLT TŐLE,AZT MONDJÁK HIZNI LEHET TŐLE,ÉN AZT SEM TETTEM SAJNOS... :(
Vendég

ági=Datolya bocsi!! :oops:
Vendég

Erika!

Ez az amit látsz!1 cn!
Alattomos módon 1 nappal hamarább minden előjel nélkül meglepett,mert holnapra vártam! :evil:
Ma csak este leszek,megyünk Miskolcra!
Dávid Lengyelbe megy,a lányomnak is vásárolunk ruhákat!Van ott egy nagyon jó ruházati bolt!!!!Nagyon jó árakkal!
Vendég

Ja,és nem kell sajnálni meg ilyenek!Köszönöm előre is!
Az élet megy tovább! :wink:
Vendég

Rik! Semmi baj, már voltam Lívia, Zsuzsa és Judit is (valódi nevem Ildikó). Azért az jó, hogy ezek a gyogyik legalább az ember közérzetét nem teszik taccsra.

Kriszti, Dávid munka miatt megy Lengyelországba, vagy rokoni kapcsolatokat ápolgatni?

Kép Kép Kép
datolya

datolya!

a Dávid a fiam!A sulitól mennek!Most ők mennek 1 hétre,jövőre ők jönnek,családoknál lesznek elszállásolva,jövőre nekünk kell gondoskodni róla!
Vendég

Ági!

Kivi vagyok mit mond a doktornő,elvállal-e.......stb...Biztos minden OK, ne parázz!!!

Kriszti!

Na miket vettetek?Én mint afféle nő,imádok vásárolni(és nem csak magamnak) :wink:

Felénk sincs valami hú de jó idő,de laglább nem esik.Olyan semmilyen idő van... :( :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok
Rik:nincs semmi különös velem nem érzek semmi rosszat szurkál a hasam alja de én hiztam a gyógyszertől nekem meg nem hiányozna de ez van nem drasztikus de nem kellene kedden megyek vissza és akkor néz uh-val és minden másnap onnantól nem tudom mi lesz de már nem idegeskedem nagyon sok mellék hatása van a gyógyszernek na de majd meglátom

Kép
bévi

Sziasztok

Petra leesett az ágyról,de olyan szerencsétlenül,hogy egyből ping-pong nagyságú pukszlija lett.Nagyon fájditotta,bementünk a kórházba röntgeneztetni.
Nincs baja hála Istennek,most pihennie kell.
ÉS pechünkre nálunk nagyon jó idő van,idebent fekszünk :(
Küldjetek erre egy kis esőt,legalább Petra se akarna kimenni... :roll:

Évi

én is kivi vagyok mennyi tüsződ lesz!!!(nekem több volt egyszerre mindig)

DAtolya,vagy inkább ZSuzsa,Judit :lol:

MIóta probálkoztok?Nem válaszoltál!! :shock: :D
Vendég

Rik:gyógyulás Petrának nálunk szakad az eső reggel óta küldöm hozzád nem tudom mennyi tüszóm lesz mert a multhónapba szedtem 2x1-vel 5-dik naptól 5-napig de semmi nem volt tőle

Kép
bévi

Évi

Nekem meg két év folyamatos Closti után be kellett feküdnöm infúzióra,mert annyi tüszőm lett az egyik petefészkemben,hogy nem birtak megrepedni vagy mi,és görcsöltem mint állat.
NA itt hagytam abba a kezeléseket! :evil:
Kívánom,hogy erős tüszőcskéd legyen ,és szépen érjen!!! :wink:
Vendég

Szia Rik:hát remélem lesznek tüszők mert ha nem akkor teljesen tanácstalan leszek és én nem szedek el még egy adag ilyen gyógyszert mert a nyh is véknyitja az ennyém most 11mm és ez nagyon jó nem akarom hogy utánna ezzel is baj legyen

Kép
bévi

Kriszti, ezer bocs :oops: ! Valszínűleg félreértettem amit írtál. Azt hittem, Ti is mentek Lengyelországba, mert ott lehet jó rucikat kapni. Lehet, hogy még most sem tiszta a kép...

Rik, gondolom nagyon megijedtetek, amikor Petra leesett. Örülök, hogy minden renben vele. Hol nőtt a pukli rajta? Lehet, hogy írtad csak végtelen összeszedettségemben elsiklottam felette.
Ha a végén a kérdés nekem szólt, akkor válaszolok: most kezdjük, ebben a hónapban.

Bridget, jók a képek.

Panny, ha majd Olivér kicsit nagyobb lesz és kipróbáltátok, írhatnál egy élménybeszámolót "Bevásárlás hiperszupermarketben három gyermekkel (mosolyogva)" címmel. Biztos tudnám kamatoztatni tapasztalataidat, mert nálunk a mai bevásárlás két gyerekkel elég horrorisztikusra sikerült.

Délelőtt, amikor még sütött nálunk a nap, voltunk Szentendrén a Tömegközlekedési Múzeumban a "40 éves a BKV" című rendezvényen. Teljesen olyan volt, mintha tömegközlekedtünk volna, kezdtük azzal, hogy beálltunk egy hosszú sorba, tömegbe jegyet venni. Mikor odaértünk a (jegy)pénztárhoz egy tiszteletre méltó idős hölgy, mint a lassított felvétel odaadta a kért jegyeket és amikor fizettünk, közölte, hogy nem tud visszaadni (ezresből kellett volna 190-et), adjunk aprót. Férjem közölte, hogy nincs aprónk, oldja meg, és csodák csodája, sikerült. A következő feladat az volt, hogy az egyetlen nyitott bejáraton, ami még szűk is volt, bejussunk maradandó sérülések nélkül sorstársainkkal együtt. Ekkor már gondolkodtunk, hogy fér el ennyi ember, ekkora helyen. Sokkal jobban, mint először gondoltam. Mikor már bent voltunk, nagyon jól éreztük magunkat a gyerekekkel együtt. Klassz volt a műsor, volt mászófal, mindenre fel lehetett mászni (újabb ősz hajszálak), lehetett szabadon nyitni, csukni az ajtókat. A vattacukrot sem lehetett ám csak úgy pénzért megvenni, helyette egy vetélkedőn kellett részt venni, ahol öt kérdésre kellett helyesen válaszolni és utána ingyen kapták e gyerekek egy csomó érdekes információval együtt, amit a kérdések megválaszolása közben szereztek.

Most már sajnos nálunk is szemetel az eső.

Kép Kép Kép
datolya

Ja és később kinyitottak még egy bejáratot. Egy karszalagot is kaptunk "40 éves a BKV" felirattal. El is határoztam, hogy hétfőig megtartom, amikor a BKV sztrájk miatt bicajjal megyek dolgozni. Remélem nem lincselnek meg miatta.

Kép Kép Kép
datolya

DAtolya

Hát ez jó!!!! :lol: :lol:
JA hogy most kezditek a projektet!!! :idea:
Te és hőmérőzöl,vagy LH-zol??
Az elsők könnyen összejöttek???

Évi

Azért bizz benne,másként hogy lehetne pé-st csinálni??MUszáj szedegetni ezt!! :wink:
Vendég

Hát rik bizok a dokiba de ha nem jót csinál velem akkor kinyirom az tuti :twisted:

Kép
bévi

szia Mindenkinek!!!!!

Hazaértünk.
Sikerült a dr-nővel talizni.Nagyon rendes, elmondott mindent h majd mikor és hova kell menni. Azt mondja ha nincs gond akkor havonta szokta visszarendelni a babásokat.-akkor talán nem a pénzre megy mert sokan 2hetente rendelnek vissza. :? megnézett UH_is, nagyon szépen dobogott a kicsi szíve, apukája is látta!!!! :lol: :lol: :lol: hívatom bármikor, megadta a számát
Ami viszont nem tetszett, ő sem ad semmit, azt mondja elevit aztán az most elég is :shock: :shock: :shock: .Szerintem nem , és be is szedem ezeket a gyogyikat, mert rosszat nem csinálok vele ha meg pont ez hiányzik nálam akkor még jót is teszek! :? nem értem :?
Utána bementünk kaját vásárolni az auchanba - elfáradtam mint a dög. De van itthon minden fini amit mostanában ennék! :lol:

Ris, Petra jól van? Szegényke! Biztosan nagyon megilyedt....

Bévi, nyugodj meg, próbálj valami másra is gondolni, mert ha folyton ezen görcsölsz az sem jó! :( Legalábbis nálam így volt az ősszel...

Datolya, akkor apa mostantól nincs biztonságban? :lol: :lol: :lol:

Panny, nálunk is semmilyen idő van - még.......
Babuci nem érezte meg a hidegfrontot?

Kriszti, hazaértetek már? Mit vettetek,Egy csvargós-bevásárlós napot szeretnék már én is - mire megjött a jó idő én fekszem-nem baj, dehogy baj, csakgyönyörű időben nehezebb a szobában megmaradni. -persze ezt akartuk és fekszemm ha kell egész nyáron!Van napozóágy, majd kiköltözöm az udvarra is :wink:

Most megyek enni, mert kéne egy kis nasi :roll:
agica1027

Bévi, meglátod gyönyörű pé-d lesz! Csak aztán nehogy négyesikrek legyenek! Vagy bevállalnátok azt is?

Rik! Az első kettő gyermek első próbálkozásra sikerült, így sem hőmérőzést, sem LH-tesztet nem tervezek. Esetleg majd pár hónap múlva, ha nagyon nem sikeredik...

Ágica, örülök, hogy jól sikerült a dokilátogatás! Apa egyenlőre biztonságban van, várok, amíg legalább hangom is lesz rendesen, nem szeretném, ha elkapná a rontást.

Kép Kép Kép
datolya

Jó estét!

Dávidnak vettünk melegitőt,farit,pólókat!A lányom melegitő nadrágot,hálóinget,fehérneműt vett magának!Én hosszú és rövidújjú felsőket,fehérneműket!A párom nem vett semmit!A Praktikerbe vettem bambusz-rolót a konyhába!A Corába pár apróságot!
Jól elfáradtunk!

További szép estét mindenkinek és jó pihenést!

Erika!
Petra,hogy van?

Ágica!
Csak pihengess!

Többieknek is üdv.és puszi!!!!!!
Vendég

Ágica!

Örülök hogy szimpi a dokinő :wink:
És igazad van a gyogyikkal nem ártasz,maximum csak használ :wink:
Pihizz csak sokat,neked most csakis ez a dolgod!!! :wink:

Rika!

Szegény Petra... :(

Datolya!

Ígérem megírom majd a 3 gyerekes bevásárlást ha aktuális lesz...de már kettővel is horror :shock:

Bocs ha most másnak nem reagálok kicsit hulla vok...

Jó éjt!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Datolya akkár lehet négyes iker is biztos beválalnám tuti és akkor utolérnélek titeket is :lol:

Kép
bévi

Bévi, sőt le is hagynál! :lol: :lol:

Kép Kép Kép
datolya

Jó reggelt :wink:

Az idő megint olyan semmilyen...

Ma van anyós szülinapja :? :? :?

Na jó nem vagyok undok... :? :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

PAnny

hát akkor szép napot hozzá!!! :lol:

Ági

jaj,de jó hírek!!Látom meg is nyugodtál!!!
A gyógyikat szedd nyugodtan,tényleg nem lesz tőle semmi bajod!!

DAtolya

de azért figyizz,mert 2 npod van pé-sig!!! :roll: :D

Évi

NAAAAAA!!2 elég egyszerre,nem????Aztán mégegyszer élvezd utána a terhességet!!Igy beérsz minket is!! :wink:
Amuyg hány gyermeket terveztek??

Kriszti

hát hallod jól bevásároltatok!!!
A bambuszroló sötétit is,vagy csak ne lássanak be???

Gira

UGy eltüntél!!!Mizujs??

Mártik???
Vendég

JAjjajaj,és Petra köszönjük jól van!!!! :P
Fáj a buksija a pupnál,nem is fekszik hanyatt!! :?
HAmar elmulik aztán nem is emlékszik majd rá.
Ami zavar,hogy egy hete náthás ismét.Tegnap muloban volt ugy éreztem(vagy csak jobban figyeltem a másik dologra???),mára ismét támadnak nála bacik!!! :evil: Mi a csudát csináljak vele???Tegnap mondta a doki is,hogy a torka is piros. :?
Lehet betegállomány lesz a vége,megint! :roll:
Vendég

PAnny

3 vonalzót hogy tettél egymás alá?? :shock:
Vendég

Bemásoltam az aláírásaba http címeket...ennyi...pedig én nagyon béna vok minden ilyenhez és sikerült :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szép napot!

Nálunk esett az eső!
Elég hűvös is van!

Erika!
A bambuszt azért vettük,mert a konyhai reluxát bevisszük a Dávid ablakára!Hogy sötétit azt nem tudom,csak ne lássanak be!Ja és tetszik is!Megy a konyhámhoz!
Több ruhaneűt akartunk venni!De a lányom nem talált farit /pedig volt/nagyon válogatós!A Dáviddal pedig bajba vagyok most van a legrosszabb méretbe,a gyerek már kicsi a férfiből az s-es már jó,de abból voölt a legkevesebb választék!Úgy,hogy a jövő héten végig járjuk a Kinai boltokat!
Petrának jobbulást!

Panni!
Anyóst Isten éltesse!
Vendég

Sziasztok remélem jól telik a hétvége mindeninek megyek anyáék meg megnézem a keri fiam Rik előbb örülnék annak ha egy sikerülne már mint egy baba de ha több lenne azt sem bánnám Puszi

Kép
bévi

Sziasztok!

Rik! Petrának jobbulást.

Ágica! Örülök, hogy jól sikerült a tali a doktornővel. Pihizz sokat.

Kriszti! Jól bevásároltatok. A sok mászkától nem csoda, ha elfáradtál.

Panni! Hogy bírod 3 fiúval? Olika jó kisbaba?

Évi! Szerintem is elég lenne ikrekből 2 egyszerre. Akkor mégegyszer átélnéd a várandósságot. 4 pici gyerek hirtelen sok lenne. Én így vélekedem.

Nálunk szép idő van. Igaz, jelenleg bújkál a nap. Tegnap este a fiúk a frissen nyírt fűben hemperegtek, aztán nem is akartak bejönni. Én még el vagyok, de ezek a napok a legnehezebbek. Nagyon nyűgösnek érzem magam. Amúgy jól vagyunk.

Szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Britta

Semmi jel sincs Bence felől???
NST ???
Friss fű! :P

Kriszti

na mi ma is pulcsiban voltunk játszizni! :oops: Itt jó idő van.Fura hogy egy országbn lakunk,és mindig más nálatok is az idő,meg nálunk is.
Most mondja épp a HIR tv,hogy holnap innen jön majd a rossz idő!!Persze mert dolgozni fogunk! :twisted:
Rendes a mensid most??

PAnny

Én is bemásolom de nekem azt irja hogy hosszu az aláirás! :twisted:
Vendég

Erikám!

Mi fent vagyunk ésszakon!De amúgy már nálunk is kisütött a nap és kivilágosodott!Rendesen mensizek!
Időjárás,a fene vinné el,holnaptól megint rosszabb időt mond,de április is hónap!
Vendég

Rik!

Néha vannak jósló fájások, de ez még kevés. NST-re kedden megyek, ha még kell akkor mennem.

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Erika,
csak annyi lehet a Petránál, hogy most kezdte az ovit, nem? Majd szépen "beleszokik" a szervezete. Fiam most éppen jár oviba, kérdés hogy meddig, csak így meg nem tudok tanulni, mert a kicsi rajtam lóg állandóan, nincs kivel játszania. Persze édes, mert eljátszik egyedül is, csak nem eleget! :P
Púpocska meg tűnjön el, csiribííí-csiribááá, pukk! :wink:

Brigi,
azt hittem már megszültél! :lol:
Eljön lassan annak is az ideje! Pont egyidős terhes vagy a barátnőmmel, neki is a 3. jön. Azért jutott eszembe, mert ő is mindig mondja, hogy már olyan "nyűgös". :lol:

Hadd legyek én is nyűgös egy kicsit! :x Én meg a sulitól. Teljesen ki vagyok merülve, fizikailag meg idegileg is. De a nem terhesek is teljesen kivannak, ez vigasztal kicsit. :roll: (asszem még mindig jobb így, mintha dolgoznék, mert akkor még kevesebb időm lenne)

Nálunk legalább elég szép volt az idő, fociztam a gyerekekkel délelőtt. :) És most először ki lehetett teregetni a teraszra.

Puszi a többieknek is.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Csak gyors leszek mert Olika itt van az ölemben... :shock:
Ma valahogy nagyon nyűgös napja van...

Apa meg elment a srácokkal anyóst felköszönteni...még jó hogy nekem van indokom itthonmaradani ......na jó,nem vok gonosz :twisted:

Én már hetek óta teregetek a teraszra...egész mások a ruhák,olyan frissek lesznek kinnt...

Brigi!

Tom mit érzel....már tényleg nincs sok hátra... :wink:

Azért ma is volt egy kis időm ültetni :P

Rik!

Nem tom miért nem engedi neked a 3 vonalzót :shock: :? ...nekem simán engedte....

Jó éjt :)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

PAnny

na ???Ügyi voltam???Levettem azt a kódról,hogy Url,meg azt hogy női vonal,és lám engedte a 3-mat!!!!!!!!!!!!Sose volt még ilyen vonalzóm,most próba szerencse!Szakitok a hagyománnyal!! :lol:
Jah,volt mire fognod!!Jó lenne nekem is,én még nem tudom mire fogni! :evil:

Britta

napok,órák kérdése!!! :P NAgyon drukkolok!!!!! :wink:
Vendég

Erika!

Azt kivánom,hogy a vonalzód hozzon sok szerencsét és minnél hamarább lecserélhesd babásra!

Brigi!
Drukkolok!

JÓ ÉJT!
Vendég

Erika,
gyönyörű a vonalzód! :D
A három együtt meg csodaszép! :wink:
Olyan igazi tavaszi hangulatot áraszt, mindig mosolyognom kell amikor meglátom! :D

Megyek altatni, jóéjt!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Nyáriorgona, mit tanulsz?

Rik, kösz a figyelmeztetést, igyekezni fogok! :D Már dolgozol?

Nálunk ma megint "anyabarát" program volt. Ma a Vasúttörténeti Parkban jártunk. Az idő szép volt, a srácok rohangáltak egy kicsit a szabad levegőn, mindenre felmásztak, jól érezték magukat. Én meg óvatlanul feltettem a kérdést, hova mennék, ha egy nappal hosszabb lenne a hétvége, férjem rögtön mondta, hogy a Közlekedési Múzeumba. :evil: :lol:
datolya

Szép napot !

Tegnap apa uralta a a gépet! :evil:
Akkor nem hozom az ágyba, mert Ő mindent mindennel összeköt.

Datolya csodálom az erődet! De utólag már szép emlék minden kirándulás - csak éljük túl! :wink:

Erika, nagyon szépek a vonalzóid!!!Kívánom mielőbb babásra cserélhesd a harmadikat!!!

Panny tök jó alibi most Olika :lol: Anno én is éltem ezzel az a - talán mindenkik. :oops: :lol:

Brigi, jön a hidegfront az szokott segíteni ilyenkor. Már nagyon kevés van hátra!!

Évikém legyél türelmes, jók azok a bébik szépen egymás után egyesével és akkor jut idő minden pillanatára.Nagyon sűrű tud lenni pici gyerekkel egy nap és akkor élvezni is tudod a szép perceket! De ha ikrek akkor max. 2.De már akkor is segítség kell.Mert csak két kezed marad akkor is :wink:

Kriszti, a doktornőnek mondtam h nem sok időm van már próbálkozni, erre a bébire nagyon kell vigyázni, erre Ő rázta a fejét h dehogynincs még időm.Látod ez a doki másképp gondolja mint a Tied a múltkor - tehát van még idő, csak maradjon ennyi sok türelmed és nyugalmad ami most jellemez!!!
Nagyon elfáradztatok hétvégén? Jól bevásároltatok!!! :lol:
A fiammal mi is átéltük ezt a korszakot.Szörnyű és elég sokáig tart .a gyerekméret kicsi, a legkisebb felnőtt méret meg lóg rajta.Az enyém magas vékony kb178 magas és kb57kg.A lányommal ilyen problémám sosem volt, csak győzzük venni.Sokkal nagyobb a választék női cuccokból.

Nálunk gyönyörű idő volt tegnap!!
agica1027

Jó reggelt :wink:

Az idő pocsék :twisted: :evil: esik és hideg van...Lőttek a mai sétánknak Olikával :(

Ma vok először itthon egyedül...annyira nem gáz mert Márk oviban,Krizsike anyunál...szal nyugiban vagyunk Olikával.

Rik!

Ügyi vagy vonalzó ügyileg :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Nyáriorgona! Még nem szültem meg. Pedig tele a hócipőm már. Vigyázz magadra. Pihizz sokat.

Panni! Hogy alakult tegnap a napotok? Olika biztos az időváltozást érezte. Mit ültettél? Nem bírsz ülni a fenekeden?

Csajok! Köszi a drukkokat. Már nem bánnám, ha kibújna Bence.

Nálunk ma pocsék az idő. Nagyon fúj a szél. Szerencsére az eső nem esik. A ruhákat én is már hetek óta kint szárogatom. Csak esős időben vannak itt bent.

Szép napot, illetve szebbet.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi!

Hát elég sokat akart kézben lenni Olika tegnap..lehet hogy az idő is vagy fájt a hasa..nem tom.

Most épp alszik,de ma is elég nehezen aludt el...

Hogy mit ültettem....hát virágokat,hagymát dugványoztam..Igen,nem bírok magammal :wink: De ez nekem annyira öröm és kikapcsolódás hogy kicsit muszály...

Még van egy heted...úgyhogy nyugi :lol: :wink: :lol: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!

Néha Olikának is kell egy kis dajkálás. A kertészkedés nekem is öröm.

Ha rajtam múlna, nem lenne 1 perccel sem több, mint amennyi most az idő.

Kép
Kép
Kép
britta

PAnny

én irigyellek ezért a kettesben töltött pillanatokért!! :oops: Élvezd ki minden pillanatát!!! :wink:

Gona

Köszi!!Nekem is tavaszi hangulatom van tőlük,de belül is ezt érzem,remélem a hormonaim is ezt érzik! :wink:

Britta

NST-n nincsenek fájások??
Azt mondja a vonalzód hogy nagy pocakod van!! :lol: Mutatod is??? :shock:

Többiekkel mizujs??
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?