És most jöjjön a többi
Wera, nagyon köszönöm, hogy külön nekem beírtad a fánkot! El is mentettem!
Szly, a lángosnál éberebb voltam, azt rögtön elmentettem
Köszönöm a modell-lányomra vonatkozó bókokat is
Nagy lelkesen nekiálltunk neki nevet keresni, néhány esélyes van, de nem ma döntjük el... azért a szemezgetéseinkből itt van két lánynév, ami nagyon vicces Apa vezetéknevével: Bangha Hanga, Bangha Manga
Vidokata, köszi
Bár igaz, hogy a gondolatainkkal sok mindent befolyásolhatunk, azért mindent nem. Nagyon vágytam a természetes szülésre, de nem adatott meg, sőt első hetekre még egészséges gyerek sem, akire szintén nagyon vágytam. Ez jó lecke, hogy az ember kicsit alább adja az egóját, és átértékeljen dolgokat. És nem éreztem magam nőként vagy anyaként rosszul amiatt, ahogy alakult a szülés (Oti egészsége és a felelősség miatt már annál inkább, de hát kire nem szakad rá az aggódás és az anyai szerepvállalás?). Annál sokkal fontosabb volt, hogy Ottó jól legyen, legyen mit ennie stb.
Wera, nem lehet, hogy a vasaló papírja a bonbonos doboz alatt van?
Tappancs, kitartást neked az ügyintézéshez a hivatalok házaiban! Anyukádnak jobbulást, remélem, nem lesz maradandó az állapota! És próbálj megnyugodni, akkor biztosan jobban tudsz majd aludni.
Babuli, ari a kutyás fotó
Patr, szép lánykád szemén azért látszik hogy még nincs egészen jól.
Marcsi, hogy tudja Zsófi, hogy mit kell utálni...
A másik két gyerekednél meg sikerült salamoni döntést hoznod. Jól sikerült az este?
Kriszti, örülök, hogy a férjed mostantól közel lesz hozzátok!
Andkata, tegyél majd fel bútorfotókat! Nem te találtál a közeledben jó kismamaboltot? Ha igen, elmeséled, hol van?
Voltunk az Auchanban. marha rosszul indult, mert megbeszéltük Apával, hol vesszük őt fel, de nem hagyta, hogy végigmondjam, így végül kicsit arrébb várt 25 percet, mint akartam, úgyhogy morci volt. Egészen addig, amíg a fagyispultban megtalálta a kedvenc fagyimárkánkat (Hagen-Daazs), és elmondtam neki, hogy a mandulái helyét ezzel a fagyival akartam meglepni, csak megelőzött. Elcsábultunk egy csajos 7 db-os body-készletre is (1400 Ft!!!). De most rettenet fáradt vagyok, megyek is vízszintbe, és megnézem még, ami hátravan a Beugróból.
Nyugalmas éjszakát nektek!