Új privát üzeneted érkezett!

Erika2!
Feltétlenül vizsgáltasd neg magad egy másik dokival, mielott beveszed a mensimeghozó gyógyszert! A másiknak mi a neve, amit akkor kellene szedned, ha megjön?

Andi! Ha még átjárhatóságid sem volt, nem tudom, miért emlegetnek már lombik programot. Nálam nyár végén van tervben a HSG. Azt mondta róla a doki, hogyha átjárható a vezeték, nem fáj, ha nem, akkor ott okoz feszíto érzést, ahol elakad. Viszont ezt o látja közben, és nem nyomja tovább a kontrasztanyagot.

Jázmin! Tetszik az új optimista stratégia!

Voltam UH-n. Több kis, és egy 18x7 mm-s összeesett folliculust láttak. Errol nem tudni, hogy ebben a hóban érett meg, és most ovulált, vagy a múltkori cisztám maradványa.A tüszorepedés kedden, esetleg hétfon lehetett, a nyákot kedden tapasztaltam. A kezem miatt viszont csak vasárnap, és szerdán voltunk együtt, úgyhogy pont a lényeges napok maradtak ki. Kép
Az viszont jó, hogy a ciszta magától elmúlt.

M.
Monique

Sziasztok lányok!

A maca-vibéröl szeretnék irni:

Nekem a mult nyáron volt egy mütétem, ami után megváltozott a testem, nem termelödött a szokásos középidös váladék. Nyavalyogtam is az orvosnak, hogy csökkent a mennyisége, stb...

Hát jelentem: ebben a ciklusban a 2. nap óta szedem a maca-vibét, és annyi középidös nyák lett, hogy már zavar is. Kép Én ennek örülök!

Csinál ez a szer valamit, az tutti.

Sziasztok, Lotti
Lotti

Lányok !
Nagy hírem van, bár lehet hogy még nem kéne elkiabálni. Mivel nem engedett el a főnököm helyettese szabira, hogy elmenjek az ultrahangra, ezért reggel 4-kor ismét teszteltem, és
KÉT HATÁROZOTT CSÍK VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Első felindulásomba berontottam az alvó férjemhez, csak mosolygott rám félálomba.
Az állomásra menet potyogtak a könnyeim, nem tudom, hogy most mi van. Elhiggyem ? Az biztos, hogy köszönöm, hogy megerősítettetek abban, hogy nem szedjem be még a mensi meghozó gyógyszert. Lehet hogy mégis nekem volt igazam ?
Jaj nem tudom mi van, igaz lenne ?
Bocsi, hogy ilyen sokat írtam, de kavarognak a fejemben a gondolatok, egyfolytába potyognak a könnyeim és nem hiszem el, hogy igaz lehet esetleg. Ha tévedett a teszt, akkor megőrülök.
Az biztos, hogy alig vártam ,hogy beérjek és leüljek a gép elé és végre leírjam valakinek. Ti mind olyan jók vagytok és jó érzés hogy az ember mellett álltok még ismeretlenül is.
Puszi mindenkinek Erika2
erika2 (erika2)

Szia Erika2!

Meghatottságomban ha hiszed, ha nem nekem is folynak a könnyeim. Gratulálok Nektek! Kép Kép
Én is már sokszor elképzetem azt az érzést, mikor megtudom, hogy babát várok, s pont azokat a gondolatokat fogalmaztad meg, amik bennem kavarognak olyankor.
Hihetetlen, hogy valóra vált az álmod, ugye? Kép
Kívánom, hogy nagyon sokáig élvezd ezt a felhötlen boldogságot a terhességed alatt végig .
(utána is perzse Kép )

A tesztnek nyugodtan hihetsz, ez már 100 %.

Nekünk meg az jó érzés, hogy megosztod velünk ezt a nagy-nagy örömöt - így ismeretlenül is. Kép

Rita
Krita

Éva!

Sajnos nálam nem történik semmi. Kép(
Még a hőmérsékletem se ment fel, pedig állítólag az egyik tüsző megrepedt (ez látszott), a másiknak meg tegnap kellett volna.
Félek, hogy ez utóbbi cisztává alakult. Kép
Szerintem annyi ennek a hónapnak. Kép Kép

Rita
Krita

Erika2!

Nagyon gratulálok neked a babához.KépKép
Na ugye? Mi mondtuk, hogy az az elsõ teszt
nem minden.
Most már légy boldog és élvezd a terhesség
hónapjait.
Vigyázz nagyon magatokra.
Még egyszer nagy-nagy gratulaaaaa!KépKépKépKép

Puszi

Éva
Éva

Erika2!

Ez egyszerûen fantasztikus! Látod igazam lett, nem hiába volt 37,4 a hõmérsékleted!Kép
Ha hiszed ha nem én is a könnyeimmel küszködöm.
Erika ez a teszt már nem tévedhet! Szóval ez szuper, szerintem megérdemled az 1 év várakozás után.
Kívánok neked boldog örömteli zökkenõmentes terhességet!Kép
Gratulaaaaaaaaaa!KépKépKép
Azért remélem néha eszedbe jutunk majd!

Puszika

Andi
Andy

Erika!

Én is hadd grauláljak a legújabb kismamának!
Az én szemeim is könnyesek lettek a jó hírtől.
Nem tudom ilyenkor mit kéne mondani, annyira meghatódtam én is.
GRATULÁLOK ÉS NAGYON-NAGYON BOLDOG BABAVÁRÁST KÍVÁNOK!!!!!! KépKép

Ildi
másikildikó

Gratulálok Erika!

Én nem mertem neked irni, mikor ilyen mensimeghozó gyogyit irt az orvosod, mert a mamámat ilyennel kezelték el kb 15 éve. De belül nagyon szoritottam, hogy hallgass a lányokra!

És lön... KépKépKép Vigyázz magadra, pihenj, és ne rohanj azonnal mégegy uh-ra, állítólag a babák nem annyira szeretik, mert "dübörgés"-nek hallják... Kíméld öt... Kép

Puszi, Lotti
Lotti

Sziasztok lányok!

Elöször is Erika2KépKép
Ez csodálatos hir, most már teljesen elhiheted, hogy igenis egy tüneményes kisbaba lakik a pocidban.
Mi tudtuk, hogy igy van, ideje neked is elhinned és felkészülnöd egy gyönyörü, zavartalan terhességre.
Istenem, olyan jó, hogy sikerültKép

Engedelmeddel, kiveszlek a listából!

Bárcsak már itt tartanánk mi is.
Én sajna frissitem a listát.
Lányok a Macát a ciklus hányadik napjától lehet bevenni?
Azért kérdezem, mert jövö hét pénteken tudom csak megvenni, és akkor már a 8. napon leszek.
Ezt csak ciklus elejétöl érdemes szedni?

Vigyázzatok magatokra, az éppen próbálkozóknak tökéletes tüszöt meg rengeteg úszóbajnokot kivánokKép

Itt a lista:

Erika2: 12c 41 cn 27 ev
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Jázmin: 4 c 35 cn Pécs 22 év
Boglárka: 5 c 26 cn Györ 24 év
Száva: 3 c 26 cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 4 c 25 cn Budapest 32 év
Ildi:2c 17 cn 21 év
Monique: 9c/11hó 16 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 15 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 14 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 12 cn Budapest 31 év
Kriszti 10c 11 cn Galgamacsa 29
Andi: 10 c 2 cn Szeged 30 év
Zsófi: 4 c 1 cn Lappeenranta-Finnország 26 év

Pusszantás: Zsófi
Zsó-fi

Erika2!

Mennyi ideig szedted a Macát?
Szerinted az is hozzásegített a babához,hogy
szedted?

Kérlek írj!

És éreztél valami terhességi tünetet mostanában?

Éva
Éva

Erika!

Gratulálok! Egy megjegyzést hadd fûzzek a dologhoz, szerintem másik dokihoz járjál, mint az a bizonyos volt (esetleg ha tuti lesz tájékoztasd).

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Erika2!

Csak annyit mondok, hogy SZUPI!
Ugye mondtam, hogy ne dőlj olyan könnyen be!
Vigyázz magatokra!!!!!!!
Szupi

Zsófi!
A MAcát mindegy, hogy mikor kezded el szedni, ha jövőhét pénteken megveszed, kezd is el.

Éva!
Egy hónapig szedtem, vagyis mostanáig, pont elfogyott a doboz pár szem híján. Én szerintem, volt köze hozzá, mivel idáig saját magamtól még nem produkáltam peteérést, csak gyógyszerrel. Mikor elkezdtem szedni utána volt mindjárt rendesen peteérésem. Éreztem belülről, hogy dolgozik bennem a Maca és helyreteszi a dolgaimat. Másképp nem tudom elmondani, de biztos érted.

Hát a tünetek, a melleim nagyon fájnak, a hőmérsékletem is fenn van 37,3-37,4 között még mindig, sokat pisilek. Hát ennyi.
Jobb oldalt a hasam alatt néha fáj egy kicsit, az nem tudom mitől van.

Amúgy nagyon kedvesek vagytok, hogy így örültök,ez nagyon sokat jelent nekem, de azért én még előre nem merek nagyon örülni mert egy kicsit félek, de azért megpróbálok nem idegeskedni.
Hát azt hiszem, hogy ezt az orvost is elfelejtem egy időre, nála ugyse lehet szülni, csak magánrendel, meg amúgy is 70 és a halál között van már korban.Na majd lesz valami.
Amúgy olyan könnyen nem szabadultok meg tőlem.

Erika2
erika2 (erika2)

Monique!
A mesterséges megtermékenyítésnek két formája van én úgy tudom:

1.Amikor be kell menni a klinikára és a férjtõl leveszik a spermát. Ezt az anyagot a nõ méhszájhoz fecskendezik. Ott kell feküdni felpocolt lábbal egy napig. Szerintem erre gondolt a doki, mert az asszisztensnõ megkérdezte a múlkor, hogy otthon próbálkozunk-e. Én meg csak néztem, hogy mi baja van. Ugyan hol próbálkozhatnánk gondoltam magamban!
2.A lombikprogram, a Kaáli Intézet, de én még itt nem tartok.
Szerintem se úgy megy, hogy egybõl beültetik a petesejteket. Hétfõn megyek a dokihoz és megbeszélem vele a továbbiakat. Addig nem merem elkezdeni a MACA-t se, fogalmam sincs mit csináljak.
Ez a HSG ugyanaz mint a petevezeték átfúvás?
Te kérted vagy a doki mondta, hogy el kell végezni nyáron? Tudod mi egyformán haladunk és nek még nem vetette fel.

Erika2!
Kérlek jelentkezz, mert nem tudom, hogy mit csináljak! Szedjem-e a MACA-t addig amíg nem voltam dokinál?
Ha a férjem is szedi akkor hatásosabb? Akkor viszont nem elég az egy doboz?!
Ha jövõ héten kezdem el az 5. napon akkor már késõ?
Ne hagyj itt minket kétségek között!

Zsófi!
Látom te is tanácstalan vagy, hogy mikor kezd el a MACA-t.
Én se tudom mi tévõ legyek, de ha ennyire jó, akkor nem várok tovább!
Indul a MACA kúra!Kép

Puszi

Andi
Andy

Szia Erika2!

Grartulálok a nagy hírhez. Ez már tuti, hogy terhes vagy. Elmondom az én esetemet, nehogy Te is ebbe a hibába ess.
Amikor nekem is pozitív lett a teszt nem hittem el. Elmentem az orvoshoz, aki nem talált semmit. Ekkor csalódottan hazamentünk és nagyon nagy kétségek között vergődtünk, hogy terhes vagyok -e vagy sem. Már arra kezdtünk gondolni, hogy nem mert az orvos sem erősített meg benn. Ezután úgy éltünk mint eddig, nem igazán vigyáztam magamra, mert nem volt biztos, hogy terhes vagyok. Később a műtétem előtt derült ki igazán 8 hetesen hogy terhes vagyok, mert az orvos csak ekkor küldött el vizelet vizsgálatra. Nem tudom miért nem lehetett ezt előbb elvégeztetni, akkor már előbb kiderült volna a terhesség és talán jobban vigyáztam volna magamra, talán akkor nem következett volna be a szörnyű eset.
Szóval hidd el hogy terhes vagy a teszt pozitív irányban nem tévedhet. Később hallottam egy doktortól, hogy ha pozitív a teszt, akkor az már 100 %, hogy terhes az illető.
Úgyhogy ne kételkedj, kisbaba van a dologban, és ennek érdekében próbálj nyugodt lenni, mert ez a legfontosabb.
Egyébként a has fájás, görcs, szurkálás természetes dolog, mert a szervezeted alakul át és a méhed picit más helyzetet próbál felvenni és emiatt alakulnak ki a fájdalmak. Úgyhogy ne ijedj meg tőle.
Bocsi hogy túl hosszúra sikerült, mégegyszer gratulálok.
Puszi
indigo

Andi !
Most írom az e-mailt, mindjárt megy.
Erika2
erika2 (erika2)

Andi !
Elküldtem az e-mailt, de valami gubi van és lehet, hogy nem ment át. Jött valami érthetetlen üzenet. az alábbi címre küldtem:
andim@server.hansagi-szeged.sulinet.hu
Ha nem jól írtam, jelezz vissza légyszi.
Puszi
Erika2
erika2 (erika2)

Kedves lanyok,
sajnos az elmult idoszakban nem tudtalak benneteket olvasni, es azt sem tudom, hogy mikor lesz legkozelebb lehetosegem.
Sajnos nem vagyok meg terhes, de remelem, mire legkozelebb erre jarok, jo hirt kozolhetek majd!
Addigi is sok sok babat kivanok
Pati
Pati

Sziasztok lányok!

Erika2, engedd meg, hogy gratuláljakKépKép Ne kételkedj, várandós vagy!!! Tüneteid szóról szóra, mint az enyémek voltak: magas hõ, mellfájás (nekem fõleg a bimbóim fájtak) és pisilés pisilés hátán. Az itt-ott jelentkezõ hasfájás nem probléma, nekem a 7.-8. hétig fájdogált, hol itt, hol ott. Állítólag már rögtön átrendezõdik a belsõd, elengedik magukat a hasizmok, átrendezõdnek a belek, húzódnak a méhszalagok, stb. Vigyázz nagyonnagyon magatokraKépKép

Mint Pethes Ildi, engedd meg, hogy én is azt ajánljam, hogy keress egy másik orvost!!!!! A babád és saját magad érdekében....

Lányok, most két hétre eltünök nyaralni, de nagyon sokat fogok Rátok gondolni, legyetek nagyonnagyon ügyesek!!!! Fel a fejjel és kitartás mindenkinek.

Puszi:
Beja
Beja

Erika2!

E-mailt megkaptam és már válaszoltam is.

Lányok hol vagytok?

Andi
Andy

Lányok!
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok.
Legyetek jók és akciózzatok sokat.
Puszi
Erika2
erika2 (erika2)

Erika! Gratulálok! Kép Kép Kép
Örülük, hogy nem lehet az orvosodnál szülni. Ildihez csatlakozva úgy gondolom, megkereshetnéd majd a kiskönyveddel. Nem tudom, mennyi értelme van, nem is leégetés formában gondolom. Köszönd meg neki az eddigieket, O úgyis érteni fogja, hogy hibázott, és talán nem lesz ennyire felelotlen. Nem biztos, hogy más nem vette volna be a gyógyszert.

Andi!
Az 1. esetet úgy tudom, hohy akkor alkalmazzák, ha a peteérés, átjárhatóság ok, csak apa úszkái nem elég fürgék, vagy kevesen vannak.
Tudtommal HSG azonos a petevezeték átfúvással.
Nálunk még azelott apát is megnézik, mivel az egyszerubb dolog.
A sorrend úgy tudom: peteérés rendezés, apa vizsgálata, átjárhatóság vizsgálat + ennek a rendezése, ha kisebb gon van, 1. verziód, majd 2., ha máshogy nem megy. Ha a petevezeto teljesen el van záródva, akkor csak a 2.
Én úgy tervezem, a köv. ciklus elejétol elkezdem a Macát, ha apa nem fújja le a dolgot. O a vizsgálata elott nem kezdi el, hogy az a természetes spermaállapotot mutassa.

M.
Móni
Monique

Monique!

Már bejelentkeztem hétfõre dokihoz, és akkor majd megtudom hogy mire gondolt. Én mondani fogom neki a MACA-t és el is kezdem jövõ héten. Nálunk csak én fogom szedni, mert a férjem ki van vizsgálva és a doki azt mondta, hogy tökéletes.De azt mondta a férjem, hogy ha kell beszedi õ is.
Érdekes, hogy nálatok apát még nem vizsgálták meg. Nekem egybõl ezzel kezdte a doki, hogy ki tudjuk õt zárni.Csak azután szedhettem a Clostit mikor kiderült, hogy rendben van.
Fogalmam sincs mi lesz velem.

Puszi

Andi
Andy

Andi!
Nálam gond volt, kimaradt a mensim, és nem lehetett eloször tudni, hogy babát várok vagy sem. Ezért velem kezdték a vizsgálatokat. Amikor kiderült, hogy nem elég jó a peteérésem, akkor kaptam a Clostit, mivel velem biztosan nem stimmelt akkor valami. Apát, ha minden igaz, kedd este nézik meg. Megkaptuk feladatba, hogy csüt. este lehet utoljára akció, keddig semmi.
Kiváncsi vagyok, mit fog mondani a dokid. Arra emlékeztesd, hogy eddig mi történt és még mi nem, nehogy kimaradjanak lépések.
Móni
Monique

Sziasztok!

Nálunk semmi hír, csak a várakozás.

Gratulálok Erika2-nek:-)))) a két csíkhoz!!!!!

Kicsiandi
Kicsiandi

Sziasztok!
Visszatértem közétek, épen és egészségesen tuléltem a három hetes távollétet.Remélem sok ügyes eredmény született az elmultidöben, és majd fog a következö hetekben is.
Még nem olvastam el semmit, igy igazábol ez csak egy bejelentkezés.Most állok neki a lemaradásomnak, szoval egy hét mulva talán utol érem saját magamKép
Jok legyetek, és minden jot kivánok!
Barbi, aki hazaért végre...
Barbi

Sziasztok lányok!
Én új vagyok ezen a helyen és érdeklődéssel olvastam leveleiteket,de végigolvasni nem bírtam őket.Egy cipőben járok veletek,mi is dolgozunk a 2.babán.Még csak egy hónapja,de én már most is csalódott voltam,hopgy megjött.Tudom,hogy ez hülyeség,de mégis.Szeretnék tavaszi babát,úgyhogy augusztusig adtam magunknak időt,addig valahogy össze kéne hozni.Segítsetek!
Na elég a hülyeségből.Azt mondjátok már meg nekem csitrinek.Mi az a Closti,meg a Maca.Milyen boszorkányos,relytéjes csodaszerek ezek?
Kíváncsian várom válaszotokat!
Klári

Sziasztok Lányok!

Hát én nem tudom mikor tudok legközelebb
jelentkezni itt,mert õrült sok a munkám.
De nem felejtkezek meg rólatok.

Klári!

Üdvözöllek itt körünkben. Biztos vagyok benne
hogy a legjobb helyre jöttél, ha segítségre
van szükséged.
A Closty az olyan bogyó, ami serkenti a peteérést,
vagyis abban a ciklusban amikor szeded több pete-
sejt is megérik és nagyobb az esély a terhességre.
A Maca is egy tbl., amitõl a lányok szerint
könnyebben lehet teherbe esni, de én még nem
szedtem nincs ezzel kapcsolatban tapasztalatom.

Majd próbálok benézni.
Velem nincs semmi különös, sokat voltunk együtt,
most már csak várni kell.

Pussz mindenkinek

Éva
Éva

Sziasztok!

Klári! Jó, hogy ránktaláltál. Kép
Mennyi idös a nagyobbik gyerköc?
Neked is hajrá! Kép

Nálam eléggé rosszul alakulnak a dolgok. Igaz, hogy a Closty termelt két tüszőt, de a hömérsékletem nem ment fel, tehát valószínüleg nem repedtek meg, vagy nem tudom, mi van.
Úgyhogy hiába volt az akció. Hétvégén már kedvem se volt hozzá Kép
Nem sok remény van.

Rita
Krita

Sziasztok Lányok!

Klári!

Üdv. a topicban. Ha csak 1 hónapja próbálkoztok akkor még nem kell elkeseredned. A Closti mint, ahogy Éva is írta a petérést serkenti és az orvos írja fel. A MACA Vibe egy perui gyógynövénybõl készült gyógyszer ami szintén peteérést vált ki, de ezt nem írja fel az orvos, hanem gyógyszertár-
ban kapható. Ha minden igaz én holnap kezdem el.
A lányok akik szedik többet tudnak neked mondani a hatásáról.

Rita!

Ne lógasd az orrod, még fel mehet. Mint már írtam én is szedtem Clostit, de nekem volt hogy a 18. napon ment csak fel a hõm és már a 13. napon megérett a tüszõ. Jó lenne ha ma is akcióznátok!Kép
Neked nem mondta a doki, hogy meg kell repeszteni?

Puszi

Andi
Andy

Szia Andi!

Akkor ezek szerint lehet csúszás??? Bár úgy lenne!
Ma reggel volt akció. Kép
El is késtem rendesen. Kép

A doki azt mondta, hogy injekcióvalmeg lehet repeszteni, de a PCO-m miatt ez könnyen vezethet hiperstimulációhoz, úgyhogy azt a lehetőséget tartogatjuk még.
Először megnézzük mire megyünk így.

Szia!

Rita
Krita

Sziasztok!
Szép jó hetet mindenkinekKép
Nekem már csak 4-et kell aludnom és otthon vagyokKép Bibibi! El sem tudom mondani nektek, mennyire boldog vagyok.
Talán ez a hihetetlen boldogság segit majd abban, hogy otthon megfoganjon végre a kis manónk.

Szurkoljatok, ma délután megyek vissza a dokimhoz, mára van kész a hormonvizsgálat eredménye. Az se aggasztana, ha kiderülne, hogy valami gond van a sárgatesthormon-termelésemmel, mert arra sima gyogyi van, nem?
És akkor végre nyugodtan belevághatnánk a babucivállalásba.

Annyira jó, hogy biztattatok, hogy a kis barna trutyi miatt érdemes hormonvizsgálatot csináltatni. Köszi nektekKép

A ciklusomat módositanom kell a táblázatban, mert a pénteki min. vérzés után egész hétvégén nem jött meg, már kezdtem reménykedni, de ma teljes erövel itt van, szóval ma van az 1. nap.

Nektek hány napos szokott lenni az ovul. utáni idöszak a mensiig?

Akinek van barna trutyija a középidöben, az ovul. elött, ovul.-kor vagy utána szokta ezt tapasztalni?
(Van egy olyan sejtésem, hogy nekem ovul.-kor jelentkezik a barnaság, ugyanis visszanéztem februárig a "naplómat" és mindig annak a megjelenésétöl jött meg a mensim 16-17 napra. Ja és elötte 2 nappal érzem a petefészek feszülést.)

Csajok mi erröl a véleményetek?
Azért fontos, hogy az ehavi akcióhalmokat jókor idözitsük. Eddig ahogy elnézem az elözö teóriám szerint mindig rosszkor voltunk együtt.Kép
De majd mostKép

Itt a lista:

Jázmin: 4 c 38(?) cn Pécs 22 év
Boglárka: 5 c 29 cn Györ 24 év
Száva: 3 c 29 cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 4 c 28 cn Budapest 32 év
Ildi:2c 20 cn 21 év
Monique: 9c/11hó 19 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 18 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 17 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 15 cn Budapest 31 év
Kriszti 10c 14 cn Galgamacsa 29
Andi: 10 c 5 cn Szeged 30 év

Remélem jó igy a lista, Jázminnak azért irtam kérdöjelet a ciklusnap mellé, mert nem tudom, hogy most akkor megjött-e neki. Majd javitja, ha újra lesz. Remélem, nem kellKép és 2 csikot fog bejelenteni.

Pusszantás Zsófi
Zsó-fi

RitaKép
Jól tettétek, semmit nem szabad a véletlenre bizni.
Szerintem akkor a legvalószinübb a sikeresség, ha 2 naponta vagytok együtt. Semmi ne szegje kedved, nem lehet tudni, éppen melyik együttlét lesz a nyeröKép
Nagyon szurkolok, hogy sikerüljönKép

Lányok kellenek az új kismamák!
Bogi, Kicsiandi, Száva: Most értetek lehet izgulniKép HajráKép

Pussz megint: ZSófi
Zsó-fi

Rita!

Ez lehet, hogy a Clostitól van, hogy késõbb megy fel a hõd. Nekem meg kellett repeszteni a 15. napon a tüszõt, mert magától nem akart. Majd megnézem, hogy ebben a hónapban nekem mikor megy fel, így hogy már nem szedem a Clostit.
Ne izgulj!

Zsófi!

Én is ma megyek este a dokihoz. Kiváncsi vagyok mit szól a MACA-hoz!
Te nem kérdezed meg tõle a MACA-t?
Én még eddig nem tapasztaltam az ovulációkor a barna trutyit. Ez mitõl van?

Puszi

Andi
Andy

Sziasztok lányok!

Jót tett egy kis pihenés, de most rengeteg dolgom van, úgyhogy rohangálok, mint mérgezett pók a falon.

Zsófi,
a barnás nekem a 10. nap környékén kezdödik és 2-4 napig tart, attól függ milyen éppen a hormonháztartásom. Ez a tüszörepedés elött van nekem, de nálad lehet, hogy máshogy vannak a dologok.

Bocs, hogy kételybe hagytalak titeket, azt hittem egyértelmüen leírtam, hogy a szerdai barnás elöjel után csütörtökön beütött a bizonyos :-/, azt írtam meg akkor.
Azért jó volt a reménykedést olvasni.Kép

Ildi: 2c 20 cn 21 év
Jázmin: 4 c 5 cn Pécs 22 év

Ildi,
milyen városban élsz? - a lista miatt

Mindenkinek drukk és mindent bele, majd jövök, ahogy tudok.Kép

És bátran tudom ajánlani a pár nap kiruccanást és topic nélküliséget mindenkinek, aki éppen el van keseredve. Én el is felejtettem a hétvégén a gondjaimat.KépKép

Optimista-pistaság hajráá!Kép

Puszi
Jázmin

Andi,
kétféle barnaság van. Az egyik egy pici, amikor a tüszörepedés van. Legalábbis azt írják a szakkönyvek, hogy ilyen lehet, de nekem ilyen nincs és az ismeröseimnek sem, de létezik ilyen.
A másik, amikor valami gond van azt jelezheti (például a savassággal van gond, gyulladás van...), ha csak egy ciklusban van és de akinek minden hónapban van, ez álltalában a hormonzavar miatt van. Nem müködik rendesen a hormonháztartás, ezért pár napig van ilyen a ciklus elsö felében.Sok mindent jelezhet.

Valaki aggódott múltkor, mikor folyadékot találtak benne (nem a petefészekben lévö cystára gondolok), írtam akkor, hogyha több tüszö reped meg egy ciklusban, akkor lehet ilyen. Na nekem is ettöl voltak az erös görcseim ebben a ciklusban. A doki azt mondta, hogy nem müködik szimmetrikusan (nem müködik együtt) a két petefészek, és ha a 2 tüszö egy ciklus alatt különbözö idöben reped meg (mint nekem az egyik a 13.nap körül, a másik a 20.napon), akkor keletkezhet ilyen folyadék a hasüregben, ami álltalában felszívódik. Szóval ez volt valakinek még itt, meg most nekemis. Bár nekem 2 hónapja is ilyen volt, mert nem értem a szervezetemet, mindig 2 tüszöm érik egy ciklus alatt gyógyszer nélkül.

Szerintem a magyarázatokat össze kellene gyüjteni, mert például én a PCO-ról és a sárgatest elégtelenségröl és a barnásról már kb 10x írtam és újra, meg újra megkérdezi valaki, szóval összekellene szedni, hogy ne kelljen mindenkinek egyeséve ezt leirogatni. Mint azt is, mi az a Closti...
Jázmin

Sziasztok!
Kedves Jázmin, Cincérke, Éva, Kriszti!
Nagyon köszönöm a szoritást! Hát, itt vagyok újra! Kép Kép Kép Még nem tudtam mindent elolvasni, de azt már látom, hogy amig én a kórházban eldöntöttem, hogy a "piheno idoben" kipróbálom a Maca Vibe-t addig itt többen már meg is tettétek! Kép Kiváncsian várom az eredményeket! Kép
Jázmin! délután emilezek!
Puszi mindenkinek, Szonja
Szonja

Jázmin!

Az a múltkori én voltam. Nekem volt, hogy több tüszõ megérett és a doki egy 2 mm-es méhüregi folyadékárnyékot látott. Ezt csak ultrahang mutatja ki, hogy eltünt-e? Hát nagyon remélem, hogy már nincs ott.

Én akkor jól értelmeztem, hogy megjött neked. Szóval akkor egyformán haladunk. Te nem akarod szedni a MACA-t?

Puszi

Andi
Andy

Sziasztok lányok!
Hát sajna újra itt vagyok köztetek...((((
Emlékeztek még rám?
Május elején ujjongtam itt, hogy kismama vagyok, de csak 9 hétig voltam boldog.Kép

Néhány hónap pihenõ után megint kezdhetjük újra az egészet.

Lécci vegyetek fel a listára! Köszi.

Megpróbállak elolvasni titeket,
addig is mindenkinek sok sikert!!!

pussz,
Ancsi
Ancsi

Sziasztok lányok!

Én is hőmérőzök, egyenlőre még nem esett vissza a hőm, remélem nem is fog. Peteérés előtt 36,0 volt, most már annak kb. 8 napja, néhány nap mérés kimaradt, de múlt héten csütörtökön 36,7 volt, és ma reggel is ennyi volt. Ugye nem feltétlenül kell 37 fölé mennie? Még van egy hetem aztán kiderül sikeres volt-e valamelyik akció. Kép

Zsófi!

Mi is 2 naponta voltunk együtt középidőben, remélem sikerrel!

Jázmin!

A listához: Szekszárd (bocsi ezt elfelejtettem megadni).

Ildi
másikildikó

Sziasztok lányok!

Ancsi, köszöntlek téged. Most mégjobban fogunk neked szorítani, mint a multkor, megigérem.

Lányok, nekem sincsenek jó híreim. Én kb. fél éve szeretnék babát, ezt tudjátok. És ebben a ciklusban a tegnapelött,tegnapi nap volt a célnap. A párom - szerintem egyébként tudat alatti tiltakozásból - megint bojkottálta pont ezeket a napokat.

Nem írtam nektek ilyesmit, kicsit szégyelltem is, de nálunk a szerelmeskedések régebben inkább más, kevésbé "fárasztó" módon zajlottak. A hagyományos szex ritka volt. A babához viszont ez kellene. És szerintem már ehhez is lusta.

Tehát, hogy ne szaporítsam a szót, összevesztünk, szerintem végleg. Remélem, kiheverem, és majd találok olyan férfit, aki ebben (is) partnerem. Azért olvasni foglak titeket, de jelenleg a babaprojekt "lezárva".

Mindenkinek a legjobbakat.
Puszi Lotti
Lotti

Lotti,
remélem nem bántalak meg, de én már akkor elhagytam volna, amikor elöször azt mondta, hogy vetesd el a babátokat. Most nagyon nehéz lehet, de hidd el jól döntöttél. Nekem is feltünt, hogy valahogy kihagyjátok a jó napokat a párod "jóvoltából". Úgyhogy nézz elöre, keress egy megértö párt. Ezek után csak jó jöhet.Kép

Andi,
igen, csak UH mutatja ki, de ne aggódj ez nagyon ritka kivétellel mindig felszívódik. Én jövö hétvégén megyek UH-ra, nekem is remélem addigra elmúlik.

Szonja,
végre itt vagy!KépKép

Ildi: 2c 20 cn Szekszárd 21 év
Jázmin: 4 c 5 cn Pécs 22 év

Száva, Boglárka,
hogy vagytok?
Jázmin

Ancsi,
én is emlékszek rád.Kép Add meg majd újra az adataid a listához, oksi?
Biztos vagyok benne, hogy az lesz a helyzet, mint Kingával.Kép Feliratkozott a listára és már terhes is lett rögtön. Úgyhogy iratkozz fel hamar, hogy hamar leszedhessünk.Kép
Jázmin

Kedves Lotti!

Döntésed természetesen magánügy, de ha nem gond elmondom a véleményemet.
A ,,párodat valamilyen szintem megértem, hiszen fordíott helyzetben /ha lehetne ugye ilyen/ lehet, hogy én is így reagálnék. Szerintem ő kiszolgáltatottnak és egy gyerekgyártó gépnek érzi magát, ezért bojkotálja a dolgokat. Kicsit könnyedebben kellene venned az egészet és megpróbálnod megbeszélni vele a dolgokat és újra elcsábítanod. A párodnak miért kell pl tudnia, hogy te hányadik napon vagy? Finomabban is meg lehet közelíteni ezt a dolgot. Egyébként ő akar babát? Mert ha nem akkor teljesen más a helyzet.Magamról annyit, hogy Barbarának hívnak és hasonló cipőben járok ami a babaprojektet illeti. Remélem nem bántottalak meg hozzászólásommal nem ez volt a szándékom. A többieknek nagyon nagyon szurkolok.
Névtelen

Bocs Lotti neked is nagyon szurkolok ez kimaradt. Remélem kibékültök.

Sziasztok
Barbara
Névtelen

Sziasztok Lányok!

Nagyon sok volt a dolgom ,zsufolásíg tele vagyok munkával,és a tanulással.
Aránylag jól vagyok.Elfogyot a maca-vibe és holnap elkezdem a következő adagot.A hónap végén megyek dokihoz, majd kiderül mi van.

Jázmin!ugye nem vagy szomorú?-tudod nem szabad feladni!!!!!!

Ancsi!
nagyon sajnálom ami veled történt,sajnos én is átestem rajta,de nem szabad feladni!
leközelebb majd sikerül.

remélem ha legközelebb olvaslak benneteket már több kismama lesz.
mindenkinek mindent bele!!!!!
boglárka
boglárka

Sziasztok!
Köszi a kedves fogadtatást Andy,Krita,Éva és persze az infókat.Mostmár csak azt nem értem,hogy mik ezek a listák?A kisfiam akibe "szerelmes vagyok"2 és fél éves,Bánk a neve és tündéri szövege van.És a tieitek?Fiúból,vagy lányból vannak?Hányan vannak?Hány évesek?stb...
Olvasgatva a leveleiteket van egy gondolatom.
Egy kicsit úgy érzem,hogy néhányan ezekkel a mesterséges szerekkel és számolgatásokkal túlerőltetitek a babagyártás témáját.Bár nem tudom ki és milyen régóta próbálkozik sikertelenül,de hogyha nagyon akaják akkor kialakul egy pszichés gátlás ami hat a peteérésre, gátolja az orgazmust is és nehezebben jön össze a baba,mint a spontán kiadós szeretkezé-seknél.Lehet,hogy tévedek,és kérlek ne sértődjetek meg,de nekem ez a véleményem és sokaktól hallottam már ilyen jellegű tapasztalatokat is.Amikor már feladták,akkor jött össze.Inkább örömszerzés céljából szeretkezzetek apucival és ne a babagyártás szándéka irányítsa az aktust.
Nemrég olvastam egy cikket a SHAPE című női magazinban arról,hogy Amerikában végeztek egy kísérletet 213 25 és 35 év közötti gyermekre vágyó nővel akik közül-a próbálkozások során-mindössze 30% esett teherbe a ciklus termékenynek mondott 10. és 17. napja közötti hat nap alatt,miközben 70%-uknál ezen kívül eső időszakban történt meg a fogamzás.Befejező mondatként ezt írja a cikk,idézem:
"Azon párok akik gyermekáldásra vágynának,felejt- sék el a naptárt és szeressék egymást spontán,egy héten akár 2-3-szor is!"
Mondom lányok,nem akarok én semmi jónak az elrontója lenni,és tényleg ne sértődjön meg senki ezen,lehet,hogy ha fél év múlva is üres hassal bambulok ki a fejemből akkor másként fogok gondolkozni ezekről a "gyerekcsináló csodasze-rekről"számolgatásokról,hőmérőzésekről,de addig hadd bízzak mindent a természetre,és szerintem aki nem régóta próbálkozik az is tegye ezt!
Sok sikert,éljen a szerelem!!!
Üdv:Bánkanyuka.
Bánkanyuka

Sziasztok!
Végre utol értem magam, és végigolvastam az elmult idöszak termését.(Látom, van egy névrokon is, Barbara, nem összetéveszteni velem!!!!)
Volt három csodálatos hetünk Magyarországon, ahol csupa szeretet várt minket. Fogalmam sem volt a ciklusomrol, a napokrol, igy ez a honap ugy telt el, hogy ugyan tettünk az ügy érdekében, de abszolut semmi tudományosságot nem vontam be. Ma megmértem a hömet, csak 36,4 volt, igy talán nem ez lesz a nyerö honap. Sokszor az a bajom, hogy tul hosszuak a ciklusaim, lehet megint ez lesz. Hamarosan megyek egy uj dokihoz, remélem ö többet fog tudni segiteni nekem.
Olvasom a Maca Vibe csodaszert, kár ,hogy nem irtátok hamarabb, vettem volna otthon, itt Kanadában nem tudom, lehet-e kapni.
Az adataimat megadom, bár nekem nincs mindig ciklusom, és ami van, az is elég össze-vissza megy, tehát nem nagyon mutatja a normális adatokat.
De ime:4c, 27 cn, Calgary, 26 év Kérem szépen, valaki pakoljon be...
Egyelöre ennyit irok, azt hiszem én mostanában csak olvaslak benneteket, mivel semmi különös nem történik még az elkövetkezö napokban. Ha lesz valami, majd megint irok!
Sziasztok, és hajrá elöre a csikokért!!!
Barbi
Barbi

Jó reggelt!

Kedves Lotti!
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veletek, de hidd el, hogy megtalálod a gyermeked lelkes apukáját!!Kép

Jázmin!
Szóval az adataim megint:
27 éves vagyok, Adácson élünk, a többi adatom egyelõre hiányzik, ugyanis a 'befejezés' június 2-án volt, úgyhogy nem tudom, hogy hányadik ciklus, hányadik napja.
Ha újra megjön, majd onnan számolom.

Kinga kismama megint???
Hát ez nagyszerû!Kép

Egyébként úgy gondoltam, hogy mindenképpen szerét ejtem különbözõ vizsgálatoknak, aztán novemberben talán befejezem végre a fõsulit, és meglesz az államvizsga.
Aztán jöhet a babaproject!))))
(Addig sem teszünk ellene, hogy ne legyen!)

Itt fogok szorítani nektek!Kép

Pusszantás,
Ancsi
Ancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?