Sziasztok!
Szép jó hetet mindenkinek
Nekem már csak 4-et kell aludnom és otthon vagyok
Bibibi! El sem tudom mondani nektek, mennyire boldog vagyok.
Talán ez a hihetetlen boldogság segit majd abban, hogy otthon megfoganjon végre a kis manónk.
Szurkoljatok, ma délután megyek vissza a dokimhoz, mára van kész a hormonvizsgálat eredménye. Az se aggasztana, ha kiderülne, hogy valami gond van a sárgatesthormon-termelésemmel, mert arra sima gyogyi van, nem?
És akkor végre nyugodtan belevághatnánk a babucivállalásba.
Annyira jó, hogy biztattatok, hogy a kis barna trutyi miatt érdemes hormonvizsgálatot csináltatni. Köszi nektek
A ciklusomat módositanom kell a táblázatban, mert a pénteki min. vérzés után egész hétvégén nem jött meg, már kezdtem reménykedni, de ma teljes erövel itt van, szóval ma van az 1. nap.
Nektek hány napos szokott lenni az ovul. utáni idöszak a mensiig?
Akinek van barna trutyija a középidöben, az ovul. elött, ovul.-kor vagy utána szokta ezt tapasztalni?
(Van egy olyan sejtésem, hogy nekem ovul.-kor jelentkezik a barnaság, ugyanis visszanéztem februárig a "naplómat" és mindig annak a megjelenésétöl jött meg a mensim 16-17 napra. Ja és elötte 2 nappal érzem a petefészek feszülést.)
Csajok mi erröl a véleményetek?
Azért fontos, hogy az ehavi akcióhalmokat jókor idözitsük. Eddig ahogy elnézem az elözö teóriám szerint mindig rosszkor voltunk együtt.
De majd most
Itt a lista:
Jázmin: 4 c 38(?) cn Pécs 22 év
Boglárka: 5 c 29 cn Györ 24 év
Száva: 3 c 29 cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 4 c 28 cn Budapest 32 év
Ildi:2c 20 cn 21 év
Monique: 9c/11hó 19 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 18 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 17 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 15 cn Budapest 31 év
Kriszti 10c 14 cn Galgamacsa 29
Andi: 10 c 5 cn Szeged 30 év
Zsófi: 4 c 1 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Remélem jó igy a lista, Jázminnak azért irtam kérdöjelet a ciklusnap mellé, mert nem tudom, hogy most akkor megjött-e neki. Majd javitja, ha újra lesz. Remélem, nem kell
és 2 csikot fog bejelenteni.
Pusszantás Zsófi