Forti!
Jó megoldás, szerintem azért most már müködni fog. Jól is jön, hogy van segitség a közelben. Bár lehet, hogy most nem nem hivtok annyi embert, viszont van egy másik ütközöpont: gyereknevelés. Türelem az biztos kell hozzá!
Védönö: Azért én annyit megengedtem volna magamnak, csendesen megjegyezve, hogy valaki szinte mindig otthon van... Bár az biztos, hogy ha ilyen, akkor ezt a többi anyuka is tudja.
Egyébként többen is vannak, akik ide nem irogatnak, de pl. a friss babákba vagy más topicokba igen. Nagyon sajnálom pl, hogy Áfonya nem szokott nekünk is irni (pedig kitartóan benne van a táblázatunkban, hátha
), olyan sok helyen felbukkan...
Dió!
Biztos, hogy Petin az oltási tünetek jönnek ki? Nátánnak semmi baja, igaz, hogy még csak 3 napja kapta.
Gumicukor!
Biztos van benne valami, hogy a hozzáálláson sok minden függ. Csak azt nem tudom, nekem mennyire menne, azért most már elég régóta külön élünk, és ráadásul elég messze.
Ök meg megszokták a nyugalmat, ami az én két gyerekem mellett biztosan nem lenne. az alpjáratú gyerekem is annyi zajt tud csapni, ráadásul nekem sokszor fel sem tünik, ha valami nem teljesen úgy megy, ahogy kellene (mondjuk hozzányúl valamihez, amihez szerintem miért ne, de esetleg a felmenöm szerint az nem szabad). A mostani lakásunk teljesen gyerekbarát (minden "gyerekmentes" szekrényen gyerekzár van, nincsenek apró mütyürök), max. olyan dolgokkal lehet kiakasztani engemet is, ami azért nem való (pl. összefirkálni a falat ceruzával). Persze ezeket egy együttélés során máshol is meg lehet csinálni.
De az biztos, hogy könnyebb úgy nagyon jól meglenni, ha csak egy-két napra látogatunk el hozzájuk. Nagyon sokan választják a együtt lakást egy házépités/felújitás kapcsán, de lehet, hogy mi inkább az albérletet választanánk, még ha költség is, a nyugalom érdekében.
Ja, és az sem mindegy, hogy mekkor házban/lakásban kell együtt élni. Ha csak 3 szoba jut 7 emberre (ez lenne nálunk apukáméknál) vagy egy hatalmas ház.
Egyébként a hozzáállásukkal semmi gond, általában nem szóltak bebe a dolgunkba, vagy ha mégis, akkor is egyáltalán nem bántóan és csak segitö szándékkal.
Judy!
Olajozd be babaolajjal pár órával a fürcsi elött, aztán ha felpuhult (és ha hagyja
), fésüvel óvatosan le lehet szedni.
Nem baj, ha gyakorolja magát a mászásban, az is nagyon fontos, elöbb-utóbb el fog indulni.
Kataa!
Hurrá
!
Panda!
Járt már nálunk úgy, hogy a párom hozta el (én kicsi babával nem megyek rendelöbe, föleg ilyen idöben (el is szörnyedek, amikor 2-3 hetes csöppségeket látok a rendelöben, mégha az egészséges rendelésen is, mert ki tudja, melyik felnött mennyire józan gondolkodású, és nem viszi-e be a picit beteg gyereket vagy akkor, ha ö esetleg beteg). Meg többször voltunk nála a lakásán.
A költözést ugyis a környékre tervezzük (most Dunavarsány van képben telekileg (4,5 M: 800 nm, kiparcellázott, közmüvesitett, közvilágitásos utcákkal, 70 %-os beépitettségnél az önkormányzat aszfaltoztat), ami még innen a házunktól 6 perc, ugyhogy nincs messzebb), de azért majd helyben is nézek orvost. De az biztos, hogy nekem is kell autó!
Igen, a beszélgetés a ott volt, de persze nagyon nem is csodálkoztam... Az a baj, hogy az nem elég, ha nem mond ellent, hisz nagyon sokszor épitö tanácsra lenne szükség.
Akkor Ádám is olyan sokszor szopizik. Pont most akadtam egy kicsit ki a fiamra (persze nem ténylegesen
), mert újra bevezette a 1,5 óránkénti szopit, pedig már volt olyan, hogy napi kétszer, max. 3-4-szer kellett neki. És biztosan nem éhes, met olyan is van, hogy eszik, iszik (nem anyatejet) rendesen és után eyg fél órával jut eszébe, hogy ö most szopizni akar.
Szavak: nálunk újak az apa teljesen tisztán, Nen (Beni), tuta (kutya), tata (kaka, amit persze nem arra, hanem a popsitörlöre
használ), tede (ez minden szörmejátékállat (maci, róka, nyuszi)).
Banyóci!
5 óra alvás????? Nem adnál át belöle
?
Megosztanám a két gyerek között, végre lenne egy kicsi nyugalmam.
Rit!
. A párod nem próbált beszélni vele? Ennyiért újat is lehet venni bárhol Bp-n.
Beszti