Sziasztok!
Benszi, nagyon sajnálom a nagyidat
és jobbulást kívánok a húgodnak! Szegény, tényleg nehéz heted volt... Az ikrek egyre szebbek, nőnek, mint a gomba!
Vicuska, kitartást a sporthoz! Én is nagyon várom már, hogy újrakezdhessem! Rami jól elvan a háztartási hulladékkal, nekem mindig gyanús volt, hogy fölösleges drága plüssökre költeni
Lukrécia, Falatka szemei csodásak!
Juci, a csajszik tényleg hihetetlen sokat nőttek, nagyon édesek! Ezt irigylem az ikresdiből, amikor a két baba már "számontartja" egymást
Zuzmó, köszi, hogy leírtad a tapasztalataidat! Rá kellett jönnöm, hogy egész jó vagyok, már mindent beszereztem az általad felsoroltak közül (kivéve a textilpelust, ahhoz elcipelem magammal a pasimat... már nem szívesen cipekedek...) Jázi nagyon szép
Bibar, Olivér nagyon édes ebben a zöld füles melegítőben!
Rékaróka, jó a nyugágyatok, Kiskakukkon látszik, hogy élvezi
Timy, szia! Tényleg nem szép, hogy eddig dugdostad előlünk Nórit, nagyon édes!
Fiona, jó, hogy írtál, gyere gyakrabban! És hozz képet! A lábadat ne bándd, én a bikinivonalammal nem tudok már mit kezdeni, nem látoooom
Másra meg nem bízom. Marad az ősasszony-dizájn.
Estrella, nagyon szép a hajasbabád
Motné, a képeken Krisztina nagyon szelídnek tűnik, jó a marketingje
Csibe, köszi a híreket Tiniről... beleborzongtam, szörnyű lehetett szegénynek
Örülök, hogy már jól vannak mind a ketten!
Lexi, én egyszer Popper Péter előadásán voltam, ő is ugyanezt mondta, mint Elvira... Hát, én nem tudom elképzelni, hogy valaha megüssem a gyerekemet, ez biztosan azért van, mert én a szüleimtől még egy fenékreverést sem kaptam. Mondjuk én egy abnormálisan jó gyerek voltam, a párom meg egy csibész, szóval ő kapott néha a popójára egy-két figyelmeztető paskolást. Pofont viszont ő sem, soha.
Zsókuci, amit leírtál, az szinte szóról szóra ugyanaz, amit én írhattam volna... ha nem így alakul az életem, nekem sem lett volna más választásom, mint felmondani. Jól tetted! Nem szabad beletörődni a rosszba, jól néznénk ki, ha hagynánk, hogy a meló elrontsa az életünket. Sok sikert az új munkahelyedhez, majd írj, hogy mivel foglalkozol!
Gabicsibe, örülök, hogy minden oké
Képzeld, legutóbb Gábort is normális méretűnek mérte a dokim, pedig tudod, ő is nagyobb volt két héttel az előző mérésnél. Furcsa dolgok ezek, szerintem is eléggé pontatlan az ultrahang.
Mamm, hát, az egészségügyről jobb nem beszélni. Az a lényeg, hogy meglesz az az ultrahang és megnyugodhatsz. Épp mostanában gondoltam rá, hogy a multkori talin kb. annyi hetes terhes voltál, mint most mi. Hogy szalad az idő!
Agnese, döbbenet, mekkorát nőtt Milán! Alig várom, hogy láthassam élőben
Boldog szülinapot! Ami a játszócumit illeti, nálunk az egész család cumiellenes, szóval nem valószínű, hogy ráfanyalodunk. Abban a "nemjuteszembeaneve" ajándékcsomagban, amit egy kupon ellenében adnak, és többek között a PhotoHallban lehet kiváltani, van egy cumi, abban az esetben, ha minden kötél szakadna, előkapjuk azt. De alapvetően nem erre szeretnénk berendezkedni.
Kismamák, ti is sokat keményedtek mostanában? Nem tudom, mi van, két napja mintha többször fordulna elő, mint korábban. Igyekszem sokat pihenni, de azért idegesít kicsit. És mindez a magnézium ellenére...