Új privát üzeneted érkezett!

Share
Szólj, ha találsz valami jó kerékpárülést! Én is keresek, valahol láttam egy jó kis honlapot, majd megnézem és megosztjuk egymással az infókat. Ok? Mi Apával sokat sportoltunk úgy, hogy én futottam ő meg velem tekert vagy ketten tekertünk. Most már királylányt is bevonnánk a közös sportolásba és világot is látna.

Kép

Kép
motné

Sziasztok,

Tini31 üzenetet küldött Nektek:

"Sziasztok csajok!! Nos nagyon magas lett a vérnyomásom, így szept. 13-án megcsászároztak, mert már én is veszélyben voltam! 3 hónappal és 5 nappal előbb született Richikénk, és január 24-én hozhattuk haza! Minden nap rémálom volt, azzal ébredtünk, hogy telefon Pestre, mivel nem lehettem bent vele, és hogy mit mondanak, majd minden áldott nap irány fel!

Már 6 hónaposak múltunk, de úgy nézik, mintha dec.-ben születtünk volna! Rengeteg pénzbe volt, és van is változattlanul, de MAKK EGÉSZSÉGES, és már itthon van!
Tudjátok lányok én sem ember sem semmi nem voltam ezalatt az idő alatt! Senkivel sem tudtam volna nyugodtan beszélni, egész családom ki volt készülve!
820 gr., és 36 cm. a születési adatok, de már 5130 gr. és 67 cm.!
Idő kell mire behozzuk a kortársainkat, de a lényeg, hogy nincs semmi gond!
Tudjátok nehéz volt, nem kívánom senkinek, de legalább nekünk nincs semmi bajunk!
Rengeteg mindent láttam fent Pesten, és sírtam a többiekkel amikor úgy alakult!
De már halványulnak a képek, de elfelejtetni csak babykénk tudja majd!
Tényleg ne harizzatok amiért eltűntünk, de remélem megértitek!
Mindenkinek millió puszika, és jó pocakosodást, és sok szerencsét akik még előtte állnak!"

Kép

csibe
csibe32

Zuzmó,
Köszi a tanácsokat, nagyon jól jönnek, legalábbis nekem! :wink:

Bibar,
Az a huncut kis mosoly, zabálnivaló! :D

Sharon,
Mit mondott a doki? Remélem lesz valami megoldás.

Réka,
Jó a hintázós kép, látszik hogy élvezi!

Timy,
Nagyon szép a kis tündérkétek! De jó kis szerkói vannak, nagyon vagány kis csajszi! :wink:

Gomba,
Gyönyörű ez a vers!!!!

Motné,
De aranyos Krisztina királynő, ahogyan ölelgeti a macit!

Csibe,
Köszi az üzit!

Tini,
Hűű, nagyon sajnálom amin keresztül kellett mennetek, nagyon nehéz lehetett. De a lényeg, hogy mindketten egészségesek vagytok, és Richike szépen növöget! Gratulálok hozzá! Vigyázz magatokra nagyon!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Motné, v.szeg innen rendelünk:

http://www.pilissport.hu/index.php?cPath=139

Kép
Kép
share

Tini, sajnálom a történteket! Örülök, hogy egészségesek vagytok, és, ha lesz időd, gyere! Várunk benneteket!

Kép
Kép
share

Sziasztok!!
Hihetetlenül szépek a gyerekek!

Gomba
Ez a dédike külön ajándék lehet. Benedek annyira szép kisfiú, ha lenne menyasszony, akkor lecsapnék rá........

Luki
Falatka is csodaszép a hatalmas szemeivel. Bibar Olikája oltalmazó kis kezei között simán el tudom képzelni. :lol: Nagyon édik!

Juci
Csak ismételni tudom magam: a lányok édi kis Tündérek. Örülök, hogy személyesen is megcsodálhattam őket, ha csak egy pillanatra is.

Estrella
Neked írogatok és türelmesen várom a válaszokat.

Share
Örülök hogy meggyógyultatok. Most olvastam Lux Elvirától egy nagyon érdekes és jó könyvet és ő is azt írta, hogy semmi nem olyan hatásos, mint egy- két elcsattanó pofon. Akkor ledöbbentem, de azóta is gondolkodom azon, amit írt.

Képzeljétek!
Ma egy éve volt a leszívásom..................
Vendég

Sziasztok,

Ismét elnézést kéréssel kezdem levelemet :oops: hű, ez már tök ciki :lol:
Szóval az eltűnésemnek több okai is van, egyrészt egy ideig úgy éreztem (megint), hogy nincs helyem a topikban, mert még mindig nagyon messze vagyunk az újrakezdéstől, másrészt meg nagyon sokat is dolgoztam, és oktattam is, szóval nem teltek unalmasan a hétköznapjaim. Hétvégeken általában mentünk valahová, vagy jöttek hozzánk, szóval pörögtek az események, és a napok-hetek.
Viszont ma, majd’ 5 év után beadtam a munkahelyemen a felmondásomat. Nehéz döntés volt nagyon, de úgy érzem, hogy meg kellett lépnem, mert kezdtem egészségileg is, és idegileg is teljesen rámenni a dologra. Ennyit meg nem ér meg semmi. 2 hét a felmondási időm (mert szerencsére közben volt egy munkaerő-kölcsönző váltás, és így nem 1 hónap :wink: ), biztos nem lesz egyszerű ez a 2 hét, de utána kezdek az új helyemen, ami ugyan jóval kevesebbet fizet, de egy elég nyugis, stresszmentesebb meló lesz. Messzebb is lesz (jó, most nagyon közel dolgoztam), de szerintem ennyit megér, hogy ne legyen minden nap gyomoridegem, és sírógörcs-közeli állapotom. Nehéz az elválás, mert az elmúlt 5 évben sok mindent elértem, és nagyon jó a csapat, de a vezetőség egyre érdekesebben áll a dolgokhoz, és ebben már nem szeretnék asszisztálni. :roll:

Visszaolvasni már nem tudok – nincs erőm, álmos vagyok-, de holnap jelentkezem!

Sok-sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci drága
már megint el kell náspángolni téged :evil: :evil: számomra ennek a topiknak a lelke még mindig te vagy és te is maradsz :oops: :oops: ne irj ilyet,mert akármikor mész is vissza neked itt a helyed :wink: :wink: /szerintem ezt mindenki igy gondolja hidd el/!!!!!!!!!ügyes vagy a melóhelyváltással,többet ér a nyugalom mindennél,nem szabad egy meló miatt stresszben élni.szóval ügyi vagy nagyon :P :P :P

Lexi
de jó hogy irtál :oops: :oops: :oops: már egy éve volt,atyaég :oops: :oops: és hogy vagy?/mármint testileg//mert lelkileg gondolom :oops: :oops: :oops:

Tini
szegénykém,akkor neked nem volt egyszerü.a lényeg hogy már jól vagytok :oops: :oops:

bibar

Zsókuci

csak csatlakozni tudok barátosném véleményéhez,ne érezd így kérlek mert ez nincs így!!!!!Nagyon fontos része vagy a topiknak!!!!!!!!!!

Lexi

mesélj,olyan rég nem írtál.... :roll:

Tini

szörnyű történet,egyik barátnőm is a 25-ik héten szülte a 620 grammos kislányát és jól vannak,most közelítenek az 5 kiló felé :D Nagyon nehéz lehetett nektek.Raksz fel képet a kis hősről? :D

Motné

ezek az ölelgetős képek,meg kell zabálni :lol:

Kép
lukrécia

Zsókuci
Sok sikert kívánok az új mh-hez!Jól döntöttél!A talin meg kikapsz a butaságért!!Méghogy nincs itt helyed :shock: :shock:

Motné
Nagyon édes Krisztina,olyan jó érzés lehet mikor hozzátok bújik
így :D

Tegnap voltam uh-on,minden rendben volt,a méretek is a korának megfelelőek!Megnyugodtam végre,kicsit szorongva mentem a vizsgálatra.Anyósom kisért el és bejött velem,nagyon tetszett neki hogy láthatta az uncsiját élőben.Boti szokásához híven keresztbetett lábakkal pihent mint a nagyurak :D És most már biztos nem fog meglepetés érni a szüléskor,mert jól látható volt a kukaca is :D
gabicsibe

Mot Család:
Krisztina egyszerűen CSODÁLATOS! :D
Csibe (Tininek):
Örülök, hogy jól alakultak végül a dolgok és nincs semmi baj.
Lexi:
Nem kaptam üzit, így nem tudok válaszolni. :( Iwiw-re írtam neked.
Örülök, hogy írtál ide, ez jóóó.
Zsókuci:
Nem haragszunk amiért eddig nem jöttél, persze megértjük a dolgokat, és én is így döntöttem volna a helyedben, a stresszmentes melót választottam volna. :)
Ja, és itt a helyed köztünk ne hülyéskedj!

Csajok!
Dóri 80 g hízott 1 hét alatt. :shock: Nem kevés ez? Most lesz 2 hónapos holnap és 4660 g, 3500 g-mal született. :(
Vendég

Elnézést az OFF-ért, hátha valkit érdekel:

Sheila Kitzinger (1929), a szüléssel foglalkozó, világhírű kultúrantropológus, aki 1992-ben a magyar szülő nők, születő gyerekek és a bábák szülés körüli helyzetének humanizálására első lépésként megrendezett, Nemzetközi konferencia a születésről című konferencia egyik díszvendége volt, most ismét Magyarországra látogat.

Két előadást tart, egy könyve jelenik meg, amelynek bemutatóján részt vesz, dedikál. Az előadások szinkrontolmácsolással zajlanak. Az április 7-i konferencia akkreditálása folyamatban van szülésznők, bábák, védőnők számára. A belépőjegyek a helyszínen válthatók meg.

2008. április 5. 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Könyvbemutató és dedikálás Libri Mammut Könyváruház, 1024 Budapest, Margit krt. 87-89.

2008. április 6. 16 30-tól 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés helyzete különböző kultúrákban Előadás és beszélgetés
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 1500 Ft

2008. április 7. 9 00-tól 16 30:
A háborítatlan szülésről – kultúrák közötti megközelítés A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Konferencia
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 2500 Ft, illetve annak, aki pontszámot gyűjt, plusz 3000 Ft
További részletek a www.szules.hu oldalon.
judittka

Sziasztok,

Ahogy ígértem, itt vagyok újra :wink:

Bibar,
Köszönöm, amit írtál, nagyon aranyos vagy :oops:
Gyönyörű Olivér, egyszerűen el vagyok ájulva Tőle :D Kis husiiii… :D

Estrella,
Nagyon sajnálom, hogy kórházban voltatok :shock: Gondolom, hogy nagyon megviselt, de a lényeg, hogy minden rendben Dórival, aki nagyon szépséges! :D

Motné,
Édes vagy, én is nagyon örülök, hogy tudok menni, és újra találkozhatok Veletek! :D Kriszti annyira édibédi, szép kis csajszi! :D Nagyon jók a fotók! :D

Jerika,
Nagyon örülök, hogy végre jelentkeztél, és hogy minden rendben Veletek! :D Gratulálok, hogy kisfiatok lesz!

Lukikám,
Neked is köszi a kedves szavakat! :oops:
Jó olvasni, hogy milyen boldog vagy! :D Árad a soraidból! :D
Ez a tavaszi satyis Falatka-kép… áááááááááááá, iszonyat aranyos, megzabbantom!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Elan,
Puszi Nektek! :D Örülök, hogy sikerült megoldani a tali-kérdést! :D

Rebe,
Képzeld, még mindig állnak a kilók… igaz voltak mostanában kisebb kilengéseim, de azért izé, nem szép tőle, hogy nem megy lejjebb… Lassan a vonalzómat úgyis át kell kalibráljam, hogy máskor legyen a fogyi tervezett vége :wink: :lol: Mert ugye még ennek a 2x-esét akarom minimum leadni…

Share,
Nagyon sajnálom, hogy Máté újra beteg – bár remélem, azóta már jól van!!! Igen, szerencsére teljesen jó lett a pajzsmirigy eredményem (tegnap előtt lett meg :shock: ).

Gomba-család,
Egyszerűen kééész vagyok ettől a szuper kispasitól :D Megértem, hogy Gomba-papának ez a kedvenc képe, tényleg szuper! :wink:

Benszi,
Szívből sajnálom, hogy elvesztetted a Nagyidat :cry: :cry: :cry: Őszinte részvétem!
Tesód remélem, hogy már teljesen jól van!
Meseszépek a gyerkőcök, és milyen nagyok már :shock: :lol:

Sharon,
Sajnálom ezt a bal cicis problémát… :roll: Remélem, azóta már jobb a helyzet! Kitartás, ne add fel, és próbálj nyugodt lenni, mert nagyon megérzik a csöppségek, ha idegeskedsz emiatt… bár gondolom, hogy nagyon kivagy… Puszi!

Judit,
Hű, mekkorák már a csajaid :D Nagyon aranyosak!!! Hogy vagytok amúgy?

Vicuska,
Utólagosan is boldog félévességet Raminak! :D Nagyon szépséges kisleányzó :wink:

Réka,
Nagyon édes a kis macikád :D Örülök, hogy jól vagytok!

Timy,
Tündéri Norcsi! :D

Fiona,
Jó, hogy jelentkeztél kicsit :wink: Mesélj majd, és próbálj ne eltűnni :D

Csibe,
Köszönjük, hogy Tiniékről hozták híreket.
Tini: sajnálom, hogy ennyi mindenen kellett keresztülmennetek… Ez nagyon kemény időszak volt, de a lényeg – és semmi más nem számít-, hogy most már minden rendben van! Richi egy kis hős, és iszonyat büszke lehetsz magatokra, hogy ezt így végig tudtátok csinálni! Várunk vissza a topikba, és várunk a kis hősről képeket is! :D

Gabicsibe,
Köszönöm, nagyon aranyos vagy! :D Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! Képet nem kaptál Botiról?

Zuzmó,
Hogy bírod a pocakot? Kérünk Jáziról képet :wink:

Napcsi???? Többiek? Hahó! :D

Később dobok még egy táblát is :oops: :oops: :oops: :P
Puszi addig is mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Motné,Sharon!

Úgy látszik a problémánk kor függő. Nálunk is ugyanez megy Jázival. Próbálgatja az akaratát, hogy meddig lehet elmenni. Felmászik mindenre és amikor szívbajt akarok kapni, akkor Ő csak vigyorog és csak azért is csinálja. A kanapé karfáján állva az akvátiumba kapaszkodik, vagy a fotel karfájára ül ahonnan a legkönnyebb egy hátast dobni. HA leveszem és nem engedem vissza persze üvöltés van, ugyanez ha valami olyat sikerül megkaparintani amit nem szabad( mindíg azt hiszem, hogy elpakoltam jól, aztán kiderül, hogy mégse) és elveszem tőle, még az is előfordult, hogy mérgében odacsap egyet - szerencsére ez nagyon ritka.

Én azzal próbálkozom ilyenkor ami az ovisoknál beválik, hátha nála is
- egyrészt próbálom nem nagyon mutatni, hogy majd frászt kapok, azt viszont igen, hogy szomorú vagyok amiért ezt csinálja. Amint abbahagyja, megdícsérem , megölelem és kimutatom, hogy örülök.
- illetve a hangszínemmel és az arckifejezésemmel igyekszem megértetni vele ugyanezt .

Persze ez sem tuti recept, szerintem olyan nincs is és nem is válik be mindíg. VAn hogy én sem állok messze attól, hogy a fenekére csapjak, de ennek nagyon próbálok ellenállni, olyan már megtörtént, hogy felemeltem a hangom. Apa rám is szólt :shock: , hogy ne kiabáljak.

Szóval egyálétalán nem egyszerű következetesnek maradni és nagyon kell figyelni arra, hogy a másik szülő is ugyanazt ne engedje vagy engdje, különben valakiből mumus lesz.

VAlamelyik nap nagyoon okos dolgot halottam a tv-ben Dr. Raschburg Jenőtől rosszalkodás témába. Sokszor a gyerekek azért csinálnak ilyeneket, hogy felhívják magukra a figyelmet és foglalkozzanak velük, mivel amikor csendben van és jól eljátszik akkor többnyire nem figyelünk annyira rájuk, "örülünk", hogy nem kell velük foglalkozni.
Ha ilyenkor is vesszük a fáradtságot és pozitív megerősításben részesíjük őket, talán kevesebbszer fordulnak a másik módszerhez.
Szerintem ezt mindenképp érdemes szem előtt tartani!
A másik a mit olvastam, és magvas gondolatnak tartom, hogy tökéletes anya nincs, elég jó viszont annál több. Ne legyünk maximalisták, ne akarjunk tökéletesek lenni, a gyerekünk nem arra vágyik, Ő beéri az elég jó anyával is. Ha folyamatosan érezteted vele a szeretetedet, akkor számíthatsz az övére is....

Hú most mennem kell, de talán még vissza tudok jönni okoskodni egy kicsit :lol:

Kép
Kép
zuzmó

Zsókuci!

Most látom, hogy írtál :lol:
Hát néha elég nehéz. Ott tartok, hogy mindentől ég már a gyomrom. Nehéz fordulni az ágyban, és időnként elég erőteljes rúgásokat kapok. A pocakom az előre felé nő, úgyhogy a köldököm már kiáll, pedig Jázival a 40. héten sem volt ilyen. Tök más most a hasam, de továbbra is imádom elcsípni a kisfickó sarkát, popsiját.
Friss kép most nem nagyon van a csajsziról, de keresek olyat amit még nem raktam fel.
Tegnap elkezdődött a nagy rumlizás,kicserélték az ablakokat a fürdőben és Jázmin új szobájában, ma egy ismerős van itt aki a vizesmunkákat csinálja, délután cserélik a kádat aztán jön a többi őrület, úgyhogy most azzal leszek elfoglalva, hogy amennyire bírom eltakarítsam a romokat.
Egyre inkább úgy érzem, hogy nem fogjuk végig kihúzni, hanem hamarabb jön Kristóf. Az igazat megvallva a 36. hét után én már nem bánom ha kibújik. Kicsi nem lesz az biztos. :lol: Jövőhét után megyek uh-ra, kíváncsi leszek mit mérnek.

na csúszok m osogatni, eddig el volt zárva a víz.
Puszi mindenkinek!

Ezeket nemrég nagyapa készítette!
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zuzmó

És a friss tábla! Ha valami nem stimm, szóljatok, javítom :oops:

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Benszi,
Őszinte részvétem a nagyid miatt... Húgodnak jobbulást! Te hogy vagy? Hogy bírod? Gyerkőcök nagyon helyesek!

Share,
Hol van a beígért kép a kendőről meg a nagyfiúról? De jó, hogy elkezdett beszélni! Gondolom nagyon édes, amikor formálgatja a szavakat, nem?

Sharon,
Javult a helyzet? Mi újság?

Ballagyo,
Hogy vagytok? Tudsz néha pihenni Soma babától? Beleolvastam a blogodba! Én is elkezdtem egyet, csak még kicsit formázgatni akarom, és utána közkinccsé teszem...

Luki,
Ez a sapis kép!!! Egyszerűen zabálnivaló a kiscsaj, azokkal a hatalmas szemekkel!!

Juci,
Milyen nagyok már a lányok! Kezdenek tiszta nőcisek lenni! A "Dorka babázik" képet jól meg kellett néznem, hogy megtaláljam rajta Dorkát! (Te honnan ismered Bogyeszékat? Láttam a blogjukon az egyik kommentedet.)

Vicus,
Rami csudaszép!!! Szép kis paraméterei vannak, látszik, hogy jól tartja az anyukája! Talira készülök én is, de majd meglátjuk odaérünk -e...

Bibar,
Milyen nagyfiús ez az Oli mosoly!?! Hát kész vagyok tőle teljesen! Gratula az átaludt éjszakához, kívánom, hogy minél több legyen belőle!

Réka,
Édes ez a Kiskakukk, aki már nem is olyan kicsi, igaz?

Timy,
Szépek vagytok! Gyere gyakrabban, és mesélj, mi van veletek?

Fiona,
De jó, hogy Te is jelentkeztél! Hogy telnek napjaitok?

Estrella,
Édes ez a szemöldökráncolós Dóra baba! Zsófi is rendszeresen csinál ilyent!
Sajnálom nagyon, hogy kórházban kötöttetek ki, képzelem, hogy megijedtél! Most már felejtsd el a rosszat, és örülj nagyon annak a kis gyönyörűségnek! Szerintem ne aggódj a gyarapodása miatt, lesznek majd olyan hetek, amikor meg olyan sokat fog hízni, hogy el sem hiszed!

Motné,
Ez a puszilkodós kép, áááááá, nagggyon édes!!!
Köszi a bíztatást, remélem tényleg kinövi majd ezt az esti nyafit... Szegény apát én is sajnálom, mert mire hazajön, gyakran neki is csak a hiszti jut.

Tini,
Összeszorult a szívem, míg olvastam, hogy min mentetek keresztül. Nagyon nehéz lehetett, de örülök, hogy most már minden rendben, és egészséges a kisfiú! Szépen behozza majd a kortársait meglátod!

Rebe,
most nézem a vonalzódon, hogy milyen szép neveket választottatok a csajoknak!

Gabi,
Örülök, hogy megnyugodtál! Már a 30. hét?? Húú, de repül az idő! Én is pont ennyi idős babás voltam, amikor az előző tali volt...

Zsókuci,
Én annak idején senkinek nem hittem, amikor azzal nyaggattak, hogy "hidd el a környezetváltozás jót tenne". De igazuk volt, amikor munkahelyet váltottam, minden megváltozott és rendeződött az életemben, sőt szinte még a próbaidőm se telt le, amikor kopogtatott Zsófi baba! Kívánom, hogy neked is hasonló változásokat hozzon az életedbe az új munkahely!

Zsófi baba lassan 2 hónapos lesz! Egyre ügyesebb, és okosabb, hatalmasakat nevet, és elkezdett kiadni különféle hangokat is, amiből az egyik - lehet hogy most még csak véletlenül - egy igazi kacagás volt! Van egy babamasszázs könyvem, abból csinálgatunk néhány gyakorlatot, és nagyon élvezi!
Talán még emlékeztek, hogy Zsófinak magzat korában volt egy kis gond a szívével. A gyerekorvossal megbeszéltük, hogy csináltatunk neki egy kontrol szív uh-t. Képzeljétek, az I-es gyermekklinikán, május végére, a II-esen meg augusztusra (!!!) akartak időpontot adni... Én úgy kiakadtam! Hát komolyan, azt gondolják, hogy viccből viszi az ember ilyen vizsgálatokra a babáját, vagy mert annyira ráér??? Ha egy babának gond van a szívével, várhat az augusztusig???? Végül a II-esen felajánlották, hogy ha belemegyek abba, hogy medikusok is végignézik a vizsgálatot, akkor mehetünk jövő kedden. Háát, Lányok, így kell könnyen és gyorsan kísérleti alanyokat találni. Mert ki az a szülő, aki inkább egy több hónappal későbbi időpontot választ?? Ennyit a magyar egészségügyről...

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Zsókuci,
király, hogy váltottál!! Jó lépés volt!

Tini, hát nem semmi amin átmentél, nagyon örülök, hogy Ricsike jól van! Ha lesz mód küldjél légyike képeket!

Rebe, tök jó, hogy Harasztiba költöztök! Szomszédasszonyom is annyi idős terhes mint Te ikrekkel és lányokkal. Majd csinálhatnánk egy kis ikrek talit együtt!

Lexi, hogy vagy?

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Zuzmó,
Jázi baba gyönyörűűűűűűűű!!!!!! :D

Kép

Kép
mamm

Lexi,
Mi újság veled?

Zsókuci,
Ne is mondj ilyet, itt a helyed ez egyértelmű! :D Szerintem a munkahelyet illetően jól döntöttél, itt volt az ideje a váltásnak. Hidd el, jó lesz egy kis nyugi, mégha a pénz nem is annyi. Lesz még időd majd pörgősebb helyen dolgozni később.

Gabi,
Örülök, hogy minden oké! :wink:

Zuzmó,
Nagyon édes Jázi! Hát akkor téged sem irigyellek a takarítás miatt, vigyázz nagyon magatokra! Már én is alig várom, hogy minden kész legyen nálunk, és nyugodtan hátra lehessen dőlni! :lol:

Mamm,
Köszi! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Biciklizni vágyók!

Mi most vettünk a Decatlonban gyerekülést,aszem 8500 körül volt. Apa nagy montis, régen versenyzett is és már nagyon várta, hogy megmutathassa a biciklizés fílingjét a lányának, úgyhogy beszereztük az eszközt. Ő ezt elég jónak és biztonságosnak találta és könnyen felszerelhető akármilyen bicajra, a nyeregcsőhöz rögzítve, hátulra. Van biztonsági öve és rögzíthető a gyerek lába benne.

A reakció pedig: mivel hegyen lakunk kicsit aggódtam amiatt, hogy már innen két keréken mennek, de állítólag már a legurulásnál sikongatott örömében a csajszi, ahogy az arcába vágott a szél és alig kapott levegőt.
Kicsit sajnáltam is, hogy én most nem tudok velük menni, de majd bepótoljuk.

Mamm!

Köszi. :D És Zsófi babát mikor láthatjuk megint?

Kép
Kép
zuzmó

Rebe!
Köszi a dícséretet a lányom nevében is. Mi nagyjából egy időre vagyunk kiírva. Annak idején Luciával voltunk majdnem így aztán jól beelőzött a két gyerekkel. Lehet, most te leszel így :D Az ikrek hamarabb szoktak jönni. Persze ha mi sem húzzuk ki végig, akár egyszerre is szülhetünk.
NA, majd júniusban húzzuk egymást, oké :lol: ?

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó
én is frászt kapnék az tuti,de ha élvezi a kiscsaj,akkor hajrá :wink: :wink: :wink:

Mamm
köszönjük:)))azóta volt még egy átaludt éjszaka ugyhogy alakulunk :P :P :P

nem tudom mi van de ma olyan kevés a tejem :cry: :cry: eddig olyan sok volt ma meg alig tudott leszivni :oops: :oops: szokott igy ingadozni?mert nekem még ilyen nem volt :oops: :oops: :oops:

atyaég ez a tábla de hosszú :P :P de azt néztem hogy az utcsó sikeres nagyon régen volt :cry: :cry: most ilyen pech széria van a bmc-ben??? :cry: :cry: :cry:

bibar

Bibar:
Nekem szinte folyamatosan ingadozik a tejem, hol több, hol kevesebb. Általában ha sokat alszom akkor van, ha fáradt vagyok akkor kevesebb. Neked mennyit eszik egy evésnél Oli? Méred még?
Mamm:
Ti mennyit esztek?
Vendég

Sziasztok :)

Köszönjük mindenkinek a dicséretet! :)

Most alszik a csajom, így megpróbálom összefoglalni az elmúlt 3 hónap eseményeit! Lehet kicsit hosszú leszek, de ezek után gyakrabban jövök, kevesebbet írok majd egyszerre :)

Azt már írtam, hogy 3830 g-al és 57 cm-el született az apróságom!
A fején volt 2 hematóma a nehéz szüléstől, de ezek 6 hetes korára felszívódtak szerencsére.
Megmondom őszintén Én az első 6 hétben sokszor kihívtam a gyerekorvost (szerencsére egy tündér, nekem is Ő volt a gyerekorvosom), állandóan paráztam valamin :)
Eleve úgy kezdődött, hogy Norcsi nem fogadta el a cicit, se simán, se bimbóvédővel.
Na de gondoltuk nem baj, majd etetjük üvegből...És akkor ért csak igazán a csapás...Norcsi nem fogadta el az anyatejet!
Egyszerűen olyan volt, mintha rosszul lenne tőle, nem ízlene neki, stb...
2 hétig próbáltuk beletömködni, de aztán fel kellett adnunk, mert olyan kis mennyiségeket evett belőle, hogy ezzel nem tudott jóllakni.
Aztán jobb hijján tápszeres baba lett sajnos, de nem nagyon volt választási lehetőség!
Szerencsére nincs baja a tápival!
Mondjuk egyszeri adagra és napi adagra is kevesebbet evett ahogy itt olvasgattam, de a dokink szerint neki ennyi a kalóriaigénye, ne tömjem, ha nem kéri :)
Most eljutottunk addig, hogy már egyszerre olyan 160 ml-t eszik, és 1 nap 6x. Ez azért már szép mennyiség az eddigiekhez képest:)
Szerencsére ettől függetlenül nem éppen vékonyka, pont tegnap voltunk 3 hós oltáson, ahol centibe is lemérték, (a súlyát mindig mér(t)em itthon: 65 cm, és 6470 g.
Kajáról asszem ennyi :)
Alvás:
Norcsim egészen napra pontosan 3 hónapos koráig éjjel ébren volt, nappal aludt! Már teljesen kikészültem a fáradtságtól, de nem volt mit tenni.
Márc 28.-án, mint akit kicseréltek úgy döntött, hogy Ő mostmár nappal csak be-be bóbiskol, éjjel pedig alszik 22:00-9:00-ig!
Ezidő alatt 2x felkel enni 4 és 8 körül.
Kajához még annyit, hogy ugyanezen naptól már nem 3, hanem 4 óránként eszik, magától döntött így:) Azóta eszi ezeket a "nagyobb" adagokat is!

Természetesen ezeken kívül is mindig volt valami apróság...

Folyt köv...Felébredt Tündérem!
timy28

Estrella
köszi a választ.mi olyan 120-160 között eszünk egy alkalommal,persze van amikor csak 80,de az ritka.tudod nekünk a háromnegyede szopi és pótolom táppal,igy mindig mérnem kell.de ma volt hogy csak 30!!!!!at szivott le,pedig mostanában 100-120 megvan :shock: :shock: hát nem értem

bibar

Bibar,
nekem is volt már ilyen, és meg is ijedtem tőle, mert nekem még nincs otthon tartalékban tápszer, és lefagyasztott tejci is csak minimális... Szóval előfordul... Amikor így jártam, megkapta mind a két cicit, és annyival megelégedett. Azt figyeltem meg, hogy tényleg sokat kell inni! Én most ráálltam a napi 3,5-4 literre, és lekopogom (kopp-kopp), most rendben vagyunk! :wink:

Estrella,
én már nem mérek minden etetést, nem idegesítem magam rajta. Amikor naponta vagy kétnaponta 1x megmérem, akkor is változó az elfogyasztott mennyiség, van, amikor csak 70-80g, de volt már 150g is... Szerintem tudják a gyerkőcök, hogy mikor mennyi kell nekik, ne aggódj ezen! Ja, és hidd el, jobb, ha nem méred az összes etetést... Tapasztalatból mondom... :roll:

Kép

Kép
mamm

Ja, van ám még jó képem :D
Kép
Vendég

Benszi
Részvétem a nagyid miatt. :( A tesódnak mielőbbi gyógyulást.

Toldikrisztina
Szuper lett a szoba.

Zsókuci
Szerintem is jól döntöttél melóügyben. A táblában egy kis változás, hogy fiatalabb lettem egy évvel. :wink: Vagy ez nem lehetséges? :lol:

Share, Motné, Zuzmo
Látszik, hogy közel vannak korban a csemetéink. Miló is mászik mindenre, persze a frászt hozza ránk vele. Ő is ölelgeti, puszilgatja a játékait, ilyenkor meg tudnám zabálni.
Nálunk is megy a nem fogad szót dolog. Hát én sem vagyok híve a verés semmilyen módjának, nálunk nincs dádá stb.,és nem is szeretném alkalmazni. Eddig nem is tettem, remélem nem szakad el a cérna sosem. Igazából nem jó megoldás, mert szerintem a lurkó is megtanulhatja, hogy ezzel oldja meg a problémáit. Azt viszont észrevettem és ez természetes is, ha fáradtabb, akkor nehezebben kezelhető. Vagy, ha épp dolgom van,és nincs kedve egyedül játszani, na akkor folyamatosan olyan dolgot csinál, amit nem szabad. Magyarán csak kiharcolja, hogy rá figyeljek. :D Nyitogatja a hűtőajtót, majd a tűzhely gombokat csavargatja, vagy az ebédlőasztalra mászik fel. De ha egy kicsit játszok vele, akkor utána folytathatom a dolgom. Ez majdnem mindig beválik. Amibe tudom próbálom bevonni, és ezt nagyon élvezi. (pl teregetés, elpakolás)Egyébként már nagyon rafkós, mert ha megszidom, akkor odabújik és lenyom egy puszit és vigyorog. :D
Baromi nehéz, de tényleg a következetesség a legjobb, és ha mindkét szülő ugyanazt engedi és tiltja. És ami még nehezebb, hogy ne a mi hangulatunkon múljon, hogy mit szabad és mit nem. De hát ugye mi anyukák és apukák is emberek vagyunk, és vannak jobb és rosszabb napjaink, szóval szerintem ez a legnehezebb része.
Van egy nagyon érdekes könyv, még a főiskolán olvastam, Mérei-Binet :Gyermeklélektan. Kicsit segít megérteni, mi, miért hogy történik, ha van időtök olvasgassátok, nem száraz, jól emészthető.

Sharon
Mi a helyzet?

Kismamik
Már a csajok leírták a lényeget.
Pár szóban: nekem kézi mellszívom volt(Medela), jó volt, de ha sokat kell fejni, akkor elég fárasztó. Eldobható pelenkát használtunk, sok gondolkodás után.
Játszócumi. Nekünk nem volt. Előre nem is akartam venni. Pont azért, hogy ne éjszaka fáradtan döntsem el, hogy a gyerkőc fog -e cumizni vagy sem. Szerintem ezt jobb higgadtan eldönteni másnap, esetleg még később, lehet, hogy csak átmeneti probléma van,csak össze kell szokni a kis családnak. Már csak azért is, mert nem egy éjszaka fog cumizni a lurkó, hanem akár több évig is. Nővérem lányánál is nehezen ment a leszoktatás, és bátyám két és fél éves kisfia is cumizik még mindig. Persze el lehet venni, egyik napról a másikra, de szerintem az elég durva.
Melltartóbetét: Nekem a Dm-es nagyon jól bevált és baráti az ára a többihez képest.
Tennabetét és tenna bugyi: a kórházi napokra a szülés után nekem bevált.

Na felébredt a kis kópé. Dobok gyorsan képeket. Van amelyik mobiltelefonos, de az van kéznél mindig.
Kép Kép Kép Kép addig. Kép Kép Kép

Kép

Kép
agnese

Bibar, Mamm:
Köszi a gyors választ.
Nálunk mostanában lett 80-90-100, esetleg 110 a tejci mennyisége, és 3 óránként eszik. Viszont aggaszt ez a kevés gyarapodása, remélem ez változni fog.
Vendég

Zsókuci!

Köszi megvagyunk, heti két Dévény + itthoni torna, nincs unatkozás, ebben a jó időben nagyokat sétálunk, elég nehéz mindent besüríteni egy napba. Kedden megyünk a Gézengúzhoz, neurológiai kontrollra, kicsit parázok, hogy minden rendben legyen, mert még mindig félek, hogy nem maradt-e vissza valami Dorkánál az agyvérzésből, igaz, hogy nem agyállományban volt, de akkor is...
És hát Lili már forog, mint az őrült, Dorka meg nem, tudom, hogy nem szabad hasonlítgatni és mindkét gyógytornász azt mondja, hogy Dorka is megfordul nemsokára, de addig én nem alszom nyugodtan...
Utána meg majd aggódom a mászáson, járáson :roll: :oops:

Egyébként nőnek mint a gomba, nagy zsiványok, majd a talin meglátod! :wink:

Mamm!

Benne vagyok a Lelkisegítőkbe és Pogii korás lapja a társoldalunk, innen az "ismeretség".

Jázi csodaszép!

Tini, sajnos át tudom érezni, hogy min mentetek keresztül. Klassz, hogy rendben vagytok!

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Anyukák!

Gesztenyét esznek a babáitok?

Mi ma azt ebédeltünk. Ízlett nekik :lol:

jucicuki

Estrella!

Szerintem amíg folyamatosan gyarapszik, addig nincs baj, minden babának egyéni a fejlődése, akár ugyanannyi kajától is hízhat másként.

Judit

jucicuki

Zsókuci
Most nem kaptunk,de hétfőn megyünk 4D-sre,remélem akkor majd tudok felrakni!

Agnese
Tündéri pasi, ez a hajszerkezet :D

Zuzmó
A középső kép a kedvencem,kis huncut :D

Estrella
Nagyon szép Dóra!

Juci
Egy rokonunknak is koraszülött ikrei vannak és náluk is úgy van hogy az egyik gyerkőc mindíg jóval elöbb csinál mindent!Ne izgulj nincs baj!tegnap este megnéztük a lányokról a képeket és párom elvolt ájulva mien szépen fejlődnek!Az alvós képektől készek voltunk,hogy mindíg egymást fogva alszanak.
gabicsibe

Sziasztok,

Mamm,
Remélem, igazad lesz, és tényleg jót fog tenni ez a „környezetváltozás”, bár szerintem ennél csak jobb lehet :wink: Köszönöm a jókívánságot, és remélem, úgy járok, mint Te :lol:
Nem semmi, hogy mikorra adtak időpontot :evil: Örülök, hogy végül sikerült kiügyeskedni :)

Vicuska,
Köszi! :D

Rebe,
Drága vagy Te is! :D Ősztől remélhetően majd pöröghetek újra a körmösség és a BMC között :wink: :lol:

Agnese,
Utólagosan is boldog fiatalodást :D Szóval boldog szülinapot! :D Mikor volt, ha megkérdezhetem? :wink: Táblában javítottam!
Nagyon jók Milánról a képek, nagyfiú már Ő is :D

Judit,
Hát, akkor továbbra sem unatkoztok :roll: Drukk a keddi kontollhoz, de minden rendben lesz! Tényleg ne hasonlítsd össze a lányokat, hiszen gondolj arra, hogy két, teljesen különálló személyiségről van szó, mindössze egyidősek. Szóval szerintem is teljesen normális, ha nem egyszerre csinálnak mindent. De valószínűleg én is aggódnék… :wink: :oops:
Várom már nagyon a talit! :D

Gabicsibe,
Szuper, remélem sikerül jó fotót készíteni a 4D-n :D

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

MIBŐL LESZ A CSEREBOGÁR :D
Kép
Vendég

Sziasztok! :)

Benszi, nagyon sajnálom a nagyidat :( és jobbulást kívánok a húgodnak! Szegény, tényleg nehéz heted volt... Az ikrek egyre szebbek, nőnek, mint a gomba!

Vicuska, kitartást a sporthoz! Én is nagyon várom már, hogy újrakezdhessem! Rami jól elvan a háztartási hulladékkal, nekem mindig gyanús volt, hogy fölösleges drága plüssökre költeni :D

Lukrécia, Falatka szemei csodásak! :)

Juci, a csajszik tényleg hihetetlen sokat nőttek, nagyon édesek! Ezt irigylem az ikresdiből, amikor a két baba már "számontartja" egymást :)

Zuzmó, köszi, hogy leírtad a tapasztalataidat! Rá kellett jönnöm, hogy egész jó vagyok, már mindent beszereztem az általad felsoroltak közül (kivéve a textilpelust, ahhoz elcipelem magammal a pasimat... már nem szívesen cipekedek...) Jázi nagyon szép :)

Bibar, Olivér nagyon édes ebben a zöld füles melegítőben!

Rékaróka, jó a nyugágyatok, Kiskakukkon látszik, hogy élvezi :)

Timy, szia! Tényleg nem szép, hogy eddig dugdostad előlünk Nórit, nagyon édes! :)

Fiona, jó, hogy írtál, gyere gyakrabban! És hozz képet! A lábadat ne bándd, én a bikinivonalammal nem tudok már mit kezdeni, nem látoooom :) Másra meg nem bízom. Marad az ősasszony-dizájn.

Estrella, nagyon szép a hajasbabád :)

Motné, a képeken Krisztina nagyon szelídnek tűnik, jó a marketingje :D

Csibe, köszi a híreket Tiniről... beleborzongtam, szörnyű lehetett szegénynek :( Örülök, hogy már jól vannak mind a ketten!

Lexi, én egyszer Popper Péter előadásán voltam, ő is ugyanezt mondta, mint Elvira... Hát, én nem tudom elképzelni, hogy valaha megüssem a gyerekemet, ez biztosan azért van, mert én a szüleimtől még egy fenékreverést sem kaptam. Mondjuk én egy abnormálisan jó gyerek voltam, a párom meg egy csibész, szóval ő kapott néha a popójára egy-két figyelmeztető paskolást. Pofont viszont ő sem, soha.

Zsókuci, amit leírtál, az szinte szóról szóra ugyanaz, amit én írhattam volna... ha nem így alakul az életem, nekem sem lett volna más választásom, mint felmondani. Jól tetted! Nem szabad beletörődni a rosszba, jól néznénk ki, ha hagynánk, hogy a meló elrontsa az életünket. Sok sikert az új munkahelyedhez, majd írj, hogy mivel foglalkozol!

Gabicsibe, örülök, hogy minden oké :) Képzeld, legutóbb Gábort is normális méretűnek mérte a dokim, pedig tudod, ő is nagyobb volt két héttel az előző mérésnél. Furcsa dolgok ezek, szerintem is eléggé pontatlan az ultrahang.

Mamm, hát, az egészségügyről jobb nem beszélni. Az a lényeg, hogy meglesz az az ultrahang és megnyugodhatsz. Épp mostanában gondoltam rá, hogy a multkori talin kb. annyi hetes terhes voltál, mint most mi. Hogy szalad az idő!

Agnese, döbbenet, mekkorát nőtt Milán! Alig várom, hogy láthassam élőben :) Boldog szülinapot! Ami a játszócumit illeti, nálunk az egész család cumiellenes, szóval nem valószínű, hogy ráfanyalodunk. Abban a "nemjuteszembeaneve" ajándékcsomagban, amit egy kupon ellenében adnak, és többek között a PhotoHallban lehet kiváltani, van egy cumi, abban az esetben, ha minden kötél szakadna, előkapjuk azt. De alapvetően nem erre szeretnénk berendezkedni.

Kismamák, ti is sokat keményedtek mostanában? Nem tudom, mi van, két napja mintha többször fordulna elő, mint korábban. Igyekszem sokat pihenni, de azért idegesít kicsit. És mindez a magnézium ellenére...

Kép
elan

Sziasztok!

Elan, Gabicsibe, Rebe, Jucicuki, Zuzmó, Agnese
Köszönöm szépen a jó tanácsokat. Bőszen jegyzeteltem.

Meglepődtem mennyien emlékeztek rám. Amennyire eltüntem, azt hittem, hogy feledésbe merültem. Jól eset.

Elan: Szerintem egyáltalán nem vagy lemaradva a beszerzéssel.
Mi is csak azért vagyunk "ennyire" előre, mert nem akarom az utolsó időszakra hagyni. Apát nem akarom ezzel terhelni. Segitségem meg nincs rajta kivül. Sajnos még mindig változatlan a helyzet a szüleimmel kapcsolatban.

Share: Máténak jobbulást. Remélem már azóta meggyógyult. Ujra a régi.

Benszi: Őszinte részvétem a nagymamáddal kapcsolatban.
Sajnálom, hogy a hugod ilyen műtéten eset át. Mihamarabbi felépülést kivánok neki.

Sharon: Remélem már szopik Dóri baba a bal melledből.

Gombahölgy: Büszke lehetsz a dédmamira. A vers gyönyörü. Én is pityeregtem rajta.

Share, Motné, Zuzmó, Agnese
Kitartás az önnálosodó gyerekekhez. Próbálgatják az erejüket, meg a szülő türelmét. Bevallom, lehet, hogy én elvesziteném a türelmemet, és piros pacsi lenne a popóra. De ez még a jövő...

Tini 31 Sajnálom, hogy ennyi mindenen kellett keresztűl mennetek.
Richi jól van, ottthon van, majd utól éri a többi gyereket.
Nálunk is az egyik rokunknál történt ez az eset, most a kislány már iskolás és nem lehet megmondani, hogy 7 hónapra született. Ugyanolyan ügyes mint a többi korabeli gyerek.

Gabicsibe Jó, hogy láthatad Botit, és minden rendben van vele.

Zsókuci: Merész döntést hoztál. Az állandó stresz nem ér annyit.
Inkább kevesebb legyen a pénz, de a lélek, a szervezet nyugodtabb legyen.
Én ezt tapasztalatból tudom. Évekig kemény streszben éltem, mikor vége lett, megnyugodtam, akkor lettem beteg.
Mostmár jól vagyok. Leadtam pár dolgot, kevesebb a pénz, de sokkal nyugodtabb vagyok. A picuri is ebben az időszakban maradt velünk. Mig az örökös hajtás ment, addig semmi nem jött össze.

Anyucik A babafotók fantasztikusak. Szebbnél szebb babák.
És hogy nőnek!

Rólunk: Túl vagyunk a cukor terhelésen. Az eredményem jó lett.
Vas már a hatáérték alatt. A dokibá irt vasat meg d vitamint, ha jól emlékszem, még nem váltottam ki. Hétfőn megyek a védőnénihez. Kiváncsi leszek, hogy bujocskázik majd a picur a készülék elől.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok! :D

Agnese

édesek a képek

Bibarkám

tudod hogy nekem is volt már hogy kevesebb volt,ne aggódj

Estrella

nekem volt majdnem két hét,amikor alig akart enni Falatkám és az egyik héten 80-at,a következőn 50-et :shock: híztunk.Én is kiakadtam!Most a múlt héten 140-et híztunk,az nálunk jó.A gyerekdoki megnyugtatott hogy ezek a dolgok gyakran előfordulnak.Mindenkinek más a tempója.Nem fogyott,nem stagnált,ne aggódj.Bár majd biztos ilyen is lesz később.Amúgy változatlanul gyönyörű. :D

Timy

hihetetlenek ezek a bébik,miket nem művelnek :) Ilyet még nem is hallottam :roll: De látszik a kislányodon hogy nagyon szépen fejlődik!:wink: :lol: Gyere többet és kérünk még képeket.

Gabi

megőrülök,már 30-ik hét?????? :shock: :shock: :shock:

Elan

a pharmavit pezsgőtablettában van a legtöbb magnézium,azt igyad.

Sharon?????

Lányok

Mi most esténként csináljuk a műsort a szopival,sikongat és nem akar enni.Ennek örömére éjjel felébred egyszer és eszik :shock: .Vki írta hogy volt hasonló,kéne egy kis jótanács :D .Bár velünk mindig van vmi,mire megírjátok már lehet új dolog lesz :roll: :D

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Elan,

Igen, mi hasonló munkahelyen dolgoztunk, és így az ezzel járó stressz is hasonló volt… Sajnos nem volt más választásom.
Pihizzél, ha keményedsz, és sok-sok magnézium. Inkább most már bízd másra a járkálást, bevásárlást, a sok keményedés nem jó! Szóval: pihi, pihi és pihi :)

Jerika,
Naná, hogy emlékszünk Rád! :wink: Táblába nem szeretnél bekerülni? Ha igen, akkor légyszi írd meg a hiányzó adatokat, és már a következőben benne is leszel…

Zuzmó,

Én is elkerültem az írásodat… csak azért görgettem vissza, mert dicsérték a lányok Jázit, és tök hülyének éreztem magam, hogy én hogy-hogy nem láttam :lol:
Hát igen, azt mondják a második terhesség (sőt, minden terhesség) teljesen más. A pocid is azért nagyobb, hiszen Jázi már benne lakott, így Kristófnak már nem kellett nagyon helyet csinálnia magának, csak amikor már igazán megnőtt :D Pocifotó? :wink:
Jázi tényleg meseszép kiscsaj, nagyon sokat változott a tali óta is :D Nőcis nagyon már :wink:

Luki,
Hűű, most jutott eszembe, hogy a könyveid még mindig nálam :oops: :oops: Remélem, nem baj. De mostanában nem volt időm olvasni, mindkettőnek a háromnegyedénél tartok kb… Szóval, izé… ha nem baj, akkor még kicsit maradhatnak? Vigyázok ám rájuk :wink: És majd ha visszaviszem, babázhatok Falatkáddal? :wink:

Eltűnt kismamik, anyucik, tessék jelentkezni!
Chesti, Lucia, Lippa, Taptau, Agnesm, Rozus, Szuszi, Zami, Nviki, Sensi, Csibe, Lanett, Mary, Bibike, Brigii, Gica, Napcsi, Numa, Kismoni, Málna, Szofi, ToldiKriszti, Gina, Vikkata:
HAHHHÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!! Néha legalább pár sort… picike helyzetjelentés, csak, hogy tudjuk, hogy jól vagytok… :oops:

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci drága

Te,én már arra sem emlékszem milyen könyvek.... :roll: :lol:
Ebből adódóan(is)természetesen maradhatnak :wink: :wink:
Naná hogy jössz Falatozni!!!!Amúgy is adós vagy még egy Falat-nézővel :wink:
puszillak :D

Kép
lukrécia

Napsütéses szép vasárnapot mindenkinek!!

A babák csodásak. Csak ámulok és bámulok, hogy repül az idő a kismamiknál is.

Benszi, részvétem nagymamád miatt. Neki már nem fáj... Remélem húgod is hamar meggyógyul!

Tini, sokszor eszembe jutottál. Az iwiw-en is figyelgettelek. Örülök, hogy túl vagytok a nehezén. Most már élvezzétek a babázást!

Gombácska, a vers nagyon szép. El is mentettem magamnak. Lehet, hogy a barátnőmet ezzel lepem meg a kisfia születése alkalmából :wink:

Zsókuci, csak azt tudom írni, amit a másikon is: Jól döntöttél!

Rebe, ha megjön, megyünk vissza a fagyibabákért.

Puszi mindenkinek!
süni76

Sziasztok!
Annyira rég voltam,hogy megpróbáltam ugyan visszaolvasni,de faladtam :( .

Benszike itt is részvétem Nagyid miatt és nagyon sajnálom ami a Tesóddal történt,mielőbbi javulást kívánok Neki.

Zsókuci drága jól döntöttél munka ügyben,az egészség a legfontosabb.

Tini annyit gondoltam Rátok,nagyon sajnálom a történteket,de a legfontosabb,hogy minden rendben Richivel.Ha tudsz gyere írj egy pár sort Magatokról és a képeket se feledd!

Süni hajrá kezdés,nagyon szorítok Nektek!

Babák továbbra is egytől-egyig gyönyörűségesek!!!!!

Mi jól vagyunk,dolgozom elég sokat ezért se tudok jönni mostanság.Sajnos továbbra sem akarnak egyedül aludni az ágyban,mindig oda kell melléjük feküdni(pedig kezdettől fogva egyedül aludtak a kiságyban,soha nem volt ezzel probléma) :( .
Na de mindegy ez legyen a legnagyobb problémánk :) .

Mindenkinek sok puszi,már csak 2 hét és találkozunk :wink: !
Lippa

lippa

Sziasztok!

Jó hírekkel jövök!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyik pillanatról a másikra elmúlt a rémálom, Dóri egyszer csak újra elfogadta a bal cicit is és vígan evett! Nem lehet tudni, hogy miért nem evett 3 napig a balból. A szoptatási tanácsadós dokival nem tudtam beszélni, nem vette fel, de beszéltem egy LLL-s tanácsadóval, aki még nem sok ilyet hallott, szóval nem tudott segíteni, de megnyugtatott, hogy akár egy mellből is lehet szoptatni, nem kell tápszer, nekem ez elég is volt. Én saját kútfőből arra jutottam, ha nincs szervi eltérés, akkor ez csak lelki dolog lehet, ezért amikor megpróbáltam a bal cicire tenni, elkezdtem simogatni, babusgatni, énekelni neki ezeket nagyon szereti és ezt napokig csak a bal cicinél csináltam. A lényeg, hogy próbáltam a jó dolgokat összekapcsolni a bal cicivel, mint Pavlov kutyájánál a csengő meg a nyálelválasztás beindulása. Nem tudom, hogy ez segített-e, de egyszer csak elfogadta és ma már vígan szopizik. :lol: :lol: :lol:

Ez a pár nap rémálom volt, de sikeresen túl vagyunk rajta és most jön a csattanó: Dóri napközben többször szopizik, mint eddig, pl.: este háromszor vacsizik és most először ÁTALUDTA AZ ÉJSZAKÁT!!! Este kilenckor aludt el és reggel hétig aludt! Csak én keltem fel lefejni a cicit, meg toporogtam, hogy miért alszik ennyit.... kicsit túlaggódok már mindent.

Puszi mindenkinek. Köszönöm, hogy gondoltatok ránk és szorítottatok!

Kép

Kép
sharon

Pár új kép, amit már hetek óta csak ígérek: Kép Kép Kép

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!
Hétvégén nem tudtam jönni, de majd holnap bepótolom. Most csak dobok 2 képet. Remélem tetszeni fog!

A 2008-as nyári fürdőruha trend:
Kép

Kép

Kép

Kép
motné

Sharon!
Kész vagyok Dominikától!! Ide csődítettem a fél szomszédságot megmutatni! Ahol alszik..ugye jöttök a talira? Domit akarok dögönyözni!

Örülök, hogy megoldódott a helyzet.

Motné, hát nem semmi a kislány ebben a ruciban! XXXl-es is van nekem? :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

most néhány kép, később írok is :oops: Kép vigyori Kép kukucs Kép jött a nyuszi Kép várom a locsolókat

KépKép
naposoldal

Sharon
Örülök hogy megoldódott a probláma,ügyi voltál!!!Nagyon édes a lányod!!

Motné
Behalok ezen a fürdő rucin!Különben megjegyeztem már,hogy a lányos anyukáknak sokkal jobb,mert olyan édes rucik vannak, a fiúknak pedig elég karcsú a választék!!

Naposoldal
Még mindíg gyönyörű Nóri :D

Luki
Hát igen nagyon gyorsan szalad az idő
gabicsibe

Sziasztok,

Lukikám,
Drága vagy :D Nemsokára megejtem akkor majd a Falat-nézőt :wink: De előtte úgyis egyeztetünk…

Süncikém,
Köszönöm, ari vagy itt is :D

Lippa,
Jó, hogy jelentkeztél! :D Sajnálom, hogy a lányok még mindig nem alszanak jól, és hogy sokat dolgozol…
Bizony, már csak 2 hét :lol:

Sharon,
Szuper!!! :D Nagyon örülök, hogy megoldódott a gond! :D :D :D Dóri tündéri a képeken, az alsó képen milyen huncut :wink:

Motné,
Hát, behalok ezen a fürdőrucis képeken! Kis tündér :D:D:D:D

Napcsiiii,
De jó, de jó! :D Nóritól kész vagyok, meseszép! Remélem, tudsz írni pár sort, hogy mizu Veletek, hogy telnek napjaitok! Hiányzol :oops:

Chesti,
Hahóóó, ne tűnj el! Te is nagyon hiányzol innen :oops: Kérünk Lencsi-fotót!!!

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?