Sziasztok!
Szrek, Pnek nemrég fájt a füle, voltunk dokinál, és azt mondta, hogy az orrszívás nagyon fontos, akkor megy a fülére, ha nem ürül ki. Neki már nem lehet szívni, nem hagyja, de akkor még nem volt tökéletes az orrfújási technikája. Igyekeztem fújatni vele, és végül elmúlt a fülfájás. Remélem nálatok is hamar el fog múlni!!!! +++++++++++
Akata, micsoda pocakos sztorik!
Deni szuperek a képek! Bencus milyen ügyes! És a kék szemei....gyönyörűek!!
Zuzi, tegnapi elalvás egy órával később volt, itt nem volt jó az óra! A 10 nekem már sok(k), de B nagyon elkényeztetett, őt ált. leteszem és alszik. Elszoktam az altatási cirkuszoktól, pedig Pvel volt olyan időszak, amikor sok volt. Most ált.8 körül alszanak, ez P miatt fontos, aki nappal nem alszik, és reggel meg oviba megy, B inkább csak alkalmazkodott ehhez a rendszerhez. B jókat alszik nappal is, bár asszem most kezd leszokni majd a 2x-i alvásról, csak még nem tudja, hogy melyiket (de/du) tartsa meg.
Ruz, én is drukkolok, hogy megtaláljátok Bendinek a legjobb helyet és megoldást!!!
Fibi, sakkozósovi
ez a program mág egy iskolásnak is sok lenne! 1-2 foglalkozás, megfelelően, játékosan bizonyára nem árt, de ami sok, az sok! MInden oviban vannak "alap" foglalkozások, sőt asszem, anagycsop.ban már vmiféle "tananyag" is lehet, iskolaelőkészítőnek. Sztem az ének, mondóka, mese, körtánc, némi kézműveskedés azért inkább az alap kategória, nem számít különórának. Nálunk van torna heti 1x, és minden nap csinálnak vmit (festés/rajzolás/hajtogatás/szerepjáték, stb). Emellett a agycsoportosoknak van különóra csak, délután (anyanyelv, hittan, meg még nemtom mik).
Moni, enyim Ketteske is egyedül eszik, sőt, ha én adok vmt a szájába, azt KIVESZI, és megeszi még 1x egyedül... És cseppmentesen iszik rendes pohárból, ha kiönti, azt szándékosan csinálja! (De a te Ketteskéd kisebb, mint az enyém, szal még ügyesebb!)
Tinu, Tüncinek nincs nagytesója, és sztem ez sokat számít! Tuti,h Bt nagyon sokban motiválja P! (Pnek esze ágában nem volt pohárból inni, még 2 évesen sem nagyon, Bnek meg természetes, mert ezt látja a nagytesótól.)
Szorulásra első körben én is olivaolajat adnék a kajéjéhoz, és az aszaltszilva/barack is bejött (de hallottam olyat, akinél a barack az ellenkező irányban hatott!) esetleg (házi) szilvalekvár. Ha ezek nem jönnek be, akkor a LAEVOLAC szirup nagyon jó, természetes, nem ehet hozzászokni, szal nem okoz semmi bajt.
Vot, Lilirózának gratula az elinduláshoz!!! És mindjárt 1 éves!
Macs, Zsan, csikkivan nálun kis megy (olyan,mint a csikidám
), meg "tobivelecéj-ííííszeeee"
Képzeljétek, B ma egész álló nap nem szopizott, reggel utoljára. Aztán fölkelt mellőlem, és azt mondta: "Konya, Apa" és kiment az apja után a konyhába, majd elfogyasztott a nővérével egy túrórudit.
Du.kínáltam 1x, de nem kérte a szopit, este meg elaludt, amíg Pvel vendégségben voltunk, vszn hiányzott neki, mert sokáig nyűglődött, mire elaludt. (Nekem is hiányzik, és nem csak azért, mert most feszülnek a melleim...)
És azt is mondta ma: "A baba ottan!" (Egy játékbabára mutatva.)