Új privát üzeneted érkezett!

Áfi,mekkora gyönyörű szemei vannak :wink:
Elizám nem ül,eldől,mint egy krumpliszsák :?
Vendég

Cseriani: :lol:
Barnus ügyes!
Timesz, sztem sincs Olivér elmaradva.
Nálunk Ármin 5 hósan kúszott, 8-9 hósan mászott, eleinte pont úgy, mint Rékababa kislánya: húzta maga után a fenekét meg a lábait. 8 hós elmúlt, mikor felállt; köbö ennyi idős volt, mikor felült, vagyishogy mászásból ült le; és kicsit korábban, mint 6 hó, megült. Hanna 6 hósan ült, de csak 5 hósan fordult át hátról hasra, 8 hósan állt, kúszásmászásra pontosan nem emlékszem :oops: , és 1 évesen ment.
Jó kimerítő voltam? :mrgreen: De mindjárt megpróbálok neked berakni egy linket a csecsemő fejlődéséről, ha érdekel.
Dadomi, annyira nem irigyellek... Nekem az egyetemen akkor voltak a legnehezebb szigorlataim, mikor Hanna fél éves volt, apum pont akkor került súlyos betegen kórházba, minden délután mentünk hozzá; de nagyon sok segítséget kaptam, meg kapok is anyóséktól, anyuéktól, bármikor számíthatok rájuk. Így tudok dolgozni is a gyerkők mellett, egyébként nem menne. Minden elismerésem a tiéd! Nemsokára vége, kitartást... Férjed későn ér haza a munkából? Ő nem tudna kicsit segíteni?
Vendég

http://www.informed.hu/eletmod/care/dev
Másold be a címsorba légyszi, mer nem tudok linkelni...
Itt hónapról-hónapra meg lehet nézni a csecsemő fejlődését. Na, értelmes vóóótam...
Vendég

Ja, mégis működik, éljenéljen...
Vendég

Emma! Neked sem lehetett akkor túl egyszerű a tanulás. Férjem két műszakban dolgozik, mellette van egy elég nagy szőlőnk, szóval van munka rendesen. Nem írtál múltkor, hogy megyünk-e együtt dokibácsinkhoz majd :wink:
Cseriani! Hát tessék azt a törölközőt kifordítani! :lol: :lol:
Áfi! Annyira édes Barnus ezen a képen :lol: :lol: És ez a huncut nézés! :lol: Tudod ki jut róla eszembe? Láttátok a Maszk fia című filmet? Ott nézett ilyen szélhámosan a kisfiú, mielőtt valami huncutságot akart csinálni :lol: (amikor a filmet néztem, akkor egyébként tök olyan volt, mintha Dani lenne a filmben, nagyon ilyen volt picinek, nagyon hasonlít)
Moni! Köszi, aranyos vagy, de most már valahogy megírom ezt a dolgozatot, de a vizsgák előtt még jöhetsz babázni, ha még mindig áll az ajánlatod, kicsit gyakorolsz, mire Mirkó baba megszületik profi leszel :wink: Egyébként lakást találtatok már? Csak albérletet kerestek, vagy vennétek is? Mert van a házunkban egy eladó lakás, nagyon szupi, totál felújítva, amerikai konyhás, földszinti, tényleg nagyon jó, az árát nem tudom :oops: Nem érdekelne? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Ja, amit elfelejtettem. Láttátok volna kicsi fiamat az előbb: ült egy játékán, ami kb. 15 cm magas, egy kormányos zenélő nagyon jó kis játék, szóval ült ezen, a kormányon, a fejére húzta Dani baseball sapiját (nem szorította a fejét :wink: ), és húzta a lábára az apja zokniját, amit kiszedett a fiókból. Mire lefényképeztem volna, persze megunta. De nagyon édes volt.

dadomi

Köszi Emma megnézem!!!

Áfi, Barnus tényleg nagyon huncutul néz, megzabálom, édes és ügyesen ül!!!!

Kép
timesz

Dadomi, nagy kár, hogy nem tudtad lefényképezni a kis bohócodat! :lol:
Vendég

vettem Elizának rizspépet,gondoltam,kipróbáljuk,hátha eszi...úgy befalt egy jó nagy adagot-kb.egy dl víz+a por,hogy csak lestem :roll:
Vendég

elöbb elment :oops:
Meg vettem tegnap aventes csőröspoharat-Kristófnak is ilyen volt,nagyon szerette. Mostmég a puha fej van hozzá,de Kristóftól maradt 2 kemény fej is,késöbbre :D
Hát,a cumisüveget csak rágcsálta,ebből viszont iszik,mint a kisangyal :roll:
Vendég

Cseriani! Szereti a gyomrát a lányka :lol: :lol: Nem baj, egyen is! Hátha Kristóf is kedvet kap az evéshez :wink: Ennek az aventes csőrös pohárnak az itató részét a cumisüvegre is lehet rakni? A mi csőrös poharunknak kemény az ivós része, lehet ezért nem tetszik Dominak,hátha a puha bejönne neki.

Ügyes kicsi fiam ma nagyon tekintettel volt anyukájára, vagyis rám :D Kb 11 órakor elaludt, vagy lehet egy kicsit előbb is, nem néztem az órát, és 3 órakor ébredt fel. Most megebédelt, és vígan játszik. Épp takarít a járókában :lol: kapott egy popsitörlőt, és azzal törölgeti a játékokat :D

dadomi

Nektek átállítódott az óra itt a fórumban?Mert a profilban megnéztem, és ott nyári időszámítás van beállítva,de itt még csak 3 óra van :?

dadomi

Áfi nagyon édes Barnus.

Dadomi tudom, hogy milyen nehéz ha nincs aki vigyázna a gyerkőcre. Nálunk anyu volt az összetartó és igazán érzem a hiányát. Mi 6 vagyuk testvérek de nincs igazi összetartás, sajnos.
Gratulálok Domi méreteihez. Rékám vékonyabb a fiacskádnál. Ti mennyit híztok egy hónapban? Normális az, hogy az én lányom 20 dkt hízott 5 hét alatt? Réka most 9570 g és 81 cm.

Cseriani megnézném az illetőt aki kitalálta a törölköző kifordítását, Ő hogyan csinálná?
Vendég

Tök jó, hogy így szereti Eliza az új kaját! Dadomi, ééédes kicsi fiad van!
Nekem se állított órát a rendszer.
Mi is vettünk múltkor varázsitatót, Ármin is szereti. De nagyon még mi nem használjuk. Cseriani, te tudod még - ill. mennyire tudod - szoptatni Elizát?
Jah, és Dadomi: de, kéne mennem dokibához... :roll:
Vendég

Rékababa! Dominik 3 hónap alatt fél kilót hízott, szóval jó szerintem a ti 20 dekátok 5 hét alatt.
Emma! Azon gondolkodom, milyen házimunkára lehetne megtanítani Domit :lol: Porszívózás? Biztos tetszene neki. :lol: :lol: De tényleg nagyon édes volt, ahogy takarított. :D

dadomi

Enyim porszívózik. :mrgreen:
Tanítsd meg esetleg gyors- és gépírni, aztán bediktálhatnád neki a szakdogádat. :wink:
Rékababa, súlyos kérdésekben sajna nemtok tanácsot adni...
Vendég

Cseriani,
ma mi is tejpépet vacsiztunk, és ezt eszi a legszebben Barnus. :)
Rékababa,
szerintem normális lánykád gyarapodása! :)
Dadomi,
igazán belátó drágafiad. :D Enyém ma nem volt az... :?

Köszönjük mindenkinek a Barnus-dícséreteket! 8) Olyan büszke vagyok rá Kép
Vendég

Áfi,Barnus nagyon édi,nekem kicsit olyan lányos pofikája van :wink: remélem nem sértettem meg senkit ezzel :oops:
Akkor úgy látom a tejpép jobban ízlik neki,mint amit a múltkor akartál adni neki. Azt hiszem mi majd a jövőhéten próbálkozunk az almával,bár már jól van a kisasszony,de az antibiotikumot még kell neki adni. Addig ugye ne adjak neki almát?!

Kép
Kép
josi

Josi! Én megvárnám, amíg rendbe jön.Majd ha nem kell már a gyógyszer, inkább akkor add. Az antibiotikumtól amúgy is lehet hasmenése, akkor meg nem tudod, hogy mitől is van, ha most kezdenél neki kajákat adni.
Emma! Jó kis takarító brigád lennének a fiaink :wink: Domi törölget, Ármin porszívóz. Mosogatásra befogjuk Hannát, mosásra, teregetésre pedig Danit. És mi meg ülünk nyugisan a kanapén :lol:

dadomi

Holnap elmegyek a doktornénihez,iratok sinlacot. A volt munkahelyemen voltam ma bennt,ott tartjuk majd Eliza névadója utáni ebédet,és a volt főnökasszonyom is nagyon dícsérte. Hát,kipróbálom :roll:
Bár ez a sima rizspép is nagyon bejött a kisasszonynak :D
dadomi megmondom őszintén,fogalmam sincs. Az úgynevezett tanuló szettben van a pohárhoz tehető etetőcumi,azt tudom.
Én egy poharat vettem,kemény csőrrel,kb.1200 volt,meg puha csőrt(kettő van egy csomagban),az kb.900 ft volt.
Fül sincs hozzá,de azt leszedtem a Kristóf volt poharáról,így azt nem kellett külön vennem. Kicsit furán néz ki a lila pohár kék felirattal és zöld füllel,de sebaj :?
Kristófnak sárga pohara volt,az úgy jól mutatott,de megmondom őszintén,elfelejtettem,hogy a füle meg zöld volt :oops:
Na,mindegy...
Hú,a takarítás az nálunk is nagyon megy,Kristóf nagyon csípi. Azt birom,mikor elkezd popsitörlővel törölgetni. Múltkor rájött,hogy abból ki lehet nyomni valami löttyöt,és nyomta a szőnyegre. Ne tudjátok meg,milyen szép foltot hagyott :?
Még jó,hogy a szomszéd néni vett takarítógépet,gyorsan kölcsön is kértük :P :wink:
Emma szopizik is még Eliza,de asszem ugyanúgy járok vele,mint Kristóffal: ahogy jönnek a fogai,egyre kevésbé fogadja el a cicit. Kristóf 9 hósan szokott le teljesen. Eliza most reggel szopizik,aztán délelött gyümi,olyan fél 10-10 körül,majd fél egy körül főzelék,majd pici szopi fél 2 körül,a délutáni alváshoz,majd 4 után tejpép,majd fürdés után szopi. Meg persze éjjel van még szopi,amikor felébred,egyszer minimum. Még mindig elég rosszul alszik. Most épp 4 foga versenyzik egyszerre,hogy melyikük bír elöbb utat törni magának. Az alsó-első kettő ugye teljesen kinnt van,a mellette levő kettő és a felső kettő között dúl a csata,de eléggé rendesen.
Na,megyek,helyrepakolom a csapatot,mindenki az ágyunkban aludt el,Zoltánom meg tegnap permetezett,és úgy meghúzta a nyakát,hogy alig bír mozdulni :cry:
Jóéjt nektek!!!
Oh,még valami: Babapiskótához,babakekszhez ki mit szól?
Vendég

Áfi,milyen tejpépet adsz nagyfiadnak?
Vendég

Cseriani, pár hete mi már próbálkozunk a babakeksszel, ami a doboza szerint 6 hónaposan adható. Nagyon szereti rágcsálni, mert jó a fogínyének mikor fáj neki. Szépen lassa elnyammog egy egész kekszet, olyan édesen fogja a kis kezében !!! 8)

Kép
timesz

Cseriani,
ti már ennyiszer esztek??? :shock: Én csak 1x etetem egyelőre Barnust (az is elég az idegeimnek :P ) este kap kaját hogy jobban aludjon (meg én is :twisted: ) és jobban is alszik. A tejpép Milupa banános, 4 hós kortól adható. Tudom hogy van benne tejpor, de a mi családunkban nincs allergiás, nem félünk tőle végülis a tápszeres babák sem lesznek mind allergiások, és a dobozra nem véletlenül van írva a 4 hó szerintem. :)
És ti mit isztok? Valami instant teát? Barnus még nem ivott. :)
Josi,
szerintem ekkora fülekkel randa kislány lenne :lol: :lol: :lol:
Szerintem is várd meg inkább a gyógyszer befejeztét. Le nem maradtok semmiről. :)
Timesz,
van direkt babakeksz? És ez valami gluténmentes spéci cucc? Hol vetted, ki gyártja? Mennyiééé? :twisted:
Biztos nagyon helyes vele Olivér. :)
Vendég

Est!
Cseriani, babapiskóta nekem nem szimpatikus, sztem tele van kristálycukorral, babakekszet nem ismerem.
Dadomi, takarítóbrigád jó ötlet!
Erre a lényomogatásra sajnos Hanna is rájött már, még jó, hogy nálunk kevés a szőnyeg. :twisted:
Mikor lesz Eliza névadója?
Vendég

babakekszet én láttam már dm-ben,tescoban. Nem valami olcsó,de meg nem mondom az árát. Viszont a manneres babapiskóta nem kristálycukros,az 600 ft,ha jól emlékszem,és kb.20 db van benne :shock: (asszem)..
Elizának muszáj ennyiszer adnom,nem igazán mutat napközben hajlandóságot a szopi iránt :?
19-én lesz a kisasszony névadója :D
Én vagy csipkebogyóteát készítek,egy decibe(kb.)teszek egy kocka barnacukrot,vagy hippes alma-citromfűteát. De a csipkebogyót részesítem előnyben. Ja,meg kap néha kamillát is.A vizet nagy ívben köpi ki. Dettó bátyja. De tök jó,mert Kristóf meg kb.két éves korától rákapott a vízre,saját magától. :D
Vendég

ja,Szabóurat viszem doktornénihez,taknyos. Így nem akarom oviba. Remélem más baja nincs-nem is lesz. Ráadásul szombaton mentünk volna Pécsre,a megnyitott Tettyei mésztufa-barlangba. Van benne egy nagy sárkány is(ha megyünk,akkor még egy lesz :mrgreen: . Ha lejutunk,majd beszámolok hogyan fér meg két sárkány egy barlangban :lol:
Vendég

Reggelt!
Ja, én a coop-os ilyesmi babapiskótákra gondoltam ám... A Mannereset nem ismerem. De aranyárban mérik, látom.. :twisted:
Ármint én nem itatom, egyelőre csak anyatejjel (kaják után is). Néha kap gyümölcslevet, meg vizet, de nem nagyon igényli. Hannának ilyen pici korában teát adtam (ő is kiköpte a vizet), de nagyon hígat: 2,5 deci vízbe tettem neki egy kávéskanál gyerektea-granulátumot... Épp, hogy színe volt, íze meg semmi, mégis megitta. Ki érti ezt... :roll: Ennyi erővel vizet is ihatott volna.
Jobbulást a gyerekeknek! Kristóf szegénykém is úgy van oviban, mint én voltam... Anyum mesélte, hogy elvitt 3 évesen, rögtön olyan beteg lettem, hogy 3 hónapig otthon kellett maradnom... :? Pedig előtte bölcsibe is jártam.
Enyimek is náthásak kicsit, Hannának este hőemelkedése volt és panaszkodik, hogy "viszket" a torka.
Majd erről a barlangról mesélj!
Vendég

A babakekszet Rossmann-ba vettem, de van Dm-be is és Tescoban is. Milupa BISKOTTI a neve 32 pici babapiskóta alakú keksz van egy dobozban 700 Ft körül van, de sokáig elég. 6 gabonafajtából van kalciummal, vassal és vitaminokkal.

Inni mi a Hipp-es gyermekteát isszuk - több gyógynövény van benne, és az édeskönénytől picit édes az íze, elég hígra csinálom 2,5 dl-hez 2 kávéskanál granulátumot teszek. Néha én is szoktam csipkebogyó teát adni és gyümölcslevet, de azt már nem nagyon issza.

Kép
timesz

ja, azért is érdemes venni ilyen Biskotti babakekszet, mert gyönyörű szép a doboza és ez a doboz Oli kedvenc játéka mostanában, nagyon figyeli és pofozza.

Kép
timesz

Emma! Mi a coop-os babapiskótát esszük, nem cukros a teteje, de ezt az egyet találtam, aminek az összetevői között nincs tejpor (persze rá van írva, hogy nyomokban tartalmazhat, de ezeket szerintem azért írják rá, hogy megvédjék saját magukat). Minden más babapiskótában van tejpor, ezért nekünk csak ez az egy fajta jó. A tescos van jól becukrozva, undorító.
Babakekszekkel meg vigyázzatok, többet láttam, hogy mézet tartalmaz, amit egy éves kora előtt nem lehet a babáknak adni, hiába van a dobozon 6 vagy 8 hónap. Glutént viszont mindegyik tartalmaz, bár ebben eltér az orvosok véleménye, valamelyik 6 hós kortól már engedi, valamelyik egy éves korig nem javasolja glutén tartalmú ételek fogyasztását. A mi dokink is egy éves kor után javasolja csak. Sok üveges babakajában is van olyan, amire rá van írva, hogy x hónapos kortól, és bizony van benne olyan, amit nem kaphat még elvileg a gyerkőc. Én sosem a hónapot nézem, hanem az összetételt. Mióta gyerekeim vannak tudatos vásárló lettem :lol: :lol: Persze tudom, hogy agyonóvni sem lehet a gyereket, és akinél mindig betartják a dolgokat az is lehet ételallergiás, meg egyéb nyavalyás (pl. az én fiam is). De én mindig úgy voltam (vagyok) vele, hogy ha betartom, és mégis az lesz, magamat nem okolhatom legalább, tudom, hogy én mindent megtettem, de a természet erősebb volt.

dadomi

Kristóf egyszerűen csak taknyos-remélem nem is jön elő más :shock:
Irattam sinlacot :D
Én is mindent késöbb adok a kiskirálylánynak,kb.2 hónappal,mint ahogy írják...
Vendég

Cseriani! Reméljük ízleni fog majd a királylánykának :) a sinlac. Meglátod milyen remek kaja az, tényleg sokféle ételhez felhasználható, vagy gyümölccsel keverve remek uzsonna :lol: Jó étvágyat neki hozzá! :D
Ha sokat lennék ma itt zavarjatok el, mert egy hét múlva le kell adni a szakdolim,és még sokat kell írjak hozzá :?

dadomi

Dadomi, gyerünk szakdolit írni!!!!! :o

Lányok, meddig adjak még babavizet Olivérnek? Még avval csinálok mindent neki: a tejpépet, teát, tápszert. Mikortól lehet sima szénsavmentes vizet használni? Vagy forraljak????

Kép
timesz

Haj-rá, Dadomi! :D
Timesz, mi már régóta nem babavizet adunk nekik, hanem sima szénsavmentes ásványvizet, csak figyelünk, hogy ne legyen túl magas az ásványianyag-tartalma. JObban bízom abban, mint a csapvizünkben...
:oops:
Vendég

Hát, vízkérdésben nem vagyok kompetens mert mi csapvizet használunk :)
Timesz,
na úgyis akarok menni valami drogériába, majd megnézem ezt a babakekszet. Köszi. :)
Cseriani,
jobbulást nagyfiadnak!
Ezt az alma-citromfű teát már más is dícsérte. Majd ha iszunk már kipróbálom. :)
Vendég

sajnos nagyon sok gyerekteában van édeskömény,és az nekünk nem okés. Meg olyant sem akarok,amiben sok az alkaloida. Ez tényleg finom,megkóstoltam... :D
Vendég

Áfi nem is forrázod a vizet?
Vendég

Cseriani,
nem forralom. Csak tejpép-készítéshez használtuk eddig, ott melegíteni kell de forralni nem szoktam. Gondolom ennek az esetleges kórokozók megölése volna a célja de szerintem nem tesz jót a gyerekeknek a túlsterilitás. Az enyémek játszhatnak állatokkal, ihatnak csapvizet, kúszhatnak a padlón, és a kezüket is a szájukba vehetik :D szerintem nem lesz tőle semmi bajuk. :)
Vendég

én sem sterilizálok semmit agyon,az tuti :wink:
Amikor kezdtük a kaját-ivást akkor még forraltam a vizet. Mostmár ásványvíz van,óbudai gyémánt babavíz...
Vendég

Ha lusta vagyok takarítani aszondom hogy kell a kosz a gyerek immunrendszerének :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

elöttem volt egy nahógyon rossz példa-egy ismerősöm mindent fertőtlenített,3-4 cumival járkált,ha leesett a cumi másikat adott a gyereknek,egyfolytában fertőtlenítő-kendővel törölgette a gyerek kezét,mielött a szájába kapta volna-namost a kisgyereknek 2 éves koráig folyamatosan szájpenésze volt,néha egy kis aftával vegyítve,mostmár csak az afta kerülgeti havonta kb.egyszer. Tudom,hogy máson is múlik,de tuti rájátszott az anyja is. Nálunk ment a bekapom a cumit fertőtlenítés,itthon azért lemostam néha a csap alatt :oops:
Kristófnál is meg Elizánál is csak a mellszívót fertőtlenítettem,a hideg sterilizálóba,azt ennyi. Vizet én kb.másfél éves koráig az óbudai gyémántot adtam.
Vendég

Nem akarok gusztustalankodni, inkább a poén kedvéért írom le, a mamám udvarán állt egy nagy szilvafa. A tyúkudvarban. Az én gyerekkoromban még nem volt divat mindent sterilizálgatni, mosogatni (szerintem kevesebb volt a beteg gyerek is) szóval a lehullott szilvát mi gyerekek olyan szépen ettük a tyúkok közt... :P :lol: az utcában egy másik gyerekéknél pamukalma volt, azt is nagyon szerettük :lol: :lol: :lol: a fáról szedett meggyből csinált "levesben" pedig homok volt a cukor. :lol:
Vendég

Sziasztok! Ha netalán mostanába nem írogatnék,akkor az azért van,mert fáj a fogam. Nagy elhatározásra jutottam és megcsináltatom a felső fogsorom :? már le vannak csiszolva és most ott tartok,hogy inkább csinálnám vissza! Kegyetlenül fáj.Ennek a többiek örülnek,mert gyakorlatilag senkihez sem szólok :) nincs kedvem semmihez.De ide azért bekukkantottam :wink:
Babavíz:én is az óbudait adom,de nem forralom. Amíg tápszert eszik,addig szerintem ezt kapja. Teáztatni nem szeretném,inkább víz,de lehet hogy jól kiköpi majd :D és a hozzátáplálással is úgy vagyok mint Dadomi,inkább elolvasom,minthogy arra hagyatkozzak,hogy ők milyen életkorban ajánlják. Sterilizálni én se szoktam :oops:

Kép
Kép
josi

ez a sinlac ilyen híg? :?
Alig tudtam kanállal adni. De az én kislányom befalta az adagot :P
Vendég

Megjöttünk a játszótérről, hulla vagyok :?
Cseriani! Én a sinlachoz nem annyi vizet rakok, amit írnak. Én főzelék sűrűségűre csinálom, úgy lehet adni neki kanállal :wink:
Én még most is szoktam forralni a vizet, a szekszárdi víz irtó pocsék, de ha nincs éppen a vízforralóban, akkor a csapból is odaadom Dominiknak. Az első hat hónapban nem fogadott el semmi innivalót, se vizet se teát, így nem volt ilyen gondom, hogy forraljam-e vagy sem. De egyéves koráig ajánlják, hogy forralt vizet kapjon a gyerek. Amiket néha lehet hallani, hogy mi került be az ivóvizkészletbe... brrr ártani nem ártok vele, ha felforralom a csapvizet. Persze mindenki máshogy csinálja, nem is lenne jó, ha egyformák lennénk :lol:

dadomi

ok dadomi,köszi. Nem mertem máshogy készíteni,nehogy a pocakjában dagadjon nagyon,vagy hasonló,de akkor ezekszerint lehet :D
Vendég

josi te szegény,nem irigyellek :(
De vigyoroghatsz majd gyönyörű fogakkal nemsokára,meg kiabálhatsz,bepótolva a mulasztást :wink:
Vendég

Cseriani! Nem szokott fájni Dominik pocija, így gondolom nem dagad be neki ott a kaja :wink:

Josi! Én is megyek kb 2 hét múlva fogorvoshoz, van egy fogam alul hátul, azt fogja gyökérkezelni :? :? :? Meg még van néhány, amit meg kell csináltatnom. Nem tett jót a két terhesség a fogaimnak. :roll: Nekem egy fogamat csiszolt le egyszer a doki, de nekem nem volt érzékeny, de azt is gyökérkezelte, gondolom azért. Majd milyen furcsa lesz, ha kész lesznek a fogaid, addigra megszokod a lecsiszolt fogakat. Én is így voltam vele, pedig csak egy fogam lett csiszolva.

dadomi

Elizám is csücsül :D
Nem ül fel magától,de pár percig símán megül. Tegnap kezdte :D Kép Kép
Vendég

Egyszer már csináltattam 3-at,de 11 évvel ezelőtt volt és már nem emlékeztem rá ogy mlyen vlt,mert ha ezt előre tudom.....2x is meggondolom. Most 10 fogat csiszoltak le. Ez szörnyű :? na de ha kész lesz nekem lesz a legszebb mosolyom :lol: majd megmutatom!
De ügyes már Eliza :)

Kép
Kép
josi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?