Holnap elmegyek a doktornénihez,iratok sinlacot. A volt munkahelyemen voltam ma bennt,ott tartjuk majd Eliza névadója utáni ebédet,és a volt főnökasszonyom is nagyon dícsérte. Hát,kipróbálom
Bár ez a sima rizspép is nagyon bejött a kisasszonynak
dadomi megmondom őszintén,fogalmam sincs. Az úgynevezett tanuló szettben van a pohárhoz tehető etetőcumi,azt tudom.
Én egy poharat vettem,kemény csőrrel,kb.1200 volt,meg puha csőrt(kettő van egy csomagban),az kb.900 ft volt.
Fül sincs hozzá,de azt leszedtem a Kristóf volt poharáról,így azt nem kellett külön vennem. Kicsit furán néz ki a lila pohár kék felirattal és zöld füllel,de sebaj
Kristófnak sárga pohara volt,az úgy jól mutatott,de megmondom őszintén,elfelejtettem,hogy a füle meg zöld volt
Na,mindegy...
Hú,a takarítás az nálunk is nagyon megy,Kristóf nagyon csípi. Azt birom,mikor elkezd popsitörlővel törölgetni. Múltkor rájött,hogy abból ki lehet nyomni valami löttyöt,és nyomta a szőnyegre. Ne tudjátok meg,milyen szép foltot hagyott
Még jó,hogy a szomszéd néni vett takarítógépet,gyorsan kölcsön is kértük
Emma szopizik is még Eliza,de asszem ugyanúgy járok vele,mint Kristóffal: ahogy jönnek a fogai,egyre kevésbé fogadja el a cicit. Kristóf 9 hósan szokott le teljesen. Eliza most reggel szopizik,aztán délelött gyümi,olyan fél 10-10 körül,majd fél egy körül főzelék,majd pici szopi fél 2 körül,a délutáni alváshoz,majd 4 után tejpép,majd fürdés után szopi. Meg persze éjjel van még szopi,amikor felébred,egyszer minimum. Még mindig elég rosszul alszik. Most épp 4 foga versenyzik egyszerre,hogy melyikük bír elöbb utat törni magának. Az alsó-első kettő ugye teljesen kinnt van,a mellette levő kettő és a felső kettő között dúl a csata,de eléggé rendesen.
Na,megyek,helyrepakolom a csapatot,mindenki az ágyunkban aludt el,Zoltánom meg tegnap permetezett,és úgy meghúzta a nyakát,hogy alig bír mozdulni
Jóéjt nektek!!!
Oh,még valami: Babapiskótához,babakekszhez ki mit szól?