Sziasztok!
Én a Kecskeméti bébiitalokat szoktam venni. Azokban nincs cukor, tartósítószer, sem más trutyi. Bár ahogy néztem a többiben sincs. Viszont ez a legolcsóbb. Mivel egyiket sem ismertem, ezért ilyet vettem először, bevált, így maradtunk ennél. Boginak minden ízlett eddig, csak a mai menűre nézett egy kicsit furán. A Hippnek van egy áfonyás almás rizses desszertje, ami bevallom nekem sem ízlett :
Az italokat mindet megitta eddig, pürét meg friss almából, körtéből, répából csináltam. Az étvágytalanság azt mondták szintén lehet jele a fogzásnak, lehet, hogy Danikának is emiatt nincs mindig étvágya. Én is észrevettem már, hogy mostanában kevesebbet eszik Bogi. Érdekes, mert a nappalok nagyon jól telnek, viszont éjjel most is fél óránként felsírt. Van, hogy fel sem ébred igazán, így egy simogatás elég. De van, hogy fel kell venni, és cicire tenni. Viszont ilyenkor nem eszik, csak szerintem megnyugtatja a közelségem. Iboly, én eddig még csak próbálgattam a kajcsikat, de szerintem egy étkezést már lassan ki fogunk váltani. A székrekedés érdekes nálunk is, mert mi amúgy is ilyenek voltunk. AZtán rájöttem, hogy a körtétől rendszeresen van a pellusban meglepi
Aztán egyszer csak elmúlt a körte hatása, és csak a szelesedés maradt meg, és visszatért az első három hónap iszonyatos hasfájása. Alig bírtuk megnyugtatni este. Azóta nem kapott körtét. Azt a gyógyszertári szirupot nem tudod, hogy hívják? Szerdán megyünk dokinénihez, rákérdeznék. Kona! Noémi nagyon ügyi, szegénykéim, már annyit szúrják őket, hogy tényleg hozzászoknak
Bogi legújabb szokása, hogy odakúszik a tévéállványhoz, és megcsócsálja a bútor sarkát
Mondtam, hogy nem válogat, mindent megeszik, de ennyire???? Soja