Új privát üzeneted érkezett!

Muffin!

Maximálisan megértelek.
Bár én teljesen laikus vagyok a témában, anyaként mégis azt gondolom, hogy ha kevesebb beavatkozással jobb eredményt érhetünk el, akkor az a jó.

Sajnálom, hogy azzal a technikával mo-n nem megoldható, ha ezért el kell utazni, és fizetni kell, én is ezt tenném.
Vendég

Nekem apa főzött ebédet mire megjöttem, és amikor már lehetett, ettem is.

rakott krumplit...

Most pedig minden bajom van...!
Úgy érzem magam, mint az elején... Kép
Vendég

Marcsi!
Kölcsönadhatnád néha a párodat főzni, mert nem mindig van humorom a főzéshrz munka után. ;)

Ígérem 1ben visszaadnám, csak feltötletném vele a hűtöt.

Maverick!
Eléggé hülye a védőnőd, már bocsi, de kicsit korai még a szülést emlegetni. :evil:
20150601134430

muffin!

igen, a leirtak alapján én is egyet értek. ha ott ennyire máshogy csinálják akkor tényleg mindent megér hogy kint csinálják. azt hittem itthon sem "lazsálják el" ennyire. de persze mit is várok mo-tól?!?!?
nah de máshol meg még rosszabb ugyhogy ne panaszkodjunk.

egyébként a lángost dupla adagra csináltam, biztos ami biztos. főleg amennyire ki vagyok rá éhezve :D :D meg persze elég nagy étkű banda jön.

lecso... huh ne is emlegessétek. imádom. egyik kedvenc ételem. főleg igy tavasszal. rengeteget csinálok én is. most parileves van :D az is jo.

hát igen... akinek direkt előirják a hízást... jo neki :D persze attól függ honnan nézzük. azért az sem jo ha rádparancsolnak hogy hizni kell, mert a baba érdeke. tudja a fene mi lenne a jo... ?!?!?!

én meg megyek kicsit pakolászni, takarítani (már tök rendmániásnak érzem magam annyit takarítok mostanában), de hát vendégek jönnek, és előtte már nem lesz időm, mert dokihoz is megyünk, és vszínű már a vendégekkel jövünk haza :D

Kép

Kép
timi1982

szly!

ti debrecenben 4d-n a nagyerdei nőgyógy centrumban voltatok a Weszprémy utcában vagy a Nagyerdei körúton a debreceni egyetem nőgyógy klinikáján???

csak mert mi a weszprémy utcába megyünk. legalábbis én azon a számon jelentkeztem be, ami ahhoz tartozik. az debrecenben körülbelül hol található? van valami a közelben, vmi nevezetesség amit könnyen megtalálunk?
habár lesz nálunk gps is.

Kép

Kép
timi1982

Hmmm, ez a lecsó mennyei volt... :lol: indulás előtt jön még egy kis eper...
A paradicsomleves meg a rakott krumpli sem hangzik rosszul...
Timi, drukk a dokihoz, aztán jó vendégségeskedést nektek!

Maverick, micsoda hozzáállás egy védőnőtől?? :x Hogyhogy kicsik a babák a szívhanghoz?? nekem már egy hónapja is hallgattak szívhangot.
De legalább legálisan nassolhatsz :)

Muffin, én is a német megoldást választanám a helyedben!

Marcsi, jobbulást neked! Lehet, hogy a fogorvos kavart be? Holnapra is kitartást!

Na, muszáj indulnom, mert kell egy kis zseton még a dokihoz, kicsit alulméreteztem a pénztárcámat a piacon :roll:

Kép
Kép
bondi

Bondi!
Drukk a dokihoz! Egy kis pénzmagot nekem is küldhetnél :oops:
20150601134430

Timi! A Weszprémi utcában voltunk mi is. Ha a főutcán mentek, ahol a villamos is, a Bem tér től(ahol letérnél a Praktikerhez, emg a Média Markthoz) az első kis utca jobbra a Weszprémi. Csak arra kell figyelni, hogy a Weszprémin végig kell menni és az utolsó ilyen társasház féle, de a Kardos utca felől van a bejárat. Ez egy sarki ház. Mi könnyen megtaláltuk, szserintem nincs eldugva.

Kép
szly27

Halihó!

Ma kalandos napom volt... elzarándokoltam a Honvéd kórházba, aztán bementem az OEP-hez (tök fölöslegesen :evil: :evil: ) és végül haza. Mindez potom 4 és fél órát vett igénybe.

És ami ma történt:

- 1-es villamoson rám zuhant egy rohadtnagy krapek, pont amikor már majdnem leszálltam :cry:

- annyira rendes volt az orthopédus doki, hogy el se hittem. Nagyon szuperul elmagyarázta a gerincsérves tudnivalókat, aztán beszélgettünk terhességről, szülésről, meg minden. Elmondta hogy az ő felesége is pont ilyen idős kismama. Még "minden jót puszit" is kaptam amikor jöttem el. :oops: :D

- aztán hasba vágott az utcán egy roma kisgyerek akit az anyja tartott a kezében :evil:

- és végül egy öreg pali, aki bohóc :lol: egy cirkuszban végig fárasztott a HÉV-en.

Most indulok átvenni a aukciós mellszívómat, remélem mára nem jár nekem több kaland, mert már rohadtul elég volt...

[quote]h írta:étfőn kikapják a manduláit. Tényleg: van ebben tapasztalatotok? Mit és meddig nem lehet enni, mire kell figyelni stb.

Csilla - nekem 20 évesen vették ki és nagyon rossz volt! :? 1 hétig csak fagyit ettem és kenyeret vízzel. Mindenesetre ha főzöl neki, azt fűszer nékül, mert állatira tudja csípni a sebet a só. :wink:

Viki - én is megkaptam a kupont, köszönöm még1x. Már kedden ideért, csak elfelejtettem írni. :oops: :D

Most rohannom kell! Később még jövök! Pussz!
Vendég

Maverick - nem kapunk tőled telcsi számot????
Vendég

Wera!
Már azt hittem a posta eltökítette.....

Ugye nem ütötted meg magad, vagy a pocidat nagyon a mai lökdösődés alatt?
20150601134430

Wera! Hát nem mondom kalandosra sikeredett a mai napod, de legalább jó is történt benne! Az emberek meg bunkók és nincsenek tekintettel egymásra!

Maverick! Ne is törödj a védőnővel! A dokidra hallgass és akkor biztosan minden rendben lesz!

T.Maria! Nagyon rendes a férjed, hogy fözött Neked! :D

Mostmár lassan indulok a dokihoz mert a végén még nem érek oda!
Ha ma már nem jönnék akkor holnap talizunk! :D
Vendég

Sziasztok!

Nálunk holnap lesz lecsó! :D

Babuli, majd írj mi volt a dokinál!

Timi , várjuk a képeket!

Maria, de jó neked irigyelek, h ilyen házas férjed van! Bár én se panaszkodhatok:bár az enyém inkább sütni szokott :D

Wera, utálom mikor ilyenek az emberek egy kicsit vigyázzhatnának!! :evil:

Maverick, tojd le a védőnőd!

Muffin, ahogy a többiek mondják ez m.o.! Remélem megtaláljátok a legjobb helyett a mútéthez!
bencuri

Sziasztok!
A nagy festésben gyorsan benéztem.
Macerick! Sajnálom, hogy bent kell maradnod. El tudom képzelni milyen rossz lesz, főleg, hogy jön a jó idő. De tényleg az a fontos, hogy mindhárman egészségesek legyetek!

Mandula: Nekem 18 évesen vették ki. A műtét eléggé fájt, de este már a tv előtt ülve iszogattuk a szobatársammal a teát. Másnap meg hoztak ebédre rizseshúst. Na az egy kicsit érdekes volt, de összességében egy jó erős megfázástól nem fájt jobban a torkom. Sokat nyeltem, az segített. Cataflamot is csak az első nap vettem be. Szóval nekem nem volt annyira vészes a dolog. Persze mindenki máshogy éli meg.

No. A gyerekszoba majdnem kész. Tetszik. De ez a felfordulás.... Remélem vasárnapra rendbe vágják a lakást. Én sokat pihenek, de tényleg nem tudom megállni, hogy ne csináljak semmit. Hamarabb megcsinálom, mint kimondom. Persze ezért kapok is apucitól, de nem tudok mit csinálni. Azért pihizek.

Megyek is, lemeózom a fiúkat. :lol:

sz.andi

Ja, és nagyon fini csilisbabot csináltam!!

sz.andi

Lányok!
Kellene nyitnunk egy receptes oldalt, mert annyi finomságot szoktunk itt emlegetni ;)
20150601134430

Viki!
Nem lenne rossz összegyűjteni! :D
Tényleg Wera megcsináltam a fánkot hétvégén! Nagy sikere volt! Tuti jó a recepted köszike, utólag is!
bencuri

Hát sziasztok!

Maverick:A védőnődnek inkább kedve nem volt szívhangot hallgatni. (az enyém se hallgatot sose) Szemetek!!!

Wera: jó durva napod volt ma?!

SzAndi: hát minden tiszteletem a tiéd, hogy még bírsz festeni! Majd ha kész tegyél fel képet! (legalább a gyerekszobáról)

Muffin:remélem sikerül valamit intézni (bár a TB-ben ne nagyon reménykedj, mert az itthon is csinált beavatkozást nem szokták támogatni)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.24 17:53-kor.
Vendég

sziasztok!

Muffin, nem lehet valamilyen alapítványtól támogatást kérni a műtéthez? Vagy hogy a tb legalább egy részét kifizesse?
csak hogy mégse ekkora összeg legyen már...

Marcsi, a fogorvosnál én is ezt tapasztaltam! A kicsi rugdosott végig (szerintem a fogorvost akarta volna hasba rúgni, csak én ott voltam köztük :D )

Babuli, de jó neked, munka nélkül! 8) De látom, azért elég korán keltél, hiába nem csörgött a vekker!

Maverick, nem semmi a védőnőd! Jól értem, ha többet eszel, akkor szerinte nagyobb lesz a gyereked? Én azt hittem, ennek semmi köze nincs egymáshoz. Lehet, hogy csak ilyen klassz hasizmaid vannak... :wink: jól összetartják azt a kétszemélyes hálószobát odabent.

sajnos rámdőlt a munka... majd jövök még, ha elcsitul

KépKép
szkagi

Sziasztok!!!

Apát nem adom... :lol: :lol: 8)
most hozott nekem fagyit...
Annyit emlegettétek, hogy megkívántam! :wink:

Most vasalgatok, hát, ez nem túl izgi...

A gyerkőcöm meg rágja a fülem, hogy főzzek neki pudingot. Lehet, hogy megesik rajta a szívem.. :roll:

Wera!
Nagyon-nagyon vigyázz a pocidra! hihetetlen, időnként mennyire figyelmetlenek az emberek!

Engem ma egy csomó kellemes meglepetés ért. Ugyan mi kisvárosban lakunk, és az emberek egészen máshogy viselkednek, mint pl Budapesten, ill. engem itt rengetegen ismernek...
A kellemes dolgok azonban idegenekkel szemben történtek velem.
Időpontra mentem a fogdokihoz, de az előttem lévő idősebb hölgy mondta a dokinak, hogy a kismamát hívja be nyugodtan őelőtte.
utána pedig az úton próbáltam átjutni, totál szabálytalan helyen, és megálltak az autók... :shock:

A lecsót és az epret kérem ne emlegessétek.....
Imádom őket!

Szandi!

Nagyon kérlek, pihenj!
Nehogy gond legyen! Fogadj szót apának!!!

Én hétfőn megyek dokihoz, lesz uh is...
Be vagyok tojva...

Vidokata!
Sajnálom a rossz híreket!
Biztosan nem lesz semmi gond!!! Nyugi!
És ne fordulj magadba! látod, időnként én is befordulok, de tudom, bíznom kell magamban, meg ebben az apróságban!
Gyere gyakran, és majd mi lelket öntünk beléd!!! :P

Remélem neked sem kell kórházba menned!
Vendég

hali lányok!

megjöttünk a dokitól. hát elég rossz élmény volt. vagyis nem a doki hanem az ut.

egyik helyen felmarták az utat. persze tábla nem volt. nyusziapu belerombolt 65-tel. aztán satufék, kiszállás, kocsi körbenézés. nálunk ezek nagyon neccesek. azt hittük a vadi uj felni kuka lesz, vagy a lökhárító. de megusztuk. vszínű az ültetés miatt a kelleténél jobban felütött a lengéscsillapító (nah hát az se sok van a mi autónkban)
megnyugodtunk amennyire lehet. megyünk tovább. egyik kis faluban 30-as tábla. mondanom sem kell hgoy nem lehet betartani... max. a 45-öt de még azt is nehezen. szóval megyünk 59-el (mi ezt akkor még nem tudtuk hogy annyi :D )
aztán kicsit arréb jön a rendőrnéni elénk és integet. akkor már tudtuk... közölte hogy ezt már nem lehet meguszni feljelentés nélkül. a párom elkezdett magyarázkodni, hogy orvoshoz megyünk és el fogunk késni, és terhes vagyok, és fáj a lábam, és már rosszul vagyok meg ilyenek... aztán elment a néni a kollégájához... visszajött és mondta hogy legjobb esetben is 20e a csekk. a párom egyből rábólintott :D :D egyébként mivel ez már 100%-os tullépésnek minősül olyan 90e körül lenne. meg hát ugye feljelentés és az macerásabb. ugyhogy szépen csöndben "elkullogtunk".

a doki meg beutalt röntgenre a lábammal. jah meg azt mondta hogy kenegessem diclofenaccal. nah erre én nagy vigyorgásban törtem ki (ismi a doki). kérdezte hogy mit nevetek. nah mondom ezt a mondatát hallotta volna a védőnőm. az teljesen el volt ájulva mikor közöltem vele hogy én önszorgalomból bekentem dicivel. és hogy terhesen nem lett volna szabad. a doki is csak nézett hogy hát azért ez nem egészen igy van.
azt mondta biztos azért van mert megváltozott a sulypontom meg a sulyom. de a biztonság kedvéért beküldött a jövőhéten röntgenre. én meg el is megyek, nem akarok gubancot. de addig is kenem diclofenaccal! a védőnőm meg k...ja be.

Kép

Kép
timi1982

Timi nem semmi utatok volt, hát nem irigyelek titeket ezért!
bencuri

Hát, ne tudjátok meg, megint nyomorban utaztam a buszon, a legalsó lépcsőfokon... és tartottam egy rohadt öregasszonyt a könyökömmel, hogy ne támaszkodjon a hasamra. Hülye állat voltam hogy felszálltam arra a buszra, de ha megvárom a következőt, lehet hogy elkéstem volna, azt meg nem akartam. Na és lehet h azon se lettek volna kevesebben... Nah, mindegy, mára már végeztem. Asszem pár napig mellőzöm a bkv remek szolgáltatásait. Rémálom volt ez a nap.

De végre megvan a szuperszónikus mellszívóm! Király! És nagyon aranyos volt a lány akitől vettem, még beszélgettünk vagy 20 percet, ellátott mindenféle jótanácsokkal (neki 10 hónapos már a kisfia). Halálra dícsérgetett hogy milyen jól nézek ki a pocakommal :oops: :D.

Apa gyorsan elillantotta a rossz kedvemet az előbb! Úgy jött haza, hogy már az ajtóból mondta ahogy meglátott, hogy mennyire gyönyörű vagyok :). Olyan édes volt, kicsit meg is hatódtam :oops: :lol:.

Viki - szerencsére nem sikerült annyira összetörniük az embereknek hogy bajom legyen :? . Inkább csak pszichésen viselt meg a dolog. Ma sem lett kevesebb a vérnyomásom... :roll: és hát, nem is csodálom.

Kata - :? sajnálom hogy nem mondtak túl jókat, de remélem ha betartod az előírásokat, akkor rendbe jönnek a dolgok és szépen fog fejlődni a picúrkád!! Nagyon drukkolok nektek! Vigyázz magadra! És pihenj!!! :wink:

Bencuri
- nagyon örülök, hogy sikert aratott a fánkod!!! :D :D Szerintem is szuper recept! Az RTL klub egyik reggeli műsorából szedtem! :lol: Sejtettem hogy tuti lesz, mert falusi öreglányok csinálták, és náluk nincs is nagyobb szakács a világon!! :wink:

Marcsi - Apa nagyon rendi hogy főzött neked és még fagyit is vitt!! Igazán büszke lehetsz rá! :wink:

Szerencsére itt se minenki tuskó, azért vannak jó tapasztalataim is már mostanában, ma is többen átadták a helyüket és sokszor beszélgetni kezdenek velem az emberek a babáról meg ilyenek. Ezek nagyon jól is esnek de az a pár idióta paraszt tényleg úgy beárnyékolja az egészet. Nah, de szót se róluk többet!
Azért a kisváros teljesen más! Én is mikor hazamegyek a szülővárosomba, ott sokkal inkább "biztonságban érzem" magam és a pocakom. Itt folyton azt érzem hogy óvnom kell, vigyáznom kell rá. Sokszor két kézzel védem a tömegben, mert fosok hogy valaki tesz egy hirtelen mozdulatot... sose lehet tudni... :roll:

Andi - nyomás az ágyba!!!!! :twisted:
Vendég

Nem is meséltem hétvégén voltunk a Velencei tónál:
Ime egy kép az én nagy fiamról, csak a viz közelébe nem nagyon lehetet engedni mert be akart menni! :D Kép
bencuri

Bencuri,
tündéri kisfiad van!!!

Lányok, óvatosan a közlekedéssel! Vigyázzatok a pocakokra meg a lakóikra!
(nekem ma parkolási gondjaim voltak... :oops: végül egy külföldi hapsi jött oda, és angolul navigált...)

KépKép
szkagi

Bencuri Viki!
Nagyon aranyos a kicsi fiad!!!

Wera!
Hogy Te mennyi állattal találkoztál ma!

Marcsi!
Nem kell nekünk a Te Papa Macid, csak kölcsönbe! Küldök cserébe lecsót!

Timi!
Sajnálom a kalandos dokihoz menetelt! Viszont jól jártatok. Az én apjukomat 30 e Ft-ra büntették meg.

Sikerült röntgenre bejelentkezned?
20150601134430

Sziasztok Kismamik!

Megjöttünk az UH-ról! Minden rendben van a törpével!
Végig produkálta az egész vizsgálatot forgott körbe, rángatta a köldökzsinórt mintha csengő lenne úgy csinált vele! A doki azt mondta jó eleven baba!

Méretei:

BPD:77mm
FL:53mm
AC:228mm
Súlya Kb:13 gramm
Méhszáj:3000
A Magne B6-ot emelte a lábgörcseim miatt!
Átlagos a magzatvíz és fejvégű a fekvése!

Sz.Andi! Pihenj sokat a fiúk meg csak dolgozzanak szépen! :D

Vidokata! Próbálj meg nem idegeskedni mert az nem tesz jót! Szerintem folyamatos orvosi ellenőrzés mellett nem lesz gond!Dórikának üzenem, hogy még maradjon odabennt és vigyázzon magára! :D

Szkagi! A korai keléssel sosem volt gondom csak az óra csörgéssel mert az utóbbi időben mindig megijedtem tőle! :lol:

Wera! Sajnos ma Én is találkoztam bunkó emberekkel az úton pedig csak 1 órás az út amit megtettem a kórházig!

Bencuri! Tündéri a kisfiad! :D

Ibm, Henka Veletek mi van remélem jól vagytok!
Vendég

Sziasztok!

Csak megnyugtatásképp írok!
Minden ok,csak sok a dolgom most mennem kell!
Ígérem holnap az lesz az első dolgom,hogy írok!!!

Pussz mindenkinek!

Vigyázzatok magatokra és a babókra!

Kép

Kép
ibm

Viki!

Megegyeztünk! :lol: 8)

(mellesleg ő tényleg egy papamaci...)
Vendég

Köszönöm a bíztatást!

Bencuri: nagyon édes a iisfiad!

Babuli: tök jó, hogy minden rendben van!

Wera: hogy te mikbe tudsz keveredni?
Mindenki vigyázzon a pocijára, annyira sehova nem lehet sietni!

Én mostanában rászoktam, hogy nem rohanok, megvároma piroslámpát, a következő buszt vagy metrót és nem rohanok utánna. (pedig tegnap a sárgabuszt késtem le így várhattam 30 percet! :( )

Nekem is voltak jó tapasztalataim a tömegközlekedésen! Többen átadták a helyüket! :D :D
Vendég

Ma Nekem is átadta egy fiatal lány a helyett aminek örültem is , de látátok volna a körülöttem álló sok nyanyát, hogy húzták a szájukat! :evil:

Ibm! Örülök, hogy minden rendben van Veletek! Azért pihenj is! Holnap várunk!

Holnap délelőtt nem leszek mert megyek Allergia vizsgálatra!

Este meg színházba megyek! Mikroszkóp Színpad: Le vagytok szavazva! Ez az előadás címe! Sas kabaré! Már nagyon várom! :D
Vendég

Sziasztok!

Én nem tudom, hogy ti hogy tudtok mindenre reagálni, de én mire végigolvasom az aznapi termést, rég elfelejtem, hogy kinek mit akartam írni!

Mondjuk időm sincs sok, Zsuzska elég lázas lett estére, most várjuk a gyógyszer hatását, hogy lemenjen.
Nagyon bágyadt szegénykém.
Megyek is megnézem a lázmérőt.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Ma este pizzáztunk, azóta megittam kb. 2 l vizet és mindjárt szomjan halok :? . Csináltattunk egy plafonig érő könyves polcot, mert a könyveink már nem férnek sehová. Most végre behozhatjuk a könyveinket a műhelyből :roll: . Olyan édes volt Toncsi, egész nap segédkezett, törölgette a polcokat, meg pakolta a könyveket (egy polcra egy könyv :lol: ).

Holnap suli, nincs kedvem hozzá :? .

Maverick, hidd el, jó kezekben leszel, ők most a legfontosabbak! Pihenj sokat (mit is tudnál csinálni, bocs :wink: ). Ezt a bunkó védőnőt!

Vidokata, uh lehet látni, ha öregszik a méhlepény? Milyen különben egy normális méhlepény? Nekem szülés után mondta a doki, hogy elég érdekesen néz ki. Amit láttam belőle, olyan szigetekből állt hártyákkal összekötve. Ilyen alapból v. ez az elöregedett méhlepény? Bocsi, hogy ilyenekkel traktállak :oops: .

Babuli, jó szórakozást (úgy látom, már biztos megvolt :roll: ).

Betegeknek jobbulást!

Pihengessetek, jó éjt
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Jó reggelt Kismamik és Pocaklakók!

Patr! Zsuzskának jobbulást kívánok!
Amúgy Én úgy szoktam csinálni, hogyha sokat kell válaszolni akkor felírom egy papírra, hogy kinek mit szeretnék írni és így nem felejtem el! :D

Csilla! A pizzához egészségetekre!
Bocsi ha egy kicsit hülyén írtam, de ma este megyek a színházba 7 órára! A jó szórakozást megtartom mára! :D
Vendég

Jó reggelt!

Patr!

Zsuskádnak jobbulást! Lement a láza?

Csilla!
Toncsid nagyon házias!
Pizza és kínai után én is vedelem a vizet :oops:

Babu!
Jó szórakozást nektek mára!
20150601134430

Desviki! Köszönöm szépen!
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt!

Hamarosan indulok a fogdokihoz... :? ismét.
Csak bekukkantottam, mi van veletek!

Patr!
Zsuzskának jobbulást kívánok!

Babuli!
Neked pedig jó szórakozást! Én vasárnap megyek, a Made in Hungáriát nézzük meg. Már annyira várom....!!!! :lol:

Csilla!
Az uh-n én úgy tudom, az áramlásból nézik a méhlepény állapotát... :roll: De nem biztos. Csak amikor nekem nézték, akkor a képernyőn mindenféle színes foltok jelentek meg... Olyan volt, mint egy hőtérkép... :roll:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Ez a manócska a pocakomban úgy produkálta magát este, hogy az csak na!
Feküdtünk az ágyban, néztük a TV-t, én a hátamon. Egyszercsak megindult előre a hasfalamon keresztül! :shock: De olyan erővel, majdnem hogy fájt. Minden esetre összerándultam, meg fura hangot adtam ki. Enyhén szólva meglepődtem, még sose csinált ilyet! Nem lett volna rajtam takaró, tuti látom dudorodni. tiszta Alien! :lol:
Párom csak a reakciómat látva először megilyedt, majd kinevetett.

Erre, telik múlik az idő, alvás! Párom elfordult, bújtam volna hozzá, hát picurkánk olyan hevesen kezdett el tiltakozni..össze-vissza rúg-kapált amíg a bal oldalamon feküdtem! Csak akkor nyugodott meg, mikor a hátamra fordultam. Hiába mondtam neki, hogy ne hisztizzen, bújjunk apához... :lol: hát nem jött össze.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Patr - én is jegyzetelni szoktam, ha sok a reagálni való! :lol:

Hogy aludtatok? Én egész tűrhetően. Csak 1x voltam kinn p.ni, és össz kb 4x voltam ébren, de aztán vissza is tudtam szundítani. Ez így nálam nagyon jónak számít! :D

Reggeli kv + csokis keksz helyett meleg tej, fél szelet magvas kenyérrel :x . Hát, nem ugyanaz...
(Nincs bajom a zöldteával se, de én a kv-t az ízéért iszom, nem a hatása miatt. :) )

Elkezdtek fájni a cicijeim :? . Főleg a bimbik. Ez már ilyen is marad?? Mert most elég :evil: .

Mit főztök a hétvégén? Nekem ma még jön hami-futár, de holnapra ki kellene talánom valami finit, könnyűt és táplálót! :lol:

Ami - Ha felkeltél várunk! MÁr rég kaptunk hosszú részletes beszámolót tőled! :wink:

Apa ma 11-re megy dolgozni. Mai program: porszívózás, vasalás, portörlés, pakolás, ágyenmű-áthúzás. Asszem ennyi. Nem vmi szuper elfoglaltságok, de hát ezt is meg kell csinálni valakinek... :roll:
Vendég

Wera!
Én is jól aludtam, lekopogom. Bár amióta ágykeretet cseréltünk, és nem recseg ropog viszonyleg jobban alszom.

Főzés: tényleg könnyű és tápláló lehet csak?
Akkor mondjuk: ananászos csirkemell, milánió, gyrostál (én szombatonként el szoktam ezt sütni), brassói, túrós tészta.

Hirtelen ennyi.
20150601134430

Kriszti!
Nagyon aktív babócátok van!

Én tegnap futottm kb. 50 m-t a buszhoz (na jó, inkább kocogtam), és utána ramazurizott a fiatalember odabent.
20150601134430

Viki - hát, a könnyű nekem kell, a tápláló meg Apának. Nem szeretem a nehéz kajákat. Apa meg a zöldségeket, gyümölcsöket... szóval nem egyszerű. Viszont ez a gyros-tál jól hangzik! Abban még a salit is meg szokta enne. Te hogy szoktad elkészíteni????
Vendég

enne = enni 8)
Vendég

Viki, biztos összeráztad! :wink: :lol:

Ilyenkor úgy el tudom képzelni, ahogy odabent durcás arccal tüntetnek az igazukért! 8) :lol:

Kicsit aggódok. Ha kint is ilyen eleven és makacs lesz.....
Most még lehet vele büszkélkedni, de ha kint is ilyeneket működik, a hajamat fogom tépni. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti - nekem azt mondták hogy nincs sok köze egymáshoz annak hogy bent milyen és aztán hogy kint hogy fog viselkedni. Mindesetre én szeretném ezt elhinni, mert Nóri a nap 24 órájából 20-at biztos pörög-forog! :twisted: :lol:
Vendég

Én csirkemellből készítem. A csirkemellett apró kockára vágom, bepácolom (delikát, bors, pirospaprika). Aztán kis idő múlva olajban megpirítom. Salinál amilyen zöldség van otthon, kis só + oregánó + kis olaj + feta sajt. Keverek egy kis tartár mártást hozzá, + krmuplit sütök ki hozzá.

APjukodnak ajánlom a töltött karajomat. Karajt vékonyrak kikloffolsz, befűszerezed. A közepére teszel sonkába, baconbe csavart sajtot, összehajtod, fogpiszkálóval lebiztosítom, és olajban kisütöm.
20150601134430

Viszont a csuklás meg fog maradni. Ami nálunk úgy napi 5-6 alkalom, ha nem több... :twisted:
Vendég

Kéne nyitni lassan tényleg egy receptes topikot. :oops:
20150601134430

Jó reggel!

(olyankor már főleg azt nézik, hogy kijötte-e az egész rendben)
UH-on lehet látni a lepényen ahogy meszesedik (amúgy az norm folyamat csak nem mindegy mikor) meg az áramlást, hogy jó -e még a keringés benne (ahogy Marcsi írta) meg még lehet mást is! (biztos mindig írják neked is hogy... fokban érett lepény (a 0 a legjobb) nekem már sajna 1.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.24 17:55-kor.
Vendég

Köszi, lehet hogy holnap megcsinálom a gyros-t. Sajtot nem tehetek semmibe, mert Apjuk allergiás rá. A baconos karajt biztos imádná, de én nem eszem olyat aminek 4 lába volt! :lol: Mondtam hogy nehéz esetek vagyunk!!! :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?