Hát, ne tudjátok meg, megint nyomorban utaztam a buszon, a legalsó lépcsőfokon... és tartottam egy rohadt öregasszonyt a könyökömmel, hogy ne támaszkodjon a hasamra. Hülye állat voltam hogy felszálltam arra a buszra, de ha megvárom a következőt, lehet hogy elkéstem volna, azt meg nem akartam. Na és lehet h azon se lettek volna kevesebben... Nah, mindegy, mára már végeztem. Asszem pár napig mellőzöm a bkv remek szolgáltatásait. Rémálom volt ez a nap.
De végre megvan a szuperszónikus mellszívóm! Király! És nagyon aranyos volt a lány akitől vettem, még beszélgettünk vagy 20 percet, ellátott mindenféle jótanácsokkal (neki 10 hónapos már a kisfia). Halálra dícsérgetett hogy milyen jól nézek ki a pocakommal
.
Apa gyorsan elillantotta a rossz kedvemet az előbb! Úgy jött haza, hogy már az ajtóból mondta ahogy meglátott, hogy mennyire gyönyörű vagyok
. Olyan édes volt, kicsit meg is hatódtam
.
Viki - szerencsére nem sikerült annyira összetörniük az embereknek hogy bajom legyen
. Inkább csak pszichésen viselt meg a dolog. Ma sem lett kevesebb a vérnyomásom...
és hát, nem is csodálom.
Kata -
sajnálom hogy nem mondtak túl jókat, de remélem ha betartod az előírásokat, akkor rendbe jönnek a dolgok és szépen fog fejlődni a picúrkád!! Nagyon drukkolok nektek! Vigyázz magadra! És pihenj!!!
Bencuri - nagyon örülök, hogy sikert aratott a fánkod!!!
Szerintem is szuper recept! Az RTL klub egyik reggeli műsorából szedtem!
Sejtettem hogy tuti lesz, mert falusi öreglányok csinálták, és náluk nincs is nagyobb szakács a világon!!
Marcsi - Apa nagyon rendi hogy főzött neked és még fagyit is vitt!! Igazán büszke lehetsz rá!
Szerencsére itt se minenki tuskó, azért vannak jó tapasztalataim is már mostanában, ma is többen átadták a helyüket és sokszor beszélgetni kezdenek velem az emberek a babáról meg ilyenek. Ezek nagyon jól is esnek de az a pár idióta paraszt tényleg úgy beárnyékolja az egészet. Nah, de szót se róluk többet!
Azért a kisváros teljesen más! Én is mikor hazamegyek a szülővárosomba, ott sokkal inkább "biztonságban érzem" magam és a pocakom. Itt folyton azt érzem hogy óvnom kell, vigyáznom kell rá. Sokszor két kézzel védem a tömegben, mert fosok hogy valaki tesz egy hirtelen mozdulatot... sose lehet tudni...
Andi - nyomás az ágyba!!!!!