Sziasztok Lányok!
Viri! Hogy vagytok? Kende jobban van már? Nincs babó a pocakomban. Egyik kolléganőm unszolására csináltam tesztet, bár én éreztem a - eredményt. Úgy látszik, piri egy másik, számomra szokatlan változata jelentkezett.
Anda! Sikerült uralnod a káoszt a munkahelyeden? A furcsa érzés elmúlt már?
Datolya! Én Kaposváron tanultam az iü. ügyintéző szakon. Közben engem sem a meló fárasztott, hanem az éjszakába nyúló tanulások, főleg vizsgaidőszakban. Ráadásul hosszú volt az út Kaposvárra, ezért egy-egy vizsganapon hajnalban kellett kelnem. Akkor nehéz volt, de így utólag visszagondolva jó időszak volt az életemben.
Melcsi! Voltál tanácsadáson? Végül fogyókúrára ítéltek? A hányásra: az egyik kolléganőm is így volt a terhessége elején. Ő citromos limonádét ivott és sós ropit. Neki bevált. Sajna személyes tapasztalatom nincs.
Várjuk az uh. képeket.
Csucsu! Nagy-nagy-nagy gratula! Örülök, hogy ilyen jó híreid vannak.
Ne aggódj, persze hogy minden rendben lesz. Kisfiút szeretnétek?
Gyurmi! Neked is gratulálok! Holnap biztos erősebb csíkjaid lesznek! Szorítok!
Csucsu, Gyurmi! Erre is küldjétek a gólyákat.
Nika, Nitácska, Anda, Datolya, Viri, Encike! Most már mi jövünk!
Vera! Rókakoma is meglátogatott? Vagy "csak" hányingered van?
Azért nem jöttem pár napig, mert a munkahelyemen megrántottam a hátam, s nem tudtam nagyon ülni és feküdni sem. Kiderült, hogy rossz a melóhelyen a székem, rossz helyen támasztja a hátam, s ettől egy "érdekes" testtartást vettem fel, amitől begyulladt a csuklyásizmom. Szerencsére jó férjecske általi maszírozással, krémezéssel mára elmúlt.