Sziasztok Lányok!
Viri! Hogy vagytok? Kende jobban van már? Nincs babó a pocakomban. Egyik kolléganőm unszolására csináltam tesztet, bár én éreztem a - eredményt. Úgy látszik, piri egy másik, számomra szokatlan változata jelentkezett.
Anda! Sikerült uralnod a káoszt a munkahelyeden? A furcsa érzés elmúlt már?
Datolya! Én Kaposváron tanultam az iü. ügyintéző szakon. Közben engem sem a meló fárasztott, hanem az éjszakába nyúló tanulások, főleg vizsgaidőszakban. Ráadásul hosszú volt az út Kaposvárra, ezért egy-egy vizsganapon hajnalban kellett kelnem. Akkor nehéz volt, de így utólag visszagondolva jó időszak volt az életemben.
Melcsi! Voltál tanácsadáson? Végül fogyókúrára ítéltek? A hányásra: az egyik kolléganőm is így volt a terhessége elején. Ő citromos limonádét ivott és sós ropit. Neki bevált. Sajna személyes tapasztalatom nincs.
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Várjuk az uh. képeket.
Csucsu! Nagy-nagy-nagy gratula! Örülök, hogy ilyen jó híreid vannak.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ne aggódj, persze hogy minden rendben lesz. Kisfiút szeretnétek?
Gyurmi! Neked is gratulálok! Holnap biztos erősebb csíkjaid lesznek! Szorítok!
Csucsu, Gyurmi! Erre is küldjétek a gólyákat.
Nika, Nitácska, Anda, Datolya, Viri, Encike! Most már mi jövünk!
Vera! Rókakoma is meglátogatott? Vagy "csak" hányingered van?
Azért nem jöttem pár napig, mert a munkahelyemen megrántottam a hátam, s nem tudtam nagyon ülni és feküdni sem. Kiderült, hogy rossz a melóhelyen a székem, rossz helyen támasztja a hátam, s ettől egy "érdekes" testtartást vettem fel, amitől begyulladt a csuklyásizmom. Szerencsére jó férjecske általi maszírozással, krémezéssel mára elmúlt.