Új privát üzeneted érkezett!

Lucus !!Boldog fél éves fordulót!!!

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Lucának boldog 1/2 évfordulót! Kép

Kép
pimelinda

Évi.

Úgy néz ki alakul a fogam,tegnap is kezelte,de hétfőn folytatja...utána meg rendbeteszi a többit.

és Csonginak a 21.kijött már? csak furcsállom,hogy kijött Zsoltinak azért...de majd utánanézek a neten is. :)
Ó,mi sem állunk az úszással még sehol,de mondjuk nem is vágyik rá...kivéve a nyári pancsizások :lol: :lol:
Majd várjuk ám a szombati sulis-napról az élménybeszámolót.

Szilvi.tök jók a rucik...na most már nekem is el kell mennem :lol: ,meg a csajomnak kéne itthonra az udvarra valami cipő,mert az ovisban hajlandó csak kimenni mostanában. :roll:

Erika.édik a Réka képek.ki szokott a fotós lenni?
Remélem minden úgy alakul a szopi terén,ahogy szeretnéd :) .Jó volt olvasni a történeted ezzel kapcs....és a lényleg ,hogy nem feladni!-szal,örülök,hogy pozitívan állsz hozzá.hajrá tejcsi! :lol:

Judit.majd gyere,ha hazaértetek,hogy mit mondtak a fülecskére.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Tündi!

Lucusnak látom tetszik a hintázás nagyon!
Máténak én is venni akarok ma egyet de elektromos,elemmel megy ugy hogy nem kell lökni.

Jaimee!

Nagyon aranyos Réka baba!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Jövök-megyek-rohanok....

Lucusnak boldog feledik évet!!!
Kép

Judit! Majd írj, mi volt a fülészeten!

Erika! Örülök, hogy megint helyrezökkentél! Akkor tul.képp nem is volt nagy baj, csak te pánikoltál be megint, Isten tudja hanyadjára, ugye? :lol: Csúnya dokibácsi jól rádijesztett.... :cry:

Na, loholok tovább.....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Andi,Linda,Nóri nektek is köszönjük szépen! :)

Andi,és mit kezel a fogadon a doki?

Linda,jön ma du Zsuzsi,ha van kedved,időd gyere el te is! :)

Nóri,hova loholsz? :wink:

Ivett,hát Máténak akkor nagyon jó dolga lesz! :) Majd rakj már képet,hogy milyen is az a hinta.én még ilyet nem is láttam :?

Kép
Kép
tundi24

Nóri: Sztem volt baj. Hajlamos vagyok ugyan a drámára, de utólag nézve is volt/van gubanc. Kösz amúgy... :oops: :oops: :( :D :D
:wink: Imádlak! :lol:

Tündi: Hallottam, hogy átadták a tanuszodát. Valahol olvastam (talán a másik szolnoki fórumon még régebben), hogy Cegléden van igazán jó vizű medence babáknak....Én is vinném Rékát nyáron, de apa...

Cleo: A fotós apa. Drukk a fogacskádnak!

Ildi: ????? Sztem te írtál annó erről.
jaimee1

Ildi: mármint a tanuszoda vizéről.... :oops:

A doki meg...hát ebben tévedhetne.... :? :? :D
jaimee1

Sziasztok!

Voltunk a fülészeten, de még hétfőn is vissza kell mennünk. Még folyik a váladék a füléből, és tüszők vannak a manduláin. De hát csak elmúlik majd ha hatni fog az antibiotikum. Étvágya se nagyon van,biztos fáj a kis torka. Most már alszik is, mivelhogy korán keltünk.
Kedden megyünk vissza a gyerekorvoshoz, úgyhogy talán szerdán mehet bölcsibe (remélem addigra tényleg meggyógyul) Úgyhogy ezt jól benyelte szegényke.

A városba majd délután megyek, ha megjött Apa. Marcival ugyanis nem lehet vásárolni :) Ha bármilyen boltba bemegyünk, és ő nincs kocsiba berakva, akkor ő rohangál és pakol le mindent.

Na lepihenek egy kicsit én is!

Lucának boldog 1/2. szülinapot! :)
judit_79

Jaj, Erika! Nem bántásiból mondtam, tudod..! :shock: Csak tényleg a múltkori pirinél is ez volt, meg azelőtt is...stb, és szegénykém te mindig úgy 2ségbeesel, minket is teljesen 2ségbeejtesz, és utána mindig rendeződik a dolog. És remélem, ezután is így lesz, ha lesz.
Amúgy én Lilcsi első két hetében folyamatosan azt csináltam, mint te hétfőn. Csak nálam nem jött be :cry: Úgyhogy át tudom én is érezni a problémád.
De tényleg ne haragudj, ha megbántottalak!!!!
Kép

Hova mentem? Jólét, Spar, Volán, DM, papírbolt, Babavilág, közös képviselő....még majd lehet, a Pannonhoz is elmegyek ma, mert holnap meg PH-ba megyek kuncsorogni, nem tudom, az meddig tart majd?

És hallottam érdekeseket
1-lesz Brendon Szolnokon :shock: Csak tudnám, kiknek, ebben a gazdag régióban?
2-új buszpályán Tesco is lesz
3-Aldi lesz Szecskán is, Szandán is....lehet, a fűrésztelepnél is azt építenek?
4-BabyBell helyén valami bababútorbolt lesz

Asszem, ennyi.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

És gratulálok a forgáshoz!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Lucának boldog 1/2 éves szülinapot!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Nóri: Minek az emotikonok, ha nem figyelsz rájuk! Ejnye-bejnye. :D Dehogy sértődtem meg! Igazad van teljesen. Már kismamaként is paramami voltam, főleg az elején. Visszaolvastam pár hete magam. Jó ég, miket írtam! :oops: :oops: :oops: Nem a szolnoki fórumokra gondolok......

Kétségbeestem? A pirivel nem, az csak idegesített, a hasfájás meg ugye...fájt is....most a tejjel igen, kétségbeestem. :oops: :oops: DE NEM SÍRTAM ÁM! Büszke vagy rám remélem! :lol: :lol: :lol:

Ha már piri, 4 napja "szááágult", hogy Petri Ferrari-jához hasonlítsam.

Volt itt a védőnő, aranyos volt, hogy rámnyitottam az ajtót. Viszont azt akarja, hogy mérjem, mennyit szopik egy nap Réka. :roll: Mehetünk vissza a mérlegért a kölcsönzőbe. Apa boldog lesz. :D Hordhatnám a rendelőbe is, de inkább nem.................................Hú, nagyon nem....

Aszta, micsoda infók! :D Hát Brendon nem a mi pénztárcánk, de talán kifogunk pár akciót és játékot is vettem már onnan...

Aldi...hm...ebbe megint belebukik egy másik üzletlánc. Én a Helikerre tippelek. Tegnap voltam a vasútiban kb. 5 percre, én voltam az egyetlen vásároló végig....

Megyek, Réka most gyakorolja a visítást, egyre furább hangokat ad ki mostanában. Élvezi, mikor tud képezni a hangszálaival. :shock: :shock: Talán egy izgatott kandúrhoz tudnám hasonlítani. Vagy inkább 3 hoz... :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Akkor jól van, örülök
Kép
Csak az a "Kösz amúgy... Imádlak!" megtévesztett...vagy összezavart, nem tudom. Utána olvastam vissza magam, és hát elég nyers volt a mondókám :oops:

És amikor mérted Rékát nyugodtabb voltál, mint most?

Nem szoktad felvenni Réka hangját? Nekem a telefonom teli volt vele. :lol: El van mentve az éhes sírása is, meg a gurgulázásai, gügyögései, éneklései is.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika, én megint ellenkezni fogok a védőnőddel.... szerintem csak idegesíteni fog, ha állandóan mérlegeled... várj még vele egy pár napot... félek, hogy ettől még jobban meg fogsz ijjedni...
Egyébként is én ezzel úgy vagyok, hogy nekem is minden nap más az étvágyam.

Nóri "bírom" ezt a Szolnokot.. :? Bevásárlóközpont bevásárlóközpont hátán, ahelyett, hogy gyárak jönnének, ahol esetleg az emberek dolgozhatnának.
Bár azon mindig elgondolkodom, hogy mindenki sír, de a Tescó, Cora parkoló általában mindig tele van... szóval lehet, hogy mégis meg van rá itt a fizetőképes vásárló erő, csak nem mi vagyunk azok :(

Évi és
Kép
csongianya

Tündi, köszi a meghívást, de majd máskor, elég depis hangulatban vagyok, meg fáj a hátam közepe, majd beszakad :( mint egy öreganyó :( valahogy nincs kedvem kimozdulni, pedig csekkett kellene befizetni, meg a tusfürdőm is elfogyott....

Évi egyetértek veled, már ami a méricskélős dolgot illeti. Mérni akkor kellene, ha Rékával baj lenne, és gyanús lenne, hogy a baj oka a kevés tejcsi :? így tényleg csak megzavarhat téged Erika. Vagy tényleg megnyugtatna, ha látnád, hogy megeszi az adagjait :wink:

Kép
pimelinda

Nóri/Évi/Melinda:

Egy hét múlva jön a doktornő (4 hós oltás) , addig biztosan nem mérem, ha annyit tejem lesz, mint most. Az LLL-es Dóra is azt mondta, hogy a súlya alapján el tudja képzelni, milyen kis pufi lehet. :D :D Van tartaléka, a tejet kell szaporítani, a súlya most úgymond másodlagos.

Hát ja, gyárak inkább mennek... :( :(

Melinda: Szundizz egyet!
jaimee1

Lucus Boldog Féléves Szülinapot!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Köszönjük az újabb köszöntéseket!!:) Nagyon aranyosak vagytok! :)

Hát nálunk megint volt hőemelekdés,egyszer jókedv utána hatalmas sírás :( Hívtam védő nénit,azt mondta fogacska :? Kibújhatna már!

Erika,nekem anno azt mondták,hogy csak akkor kell mérjem Lucust,ha vmi gond lenne a súlyával!!Én is azt vallom,csak idegeskedni fogsz rajta,és attól nem lesz majd tejecskéd :( Úgyhogy ne idegeskedj,mert Réka egy gyönyörűséges fejlett babuci :) : )
Babaúszásra visszatérve..én utálom Ceglédet mindenféle szempontból,ráadásul az uszoda ceglédtől még 8km-re van.REmélem nem lesz gondunk ezzel az uszodával,elvileg most újították,majd meglátjuk szombaton(remélem el is jutunk)

Linda,mondta Zsuzsi,hogy nem érzed jól magad!Biztos nől a pocilakó :)
Pihengess sokat!

Nóri,akkor mozgalmas napod volt!Hát hogy mik nem fognak épülni :roll:
Mondjuk a Brendonnak örülök,de igen ritka látogatók leszünk,de sokszor van akció és akkor jó dolgokat lehet beszerezni.Van pár cuccunk onnan,de kaptuk őket.Mi a sapit vettük csak neki ott,de annyiba került,mint a piacon.

Kép
Kép
tundi24

Lucának boldog hófordulót! Kép

Kép
Kép
mongi

Jaimee! Örülök, hogy rendben van a szopi, bizti igy is marad.

Na mára csak ennyi futotta.

Kép
Kép
mongi

Szilvi: Na mindig elfelejtettem reagálni :oops: :oops: - örömmel venném a tejcsit tőled, naná. Valami rémlik APEH-ről, 1800 Ft/literről, de majd megkérdezem a védőnőt.

Ja, azt mondta, hogy a tejgyűjtőt nem ajánlja, mert
1) dohányos meg mindenféle anyukák is adnak le (miért engedik????, nem lehet ezt szűrni?)
2) összeöntik a tejet
3) felöntik a tejet tehéntejjel egyesek, vízzel (ezt sem lehet szűrni???)

Tündi: Várom a beszámolód az úszásról. Bújjon mán ki az a fogacska!!
jaimee1

Erika!!
Nálunk apa nem engedte,hogy mástól hordjuk a tejet Diusnak inkább tápit adtunk neki....még a dokink sem ajánlotta,hogy idegentől pláne meg ne tejgyűjtőből hozzunk neki .Oda aztán tényleg mindenféle emberke jár ... De ahogy látom nagyon jól beáll a tejcsid és kívánom,hogy így maradjon :)

KépKép
diÁcska

Ahoj!

Jó kis levegőzős délutánunk volt... el is fáradtunk... :)

Erika! Én csak ingyé adom a tejet! De úgyse lesz rá szükségetek! :wink: :D Ha mégis, akkor azért szólj... előtte bevizsgáltatom magam hepára... meg amire kell. Nem merném úgy adni, hogy ... érted.

No menek és ágyba dugom a nagyobbik fiamat is! 8)

Jóccakát!
szilbee

Erika, milyen penge agyad van!!!!!!!Igen, én írtam anno a másik topikba, a tanuszodák vizéről, csak aztán elég parázs hozzászólások követték, így hát.....Pedig én csak a neten néztem utánna, abban nekem egy csepp magánvéleményem nem volt. :oops:
Nekem egy kicsit nagyon macerás az egész babaúszás.

Lucának boldog fél éves szülinapot!

Hogy mennyire szalad az idő!
Ancsikának holnap ünnepeljük a szülinapját, tegnap vásárolgattunk együtt, kettesben. Olyan nagyon jó volt!
Lesz tortája is, megrendeltem a Szandabuciban. Nagyon fincsi szokott lenni.

Ház: hírdetjük, jönnek a nézelődők, de olyan még nem jött, aki azt mondta volna, hogy itt a foglaló. :roll:
A mi kinézett lakásunk is megvan még, remélem nem is kel el addig.

Ovi: nagyon jól éreztem magam, a gyerekek nagyon aranyosak, rögtön elfogadtak, puszilgattak, ölelgettek, símogattak. Az egyik kislány azt mondta, hogy Ildi néni neked mindig olyan jó illatod van. És te vagy a legszebb a világon. :lol:
A fiúk is megszerettek, az egyik még a Dominó várba is elhívott. Nagyon édi volt, ahogy térdtelek előtte, ő meg fogja a kezem és invitál egy közös ugrálásra.
Tegnap délután még konzultáción voltam az oviban, de már nem találkoztam a kicsikéimmel, mert mindenki hazament addigra, mire végeztünk.

Na cső, ennyi volt Imike felébredt!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Sziasztok!

Ildi óvónéni :wink: :lol: De jó, hogy így megszerettek!
Uszoda ügy rémlik, de már nem tudom, miről volt igazán szó.... A Kodályba fognak Csongiék menni 14-25-ig, 15-16:30-ig. Tavaly a második hétre a gyerekek nagyrésze lebetegedett... szóval vannak kétségeim, remélem azért jól fogja bírni Csongi. Úszni csak meg kellene már tanulnia...

Évi és
Kép
csongianya

Szép napot!

Az anyatejgyűjtésről én sem hallottam még jót :evil: Még annyit fűznék hozzá, hogy nem is csak összeöntik, hanem össze is forralják. És így azok a dolgok, amik fontosak lennének, távoznak is a tejből :?
De olyat is tudok, hogy egy pici babó egy nálánál 3! hónappal idősebb gyerek anyjától kapta a tejet. Nekem a mi "nyamvadt" védőnőnk elmagyarázta, hogy nem mindegy az sem, kitől veszek tejet, mert ahogy nő a gyerek, úgy változik a tej összetétele is, aszerint, mennyi kalóriára van szüksége. Mert ugye nagyobbnak már kevesebbet esznek, és annak töményebbnek kell lennie. Elvileg. Jól tudom? De javítsatok ki! 1 hónapos korkülönbség még elmegy...
És hát ennek az anyukának nem mondták el :roll: Sőt, utána még egy annál is fiatalabb gyerek kapta a tejét. Ott már meg volt a 6 hónap különbség is. Én ezt is felelőtlenségnek tartom....mérges vagyok a tápszerre, de az még mindig biztonságosabb.

Ma meg ne tudok menni a PH-ba, mert a bölcsiigazgató szabin van, a papírt nem tudja kitölteni, amit be kéne vinnem :roll: Jövő7re csúszik...mondjuk, a lényegen nem változtat.

Judit! A Start kártyához milyen papírok kellenek, mikor bemegyek az APEHhoz?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Marci és Luca jobban vannak már?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Én három hónapot tudok. (Az előző védőnőnk még anno azt mondta...)

Hú ma nagyon nyüszi Dávid... pedig nem szokott...

... pedig ma sütnöm kéne Ednek is tortát! Hogy fogom így megcsinálni...

No menek is... Pussz!
szilbee

Jó reggelt!

Évi: Nincs baj a tanuszodával nagyobb gyerekek esetében, csak pici babáknál lehet. Nem mindegy, mivel tisztítják a medencét vagy a vizet...már nem tudom. De Csonginak sztem oké simán.

Ildi: Á, nincs penge agyam, az HAJNI!!! :D Csak azért emlékeztem erre, mert én is szeretném/szerettem volna úszásra járatni Rékát. Persze ez tőle is függ, már több anyukát hallottam, hogy nem tudtak járni a babával, úgy ordított a naaaagy víííííz láttán.

Ildi ovónéni! :D Szupi, hogy így szeretnek. De jó lehet!

Szilvi: Sok sikert a tortához!

Notorius hiányzók adjanak életjelet!!!! Itt vagyok én, apadó tejcsivel és mégis írok. :D
jaimee1

Sziasztok!

Mongi
,és Ildi nektek is köszönjük a köszöntést! :)

Ildi,el is hiszem,hogy jól érezted magad az oviban :) Anicsikával már jó kis bevásárlásokat lehet rendezni :) Boldog Szülinapot neki! :) Kép
Leirnád ide is a babúszással kapcsolatos dolgokat?Miért tartod macerásnak?

Évi
,én dec-óte hívogatom a csajtszit,hogy akkor mi van az ússzásal.És még most mondta a héten,hogy oké a dolog.Azt mondta mostmár rendben van,és belemeri vinni a babucikat is!Remélem nem kapunk el semmit sem,de ha ki sem próbáljuk,nem fogjuk megtudni milyen is,és én jónak tartom ezt a babaúszásos dolgot,és a későbbi korosztálynak is jó ha sztem.De ez az én véleményem.

Nóri,Lucus jobban van,habár az éjszakánk borzadáj volt,sokszor felsírt nagyon keservesen,de már legalább hőemelkedése nincs,és jobb kedvű is ma(eddig).

Szilbee,mikor van Ed szülinapja? Dévid meg lehet az idő miatt nyűgösebb,most jött egy kis melegfront.

Kép
Kép
tundi24

Na, én is megkerestem TERESKOVÁT a neten. Mert este elaludtam, jó szokásom szerint.... Aki ismeri, sztem nem lepődött meg. Sőt, aki meg elmegy a Fábry sóba, annak sem kéne kivonulgatni, hisz Fábry sem válogatja meg a szavait :? Szóval sztem álszentek voltak, akik kimentek. Akik persze nem is voltak annyian, mint a hírekben mondták.
Amúgy régóta nem nézem a Fábry műsorát, pont azért, mert nem tetszik a politizálása benne, de most Kriszta miatt akartam megnézni

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hajni??? Életjel!!

Kép
Kép
tundi24

Nóri,ki ez a csaj egyébként???Én még nem hallottam róla,de jobb is :evil: Én sem szeretem a Fábryt :wink:

Kép
Kép
tundi24

Nóri: Heti Hetest nézed? Abban is van ám politika.....De én meg azt nem tudom nézni. Nem bírja a gyomrom.
jaimee1

Hallliii! Sikerült megcsinálnom septében a torta alapot. :)

Délután jön a köv. fázis.

Tündi! Ma 16 órakor! :) 30 éves a drága! :lol:

Jajj látnátok a fiaimat. Ülnek a kiságyban (Dávid is picit feltámasztva) és csikizik egymást! Meg kell zabálni őket! :lol:

No most csak ennyi.... kis nyüzsis napom van!

Pussz! Mindnekinek! (Ha nem jönnék du-án.)
szilbee

Ahojjjjjjjjjjjj!!

Nóri én is így tudtam az anyatejet!

Babaúszás én simán vinném Robit ha lenne hova!

Ildi ovónéni :D

Kép

Kép
katlina

Petri! Már egy 1x kérdeztem, de most megint... Ha gmail-es címedre nem érkezett meg a mail, akkor milyen címere küldhetem a táblit?

Ja igen! Tábli ... még vmi, amit már régen akartam... Csajok! Szülnapi dátumot is írjak? Akinek igen, a pócstáza nekem a gmail-es címemre. :)

No menek ... torta folyt. köv.
szilbee

Szilbee
Megkaptam csak azt nem szoktam használni :oops:

Jaimee
Minden elismerésem hogy apadó (ami nem is igaz!) tejcsivel is jösssz.. de majd 2 éves akaratos kis hisztismirtillel is fogsz? :wink:
Nekem ez egyre nehezebben megy.

már nem akar aludni délután :twisted: pedig általában akkor szoktam ide jönni. Most elszundított a tv előtt :oops: ilyen se volt még.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Ma már jobban van Marci. CSak nem eszik :( Alig eszik valamit. Még jó, hogy tejből sokat megiszik este/éjszaka/reggel, de örülnék ha végre normális kaját is enne!
Ja és folyton kiszedi a vattát a füléből, hiába papolok neki, hogy ne szedje ki :evil: Mire odanézek, már nincs benne. Pedig még folyik egy picit.

Nóri! A gyesről szóló igazolás kell a start kártyához (az államkincstár küldött ilyen papírt). A bejáratnál meg majd adnak papírt, amit ki kell tölteni. Meg talán személyi kell még.

Én kíváncsi voltam, hogy miért vonulnak ki a nézők a Fábry showról, mert ugye egész este azt reklámozták, aztán semmi se volt, nem merték leadni, hanem kivágták... A neten megnéztem a vágatlant, hát elég gáz... De legalább növelte a nézettséget, gondolom...

Szilbee! A mi szülinapunkra gondolsz? Picit le vagyok ma lassulva :) Ahogy élénkül a manó, én úgy fáradok :)

Ha igen, én inkább beírom ide, nem titok ('79. 06. 09.)
judit_79

Tünd, Erika, majd előkerítem azt az uszodás cikket.

Amúgy pont a picibabák úsztatásáról van szó benne, tehát Évi, Csongit nyudogtan lehet vinni és kell is, mert hagy tanuljon csak meg úszni. Nagyon jó dolog!

Persze a piciket is lehet vinni, csak nem mindegy, hogy milyen az uszoda technikai felszereltsége, na meg utanna kell járni, hogy az anyukáknak milyen orvosi papírokat kell beszerezni.

Én úgy tudom, hogy minden úszás előtt nőgyógyászati papír is kell, amit enyhét költségesnek és kellemetlennek tartok, ki az, aki nagy örömmel megy ilyen vizsgálatra, főleg hetente többszöris akár? Biztos van ilyen! :twisted:

Szilbee, én is sütésben voltam, bár Imike segített a lisztet a tálba önteni. :!: Aztán véletlenül megnyomtam a gyorskeverő gombot, és tele lett a konyha sütimasszával. :twisted:

Ovi: azt kérdezi az egyik kislány: Ildinéni, most már mindig itt leszel velünk? :P Az egyik kisfiú: Ildióvónéni, te Zitaóvónéni helyett vagy itt? Van egy elég nehezen kezelhető kisfiú, szegény születésénél sérült. Meséltem nekik lefekvéskor, egyszercsak felkelt, odaszaladt hozzám, és adott egy puszit. Délelőtt ugyanez a kisfiú meg a mosdóban ütögette a hátsómat, de vagy háromszor jól odasózott. :oops: Először nem is tulajdonítottam neki jelentőséget, de aztán a negyedik kísérlet előtt elkaptam a kezét, kicsit eréjesen megszorítottam, és megkérdeztem tőle, hogy miért ütöget? :x Nagyon meglepődött, biztos arra számított, hogy leordítom a haját, de aztán csak annyit mondtam neki, hogy ha én nem bántom őt, akkor ő se bántson engem. :roll:
Két kislány jött hüppögve felém: Ildinéni, az xy beledobta a számba a homokot, igen, mert yz a szemen dobott. Na itt légy okos Domonkos!
Persze mindketten arra számítottak, hogy majd az egyiknek igazat adok, a másikat meg leszidom. Erre én: mit mondott a Márti néni?! Nem szabad a homokkal játszani, mert saras, és hideg is van, és ti mit csináltatok? Hüpp-hüpp, nagy szemek meresztése. Na akkor teljesen mindegy, hogy ki kezde, mindketten hibásak vagytok! Menjetek és beszéljétek meg egymással, de előtte kérjetek egymástól bocsánatot.
Két perc múlva ugyan úgy játszottak egymással. :lol:

Na röppenek tovább....... Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Nóri
Ez a Tereskova a szolnoki származású? Ő volt a heti 7ben is?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

No csak itt esz a fene... sajna csak 1 cs. habfixáló van így meg kell várnom a szülinapost, hogy hozzon... :roll: :oops:

Judit! Igen a mienkre gondoltam! Ja és igen, ide is lehet írni! Ez eszembe se jutott! :oops:

Ildi! Emléxem arra a vitára... én ezeket a félreértős, meg megsértődő, magamraveszemes dolgokat sose értettem a fórumokon. Párom viszont kifejezettem szereti az ilyen típusú szájkaratét. Én egyébként nem vok babaúszás párti... részben azért, mert nincsenek meg a higénés feltételek itt Szolnokon.... vagy én nem tudok róla... de van egy másik ok is... de azt inkább most nem...

No én is "röppenek tovább", ahogy azt Ildi mondta! :lol:
szilbee

Szilvi: Boldog szülinapot az Uradnak! :D

[quote]d írta:e van egy másik ok is... de azt inkább most nem...

Miért? Mi az????
jaimee1

Ja, 75.06.28 Lusta vagyok átmenni a gmail-re, bocsi.
jaimee1

Na, hazaértem....voltam én is a Cosmosban, vettem 4 pólót Lilcsinek. De másból is nagyon jó cuccok vannak ott. Voltam egy turiban is, ott is vettem 3 pólót. Mostmár nem kell a nyáron több. Még kéne 1 pár sort, de azt sztem varrok majd, meg kantáros sort. Azokban tavaly is olyan vagányan nézett ki :lol:
Meg előtte elszegődtem aljas próbavásárlónak :twisted: Nem sok alkalom, meg nem sok pénz, de az is valami :wink: Meg hátha hívnak még utána is, most is voltak ott régi motorosok is.

Szilvi! 69.03.27

Pircsi! De, ő a szolnoki csaj, Tereskova.
Olvasgattam a kommentárokat is, amik a youtube-on vannak...jókat röhögök. A 2 véglet a jellemző.

Erika! Nézem a Heti hetest :lol: , amikor el nem alszok! Az kevésbé gyomorforgató nekem. Valamivel kultúráltabbak, akik ott vannak, bár nem ez a megfelelő szó rájuk sem :roll: Nincsen benne annyi sípolás sem, mint az utóbbi idők Fábryjában. De az a műsor sem az erkölcsösöknek és prűdeknek való, az tény.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: A Heti Hetest nem a trágárság miatt nem bírja a gyomrom. Mindegy, hagyjuk.

Próbavásárló? Az milyen?
jaimee1

Na, belepillantottam a youtube-ba...Hát szerintem Fábry még gusztustalanabb, mint a Tereskova, hogy teret engedett ennek az egész átírósdinak. Megyek, játszom a lyánnnyal.

Fú, spontán hányingerem lett. Pedig nem vagyok terhes. :? :?

Szilvi: Aranyosak lehettek a srácok csikizés közben!
jaimee1

Hmmm...milyen is? Megadják, melyik héten hová menjek és milyen szitut játszak el xy-nal. A végén persze felhomályosítom, ki is voltam.... :oops: ? Többet nem nagyon írnék róla.....általában így is rájönnek, hogy fal az egész. Mi is rájöttünk az Obiban.... :wink:
És benzinpénzt is fizetnek, telefont is, ha az is használva vagyon....

Na, menek buszozni. Most úgy veszem kicsit vissza a benzikköltséget, hogy kocsival kiviszem a lányt a Szecskára és otthagyom a kocsit is, busszal vissza, most busszal ki és kocsival haza.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok,én is csak hulla fáradt vagyok,egy pár napja olyan rossz éjszakáink vannak! :( Franci felsír,vergődik,és semmi nem jó,úgyhogy már teljesen le vagyok merülve! :( Apa próbálna segíteni de mikor Franci nyűgös akkor csak anya a jó! :(
Úgyhogy napközben próbálok pihengetni ha tudok :? ,mert este általában megint műsor van! :(
Röviden ennyi eltünésem története!De azért próbálok jönni ha tudok! :D

Megpróbáltalak visszaolvasni benneteket,már amennyire tudtam,jó sokat írtatok hál'istennek! :D

Erika!
Remélem már nem fáj a hasad?Most jól értem megint méregetni akarod Rékát?De méééért lesz az jó nektek,hogy megint idegeskej ha nem annyit szopott mint amennyi a nagy könyvben le van írva? :roll: Úgy is annyit eszik a kisasszony amennyi neki éppen kell! Na jó te tudod!Nem akarok okoskodni!Pedig ahogy írod mostanában minden okés a szopival!

Szilbee,Nóri!
Örülök,hogy találtatok jó rucikat a Cosmosba! :wink: :D
Ja és Szilbee 76.08.19. :D

Tündi!
Nagyon aranyos Lucus a hintába,látszik,hogy nagyon élvezi! :D
BOLDOG HÓFORDULÓT NEKI! Kép

Judit!
Marcinak továbbra is jobbulást kívánok!

Ildi!
Ancsikának,így utólag NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! Kép

Többiek!
Mindenkinek puszi!Majd megpróbálok nem ennyire lemaradni,és bővebben írni!
Addig is mindenkinek kellemes hétvégét kívánok,ha esetleg ne tudok majd megint idejutni a géphez!
Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?