Sziasztok!
Kike, jobbulást mindannyiótoknak! Ha lehet, Kristit én is otthon tartanám a helyedben, mert ha még nem erősödött meg, sokkal könnyebb visszafertőződnie.
Ronixnak a legjobbakat kívánom, és azt, hogy a rémtörténeteket ne is hallja meg! Vagy menjenek ki a másik fülén...
A Kenguru termékekről: megnéztem a honlapjukat és az itthon fellelhető Kengurus ruhákat, minden ruhát 100% pamutból készítenek.
Kriszti, sajnálom a fizetés-ügyeket!
Muffin, nem semmi a m. eü., hogy máshol rutintechnikákat itthon nem alkalmaznak, ezért, ha a legjobbat akarod a kicsidnek, küldöldre kell vinned drágáért
A kézi-gépi mellszívóról: a kórházban volt elektromos is, mindenki csak fejőgépnek hívta, mert ha elkapta a ciciket, akkor brutálisan szívta, nem kímélte őket
A kézinek az erejét az anyuka maga szabályozza. És épp a maradványtejet a legnehezebb kiszívni, mert amíg tele a cici, addig könnyen spriccel (legfeljebb ha nagyon tele van, és nehezen indul, egy kicsit rá lehet segíteni nyomással vagy mellszívóval), de a végét már úgy kell préselni. Szóval szerintem az Avent ebben is nagyon jó. És saját tapasztalat az is, hogy nem csak öt percig lehet használni... én másfél-két deciket fejtem ki az első hetekben minden etetés után, volt, hogy fél órán át. A kezem egy hét után megszokta a terhelést. De természetesen mindenkinek más válik be.
Megyek piacra, jól bevásárolok, mert jövő héten Apa dögrováson lesz, hétfőn kikapják a manduláit. Tényleg: van ebben tapasztalatotok? Mit és meddig nem lehet enni, mire kell figyelni stb. Találtam már honlapokat, de minden tanácsnak nagyon örülök!
délután meg doki és uh, kíváncsi vagyok, hogy van a leányzó
sziasztok!