Új privát üzeneted érkezett!

Patr!
Ha ügyesen bevonod a közös dolgokba biztos nem fog féltékenykedni. Persze éreztetni kell vele, hogy attól, hogy a Mini Manó ott van őt továbbra is imádjátok.
20150601134430

Wera! Tényleg! Az én babám combcsontja akkor 4,57 volt. A tied 5.
Nekem Roli volt mindig egy héttel nagyobb a kelleténél. 3460 gr és 54 cm volt amikor megszületett, igaz 90 nappal hamarabb.
Ilyen súlyban és cm-ben most is kiegyeznék!

Kép
szly27

Dehogy 90 nappal! 9 nappal!

Kép
szly27

Huhhh, már kezdtem meglepődni!! :D A 90 brutál lett volna ezekkel a méretekkel! :)
Hát igen, hosszú combú pocakos babánk lesz! Egyébként én is ilyen voltam (vagyok) , úgyhogy nem csoda! :wink:

Írt Ronix:
"Szia neked és mindenkinek! Aranyos vagy hogy írtál. Igazából nem nagyon csinálnak semmit, vérnyomás mérés, vizelet, vérvétel meg a rémtörténetek. A kórház unalom, kevés a kaja, néha éhen halok, szerencsére Apa azt nem hagyja! Azt mondják valószínű végig maradnom kell de ez még nem biztos és a 36. hetet jó lenne kibírni."
Vendég

Wera!
Köszi az infót! Ronix-nak kitartást!!
20150601134430

Wera! Köszi a híreket! Szegény Ronix! Az még jó sok idő!

Kép
szly27

Most azon paráztatom magam, hogy az egyik konvektorból, szerintem szivárog a gáz. Persze apa soha nem hisz nekem. Most minden ajtót becsuktam és várok, hátha intenzívebben megérzem. És mire hazajön, hátha ő is érzi. Nem szeretnék így egy éjszakát sem eltölteni. Ráadásul pont a hálószoba. Most kapcsoltuk be, mert a tüzelőnk fogyóban van. A másik szobából eddig is jött a meleg, de azért rá kellett segíteni.
Apa tegnap délután kapcsolta be. Én nem szeretem estére bekapcsolni, mert bár tavaly semmi baja nem volt, de azóta simán elromolhatott.
Csak az a gond, hogy magamban sem vagyok biztos. Lehet tényleg csak bebeszélem, de ott motoszkál bennem. Legszívesebben már tegnap kikapcsoltam volna. Na mindegy, majd meglátjuk.
De ha érzi apa ha nem én ma tuti kikapcsolom. Aztán holnap kihívom a szerelőt, hogy nézze át.

Kép
szly27

Szly - :? a gázzal tényleg nem jó játszani, szerintem is nézesd meg inkább a szerelővel! Én is ezt tenném!

Képzeljétek! Most szereztem egy zsírúj Avent kézi mellszívót a teszveszen 6.500-ért. :D Most örül a fejem, mert 10 alatt még sehol sem láttam, idegentől meg nem igazán szeretnék használtat venni. Remélem jó hasznát vesszük majd!! :)
Ti vettetek már egyébként mellszívót :?: :?: :?: Aki szült már, az használta?? Nekem már többen is ajánlották, úgyhogy azért akartam mindenképp beszerezni egyet. Aztán majd meglátjuk.

Nah, megyek. Randim van egy volt kolléganőmmel. Nem láttam már legalább 2 éve! Tökjó lesz!! :D
Vendég

Wera! Az jó vétel volt! Sok jót hallottam már az Avent kézijéről, csak elég drága. Nekem Rolival olyan volt, hogy hasonló mint az Avent, csak nem ilyen kallantyúja volt, hanem egy cső, amit a számba kellett tenni és szívni. Így én szabályoztam a vákuum erőségét. Szerintem megin tilyet veszek, elég jól boldogultam vele.

Kép
szly27

Patr :D
A te kislányod hasonló korú, mint az enyém. Köztünk pedig csak 2 hét van. Kíváncsi vagyok a lányok, hogy fogadják a kistesót. Lilla nagyon sokat beszél hozzá, meg érdeklődik, kérdez, csikizi, stb... De olykor olyat is mond, hogy hülye tesó, és néz csúnyán a hasamra. Persze okosak, tudják, hogy imádjuk őket, de trónfosztás lesz valamilyen szinten, és érzik, hogy ami régen volt, az már sosem lesz olyan. Az eleje biztos nehéz, de bízom benne, hogy okosan bevonva a nagyot, és sok-sok összebújással oldódnak majd a féltékenységre vonatkozó indulatai.

Wera :D
Nekem Avent Isis kézi mellszívóm volt, és imádtam, mert nem fájt vele a fejés, és nagyon hatékony! Jó vétel volt!!!

Maverick :(
Sajnálom, hogy be kell feküdnöd. Méretek tényleg kisebbek az átlagnál, de arányában nagyon jók szerintem, és hát nőttek is 3 hét alatt :roll: De ha az orvos így látja jónak, inkáb legyen béke, és nyugi! Sokat szorítunk majd nektek!!!

Én is megjöttem a dokibácsitól! Minden rendben velünk :D Méhszáj zárt, hosszú. Méhlepényen nincs meszesedés. Csabi továbbra is koponyavégű fekvésben van. BPD 75 mm, becsült súly 1000 gramm. Szóval minden rendben, és ettől nagyon boldogok vagyunk!!! :D

Véda
Vendég

Hát nem tudom, én a mellszívóról csupa vegyes infót kaptam.
Volt aki nem vett és nem is hiányolta. Volt aki vett, de nem is használta, másnak nem jött be a technika. Szóval nem tudom, hogy veszek-e egyátalán.

Ja, amúgy nem is meséltem! Múlt hét végén vettem bimbóápolót a DM-ben. Avent márkájú. Méretéhez képest drágállottam, de kellett, mert már szinte hámlott körülötte.
Jó sűrű és ragadós egy cucc! De nagyon úgy néz ki, hogy beválik! :)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok Kismamik!

Maverick! Sajnálom, hogy kórházba kell menned de hidd el nem lesz semmi gond Veled és a picikkel! Vigyázz Nagyon Magatokra! :D

Kike! Kristinek jobbulást kívánok és Te is gyógyulj meg hamar!

Ronixnak kitartás a kórházban töltött napokhoz!

Letelt az utolsó napom és kaptam a kolléganőimtől Babanaplót aminek Nagyon örülök mert szerettem volna venni, de így már nem kell! Majd lefényképezem és felrakom a képet Nektek! :D

Holnap megyek 17órára a dokihoz remélem csinál UH-t is!

Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Jelentem lemázsált a védőnő és már 10 kilónál járok! De nem ez a rossz hír, hanem hogy sokadszor is magas lett a vérnyomim, így le kell mondanom a kávéról, a sóról és ha lehet még a csokiról is. Elég nehéz lesz... a kávé még ok, a csokiért egyszerűen meg fogok halni, a kaját pedig rendelem, tehát nem én fűszerezem... Hát, szívás! Mondjuk nem főznek túl sósan, és majd igyekszem nem pörköltet rendelni hanem natúr húsokat. Ha meg én főzök, nem fogok sózni, pedig úgy minden olyan pocsék... :( Most kicsit elkenődtem. Persze tudom mi a cél ezzel és hogy van értelme betartani, csak hát rohadt nehéz lesz :? .

Mindenki Apázik? Na nem baj, megyek én is! Jóccakát!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Teó, a tesóm nagyon meg volt elégedve a Bolgárkerék utcával, az uh részletességével, a doki kedvességével.
Az amniójának még nincs meg az eredménye, de ez a jó, mert ha gond lett volna, már a múlt héten szóltak volna.

Wera, sajnálom, hogy ilyen élvezetekről le kell mondanod, de hát a szent cél.... :)
Az aventtel én is max. meg vagyok elégedve, rengeteget használtam, megkímélte a ciciket, és tényleg hatásos, a szívóerejét áldom, mert így lett belőlem tejcsárda 4 nappal szülés után. Úgyhogy a kislánynál is szeretném használni.

Hű, micsoda babaméretek vannak! Mi holnap megyünk dokihoz és uh-ra.

Most megyek, mert fürdés után enyém a gyerek - öltözni, miegyéb... és Apa reklamál.

Jó éjt nektek!

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt!

Wera!

A kávét cseréld le zöld teára. Az is finoman élénkít. Csokinál teljes tiltás van, vagy lehet néha bűnözni?

Szly!
Mi lett végül a gázzal?

Véda!
Gratula a baba méretekhez!

Másod, harmad babás anyukák!
Ha már a mellszívónál tartunk.... Kézit vagy elektromosat ajánlottok?
20150601134430

Jó reggelt Kismamik!

Végre nem csörgött reggel az óra! :D

Wera! Sajnálom, hogy probléma van a vérnyomiddal! Próbálj arra gondolni, hogy nemsokára itt lesz Nóri baba és ez a tudat mindenért kárpótol! Igaza van Bondinak, hogy szent a cél! :wink:

Muffin! Szerintem is érdemes utána érdeklődni a gyógyszertárban is mert A Brendonban minden sokkal drágább mint máshol! A márkát is megfizettetik! :(
Vendég

Sziasztok!

Nekem nem jött be az Avent kézi mellszívó,nem is használtam,sokkal jobban ki tudtam fejni,ahogy a kórházban csináltuk.De tényleg emberfüggő,vagyis inkább cicifüggő a dolog. :lol: Volt bimbóvédőm is,mert bizony először szoptató Anyukák nem ússzák meg sebes bimbó nélkül,de azzal csak még jobban fájt,inkább kenegettem,aztán már megedződött szerencsére :D

Kristike kapott gyógyszert,meg köptetőt,meg ugye orrspré-kedden kell visszavinni a dokihoz.De már komolyan gondolkodom hogy utána vigyem e oviba,mert alig két hete volt ugyanígy beteg,ment gyógyultan és pár nap alatt visszafertőzték a többiek :?

Én meg tantum verdézek,meg hársfa teázok.

Kép
Kép
Kép
kike

JO olvasni, hogy az avent mellszivorol jokat irtok. Ugyanis en azt vettem, csak ugy, mert az volt szimpatikus es Angliabol vettem szuper aron. MAr tanulmanyoztam olyan szinten hogy ossze tudjam szerelni, mert az en technikai zsenilitasomnak meg ez is bonyolult:)
Hogy bevalik e majd kiderul. Annyi pro es kontra velemenyt hallottam mar, vegye vagy ne, hogy nem erdekelt vettem:) Majd en szepen eldontom magam kellett e vagy azert aznnyira nem lett volna muszaly:)

Szep napot!
Dolgozoknak jo munkat!
NEkem ma vedono, doki, szoval sok varakozas, izgalom, es seta....
Vendég

jó reggeelt. ma én sem tudok aludni... többen írtátok hogy nézzem meg máshol is. eleve nem lehet bárhol kapni és gyógyászati segédeszköz boltban még annál is drágább (ja és ebből csak egy márka van...)... úgyhogy erről ennyit.
kézi-elektromos mellszívó. én tegnap rákérdeztem, hogy milyen használat mellett javasolt a gépi, és azt mondták, hogy a kézi maradványtej lefejésére jó, általában öt perces használatra mert utána fárasztó, de nekem el is lehet azt felejteni, mert sajna valószínű mindent fejni kell majd... de ti meg nem tudjátok hogy mennyi tej lesz. És van olyan ember is akinek a gépi egyáltalán nem jön be. Úgyhogy szerintem ez tök egyén függő.
Ja, azt nem is meséltem, hogy megkaptam az ajánlatot a Bostoni gyerekkórházból a bébi műtétjére. 18 millió. :o Ehhez képest a szülés 2 millió elenyésző... Úgyhogy most másfelé nézelődünk. Az a baj, hogy közben olvasgattunk fórumokon meg mindenfelé hasonló cipőben járó anyukákról akik elmondták hogy hiába csinálják itthon is a műtétet, teljesen más technikát alkalmaznak mint külföldön és egyszerűen emiatt nem tudnak jó eredményeket elérni. Úgyhogy lehet hogy németország lesz. Ott csak másfél millió... Jó nekünk, mi? :)

KépKép
muffin

Muffin! Hát nem semmi, hogy mennyit van képük elkérni egy ilyen mütétért! Nem értem, hogy miért nincs támogatás rá! Még a másfél millió is sok ha a magyar fizetéseket nézem! :evil:
Vendég

Muffin!
A német és az amerikai műtéti eljárás között is van különbség? Mert az ár alapján a német "annyira" nem is sok (k).

Kike!
Jobban érzed már magad?
Kristit sztem még pihentesd otthon, mert ez a visszafertőződés tényleg gáz.
20150601134430

Jó reggelt mindenkinek!

Hű, Muffin, ledöbbentett, hogy mennyit képesek elkérni egy műtétért! Lehet hülyeséget kérdezek, de az nem jelent semmit hogy mi is EU-s tagország vagyunk? Nem lehet valami támogatást kicsikarni rá?

Én most tiszta ideg vagyok! Emlékezhettek, hogy a múlt hónap végén is paráztam, kapok-e fizut. Na, akkor kaptam, így megnyugodtam hogy nem gond ha mindig hónap utolsó pár napjában viszem a dokitól a táppénzes papít(hamarabb nem adják ki).
Na de most! Pénteken vittem be melóba, ami nem is lett volna gond, csak egy bökkenő van, beteg lett az irodavezetőnk, aki ezt intézi. Attól függetlenül leadtam a közvetlen felettesemnek, nem tudtam, hogy ilyenkor ki intézi a dolgokat. Hát tegnap este kiderült, hogy senki!! Nagyon úgy néz ki, hogy elfelejtettek foglalkozni az ügyemmel. Nem kaptam fizut. Mindig elég korán, a hó első munkanapján szokott érkezni az átutalás, meg szerződés szerint 8-áig utalhatnak. Gondolta, hogy beteg a csaj, mindenkinek csúszik. Aztán este küldtem egy sms-t az egyik kolegámnak, és kiderült, ők kaptak!!
Szóval úgy tűnik, hogy most tényleg mellőznöm kell a pénzemet!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Jó hosszúra sikerült a sztori, de legalább kiöntöttem a szívemet. Tényleg (finoman fogalmazva) tök pipa vagyok!!

Na, egy kis vidámság:
Este már jobban éreztem a pici mozgolódását, hát mondtam a páromnak, hogy hallgatózzon! Rátette a fejét a hasamra, mire a baba elkezdte püfölni apukája pofiját. :shock: Nem kellett mondania, mert mindent éreztem! Szóltam, lehet hogy nyomja. Máshol kezdett hallgatózni, hát ez a gyerek utánnament és folytatta! :lol: :lol: :lol:
Korán kezdődő családi erőszak... :lol: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Viki: köszönöm szépen a kupont. Tegnap megkaptam.
Mostmar csak azt tudnám hol nézem meg mert mire megjön már rég kórház :(

Én is megyek ma a védőnőhöz,mesélek neki,hüledezzen kicsit ő is.
Meg ha mindenigaz néz szivhangot,ha megtalalja.Bár nem nagyon bízom benne.
Vendég

Kriszti!
Sajnálom a fizus dolgot! Dűhítő!

Látom a párod is kapott egy kis boxot! Biztosan nagyon élvezte!
20150601134430

Maverick!
Örülök, hogy megkaptad, már kezdtem azt hinni, hogy a posta elbúgázta.
Biztosm eg lesz a prücsik szívecskéje. Kicsit megfogja a védőnő a pocidat, hogy ne tudjanak ellógni, és akkor sikerülni fog.

Tipp a megnézésre: hordozható dvd lejátszó???
20150601134430

Viki, úgy jártunk, ahogy Ti is! De a párom élvezte. Legalább már neki is van fizikai valami kapcsolata vele. :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Desviki:köszi az érdeklődést,már azért jobban vagyok a tegnapihoz képest,ma már a fejem sem fáj,remélem a torokfájást elmulasztja a tantum verde.
Mondtam az ovónőnek hogy mi van a Kristivel,kicsit megvitattuk ott a dolgokat,hogy állandóan betegek,meg ikyesmi,meg szidtuk az orvosokat,hogy miért nem kell álltalában visszavinni a gyereket,csak ráírja hogy mikor mehet,ha meggyógyult ha nem.Kristit még csak kivehetemhogy tényleg ne fertőzzék majd vissza,de a Vercsinél azért nem úgy van,mert neki már vannak foglalkozások,mivel nagycsoportos,bár jövőre még nem megy suliba,mivel szptemberi.

Lehet hogy majd még egy hetet ráhuzatok itthon a dokival hogy ne menjen a Kristi oviba,hogy kicsit visszanyerje az erejét.Ovónő is mondta,hogy folyamatosan esnek vissza a betegségbe a már meggyógyult gyerekek.Bocsi ha hosszú voltam.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Viki! Tegnap kikapcsoltam a konvektort. Persze apa azt mondta, hogy egyáltalán nincs gázszag. Tudtam, hogy ezt fogja mondani. Ma várom a szerelőt. Ha tényleg nincs semmi baja, nekem akkor is megéri azt az 500 Ft-ot, amiért átnézik.

Kriszti! Ez elég gáz! Én szerencsére ma megkaptam a pénzem és egy kicsit több is,mint amire számítottam. Ezt mondjuk nem értem, hogy változhat állandóan, de amíg több, addig nem reklamálok!

Muffin! Külföldön mennyi idős kortól csinálják a műtétet? Várni kell oda is pár hónapot? Nem semmi ára van :shock:
Hát igen, ha nincs biztosításod és küföldön eltöröd a lábad, az is legalább 50-60 ezerbe kerül, hogy megvizsgálnak és begipszelik.

Kép
szly27

Szly!
Jól tetted, hogy kikapcsoltad. Én sem nyugodtam volna. 500 ft pedig tényleg nem pénz érte.

Kike!

Nekem a tantum nagyon bejött. Kicsit lezsibbasztotta a torkom, de 2 nap után hatott.

Kriszti!

Az én férjem is élvezte. Sajna ő még kézzel nem tudta elkapni Baba Lacit.
20150601134430

Sziasztok!

Kike, jobbulást mindannyiótoknak! Ha lehet, Kristit én is otthon tartanám a helyedben, mert ha még nem erősödött meg, sokkal könnyebb visszafertőződnie.

Ronixnak a legjobbakat kívánom, és azt, hogy a rémtörténeteket ne is hallja meg! Vagy menjenek ki a másik fülén...

A Kenguru termékekről: megnéztem a honlapjukat és az itthon fellelhető Kengurus ruhákat, minden ruhát 100% pamutból készítenek.

Kriszti, sajnálom a fizetés-ügyeket!

Muffin, nem semmi a m. eü., hogy máshol rutintechnikákat itthon nem alkalmaznak, ezért, ha a legjobbat akarod a kicsidnek, küldöldre kell vinned drágáért :(
A kézi-gépi mellszívóról: a kórházban volt elektromos is, mindenki csak fejőgépnek hívta, mert ha elkapta a ciciket, akkor brutálisan szívta, nem kímélte őket :) A kézinek az erejét az anyuka maga szabályozza. És épp a maradványtejet a legnehezebb kiszívni, mert amíg tele a cici, addig könnyen spriccel (legfeljebb ha nagyon tele van, és nehezen indul, egy kicsit rá lehet segíteni nyomással vagy mellszívóval), de a végét már úgy kell préselni. Szóval szerintem az Avent ebben is nagyon jó. És saját tapasztalat az is, hogy nem csak öt percig lehet használni... én másfél-két deciket fejtem ki az első hetekben minden etetés után, volt, hogy fél órán át. A kezem egy hét után megszokta a terhelést. De természetesen mindenkinek más válik be.

Megyek piacra, jól bevásárolok, mert jövő héten Apa dögrováson lesz, hétfőn kikapják a manduláit. Tényleg: van ebben tapasztalatotok? Mit és meddig nem lehet enni, mire kell figyelni stb. Találtam már honlapokat, de minden tanácsnak nagyon örülök!

délután meg doki és uh, kíváncsi vagyok, hogy van a leányzó :)
sziasztok!

Kép
Kép
bondi

Bondi!
Az hogy hogyan lesz műtét után egyén függő. Apósomnak 60 évesen (!) kapták ki, és ő nagyon jól érezte magát már műtét után. Hamar tudott szilárdabb kajákat enni.

A barátnőmet viszont nagyon meg kínlaszotta (33 évesen műtötték), és csak nehezen szokott vissza a szilárdabb kajcsikra.

Jégkrém mindenképpen legyen otthon kényeztetés céljából.
20150601134430

Sziasztok!

Muffin, lehet, hogy itthon nem úgy műtenek, mint kint, de az eredmények szerintem nem rosszak...Én nagyon sok szép manókát láttam itthon műtét után....

Bondi, nem akarlak ijesztegetni, d e felnőtteket általában nagyon megviselni a mandulakivétel. Kb egy hét erős fájdalom (szerezzetek Cataflamot), kevés evés, az is pépes. Figyeljetek arra, hogy sokat igyon legalább. De utána kevesebbet lesz tuti beteg ( gondolom ezért veszik ki)...

Én is az Avent kézi mellszívóról hallottam jókat és kapok kölcsönbe

Az én leányom az apjának mindig produkálja magát. :D
Szerintem tutira megismeri és szeret vele kommunikálni. Bár nem csoda, apa hangját én is nagyon szeretem :D Úgy érzem nagyon fogják szeretni egymást... :D

Na, mindenkinek szép napot!!!!

Kép
andkata

szép napot mindenkinek!

lányok, ami itt körbefutott lángosrecept, abból mennyi lángos fog kisülni??? csak mert vendégek jönnek és leszünk vagy 5-6-an a lángosra.

Kép

Kép
timi1982

kike!

örülök hogy már jobban vagytok. szerintem is tartsd még otthon Krisit kicsivel tovább.

mellszívó: nekem Avent Isis kézi mellszívóm van. 8e pénzért vettem át. aki eladta esküszik rá. jah és ha valaki vesz ilyet, az vegyen Aventes tanulókészletet is :D ebben vannak bébicumik, igy csak a tanulókészletben lévő üvegekre rá kell tenni. és igy nem kell ujszülött cumisüvegeket venni :D :D

muffin!

szerintem itthon is biztos találtok jo dokit, aki megcsinálja. mivel azért nem kis műtét igy kiszakadni még a környezetből is... hát ti tudjátok.

mandulaműtét: nem tudok érdemben hozzászólni. bnőmnek idősebb korában (mi számít idősnek ??? olyan 28-30 éves lehetett) vették ki. altatásban akarta a doki, de ő nem kért belőle. ugyhogy érzéstelenítéssel csinálták. nem bánta meg. azóta egyáltalán nem volt komolyabb betegsége. mármint nátha téren. egy kis orrfolyás 2-3 évente max.1-szer. kb. és a műtétből is hamar felépült. 1-2 hét max. és nem is nagyon fájt neki a helye közben sem. kb. ennyi amit tudok róla

babamocorgás: nyusziapunak eddig az arca nem sérült :D mi még nem csináljuk ilyen durván. neki még csak a kezét találta el, meg inkább csak nézte hogy mit művel a hasammal odabent a mi drágánk. ugyhogy én még komoly verekedésről-rugdosásról nem tudok beszámolni. csak amit nekem okoz :D

ma megyek a körzeti orvoshoz. kiváncsi vagyok mit mond a lábamra. egyre jobban fáj, és egyre jobban megvisel érzelmileg is. már tök ideg vagyok bele. de gondolom az ortopédiára vagy esetleg a reumára tud ő is küldeni vele. remélem nem lesz komoly.
és a szombatot várom már nagyon :D :D megyünk babamozizni, utána meg babaholmikat nézegetni. szétnézünk kiságy meg babakocsi ügyben. egyik megvételét se tervezzük még, csak nézelődünk, de sose lehet tudni mi lesz belőle :D a kiságyat már kinéztem neten, most élőben akarom levizitelni hogy milyen. ha tetszik akkor szerintem majd ezt vesszük meg. junior ággyá is alakítható. majd ha élőben is tetszik hozok róla fényképet.

ruhákat már nem igazán akarok venni, mert annyi minden van már. inkább már cumisüveg, cumi, textilpelus, meg olajok meg ehhez hasonlók ügyében nézelődök még. apránként azt is elkezdem beszerezni :D

Kép

Kép
timi1982

Timi! Mi is csak szétnéztünk babakocsi ügyben, pontosan a 4D után. És hát mi elcsábultunk és meg is vettük. Pedig még pénz sem volt nálunk annyi, úgyhogy lefoglaltuk és két nappal később értementünk.

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

15 fiú, 19 lány!

Kép
szly27

Sziasztok!

Megjöttem.

Háát, brutális élményben volt részem!
Zsófika szerintem a vízcsobogástól is fél, mert mostanában nekem kellemetlen a zuhanyozás, mert annyira ficánkol.

Nos, a fogorvosi fúró hangjáról ne is beszéljünk... :?
Miközben a doki fúrta a fogam, az nem elég, hogy úgy éreztem, rezeg az agyam, de Zsófika olyan trükköket vetett be, hogy azt hittem, világgá megyek...
Még jó, hogy egy nagyon jó fej doktornőhöz járok, neki szintén három gyereke van, mélyen együttérzett velem. :shock:

Rögtön visszaolvasok, megnézem, mit írtatok!
Még jövök!
Vendég

Nőuralom lesz! ;)
20150601134430

Betöltöttem már a 25. hetet is!!!!!
Jön a 26!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

halihó!

Megjöttem a piacról! Kicsit érzem a pocakomat, mert a sokmindent, amit vettem, egyszerre hoztam fel, úgyhogy szusszanok egyet itt veletek, mielőtt nekiállok a lecsónak. Úgy megkívántam, és egy darabig most úgysem eszünk paradicsomosat (nem tesz jót a toroknak), főzök egy kondérnyi mennyiséget gyorsan :)

Köszönöm a mandulás tapasztalataitokat. Lesz itthon még egy adag Cataflam, fini fagyi meg extra adag kényeztetés :) Szerencsére a mandulát leszámítva Apa immunrendszere olyan, mint a beton. Pl. 3 keresztes paralgfű-allergiája van, de eddig sosem okozott neki tüneteket (kop-kop-kop). Remélem, hamar felépül ebből is. Kicsit tartok a hangulatingadozásaitól, mert a lábadozás + a nikotinról való leszokás (ugyanis megfenyegette a doki, hogy hagyja abba a cigit, hála Istennek) lehet, hogy kicsit morcosabbá teszik majd az átlagos reggeli megszokottnál... :roll:

MÉG nőuralom van, aztán a végére a fiúk is túlsúlyba kerülhetnek :wink:

Marcsi, ezek szerint túl vagy a fogdokin, de jó neked! Rám még vár 2-3 tömés, az biztos... :cry:

Most jön a lecsó, aztán megyek dokihoz.

Kép
Kép
bondi

Szia Bondi!

Még holnap is megyek... :?
Vendég

Bondi!
Én tegnap csináltam rizses lecsót! Nyami nyami!!!!
20150601134430

Marcsi!
Pici lányod joggal reklamált. ;)

Bezzeg az én fiam kedden amikor a férjem rakta össze az új ágykeretet nem indult be a fúróra, bezzeg amikor segítettem az apjának, arra igen. Biztos ő is akart.... :oops:
20150601134430

Sziasztok,
elnézést kérek, egy picit zavarnálak benneteket. Van egy eladó prémaxx hordozóm, egy kötős kengurum és egy hordozókendőm.
Itt olvashatók a részletek.

Kati
katicabogár

Maverik!

Feladtam a dvd-ét, bár kicsit megkésve de elsőbségivel adtam ugyhogy remélem hogy holnapra megkapod és még megtudod nézni mielőtt bekell menned a korházba!

Kép
linda24

Jelentem megjöttünk a védőnőtől. Enyhén szólva egy..... :evil: Mondtam hogy megyek kórházba erre ahelyett hogy bátorított volna közölte hogy szóljak már oda ha véletlen ilyen gyorsan megszületnének. Azt hittem elájulok.
Szívhangot azt mondta nem keres mert nagyon picik még. :shock:

Meg fogtok kövezni :D Azt is mondta hogy annyi édességet zabáljak amennyi belém fér mert alig hízok és a hasam is pici.
Erre gyors kihasználtam a lehetőséget és vettem egy doboz puncs jégkrémet aminek már több mint fele hiányzik :lol:
Vendég

elvileg ha ügyesek vagyunk el lehet intézni hogy a németországit kifizesse a tb, csak ugye ők jogosan mondják azt, hogy itthon is van ilyen műtét, úgyhogy csináltassuk itt. Csak a gond annyi, hogy kint teljesen más eljárást alkalmaznak és sokkal jobb eredményeket lehet azzal elérni (ami nem feltétlen az esztétikát érinti, hanem pl. kisebb az esély a halláskárosodásra, könnyebben megtanulnak beszélni, és szebben is, tehát nem kell majd annyira sokáig logopédushoz járni meg ilyenek) úgyhogy ha nem fizeti a tb, szerintem akkor is kimegyünk. Nekem megér annyit a gyerekem egész jövője hogy szívjak egy sort mire kifizetem. De ez van... andkata, az egy dolog hogy szép lesz, csak pl. az izmokat nem úgy egyesítik meg ilyesmi, amit a laikus szem valószínű észre sem vesz csak a gyereknek lesz több műtétre szüksége meg nem fog tudni olyan szépen beszélni...
szly, kinn is három hónapos kor körül csinálják az elsőt és egyéves kor körül a másodikat.
timi, szerintem dupla adagot csinálj és az tuti elég lesz 5-6 embernek is. Tapasztalat alapján az egy adag 4 főre jó. És nem az a baj hogy nincsenek itthon jó dokik, mert pl. németországban is a fele magyar, de itthon nem alkalmazhatják azt a technikát amit kinn.
most meg megyek mert kezdődnek az óráim... este nyolcig :( na mindegy. nem panaszkodom. :)

KépKép
muffin

Linda!
Köszi szépen!

Viki!
Hordozható lejátszónk nincs. A laptopot meg nem szivesen cipelném be ilyen helyre.

Meg szerettük volna Apávak közösen megnézni.Remélem összejön.
Az ikres fontos főleg,az meg akkor belefér az időbe. Rendi a postasunk tuti nem kavarja el. A többit meg majd ha megjön a rendelés bepótoljuk hozzá. Már úgy várom :D :D :D
Vendég

Muffin, ezekre hivatkozva próbáljatok megegyezni a TB-vel! Azért nem mindegy!

Fú, Maverick! Nekem ilyet mondanának.... :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?