Új privát üzeneted érkezett!

Nekem fogfájásra mondjatok valamit :cry: :cry:
reggelre már be is dagadt a pofim...az orrom mellett-úgyhogy szerintem a gyökerénél van valami...
Tegnap nurofent vettem be,ma algopiryn...de max melegem van,semmi fájdalomcsillapítás...áááááááá.És csütörtökön kéne visszamenni,na ne...majd holnap
Szóval tuti tipp?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Tényleg szép idő van!Azért sokat nem mászkálok,csak szép öregesen!Kiviszem a Szilvit biciglizni de én ülök az utcán egy műanyag széken!Nem érdekel,hogy hülyének néznek!

Gyöngyi én nem is kérdeztem a dokit,hogy hogy lehet ez,mondta,hogy zárt és a kiskönyvembe is beírta 3000 méhszáj! :shock: :shock: Pedig nem csak tapintotta hanem ilyen nagyítószerűvel be is kukucskált :oops:
Vendég

Visszaolvastam az előző oldslra, mert igen szita az agyam :lol: :lol:

Éva!
Szerintem sem tesz jót a szénhidrát hiánya egy fejlődő szervezetnél. Még az anyatej is tele van cukorral (na, jó nem kristáycukorral :lol: ), mert kell az agy éréséhez!!

Kory!
Nem tudom hogy lehet egy ilyen diétát végigvinni gyerekeknél!!! :roll: :roll: :roll:
Szerintem gyerekkínzás! Nem véletlenül féltem mindig is a táplálék alergiától vagy a liszt/tej érzékenységtől. Szörnyű, ha azt kell ézni, hogy mit ehet a gyerek és mit nem!!

Bárány!!

Útólag, de boldog szülinapot a párodnak!!

Andi!!

Tök jó hírek a kardiológiáról is!!

:lol: :lol: :lol: Ügyi mondtam, hogy csak tutira megy a doki és nem lesz semmi!!!!
Orrfújásról csak annyit, hogy nekem is ennyi idősen tök szépen fujta az orrát a Marietta (megjegyzem a sára már fél éve 6 éveseket meghazudtoló módon fuj orrot) , én is elhagytam az orrszívást, hiszen olyan ügyes!! Lett is belőle egy olyan jó kis arcüreggyulladása, hogy már nem hallott rendesen!! Azóta ismét szívogatom. A fülész azt mondta hogy 6 éves korig a tüdőkapacitásuk nem elég ahhoz, hogy alaposan kiüratség az orrukat és a melléküregeket.

Nem tudom már ki írta, de valóban magas a Marietta (Sára normál méret, ezért van kötzük nagy különbség :lol: ) 116 cm és 31-es a lába!!!Ja és 19 kg.

ÉVi! nekem a fiatalabb pasi jön be :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Bárány!!

Lényeg a lényeg!!! :lol: :lol: :lol: Mindegy miért ...csak :lol: :lol: :lol: Örülni kell neki és kész!!

Andi!!!

Még mindig fáj???? Sajnálom. Én ezt a fajta fájdalmat nem ismerem -szerencsére. Még tömött fogam is csak egy van és soha nem fájt. Ezért nincs ötletem, csak a fogdoki :oops: :oops:

ágyöngyi

Tündi,

remélem nem a rekeszizmod csípődött be, mert én 1 hónapig keményen szenvedtem, most kezd teljesen elmúlni (jan 31-én csípődőtt be).
Füleseknek, fogasoknak jobbulást, már itt a tavasz, de nagyon észnél kell lenni, mert de. hirtelen elkezdett fújni a szél, és az árnyékban még kell a vastag mellény v. kiskabát. 3-szor öltöztettem át 2 óra alatt a fiúkat. Most nagyon vigyázok rájuk. Martinnak még mindig folyik, de most nyúlósabb sárgás trutyi a füléből, pedig szedi az ab-t. Igaz dokinéni is 2 hét múlva vár vissza.

Miért vagyunk ilyen szerencsétlenek, hogy akármit csinálunk magától nem tisztul le füle? Igaz láz és gyulladásmentes és ovizhat is, de másnak 4-5 nap alatt felszívódik a savó, mi meg már szellőzve sem gyógyulunk :twisted:

Megyek, mert ölik egymást. Péntek óta tiszta diliház nálunk.

Éva

KépKépKép
agmano

Éva: valami olyasmi,mert kényelmetlen az ágy amin aludtam, és sz.tem rosszul fordultam valamikor hajnalban. :( jaj ne mondj ilyeneket..

Most már csak rendbe jöttök ti is.. :)

Meg mi is,mindenki! :)
varga tünde

Gyöngyi.

hát nekem is gáz,mert életemben tán 2* fájt a foga -de ennyire még soha :(. Zsoltival mikor terhes lettem teljesen rendbetetettem a fogaimat.A cataflam bejött!!!remélem tartani fog a hatása.

Évi.bizti érzik a tavaszt,azért nyírják egymást...amúgy ez nálunk is mindennapos. :lol: -de imádják egymást!!!
Enyéim is kinn vannak az udvaron.csönd van.. :P

Bárány.Jól teszed.vidd azt a széket!!! Detto ezt csináltam én is +plusz vittem ki újságot mikor pocakos voltam.sőt szegény férjem beszerzett napozóágyat,hogy kinn is tudjak vízszintesbe lenni. :D

Évi.ne szomorkodj...másoknak más bajuk van (legfeljebb jól titkolják).
VAn két szép,okos egészséges fiad amúgy meg...ezek a füles dolgok meg majdcsak kinövődnek egyszer.(ezt én is nagyon remélem)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Jól írtad Andi Évinek. :) Jól titkolják vagy nem foglalkoznak vele,mintha nem is lenne.

Ma megyünk beiratni-átiratni Benit a másik oviba. De nem viszem el,mert most van ott a hányás hasmenés ( egy ismerősöm fia oda jár az is elkapta a lázas fajtáját tuti,hogy most kering ott ez a vírus ,nem szeretném mégegyszer :x ) .
Doki szerint se vigyem,nehogy valami durvát haza hozzon a picinek.
Utánna meg doki gyerek és felnőtt,ott is átiratni mindenkit. Önkormányzathoz nem is tudom mikor érek oda,azt mondják minimum 45perc mire sorra kerül az ember. :?

Na ma megvolt az első alvás az ˝új˝ házban. Elég jól aludtak a törpék most kelt fel Beni is Domi meg 6kor természetessen,mint mindíg :) .

Fogfájás sem egy jó móka :? , én sem bírnám ki csütörtökig.

Hát a becsípődésem miatt alig bírtam aludni. Egyszer arra ébredtem,hogy nem tudok sehogy sem lenni az ágyban. Felkellet kelnem és leülnöm a székben,csak úgy volt jó. Tegnap még hátul is valami becsípődöt ahogy pakoltam,az elmúlott mikor véletlenül nagy levegőt vettem (az sem ment előtte) és elmúlt,hála. Azt mondják,hogy pihenjek,de nem tudom akkor mi lesz a sok cuccal. Na mindegy nem akarok panaszkodni. :)

Porszit én is bevetem Beninél,mert akárhogyan is fujatom vele az orrát,mindig marad benne trutyi. Sós spray szivás ezt vagy 2 szer megismétlem álltalában,mert mindig oldódik fel valamennyi cucc.Dodóka meg jókat mulat rajta,nem tudom mit talál benne vicceset,de tetszik neki. :)

Tök jó Bárány,hogy nem vagy kinyílva.
varga tünde

Tündi, nekem is ilyen volt az izomhúzódásom, nagy levegőt sem tudtam venni, egész nap nem bírtam talpon lenni. Scutamil tablettát kaptam - jó erős izomlazító, de kóvályogtam tőle. Igaz nem fájt-annyira.

Jobbulást mindenkinek!
Norbit felvették Martin ovijába. Ősztől egy helyre járnak majd, igaz csak 1 évig.

Bárány? Suliba jelentkeztés megvolt?

Éva

KépKépKép
agmano

Algopyrint nekünk is mondták már Martin 4 éves korában egy felet lehetett volna 4 óránként. Semmit nem tudtunk belé diktálni, éhgyomorra pedig ilyen erős gyógyszert nem mertünk adni.

Porrá zúzva adom most Norbinak is a tablettát kis üdítőben vagy májkrémben. Persze így is megérzi, de ő legalább megeszi. Martinnak is lassan már szirup helyett tabletta kellene, ha beteg, de amíg elég erős a szirup, addig nem váltunk.

Tök jól elhomokoznak a fiúk már 1 órája. Már csak 116 tétel van vissza!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!
Itt a tavasz remélem meggyógyulnak a fülesek!
Végre sapka sem kell,jó meleg napocska :D

Suli:ápr 7 a beiratás!Hihetetlen,hogy eltelt az idő...most született
Vendég

Ígértem régebben egy túrós pizzatésztát még jó, hogy nem írtam le, mert ez 1000-szer jobb!

Pizzatészta

Hozzávalók:
1 kiló liszt
2 lapos evőkanál só
1 evőkanál szárított oregano
frissen őrölt fekete bors
2 tasak szárított élesztő
2 teáskanál cukor
6 deci langyos víz
6 evőkanál olívaolaj

olívaolaj a tál kikenéséhez

Először langyosra melegítem a lisztet a mikróban úgy, hogy a legalacsonyabb fokozatra zacskóstul beteszem 1 percre, aztán beleszitálom egy nagy tálba és hozzákeverem a sót, a szárított oregánót és tisztességes mennyiségű frissen őrölt borsot.
Utána a legnagyobb keverőtálamba amim csak van, beleszórom a szárított élesztőt és a cukrot. Langyos vízzel simára és hozzáteszem az olívaolajat is.
Előszedem a kézi robotgépet, beleillesztem a tésztadagasztó-karokat, majd lassú fokozatra kapcsolom és elkezdem az élesztős-olajos vízbe apránként belekeverni a fűszeres lisztet. Amikor már az összes lisztet beledolgoztam, akkor nagyobb fokozatra váltok a gépen és 6-7 perc alatt hólyagosan simára dagasztom a pizzatésztát.
Még 1-2 percig kézzel is átdolgozom a bucit, aztán vékonyan kiolajozott tálba beleforgatom, hogy sehol ne száradjon ki és konyharuhával lefedve 45 perc alatt meleg helyen a duplájára kelesztem.
Utána újra átgyúrom a tésztát és elosztom 4 egyenlő részre. Amíg az egyiket jó centis vastagságúra kinyújtom, addig lefedve tartom a többi cipót. (Ha a várakozás alatt nagyon duzzadoznának, akkor hűvősebb helyre költöztetem őket.)
A kis jóindulattal körlapnak is nevezhető pizzát enyhén megolajozott sütőlapra teszem és 15 perces pihenő után jöhet rá vékonyan a pizzamártás meg azok a toppingok, amelyekre épp kedvünk támad. Előmelegített 220 C-os (gázsütőn 7-es fokozat) 20-25 perc alatt sülnek a pizzák ropogósra attól függően, hogy mivel pakoltuk meg őket.
4 tekintélyes méretű pizza lesz belőle 8 ember számára.

Én fél adagból sütök 2-3 pizzát, és nem szárított élesztőt használok, és nem kerítettem ekkora feneket a keverésnek sem, kézzel összekeverni, be a kelesztőtálba, kinyújtani, kis pihi és mehet a sütőbe.
Forrás: Stahl konyhája

Jó sütést!

Éva

KépKépKép
agmano

no mi meg élünk Maja meggyogyult viszont a felső kettő foga és a két alsó szemfoga is be va dagadva :shock: :shock: :shock:

Igaz az alsó ketti igy egy nap különbséggel bujt ki.. de hogy egyszerre négy :oops: :roll: :roll: :roll:
Szegény ugy szenved :shock: :?
Vendég

Csokinyuff!!

Ha nagyon sírós a foga miatt Maja, akkor próbáld ki a homeós Camomillat. 3-4 golyó a szájába és elolvad elszopogatja. Nekünk jó volt.

ágyöngyi

Sziasztok!
Nem tudom írtam -e ,hogy sikerült Kingát áttetetném az ovin belül,
egy másik csoportban ahol 2óvónő van és ők tényleg olyan igazi
óvónéniknek tűnnek.
Írtó aranyosak és nem csak velem,hanem a gyerekkel is.
Ma voltak kint családlátogatáson és még kellemesebben csalódtam bennük.
Remélem ez így is marad!
Mondjuk az egy kicsit furi lesz,hogy ez a csoport humán csoport volt,és most kezd még vegyes csopi lenni,így Kinga középsősökkel lesz.4-5évesekkel.
És remélem nem hozzájuk fogják hasonlítgatni.
Most kicsit nyugodtabb vagyok az ovikezdést illetően.
Úgyhogy hétfőn ovi!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szerintetek milyen immunerősítőt kezdjünk el szedni,most az immuno kidset szedi?
És milyen hízlalót? :roll: :lol:

Kép

Kép
kory

Kory biztos nem jobb lenne szeptemberben?
Addig még fel is tudod tuningolni az immunrendszerét!
Még akkor sem lesz 4 éves sem!
Persze a társaság nem árt...gondoljunk csak a bölcsisekre...
Vendég

Kory.

ügyi vagy,hogy elintézted az ovit.hidd el nem rossz a vegyes csoport.
Viszont a mi ovinkban már Zsoltitól elvártak ezt-azt amit nem tudott (4évesen kezdett),mintha járt volna már az előtt is közösségbe ... :roll: :roll: :? De még Kinga kiscsopis korú,úgyhogy nem is várhatják tőle azt,amit egy 4-5éves tud!!!De meglátod húzni fogják a "nagyok"

Egy biztos -az elszakadás nem azon múlik,hogy vársz szeptemberig,vagy jövőig..vagy akármeddig.mindenkor rossz lesz.és át kell ezen esni.És olyan szempontból még ha vártál volna rosszabb is lett volna...mert pl.1/2év múlva már Oli játszogat otthon-Kingát meg akkor szoktatod oviba-még rosszabbul esik neki,hogy a tesó miért lehet otthon.most pedig még látja,hogy nem tud semmit,rátok van utalva stb.huuu..lehet marha érthető voltam :roll: :roll:

Immunerősítőnek jó amit adsz!!!
Hízlalónak elvileg a béres-csepp felelne meg...dehát a kettő együtt nem megy...
Minden oké lesz az ovival meglátod.

Kinga mit szól az egészhez?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Jaj,bárány,ne bizonytalaníts el,így is már túl filóztam ezt a dolgot.
Talán most a jobb idővel,nem jönnek csőstül a betegségek.
És most csak ő kezdi nem egy csomó kiscsoportos,rá hárul a figyelem.
Most nyári szünetig tényleg arról szól a dolog ,hogy szokja a közösséget mind a tagjait,mind a szabályait.
Remélem kicsit megnyílik nem lesz olyan kis megfigyelő,visszahúzódó,meg remélemkicsit a beszélőkéje is szélesebb körű lesz.
Habár itthon a kis hétköznapjainkban mindent mond, kérdez,de ott más lesz.
Meg hátha tisztul idővel a beszéde is.....
Szerintetek?

Kép

Kép
kory

Andi!
Várta,hogy jöjjenek hozzánk az óvónők.
Kérdezték ők is tőle,hogy szeretne -e menni,mondta,hogy igen.
Persze még ezek után tudja majd átlátni miről is szól az óvodai élet.
Most úgy van vele van sok gyerek,játék,meg a két óvónő,anya meg jön értem.
Szerintem nem sokkal többet szűr le egy 3éves.
Sziszi,ő egyébként Szilvia vagy Szimonetta?
Ő könnyen beszokott?
Pár hét után jelentkezett olyan,hogy ő mégsem akar menni?

Kép

Kép
kory

Hali.

Kory.
Szilvia a drágám :)

Én csak biztatni tudlak.

Miért is.
Írod,hogy kicsit visszahúzódo stb...na Zsolti is pont ilyen volt.én nem lett jobb,hogy 1évvel később kezdte az ovit...sőt..
1év kellett neki,mire megnyílt stb...nem mondom az elejétől kezdve szívesen jár,dehogy ő ugye majd középsős korú volt és nem tudta azt mint a középsősök ez nála kudarcélmény lett. :( .okos volt már akkor is meg minden,csak nem barátkozott könnyen...a szabályok tanulása...öltözködés...és ugye nem úgy ítélték meg..hogy ő most kezdi az ovit,soha nem volt közösségben...hanem ezt+ezt is tudnia kell,mert 4éves...és a többi 4éves tudja (aki már 1éve jár)
Nagyon sokat fejlődött Zsolti mióta ovis...kinyílt...barátkozik könnyen...szóval jó
Sziszi is nagyon könnyen beszokott...ő már 2évesen is ovis akart lenni :lol: .Nagyon azért nem tudok róla mit mondani a beszoktatásról...mert nem is volt.1nap 2órát volt...másnap már annyit mint Zsolti---de ugye ők egy csopiba járnak.
Persze..amit mondasz,hogy egy idő után azt mondják a gyerekek,hogy köszi szépen jó volt ez a 2hét és nem megyek többet..igen ez nagyon soknál előfordul.de átlendülnek ezen egy kis segítséggel.
Egy a lényeg...ezt mondjuk elsőként szem előtt tartottam..én soha nem hagytam ott sírva őket..igen volt,hogy sírt valamelyik,amint beértük,de megnyugtattam,ottmaradtam vele,még jobb kedve nem lett.ha 1/2óra ha 1óra akkor is.
Éreztesd vele,hogy úgymond kiváltság,hogy oviba járhat--mert csak a nagyok járhatnak..és milyen büszkék vagytok rá...stb.
És bizony az sem utolsó,hogy most csak őt kell beszoktatniuk az ovónéniknek.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Kory!!

Túlaggódod az ovit - ahogy én csináltam :lol: :lol: :lol:
Hidd el, hogy a gyerekek sokkal rugalmasabbak, mint mi felnőttek.
Nálunk mondjuk nem engedték meg, hogy anyuka maradjon, ha már leadta a gyereket, de nagyon kedvesen és türelmesen vigasztalták a sírókat. Nálunk új csoport indult, így mind a 15-en újak voltak és "csak" 4 sírós gyerek volt, akik azóta imádnak oviba járni.
Januártól jött egy új kislány, neki nagyon nehéz volt a beszokás, pedig harmadik gyerek(vagy épp ezért, kicsit el volt kényeztetve). De kitartó volt az anyuka és mára ő is nagyon szeret járni ésmosolygós tündér lett (oviban is).
Nálunk is nagyon bevált, hogy mindig azt hangsúlyoztuk, hogy csak az okos-nagy lányok járhatnak oviba, bezzeg a sára milyen kis ügyetlen még, nem tud még beszélni, nem tud még wc-be pisilni, stb, nem is mehet oviba!!! Tetszett neki nagyon ez a szerep!!!! :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Kory!!

Megjött már??? Hogy vagy??
Fülesek??
Tételek?? Hogy állnak??? :lol: :lol:

ágyöngyi

Gyöngyi.

pont ezt mondtuk mi is Zsoltinak :lol: :lol: -hogy Sziszi még bölcsis (korú),pelenkás...nem is járhatna oviba :) .Tiszta büszke volt magára. :D

KépKép
KépKép
cleo27

Oviról már mindent leíratok, szerintem is jót fog tenni.
1 dolgot fűzök hozzá: Norbi most kezd az óvónőknek megnyílni és hangosan beszélni, pedig ő elég nyitott gyerek. Igaz alig 4-5 hetet töltött még ott, és valószínű, hogy Martin a mai napig nem szól, ha valami baja van.
Fülek: Martinnak továbbra is váladékozik, de du. kicsit rózsaszínes volt. Norbi talán nem nyúlkál annyit oda.
Vizsgára tanulok, már kockásra ülöm a seggemet, de az udvaron eléggé fúj a szél úgyhogy a lakásban vagyok kénytelen tanulni.
Megyek is folytatni.

Éva

KépKépKép
agmano

Évi.

rég beszéltünk róla:pisi-témával hogy álltok?

Remélem hamar rendbejönnek a pici fülek

jó tanulást (lehet egyáltalán az jó?! :roll: )

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Kacatolok ezerrel . :)

Én is átirattam Benit az itteni oviba,de ő csak szeptembertől fog járni. Itt máj.tól kezdik a tatarozásokat,egyik oviból a másikba kell vinni,így úgy döntöttem nem viszem,mire beszokna az egyikbe,addigra megint másik,szóval ellesz itthon velünk. Legalább nem hoz haza több betegséget :) . Legalábbis tavaszal. :)

A Beni füle elvan,már nem fájlalja második nap óta,alig akart bent is lenni. Tegnap meg tegnap előtt kiengettem levegőzni hisz olyan jó idő volt. :)
Domi bal orra kezdett el folyni,remélem nem lesz komolyab dolog belőle. :)

Az én becsípődésem miután két függöny is felszenvedtem! :shock: meg kenegettem feketenadálykrémmel helyre jött kopp-kopp. Bár érzem a helyét,de már nem zavar pakolás közben. :)

Kory:minden rendben lesz. :)

Éva:nem irigyellek. 8) kitartás! :)
varga tünde

Andi,

pisilés egy autóval megoldódott. Becsurrantott, feltettem az új autót a polcra "szomorkodni" és kb. 2 nap volt még becsöpögés. Nem azt mondom, heti 1-szer még van 1-1 csepp, de úgy tűnik elhagyta az állandó disznólkodást.
A vízzel leöntés nem használt, csak a jutalmazás- büntetés.
Már csak 82 tétel....

Éva

KépKépKép
agmano

Évi.akkor kopp-kopp pisilés.ügyi vagy...ügyik vagytok

Tündi.örülök,hogy alakult a becsípődés.
-meglásd nem lesz semmi az orrfolyásból.

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Nekünk bepisilés gondunk sosem volt no folyadék no pisi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mindíg rájuk kelett szólni (Szilvire a mai napig),hogy néha pisilni is kéne :twisted: :twisted:

Valaki megmondhatná miért nem szomjasak SOHA
Vendég

Bárány.

Zsolti és Sziszi nálunk teljesen ellentéte egymásnak.

A fiam majdnem olyan,mint a Te fiad.tán egy nap egyszer kér inni :roll: :roll: -na jó..mostanában iszogat,de azt például tudom,hogy tavaly az oviban..egy kortyot sem ivott!!! Egy korty tejet v. kakaót stb nem iszik (helyette gyümilé)
Sziszi meg...vedel...iszi...iszik..iszik..egész nap..+pisil+pisil+pisil.kedvtelésből is iszik,ha baja van...iszik :lol: :lol:

Amoda Bárány mostmár nem írok--jó kis társaságotok lett :D :D (de azért szemmel tartalak benneteket)
Mi újság van amúgy? csillapodnak a keményedések mióta mozogsz egy picit? kövi doki mikor esedékes?

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szia!Cleo
Azért írhatnál oda is :D
Igen elég jó kis csapatka van ott is!!

Doki 26.-án(ha addig be nem vágtázok valamiért),még sosem bírtam ki,hogy csak akkor menjek amikorra hívott..
De elvileg csak 26.-án..betöltött 32.-en
Vendég

Helló!

Átiratam magunkat. :)

Bárány: most mész, akkor 32 hetesen nálatok csinálnak hüvelykenet vizsgálatot?
varga tünde

Bárány,cleo!
Milyen csapatba írtatok még?
Minket meg kihagytok...
Nekem Kinga az iszik,csak tudjátok nem eszik...
Inni szokott kérni maga,na meg sajnos éjszaka is!
Dobjatok már fel valami témát!!!!!!!!!

Kép

Kép
kory

Kory a másik csapatban olyan kismamák vannak akiknak kinyílt a méhszáj a terhesség alatt!!
És én még a juniusi babavárók topikban is vagyok....elég intenzíven!!
Meggyógyultál??????????
Vendég

Ja,akkor oda nem megyek,remélem nekem zárt :lol:
Hát még két kúpot elhasználok aztán befejezem,amúgy 10db. van benne.
Mondjuk meggyógyultam,de meg még nem jött,és most ez az újabb aggódni valóm.
Már agyamra megyek,nálunk mindig van valami,mint a jó boltban.
Már várom meg legyen Dávidka,és elkezdhetjük,szopik nem szopik,50ml-t vagy 100ml-t,alszik nem alszik,fáj a hasa vagy nem
:lol:
De izgi lesz!

Kép

Kép
kory

Képzeljétek a hétvégén a csajom nemevésére,ilyen (nevetni fogtok)
vietnámi cérna injekciót vagy mit ajánlottak,állítólag olyan ,mint az akupunktúra!
Ti hallotatok már erről?

Kép

Kép
kory

Nem halottam még ezt a cérna inekciót :oops:

Kory érzem a velőmben ,hogy Dávidka egy zabagép lesz :D
150gr-al fogja kezdeni és 6 hónapos korában a második üveg babakajára is tátja majd a száját :D :D :D
És csupa hurka lesz a combja... :D :D
Harmadszorra jár nekem egy ilyen gyerek nem??? :D :D :D
Vendég

SZIASZTOK!

Igen Bárány, majd meglátod, nem lesz szíved elvenni előle a kaját, pedig még bírna enni....
De már kórósan kövér kezd lenni és akkor azt fogod mondani, bárcsak normál alkat lenne, mert szegény gyerek egész felnőttkorában fogyókúrázhat és már kisfiúként meg kell tőle vonni a csokit, míg a többiek vidáman falják, mert a kövér gyerkekeből lesznek a kövér felnőttek és 45 évesen hátrahagynak 3 gyerkeket és elmennek szívinfarktusban. Ezt szeretnéd? Na jó, lehet hogy túloztam egy kicsit....
Ma panasz volt Norbira az oviban, hogy nem aludt és tiszta idióta volt. Voltunk közben tornán és még mindig, mint akit felhúztak tiszta aktív. Már mondtam Sanyinak, hogy valaki bedrogozta ezt a gyereket. És még nem is fürcsizett, azt hittem 7-re aludni fog, ehelyett tiszat lüke.

Gyógyuljatok, most megyek mert sírás van - már nem hat a drog...

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!
Tündi most látom,hogy kérdezted...32 hetesen nem tudom,hogy lesz-e hüvelykenet de ha nem akkor szólok,hogy legyen!!
Eddig egyszer sem volt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Agmano:azért dagi ne legyen!!Bár a férjem az volt gyerekkorában....
Itt a topikban is van egy két hurka gyurka...és nekem bejön :lol:

Az meg,hogy végre kinyitná a száját ezerrel ha kaját lát és nem én feszíteném,még nem egyenes út a szív infihez :lol:
Vendég

Milyen drog? :shock:
Vendég

Valszeg csak a front volt, de úgy viselkedett "hurka" Norbi, mint akit bedrogoztak. Végül 8-tól aludt, mint akit agyonvertek. :lol:
Én is szeretem Norbi hurkáit, kétségtelenül könnyebb vele az evés, mikor 1,5 évesen rövidnacit adtam rá, elszégyeltem magam, de végül lemozogta. Ő apja alkata, sosem lesz vékony, próbálunk optimális súlyt-alakot tartani vele.
Bárány, kivi vagyok, milyen babód lesz, remélem nem zabagép, csak jó evő :P

Üdv!

Holnap vizsga, brrrr...
De még jövök :lol:

Éva

KépKépKép
agmano

Gondolok rád holnap a vizsgán...de tuti sikerülni fog
Vendég

És akkor egy pár kép kis Majámról is Kép Kép Kép Kép
megy a vizsga drukk
Vendég

Sziasztok!

Tuti sikerült a vizsga. Ugye? :) :) :) Drukoltam én is csak nem volt időm írni.

Maja nagyon édes. :) Jó szine van a pofiának,sokat vagytok levegőn?
varga tünde

Igen ameddig a sapka tart addig barna minden nap legalbb két órát kinnt van :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a drukkot, sikerült, 4-esre, persze mázlim is volt, mert a buktatós nőci később jött, én meg addig másnál elmondtam a pénzügyet. Úgyhogy műszaki ellenőr lettem, csak még kb 1 hónap, mire a kamarának regisztrálnak.

Éva

KépKépKép
agmano

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Gratulálunk Éva!
Ügyi vagy nagyon!
Lesz valami ünneplés?
Mi meg drága jó apával ma ünnepeljük a 10éves évfordulónkat!
Ha belegondolok,azért még ma is ŐT választanám.

Maja nagyon édi,a szemei is nagyon szépek.
Ő most egyébként hány kg?
Próbálkozik már a mászással,kúszással?

Kép

Kép
kory

Kory az sok idő...kivánok nektek még 8xennyit!!!!

Neked egy gyerekről leginkább csak az jut eszedbe,hogy hány kiló :?: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Bárány!
Ne mondj már ilyet! :lol:
Na,meg,hogy mit csinál! :lol:
Minden képen előke van a nyakában,így gondolom,hogy előszeretettel
eszeget :lol:

Kép

Kép
kory

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X