SZiasztok!
Jajj, jajj, sok beteg
Gyógyuljatok gyorsan-gyorsan!!!!!
ZSuzsi! Nekünk a körzeti doki a dokink, elég sokszor kihívtam már, de nem szoktunk neki pénzt adni, eddig csak egyszer adtam tavaly karácsonykor (10000-t), és megköszöntem az egész évi munkáját. Azt tervezem, most is fogok, két gyerek "után" többet. Alkalmanként szerintem 2000, max. 3000 elég, a körzetinek kötelessége kimenni. Ha nem körzeti, kérdezd meg, mivel tartozol - de akkor elvileg számlát is kéne kapnod. Dorkánakmennek a gyógyok!
Nagyon szép helyen voltatok, bár én inkább meleg helyre vágynék
Cory! ZSoma? Olyan szépen nő, és olyan szép baba!
Megnéztem ám már rég a képeit, csak írni nem volt erőm! Hogy megy a séta hármasban?
Zafi! Nyugodj meg, biztosan nagyon jó szíved van!
És csinos pocid - én nem látom túl nagynak!
Menta! Ó, szegény Helena!
Pedig szereti Imhotepet, igaz? Mi lesz így a cicussal? Helena édesen beszél!
Hányásűzőket küldök én is
Gorsi! Huh, ez a 8 emelet egyszer is brutális!
Még jó, hogy formában vagy
Jó, hogy apukádat hazaengedték! Azért ne emelgesd majd!
A Harsányi tényleg elég mogorva fazon _ szerencsére én csak a szülésemkor láttam, mert az én dokim behívta konzultálni, akkor meg nem értem rá vele foglalkozni
Rebi! Hátszélhez jó vitorlákat!
Szakdogához drukkokat és időt-kedvet!
Heni! Bátor csapat vagytok ezel a jégbarlanggal!
Pocakos képet nem kapunk rólad???? Lassan megszületik a babó (Boldizsár még mindig?
) és én csak karcsúnak láttalak! Ez nem éééér!!!
NOrci! Menni fog a négy nap és a vezetés is majd, drukkok mennek!
Bogancsi! Nektek is gyógyok!
Edit! Hogy vagytok?
Linato! Hivatalosan még nem üdvözöltelek, úgyhogy üdv itt! Persze, megnéztem a lánykákat azonnal, csak írni nem volt épp érkezésem...
Krita! A te lánykád is gyönyörű!
Szilvi! Hogy áll a ház? Sok munkád van vele? Hogy bírod? Zsani segít?
Szila! És ti? Szorgosan hímezgetsz, varrogatsz? Hanga is tud már?
Andi, Beja, Tikk, BMárti: hol és hogy vagytok????
Laura! Nagyon drága együtt Romi és Toncsi!
Jobb már a kedved?
Nyuszimanó! Jaaa, a félkezes főzés, másikban gyerek, közben mesélsz a nagynak a válladon át pillogatva a mesekönyvbe, esetleg egy telefon közben, vagy a postás... soroljam még???
Az első hat hét a húzós, utána egy kis nyugi, aztán nálunk most megint pörgés: Vilka sokat van ébren, forog
, nézelődik és követeli, hogy lásson, mindig!
Édesen sikongat, de rettenetesen tud bömbizni is, ha hiányzom neki
Ármin dackorszakol ezerrel
Amikor éppen nem, akkor be nem áll a szája: mesél, teljes, kerek történeteket, rengeteg dalt és verset tud már, nagyon ügyesen játszik egyedül (is) - na, de mikor rájön az ellenkezés és a csakamamitakarom - hááát, idegőrlő jeleneteink is vannak
A betűket még nem, de a számokat felismeri 0-9-ig, olyan 80%-os biztonsággal. Mindene az autók, gépek, építkezések - na, ebből itt most van elég! Az allergia-eredmény még nem jött meg, de felhívtam a dokit: allergia nincs semmire
, de penészre, porra pozitivitást mutatott a teszet, amiből sajna még kifejlődhet
Szösszenetek:
"Megharaptam a torkomat!" (belülről a száját)
Én: Ármin, miért harangoznak délben?
Á: "A János megette a tököket" (Hunyadi János megverte a törököket)
Telefonál: "Halló, halló! Kisfiúk! Nagylányok! Megyünk a játszótérre!"
Szösszenet anyósomtól
: "Mikor lesz ennek a kisfiúnak a születésnapja? Úgy emlékszem, mostanában"
Ármin egyébként teljesen be van sózva a szülinapjától: mindennap ezerszer elmond(at)ja: lesz nagy-nagy torta, két gyertya, sok-sok vendég, sorolja, hogy kik, ajándékok (de a csíkos autó NEM TETSZIIIIK"
Na, elküldöm, aztán még próbálok jönni! A tegnapi
-k jól jöttek, mára jobb - bár, éjjel fél 3-ig sírt Vilka egyfolytában, úgyhogy túl kipihent nem vagyok
Márti+Ármin+Vilka