Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Ez aztán az éjszakai élet.Napközben azt hittem mindenki ráunt a netezésre.Kép
Nálunk ma este a lányok úgy gondolták nem alszanak,mert minek.Nagy nehezen sikerült őket lefektetni 8-kor,de az ágyban folytatták a bulizást.Most már csicsikálnak,de egy kicsit leamortizálták az idegrendszerem.

Norci!Úgy emlékszem,hogy vizelet,vérkép,EKG.,ultrahang,egy védőnéni látogatás és utána már csak 16.hét AFP.De öregszem és lehet,hogy valamit kifelejtettemKépVili biztos nagyon ügyesen és okosan kibírja Apa hiányt.Van neki egy édes anyukája aki segít neki ebben.Kép

Solya!Jó,hogy erre jártál,bár mi máshol is összeakadunk,amilyen kis csapongóak a gondolataim.Kép

Márti!Néha én is így érzek.Ilyenkor jót tesz egy kiadós sírás.Utána mindig fényesebbnek látom a jövőt.Vilka nózijára gyógypuszik.KépKépKép

Nyuszimanó!Szerintem ez ovifüggő.Nem hiszem,hogy az a pár nap akkora gond lehet.

Zafi!Kiderült már valami?Ez az infarktus-féleség nem hangzik túl bizalom gerjesztően.Pihenj amennyit csak tudsz és vigyázz magatokra.Kép

Zsuzsa!Beus gyógyszer bevétel.KépKépKép

Gorsi!Gyógyi Petinek és Apukádnak is.Kép
linato

Zafi!Mire ezt a sok mindent leírtam megelőztél.A kép tök ari.Az arc ismerős.Legalább ilyen jól bírom,ha fényképeznek.

Dzsili!Annyira jók a feliratozások.Én is tudni szeretném,hogy kell.Majd megmutatod egyszer?
linato

Sziasztok!

Nagyon koszonjuk a gyogyokat és az érdeklodést.KépRiki szerencsére jol van mar.Reggel még volt hoemelkedése,de estére mar minden oké volt.Ez egy ilyen gyors lefolyasu nyavalya.Most én vagyok soron.Lazam még nincs,csak hoemelkedésem.KépViszont az arcom olyan piros,mintha felpofoztak volna.KépRemélem holnapra mar nekem se lesz semmi bajom,bar az orrom nagyon folyik és a nyirokcsomoim is fajnak.Kép
Linato!Az éjszaka nem volt a legjobb,mar nem is szamoltam hanyszor kel Riki.Mindig kapott cicit a folyadék miatt.

Zafi!Nagyon aranyos a pocakod!Latom a babanet azért ott figyel a hattérben.Kép

Igen,igen,tobbi pocakostol is kérunk fotot!!

Zsuzsi!Nagyon szép helyen voltatok!

Norci!Vili nagyon hazias!KépRemélem jol birja majd Apa nélkul!

Zsuzsa!De jo,hogy Bea jobban van!Kép

Cory!Hogy van Zsoma??

Gorsi!Gyogyik Petinek!KépKépKépKép

Bogancsi!Tomi jobban van?

Marti!Sok-sok KépKépKépKépKépKépKép,hogy jobb kedved legyen és minden bosszusag elszalljon!Kép

Dzsili!Aranyosak a gyerkocok az uj képen!KépA tali képek is nagyon jok!Kép

Nyuszimano!Apa mh.KépJobaratok!Kép

Henke!Barni nagyon ugyes!KépKép

Andysj!40.8?Jesszus!Mar Linatoék 40.7-jén is kiakadtam.
Meddig lesztek Apa nélkul?Madike ugye nem lett beteg?

Szilvi!De rég nem jelentkeztél!
Riki mar kezdi kinoni az ajulast.KépSzerencsére a dokik nem talaltak semmi korosat nalaKép,igy tényleg csak azt tudjak mondani,hogy majd kinovi.Reméljuk nagyon hamar!Novemberben megyunk kontrollra.

Jo éjszakat mindenkinek!Megyek hunyni!

A takonypoc Edit
edith16

Sziasztok!

Edit: örülök, hogy Riki jobban van, remélem Te is hamar túl leszel ezen a fránya nyavalyánKép Igyál sok folyadékot és próbálj többet aludni.

Márti: Az ilyen napok annyira kiakasztóak!Kép Megértelek, hogy elfogyott a türelmed. Én ilyenkor brutál zenét hallgatok, szegény Dorka már hozzá van szokva, egy szám teljes hangerővel és közös táncolás-örjöngés után már egy kicsit könnyebb az élet!Kép Mi különben mostanában vettünk az apronet.hu-n használt hűtőt és mosógépet is, egyikkel sem csaptak be (lekopogom) és nagyon olcsón megúsztuk. Nem tudsz segítséget kérni, hogy pár órára el mehess sétálni Árminnal vagy Ármin nélkül? Tesódéknál mikor lesz baba (az esküvőről jut eszembe)?

Nyuszimanó: nekem is azt mondták, hogy meg kell várnunk míg 3 éves lesz Dorka, addig bölcsizhet. Találtam olyan magánóvodát, ahova már 2 éves kortól mehetne, de az árától elhültem...

Zafi: hatalmas a pocakod, de jól emlékszem, hogy Rékával is feltűnően nagy pocakkal jártál tornára?Kép

Cory: Dorkának is alapból magasabb hőmérséklete, mint a nagyapjának, erre kb. 4 hónapos korában jöttem rá. Ez akkor derült ki, mikor Dorkának 3 hónaposan középfülgyulladása volt, de láz nélkül, csak a füle váladékozott abból derült ki. Ezekután állandóan mértem a hőjét, féltem, hogy újból be fog gyulladni a füle és nem veszem észre. Ekkor állandóan 37,4-je volt, volt vizeletvizsgálat, vérvétel és minden lelete negatív volt. A dokink azt mondta, valószínűleg több a folyadék igénye, ha többet iszik lejjebb megy a hője, ne öltöztessem túl, izzadós típus lesz. Azóta inkább leszoktam a hőmérőzésről, mert megőrülnék az állandó 37, 4-ektől. Persze Zsoma még nagyon pici, figyelj nagyon rá, a fülét is nézesd meg, de ha semmi eredmény, akkor egyszerűen ilyen típus Kép Ne aggódj!Kép

Képzeljétek voltunk néptáncolni Dorkával, olyan mint a Tücsök zene csak táncban. Dorka úgy élvezte, olyan édesen utánozta a tánc tanárnénit!Kép Olyan kis esetlenek a mozdulatai, de meg lehet zabálni, úgy igyekszik.

Bogancsi: hogy vagy? és Tomi?

Zsuzsa: jó, hogy végre jobban van Beus!Kép

Laura: írj ha tudsz!

Dzsili: nem félsz, hogy megszállunk??? Jól meggondoltad?Kép Hány km-re vagytok Budapesttől, melyik autópályán kell menni? Korán érő gyerekek mindig is voltak, csak mi nem emlékszünk rájuk. Rajtam 15 évesen is mindig röhögtek, mert sosem értettem a szexis vicceket, aztán mégis van babámKép Az a baj, hogy cukkolják egymást a gyerekek, így azt hiszik a későnérők, hogy ők nagyon lemaradnakKép Szerencsére én annyira állatbuzi voltam, hogy még a cikizést sem vettem észre KépKépKép De nem lennék most kisiskolás, nagyon nehéz lehet nekik most!

üdv:
zsuzsiék
zsu26

Csak bekukk, mert tegnapelőtt este kénytelen voltam fennmaradni egy hülye ügy miatt (ugye Cory Kép) és azóta újra olyan hányingeres, sőt szédülős vagyok. Már alig várom, hogy vége legyen!!!!

Szóval betegeknek gyógyok!!! Editnek, Linátóéknak, Bogancsiéknak, Coryéknak, Gorsiéknak. Kit hagytam ki?

Zafi! Szerintem tök jó a kép. Én eddig csak fogytam és ha rendesen behúzom hasam, akkor nem is látszik még semmi. Csak a háj... Kép, meg nem mindig húzom be...

Szóval valószínűleg nincs neked infarctusod csak valamelyik szárblokkod. Tudod a szív ingerülete a szinuszcsomóból indul ki (ezt tuti hallottad), onnan átmegy egy másik csomóba és onnan két fő szárra oszlik az ingervezető rendszer: egy jobbra meg egy balra. Ráadásul a bal még tovább oszlik egy elülső meg hátulsóra. Ha valamilyen oknál fogva az egyik száron blokk alakul ki, tehát nem tud ott tovább haladni az ingerület, akkor annak jellegzetes képe van az EKG-én. És egy gyakorlatlan emberke simán összekeveri az infarctussal, de szerintem ahhoz nagyon gyakorlatlannak kell lenni. Sokszor tényleg egy lezajlott infarctus okozza, de nagyon gyakori, mint egy normális anatómiai variáció és ez a te esetedben is a legvalószínűbb. Főleg a korod és a nemed miatt. Szóval nyugodj meg, de jegyezd meg, hogy melyik szárblokkod van, hogy ha később is észlelik ezt, akkor tudd mondani, hogy igen, ezt már x éve tudod, semmi akut dolog. Egyébként érdemes lenne megnézni még a Rékával készült EKG-dat, mert nagy a valószínűsége, hogy már azon is rajta van.

Még egy hír. Helenának macskaszőr allergiája van. Kép De nem tudom elérni a dokit, aki csináltatta a vizsgálatot. Olyan rém bunkó az a doki, hogy ha végre elérem, akkor nagyon kiabálni fogok vele. Na jó nem, de diplomatikusan tuti megmondom neki, hogy írtó bunkó!

Gorsi! Én nem engedtem meg a dokimnak, hogy hüvelyi UH-ot csináljon. Megmondtam, hogy azt nem szeretném, nekem elég jó a hasi is. Simán belement. Én állandóan kérdezek és nem érdekel, hogy fáradt-e, milyen a kedve. Ennek nem szabad összefüggenie azzal, hogy hogyan viselkedik a beteggel. Egy jó doki MINDIG kedves és szolgálatkész. És ez el is várható tőlük. Nem azt mondom, hogy bunkónak kell elnnünk, de diplomatikusan mindent meg lehet/kell velük beszélni. Elvégre partenerek, nem az atyaúristen...

Elvileg már 8 cm-es a manónk. Kép A babanet képtárában szoktam megnézegetni, hogy hogy fejlődik. Egyébként hétfőn megyünk dokihoz. Akkor leszek a 14 hétben (ma töltöm a 13-dikat) és azt mondta, hogy akkor csinálja a genetikai UH-ot. Szerintem kicsit össze-vissza ez az egész, de megmondom őszintén, engem nem zavar nagyon, mert nekem az is fontos, hogy a lehető legkevesebbet bolygasson.

Na megyek, mert Helena állandóan a Sehányéves kislányt akarja meséltetni velem. Az a kedvence, amikor végre megszületik. Akkor mindig meg akarja ölelni. Olyan édi.
Legújabb szösszeneti:
- Hány a cica.
-Fáj a cici. (Az enyém. Kép)
és kiabál a papának, hogy Gyüzű!!! Kép, meg ilyet mond magától, hogy Árpádhíd. Mondom neki, hogy mondasz valamit a kistesódnak? Erre: Ápádhíd. (így ejti. Kép) Egyszer még megeszem...
Puszi Mindenkinek!
Menta
menta

Sziasztok!

Menta: és sikerült elintézni??

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Húúúdesokat írtatok KépKépKépKép

Márti
Csak vége lesz a pechsorozatnak... bíztatásul leírom, hogy a pénteki hasonló "katasztrófa súlytotta napunk" szinte minden része megoldódott Kép Bár pénteken még úgy éreztem, hogy vége a világnak...

Edit
Remélem, mostanra már rajtad is átszaladt gyorsan a betegség, és már jobban vagy. Riki egész jól viselte Kép

Dzsili
Nálunk is a hűtőfürdő jön be legjobban Kép valószínű ez teljesen gyerekfüggő, hogy ki mire hogy reagál... Kép

Menta
Kitartás!!! Nekem egyik napról a másikra múlt el a hányingerem... teljesen meg is lepődtem Kép Azóta is itt van a két üveg gyömbér... addig csak az használt... azóta rá sem bírok nézni Kép
olyan édeseket tudnak mondani KépKép
A Sehányéves kislány jó ötlet... nekünk is megvan... Kép
Allergia KépKépKép .. és most mi lesz a cicóval?

linato
Akkor Ti kicsit kintebb laktok... mi a Hűvösvölgyi út elején, a laktanyával szemben Kép

Cory
nálunk is volt olyan, hogy sokáig hőemelkedése volt Csengének.. mivel semmit nem találtak, azt mondta a doki, hogy érzékenyebb gyerkőcök attól is kicsit belázasodhatnak, hogy fejlődik az idegrendszerük. Remélem, csak max. ennyi van Kép
De azért mennek a gyógyok KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zafi
Kép édi a pocid... Kép .. én is kb. itt tartok... pedig emlékeim szerint Csengével egy hónappal később volt ekkora Kép
Engem az EKG-n évek óta pánikoltattak... vagy csak közlik, hogy sinus-aritmia... a képen meg szép fennsíkjaim vannak Kép... Egyedül akkor csináltak tökéletes EKG-t, amikor Csengét vártam Kép ... most még nem voltam...

Norci
nekem az első labor volt a 14. hét környékén.. meg mivel a házidokink belgyógyász is, azt a részt is megcsinálta (kivéve az EKG-t). Laborra beutalót tőle szoktam kérni, mert akkor itt csináltathatom meg. A nődokim csak MÁV-os rendelőbe tud beutalót adni... abból meg elég volt 1x... Szerintem telefonon hívd fel, hogy írjon egy labor beutalót, aztán csak beugrassz érte... Amúgy meg már lehet időpontot kérni a házidokiktól... nem kell várnod.

Zsuzsi
A mi esetünkben nem jött volna be a levelezgetés, mert igencsak nyakunkon volt a határidő. De a "minisztériumi hátszélnek" köszönhetően sikerült elintézni, hogy ne kelljen fizetni egy fillért se Kép

Nyuszimanó
Szerintem ovi függő Kép Engem pl. anno bevettek 2 évesen, mert szobatiszta voltam Kép ... meg különben is ... hol van az még KépKép

... na megyek szakdolgozni... bocsi, ha valakit kihagytam ...

üdv
Rebiék (21+1... hivatalosan)

ja... még nem 100% ám, hogy fiú lesz... Kép talán majd akkor meg tudjuk jobban nézni, ha az aranyos doki néni lesz a szívultrahangon jövő héten Kép

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!
Edit! Neked is, Rikinek is gyógyKépKépKépKépKépKépok!
Menta! De jó hallani rólatok! Gyömbéres dolgokat próbáltál már? (Házi gyömbérszörp: 2 csésze cukor + egy csésze víz + 2 púpozott teáskanál gyömbérpor összefőzve szirupnak, leszűrve, egy teáskanál citromsavval megsavanyítva)
Szegény Helena!

Gorsi! Petinek további gyógyKépKépKépKépKépKépok!
Cory! Drukk a negatív pisi-lelethez.
Dzsili! Holnap mehetünk? Kinéztem egy vonatot, ami elvileg 11 után valamivel ér le.

Luca hírek: áttört a jobb felső szemfogának a hegye. Baloldalt már alul-felül kint van, a jobb alsó is rém duzzadt. Remélem, ha az is kint lesz tartunk egy kis fogzásszünetet.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Edit: jó, hogy jobban van Riki, most neked mennek a gyógyok Kép Kép Kép

Zsuzsi: nem Őry dr? Tomi jobban, én még gyengén.

Laura: kedved???

Andysj: még ránk férnek a gyógyok Kép

Norci: tedd ki apa fényképét Kép

Márti: helpek mennek Kép Kép Kép

cory: mi a hir Zsomáról???

Zsuzsa: nekem is azt mondták, hogy egész Bp breteg Kép

Gorsi: apukád Kép

Zafi: pocak Kép

Menta: húúú, ez a Zafinak szóló magyarázat nem semmi Kép macskaszőr Kép Ne edd meg Helenát, maradjon holnapra is ! Kép

Rebi: nemfizetés Kép

Megyek, nehogy keressenek. Üdv: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Ja, éjszaka megint volt kaki, de láz nem, igy egész jól aludtunk KépMa du megyünk dokinénihez, kiváncsi vagyok,mit mond.
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Sikerült nekünk is a betegek sorába lépniKép Dorkának egész este 39 körüli láza volt, most is. Volt fürdő, priznic, nurofen, panadol, most kúp, semmi hatás. Dokinéni üzenetrögzítőjére felmondtuk, hogy betegek vagyunk, nem hívott vissza, most telefonáltam neki, hogy mi van. Erre max. 20 másodpercet volt hajlandó beszélni velem, meg sem kérdezte, hogy a lázon kívül van-e valami panaszunk, csak annyit mondott legkésőbb 3-ra nálunk van és csillapítsam a lázat (hogy mivel, azt nem mondta). Szerintetek ez normális? Még sosem kelltt kihívnom a dokinőt, de ez, hogy meg sem kérdezi, hogy vagyunk per pillanat, fura. Legutoljára Dorkát június elején látta, azóta sem hívtak, hogy ugyan menjünk megmutatni magunkat.
Aki gazdagréten vagy Sasadon lakik, nincs magándoki cmíe?

üdv:
zsu
zsu26

Sziasztok!

Sikerült nekünk is a betegek sorába lépniKép Dorkának egész este 39 körüli láza volt, most is. Volt fürdő, priznic, nurofen, panadol, most kúp, semmi hatás. Dokinéni üzenetrögzítőjére felmondtuk, hogy betegek vagyunk, nem hívott vissza, most telefonáltam neki, hogy mi van. Erre max. 20 másodpercet volt hajlandó beszélni velem, meg sem kérdezte, hogy a lázon kívül van-e valami panaszunk, csak annyit mondott legkésőbb 3-ra nálunk van és csillapítsam a lázat (hogy mivel, azt nem mondta). Szerintetek ez normális? Még sosem kelltt kihívnom a dokinőt, de ez, hogy meg sem kérdezi, hogy vagyunk per pillanat, fura. Legutoljára Dorkát június elején látta, azóta sem hívtak, hogy ugyan menjünk megmutatni magunkat.
Aki gazdagréten vagy Sasadon lakik, nincs magándoki cmíe?

üdv:
zsu
zsu26

Zsuzsi: próbáld a priznicet úgy, hogy 5 perc különbségekkel 3-szor ismétled!

cory

cory
Budapest

Cory: utálja a priznicet, akkor inkább hűtőfürdő, még várok egy picit, hátha hat a kúp, igaz már több mint 1 órája beadtam

köszi cory!Kép Ti hogy vagytok? Balu még mindig minta tesó?Kép

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Minden kis betegnek küldjük a gyógyokat.KépKépKép Én már egészségesnek kiáltottam ki Beát, mert most már olyan kis csalafinta, mint volt.KépKép Ha jövő héten nem lenne őszi szünet a suliban, és a fiúk nem lennének itthon, akkor már ma vittem volna bölcsibe a kisasszonyt. De mivel őszi szünet is lesz, és mától Apjuk is itthon van 10 napot, így leányzó marad itthon még jobban megerősödni.

Zsuzsi!
Majd ha ráérsz, és jobban lesz Dorka, akkor e-mailben leírnád nekem, hogy nektek hol volt az osztálytalálkozótok? Sajna, úgy néz ki, hogy én leszek a mi osztálytalákozónk megszervezője, mert senki sem vállalja.Kép Én viszont nagyon kiváncsi vagyoka többiekre, így megcsinálom.
Természetesen ha valakinek valami használható jó ötlete étterem szempontjából, mástól is várom a jó ötleteket.

Zsuzsi még neked akartam írni, hogy csak 1 éves korukig ajnározzák a kisgyerekeket a gyerekorvosok. Utána már nem nagyon erőltetik, hogy megnéznék a gyereket, persze ha te kiváncsi vagy a súlyára, akkor beviheted az egészséges rendelésre, de megszűnik az az odafigyelés, mint 1 éves korig volt. Illetve a 15 hónapos oltásig. Ez nem trehányság részükről, hanem nekik elsősorban a kicsi babákra kell figyelniük, illetve a későbbiekben a beteg gyerkőcökre.
Nálunk sem kérdezte meg a doktor bácsi hétfőn, hogy mi a gond, mondjuk én nem hagytam szóhoz jutni, közöltem vele, hogy mit tapasztaltam a Beánál, és hogy ki tud-e jönni. A többit megbeszéltük élőben.

Edit!
Mennek a gyógyok neked, örülök, hogy Riki már jobban van.KépKép
Zsuzsa

beababa

Még egy kérdés: ilyenkor, ha kijön a doki, mennyit szoktatok adni? És hogy adjátok? (boriték, vagy megkérdezitek mennyivel tartoztok)? Hogy megy ez?

Zsu
zsu26

Zsuzsi!
Én nem szoktam adni, mert tőlünk nem fogadja el több ok miatt.
1. ott dolgoztam az SZTK-ban;
2. nagycsaládosktól állítólag nem fogad el.

Bocs nem ez volt a kérdés. Szal, szerintem egy-két ezres ugrik borítékban. Ha nem fogadná el (valami csoda folytán), és megint ki kéne jönnie, akkor meg valami desszertet vennék neki a helyedben.
De az se baj ha megkérdezed, hogy mennyivel tartozol. Vagy megmondja, vagy nem mondja meg, és akkor Te odaadod, az általad kikészített pénzt. Mondjuk ez akkor gáz, ha többet kér, mint amennyit kikészítettél, akkor pénztárca is legyen kéznél.
A szomszédunkhoz a mi doki bácsink havi 3000-ért jött ki, de akkor bármikor lehetett ezért hívni őt. Mondjuk éjjel 12 és hajnali 3 között azt mondta, hogy akkor ne hívjuk, mert akkor aludni szeretne.KépKép

Ügyes legyél!

Zsuzsa

beababa

Na túl vagyunk a dokinénin, rendes volt, szegény nem nagyon bírt Dorkával, mert nagyon félt tőle, de a lényeg kiderült, nagyon piros a torka, lehet, hogy még tüszők is vannak. Felírt gyógyszert, augmentint. Nagyon gyorsan elviharzott, így időm sem volt pénzt adni neki, mert szinte ránk csukta az ajtónkat. Majd akkor legközelebb viszek valamit neki.
Dóri csak szopizni hajlandó, mi lenne, ha nem lenne már tejem? Nem is tudom szopi nélkül, mit inna Dorka, mert anyatejen kívül semmi mást nem hajlandó most.

Zsuzsa: köszi a tanácsokat! csak nem asszisztens vagy? hol? anyukám is asszisztens volt.Kép

remélem a többiek már gyógyulóban vannak, elég sz.rKép ez a vírus.

mindenkinek egészségesebb napokat!

üdv:zsu és do
zsu26

Sziasztok!
Rebi!Akkor mi hú de nagyon közel lakunk egymáshoz.KépMegnéztem a profilodat,nekem Csenge nagyon ismerős.Biztos találkoztunk már valahol.Pl:közértben.

Edit!A ma éjszaka már biztos jobb lesz.Különben is anyukáknak nem ér megbetegedni.Kép

Zsuzsi!Dorka nagyon sportos csajszi lesz./hegymászás,népitánc.../Az én lányaim is imádnak táncolni.

Borcsa!Most Luca kapta el Koritól a fogzási kedvet vagy fordítva.Eddig nem tudtam,hogy ez fertőző.KépNálunk ugyanez a helyzet,kettő már áttört a másik meg duzzadt.

Zafi!Nagyon köszönöm.Jól el lehet vele játszani.Nem mintha eddig unatkoztam volna.Képzeld megtaláltam rajta a spanyolban élő unokahugimat.Remélem vaklárma volt a tegnapi eredményed és jól vagy.Kép

Bogancsi!Doktornéni után beszámolót kérünk.

Dzsili!Kori jön a géphez és kiabál,hogy Napocs,nézi,nézi.Kép
linato

Zsuzsi!

Szívesen.
Gyógyok mennek Dorkának!KépKépKép
Nem eü-s asszisztens vagyok, illetve voltam, hanem szgépes asszisztens, itt Gödöllőn, Reuma doktor néni mellett.

Szopizzon sokat Dorka, mert mint tudjuk a folyadék nagyon kell ilyenkor.

Zsuzsa

beababa

SZiasztok!

Jajj, jajj, sok beteg Kép Gyógyuljatok gyorsan-gyorsan!!!!! KépKépKépKépKép

ZSuzsi! Nekünk a körzeti doki a dokink, elég sokszor kihívtam már, de nem szoktunk neki pénzt adni, eddig csak egyszer adtam tavaly karácsonykor (10000-t), és megköszöntem az egész évi munkáját. Azt tervezem, most is fogok, két gyerek "után" többet. Alkalmanként szerintem 2000, max. 3000 elég, a körzetinek kötelessége kimenni. Ha nem körzeti, kérdezd meg, mivel tartozol - de akkor elvileg számlát is kéne kapnod. Dorkánakmennek a gyógyok! Kép Nagyon szép helyen voltatok, bár én inkább meleg helyre vágynék Kép

Cory! ZSoma? Olyan szépen nő, és olyan szép baba! Kép Megnéztem ám már rég a képeit, csak írni nem volt erőm! Hogy megy a séta hármasban?

Zafi! Nyugodj meg, biztosan nagyon jó szíved van! Kép És csinos pocid - én nem látom túl nagynak!

Menta! Ó, szegény Helena! Kép Pedig szereti Imhotepet, igaz? Mi lesz így a cicussal? Helena édesen beszél! Kép Hányásűzőket küldök én is Kép

Gorsi! Huh, ez a 8 emelet egyszer is brutális! Kép Még jó, hogy formában vagy KépKépKép Jó, hogy apukádat hazaengedték! Azért ne emelgesd majd! Kép A Harsányi tényleg elég mogorva fazon _ szerencsére én csak a szülésemkor láttam, mert az én dokim behívta konzultálni, akkor meg nem értem rá vele foglalkozni Kép

Rebi! Hátszélhez jó vitorlákat! Kép Szakdogához drukkokat és időt-kedvet! Kép

Heni! Bátor csapat vagytok ezel a jégbarlanggal! Kép Pocakos képet nem kapunk rólad???? Lassan megszületik a babó (Boldizsár még mindig? Kép) és én csak karcsúnak láttalak! Ez nem éééér!!! Kép

NOrci! Menni fog a négy nap és a vezetés is majd, drukkok mennek! Kép

Bogancsi! Nektek is gyógyok! Kép

Edit! Hogy vagytok? Kép

Linato! Hivatalosan még nem üdvözöltelek, úgyhogy üdv itt! Persze, megnéztem a lánykákat azonnal, csak írni nem volt épp érkezésem... Kép

Krita! A te lánykád is gyönyörű! Kép

Szilvi! Hogy áll a ház? Sok munkád van vele? Hogy bírod? Zsani segít? Kép

Szila! És ti? Szorgosan hímezgetsz, varrogatsz? Hanga is tud már? Kép

Andi, Beja, Tikk, BMárti: hol és hogy vagytok????

Laura! Nagyon drága együtt Romi és Toncsi! KépKép Jobb már a kedved?

Nyuszimanó! Jaaa, a félkezes főzés, másikban gyerek, közben mesélsz a nagynak a válladon át pillogatva a mesekönyvbe, esetleg egy telefon közben, vagy a postás... soroljam még??? Kép Az első hat hét a húzós, utána egy kis nyugi, aztán nálunk most megint pörgés: Vilka sokat van ébren, forog KépKépKép, nézelődik és követeli, hogy lásson, mindig! Kép Édesen sikongat, de rettenetesen tud bömbizni is, ha hiányzom neki KépKép

Ármin dackorszakol ezerrel Kép Amikor éppen nem, akkor be nem áll a szája: mesél, teljes, kerek történeteket, rengeteg dalt és verset tud már, nagyon ügyesen játszik egyedül (is) - na, de mikor rájön az ellenkezés és a csakamamitakarom - hááát, idegőrlő jeleneteink is vannak Kép A betűket még nem, de a számokat felismeri 0-9-ig, olyan 80%-os biztonsággal. Mindene az autók, gépek, építkezések - na, ebből itt most van elég! Az allergia-eredmény még nem jött meg, de felhívtam a dokit: allergia nincs semmire Kép, de penészre, porra pozitivitást mutatott a teszet, amiből sajna még kifejlődhet Kép

Szösszenetek:
"Megharaptam a torkomat!" (belülről a száját)

Én: Ármin, miért harangoznak délben?
Á: "A János megette a tököket" (Hunyadi János megverte a törököket)

Telefonál: "Halló, halló! Kisfiúk! Nagylányok! Megyünk a játszótérre!"

Szösszenet anyósomtól Kép : "Mikor lesz ennek a kisfiúnak a születésnapja? Úgy emlékszem, mostanában"

Ármin egyébként teljesen be van sózva a szülinapjától: mindennap ezerszer elmond(at)ja: lesz nagy-nagy torta, két gyertya, sok-sok vendég, sorolja, hogy kik, ajándékok (de a csíkos autó NEM TETSZIIIIK" Kép

Na, elküldöm, aztán még próbálok jönni! A tegnapi Kép-k jól jöttek, mára jobb - bár, éjjel fél 3-ig sírt Vilka egyfolytában, úgyhogy túl kipihent nem vagyok Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

Zsuzsi: Balu meg utálja a kúpot, akkor ne adjak?
Balunál a hűtőfürdő nem használt. Ezért jött a priznic. Nem volt oda érte, de ez van.
Elég jó tesó még mindig Kép Tegnap feküdt Zsoma a kanapén, Balu odafeküdt mellé, és dumált neki. Meg kellett zabálni Kép
Jobbulást Dorkának!

Márti: nekünk nem kell nagy úttesten átmenni, meg Balu rendesen tartja, hogy nem megyünk le a járdáról, így könnyedén sétálunk Kép A járda szélénél megfogom a motorját, ő megfogja a babakocsit, és megyünk Kép

Minden betegnek jobbulást!

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Nem tudom, mi van ma... az eddig sem túl mintagyerekem (bár az elmúlt 3 nap csudijó volt Kép) éjszaka szinte semmit nem aludt.... most szerencsére igen... Fogzik - kint van már az összes szemfog, de a balalsó2-es metsző még nincs Kép meg mutogat a hátsó rágók felé, és közli, hogy fáj Kép...folyamatosan nézem, de szerencsére nem lázas... meg étvágya is van...

Zsuzsi
Nálunk lázcsillapításra gyogyókból a Cataflam csepp vált be... Igaz, azt csak hónaljban 38 fölött kap... Nameg a hűtőfürdő. Kúppal már nem is próbálkuzunk, mert retteg tőle. Ha hőemelkedése/kiseb láza van, akkor Aconit D30-as bogyóból kap max. 4x3-at... Dorkának sok gyógyKép... és engedd csak szopizni Kép

Márti
A "hátszél" a pénteki kiborulásomkor úgy találtatott meg, hogy kínomban már a minisztériumba telefonáltam be, hogy azonnal kapcsoljanak valakit, akihez a GYES-es dolgok tartoznak. A nő nagyon rendes volt... telefonált az egyetemre, és akkor rögtön elfogadták, hogy végülis az anyakönyvki kivonatra ráírták még nyáron, hogy az apa igényelte a gyes-t... meg egy augusztusi dátum... ideiglenesen jó lett hirtelen ez is... De azért kíváncsi lennék, hogy hány olyan lehetett, akiket meggyőztek, hogy fizessenek csak Kép

bogancsi
De jó, hogy Tomi már jól van... majdnem teljesen Kép Csengunak tavaly decemberben volt sokáig hasmenése... állítólag nehezen ürült a szervezetéből a vírus... pár napot leszámítva teljesen jól volt, és eleven, mintegy ördögfióka Kép Ami bevált: diólevél tea, meg natúr gesztenyepüré... Kép a Smecta úgy jött ki belőle, ahogy bement...

.. ááááááá... vissza kell mennem a Századokhoz KépKépKépKép ... kezdem megutálni...

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Mi sem tűntünk el végleg.

Cory!
Megnéztem én is az új képeket, nagyon szépek a gyerkőcök! Látszik Zsomin, hogy szépen gyarapszik, olyan kis édes kerek a pofija!
Mikor lesz eredménye a vizeletvizsgálatnak? Nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi baj!
Örülök, hogy anyukád végre nagyiként viselkedik! Jobb későn, mint soha!

Dzsili!
De jó, hogy újra vagy! Már nagyon hiányoltunk! Vannak képek az új házikóról? Nagyon jó lett a profilod(mint mindig)! A talis képeket is megnéztem.

Gorsi!
Azért azzal a 8 emelettel tessék csínján bánni! Bár igaz, sok választásod nem volt! Ha esetleg tudunk majd időpontot egyeztetni, mi szívesen csatlakoznánk hozzátok Dzsili látogatásban!
Jó, hogy apukád már jobban van és hazaengedik, bár biztosan nem lesz könnyű se neki, se nektek ez a 6 hét!
Olyan rossz, hogy újra elkezdődött ez a fránya betegeskedő időszak, már megint alig tudom követni, hogy ki beteg és ki egészséges! Petinek gyógypuszik!

Bogancsi!
Tominak is mihamarabbi gyógyulást kívánok!

Zsuzsa!
Beának is gyógyok, de azért az már jó, hogy eszik is!

Zsuzsi!
Fantasztikus helyeken voltatok, de engem valószínűleg 6 lóval sem lehetne olyan helyre vinni, ahol még hidegebb van, mint nálunk. Én már a mi időjárásunktól is vacogok.
Édes lehetett Dorka, ahogy ropta!

Márti!
Tudod, Murphy! Remélem már jobb a kedved! Vilkának is gyógypuszik a nózijára!

Henke!
Ugye, azért újragépeled azt az izgis úti beszámolót? Képek lesznek esetleg? A te pocidra is nagyon kíváncsi vagyok!
Nagyon okos Barni!

Edit!
Örülök, hogy Riki ilyen gyorsan átvészelte ezt a nyavalyát!
Gyógyulj meg te is gyorsan! Lassan kezdheted a pakolászást!

Zafi!
Kiderült, hogy mit mutatott pontosan az EKG? Tessék magatokra nagyon vigyázni! Megyek, megkuksizom a pocidat.

Nálunk, nincs túl sok újság. Peti is múlt héten köhögött, de szerencsére csak kicsit volt piros a torka, így csak köptetőt és Sinecod-ot kellett szednie. Azóta már el is felejtettük. Közben áttört a 7. fogacska is, ahogy vártam is a bal alsó kettes.
Olyan ramaty idő van, hogy nincs kedvem semmihez, pedig bőven lenne még mit csinálni a házban! Sebaj, jövő héten itthon lesz férjuram, talán akkor több időm lesz takarítani is.

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkokat és gyógyokat! Még jöhetnek sajnos Kép Tomi alig eszik, leginkább a piritós, sajt (?) és gyümölcslé. Viszont ma evett végre reszelt almát Kép Ma estére is azt kap, rizzsel.
Doktornéni szerint nem biztos, hogy hétfőn már mehet bölcsibe, de azért adott papírt. Ezerrel folyik az orra, nem túl élénk, csak mikor rosszalkodni kell Kép Viszont a bébiszitterrel tök jól elvannak Kép Apa szerint szinte túl jól Kép

MEGVAN A LÁNYOK NYELVVIZSGÁJA!!! Zsófinak angol felsőfok 65 %, Julinak francia középfok 75 % - ez az írásbelikre vonatkozik, a szóbelik már megvoltak. Szóval most itt repkedünk Telki felett Kép Kép Kép
És Juli elnyert egy fővárosi diákösztöndíjat a tanulmányi eredményei alapján, ma volt az átadás a Thália Színházban Demszkyvel, jutalomkönyvvel Kép

Már csak meg kéne gyógyulnunk és aztán már szinte túlzás lenne az életünk Kép
Hú, megyek, mert kaki van Kép
Ja, és megvan az ADSLünk!!!
bogancsi

bogancsi
bogancsi

KépKépKépKép NEGATÍV!!!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKépKép

cory
Budapest

Bogancsi!Telki?Eddig valamiért nem tünt fel,hogy ott laktok.A Korina keresztszülei most építkeztek ott.Mi pedig kb 3 hete voltunk a Ga-ga szülinapi buliján.Ti nem voltatok?

Cory!Hurrá!KépKépKépKépKép
linato

Cory! Hurrá!!KépKépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Cory KépKépKépKép de jó KépKépKép

bogancsi
GRATULA A LÁNYOKNAK! KépKépKépKép

R.

rebi

Bogancsi!Csatlakozom,nagy gratula a lányaidnak.Kép

Zafi!Ugye minden rendben?
linato

Sziasztok!

Zafi: mi van Veled?????????

linato: köszi a lányok nevében Kép Mi nem voltunk a Ga-Ga-bulin, mert épp Zsámbékon lakodalmasoztunk Kép

Rebi: Neked is köszi Kép

cory: SZUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkor most lehet megnyugodni Kép Én is mindig elérzékenyülök, amikor a nagyok szeretgetik Tomit Kép

Márti: remélem, a pénteked már jobb lesz és a mai éjszakád is!!!!!

Tomi tegnap is, ma is alig akart elengedni a lefektetéskor. Úgy kapaszkodott belém. Valszeg arra gondolt, hogy a héten mindig apára vagy a bébiszitterre ébredt (egyébként vidáman), és félt, hogy holnap se leszek itt neki reggel. Ami sajnos így is lesz. A nagy sírásra feljött apa és fantasztikusan elmagyarázta Tominak, hogy anya dolgozik, de majd jön, stb. Tomi teljesen megnyugodott és békésen lefeküdt. Azóta alszik. Remélem, végigalussza az éjszakát, mert én sem vagyok még teljesen jól és igen jó lenne aludni.
Na, megyek is. Jó éjt!!! bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!
Köszi a drukkokat, Vitya itt ül még mellettem Kép Tegnap késő este kiderült, hogy nem a ma esti géppel megy, hanem a holnap reggelivel Kép Eredetileg is így volt, csak össze-vissza szervezkedtek. A holnap mostmár tuti. Holnap szerencsére itt lesznek nővéremék, szóval nem leszünk egyedül Kép

Ma vásárolgattunk Vilivel, és az eső miatt igen óvatosan vezettem, mondtam is Vilinek, hogy ezért most ha lehet maradjon csödben. Nem tudtam rögtön kifordulni a házunk előtti parkolóból, mert jött a busz, erre Vili megszólalt "Vigyázz busz" . Ezentúl apával együtt navigálnak majd Kép
Vili most este elkezdte kérdezgetni a dolgokról, hogy "mi ez?" Kicsit elhűltem, iszonyatos ez a tempó Kép
Esténként rendszeresen elmeséli a maga kis nyelvén a nap történéseit, meg kell zabálni Kép

Zsuzsi!
Dorkának és a többi betegnek, lábadozóknak is extra gyors gyógyok mennek.

BSZilvi, jó hogy te is jelentkeztél! sikerükt végül helybéli kismamákkal megismerkedned.

Cory!
ZSoma, hurrá!

Bogancsi!
Gratulálok a lányaidhoz Kép Kép Kép Ők nem szégyellősek mikor ilyen büszke vagy rájuk? Én mindig szégyellősen hallgattam a szüleimet a másik szobából, amikor pl. telefonon mesélték, hogy én épp mit tanulok, milyen öszötndíjat nyertem, stb. De Vilire és a többiekre is tuti én is ugyan olyan büszke leszek majd, mostmár megértem őket Kép

Rebi! Neked is köszi a további laboros hozzászólást.

Márti!
Tündéri Ármin a szövegeivel Kép Riogassad csak a pocakosokat a kétgyerekesség szépségeivel Kép
Anyósod Kép Hány unokája van még, Árminon és Vilkán kívül, hgoy ilyne nehéz a szülinapjukat észbentartania?

Jó éjt mindenkinek:
Norci
norci

Norci! Csak Ármin és Vilka van ... no comment Kép
Nagyon jó kétgyerekesnek lenni, sőt, én nem tettem le a harmadikról sem Kép, szóval, nem ijesztgetés! Kép De néha kiakadok, ez tény Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

Rámjött az utolsó havi álomkór, így nem nagyon akaródzik már írni, de most erőt veszek magamon!
Pici baba sokat csuklik a pociban, gyakorolja a lélegzést biztos.
Barni ma azt mondta teljesen magától: "Nem szereti pici babát baba!" "Nem? - kérdeztem - Miért?" "Mejt... mejt sír!" Ajjaj!!! Hogy ezt honnan szedte? Mi lesz, ha megszületik??? Aztán elmagyaráztam neki, hogy nem feltétlenül rossz, ha sír valaki, lehet, hogy fáj valamije, vagy éhes, vagy álmos...

Csajszik!!! Tessék abbahagyni ezt a fránya betegeskedést!!! Mindenkinek gyors és azonnali rehabilitációtKép kívánok! KépKépKép

Zafi! Nekem is tetszik a pocakod! Bár a bő póló sokat csalKép! Az enyém ÓRIÁSI, de szerintem a fele hájKép A mákosguba a gyengém...

Márti! Van egy kép, be kellene szkennelni... Bár tudnék kölcsönkérni egy digit gépet... Ne csüggedj! És karcsú - na hát az nem vagyokKép, ha ez vígasztal! Ne haragudj, te biztos rontássorozatnak, átokverésnek, stb élted meg, de én a "Vilka fejbecsapta magát a könyvvel" résznél már felnevettem, tiszta szeleburdi család! De nem vagyok ilyen gonosz kis kárörvendő, örülök ám, hogy minden megoldódott!!! Ármin+a tökök=KépKépKép Szülinap: Barni dettó volt! A lufikat nagyon ajánlom, mi felfújtunk vagy 30-40-et!Kép

Rebi! Szintén örülök! Nagyon ügyi vagy, hogy így el tudtad intézni! Engem is szivatnak, csomószor be kellett mennem mindenfélét leadni, meg kitölteni, erre a héten kaptam egy levelet, hogy fizessem be a tandíjat...Kép Holott arról volt szó, NEM kell. Mondjuk "csak" 15e-ről van szó... De akkor sem kéne! Szakdoli táblázata sikerült végül?

Lányok! Ha még egyszer valaki azt mondja, nem baj, hogy a második gyerek is fiú, orrba verem! Azon parázok, hogy egészséges legyen, erre jönnek nekem a hülyeségekkel!

Tényleg, kinek mi a véleménye az őssejt-kérdésről?

Bogancsi! Gratulálok a leányzóknak! Tominak pedig gyógyKépKépKép-ok száguldanak az éterben! Sajna múltkor valóban nem jött össze a drukkolás: egész úton Szadától Innsbruckig zuhogott az eső! A németek is akkor mentek haza a hosszú hétvégéjükről, vagy 11 óráig tartott az út. Kép Barni szinte jobban viselte, mint mi.
Volt mondjuk egy pont, amikor nagyon kiabált, követelt valami teljesíthetetlent, apa rászólt, hogy "Barni, ne kiabálj már!" Mire ő:"Nem kiabálok, ORDÍTOK!"

Régi dokinak mi 2000-et adtunk kijövetelkor, az új még nem volt nálunk, de szerintem ugyanennyi lesz. A kötelező vizit nem számít bele! Kép

Cory! Totál lemaradtam: mi negatív?

Hű, megyek, minden eddig olvasónak gratulálok, nyeremények átvehetők...Kép

Puszi mindenkinek!

Heniék
gesztenye

Sziasztok!

Bogancsi!Gratula a lanyoknak!!KépKépKépKép
Tominak gyogyok mennek tovabbra is!Remélem hamar visszatér az étvagya!

Cory!De jo,hogy negativ!KépAkkor Zsoma ilyen tipus?

Marti!Armin eszméletlen miket mond!KépJobb a kedved?Ma én is megharaptam a torkomatKép,szoval a szamat belul,dolt belole a vér.Kép

Zafi!Hogy vagy?

Menta!Jo rolatok is hallani!KépSzegény Helena!KépMi lesz a cicussal?

Rebi!De jo,hogy nalatok megoldodtak a problémak.Kép

Zsuzsi!Hogy van Dorka?Gyogyik mennek!KépKépKépKép

Nalam nem jobb a helyzet.KépLazasabb vagyok,mint tegnap.Napkozben egész jol elvoltam,de estére jott megint a laz.Raadasul a lazcsillapitotol rosszabb a kozérzetem.Még otthon kaptam,amikor mutotték a kezemet.Direkt olyan,amit szopizas mellett bevehetek.
Az éjszaka...hat!!Hagyjan,hogy a laztol nem birtam aludni...Ha megmozdultam,elkeztem fazni.De Riki is oranként ébredtKép,fogalmam sincs miért.Aztan 5-tol aludt negyed 11-ig és szerencsére én is.Nem akartam hinni a szememnek,amikor az orara néztem!

Bocsanat,akinek nem irtam.Kissé nehéz a koncentralas.

Jo éjt!
Edit
edith16

Jobbulást Dorkának és Rikinek is! KépKépKép
gesztenye

Sziasztok!

csak gyorsan beugrottam, fáradt vagyok, így nem leszek hosszú.

Bogancsi: jobbulást és gratulálok a nyelvvizsgákhoz! Mi lesz a következő idegennyelv?

Henke: jégbarlangos fotóra én is nagyon kiváncsi vagyok!

Norci: Vili nem semmi, már közlekedni is tud!Kép Holnap nem megyünk tücsök zenére, mert betegek vagyunk, Te is legyél óvatos, mert csomóan pofátlanul elhozzák a beteg gyereküket a foglalkozásra, így mindenkit megfertőzveKép

Edit: gyógyulj meg Te is gyorsan! Párod nem tud egy picit kényeztetni? aludj, amennyit csak bírsz!

Márti: anyósod nagyon furaKép. Ármin micsoda személyiség!Kép Én is szoktam mesélni Dorkának Budapest nevezetességeiről, pl. a lánchídi oroszlánnak nincs nyelve, ha esik az eső bebújik az alagútbaKép Nagyon élvezi, de a harangra még nem mertem elmesélni Hunyadit, milyen ügyesen megértette Ármin! Most történész lesz vagy biológus?Kép Jobb kedvet és sok-sok energiát! Mit kap Ármin a szülinapjára????? Milyen tortát?

Dorkának továbbra is 39 körüli láza van, adtam be neki kúpot, most nyöszörög egy picit, de egész jól alszik, olyan szép piros az arcocskája és az alsó ajka picit be van dagadva a láztól, olyan szép így, kár, hogy a betegség tesziKépKépKép Remélem hat az antibigyó, mert durva ez a hosszú láz.Kép

Cory: szerintem csak melege van Zsomának, megnyugtató a negatív lelet, fülét megnéztétek? Nekem a fül a mániám, bocsi.Kép

Henke: én sem szeretem ezeket az előítéleteket a nemekkel kapcsolatban, őrjítő! Dorkára mindenki fiút mondott, miközben én nagyon jól tudtam, hogy lány lesz. A sógoroméktól is kivagyok ezért akadva, most várják a második babát, még csak 8 hetes az anyuka, de már biztosak benne, hogy ez a baba biztosan fiú (mert másképpen viseli a terhességet, mint az elsőnél). Ez olyan kijelentés, mintha azt éreztetné, hogy az első szülött kislányuk csalódás lenne, mert nem fiú. Engem pl. fiúnak várt az apám, és máig felrója nekem, hogy miért lettem lány, akkor máskor alakult volna az élet (pl. nem hagyja ott az anyámat)... Tiszta hülyeség, ne foglalkozz ilyen megjegyzésekkel!!!

ahhoz képest, hogy keveset akartam írni, ennyi lett. bocsi.

Jó éjt:
zsuzsiék (köszönöm a sok gyógyot Dorka nevében is!)
zsu26

Sziasztok!
Bogancsi: lányoknak nagy gratula!KépKép
Márti: gyógypusszancs Vilka orrhegyéreKép Ármin és a tökökKépKép.
Heni: szerintem is bátran gyűrd orrba a h*lye kötözködőket!KépKép (Az egyetemen a témavezetőmnek vki azt mondta, amikor a lánya született, hogy "nem baj, lesz még gyereketek is" Kép)

Valamikor augusztus végén szó volt arról, hogy itt az extrahosszú hétvége vmelyik napján szervezzünk egy talit, amire el tudnak jönni a dolgozók, érdeklődés esetén az atyák is.
E tárgyban három kérdésem is lenne:
1. Legyen?? (Na lécci-lécci!Kép)
2. Hol?
3. Mikor

Dzsili! Merre jársz? Így nem mertünk elindulni.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Edit! Neked is gyors gyógyulást kívánok! Próbálj pihenni!!!

Képzeljétek, elmentek a fiúk az autókiállításra!Kíváncsi vagyok, Barninak tetszik-e! Engem is érdekelt volna, de már nehezen tolerálom a tömeget, meg így legalább könyvtárazok.

Zsuzsi! Ez azért durva apukádtól! Kép Dorkának szurkolunk!

Norci! Barni is szól vezetés közben: "Apa! Lassan!", kanyarban: "Apa, dőlünk!" Kép

Tiszta koki vagyok, már hajnalok hajnalán szopizni akart, és nagyon fájnak a cicik, így egy idő után elvettem tőle, hát akkora ordítást csapott! Kép Azt hiszem, nekem is be kellene keményítenem és leszoktatnom...
Na megyek könyvezni Kép

BMárti, Tikk, Beja, Solya, Andi????

Puszi mindenkinek!

Heniék
gesztenye

Borcsa! Esetleg nálunk??? Úgy szombat magasságában? Várom a reakciókat! És nagyon szuper lenne!!!
H.
gesztenye

És ami még fontos!

Szilvi Zsanijának és LadányiKata Petijének

Kép

Borcsa + Királylányok

Borcsa
KépKépKép
borsts

Zsani!
Peti!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is! Kép

Kép
Kép

Tamtamék
solya

Kép Fordítva terveztem. Kép
solya

Sziasztok!

Heni
Nálunk is katasztrófa most már a 2. éjszaka... csak a cici... de annak meg a tűréshatára véges... amikor másfél óra csócsálás után közöltem, hogy a cici megy aludni, eszeveszett hiszti Kép
A szakdogával is úgy néz ki, hogy azért szerencsém lesz... (remélem, innentől még véletlenül sem olvassa el egy illetékes sem Kép) ... szóval a témavezetőmmel abban maradtunk, hogy írjam meg most a történeti részt, a repertórium részét hagyjam...A történetet elvileg 45-től kb. máig... aztán attól függően, hogy hány oldal hiányzik még a 45-50-ből, írjak az előzményekről bevezetőt Kép Aztán 31-én leadok vmit... ha nincs kész, akkor ha befejezem, kicseréli nekem a véglegesre KépKép ... így csak a köttetést kell 2x kifizetni, de ennyit megér a dolog Kép
... bár ezzel együtt nem mondhatnám, hogy túl jól haladok Kép .. és akkor a nyelvvizsgáról még nem is beszéltem Kép

Csenge a lámpát figyeli... közli, hogy pios.. vagy zőőőd Kép
olyan színeket felismer, hogy csak lesünk... pl. ezüstszürke, bordó... Kép
meg tegnap Anyáéknál egyszercsak eltűnt... majd vigyorogva jött, hogy sikerüüüüt... kérdeztük, hogy mi... erre oda rángatott az ajtóhoz, és megmutatta, hogy ki tudja nyitni... Kép de jóóó Kép

... csak az éjszakáink ne lennének olyan katasztrofálisak... Kép nem tudom, mi van vele... ha el is alszik pár percre, zokogva-sikítozva ébred... nappal semmi gond nincs... még a délutáni alvásnál sem... semmi ijesztő nem történt mostanában...

... na megyek vissza a "kedvencemhez"...

üdv
Rebiék

rebi

Sziasztok!

ÉLjenek az újabb 2 évesek.Kép

Márti, Henke! köszi a hiányolást. Megvagyunk lóg a nyelvem, rohanok, dolgozok. Hannácska nagyon édesen dumálgat, imádja a bölcsit.

Borcsa! Taliötlet nagyon jó. Mi már szombaton nem dolgozunk. Többiek?

Bogancsi! Gratulálok a lányoknak. Nagyon ügyikKép

Betegeknak jobbulást!

Na megyek, mert mindjárt órám lesz.

Puszi mindenkinek

Tikk
tikk

Sziasztok!

SZilvi! Zsaninak nagyon boldog 2. szülinapot! Kép

Kata! Petinek is nagyon boldog 2. szülinapot! Kép

Tali: Legyeeeen!!!!! Kép Én támogatnám, hogy Heniéknél Kép (már csak azért is, mert itthon naggggyon lusta lennék jól kitakarítani Kép) Meg mert ott van kert és hátha lesz jóidő is Kép És Henit annyira szeretném látni pocakkal! És a többieket is! Kép Pocakkal, vagy anélkül, gyerekestül, minél többeket Kép Cserébe én is felajánlok két gyereket (1db kisfiú és 1 db kislány Kép) láthatásra Kép + egy Andrást Kép PLusz némi sütit, salátát, kaját - szóljatok, mire lenne igény! Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

oppppsz tudtam én, hogy vmi miatt feltétlenül fel akartam lépni a babanetre.. csak aztán kihullott abból a lukas agyamból...Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT ZSANINAK ÉS L.PETINEK!!!!

R.

rebi

Solya! KépKépKép Nagyon édesen tapod malacka a félig deglett madáron! KépKépKép

Márti++
márti

Cory! Most olvastam, hogy Zsoma már 3300 gr! KépKépKép Dejó, dejó, dejóóóó! KépKépKép

Márti++
márti

Zsaninak és Ladányi Petinek nagyon boldog második szülinapot kívánok!!!

Solya Kép

Márti, Borcsa, Tikk: ha nektek jó a jövő szombat (25. ha jól számolom), akkor TALI lesz! Azért még Apával megbeszélem, de nem tudok semmi családi eseményről!
Paramétereket majd feldobom, aki pedig hévvel jön, felvesszük az állomáson!
Ha valaki még vacilálna: van naaagy kert, benne homokozó, hinta, csúszda!!!, ha szép idő lesz, főzhetünk kint is... Ezt is megbeszéljük még!!!
Márti! Kép Én Vilkát még nem is láttam! Kép

Jó lenne, ha minél többen jönnétek!!!!

Heni
gesztenye

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?