Sziasztok!
Itt előttünk a suliban, szinte egész nap szól a rock, meg a metál. Az előbb valaki még dobolt is
Csak ne fájna a fejem...
Marci is tök nyugtalanul aludt az éjjel, és megint kelt, hajnal 2-kor, evett picit aztán visszaaludt reggel 6-ig, aztán 8-ig.
Megvolt a szuri is, megint nem sírt Marci, csak akkor tört el a mécses, amikor kanna beszólt, h ez nem is fáj nekik...
De amúgy most nem szólt be semmit, jó kedve volt, meg új frizkója, sztem bepasizott
Amúgy Marci 5670 gramm, 180grammot hízott 1 hét alatt. A dokinéni is azt mondta, sportos alkat
Itthon viszont már nyügi volt, biztos a front miatt, na meg plusszba az oltás is. Amikor jöttük haza, még nagyon szépen sütött a napocska, most meg...
Ja, meg az előbb elvágtam az ujjam
és fááááj
Gabó
Édi lehetett Flóra, tényleg szép idő volt tegnap!
A fogacskához gratula!!!
Móni
Köszi a tippeket az öltöztetéshez!
Most már sokkal magabiztosabb vagyok
Hát igen, érdekes ez a tanácsadás a védőnőnél, majd sztem úgy megyünk, h a dokink is ott legyen, keddenként.
Niki
Hát nekünk ezt mondta a kanna, h itt igy szokás
nem tudom miért mond ilyeneket?! még jó, hogy ti felvilágositotok!!!
Lehet, h lusta... márciusban azért nem jött, mert h csak hozzánk kellene jönnie a házba, és ez igy nem jó, úgyhogy csak április végén jön, amikor a szomszéd kislányhoz.
Zsuzsa
Nem tudom melyik az új játszó
Meg felétek is több van, nem??? Na, majd egyszer lemegyünk mi is
Na, megyek, főzök valamit, meg vasalok kicsit, hogy nehogy az legyen, h egész nap nem csinálok semmit