Új privát üzeneted érkezett!

Barbi

majd csak a jövohéten megyek ha adig nem lesz semmi gáz
anha

Sziasztok!

Csajok,ha valakit érdekelne,van egy eladó alig használt fa járókám.
A járóka bükkfából készült, mérete 73x101cm. Fekvőfelülete könnyen tisztítható anyagból van, aranyos macikás mintával. Keveset használt, így állapota kitűnő, nem kopott, nincs megrágva,kiszakadva. Szétcsavarozható, lapraszerelve szállítható. Nincsen kereke és a fekvőfelület magassága sem állítható.
Ha valakit érdekelne,szoljon.

Kép Kép

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Encu-Niki-hát igen,nagy már az én kisfiam.Hamarosan egy éves lesz. 8) És nagyon ügyes.Most picit nyügi,mert nő fent 2 fogacska.Vagy az idő miadt? :roll: Nem is tudom.... :roll:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Mi hamarosan indulunk oltásra, utána jövök.

szisszka

Sziasztok!

Encu!
5-re nálatok vagyunk!
Ha nem alszik el bogyóka, akkor hívlak és már 4-re teperünk!
Ugyanis 2 napja nem alszik délután! :shock:

Timci!
Nagyon szép Atticy és látom imádja a keresztszülőket!

Lányok csodás idő van!
Tegnap egész délután a fönti játszón voltunk és ezerrel pörgött Flóra!
Visszafelé még másfél órát sétáltunk és nem aludt el!
Úgy fölpörgött, hogy mi már szinte aludtunk apával, de ő még tologatta a babkocsiját és hangosan magyarázott!
Új szavunk: andal (angyal)!
Ja és kijött még egy rágófoga! :lol:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Lányok, lányoook!!!! Ne izéljetek már! Ilyen butaságon vívni, de komolyan! Volt egy topic, ahol egy nő ismeretlenül belemászott a beszélgetésbe, beszólt egy nőnek, hogy az minek teszi fel az ebédjének a képét, a többiek ellene fordultak (naná), hogy mit szól bele és azt mond és mutat, amit akar. Na, mindezek ellenére a topic szép lassan elhalálozott...

Nem tudom, lejött-e a mondanivalóm... :roll: Szóval azért vagyunk mi egymásnak, hogy elmondhassuk a véleményünket. Anélkül, hogy ezzel EGYMÁST bántanánk. Lehet anyázni, csak ne egymásra, mert ez nekem olyan szarul esik...

Nagyon szép idő van, ebből megint séta lesz ;)

Gabó, akkor várunk titeket! :)

Barbi! Igen, együtt megyünk nyaralni Nikiékkel! :D Már nagyon várom...Jesoloba megyünk, Olaszba! :)

Valaki séta déltől? :D

Niki! Valamikor vissza kellene adnom a tányérodat! ;) (hátha csurran-cseppen nekem még valmi finomság!!! :) )

Kép
Kép
encu

Encu, igazad van :D Mi bármikor megyünk sétálni, bár Vince most elaludt, de amikor felébred, hami, aztán indulunk is :)

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!
9 hós tanácsadás után mikor kell vinnem megint Nonót??? :roll:
Csak, mert elfelejtettem múltkor megkérdezni a dokitól!

Gabó!
Melyik az a fönti játszó? :oops:
Megmutatod az új rucidat, és a meghívókat? :roll:

Encu!
Majd szólok, hogy mikor hozd a tányért, hogy megint tele legyen! :wink: :lol:

Nonó most két napja nagyon rosszul alszik, de nem a foga miatt, mert nincs megduzzadva az ínye! Óránként kel! :shock:
Lehet melege lenne, mert egész éjjel forgolódik!!!???
És éjszaka is eszik tápot! Valahogy pedig erről le kellenne szoktatni. Tipp?

Kép
niki+baba

Niki, szerintem bármikor viheted, ha gond van, de kötelezően csak 1 évesen kell, ha jól tudom :) Éjszakára sajnos nincs tippem :(

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Tesóka, igazad van :wink:

Uh, kitört a pánik a lábamnál, mennem kell ma hiperszuper nyügi a Ricsi :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

gabriel-köszönöm szépen. :wink:

Lányok-hát én nem is tudom mi van a babáinkkal.atticy is nyügi,pedig Ő nem szokott az lenni,és Ő is vaszkalódik éjszaka,pedig nem hinném,h.melege lenne,hiszen csak egy rövid ujjú body-kában csicsikál.De hála nem kel föl.

Niki-probálj meg éjszaka teát adni neki.Az nem fog izleni neki annyira,mint a tápi,és igy nem fog többet fölébredni.A fincsiért miért is ne kelne föl. :lol: :wink: Nekem ezt tanácsolták és 2 nap után bevált.Nem kelt föl többet 2 hónapos kora óta,átalussza az éjszakákat. :wink: Ez csak egy tipp.Azt teszel amit jónak látsz. :wink:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Lányok! Akkor nem csak Karcsika forgolódott? Egész éjjel dobálta magát...Barbi mondta, hogy jön egy nagy hidegfront holnap. LEhet, hogy azt érzik.

Meleg is van kint vagy csak napsütés? :)

Kép
Kép
encu

Megjöttünk a sétából, és elég bolondos idő van kint...Egyébként Vince is érzi a frontot, iszonyú aluszékony ma :roll:

Encu, neked melyik vonalzód nem tud számolni? Mást mutat, és ez nekem csak most tűnt fel :o

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Ha nem szólsz, észre sem veszem... :P

Háát, ha ilyen idő van, akkor max kocsikázni megyünk ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Itt előttünk a suliban, szinte egész nap szól a rock, meg a metál. Az előbb valaki még dobolt is :lol: Csak ne fájna a fejem...

Marci is tök nyugtalanul aludt az éjjel, és megint kelt, hajnal 2-kor, evett picit aztán visszaaludt reggel 6-ig, aztán 8-ig.

Megvolt a szuri is, megint nem sírt Marci, csak akkor tört el a mécses, amikor kanna beszólt, h ez nem is fáj nekik... :? De amúgy most nem szólt be semmit, jó kedve volt, meg új frizkója, sztem bepasizott :lol:
Amúgy Marci 5670 gramm, 180grammot hízott 1 hét alatt. A dokinéni is azt mondta, sportos alkat :lol:
Itthon viszont már nyügi volt, biztos a front miatt, na meg plusszba az oltás is. Amikor jöttük haza, még nagyon szépen sütött a napocska, most meg... :shock:

Ja, meg az előbb elvágtam az ujjam :( és fááááj :(

Gabó
Édi lehetett Flóra, tényleg szép idő volt tegnap!
A fogacskához gratula!!!

Móni
Köszi a tippeket az öltöztetéshez! :wink: Most már sokkal magabiztosabb vagyok :)
Hát igen, érdekes ez a tanácsadás a védőnőnél, majd sztem úgy megyünk, h a dokink is ott legyen, keddenként.

Niki
Hát nekünk ezt mondta a kanna, h itt igy szokás :shock: nem tudom miért mond ilyeneket?! még jó, hogy ti felvilágositotok!!! :wink: Lehet, h lusta... márciusban azért nem jött, mert h csak hozzánk kellene jönnie a házba, és ez igy nem jó, úgyhogy csak április végén jön, amikor a szomszéd kislányhoz.

Zsuzsa
Nem tudom melyik az új játszó :oops:
Meg felétek is több van, nem??? Na, majd egyszer lemegyünk mi is :wink:

Na, megyek, főzök valamit, meg vasalok kicsit, hogy nehogy az legyen, h egész nap nem csinálok semmit :lol:

szisszka

Szisz!

Ügyi a Marci, hogy nem sírt (majdnem) :)

Nekem is nagyon fáj a fejem, meg hányingerem is van... hogy a fejfájástól, vagy az idegességtől, nemtom...
Ugyanis nálunk nem csak a kicsi hapsi borult meg, hanem a nagy is.... Megint beszólt nekem, én meg köpni-nyelni nem tudtam. Azt kérdezte, hogy teher-e nekem a gyerek, mikor mondtam, hogy vigyázzon rá egy kicsit, amíg elmegyek egyet szusszanni, meg kivenni egy postai izét, amit kaptam. Komolyan mondom, néha meg vagyok ijedve.... :(:(:(:(:(:(

Na, megyek, mert egyre rosszabb ez a fejfájás...

Kép
Kép
encu

Encu!
Kitartás 5-re megyünk (bogyó alszik) és visszük a sütiket, minnyá dobom a sütőbe! :wink:
A nagyhapsinak meg elmagyizom mi a stájsz! :wink: :lol:
(na jó majd rá jön magától is!) 8)

Niki!
Ez a jó kis játszó, kimondottan ilyen kisebb manóknak van gumitéglás, beleülőshintás, a homok tiszta és a csúszda kicsiméretű.
A piactér hátamögött, de nem az úszoda felé, hanem ellenkezőleg a plusz hátamögött a két tízemeletes között!
A héten nemtudom milyen idő lesz még, de ha van kedvetek gyertek!

Zsuzsa!
Pocakod jól van?Tudtál valamennyit pihizni?

Ja és még egy hír!!!
Flóra teljesen leszokott a cumiról, már alváshoz sem kell neki, így gyorsan összeszedtük az összeset és eldugtuk! :lol:
Most a bilireszoktatás megy ezerrel, de azért várom a jó időt, hogy egésznapra csak bugyit adjak rá vagy semmit, mert úgy talán könnyebb!

Képzeljétek a dm-ben volt egy család akinek 3és fél éves volt a kislányuk és még pelusozzák és segítséget kért az eladótól, hogy nagyobb pelust kérjen!
Hát kerekedett a szeme mindenkinek körülötte! :shock:
Panaszkodott, hogy így nem veszik föl óviba, de neki nincs kedve "szórakozni" a gyerekkel, inkább pelenkázza!Azt hittem dobok egy hátast! :shock:
Na menek mert izzítom a sütőt!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Jaaaj, végre nem fáj a fejem! Lehet, hogy ennem kellett? ;)

Gabó! Finik a sütik.... csak tudnék leállni ;)

Holnap milyen idő lesz??

Merre vagytok???

Kép
Kép
encu

Szisz

A három csuszdás amire mi járunk

Az uj játszo az meg az amin van egy olyan hinta ami kör alaku és két jászo van az egyik fent a másik lenn
de azt a zoé nem tudja használni

igy már tudod
anha

Gabó!
LEsz holnap masszázs? :roll: :lol:

Kép
Kép
encu

Ezt most kaptam mailbe:

Ez most nem egy továbbított pletyka.

Egy anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat 2 napja az Érdi úti iskola (XI.ker) elött. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála marad a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna.
Ovodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.

Nem tudom,talán igaz is lehet... :roll:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hu Timi

Hát ez bozaszto :evil:
anha

Jóóó reggelt!

Encu
:( hja, ismerős... nálunk is előfordul beszólás... Csak én általában azt kapom, hogy türelmetlen vagyok. :?
Tegnap nekem is fájt a fejem
Milyen sütit kaptál??? :oops:

Gabó
Az ilyeneket nem értem :shock: (dm-es)

Zsuzsa
Megkeressük a 3 csúszdás játszót :wink:

Timci
Ez durva, az ilyesmitől mindig úúgy féltem. :oops:

Mi végre nem keltünk éjjel, bár én igy sem érzem magam kipihentnek, mert fél 11-ig ébren voltam, remélve, hogy Marci nem lázaodik be. szerencsére nem is lett láza! Viszont Apája sütött nekem palacsintát és Nagyi féle lekvárral ettük, nyamiiii :P

Ti hogy aludtatok???

Ja, és most néztem, elvileg 12 fok van :shock: létezik ez???

szisszka

Szisz

Várunk bár ma i nem leszünk mert a bölcsibe szülöi van .

De holnap du tán fél négy után ott vagyunk :lol:
anha

Jó reggelt!

Mi aludtunk fél8tól 11ig, és utána hajnali 2ig fent volt Karcsika... :shock: Én már téptem a hajam.... :? :lol:
De egész meg voltam rémülve... Hasra tettem, hogy fárassza le magát, ő letette a fejét és 5 perce nyitott szemmel feküdt, tök nyugodtan, bámult egy irányba... Na, ez nem tetszett nekem, visszafordítottam, de ugyanarra bámult tök csöndben... Felkapcsoltam a villanyt, és azt láttam, hogy a fiam 4 fix pontra néz egymás után... A szoba különböző pontjaiban volt ez a 4 pont, és ő úgy nézte őket, minhta valakiket nézett volna, csak mosoly és mimika nélül.. Kicsit olyan volt, minhta befordult volna. Én meg meg voltam reccsenve... Beszéltem hozzá, de nem értem el semmit, rám se nézett... Ezt csinálta jó 20 percig, aztán adtam neki cicit és végre elaludt. De én totál ki voltam készülve... :?
Ma reggel szerencsére az én kisfiam volt megint, nagyokat mosolygott és mocorgott.

Szerintetek???? Angyalkák? Szellemek? Miket figyelhetett így???

Remélem lesz még szép idő....

Merre vagytok?

Ja, Szisz! Gabó csinált tegnap grollázsos, almás meg pizzás falatkákat :oops: :lol:
De a palacsinta sem lehetett rossz ;) :D:D:D

Kép
Kép
encu

Mindenki alszik, sétál vagy mizu??? ;) :D:D:D

Kép
Kép
encu

Zsuzsa
Ok, ha holnap jó idő lesz akkor lemegyünk! :wink:

Encu
Én vagyok, sajnálom magam és látványosan szenvedek... :lol:
Marci meg alszik.

szisszka

Encu, ilyenek ezek a pasik...
Szerintem az enyém meg munkamániás, tegnap is este 7re ért haza úgy, hogy reggel korán ment, mert mi vittük Szilárdot az oviba... most én is sajnáltatom egy kicsit magam :wink: De holnap itthon lesz, mert végre jönnek bekötni a telefont, meg t-home tv-nk lesz, ha minden igaz...

Szisz, ügyesen hízik Marci :)

megyek, még benézek...

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Szisz!

Tényleg gyönyörű idő volt reggel :wink: De most :(

Tesóka!

Beszólás: szerintem csak mindketten fáradtak meg nyűgösek voltatok tegnap Karcsival, nem hiszem hogy komoly jelentése lett volna a mondandójának csak annyi, hogy most baromira nincs kedvem a gyerekkel nyüglődni meg amúgy is az anyának kell istápolnia a gyereket, meg különben is elegem van a mai napból...vagy nem tudom, de nekem valami ilyesmi jutott az eszembe :roll: Amúgy nálunk is vannak hasonló verziók, még van olyan is hogy én csesztetem párom hogy mivan nehezére esik foglalkozni a Ricsivel...pedig ha teheti rengeteget foglalkozik vele, de ilyenkor meg nekem van tele a tököm és szeretnék egy kis nyugit...Hát most lehet nem sikerült értelmesen megfogalmaznom amit akartam írni :roll:

Egy pontba nézés :lol: :lol: Nem para, nálunk is volt. :wink: Az Annát számtalanszor átverte így a Ricsi. Amíg kisebb volt, az ajtónál a sarokban volt valami amit nézett, de hogy mit azt nem tudjuk vagyis sejtjük, talán a fogas, radiátorcső :shock: De az Anna mindig azt hitte hogy áll valaki mögötte, folyamatosan tekergett hátrafelé mert a Ricsi elnézett mellette fel a sarokba és meredten bámulta :lol: Akár éjel volt akár nappal, ő rendszeresen meredten bámúlta hosszú percekig, aztán leszokott róla. Viszont a mai napig, ha álmos akkor is csak bámul maga elé jó sokáig, még pislogni sem pislog és egyszercsak elalszik.
Viszont állítólag a babáknak még nagyon jól működnek az érzékeik és látják a szellemeket, manókat meg hasonló dolgokat. Állítólag az sem biztos, hogy mikor félnek egy manótól és látni vélik a sötétben őt, az nem igaz. Vannak olyan nézetek, hogy az a manó tényleg ott van, csak ahogy nő a gyerek elveszti ezt a készségét és már nem látja egy idő után és ekkor múlik el a manótól való félelem pl. Nem tudom, hogy ez mennyire igaz...szerintem van benne valami :roll:

De szerintem inkább az volt tegnap, hogy Karcsika holt koki volt de az istenért nem akart aludni és csak meredtem bambult maga elé. Vaaaagy manó volt??? :lol: :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Gabó!

Nagyon ügyi vagy, jó sok finomságot tudsz csinálni! :D
Flóra is nagyon ügyi, gratula a cumimentességhez! Ez szuper :D :D

Barbi!

De rossz lehet ilyen sokat egyedül lenni :cry: 8) Megérdemelsz cserébe egy kis kényeztetést holnap apától :wink: :D

Kisütött a nap :D :D remélem így is marad!!! Megyek kihordom a száradó rucikat a teraszra :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szisz!
Te miért szenvedsz? :)

Barbi! Akkor holnap apás nap lesz nálatok? ;)

Tesóka! Én is így gondolom ilyenkor, hogy fáradt, vagy valami más baja van, csak nagyon szarul esett... Egész nap rajtam lóg a gyerek, foglalkozom vele és szeretek is vele lenni, nem teher nekem, és mikor egy kicsit szusszannék, akkor kapok egy ilyet az arcomba... :shock: Kicsit sokkolt, de túltettem magam rajta :)

Szerintem manók voltak nálunk, és mondom: 4!!! :D Mert Karcsika nem álmosan pislogott nekik, hanem érdeklődően, és én sem érdekeltem.

Ma meg nyűgi volt, aztán fél órája alszik ezerrel, nem is csodálom :)
Basszus, elszóltam.... :? Felébredt...

Na,megyek hajat szárítani, mert olyan vagyok, mint egy szénaboglya :D:D:D

Kép
Kép
encu

Az origon olvasva,rájöttem,h.ez egy nagy kamú mégis.Nem igaz.Hogy a fene enné meg azt a barmot,már bocsánat,aki az ilyen rémmeséket kitalálja. :evil:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci!

Ez lehet, hogy mese, de vannak ilyenek sajnos... Biztos ami biztos, nagyon kell figyelni és inkább gyanakvónak lenni, mint lazának....

Kép
Kép
encu

Timci
Hát igen, nagy parasztság, az biztos! De én úgy vagyok vele, hogy ilyen azért bármikor előfordulhat sajnos :(

Encu
Nem tudom... ez az egész nap ilyen szenvedős nekem... :lol:
Már az is fáj, ha meg kell mozdulni :lol: Nagyon nagyon lusta dög vagyok ma!

Gabó
Húúú, nagyon fincsik lehettek azok a falatkák!!!Nagyon ügyes vagy!

Szerintem ez a manós, szellemes, angyalkás dolog tuti igaz.
Én emlékszem rá, amikor a szüleimnek ilyesmiről beszéltem, és soha nem mondták, h hülyeség, vagy h tuti nincs ott a manó.
Én a Télapóban is hiszek, eddig minden évben kaptam tőle valamit, éééés tavaly pedig a legislegjobb ajándékot a világon, a kisfiamat :D

Na, mennem kell, felébredt a legislegjobb ajándékom :)

szisszka

Timci!

Én is utálom, ha ilyennekkel rémiszgetik az embereket! Nem százas aki kitalálta és elkezdte terjeszteni. Jót röhög a markában és közben a gyerekes anyukák meg frászt kapnak :twisted:

Viszont lehet pont ennek hatására lesz egy viszonylag laza anyuka merevebb és fogja meg a gyerek kezét vagy elkíséri az iskolába-óvodába nem pedig útjára engedi azt mennyél.

Szisz!

Lehet tavaszi fáradság :wink:
Amúgy nekem is nagyon lazsálnék, aludnék, tv-znék, egyszóval nem csinálnék semmit napom van. De a Ricsi nem tavaszifáradt :( :lol:

Na és ez a hülye idő is :shock: :shock: egyszer süt aztán elborúl és még fúj is a szél :x

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

menjél :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Lenne egy fontos kérdésem!!!!!!!!!
Ki, mikor és hogyan kezdett el a babának darabos ételt adni? :roll:
Ugyanis nálunk Nonó nem hajlandó megenni a darabost, beveszi a szájába és jobbik esetben kiköpi, rosszabbik esetben félrenyel és fuldoklani kezd tőle!!! :? :( Várnom kellene amíg kijönnek a rágófogai? :roll:
És ez már nem az első próbálkozásom nála, és nem érek el vele semmi eredményt! :cry:

Timci!
A teát is ugyanúgy megissza! :wink: Ha pedig mégsem akkor tápi kell neki!

Gabó!
Nagyon ügyi Flóra, hogy magától leszokott a cumiról!
Az a játszó,nem két négyemeletes között van! :roll:
Most hirtelen ez az egy jutott az eszembe, a tizesek már az uszi fele vannak nem? :?

Kép
niki+baba

Niki!

Még ráérsz a darabosokkal, ha fuldoklik tőle az azt jelenti hogy még nem jutott el arra a szintre hogy rájöjjön hogy kell rágni, őrölni az ínyével. Szépen lassan rá lehet vezetni, puha kifli, zsömlebél, babakeksz...Én úgy csináltam hogy leültem vele szemben és mutattam hogy kell használni a fogacskáit aztán utánzott és már nem csak szopizta a kiflit hanem elkezdett harapdálni a fogaival. De állítólag ezt nem kell mutatni mert maguktól is rájönnek a babák. :roll:
Szépen lassan próbálgasd, csak nehogy megilyedjen tőle. :wink:

Boldog hófordolót Nonónak!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki de igen 3 négyes és az uszodai 10 között

nem is meséltem tegnap a játszon váletlenül vesén rugtak egy labdával de ugy teli eröböl jo nagyot szolt én meg nem kaptam levegöt az ijedségtöl és még mindig fály nem kicsit .

:cry:
anha

Niki Én már ilyenkor atdtam neki de van olyan ismerösöm hogy már elmulta a baba 1 éves böven mikor hajlando volt darabosat

eni de még most se mindent és agusztusba lesz 2 éves

ne eröltesd Szerintem
anha

Sziasztok!

Igen, kár, hogy ilyen összevissza idő van...
NEkem is szar kedvem van... :?

Niki! Boldog hófordulót Nonónak!!!!!! :D

Kép
Kép
encu

Zsuzsa!

:shock: jézusom :twisted:

Hát nekem ezek a játszóterek...mintha nem is magyarúl írnátok, azt sem tudom mi merre van a lakón :oops: 8)
Mi az sztk-val szembeni játszón voltunk a házak mögött meg a csárda mögöttin. Azok is bébibarátok :D

Ja igen amiért még visszajöttem :roll:

Pont ezt akartam én is írni, hogy vannak olyan babák akik sokáig nem fogadnak el darabost.

A Ricsi sem eszik meg mindent egyben, csak a pékárúkat, rágicsákat, sült krumplit, most barátkozik az almával. A főtt krumplit, leves zöldségeket meg az ilyeneket még villával töröm neki de már igen nagy darabokban hagyom (nem azért mert nem enné meg egyben hanem megunja a kajálást, és így sokkal többet eszik meg mintha egyben lenne), a rizst szétfőzöm, a tésztával nincs kibékülve de ha iciripicire összevágom akkor nagynehezen betol egy-két kanállal.
A zöldborsót, lencsét, meg aminek vastagabb héjja van azt még paszíroznom kell mert kiköpi.
Amit mindenképpen mixelnem kell az a hús. Eddig egyszer volt hajlandó rágni belőle egy kis darabot, de amúgy kiköpi.

Amúgy fogalmam sincs hogy mikor kezdtük el de kb. mint most Ti. Mi bébiételeztünk akkor még és vannak azok a darabos kajcsik. Olyanokat vettünk és villával összetörtem, az ment simán és utána hagytam úgy egyben. Na meg a stangli, kifli, zsömle bél apróra csipkedve és szépen lassan egyre nagyobbakat kapott, meg már írtam a rágást mutattam neki. Lehet hogy én túl korán kezdtem szegényt etetni a darabossal, mert volt hogy leszaladt egyben és visszahányta az egész addigi kaját és utána alig lehetett rávenni a kajálásra. :oops:

Asszem kiveséztem 8) :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

már írtam, de elszállt :(

Móni!
Én is a 8 hós bébiételt próbáltam neki, sikertelenül persze! :?
Akkor most nem erőltetem neki egyenlőre!
Pékárut mikor lehet adni Nonónak?

Zsuzsa!
Nem semmi!
De Kornél baba jól van ugye? :wink:
Én mikor terhes voltam, akkor a hasamra egy hatalmas kutya ugrott rá, anyuék házából, de Nonót nem nagyon izgatta, mert visszarúgott neki! Persze azért én megijedtem nagyon! :oops:

Köszönöm Nonó nevében!
Lassan én is kezdhetem szervezni a szülinapját! :D
Most egyenlőre azon agyalok, hogy apának mit vegyek névnapjára, közben meg próbálom kideríteni, hogy ő mit vesz nekem! :lol:
És holnap van Ricsike névnapja is!!!!!!!!!!! :D :lol:
Miket kap?????????

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Hát nemtudom kinek milyen napja volt, de nekünk nem rózsás!
Még jó, hogy anyukám átjött, mert Flóra olyan nyűgös volt, hogy ledobtam volna a hajamat!
Aludni nemakart, pedig már vörösek voltak a szemei és elesett a saját lábába.
Végül félegykor elaludt nagynehezen és 2-kor már kukorékolt, de nyafizott, állandóan felkéreckedett stb.
Tudom, hogy hiányzott neki a hosszú séta meg a játszó, de csak 10-10 percekre tudtunk lemenni az udvarra, mert amint kisütött a nap utána esett az eső! :evil:

De legalább a meghívókat eltudtuk rendezni apával.Elméletileg két hét múlva készen is vannak, de előtte emilben elküldik, hogy megfelelő-e.

Niki!
Lehet kapni a hipp-től bébi kekszet ami direkt 8hóstól van, hogy amíg kevés foga van a babának addig azt jó adni, mert gyorsan olvad a szájban, de mégis kicsit harapni-rágni kell!
Én azt adtam a Flórának!

Lányok!
Azért nem hívtalak ma titeket, mert szokásomhoz híven elfelejtettem, hogy ma milyen nap van! :oops:
Bocsánat, igen szégyellem magam!

Mindenkinek szép álmokat!

Kép
gabriel79

Gabó!
Nálunk tegnap volt ilyen nyűgös Nonó, ma nagyon jó baba volt!!!! :shock: Pedig apa csak fél hat után ért haza!

Babakeksz: Nekünk is van hipp babakeksz itthon, de Nonó a kezébe veszi, megnézi, megnyalogatja, és odaadja Lilinek! :? :roll:

Kép
niki+baba

Gabó!

Remélem a meghívókról nem lesz álmod ;) !!
Karcsika is nyűgis volt ma, de nagyon belejött a MÁ-Má-Má-zásba :) Anyumékat teljesen elbűvölte :)
Most már alszik és remélem nem lesz fönt éjjel, főlegnem ilyen sokat!!!!

Tali??????????????????????????????????? Senki nem mond semmit!!! NEm is akartok jönni hozzám... :oops: :oops: :roll:

Niki, legalább Lili jóllakik ;)

Merre vagytok lányok????

Csilla! Milyen az élet kés kis manóval?

Kép
Kép
encu

Niki-Boldog Hó.fordulót a kisfiadnak!!!!Atticy se szereti a darabos kaját.Öklendezik tőlle.Nem is kinzom.Majd ráér még a darabosakat enni.Én nem sietek. :wink:

Képzeljétek tegnap egyedül felállt a kiságyba,és azóta fojton azt probálgatja,és mindig sikerrel jár.Nagyon büszkén néz rám,én persze mindig megsimogatom,mosolygok rá és megdicsérem. :oops:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Szisz

délelöt játszotér mit szolsz hozzá :?

ja képzeljétek hétfön szoltak hogy 37.2 a láza a Zoénak kedden nem vitte ithon maradt hogy megnézem van e baja én nem láttam semit . tegnap vittem és du megin szoltak hogy ö szerintök arcüreg gyuladása lehet levitm tegnap a dr hez és a dr szerint sincs semmi baja . Az meg hogy folyik az orra az meg ebbe az idöbe normális .

Na mindegy szoval ithontartotam a hétre . Nem akarok vitatkozni .

Niki

Reméle nincs semi baja a babaának nem éreztem semi furát

Viszont a vesám egyre jobban fály Szoval növöget a baba mert nyomja osze a vesém átjárhatoságát . és a hasfályásom is mindenapos lett el se ulik csak az északa :cry:
anha

szisz

Azt a jelet a végére szántam bocsi
anha

Sziasztok!

Timci!

Nektek is boldog hófordulót!
Ügyes Atticy! :D

Tali: Úgy néz ki, hogy mi sem a napokban sem az elkövetkezendő hetekben nem tudunk menni, úgyhogy nyugodtan szervezzétek meg és érezzétek magatokat nagyon jól! Ideköltöztetjük nagymamám, mert már nem boldogul egyedül, a doki szerint már csak napjai vagy hetei vannak (rák). Majd meglátjuk hogy mi lesz, de ha tudunk akkor megyünk, nekünk bármikor jó! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?