Új privát üzeneted érkezett!

Hát, én is általában "read only" üzemmódban vagyok, azért nem is nagyon érdeklődöm, mert ki tudja, mikor olvasom... van, hogy naponta többször is bekukkantok, van, hogy napokig semmi...
Ismerőseinktől is kaptam a letolást, hogy nem írom a blogunkat, úgyhogy azt is pótolnom kellett! :)

Amúgy meg ezerfelé szakadok, hétvégén nagy buli lesz, Apa meg egy barátunk 40. születésnapját ünnepeljük, a pasiknak meglepi, mindent titokban kell intézni. Leszünk vagy 40-en, plusz vagy 20 gyerkőc... Most épp azon imádkozunk, hogy ne legyen igaza a meteorológiának, legyen jó idő...
Vendég

Sziasztok!

Igaza van Nirccenek, ebben a jó időben sokat vagyunk kint mindannyian a gyerkőcökkel + a napi szokásos teendők, de azt én sem szeretném ha abbahagynánk, mert itt a tavasz, meg hát ugyi nőnek a gyerekek és nem lehet annyit űlni a gép előtt

Andi :D :D :D :D két kis némber :wink: :wink: erre szokták mondani, hogy addig jó míg egészen kicsik :wink:

Pilla, Tiop nektek is igazatok van, hogy az ember nem szívesen ír ha nem érdeklődnek felőle

Megpróbálok esténként aktívabb lenni ha már napközben nem megy :wink: :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Hát szerbusztok, vizibusztok! :lol: :lol:

Megvagyok ám, csak én is olvasok, és az írásra sajna nem marad idő... :( Az utóbbi napok estéin úgy dőltem az ágyba mint egy hulla. Vagyis konkrétan elaludtam Szonjával. :oops:
A múlt héten 2 nap nem isjavascript:emoticon(':D')
Very Happy voltunk itthon. Egyik nap elvittem apát Gödöllőre a Sieberzhez, és addig mi Szonjával sétálgattunk az Erzsébet parkban. Nem volt a legjobb idő, de jól esett másutt kóborolni, mint a szokásos napi séták. :roll: Beiktatam egy Tesco túrát is, így elment a fél nap, a házimunka meg sajna megvárt. :?
Pénteken soppingolni mentem az Árkádba Szonjának. Levásároltam végre a kuponomat a Kenguruban. Szinte teljesen új ruhatár kell Szonjának, és hát jól bele kellett nyúlni a pénztárcába. Majd apránként apának is beadagolom... :oops: Ja, és IKEA-ztam is
Vasárnap pedig elmentünk az állatkertbe. Szonja nagyon élvezte. Teszek majd fel fotókat. NAgyon kedvező volt az idő is, és ez sajna meg is látszott, az emberek tömegesen mentek a szabadba. :? Ennek ellenére nagyon jól sikerült a nap, és este kellemes fáradsággal dőltünk ágyba. :wink:
Látjátok, én írom mi történik, nem kell itt kérdezni!!!! :wink: :D

Szantre, Isten éltesse Márkot!
Milyen ajándékokat kapott a nagylegény? Az xilofon a képen? Tetszik...Én most cintányért akarok Szonjának. Itthon még nem tudják...:twisted:

[b]Pilla,
milyen alkalomból "nyaralgattatok"? :wink: Rám is rám férne már egy kis feltöltődés, mert tiszta idegbeteg vagyok... :oops:

Tiop
, fotókat azért tehetnél kérés nélkül is. Nálatok mindig történik valami a gyerkőcökkel, és általában sikerül is megörökíteni. :)

Pimpoka
, de cuki Lelle a fotókon. :) Főleg a táncikáson. Jut eszembe, vasárnap megyünk Kolompos koncenrtre. :wink: (CD-kről is jól megfeledkeztünk :oops: )
A poncsót emlékszem mondtad is, hogy hol vetted, de már nem emlékszem. .roll: Én is szeretnék egyet Szonjának.

Nircee
, de jó, hogy minden oké, a picurkával... :) És igazad van, esténként jó ide feljönni. Én is így szoktam, csak az utóbbi hét kicsit sűrű volt... de eddig mindig jöttem rendszeresen... :roll: Te is rég tettél már fel fotókat!

Giga, örülök, hogy Lili jobban alszik már. Nagyon sokat eszembe jutott, hogy szegénykém még sírdogál esténként, vagy minden ok. De szerencsére ez is megoldódott. :wink:

Tüccs, Dóri miatt ne aggódj, mert jól látod, az ő mozgásfejlődésének minden lépése később következett be, mint az átlag. Szonja detto ugyanez. Stabilan egyedül 13 hónaposan kezdett menni.

Andi, én bele sem merek gondolni, hogy két Szonja van itthon egyszerre... :roll: :oops: Kösd fel!!! :lol:

Basszus, ha elmesélem nektek mit álmodtam a múlt éjszaka.... :roll: :oops: Hosszú, de megpróbálom röviden. Elöljáróban annyit, hogy nem politizálok, egy csomó mindent nem is tudok, nem vagyok naprakész a témában, csak amit el-elkapok a híradóból...
Szóval egy óriási csarnokban ültem, ezred magammal. Az első sorban mellettem egy pasi, mögötte egy szőke hosszú hajú nő kisbabával. A pasi elkezdett sutyorogni a fülembe. Kívülről szemléltem az eseményeket. kérdeztem tőle, hol vagyunk. közölte, hogy egy MSZP közgyűlésen... :shock: :oops: :D Ránéztem és konstatáltam, hogy ő Gyurcsány Ferenc. :shock: majd megcsókolt, és közölte menekülnöm kell, mert üldöznek a gárdisták... :shock: :D Kiderült a szőke nő mögöttünk a felesége, én a szeretője... :oops: :lol: Kimenekített a hátsó kijáraton, és vártam a 4-esvillamost, ammi nem járt, mert gárdisták megbénították a közelekdést. Tudtam, hogy az én Fletómat már el is fogták... :lol: A villamosmegállóban egy hapi mondta menjünk kocsival az gyorsabb. Akkor már egy volt osztálytársammal voltam, és valamiért a Balha Lujza térre igyekeztünk... :roll: Beültünk a mi Mondeonkbe, és mentem, de nem tudtam hová. Következő kép: Itt Kartalon egy utca, ami szerintem ott, és akkor a Keletihez vezetett...Na itt felébredtem. Reggel hülyére röhögtem magam... :oops: :lol: :lol:

Mostmár húzok, jó éjt mindenkinek! Pótoltam az elmúlt napokat dumában, bocsi.... :oops: Még jövök képekkel. :wink:

Ja, Verna, sajna nem mondanak jó időt hétvégére... :( [/b]

thenus

BOLDOG SZÜLINAPOT MÁRKNAK :))))

(én is hektikusan olvasok, ha valami miatt becsukom ezt az ablakot az Operában akkor van, hogy hónapokig nem jövök... így visszaolvasni is lehetetlen sajna, nem is tudom kivel mi van...)
Vendég

most látom a rakás elütést, bocsi... :oops: :oops:

thenus

Kép

Kép

Kép csak a szokásos hétköznapok...

thenus

Sziasztok!
Henus!
Aszta,hogy te miket álmodsz!Igazi rémálom volt gondolom,amin a végén egy jót nevettél! :lol: :lol: :lol:
Szonja nagyon szép nagyleányzó lett!Igazán csini a kis farmer ruciban!Nagyon jól ál neki! :D :wink: Az utcsó kép ismerős! :lol: :lol:
az a helyzet,hogy mostanában nem nagyon fotózok,de van egy-két új képünk!Történni nemnagyon történik velünk mostanában semmi,azon kívűl,hogy Zsani állandóan mászik fel mindenhova és rendszerint potyog is le,ezért minden pillanatban figyelnem kel rá 100%-ban.Betegek is voltunk,vagyunk,de nem akarok it senkit untatni a bajainkal!Rolinak sokat kel tanúlni,nekem ellenőrizni-tanúlni vele,Anett egyre több minden érdekli-mondani kell neki mindenről mindet,dicsérni ezerrel,hogy mennyire ügyesen rajzól,szinez stb...!Ő most van abban a korban,hogy kezdi érdekelni minden nőcis dolog. :lol: Látod nálunk nemsok minden történik,ez meg amit leírtam gondolom nem érdekel senkit.A kertünket hozzuk renbe minden hétvégén azon megy a munka,így mi még sehol sem voltunk az idén,csak anyuéknál.Nagy meló,már 3-om konténer tele sittel,és a nagy munka része most kezdődik!Gyerekeknek játszóteret szeretnénk felépíteni(megvan már csak felkel építeni).Füvesítés,kerítés,betonozás(kutya helye),föld feltőltés!Na mindegy ez nem is tartozik ide,ezért nem írtam le eddig!Ezek mennek nálunk,meg a bárány felhők.Zsani napról-napra többet beszél(mostmár kezd mondatokat alkotni)mindenkit megismer fényképről,mondja a neveket,szóval kezd kisgyerkőc lenni.már nem baba :wink: ezt neked nem kel mondani,hiszen majdnem egy idősek Szonjával! :wink: :D
Na eldugulok!
Látjátok be is pótoltam az elmaradásomat!Képeket majd keresek,de akit érdekel,hogy mivan bővebben velünk megnézheti itt!
http://tiopne.mlap.hu/
Szép napot mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Jó reggelt!

Én is szeretnék aktív tagja lenni, ennek a topiknak. Látom panasz van az aktivitásra. Olvasgatlak benneteket, de most éjszaka csak 4,5 órát sikerült aludnom, így Zsombi anyukája egy zombi. :wink: :(

Sokat kéredzkedik cicire a kissrác amennyire tudok az egyéb dolgok mellett teret is engedek neki.
Eddig ma így alakultak a szopik:
0.15
1:45
3:00
7:00
8:30
Szerintem ez elég mellretétel. Ugye?

Utolsó kettőt mértem: 100 és 40 gramm. de hát csak másfél óra telt el közte.

Rengeteget nem gyarapodtunk mi még, de a heti 20 dkg-mal elégedett vagyok. A gyerekorvos min 12-15- ről beszélt. Most nagyon optimista vagyoki, hogy még nőni fog a mennyiség. Nekem miért lesz délutánra sokkal kevesebb???

Szonja Iszonyú csinos ezeken a képeken. Én is szerettem csinibe öltöztetni a lányomat már picinek is.
:wink:

Tiop!
Mi is az udvart szeretnénk rendezni, de lehet, hogy csak jövő nyárra halasztódik. Most még le fog minket terhelni a család új felállása. Milyen játszótér lesz? Miből fog állni?
Nálunk medencét szeretnének, hogy ne csak a pici felfújható legyen, de az se hiszem, hogy idén....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Hát csajok, nekem is jó nagy mázlim van most, mert apa Dórizik ezen a héten a nagy pihi miatt. Ezért tudok gyakrabban lenni, főleg olvasni szoktalak titeket. Nekem nagyon lassan telik a hét, folyton az jár az eszembe mikor lehet tesztet csinálni. Sajnos az még másfél hét. :o Na, de majdcsak eltelik valahogy.

Tiop
Nyugodtan írhatsz a csajokról meg Roliról, engem kifejezetten érdekel mi történik velük is, ők már egész más világ. (vagyis a nagyobbak) A saját kertért nagyon irigyellek, ha kész lesz tegyél fel fotót majd róla.

Henus
Hát Szonja nagyon csajos ebben a farmer-ruciban. Zabálnivaló. Bavallom én mindig félek, hogy megfázik Dóri és folyton nadrágot adok rá. Már alig várom a meleget, persze mára megint elromlott az idő. :(

Pumperka
Szerintem a heti 20dkg gyarapodás tökéletes, majdcsak beáll a szopi is, meglátod. Persze sokat nem kell már mondani neked, hiszen 3.gyerkőc Zsombor. :lol: A tesók hogy fogadták a legkisebbet??

Andi
Hát Roni előbb fog járni, mint Dóri.... Kösd fel a gatyát. :lol: 8)

Nircee, Ichtus
Pocakfotót rég láttunk már.. Mindjárt félidősek vagytok. :shock:

Verna
Aszta, nagy buláj lesz nálatok, ez tök jóóó!!!! Majd mesélsz ugye??
Hétvégére javulást mondtak az időre, hát úgy legyen.

Czakocza
Már többször akartam említeni mennyire hasonlítanak egymásra a gyerekek. :shock:

Giga
Örülök, hogy jobban alszik Lili. Könnyebbek már a nappalok neked??

Tényleg csajok, ki-mit tervez nyaralás-ügyben?

KépKép
tüccs

Sziasztok Lányok!!

Köszi a hiányolást, jól esik :D Mostanában nagyon ritkán nézek be, mert ezerrel kell a szakdogámat írnom, még 2-3 hetem van, és sok-sok munkám vele. El vagyok maradva egy cseppet :oops: Ezért csak néha bekukkantok, hogy kivel mi van, de írni nem marad időm. Mi jól vagyunk, Sára egyre többet beszél, mindent utánoz, már a csimpánz is a szótárában van :lol:
Kispocak még mindig alig látszik, pénteken megyek dokihoz, akkor leszek 16 hetes a legutóbbi uh szerint. Agylobot kapok, ha most megint mást fog mondani, mennyi idős a gyerkőc. Még nem érzem a mocorgást, de már nagyon szeretném, ha érezhetően ficánkolna. Mot jelenleg szervízben van a fényképező gépünk, Sára sikeresen lerántotta az asztalról, és eltört az elemzáró fedele, de ha újra lesz, rakok fel pocak képet.

Pumperka, gratulálok Zsombor babához!!!Sok örömöt, és jó egészséget kívánok az egész családnak!!

Tüccs, nagyon drukkolok a bébiknek, hogy szépen megtapadjanak, és növekedjenek!!!!Szerintem ne aggódj, hogy Dóri még nem megy magától, neki még nem jött el az ideje, biztos nem érzi biztonságosnak az egydül járást. Sára is 14 hónaposan indult el egyedül. Addig meg mindenbe kapazkodva közlekedett.

Szantre, boldog szülinapot Márknak!!!Nagyon édi a kis ünnepelt a képeken!!!

Andi, gratula Roni kúszás-gurulásához!!!Sára is nagyon sokáig gurulva közlekedett :lol:

Most van egy kis szabadidőm, apa elvitte kocsikázni a lányát, így húzok visza a dolgozathoz.

Minden gyerkőc nagyon édes a képeken egytől egyig!!!

Szép napot mindenkinek!!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Pilla!
Nagggyon szép helyen voltatok. Irigykedem egy kicsit. :oops: :wink:

Andi!
Hát tényleg felkötheted a gatyádat a két csajszi mellett. Ahogy olvasom a fejleményeket Ronival kapcsolatban, eszméletlen gyorsasággal fejlődik a csaj. :shock: :D Tegyél fel majd képet, ha tudsz a guruló laposkúszásáról. :lol:

Nircee!
Tökre egyet értek veled a fórummal kapcsolatban. Nekem is az életem részévé vált. Jó lenne, ha megint egy kicsit felélénkülne, de szerintem ez nehéz lesz a tavasz közeledtével. Emlékszem, hogy tavaly ebben az időszakban ugyanígy ellaposodtunk. Ez van ha kisüt a nap. :wink: De majd ősszel úgyis újra belendülünk.

Verna!
Tök jó ötletet adtál ezzel a bulival!!! Bár az én férjem szülinapja majd csak karácsonykor lesz, de most a te ötleteden felbuzdulva én is megszervezem majd neki a 40. szülinapjára a bulit. :lol: Jaj! Már úúúgy várom! :wink: :lol:
Szorítok majd, hogy jó időtök legyen!

Henus!
Hát én akkorát nevettem az álmodon! :lol: :lol: :lol:
Van egy kép az egyik nők lapja caffés cikkben. Egy csajszi van rajta amint éppen etet egy hosszú zöldséggel egy nem tudom milyen állatot. Oldalról tisztára úgy néz ki, mint Szonja...
Nézd meg! http://www.nlcafe.hu/kereses/20080222/a ... _vadaspark
Egyébként tök jól néz ki a lány a képeken! Nagyon csini a kis kendő a fején. Bárcsak én is adhatnék a lányra ilyeneket, de nem lehet, mert azon nyomban leszedi a fejéről azt ami nincs rákötve. :twisted:

Tiop!
Engem is érdekel, hogy mi van Anettel, és Rolcsival is! Jó lenne róluk is olvasni! És a játszótér építéses projektetek érdekelne. Milyen játszóteret csináltok? Magatoktól, vagy vesztek és azt kell összerakni?

Pumperka!
Ne is mond az etetéseket. Bulcsú is össze-vissza eszik még. Bár már próbálom legalább az esti etetést tudatosan alakítani, hogy minél hosszabb ideig aludjon utána, mert így nekem is van egy viszonylag hosszabb alvásom. Egyik este 10-kor volt az utolsó etetés, és utána csak fél 5-kor kelt. Annyira király volt! De sajnos ez eddig csak egyszer fordult elő. Amikor pl. lázas voltam mellettem aludt, hogy ne kelljen az etetés miatt is felkelnem, kimennem hozzá, stb. Erre, nem hogy akkor aludt volna nyugodtan, neeem! Ellenkezőleg. 2 óránként kelt, és nem is aludt nyugodtan. Végig nyögdécselte az estét szinte. Úgy, hogy a férjem aki kint aludt a kanapén még ő sem tudott rendesen aludni, hát még én aki mellette voltam. :?

Nyaralás? Nálunk a terv az, hogy elmegyünk egy rokonhoz a Balaton környékére. Szentgyörgyhegyen van egy kis szőlősük, és ott töltünk majd egy hetet. 4 gyerek, 4 felnőtt, jó kis esti sütögetések, borozgatások, nagy kirándulások, pancsolás a Balcsiban, nyam-nyam. Már alig várjuk! Aztán lehet, hogy pécsre is lemegyünk egy baráti párhoz. Ott is van 2 gyerkőc, szóval lesz Lilinek játszópajtása (bár ők már kicsit nagyobbak). Idén szerintem nem lesz külföld.

Ichtus!
Régen láttunk már Sáráról képet! Tehetnél fel egyet-kettőt. :wink:

Kép
Kép
giga1

Na, végre, ismét pörög a topic!!! :D :D :D

Verna,
drukkolok az idő miatt! Sajna én sem hallottam semmi jót, de ez nem jelent semmit, mára is esőt mondtak, aztán sehol egy csepp sem. :roll:

Henus,
én is mondig lassanként adagolom be a vásárlásaimat. :oops: Tök jó, hogy ilyen aktívak voltatok, az állatkertet már én is tervezem egy ideje, majd talán ha megint jó idő lesz, ráveszem Anyut, menjünk el. A férjem sajna nem vevő erre, szerinte még kicsi ehhez Marci. Szonja nagggyon nőcis már ezeken a képeken, nagyon tetszik! :wink:
Az álmod nem semmi, vajon honnan jött???? Fraud erre mit mondana? :twisted:

Tiop,
méghogy nem történik semmi?????? Úristen, amit leírtál az nem SEMMI!!!! Én is mindig kíváncsi vagyok, mi van veletek, úgyhogy csak írd le!!!!! Ha valakit nem érdekel, úgyis átugorja, de ne hagyj minket ki belőle!!!!

Pumperka,
a tejcsi mennyisége általában mindig reggela legtöbb, majd a nap folyamán egyre kevesebb, ez teljesen normális! Igazam van, Henus? Szerintem is teljesen jó a 20dkg hetente, vannak nagyon gyorsan és kevésbé "hízó" babák. Amíg a doki nem mond mást, ne aggódj! Az csak a tejcsi rovására mehet! Tapasztalatból beszélek. :?

Tüccs,
hát, mi nem tervezünk semmit nyárra, örülök, ha nem kórházban fogom tölteni. Itthon leszünk, meg néha átmegyünk Anyuékhoz "medencebulira".
Az a 1,5 hét hamar elszáll, meglásd!

Ichtus,
még mindig nincs pocid???? Nekem most pont akkora, mint a mindenórás szomszédasszonyomnak!!!! Komolyan! A mocorgást meg a héten kezdtem érezni, most már egyre többször érzem. Olyan jó!

Teszek majd fel képeket, Marciról is és magamról is, csak előbb ki kell válogatni, lekicsinyíteni, és rendszerint erre már nem jut időm, de ma nem megyünk ki a kertbe, úgyhogy megcsinálom.

Képzeljétek, tegnap voltunk Brendonban (Kiscsibének mentünk felhúzós zenélős játékot venni - aztán lett belőle egy nadrág nekem, meg Marcinak egy trikó. :oops: :oops: :oops: Nem bírtam megállni. Ezért utálom azt a helyet!) Na szóval, ott van egy játszóház, az apja bevitte, míg fizettem, hát azt a visongatást, amit Marci rendezett!!!! Az összes csúszdán lecsúszott, még fel is karat rájuk mászni, és marhára élvezte, hogy visszacsúszik! Aztán kipróbálta a kisházikót is, de érdekes, az alagúton csak félig mászott át, aztán mindig visszajött. Annyira, de annyira édes volt!!!! Alig bírtunk onnan elszakadni! Aztán míg vártam a katalógusra (ha már egyszer ingyér van, kértem egyet), eltűntek Apával. Hát, mire végeztem, láttam, hogy az én drága 16 hónapos fiacskám benne ül egy olyan mozgó autóban, amibe pénzt kell dobni, és bőszen tekergeti a kormányt!!!!!! Van róla videó is, majd azt is igyekszem feltenni.

Még akartam írni néhány dolgot, de felébredt Marci, majd jövök!

Kép
Kép
nircee

Na, vagyok.

Ja, játszótér.
Én azt kapok anyuéktól a 30.szülinapomra!!!!!! Már ki is néztük, a hétvégén elmegyünk megrendelni. Lesz hozzá torony, csúszda, 2 hinta, mászókötelek, kis falmászó szakasz, az alján homokozó. Tudom, hogy még korai, de most vagyok 30 éves, a férjem meg egy fillért nem adna ki ilyenre, és a hintát meg a csúszdát és homokozót már most is tudja használni Marci, jövőre Kiscsibe is tudja már ezeket, aztán meg a mászórészeket akkor szereljük csak fel, ha már fel tudnak menni. 2 kisfiúnak szerintem ez tök jó lesz! Persze egy kicsit félek a szomszédoktól, szerintem az eddigi jó viszony meg fog szűnni, és felüti magát az irigység, amit nem szeretnék, de hát nekik ott a 3 gyerek, és van egy zsebkendőnyi kertjük, nekünk meg egy jó nagy kert, és most meg a játszótér! Mindegy, majd csak hozzászoknak.

Kép
Kép
nircee

Sziasztok! Látom, mindenki kihasználta a hétvégi jó időt! :) Helyes! :)

Mi ma megvettük a kajákat és hátralévő italokat a bulira, megrendeltük a tortát - nagyon jópofa lesz! Egy szintesből csak téglalap alakút vállaltak volna 45 szeletésnél nagyobbra, emeleteset nem nem akartunk, az nagyon esküvős, viszont min. 50 szelet kellett, úgyhogy azt találtuk ki, hogy két 8 szögletes torta lesz egybeépítve, különböző ízekben, rajta a fiúk nevével és középen egy 80-as - mivel együtt annyi idősek! :)
Még az a szerencse, hogy együtt ünnepeljük őket, mert így is egy kisebb vagyonba kerül a buli...

Nircee: majd áthívjátok néha játszani a szomszéd gyerkőcöket, és akkor még örülni is fognak! Lolo is mostanában barátkozik a szomszéd kislánnyal (úgy 5 éves), szegényke mozgássérült, úgyhogy Lolo már most jobban jár, mint ő... de nagyon érdeklődnek egymás iránt, szerintem sokat fognak együtt játszani.

Azért most kicsit felélénkült a topik, csak kicsit panaszkodni kellett! ;)
Vendég

Csajok,
letörtem, mint a bili füle. :cry: És baromira tanácstalan vagyok. :cry: Úgy néz ki, Bogit nem veszik fel oviba, mert nem állandó lakhelyünk ahol lakunk, csak tartózkodási hely (függetlenül attól, hogy tök legális, be van jelentve az önkorm-nál, számlás az albi, itt dolgozunk, stb). Felhívtam az önkorm-ot, hogy mikor lesz pontosan az ovis beíratás, nehogy lemaradjunk róla, aztán amikor elbeszélgettem a hölggyel - aki tök aranyos meg segítőkész volt, dehát nem ő gyártja a rendeleteket -kiderült, hogy csak az állandó lakhely szerinti körzeti ovi köteles felvenni a gyereket - de most hogy a fenébe cipeljem a csajt naponta 240 km-t oda, meg vissza is ugyanennyit??? Mondta a hölgy, hogy sajnos rengeteg az ilyen eset, csak az utóbbi egy-másfél hétben legalább 30 szülővel beszélt, de nem tudnak semmit tenni. Fel fogják írni Bogit a körzetes oviban a listára, de ha az állandó lakos gyerekekkel betelnek a helyek, akkor nincs mit tenni. Ők az önkorm-nál fognak segíteni helyet találni, de ha betelnek az ovik, nincs mit tenni. Ha lesz is hely, lehet, hogy 30-45 percet is fogunk utazni reggelente oviba. Persze van más megoldás is, erre találták ki az alapítványi meg a magánovikat, de nincs havi 50-80ezer pénzem erre. Van ugyan egy alapítványi ovi, ami olcsóbb, de az meg ha jól tudom, a Hit Gyülekezetéhez kötődik, belőlük meg nem kérek... :?
Annyi szerencsénk van a szerencsétlenségben, hogy Ronival itthon vagyok, tehát annyira nem lesz tragédia, ha még egy évet itthon lesz Bogi, úgyis évvesztes. Csak már készül a csaj az oviba, mióta megemlítettük neki, hogy a nagylányok-nagyfiúk oda járnak játszani meg "dolgozni" azóta egyfolytában menne... ebben biztos benne van a szomszéd kissrác is, mert azt imádja... :wink:
Bár a fentiek tükrében azt még elmondta az önkormis hölgy, hogy jövőre Roninak a bölcsiről meg aztán végképp tegyek le, ha nincs állandó lakcímünk. Egyre jobban szorongat a lakásvásárlás, mostmár ebből a szempontból is... :roll:
andibab

Andibab, itt Csömörön fel sem vették az oviba azokat a gyerekeket, akiknek az anyukája otthon volt GYES-en, illetve GYED-en. :cry:
Vendég

Helló!

hát Szonja ja, tiszta nő... :? :wink: Pont úgy bir hisztizni is, mint egy nő... :?

Egyébként tegnap még el is felejtettem sorolni, hogy a délutánt (konkrétan másfél órát :? ) vasalással töltöttem, mert ugye a sok csavirga miatt mindig tolódott...de sebaj, ma nincs semmi, csak egy újabb adag szárad. Főztem ma finit: Gombával töltött csirkecombot sütöttem rizzsel, salival... :P

Pumperka szerintem se aggódj tej ügyben igaza van Nirceenek. :wink: Az, hogy kevesebb a tej napközben mint éjszaka nem jelenti azt, hogy nem lakik jól a babó. A mért menniység szokta megzavarni az anyukákat. nekem Szonja nagyon gyakran evett az első 4 hónapban. Kb. másfél óránként. Ha gyakran eszik nyilván kevesebbet fog egyszerre. Ha szépen gyarapodik nincs gáz... :wink:

Katica, de jó, hogy benéztél! :wink: Párom is most adta le a szakdolgozatát. Amikor én írtam emlékszem hónapokig csak ímmel ámmal tettem hozzá ezt meg azt. Aztán kivettem 3 nap szabit a leadási határidő előtt, és éjjel nappal nonstop írtam. Akkor tanultam meg gépelni... :wink: Sára mellett biztosan nem egyszerű. Szonja mellett én egy cikket is minimum 2 napig írok.. :oops:

Nircee, gondoltam már pont, hogy mekkora lehet a pocid. MAjd várjuk a képeket. :wink: Mostanában egyébként olyan marhaságokat álmodom, pedig még csak be se vacsorázok előtte.. :roll: Foglalkoztat egyébként nagyon, hogy az ember mitálmodik,és mért pont azt, mért pont akkor, és úgy...érdekes ez... :roll:
JA, a csúszdázással mi is így jártunk a múltkor az IKEAban. Szonja már szemben mászott fel a csúszdára, és hason jött le. :oops:

Verna, én a párom diplomaosztójára szeretnék majd egy kisebbfajta bulit. Adhatnál ötleteket, te ebben nagyon benne vagy :wink:

Giga, igazad van tényleg hasonlít Szonjára az a kislány a fotón.... :shock: De nem ő az. :) Viszont a 4duh.hu-n az ő videója van a kezdőlapon. :wink: Amikor még pociban volt... :wink:

Játszótér: Mi tavaly csak egy állványt csináltunk. 2 férőhelyes. Van külön csúszdánk, homokozónk. Ha lesz saját kertünk talán ott egy frankóbbat építünk. Ide már nem...

thenus

Pilla, miért nem vették fel a GYES-eseket? Kiscsopiba? VAgy úgy anblokk sehová nem járhattak a GYES-esek? :shock: Csak mert vannak erre törvények, a GYes-eseket nem lehet kizárni.

thenus

Egy ismerősöm panaszkodott, hogy otthon van a kisebbikkel és a nagyobbikat emiatt nem vették fel az oviba. Azt mondták neki, hogy kevés a férőhely, és arra hivatkoztak, hogy tud vigyázni a gyerekre, mert otthon van egész nap. Kell a hely azoknak a gyerekeknek, akiknek a szülei dolgoznak.
Azt nem tudom, hogy az új ovi megépülésével változott –e a helyzet, de előtte tuti, hogy így volt. Sajnos…
Vendég

Egyébként ez úgy van, hogy kiscsoportba, és középsőbe nem köteles felvenni az óvoda a gyerekeket, hisz akkor még nem óvodakötelesek. Ha betelnek a férőhelyek a dolgozó szülők gyerekeivel, akkor sajna nincs mit tenni...NAgycsoportban más a helyzet, ott mindegy, hogy GYES-es, vagy sem. Nálunk a GYES-eseknek ebéd után el kell vinni a gyerekeket. Vagyis csak fél naposak lehetnek Ez valóban óvoda, és helyfüggő...

thenus

Biztos csak nekem furcsa ez, mert 26 évig a II. kerületben laktam, ahol van egy vagon ovi, bölcsi, és suli. Választhattam egy rakat gyermekorvos közül is.
Ehhez képest Csömör olyan mintha visszacsöppentem volna a sötét középkorba. Egy gyerekorvossal, egy iskolával, nulla bölcsivel (csak magánbölcsi van), és olyan ovikkal amik nem veszik fel azokat a gyerekeket, akiknek az anyukájuk otthon van egy kisebbel.
Most már kezdek beletörődni ebbe a helyzetbe és megoldásokat keresni. Csak az a baj, hogy ezek a megoldások mind pénzbe kerülnek. A II. kerületben meg ingyen voltak. És még azt merik mondani, hogy az egy drága környék. Lehet, hogy telekügyileg drága, de amúgy meg… Na mind1. Nem fárasztalak ezzel Titeket.

Tüccs, remélem hamar eltelik az idő, és nemsokára tesztelhetsz. Aztán majd együtt örülünk a jó híreknek. 

Andibab, kitartás a két kiscsajhoz!

Henus, hogy Neked micsoda álmaid vannak! Szonja nagyon vagány a kis farmer cuccában. 

Nircee, a Brendonos játszórész Lajurának is nagy kedvence, de még jobban szereti a kiállított járgányokat és játékokat. Mindegyiket ki szokta próbálni.

Ichtus, sajnálom, hogy eltört a fényképezőtök. Várjuk a képeket Sáráról. Neked pedig kitartást a szakdogához. 

Nyaralás: mi a változatosság kedvéért Horvátországba megyünk kb. 3 vagy 4 családdal. Közel van, és oda még ki tudjuk húzni a Jet-ski-t, illetve a hajót. Bár idén valami homokos partszakaszt kell keresnünk Lajura miatt. Eddig ugyebár nem zavartak a kövek, de a leányzónak tán nem ott kéne felszakítania a száját, vagy valamelyik testrészén a bőrt.

Ezeket a játszótereket már én is nézegettem. Ki, honnan rendeli őket? Mert ahol én néztem, ott horribilis összegekbe kerülnek.
Vendég

Ovi-helyzet: igen, ez volt nálunk, de még nagyon sok helyen, hogy nem veszik fel azokat, ahol anyuka otthon van a kisebb gyerkőccel. (Jómúltkor volt erről egy cikk a Nők Lapjában is.) Elvileg Csömörön ez már megoldódott, az új ovival...

Pilla: Horvátországban tudtommal csak a szigeteknél vannak homokos strandok, de én még Loloval is inkább a kavicsosat szeretem, mert sokkal tisztább a víz. Már van vízicipője (21-es méretű szörfcipő! ;) - örököltük.

Mi most erősen gondolkodunk egy last minute görög úton, már tavaly is szerettünk volna oda menni, de akkor még Loloval bonyolult lett volna (a repülő nem biztos, hogy elvinné a kiskádat, meg mindent, ami kell). Most már kevesebb cucc kell, úgyhogy ha találunk jó áron utat, az lesz, ha nem, akkor marad Horvátország, most már vannak bejáratott helyeink. :)

Buliszervezésben szívesen adok tippeket bárkinek, ha tudok. ;)
Vendég

Sziasztok!

Verna!
Már akartam kérdezni hogy titeket láttalak-e vasárnap a tónál,de a blogon látom hogy igen!Megismertem Flórát!Annyira édesen nevetett a hintában! :D Aztán a csúszdán az én fiam tartotta őt fel néha...

Kép
Kép
ancsa81

Vízicipije Lajurának is van, de attól félek, hogy amilyen kis hebehurgya, tuti pofára esik az első 10 percben. Ez homokon nem is baj, de köveken azért már gáz...

Mi Korfun voltunk pár éve, repcsivel. Nekem nem jött be... A Jón-tengerben fürödtünk, de koszos volt, tele pakurával, ami ragadt minden testrészünkhöz. Maga Korfu is rettentően koszos volt. Teljes ellátást kaptunk, de a kaják a Németek ízlésvilágára lettek tervezve (baromi sok is volt a Német), így minden ízetlen volt és szétfőtt.
Vendég

Sziasztok!
Köszi,hogy ennyien érdeklődtök utánnunk!Jól esik!
Játszótér!
Valami ilyesmi lessz!
Kép
csak a homokozó a kisház alatt lessz!Megvan hozzá minden,nekünk csak össze kel rakni! :wink:
Majd mutatok képet a kész kertről,most még kissebb káosz van,de mire jönnek a jó idők megleszünk vele!Medencét is betervezte apa nyárra.Háááááát sok terv,az biztos,és nem kis pénz ugye!
Cicizés szerintem tök normális,úgy ahogy leírtadPumperka!Zsani nekem is úgy szopizott mint Henus Szonjája! :wink: :D
Katica!
Már tökre kíváncsi vok a pocidra! :wink: :D
Nircee!
nem mondod,hogy már akkora a pocid!!!!?? :shock: :shock: :D :wink:
a videót pedig várom nagyon! :wink:
andibab!
Nálunk a faluba egyik oviba hazakel vinni a gyerkőcöt aki othon van GYES-en a kissebbel(ebéd után)!a mi ovinkban ijen nincsen,pedig ugyan abba a faluban van!Nekem Anett ott alszik és csak 4 után megyek érte!Ezt azért nem értem!ahány ovi annyi szokás?Nincsenek erre törvények???? :roll: :oops:

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Ancsa: tényleg?! Ez jó! :) Rémlik egy kisfiú, valóban a csúszdáról, bár elég sokáig voltunk kint, úgyhogy lehet, hogy keverem...
Szombaton is ott lesz ám a buli a tónál, úgyhogy ha jó idő lesz, megint játszóterezünk - csak akkor ellepjük a játszóteret a 20 gyerkőccel. ;)

Pilla: hát, elég riasztó, amit írsz... A férjem dolgozott kint egy nyáron át Görögországban, Korfun is, szóval elvileg tudja, hova érdemes menni, bár lehet, hogy azóta változott a helyzet... azt mondjuk tudjuk, hogy németekre van szabva minden (Rodoszon is), úgyhogy tuti önellátós apartmant választunk... A férjem amúgy azt is mesélte, hogy a gagyi folklórprogramok is mind a turistáknak vannak, viszont ha valaki az igazi helyi kultúrára kíváncsi, annak a hegyekbe kell menni (csak oda nem járnak a turisták, nem is látják szívesen őket, a férjem is csak ismerős révén jutott el - az akkori barátnője görög volt).
Azért bízom benne, hogy ha vele megyek, akkor nem fogunk nagyon mellé, a helyismerete miatt... Ja, és a volt barátnő is Korfun lakik, szóval elvileg ő is tud segíteni, tartják valamennyire a kapcsolatot.
Vendég

Tiop, hát ez úgy van ahogy leírtam. A törvény, hogy nem köteles a 6 évnél kisebbet fogadni az óvoda, ha nincs elég férőhely. A dolgozók gyerrekeit részesítik akkor előnybe.

thenus

Pilla!
Nekünk olyan szerencsénk volt,hogy ahol apa dolgozik ott az egyik nagy fejes megunta az othoni játszóteret(vagyis a gyerekek)és nekünk adta!Alig használták,szinte új!Kicsit csinosítani kel,de egykét kopásnál(festék)több baja nincsen!Apa pedig ezer mester ő mindent megcsinál!a házunkat is mondhatni ő építette fel! :wink: :D Én is néztem ezeket a játszótereket,de nagyon rdágák!Egyépként ha nem lett volna ez a lehetőségünk,mi Bambuszból készült játszótért vettünk volna!Apa ahol dolgozik ott akciósan kapta volna meg adtól a cégtől akik gyártják! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Csajok!

Mindenkinek ajánlani tudom Törökországot, aki külföldben gondolkodik. Minimum 4csillagba kell menni, az ára kicsit több, mint Görögország, de az ellátás , a medencék színvonala, a tisztaság, a kaja az überel mindent. Mi már 2x voltunk, de egy darabig máshova nem is vágyunk.
Ja, és eddig mindig szeptemberben voltunk, az ár ekkor már utószezon volt, de simán volt 30 fok, a tenger meg 26.

Tavaly nem voltunk, idén még esetleg egy szeptember lehet, hogy belefér, majd meglátjuk.

Erről az ovis helyzetről nálunk is elég rossz hírek terjengenek, szégyen és gyalázat, hogy ilyen helyzet van az országban.

KépKép
tüccs

Nos visszaolvasás nem sikerült :(

Mi jól vagyunk, hétvégén záhonyban voltunk a férjem anyukájánál, hétfőn meg elmentünk Nyíregyházára az állatkertbe. Lili imádta, nagyon jó volt főleg, hogy alig voltak. Rakok majd képeket is ha eljutok egyszer odáig.

Esténként sajna én nem tudok gép elé ülni, mert a férjem dolgozik olyankor, akkor csinálja az adminisztrációt.

Napközben mi is kint vagyunk, Lili nagy kertész, segít gazolni, gereblyézni meg ilyenek.

Napközbeni alvásunk még mindig nem az igazi, de majd alakul. Annyira már nem aggódok miatta, ha csak 1 órát alszik akkor korábban kidől este.

Megpróbálok most visszaolvasni, hátha nem kel föl addig.

murphyke

Kép
murphyke

Jaj, de jó, csak így tovább Lányok!!!!!! Írjatok!!!!!!! :D :D :D

Hát, a játszóterek rohadtul sok pénzbe kerülnek, ezért sem vennénk mi. De most Anyu kitalálta, hogy valami nagyobbat akar venni a 30.szülinapomra (elvégre egyetlen gyereke vagyok), és gondoltam darálós kávéfőzőre, de a napi 1 kávéért nem lenne értelme, nagy kihúzható napernyőre a terasz felé (na, ezen sokat agyaltam már), de aztán valahogy ez a játszótér annyira tetszik, és annyira elérhetetlen lenne egyébként, Ő meg megbeszélte a Nagyszüleimmel, hogy akkor közösen megvennék nekünk, ha már ez a kívánságom. Szóval, így alakult, de még mindig nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy ne a napellenzőt válasszam, és inkább külön vegyünk majd hintát és csúszdát. De döntenem kell a héten, mert a hó végén van a szülinapom.
Én csak az elemekről tudok képet mutatni:
Kép Ez az első torony variáció Kép Ez a második variáció, kisebb, olcsóbb Kép Ez hozzá a hinta modul Kép És 2 ilyen átalakítható hinta lesz hozzá.

Tiop,
a Tietek tök szupi lesz, látszik, hogy nagyon masszív!!!! Nekem a mienknek a rögzítésével vannak gondjaim, elvileg csak kampókkal kell a földhöz rögzíteni, ami nem tudom, mennyire tartós, de ez mind bevizsgált, nemzetközi minősítéssel rendelkező holland játszótér, csak nem árulnak veszélyeset. Meg utólag is lehet betonozni az alját.
Mi összeszerelve kérjük, mert a férjem egyedül nem tudja összeszerelni, és senki nincs, aki segíthetne neki. Végülis 10ezer forint a szerelés, már nem oszt, nem szoroz.... :roll:

Ovi,
hát igen, rohadt egy dolog ez, mert nemcsak az anyának, hanem a gyereknek is jót tesz, ha időben szocializálódik. Én is be akarommajd adni Marcit oviba, igaz, hogy akkoriban fogok visszamenni dolgozni, így majd megoldjuk valahogy, hgy felvegyék.

Most megyek, estére próbálok pociképet csinálni!

Kép
Kép
nircee

Szeritnem jók ezek a játszóterek, egy barátunk pl. saját kezűleg csinált a gyerkőceinek, és én is arra hajlok, hogy ráveszem a nagypapikat, hogy készítsenek...
Bár igazából szeretünk játszótérre járni, már csak a társaság miatt is, szóval nem biztos, hogy érdemes befektetnünk... Inkább medence lesz, meg külön kis homokozó Lolonak, hinta - igazából csak állvány kell, mert a hinta már megvan, állványt meg apukám tud hegeszteni - nekem is ő csinálta gyerekkoromban. Ebből a szempontból nagy szerencse, hogy Apu két héten belül nyugdíjba megy, így Lolo összes nagyszülője nyugdíjas lesz, szóval bébiszitterben nincs hiány! :)
Vendég

Ja, viszont a csúszda: Nircee, ha elfogadsz egy tanácsot, az olyan csúszda, amiben van a "hullám", inkább nagyobbaknak jó, ilyen van az egyik játszótéren, ahová járunk, de túl gyors. Kicsiknek még jobb az egyenes csúszda. Persze ez az én véleményem, és ha hosszú távra terveztek, jó lesz majd a hullámos is később! :)
Vendég

Nirce! Tiop!

Tényleg milyen jó dolguk esz ezeknek a kölyköknek. Nálunk csak a mindenhol kapható fémállványos hinta van,de azt is imádják. Van homokozó is, de azt már kevesebbet használják.

Giga!
Igen emlékszem, hogy még 6 hetes korukban is elég káosz volt nálunk is. Kitartást neked is.

Fél 1-től fél 5-ig sok sírás volt nálunk, sok szopival. Persze ezeket, már nem mértem, hisz azokra a mini számokra tényleg nem vagyok kiváncsi amit fél óra múlva tudott kiszopizni. Addig legalább csönd volt amíg cici volt a szájában... :wink:

Nyaralás. :shock:
Jó, hogy tavaly voltunk, mert így lesz miből töltekezni idén. Azért augusztusban lehet, hogy egy Balatont már érdemes lesz megkockáztatni. Addig még sokat alakul Zsombor.
Most még a boltig nem mernék vele elmenni, mert a babakocsizás se tetszik neki nagyon.....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tiop, mekkora mázlitok van ezzel a szuper játszótérrel. Fúúúúú, de irigykedek! :) A gyerekeknek biztos nagyon fog tetszeni.

Nircee, a Tietek is szuper lesz.

Apósomnak ugyebár van egy asztalos műhelye, ahol dolgozik is néha napján, de egy TV asztalt bútorlapokból, 1 év alatt rakott össze. Mire ezt a játszóteret megcsinálná, Lajura már nyugdíjas lenne. :lol:
Vendég

Sziasztok, köszönjük a köszöntést!

Jajj, most meg olyan sokat írtatok, hogy tuti kifelejtek valakit :oops:

Andi!
Utólag Roninak is boldog hófordulót!
Eszméletlenül ügyes lányod van, csak pislogtam, mikor olvastam, hogy már közlekedik Roni :roll: Nekem Márk 10hónapos koráig kellett várnom, hogy végre felkeljen a fenekéről, most bezzeg pisilni sem tudok nélküle :? :wink:

Mindenkire nagyon irigy vagyok, aki nyaralt, vagy nyaralni készül. Mi múltévben nem voltunk, mert még pici volt Márk (előtte viszont az egyhetes pocaklaó Márkkal voltunk - csak még nem tudtunk róla). Idén nagyon jó lenne messzebb menni a vidéki nagyszülőknél. Remélem addigra már a kétlábán jön a kis vadorzóm.

Tiop, nagyon klassz terveitek vannak. Itt, ahová költöztünk, nagyon sok a zöld, és szinte minden második panelház mellett van játszótér. És nagyon szépek.

Ichtus, Nircee, én már nagyon várom a pocakos fotókat!

Henus, Szonja nagyon vagány kiscsaj abban a farmer szerelésben. Annyira édes! És most nagyon sokat változott szerintem.
Igen, Márk kapott xilofont - régi vágyam volt ( :oops: ) És tetszik is neki. Kapott még 'Clemmy' építő játékhoz kiegészítőt, és gy bevásárlókocsit, amit nagyon lelkesen tologat (vagyis inkább fut utána, mert ha megindul vele, csak egy bútor vagy a fal állítja meg őket :roll: :wink: ), a nagyszülőktől (mindkettőtől) gurulós-lábbal hajtós járművet kapott. A párom apja pedig egy idióta autós játékba szerelmesedett bele, meg is vette Márknak, zenél, gurul, prüntyög, csak épp játszani nem lehet vele (csak nézni :? )

Voltunk 1éves státuszon, Márk 9310g és 75cm! Ja, és még nincs foga, viszont második éjjel dícsérhetem meg az alvás miatt: 9kor elaludt, 3-kor ébredt, szopizott, majd 6-ig aludt, és legnagyobb döbbenetemre, még visszaaludt másfél órára :shock: :lol: Nem győzök csodálkozni, és örülni! :lol: :lol: :lol:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Na, kénytelen voltam visszalapozni...

Andi, hogy álltok a lakáskereséssel? Ez tuti nem lesz egyszerű feladat, mert ha az ember hosszú távra tervez, akkor kevesebb kompromisszum fér bele. De nagyon remélem, hogy hamar sikerül megfelelőt találnotok! Drukkolok nektek!

Pumperka, szerintem jól csinálod a szopit. Nekünk is sokszor előfordult az elején, hogy csak akkor nem sírt Márk, ha épp a cicin lógott (sőt, még most is előfordul :? )
Tőled is várunk ám képket a picúrról, és a nagyobbakról is!

Jajj, Tiop és Pilla, nektek akartam még írni, hogy ne kéressétek magatok, írjatok, mi nagyon szívesen olvasunk, de már olyan sokan vagyunk, hogy nehéz mindenkire egyformán figyelni.
És biztos vagyok benne, hogy ahol gyerek van, ott mindig történik valami.. szóval téma az akad bőven :wink:

Giga, tök jó, hogy Lili ilyen ügyesen alszik már? Mi oldota végül meg a problémát? A közös szoba?

Tüccs, neked megy a sok drukk a picikékhez! Tusiról nincs híred? Ő is nagyon rég volt már!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Itt van 2 pocakos kép, most csináltam:

Kép Ruhában még nem is annyira gáz

Kép Na de így!!!! :shock: :oops:

Kép
Kép
nircee

Ahogy ígértem, itt van néhány Marci fotó. Bocs, de nem tudtam választani közülük. :oops: :oops: :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Domi haverral Kép A virágokat locsolni kell, nem tépni!!!! Kép Így ni!

Kép
Kép
nircee

Bocs, de ezt még meg kell mutatnom:
Kép

Kép
Kép
nircee

De jól elvagyok itt magamban! :lol: :lol: :lol:

Itt van a videó linkje:
http://www.youtube.com/watch?v=IAV45AQCE60

Na, most kaptatok eleget belőlünk! :wink: :twisted:

Kép
Kép
nircee

Nircee, nagyon cuki Marci. :) Lajura is bemászott egyszer egy ilyen játékba, apa meg bedobta a pénzt. A játék elindult, Laja pedig úgy elkezdett sírni, hogy zengett tőle a bevásárlóközpont. :oops: :roll:

Andibab, gratulálok Roninak a közlekedéshez! Nagyon ügyi kiccsajod van.

Giga, örülök, hogy minden rendbejött az elalvással kapcsolatban.
Vendég

Sziasztok!

Nircee!
Aszta mekkora a pocid :shock: :shock: :lol: :wink: mi lessz még késöbb???? :lol: :wink: mondjuk én is így kikerekedtem már az elején mindég,aztán egy ideig nem nőtt a poci,és utánna megint megugrott! :wink: Szép nagy! :wink: Marci pedig nagyon édes,és mijen ügyesenlocsolja a virágokat!Tündéri ahogy alszik a hintában,és nagyon csinos a rucikban!a videón pedig mijen komolyan kormányozik és nyomkodja a gombokat.Ari! :wink: :D
a csúzdával kapcsolatban nekem is az a véleményam mint Vernának!a hullámos nagyon begyorsúl,meg és félek,hogy nehogy kibukjon még Zsani belőle,olyan bizonytalannak tünik a hullámos csuszi.Köszike a dicsiket!Nektek is biztosan nagyon jó lessz a játszótér,bármelyiket is választod! :wink: :D
Szantre!
Örülök,hogy jók az éjszakáitok! :wink:
az pedig nagyon jó,ha van a közeletekben játszótér.Itt Mogyin egy sincsen,csak az ovikban!Ezért is lessz jó,ha meglessz a saját!Sokan szoktunk lenni ,mert átszokott jönni a szomszéd!ahol szintén van 3-om gyerkőc. :lol: :wink:
Nyaralás!
mi már rég voltunk nyaralni úgy isten igazából.Utoljára Görögben voltunk( KRETA)nekem nagyon tetszett,mint a szállás,mint a tengerpart!Homokos volt végig,és jó messzire belehetett menni,nem mélyűlt hirtelen.a víz pedig nagyon szép tiszta volt!apartmanban voltunk,és az is szép tiszta volt,és nagyon hangulatos!Reggelente az erkélyen reggeliztünk stb.!
Mi velük voltunk kint és nagyon megvoltam elégedve mindennel!
http://5kontinens.hu/?
Pontosabban ezen a településen http://5kontinens.hu/?s=inner&tm=acc&KontinensId=41&OrszagId=29&RegioId=38&VarosId=&SzallasId=934
Valószinű,hogy visszamennék oda megint,mert nagyon megszerettem azt a helyet!Nem volt ólcsó,de anyuéktól kaptuk az utat,vagyis minket is vittek magukkal(akkor még csak Roli volt!Ezért szeretnék megint kimenni,mert a két csajszi még nem látott akkora "pancsit"! :wink: :lol:
Idén a Tiszára készülünk. :D Meg szeretnénk bemenni az Állatkertbe,vidámparkba.

Na jólvan eldugulok!
Sziasztok!Szép napot mindenkinek! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Teszek fel pár képet!Aszem ezeket még nem láttátok! :oops:
Közös vasárnapi mesenézés apával!
Kép
Malacka! Kép
Zsaniék így nyomják a kosárban!
Kép
aszem ezt a képet már látátok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Jó reggelt!

Szantre!
Köszönöm a bíztatást tőled is. Kár, hogy elköltöztetek innen, de tudom nektek így jó.

Nirce!
Nem semmi a hasad már, mi lesz még a végéig, jól bírod?
Marci tündéri kisfiú.

Tiop!
A képekből ítélve nálatok is zajlik rendesen a z élet... :wink:

Nálunk a szopi még mindig fájdalams, nem kerül elég mélyre a mellbimbóm, pedig elméletben tudom, hogy kell. A lányom sokkal ügyesebb volt, vagy voltunk....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kép

Még egy kórházi kép.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jajj, nekünk megint vacak éjszakánk volt :( :(
De legalább tudom, hogy képesek vagyunk nagyot aludni. Biztos oka van a nyugtalan alvásnak.

Pumperka
édesek a gyerekek együtt!
Sajnálom, hogy fáj a szopi, pedig tényleg a legfontosabb - szerintem - hogy jól mellre legyen téve, mert úgy neked sem fáj és ő is jobban tud enni! Esteleg próbáld meg, hogy kiveszed a szájából a cicit, ha nem jól harap rá, és próbálj neki segíteni, nyissad nagyobbra a száját az ujjaddal. Hamar meg fogja tanulni, mert neki is úgy a legjobb.

(Tényleg sokkal jobb nekünk itt az új helyen, a környék is nagyon tetszik, mert Csabán sétálhattam akár órákat a gyerekkel és nem futottam össze senkivel. Itt ha egy kis nyüzsgésre vágyom, kimegyünk a játszóterekre vagy be az Árkádba. )

Nircee, jaj de édes ez a Marci. Nagyon nagyfiú. Nekem valahogy ránézésre nagyobbnak tűnik, mint Szonja. De lehet, hogy csak azért mert Marci kis vékonyka, Szonja meg husisabb. :oops:

Tiop, olyan szépek a csajaid!! Zsani is egyre lányosabb!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szia Mindenki!

Jelentem, a nemzetközi helyzet fokozódik! :cry: A férjem ma találkozott havidíj fizetés miatt a tulajjal, aki bejelentette, hogy megtalálták álmaik telkét, amire építkezni akarnak, és sürgőssé vált a lakás eladása. Szóval, vagy keresek és találok új albit 1-1.5 hónapon belül, vagy eladó lakást ugyanígy, vagy mi vesszük meg - ez utóbbi a drága férjemnek persze baromira bejönne, mert akkor itt lakna az irodája szomszédságában, nekem már kevésbé tetszik! Iszonyat, hogy mennyire le van pukkanva...

Tegnap beszéltem egy csajszival, akik nemrég költöztek a tömbbe, és most fognak hozzá betonig szétveretni és újjáépíteni a lakást, ami ugyanolyan állapotú mint ez. Azt mondta, reméli, 3 milcsiből megússzák... :shock: És persze ő meg a gyerek arra az időre hazaköltöznek a nagyszülőkhöz, aztán majd a férje rendezi a dolgokat (pasik meg a színválasztás... szegénykém!).

Nem nyilatkozott ugyan még a tulaj, hogy pontosan mennyit gondolt a lakásért kapni, de abban biztos vagyok, hogy a felesége még rárakat vele legalább 1M-t.

Szóval most szeretnék igazoltan távolmaradni egy jó darabig, mert ezerrel nekifogtam lakáskeresni!

Pusszantás mindenkinek!!!!
andibab

helló!

Hát Szantre, azért tűnik MArci nagyobbnak, mert szerintem az is. :wink: Szonja 82cm körül van. És 12 kg. :oops:

Tiop,
jópofák a képek :wink: Birom, hogy ebben a korban mindent úgy akarnak, mint a többiek. Zsani is úgy ül a tv előtt, mintha elő lenne írva neki, merthát ha mindenki akkor ő is... :wink: :D
A játszóteretek is szép lesz...

Nircee, tényleg jó nagy a pocakod! :shock: Gondolom fel vagy rá készülve, hogy ez még nőni fog! :wink:
Marci pedig olyan édes! :) És tényleg jó hosszú! Viszont nagyon pasis, már az egész tartása. A videó is jó. Szonja is úgy csinált, mint Laura. Belelült egy ilyen rénszarvasos izébe, apuka bedobta a pénzt gyerek meg sírva menekült, mikor megmozdult. :?

Pumperka, de jó ránézni a gyerekeidre! Szépek, és milyen gondoskodással fogják a picurt! :wink: :)

Tüccs, te hogy vagy? Mikor is lehet tasztelni? :roll:

Valaki kérdezett itt Tusiról. Már nem emlékszem, hogy ki. Én találkoztam velük a múltkorában, csak elfeljtettem írni. Jól vannak, csak nincs még náluk net. Azt mondja már berendezkedtek az új házban, és minden nagyon oké. Zsófi már tök nagy! Olyan komolyan ült a babakocsiban. Hát ennyit tudok róluk, azóta nem találkoztunk.
Pont tavaly mondtam nekik, hogy majd ha ide kültöznek Kartalra elmehetünk együtt a játszótérre. Hát ne tudjátok meg, azóta mi lett a mi kis játszóterünkből... :roll: Teljesen tönkre tették. A szép fajátékok kb. másfél évig birták! Felső tagozatos gyerekek ebben lelték örömüket. :evil: Még van egy kis mérleghinta, meg egy mászóka, egy házikó aminél nincs csúszda :? Na erről ennyit.

NEm is mondtam az utóbbi három hétben Szonjának kijöttek a hátsó rágó fogai. Vagyis 3. Még egy hiányzik, hogy teljes legyen a fogsor :lol:

NA most eldugulok, rittyentek egy kis almalevest. :wink:

thenus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?