Hát szerbusztok, vizibusztok!
Megvagyok ám, csak én is olvasok, és az írásra sajna nem marad idő...
Az utóbbi napok estéin úgy dőltem az ágyba mint egy hulla. Vagyis konkrétan elaludtam Szonjával.
A múlt héten 2 nap nem isjavascript:emoticon(':D')
Very Happy voltunk itthon. Egyik nap elvittem apát Gödöllőre a Sieberzhez, és addig mi Szonjával sétálgattunk az Erzsébet parkban. Nem volt a legjobb idő, de jól esett másutt kóborolni, mint a szokásos napi séták.
Beiktatam egy Tesco túrát is, így elment a fél nap, a házimunka meg sajna megvárt.
Pénteken soppingolni mentem az Árkádba Szonjának. Levásároltam végre a kuponomat a Kenguruban. Szinte teljesen új ruhatár kell Szonjának, és hát jól bele kellett nyúlni a pénztárcába. Majd apránként apának is beadagolom...
Ja, és IKEA-ztam is
Vasárnap pedig elmentünk az állatkertbe. Szonja nagyon élvezte. Teszek majd fel fotókat. NAgyon kedvező volt az idő is, és ez sajna meg is látszott, az emberek tömegesen mentek a szabadba.
Ennek ellenére nagyon jól sikerült a nap, és este kellemes fáradsággal dőltünk ágyba.
Látjátok, én írom mi történik, nem kell itt kérdezni!!!!
Szantre,
Isten éltesse Márkot!
Milyen ajándékokat kapott a nagylegény? Az xilofon a képen? Tetszik...Én most cintányért akarok Szonjának. Itthon még nem tudják...
[b]Pilla, milyen alkalomból "nyaralgattatok"?
Rám is rám férne már egy kis feltöltődés, mert tiszta idegbeteg vagyok...
Tiop, fotókat azért tehetnél kérés nélkül is. Nálatok mindig történik valami a gyerkőcökkel, és általában sikerül is megörökíteni.
Pimpoka, de cuki Lelle a fotókon.
Főleg a táncikáson. Jut eszembe, vasárnap megyünk Kolompos koncenrtre.
(CD-kről is jól megfeledkeztünk
)
A poncsót emlékszem mondtad is, hogy hol vetted, de már nem emlékszem. .roll: Én is szeretnék egyet Szonjának.
Nircee, de jó, hogy minden oké, a picurkával...
És igazad van, esténként jó ide feljönni. Én is így szoktam, csak az utóbbi hét kicsit sűrű volt... de eddig mindig jöttem rendszeresen...
Te is rég tettél már fel fotókat!
Giga, örülök, hogy Lili jobban alszik már. Nagyon sokat eszembe jutott, hogy szegénykém még sírdogál esténként, vagy minden ok. De szerencsére ez is megoldódott.
Tüccs, Dóri miatt ne aggódj, mert jól látod, az ő mozgásfejlődésének minden lépése később következett be, mint az átlag. Szonja detto ugyanez. Stabilan egyedül 13 hónaposan kezdett menni.
Andi, én bele sem merek gondolni, hogy két Szonja van itthon egyszerre...
Kösd fel!!!
Basszus, ha elmesélem nektek mit álmodtam a múlt éjszaka....
Hosszú, de megpróbálom röviden. Elöljáróban annyit, hogy nem politizálok, egy csomó mindent nem is tudok, nem vagyok naprakész a témában, csak amit el-elkapok a híradóból...
Szóval egy óriási csarnokban ültem, ezred magammal. Az első sorban mellettem egy pasi, mögötte egy szőke hosszú hajú nő kisbabával. A pasi elkezdett sutyorogni a fülembe. Kívülről szemléltem az eseményeket. kérdeztem tőle, hol vagyunk. közölte, hogy egy MSZP közgyűlésen...
Ránéztem és konstatáltam, hogy ő Gyurcsány Ferenc.
majd megcsókolt, és közölte menekülnöm kell, mert üldöznek a gárdisták...
Kiderült a szőke nő mögöttünk a felesége, én a szeretője...
Kimenekített a hátsó kijáraton, és vártam a 4-esvillamost, ammi nem járt, mert gárdisták megbénították a közelekdést. Tudtam, hogy az én Fletómat már el is fogták...
A villamosmegállóban egy hapi mondta menjünk kocsival az gyorsabb. Akkor már egy volt osztálytársammal voltam, és valamiért a Balha Lujza térre igyekeztünk...
Beültünk a mi Mondeonkbe, és mentem, de nem tudtam hová. Következő kép: Itt Kartalon egy utca, ami szerintem ott, és akkor a Keletihez vezetett...Na itt felébredtem. Reggel hülyére röhögtem magam...
Mostmár húzok, jó éjt mindenkinek! Pótoltam az elmúlt napokat dumában, bocsi....
Még jövök képekkel.
Ja, Verna, sajna nem mondanak jó időt hétvégére...
[/b]