Új privát üzeneted érkezett!

Tündi! Nekem +3 óránál, Bagdadnál áll a zónám :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Takarítás megvan... Persze lehet nem ma jön... de vhogy így szokott hónap elején + szerdán.

Nekem se áll jól... no kipróbálom a +3-at! :lol:

Ja igen! Én csináltattam Ednek képes pólót a dm-ben.. de hiába mostam kézzel, akkor is berepedezett! :evil:
szilbee

No most már én is Szentpétervárott vok! :lol: :lol:
szilbee

Nóri,én is odaállítottam és mostmár stimmel :) Menek elkezdem a főzést :roll:

Szilbee, ügyes vagy,hogy igy rippsz-ropssz rendbevágtad a lakást :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Ó két gyerek melletr muszáj piszok gyorsnak lenni... Ugye Cleo?! :lol:

Andi! Végül mit főzöl?

Én spenótot csinálok... régen evett már ilyet a Kölök. Tegnapról pedig még maradt fácánleves.
szilbee

Sziasztok!!!

Ma megint bementem a volt munkahelyemre már nem tudom hányadik alkalommal mióta lejárt a gyesem és képzeljétek még mindig nem tudok semmit....a főnökasszony még szinte felháborodva közölte,hogy mit akarok még hiszen még ő "nem ért rá" kiszámolni,hogy nekem akkor hány nap szabim van ez összegben mennyi stb... Ne tudjátok meg milyen ideges vagyok feltudnék robbanni :evil: Majd talán ha a többieknek csinálja a bérszámfejtést akkor lehet ,hogy megcsinálja az én papírom is ....jaaaa és még megkérdezte,hogy minek ez a nagy sietség ????? Hát csak annyi,hogy 1 fizuból marha nehéz számlát fizetni és még élni is ..........komolyan mondom kész vagyok . Most jól felmérgeltem magam :(
Bocsi,hogy rátok zúdítottam a gondom :(

Évi!!!
Köszönöm a privit :)

Andi!
Tervezem,hogy elmegyünk a nyíltnapra igen :) milyen programok szoktak lenni ilyenkor???

Főzésről ne is beszéljünk utálom............ma én rántott csirkemell filét csinálok párolt rizzsel,én meg mivel diétázom én csak natúr sütök magamnak pár szelet husit salival :)

Erika!!!
Mi újság veled????

Megyek főzök tovább...
Kép

KépKép
diÁcska

Szilvi.

sül az oldalas,+krumplipüré :) :) .Biztos eszik a nép,mert az oviban lencse lesz--még ha esznek is belőle,tuti nem fognak jóllakni. :wink:

Na meg tegnapról nekemi is van zöldbableves.

Hm...gyorsaság...hát ...a gyerekek mindíg gyorsabbak...mire rendet rakok az egyik helyen-..tuti kupi lesz máshol :roll: 8) .De ha olyan kedvük van sokat segítenek.Sziszi szeret porszívózni,Zsolti megágyaz,a pakolás nem az erős oldaluk....

Én is +3 ....

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Vali.egyszerre :lol:

KépKép
KépKép
cleo27

Na...közben virágot öntözök....néha ez is eszembe jut :oops:

Vali.a nyílt héten úgymond program nincs,de oda mész be ahová akarsz...és azt csinálsz amit akarsz...gyerekestül.részt vehet a csopi "életében" stb.stb. Ha gondolod talizunk egy reggel és bemegyünk együtt...én is ráérek ugye...mint munkanélküli 8)

Ja...leszámolás a munkahelyről...na azért bizonyos dolgokat nem tehet meg ő sem...mármint a volt munkaadó :evil:
Most akkor vagy táppénzen v. munkanélkülin v. akármi? Megszüntette már a munkaviszonyodat v. csak a pénzzel tartozik?

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Tegnap már nem volt erőm irni, hát nem volt valami jó napom.
A hasam össze vissza feszült tegnap és ma is, gondolom drága kicsi fiam növeszti magát.

Melinda! Ne aggódj, hogy ki mit mond a pocidról. Az enyém most tényleg hatalamas és még van ideje nőni. Antával szerintem amikor szülni menetem akkor nem volt ekkora.
Szóval néha úgy érzem, hogy már nem sok van hátra és hamarosan megszülök, ami persze nagyon korai lenne.

Az éjszakáim már nagyon rosszak nem birok se jobbra se balra fordulni.
Ma éjszaka meg szerintem elnyomott valamit bennem a pici mert fél5 kor hascsikarással ébredtem és irány a wc.

Szilbee! Az igen, Levente nagyon nagy fiú már.
Gondolom az én kisfiam is majd nagyobb méretekkel fog birni ilyen idős korában mint most Anta. Valahogy egy fiút igy tudok elképzelni.

Az éjszakázást hogy birod? Én már kezdek egy kicsit félni tőle.

Aranyos vagy, olyan jót mosolyogtam azon hogy " sugárzok", én inkább úgy érzem magam mint egy vénasszony, itt fáj ott fáj és nyafogok.

Cleo! Hogy vagy? Akkor voltál már dokinál, megnyitották a fogadat?
Kaptál antibigyót?

Hát gondolom nálunk is lesz majd pakolás böven ,igy is szokott lenni.

Judit! Nagyon sajnálom Marcit, hogy felszúrták a fülét és hogy ennyire belázasodott szegény.
Gondolom a héten akkor te vagy vele otthon.

Diácska! Hát nem semmi a fönök. Pedig most már tiszta helyzetet kellene teremtenie.

Ivett! Nagyon ügyes Máté. Én már előre félek a sok szuritól Anta mindig nagyon rosszul viselte.

Tündi! Tudom milyen nehéz a fogzás időszaka.Antónia azóta alszik éjszaka rendesen, amióta kijött az összes foga.
Az örlőknél már nurofent adtam neki.

A gyedet nem tudom, hogy kb mikor utalják? Nem külön kell intézni?

MIlyen jó, hogy Luca ilyen jóétvágyú baba, mondjuk ez már a múltkori éttermi képen is látszott.

Egyébként Anta majdenem teljesen úgy néz ki, ahogy én néztem ki ilyen idős koromban. Kész tudathasadás.

Ja igen: A torta dobos torta volt, a Marcipánban készitették, os nagyon fincsi volt.

Na lassan lépek , a baba nem értékeli, hogy ücsörgök.

Kép
Kép
mongi

Mongi! Nekem alapvetően marha nagy szerencsém van Dáviddal. Este 8-9 körül leteszem és reggel 5-6 körül ébred. Szoval olyan értelemben vett éjszakázás, mint Leventénél volt, nincs. Ma végre kijött a kaka... alszik is, mint a tej, most is. Szóval betudom most ennek az éjjeli kétszeri kajálást.
Én ismerek olyan kisfiút, aki annyi idős, mint Levente, de fele akkora. :D Olyan fura, ahogy kimagaslik a gyerekek között. De azért úgy látom (Leventénél), hogy a testi fejlődében sok gyerek előtt jár, de van egy kis "elmaradása" a szellemi fejlődésben. Itthon épp ezért fejlesztem, ahogy csak tudom így Dávid mellet...
szilbee

Vali! Battyus... hát ez tényleg hihetetlen! :shock: :( Komolyan nem értem ezeket az embereket... :evil:
szilbee

Nekem meg már meg is jöttek az Obitól a papírok....még majd szabit asszem kapok...

Lányok, engem meg apám borított ki...itt reszkettem az idegtől :evil: . Az Otp számláján van olyan, hogy "Csoportos átutalás". És azt akarja, hogy én menjek be és mondjam le (kettőnk nevén van a számlája), mert azért pénzt von le az Otp. És nem akarja. Sajnálja azt a 45 Ft-ot havonat. Ilyen....
De ez az egyetlen átutalása, ami egyenlő a nyugdíjátutalással. Ha én most megszüntetem a Csoportosat, akkor a nyugdíját a postás fogja hozni. De ezt hiába magyarázom neki, szerinte a nyugdíja attól a számlájára megy, ha lemondom, akkor is. :?:
És a pláne benne, hogy a saját számlámat is nézegettem, és ott csak 2x45Ft van levonva megbízásra, ami a kötelezőm és az életbiztosításom :idea: . Tehát úgy veszem ki, hogy a munkabérátutalásért nem is nekem kell fizetni, hanem gondolom a cégnek, aki átutalást indít. Sztem apámnak sincsen egy fillérjében sem csak az a "csoportos" szó szúrja a szemét. De nem lehet elmagyarázni neki. Most majd megpróbálok az Otpben kérni erről valami papírt.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vali,ez nagyon bosszantó :evil: tudom milyen egy fizuból élni...mi tavaj juniustól dec21ig 1 fizuból voltunk :evil:

Mongi,én is igy voltam, az utolsó hetekben,alig tudtam aludni vmit,ráadásul nyár volt,40fok meleg a lakásban.Ami kicsit könnyített a dolgokon a szopis párna volt :) A lábam közé tettem összegubóztam és úgy aludtam :)

Nóri,hát valahogy értesd meg apuddal..vagy csinálj magadnak külön számlát!

Szilbee
,egyszer majd lehet nekem is olyan gyorsnak kell lennem,igaz az még enm most lesz :)

Andi,neked már jó,mert segítenek a csemeték.Na Zsoltika már nem is csemete jővőre sulis lesz :)ugye?

Kép
Kép
tundi24

Hát igen! Az ődök elég nehéz esetek tudnak lenni...

Nekem azt magyarázzák folyton, hogy igenis bent kéne hagynom a bölcsiben Leventét, ha beteg is, mert úgy edződik az immunrendszere. :shock: :shock: Nem semmi! mi? Én ezen már csak röhögni tudok! :lol: Mert hogy az ő idejükben, így meg úgy volt.... áhh... borzasztó! Lassan ott tartunk, hogy imádsággal kéne gyógyítani a kölköket orrszívás, meg egyebek helyett! :lol:
szilbee

Ődök=ŐSÖK :roll: :oops: :oops:
szilbee

Sziasztok!!!

Na megfőztem és már meg is ebédeltünk :)

Andi!
Oké akkor majd tényleg randizhatnánk egyik nap mikor lesz a nyílt nap :)

Letti!
Szerintem is nagyobb a pocid mint Antával volt :) De hát ő ugye fiú lesz ők azért csak nagyobbak egy kicsit :wink:

Elmegyek egy kicsit babázni :) Barátnőmnek 4 hetes a babócája olyan édes igazi kis csajszi :) Levezetem egy kicsit így a feszültséget amit a drága főnökasszony belém adott :(
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Jaj, hogy jártunk ezzel a sapival... Tegnap estére csak lement a láza Marcinak, úgyhogy gondoltam ráadhatjuk a sapit. Akkor vettük csak észre, hogy csak 1 betét van hozzá... Hú de mérgesek voltunk, bár már megszokhattuk, hogy nálunk mindent cserélni kell, mert elsőre nem jó...
Ma reggel irány a gyógyszertár, ez volt az utolsó darab, tehát cserélni nem tudták, de legalább visszafizették az árát. Kissé bambán megkérdezte a gyógyszertáros nő, hogy "miért, ehhez kettő kell?" mondom,talán úgy van értelme az egésznek. Nem?
Na, legalább visszakaptam az árát, aztán bekocsikáztunk a városba, a gyógyászati segédeszközök boltjába. Ott direkt meg is nézettem, hogy benne van e a kettő betét. Ráadásul jóval olcsóbban is adták, mint a gyógyszertárban.
Marcinak ma már hőemelkedése sincs, viszont elég nyűgi. Bár először nem akarta, azért rá tudtam adni a sapit.

Szilbee! Elég fura elképzelései vannak őseidnek... :shock: Az eszükbe sem jut, hogy mindenkit frankón megfertőzne egy beteg gyerek?

Nóri! Talán tényleg egy külön számla lenne a legjobb megoldás.

Mongi! Szerintem is igenis csinos kismama vagy, és nem nézel ki elgyörörtnek a képen! :)
judit_79

Lányok...igazatok van, félreérthető voltam....nekem van saját számlám, meg apámnak is egy sajátja, de az övéhez nekem is van hozzáférésem, meg bankkártya is. Csak ugye apum nem tud járkálni, ezért ugrajt engem :roll:

Jó kis sapkamizériát csináltál végig. Gyógyszertárban minden drágább, ez egyértelmű :? Folyik még a savó Marci füléből? Lilcsinek vagy 3-4 napig folyt....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Judit! Nem tartom valószinűnek. :? Hanyas méretet vettetek?
szilbee

Na hát az ősőkről tudnék mesélni!!

Nálunk álladnó téma a súly!!

Anyósom:
"Ma találkoztam akárkicsodával és az ő unokálya 7hónapos és 9 kiló,meg találkoztam ezzel is az ő gyereke 11kiló,Robika megcsak 7,5kiló!!!!!!!!!!!!!!!
Na ezzel kiborít,tömi a gyereket,mintha kacsa lenne!
Most azzzal állt elő hogy napi kétszer mért nem adok neki húst,hát én nem adok neki ezen ő most csodálkozik mert akkor szerinte soha nem fog hízni a gyerek!

Anyukám
"Mért nem adsz neki túró rudit,joghurtot,tejet-mert amikot mi kicsik voltunk ezt már mind kaptuk!
Na az én gyerekem nem fog kapni :twisted:

Szóval mi sem unatkozunk :D

Voltam ma az okmányírodában,a jogsi átíratásért többet fizettem mint a személyigazolványért!!!!
személyi 1500
jogsi4000 :?

Kép

Kép
katlina

Ő... én mág át se írattam a jogsim az esküvőnk óta! khmm.. asszem épp ideje volna. :roll: :oops: :oops:
szilbee

Nóri! IGen, éjszaka is elég sok kifolyt, ma meg cserélgetem a vattát, sárgás folyadék jön ki.

Szilbee! 1-es méret,ami a 18 hónapostól 4 éves korig van. Épphogy jó Marci fejére :)

Katliina! Jaj, az ilyen szövegtől falra bír mászni az ember. 7 hónaposan 9 kiló... = biztos jó túltáplált. A gyerkőcöknek fél éves korukra kell megdupláznii a súlyt, 1 éves korára megháromszorozni. Ez is csak kb persze.
Bírom az ilyen emberekt, akik azt hiszik, hogy mindent jobban tudnak...
:roll:
judit_79

Na akkor vajon az Dávidomhoz mit szólna az illető! :lol: :lol: Szerintem ő is 9 kg-nál járhat... :roll: :lol:

Hát haljátok, nem semmi fiam van. Délben 2 tányér spenótot evett és most uzsira is azt kért! :shock: :lol: :lol: Ha így folytatjuk nem kell neki Maltofert adni! ;)
szilbee

Judit! Tök jó a vonalzós kép Marciról!! :D
szilbee

Szilvi! He-he :lol: Finom is az a spenót! Lilcsi is szereti. Én is :wink:

Hááát, Lilcsi sem volt sosem pehelysúlyú....de volt étvágya, az biztos...sztem 8-12 hónaposan többeket evett, mint most.
Az meg, hogy melyik baba milyen súlyú....megtömni úgysem lehet, de éheztetni sem. Eldönti ő, milyen éhes és mennyit mozog mellette.
Egyik volt szomszédom, kislánynak mindig olyan kis kákabélű volt, még az is kérdéses volt, az iskolába emiatt felveszik-e? És 6-7 éves korában úgy belejött az evésbe, hogy azóta gurul.
Majd kialakul minden náluk!

Voltam az Otpben. Elmagyarázták, hazajöttem, elmagyaráztam. És láss csodát, apum megértette! :shock: Legalábbis úgy csinált :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Hát én megkóstoltam a főztöm, de szerintem tök pocsékra sikerált... nem"tudom mi ízlett neki annyira rajta. :? :lol:

Erika!?????????????????????????????? Hogy vagytok?? Ne fossz (így kell írni :?: :shock: :roll: ) már meg Réka látványától minket!!!!!!
szilbee

Vali,majd írj beszámolót a babalátogatásról:)

Judit,jól megjártátok ezzel a sapival,de jó,hogy már jobban van Marci :) Nagyon aranyos a vonalzós képen :)

Katlina,ezt én is mindig megkapom,miért nem adok neki tejes dolgokat,és társait :?

Nóri
,na az már jó,ha megértetted apukád amit mondtál neki :) Rendeltél arról a ruhás oldalról vmit Lilcsinek?

Szilbee,jó ha szereti Levente a spenótot,én utálom a sóskát és a spenótot is :roll: De Lucának azért adni fogok,és remélem szeretni is fogja:)

Vettem ma Lucusnak hintát:) Ilyen poficseket vág benne :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Lyányok, mondtam tegnap, hogy nem tudok jönni (mármint tegnap), ma sem sikerült eddig, de este írok ígérem. Ezer bajom van/volt. :roll:, bocsi.... :cry: :cry:

Egyelőre annyit gyorsan:
Beszéltem Dórával és Réka még nem evett tápot! :D :D
jaimee1

Sziazstok!

olyan mérges lettem ma!
ami cipő bolt nyílt a vasutnál ma bementem. Ott volt egy kisgyerekes anyuka s már sírt a pici...én nézeggettem a cipőket s a másik vásárló eléggé undorító hangnemben myondja : meddig bőg még ez a gyerek mindjárt oda megyek oszt megverem :evil: gondolhatjátok én meg mondtam neki hogy mi mást csinálnjon? hát gyerek az a dolga hogy sírjon!!!! erre persze nem mondott semmit csak a száját húzta

úgy feltudnak az ilyen emberek idegesíteni!!!!!!! :twisted:

Marcinak jobbulást!!!! remélem most már hamar meggyógyul!

Nekünk a súllyal szerencsére nem volt eddig semmi bajunk, épp most mérte meg magát a kiasszony: 18,7 kg :oops: Pedig nem sokat eszik......sajnos nagyon válogatós. Nekünk ezzel van bajunk nem a sullyal hanem a nem evéssel ...de hátha kinövi.

Fogorvos: Tegnap voltam s olyan jól megcisnálta az egyik fogamat azóta ha a fürdőben van dolgom mindig azt nézem... :oops: nagyon szép lett szerintem észre se vehető hogy be van tömve :oops:
bár nem is csodálom bajlodott is vele vagy 20-30 percet tuti..... de az eredményért megérte..

nah most eldugulok
puszika

Kép
kbernadett

Erika! Jajj de jó! :mrgreen:

Tündi! Látom Luca nagyon élvezi! :lol: Hova tettétel fel?

Hajni! Megsasoltam az új boltot a Plázában. Vettem is pár cuccot, de Edet még visszazavarom, hogy nézzen ő is körül. Tényleg jó cuccok vannak! 2800-ért vettem 2 pólót, egy tavaszi kabátot és egy rövid nacit. :shock:
szilbee

Tündi... szóval hova tettétek fel? :oops:
szilbee

Szilbee,akkor jó vásárt csináltál:) Az ajtó félfába van belecsavarva :) és bizony nagyon élevzi,akkroákat nevet,olyan kis édes :)

Betti,hogy sikerült a vizsga?Sajnos sok ilyet hallani,de ami szerintem ennél is durvább ha vki nyilvános helyen veri a gyerekét és üvöltözik vele,és szidja...Na attól fel tudnék robbani.

Erika,ez jó hír,nem lesz semmi gond a szopizással! :) Várjuk az írást!

Hajni.te merre voltál ma??

Jó éjt,szép álmokat!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Először is mindenkinek úúúgy köszönöm a hozzászólásokat, biztatásokat, véleményeket. Cupp mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok. Nélkületek biztosan kisírtam volna az összes szemem pánikomban, bánatomban. :D

Mongi: Te TÉNYLEG sugárzol, nagyon szép kismama vagy. Én alig merem visszanézni a kismamás képeimet, úgy nézek ki, hogy borzasztó... :D

Szilvi: Az emeleten van az a bolt? Hm...oda nem jutunk fel ketten Rékával. :cry:

Tündi: Imádnivaló az a lyány, jajjj, de élvezi a hintát! Miismiis veszünk!!!!

Betti: Jártam ma abban a bótban, kár, hogy nem akkor amikor te. Bár Réka nem volt velem...

Judit: További jobbulást Marcinak!

Vali: Méghogy nincs mit írnod, ide tartozol most már, akár akarod akár nem! :D :wink:

Katlina: Még mindig áldott jóasszony a te anyósod. :? :?

Cleo: Fogacska?

...és még nem olvastam végig mindent....
:D :D
jaimee1

No, rólunk.

Hétfő este míg én a dokival "cseverésztem", apa maradt itthon 10 ml anyatejjel és 120 ml tápszerrel. Hatkor megszoptattam Rékát, mielőtt elmentem a rendelésre és fél 10 körül értem haza. No, a 10 ml-en kívül akkor evett legközelebb. :shock: :shock: Az anyatejet villámgyorsan felhörpölte és még apának is a szíve szakadt, hogy többet nem tudott neki adni. A táptól, ahogy írtam, prüszkölt, köpkötött, kikérte magának, de keményen. Örülök, hogy ezt nem láttam, megkímélt tőle a Jóisten... :cry:

Úton hazafelé a dokitól folyton az lebegett a szemem előtt, ahogy néz rám szopi közben, reménykedve újra és újra szájába veszi a bimbót, majd kiköpi, mert üres, felnéz rám megint...Csoda hogy nem ütött el egyetlen autó sem, nem nagyon néztem sem jobbra sem balra.... :? :?

Legközelebb viszont csak hajnali 5 kor ébredt, jóllakott egy cicivel. Mindkét didkó szépen megtelt és a régi rend szerint kemény volt. A maradékot és a másik cicit ügyesen lefejtem, kb. 60 ml-t és eltettem a hűtőbe. Itt egy kicsit megnyugodtam, hogy huh...végre van vésztartalék, amihez tudok nyúlni, ha éhes maradna valamelyik etetés után. A keddi nap folyamatos fejéssel telt, az egész nap egy végtelen szoptatás volt. Igyekeztem semmivel sem törődni és minden körülményt, történést és eseményt kizárni, csak magamra figyeltem és Rékára. Minden etetésnél evett volna még tovább, de nem tiltakozott büfiztetéskor, hogy nem jutott neki több és evés után vidáman játszott vagy aludt.

Apa édes volt, hozott nekem mindenféle eledelt, amiről azt olvasta a neten, hogy anyatej serkendő és folyton macerált kedvesen, hogy igyam a szopist teát, igyam, igyam. :lol:

Tegnap éjjel megint tudtam fejni 50 ml közeli mennyiséget, újra csak egy cicit evett meg a pici lány, azt sem teljesen. A mai nap már lazábban telt, megnő az ember mellénye, ha bőven van tej a hűtőben... :D :oops: 8)
Délután elértem az LLL-es Dórát, aki minden pontban megnyugtatott, szerinte fejlődési ugrás az egész, amit át lehet vészelni, tegyem jó mélyen el a szekrénybe az a tápot... :D Nagyjából ugyanazt tudta mondani, amit ti, lányok, új információt már nem nagyon közölt (nagyon profik vagytok). Két óránként kell szopiztatni Rékát, vagy legalább lefejni a tejet. Ha a kakája szép sárga, van 5-6 pisis petyója, napközben vidám, nem nyűgös, kaja után nem ordít, mint a fábaszorult féreg, akkor nincs baj. Az a 7 perc szopi sem kevés, egy ilyen korú babától nem szokatlan, hogy ennyi idő után letudja a kajálást.

Megnyugodtam, úgy érzem. Nem nagyon gondolok arra, hogy elmegy a tej, ha elmegy elmegy, de addig is nem adjuk olyan könnyen magunkat. Amit csak lehet, kifacsarok a cicikből, szerencsére a bimbóval nincs gond, bírja a gyűrődést, fagyasztok is és minden cseppjét úgy kezelem, mintha páratlan érték lenne. :D

Ja és hétfő este Réka átfordult a hátáról a hasára, majd hogy anya ne sokáig legyen enélkül az élmény nélkül (apja volt vele itthon, mikor átfordult), kedd reggel megismételte a produkciót. Nagyon boldog voltam. :lol: :lol: Egyébként tele van energiával, mint egy boxoló, úgy püföli a belógatott játékokat. Jár a keze lába, gügyög, vigyorog, édes pofa nagyon.

Na, ennyi a történet.

Mindjárt dobok fotót!

Szép álmokat minden kicsinek és nagynak!
jaimee1

Kép
Kép
jaimee1

Sziasztok!

Már vagy öt perce írtam az előbb, de hirtelen minden elszállt :evil:

Na megpróbálom mégegyszer...

Vali, felháborító, hogy ki tudnak tolni az emberrel, és még nekik áll feljebb. Nem is gondolnak bele, hogy a másiknak valójában mennyi kárt okozhatnak...

Mongi, még tényleg nagyon korai lenne szülni, had' gyarapodjon még a kisfiad a pocidban. Az éjszakák már nekem is kezdenek szörnyűek lenni, min 2x kelek pisilni, és már az oldalamon is alig tudok aludni, még bal oldalt csak-csak, ami ugye egészségesebb is, de mi lesz később !?!?!? Pedig utálok háton feküdni, el sem tudok úgy aludni :?

Szilbee, ha a beteg gyerkőc a bölcsiben marad, attól legfeljebb a többi gyerek immunrendszere edződik...

Katlina, Tündi, ne haggyátok magatokat! Én is mindig mondom, hogy nem kellene még tehéntej, meg 4 hónaposan babapiskóta, de sokszor azzal jönnek, hogy mi is így nőttünk fel, mégsem lett semmi bajunk... ezt azért megkérdőjelezném... már előre félek, hogy majd a "hátam mögött" mivel etetik-itatják majd a kisbabámat :x bizony oda kell figyelni

Erika, olyan jó volt téged olvasni, gyönyörű történet - és gyönyörű kislány. Szurkolok nektek!

Rólam, még mindig nem költözünk :( , pedig direkt itthon maradtam szabira, hogy ne munka után kelljen majd pakolni... és hihetetlenül lusta vagyok, rászoktam a délutáni szunyára :oops:

Kép
pimelinda

Jó reggelt!

Jajj de jó ilyen jó híreket olvasni reggel! :D :D :D

Erika! Csuda ügyes vagy! És minden elismerésem a kitartásodér! No és a párodnak is, hogy ilyen sokat segít és ilyen klasszul támogat benneteket! :D

Linda! No én is ezt magyaráztam nekik. Ráadásul pont takonykórban volt akkor a fiam, mikor erről vitáztunk. Én nem értem miért bagatelizálják el a náthát, annyira veszlélyes tud lenni... mármint gyerekkorban.

Azért nagyon megnyugtató, hogy ti is egy véleményen vagytok velem. :D

Ja! Erika! Cosmo-ban sajna nincsenek piciknek ruhák... kb. olyan 98-as mérettől láttam. :(

Majd teszek képet a cuccokról... később!
szilbee

Jó reggelt!

Ma korán keltünk - fél 7-kor már fönt volt Marci - de leglalább átaludta az éjszakát! Most a fülmelegítős sapiban nézi a Tesz-Vesz várost, nagyon édes benne.
Nemsokára megyünk a fülészetre.

Erika! Örülök, hogy ilyen jól alakul minden! Réka baba tündéri, látszik rajta, milyen kiegyensúlyozott és vidám! Gratula az átforduláshoz! :)

Szilbee! Hát igen, mi is tapasztaltuk, hogy a náthát komolyan kell venni, mert ilyen szövődményei lehetnek :(
Tényleg jó vásárt csináltál, majd muti meg a cuccokat!
Úgy látom, ha délután megyek be a városba, muszáj lesz útba ejtenem a plázát is :wink:

Tündi! De ééédes ez a mosolygós kép Lucáról a hintában! Nekünk is pont ilyen hintánk volt, persze már kinőttük rég :)
judit_79

Szép jó reggelt! :)

Erika,nem szabad feladni,ügyesek vagytok apával,és persze Réka legügyesebb!:) Tudja ő,hogy mi a jó,és hogy hogyan legyen neki tejcsike.És ha a hűtőbe is van,akkor tényleg nyugi! :) A képek nagyon jók,kis erős Réka,gratula neki a megforduláshoz! :) :)

Linda,nem is hagyom magam :) Ne idegeskedj,meg lesz az aköltözés,igaz tudom milyen rossz rézés amikro rákészülsz és nem tudtok menni :(

Szilbee,várjuk a képeket! :)

Hát mi kicsit vacak reggelre ébredtünk. Lucának hőemelekdése van,remélem nem lesz beteg,csak a foga okozza.Kissé nyűgi lett,pedig jókedvűen ébredt!Még nem is volt beteg,remélem nem is lesz!

Kép
Kép
tundi24

Itt vannak a képek!

Kép
Kép
Kép
szilbee

Hűűűű, Lucának boldog hófordulót! Aszta, már fél éves!!!! :D
Foga lesz az szerintem is.

Szilvi: Tök jók a cuccok! Főleg az a narancs-kék póló plusz gatyesz.
jaimee1

Judit: Jobbulást továbbra is Marcinak! A vonalzók kép nagyon jó! :D

Kérdeztétek a női tejet: Hááááát, inkább a tápszer. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ha lenne ismim, barátnőm, aki adna, persze vennék át, de ismeretlentől nem. A védőnő sem nagyon ajánlotta.
jaimee1

Erika! Azért is jutott eszembe, mert ha úgy alakulna... DE NE ALAKULJON ... és nem is fog úgy alakulni, akkor én szívesen adok... de csak a szokásos bevizsgálás után. Mármint, ha engem bevizsgáltak,... érted. :roll:
szilbee

Húú tényleg!

Lucus! Boldog FÉL ÉVET!!! :D
szilbee

Nóri: Cuccokról - hm....nekem már az sem tetszik, ha kamasz lányokon halálfejes póló, pulcsi van. Nem érdekel, hogy a szemgödör egy szivecske. Sztem ízléstelen, dehát én konzervatív vagyok keményen. 8) 8) Néhány cucc azért nem rossz.

Melinda: Edződsz az éjszakai szopikhoz a pisilésekkel! :D Nekem volt egy időszakom, amikor 2-5 között éjjel nem tudtam aludni. Bámultam a plafont, járkáltam a lakásban, mint egy szellem, ettem- ittam, olvasni, tévézni fáradt voltam...Végül elaludtam és 11-ig fel sem keltem sokszor. Nyugodtan pihenj délután, ha jólesik, fincsi is az.

Hajni: ????

Cleo: ?

Hm...mit akartam még? Na, majd eszembe jut....

Ja, reklám helye: fotókat/képeket pólóra apa is nyomtat, ragaszt vagy micsinál...FEHÉR pólóra. Nektek sztem szinte ingyé. Az igaz, hogy csak kézzel szabad mosni az ilyen pólót és nem tart örökké.

Na elhallgatok. :oops:
jaimee1

Sziasztok!

Gyors bekukk, egyelőre inkább csak olvasni van időm....

Erika, örülök, hogy a szopi kérdés megoldódni látszik... :lol: Azért ha egy szakember mondja, az megnyugtatóbb. Emellett úgy gondolom, hogy már az megnyugtatott, hogy van tej a hűtőben, és miután felhívtad a Dórát, magad is elhitted, hogy menni fog ez! Nagyon ügyes vagy, és apa is nagyon rendes :wink: :lol:
Gyönyörű a csajszi, látszik rajta, hogy nagyon elégedett a világgal!

Melinda, én anno mindig 2-3 óra körül ébredtem fel pisilni. Azt mondták, hogy akkor fog ébredni majd a babó is. Háááát, sok igazság lehet benne :wink:

Judit, remélem csupa jó hírekkel és klassz rucikkal jöttök ma haza a városból :lol:

Tündi, édes Luca a hintában. Anno mi is az ajtófélfába fogattuk bele, és Csongi is nagyon élvezte. Tele kellett neki raknom plüss állattal és közben ment az éneklés :lol:

Szilbee, de jók ezek a ruhák. Bár én Csonginak nem merek semmi olyat venni amiben sok fehér van.... egy nap és már össze is keni.
Végre van tavaszi cipője. Már a hócipőm tele volt vele, mert két kínai cipőt is tönkrevágott 2-3 hét alatt. Most beszereztünk egy Siestát...

Mongi, de szép pocid van! És az a torta...hú, egy műalkotás!

Jóakaratú rokonok, ismerősök...na a kajával nálunk is mindig ez volt, és még a mai napig is ezt hallgatom. Főleg anyósoméknál... miért nem adok már neki kekszet, húst, tehéntejet... mert nem és kész!
Manapság meg, hogy egyél, mert nem leszel jó focista, a focistáknak sokat kell enni, hogy erősök legyenek... én ezzel úgy vagyok, hogy ha éhes, úgy is eszik (néha este egy órahosszáig is), teli hűtő mellett nem fog éhen halni.
Ha már nagyon nincs étvágya, akkor jöhet a multivitamin, de nem izgatom ezen magam. Ilyen a termete, vékony, de formás, ha éhes úgy is eszik.

Évi és
Kép
csongianya

Cleo, hogy van a fogad?
Csonginak két foga esett ki alul, az egyik már kinőtt, a másik még el sem indult. Hááát, van akinek már szinte teljes fogváltás megtörtént (vele korú), mi ebben egy kicsit le vagyunk maradva.

Szombaton megyünk a suliba nyílt nap lesz. Kíváncsi vagyok... meg egy kicsit szomorú is, annyira telik az idő.
Ja, meg most írattam fel úszótanfolyamra. Ideje már megtanulnia, legalább az alapmozdulatokat. Csak félek, tavaly is beteg lett az összes gyerek... :?

Évi és
Kép
csongianya

Nóri: ??????? Merre vagy?
jaimee1

Köszönjük a köszöntéseket! :) Bizony már 6 hónap :) Úgy telik az idő,hogy nem is igaz :roll:

Évi,hova fogtok járni úszni? Mi szombaton megyünk a Kodályba bébiúszásra először,végre talán összejön.Remélem Luca nem lesz beteg,és tényleg csak ez a fog a gond! Hát igen, a hinta bizony nagyon elnyerte a tetszését :)

Erika,a halálfejes pólokban egyet értünk :)

Szilbee,jók a rucik! :) Kár,hogy kicsiknek nincs :(

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?