Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!

Láttátok, hogy az áprilisi topikban babák születtek az éjjel?! :D

Tegnap párom itthon maradt velem, délután elmentünk sétálni. Valamiért Picurka nem volt túl aktív, és mikor ezt mondtam is a páromnak, Ő így reagált:
"Majd biztos megint akkor aktiválja magát, amikor Én nem vagyok itthon."
Ez olyan szomorúan hangzott, hogy majdnem elsírtam magam az utcán. :( :cry:
Aztán este, lefekvésnél megörvendeztette néhány mozdulattal, és nekem úgy megnyugodott a szívem!

Ja, és győzelem!! Most már Ő akar elmenni 4D-re!! :lol:
15-én megyek dokihoz, ha ott megint nem derül ki, hogy fiú vagy lány, akkor azt mondta, hogy már kérhetek is időpontot! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Egy gyors helyzetjelentés fogdoki előtt... :?

[size=18]Olvastátok, hogy az áprilisiaknál k e t t ő baba született éjjel...
a harmadik vajúdóról még nincs hír, viszont a negyedik ma szül programozott csaszival...[/size
]

a találkozó nagyon jó ötlet... Csak sajnos én biztosan nem tudok részt venni rajta. :cry:
Nem is azért, mert messze vagytok, hiszen az nem gond, de én már nem kocsikázhatok annyit.

Wera!
A szoknya 7990.- ft-ba került.

Ami!
boldog névnapot a babádnak!
Hova tűntél fiatalasszony?!
Ha apa otthon van, akkor persze minden meg van bocsájtva! :lol:

Ma délután jön a tesóm!
Már annyira várom!!! :lol: :lol:

A lányom osztályába bevállaltam, hogy segítek vmilyen tánchoz pom-pom-okat készíteni... :? (én sem vagyok normális! 8) )
El tudjátok képzelni, hogy mennyi kreppapírt kell ujjnyi vastag csíkokra vágni hozzá!? :shock:
Ettől fogok ínhüvelygyulladást kapni!!! (Főleg, hogy nálam az nem is elképzelhetetlen...)

Na, jók legyetek, vigyázzatok a babáitokra, és most indulok a fogorvoshoz. Ha megjöttem, jelentkezem!
Vendég

Kriszti!
Az én férjem sem érezte kézzel a babát. Mondtam neki, hogy tegye a fülét a pocakomra, és hallgatózzon. Erre a bébi fülön rúgta. Azóta nem reklamál :D :D :D

Marcsi!

Kitartást a fogdokihoz!! ;)
20150601134430

Desviki:köszi szépen,nagyon aranyos a maci,Kristinek is tetszik! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Hú, Wera!
Gratulálok a 30. (!) héthez!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már alig van egy kicsi hátra... :wink:

Kike!
Jobbulást Kristinek!

Esik az eső.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Mária,neked is köszi,remélem már hamarosan meggyógyul,szegényem a szákán veszi a levegőt.Tegnap 11-tól aludt fél háromig.Olyan édi volt,még nevetett is álmában.

Itt is elég borongós az idő,és a kedvem is. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Viki, ez jó!! Megvolt a napindító kacagásadagom! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szívesen! ;)
20150601134430

Jó reggelt! Itt még nem esik, de gondolom hogy később fog mert a nap se süt, viszont a madarak össze-vissza csicseregnek. Tök szuper. Semmi kedvem a mai naphoz. Mindjárt indulnom kell az első órámra és egész hatig vagyok... A holnap meg még rosszabb, akkor meg este nyolcig... Dehát házat akarunk szigetelni úgyhogy muszáj...
AMúgy képzeljétek, ma megnéztem hogy jött-e már fizum és én nem értem, de semmivel nem kapok kevesebbet mint mielőtt táppénzre jöttem. Remélem hogy nem számoltak el semmit és aztán vissza kell fizetni, de én fillérre ugyanannyit kapok mint előtte. És ez már a második hónap. Érti ezt valaki? :)
Tegnap voltam a brendonban és kellemeset csalódtam. Nézelődtem mellszívót meg ott lehet kapni olyan cumisüveget, amivel majd tudom etetni a bébit (hozzá kell tennem, hogy egy darab 8000 Ft!!!!!!!!!! és a TB nem támogatja... ja, és hármas kiszerelésben van hozzá cumi, az meg 7000 Ft! Na köszi... Gondolták, vagy etetni akarom a gyereket és úgyis megveszem ennyiért is vagy nem is forgalmazzák... Vagy nem tudom. Meg különbenis egy csomó olyan dolgot kell majd vennünk amit eredetileg nem vettünk volna és persze minden többe kerül az átlagnál mert speckó...
Na mindegy. Szóval tök rendes volt a csaj, mert kaptam tőle egy könyvet az archasadékokról meg ilyenekről. MOndjuk semmi új nem volt benne, mert a netről már mindennel kapcsolatban kiokosodtunk, de akkor is tök rendes volt tőle. Ja, azért az vicces volt, hogy nem vette észre hogy terhes vagyok, mert kérdezett a gyerekről mire leesett nekem hogy ő azt hiszi hogy már megvan. Erre mondtam neki hogy még nem született meg... Erre nézett rám bután. Oké hogy mellény volt rajtam, de azért van pocim rendesen. Majd teszek is fel képet. Na most ennyi mert lassan indulnom kell.
Mindenkinek szép napot! :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Vagyok csak állandó rohanásban!

Először is köszönjük szépen a névnapi jókívánságokat Áron baba nevében!!!
Tegnap voltam dr-nél,leleteim rendben vannak,az esti lábdagadás belefér!
Azt mondta ilyenkor már leszoktak kerülni a gyűrűk!
Mondtam,hogy már lekerültek!
Valószínű pisilés után azért érzem néha rosszabbnak a helyzetet mert már nagyon nyomja!
Mostmár nem lesz olyan hogy ne fájjon itt vagy ott......
Pihi,Magnézium,Ca......
Séta mehet,ha keményedik leülni!
Nem lesz egyszerű ez a 80 nap!!!!
Aszta 80 nap!!!!!!!! :lol:
Én is olvasom az áprilisi topicot,tök izgi!
Tegnap vettem magamnak egy kabátot!
Nem szoktam turiban vásárolni,de most úgy voltam vele,hogy nem adok ki több ezer forintot egy jetiméretű kabátért amit utánna úgysem tudok hordani,hiszen olyan vékony leszek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Találtam egy tök jót 1000 ft-ért!
Aztán még este megfűztem Apát,hogy jöjjön el velem,vagyis vigyen el cipőt venni,mert a környéken nem találtam!
A végeredmény: Apának vettünk egy cipőt! :lol:
Ma folytathatom egyedül a keresést! :cry:

Na lépek is mert sok a dolgom!
Mindenkinek szép napot!
Nemtudom mikor leszek,mert ha Apa hazajön már nem nagyon szoktam ideülni!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Ruhaügyben most Én is gondban vagyok. Jövő hét szombatra esküvőre lettem hivatalos, és a csini ruháimba már igencsak nem férek bele. Kéne vennem valamit, de nem akarok túl flancos-drágát, mert több, mint valószínű, hogy soha többé nem fogom hordani. Meg nem is olyan elit esküvő lesz, csak polgári és utánna vacsi egy étteremben. Szóval mindent kéne vennem: cipő, naci vagy szoknya és valami blúz meg kabátka. Meg majd páromat is fel kéne öltöztetni. Kész anyagi csőd! :roll:
Szombaton anyával elmegyünk körülnézni.
A cukorterhelést is el akarom intézni esküvő előtt, hogy a sok nasi ne zavarjon be... :oops: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Kike! Jobbulást nektek! Nekem sem aludt valami jól Roli. 3-5-ig fent volt. Így reggel tovább aludtunk.

Muffin! Nem semmi mennyit el mernek kérni az ilyen dolgokért. Lehet, hogy meg kéne nézned más helyen is, nem csak a Brendonban. Szerintem ott elég drága minden. Lehet nagyobb gyógyszertárban is lehet kapni és talán olcsóbb.

Kép
szly27

Sziasztok!

Megjöttem!

Nem is volt fogdoki! :twisted:
Időpontom lenne, de apa kidobta a papírt! :twisted:
ezek szerint holnap kell mennem.... Ennyit erről! Nem is vagyok dühös!

Helyette voltam a védőnőnél, a jövő héten megyek cukortehelésre, nálunk zsemle+tej van!!! :lol:
hétfőn nődoki, kíváncsi leszek, mit mond. Őszintén félek tőle... :?

Bementem egy-két boltba, és olyan szép nyári takarót láttam...
Nem is volt drága, csak 2100.- Ft-ba került.
De nem vettem meg. Most pihi van...

Mi szülés után megyünk lagziba. aug. 2-án.
Én sem tudom, mit fogok felvenni... Ilyen kevéssel a szülés után esélyem sincs rá, hogy a régi ruháim rám jöjjenek.

Muffin!
Ez nem semmi!
Sajnos ez tényleg így van, hogy amiről azt gondolják, mindenképpen megveszed, mert nincs más választásod, az baromi sokba kerül!
Amikor az én kisebbik gyerekem pici volt, akkor a tápszerekkel voltunk hasonlóan. Sajnos nem tudtam sokáig szoptatni, és HA tápszert kapott. Ezt a fajtát akkor 0%-ban támogatta a Tb, míg az összes többi gyakorlatilag fillérekbe került. Ha ez mond nektek valamit, akkor 10 évvel ezelőtt a két heti adag volt 3000 Ft.
De enni muszály volt neki, és mivel a családban mindenki allergiás, ill. a nagylányom asztmás volt, ezért ilyet kellett kapnia.

Na, lépek, összedobom a lakást, majd még jövök!
Vendég

kike!

remélem hamar meggyógyultok. ez igy nagyon nem jo hogy mindenkin végig megy már lassan nálatok ez a fránya betegség.

muffin!

hát igen, ez igy szokott lenni. a speckó mindig többe kerül. pedig ne mondja nekem senki hogy azokat ennyivel drágább legyártani. persze elhiszem hogy nem olyan nagy mennyiségben gyártják mint a normál cumikat meg ilyenek, de ennyivel drágább... azért gondolhatnának arra is, hogy az embereknek sokkal több dolgot kell megvenni mint normál esetben. de hát ez van... ilyen az üzlet :(

marcsi!

ezért nem megyek én fogdokihoz :D nah jó nem ezért, mert vissza kell jönni, hanem mert FÉLEK!!! de már nem nagyon kéne huznom tovább.

t.kriszti!

mi szülés után 2 héttel vagyunk lagziba hivatalosak ráadásul nem is a közelbe! és az ilyen nagy mulatós lagzi! debrecenben lesz. nah hát az nincs egerhez közel :(
és ráadásul mit vegyek fel?!?! az még rosszabb. 2 hetes babával nem hiszem hogy ruha után fogok rohangálni. a régi ruháim még szerintem nem fognak feljönni, előre meg hogy vásároljak? mekkora is leszek akkor?!?! :shock: :shock:

voltam védőnőnél... nah jol elkeserített. napok óta fáj a lábam. sántikálok egy kicsit. szerintem meghuzhattam vagy nem is tudom. intéznem kell majd beutalót. beszéltem dokival azt mondta addig kenjem diclofenac vagy voltaren kenőccsel (régen is azzal kentem). aztán ha nem mulik akkor beutaló és megyek valahova.
erre a védőnő nézett nagy kerek szemekkel és majdhogynem veszekedett velem hogy diclofenaccal hogy merem kenni????? azt nem lehet terhesség alatt. jó nekem ezt nem mondták...
aztán sulyt is mért. 3 kg-t hiztam mióta utoljára mért. ezért is elég érdekesen nézett, és csóválta a fejét. aztán mikor szivhangot mért akkor meg már dicsérte hogy szépen nőtt a pocakom meg a sulyommal sincs semmi gond. akkor most mit csináljak?!?!?! de láttátok volna mikor tudomásul vette hogy 3 kg jött egy hónap alatt. de ezzel együtt is most tartok +6 kg-nál.
nem tudok vele mit csinálni. ez van....

kellett nekem a multkor agyonra dícsérni a védőnőmet?!?!?! :shock: :shock: :lol: :lol:

Kép

Kép
timi1982

Köszi a gratukat csajok, büszke is vagyok már a 30 hetemre! :D Meg arra hogy nem vagyok elefánt, de valahogy úgy érzem még jókorát fog nőni a sejhajom! :roll: Főleg hogy most is csokinyulat majszolok... hülye-hülye húsvét!!! :twisted: :lol: :lol:

Ami - a pisilés vége és utána nekem is elég kellemetlen. És ez már csak rosszabb lesz... :P De aszondom viseljük hősiesen! :twisted: Képzeld! Én tökjó kabátot találtam a Váci utcában. Igaz hogy 8 ezer volt, de szerintem jó lesz később is, mert szétnyitottam egy szűkítést, most attól lett extra-bő, aztán meg majd összevarrom! El se hiszem hogy találtam ilyen kabit, annyira örültem neki!!! :D Milyen cipőt keresel? Jó vásárlást mára! :wink:

Viki - tetszett a fülönrúgós sztori!!! :lol: :lol: Nekem már olyan néha a hasam mint az Alien! Nem lehet nem észrevenni amit produkál! 2 napja az a legújabb szokása hogy a hátát nekinyomja a hasfalamnak, és szerintem kinyújtja a lábát a hátam felé és úgy betámaszt, hogy a köldököm körül frankón be is pirosodik a hirtelen feszüléstől. Kis gézengúz... :lol:

Nah, megyek áprilisi topikot olvasni!!!! :D :D

Muffin - elég szomorú hogy pont ezeket a dolgokat nem támogatja a TB!
Én a szememmel jártam így. Nagyon rosszul láttam és csak k.lencsével lehetett valamennyire korrigálni és csak a szemüvegre kaptam volna támogatást. Aztán megműttettem, természetesen azt is totál saját költségen. Hát, ez még mindig Magyarország... :(
Vendég

Úgy látom mindenki átolvasgat az április-májusi topicba. Én is szoktam mióta jönnek a babák. Jó lenne már ott tartani! De utánuk tényleg mi jövünk!

Az én babám nem tudom mit művel mostanában. Fejvégű, azt biztosan tudom. Ha merevítős melltartó van rajtam és mondjuk az autóban ülök, állandóan a merevítőt rugdossa. De úgy neki tudja feszíteni a hasam, hogy rendesen fáj.

Kép
szly27

Sziasztok!

Lassan elbúcsúzom tőletek,ugyanis hétfőtől kórházba kell feküdnöm. Totál ki vagyok borulva. Nagyon sz...ul esik.
Itt a jo idő és tök jól is érzem magam.

Megnézte a doki a babyket uh-n és azt mondta hogy picik. Meg azt írta a lapomra h felmerül a dysmaturitas lehetősége is. Valaki találkozott már esetleg vele? Nem értem hogy ha a 23.heti uh-n kb 20hetesnek feleltek meg most a 28on meg 25nek akkor nem veszik észre hogy talán az idő nem stimmel mert a fejlodest hetek alapján ugyanúgy tartják. Ráadásul nagyon aktivak is. Remélem nem lesz bajuk mert beleőrülök :cry:
Vendég

Maverick!
Ne stresszeld magad! Jó kezekben leszel a kórházban, főleg, ha a dokid így látja jónak. Biztosabbnak tartja, hogy folyamatos felügyelet alatt legyél. Buksisimi és buksipuszi Neked! Nem lesz semmi baj!!!!!

Sajna nem találkoztam még azzal, amit írtál.
20150601134430

Maverick! Sajnálom, hogy be kell feküdnöd, de kitartás és ne gondolj rosszra, tuti nem lesz gond!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

A taliban benne vagyok! Ha traccspartizunk, akkor jobb lenne nem vinnem Otit, így nekem a délelőttök, kora délutánok jöhetnek szóba. De igazából bármihez próbálok alkalmazkodni, amit megbeszéltek.
Sajnálom, hogy most a pestiek vannak előnyben, de remélem, egyszer mindannyian összefutunk majd!

Kike, jobbulást nektek! Remélem, hogy a tavasz (ami most megint szomorkodós lett egy kicsit) végre egészséget is hoz nektek!
A lányok sok mindent ajánlottak nektek, én is változatlanul javaslom a homeo-szereket, sok vitamint, citrusfélét.

Ági, gyönyörű kisfiad van! Azt hiszem, hó végén mi is megyünk mozizós uh-ra :)

Andkata, hol találtad azt a kismamaboltot? És milyen áraik vannak kb.?

Marcsi, szép szoknyád van!

Wera, nem is vagy elefánt... hanem egy szimpi zsiráf, ahogy látom :wink:
A Kenguru boltokban most vannak mindenféle kedvezmények, lehet törzsvásárlói kártyát is váltani, meg regisztrálni a honlapra (www.kengurukid.hu ), ami plusz kedvezményt jelent. Mi sokat szoktunk ott vásárolni, mert szeretjük a stílusukat, nagyon édes rugikat találtunk ott, de csak a kedvezménnyel éri meg.

Muffin, még jó, hogy lehet ilyeneket kapni :shock: sajnálom, hogy a speciális bánásmódot igénylő babák szüleinek a zsebében ilyen mélyen turkálnak, de jó, hogy meg tudjátok venni ezeket az eszközöket.

Viki, édes a fülönrúgós történet :)

Ritkán ücsörgök ráérősen, nem nagyon szoktam figyelni, hogyan mozog a hasam. Tegnap ezért meglepődtem, mert a kóruspróbán annyira látványosan rugdosott a Kislány, hogy még a mellettem ülő szoprántársak is látták, érezték :D

Megyek, megint tüsténkedni, és főzök finom lencselevest meg gofrit. További szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Maverick!

Az ikrek mindig arányosan kisebbek szoktak lenni, szerintem ez lehet nálatok is! Nem mondott súlyt?
Dysmaturitas- méhen belüli elmaradás. Ezt most kb naponta fogják nézni Nálad, ha bent fekszel. Főleg az lehet veszélyes, ha az egyik baba sokkal nagyobb a másiknál, de ha fejlődnek és arányosan egy kicsit kisebbek az szerintem nem akkora gond. Én ennyit tudok, dehát én csak egy gyermekgyógyász vagyok... :D

Kitartás és azért értesíts majd minket, ha tudsz!!!!

Kép
andkata

dysmaturitás: éretlenség, fejletlenség!
Nagyon ne aggódj! Hátha ott jobb helyen leszel és vigyáznak rátok! A végeredmény a lényeg! (amúgy lehet hogy elszámolták)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.24 17:47-kor.
Vendég

Andkata: köszi az infót! A napi ellenőrzés miben merül ki?

A baba:

bpd: 66,7
fod: 80,4
hc: 234
ac: 205
fem: 45,1
suly:796g

B baba:

bpd: 61,3
fod: 77,5
hc: 229
ac: 206
fem: 44,7
suly: 773g

a fejuknel van ennyi eltérés,nem tudom ez milyen soknak számít?
meg a haskörfogat elég sok a 25heti adatokhoz képest.
szerinted????????

a fekvéseket meg tudja nekem valaki magyarázni?

1: I dorso inferior haránt
2: U dorso superior haránt
Vendég

Maverick, nem jó hír, hogy kórházba kell mennetek, de ott sokkal jobban tudnak rátok vigyázni, a babákra figyelni, és ez viszont jó. Kitartást kívánok neked, és sok-sok pozitív gondolatot! Drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen veletek, és a babák még jó sokáig növvekedhessenek a pocakodban!

Kép
Kép
bondi

Maveric! Sajnálom, hogy be kell feküdnöd, de így legalább szépen szem előtt lesznek a babák! Szerintem is ha megfejlődik a két vizsgálat közötti időt, akkor minden ok lesz. (remélem érthető vagyok tehát mondjuk 3 hét alatt három hétnek megfelelő méretet nőnek, függetlenül attól, hogy hány hetesnek kéne megfelelni).

Kép
szly27

Sziasztok !

Egy kicsit eltűntem, nem vagyok a topon mostanában. Megint visszatért a hányingerem és nagyon sok a savam :( Meg mindig menni kellett valahova! Orvos, vásárlás stb...
Titi: Köszi a hiányolást! Egyetértek veled, szerintem is jó választás a doki, ha Kata megfontolja!? [/b]
Szuper a járgány és az ára is jó volt! Mi testvérfellépőt keresünk, nem túl drágát 8)
Kike jobbulást a gyerköcnek!
A találkozó jó ötlet! :D
Wera. várjuk a híreket Roxinékról!
Maverick: sajnálom, h be kell feküdnöd, de a babákra akar vigyázzni a doki!
[/i]
bencuri

köszi mindenkinek a fiacskám nevében a gratukat! Én is büszke vagyok rá... Szonjának nem mertem megmutatni, nem tudom,a z ő szemében ez a fotó mennyire ijesztő.

Kike, gyógyuljatok, sajnos a tavaszt még valszínűleg nem ússzuk meg influenza nélkül. Nálunk is ez a helyzet, szóltak is a bölcsiben, ahogy kell :?

Marcsi, nagyon csini a pocakod, és irigyellek, hogy fel tudsz venni ilyen szuper szoknyát... Én csak vitorlaméretűben merek mutatkozni.

Wera, pont ma jutott eszembe, mi lehet Ronixszal. Hátha ír valamit, jó lenne tudni, mi van vele.

Maverick, ne keseregj! A kórházban tuti jó kezekben lesztek! Te is adj hírt majd magatokról, gondolunk rátok sokat!!!

Babuli, jó neked, hogy abbahagyod a munkát! Végre csak a pici bébivel foglalkozhatsz...

Lányok, engem is érdekelne rugdalózó, de csak tiszta pamut, úgyhogy a Kenguru nekem nem jó. Ha tudtok valahol effélét, szóljatok! Engedélyt kaptam a családi kassza kizsebelésére, hogy vehetek a kicsinek is néhány holmit.

Timi, most jut eszembe. Te két héttel a szülés után utazol esküvőre? Nekem még ülni sem volt kellemes abban az időszakban - hát még a kicsinek, aki nem nagyon szokta még meg a külvilágot. Mi a nyolchetes Szonját vittük Debrecenbe, de irtóra sajnáltam. Bár mi öt napra mentünk, ott is kellett aludni, és nagyon megszenvedte az egész család :oops:
Nem akarlak lebeszélni, te lehet, hogy jobban átvészeled a szülést, mint én...
Ja, és én a kezdeti terhesruháimba fértem bele akkoriban. Úgyhogy olyasmiben gondolkodhatsz!

KépKép
szkagi

Sziasztok lányok!

Kicsit lemaradtam, mert férjem unokaöccse, vagyis a gépe valami vírust küldött a mi gépünkre és kicsit letarolta. Úgyhogy nem győztem olvasni, főleg, hogy én is belecsaptam a z április-májusiak olvasásába, olyan érdekes végigkövetni ezt az egészet.

Maverick, biztos, hogy nem jó dolog befeküdni a kórházba, én is ki lennék, de biztos a babák érdekét szolgálja. Azt mondták, hogy már akár végleg a szülésig vagy még azért kijöhetsz előtte? Vagy még nem tudják.

Sz. Andi, jót kuncogtam a Vandácskás megjegyzésen, mi is szoktuk nézni és nagggyon vártuk ezt a vallomást. :D :D

Bondi, nővéred volt végül Bolgárkerék utcába 4D-én? Milyennek találta, ha voltak? Mikor lesz meg az amnio eredménye?

Ibm, utólag is gratula nektek a most már majdnem mindjárt 1 hetes házasságotokhoz meg a járgányhoz is, szuperül néz ki!

Hát most ennyi reagálás jutott eszembe.

Velünk az van, hogy megvolt a terheléses vércukor és tök magas lett az eredmény, úgyhogy kicsit kivagyok, nem is annyira a diéta miatt, mert azt muszáj lesz kibírnom, hanem hogy nehogy valami baja legyen a babának.

Amúgy voltunk UH-on még ezelőtt, minden oké, még most is kislány, úgyhogy most már kezdem biztosra venni. Csak olyan fura volt a 4D gEnesises képek után, hogy iszonyú régi UHgép volt, és alig lehetett valamit látni, úgyh fényképet se kértünk, úgy éreztük magunkat, mint Rachel a Jóbarátokban,mikor ő is úgy csinált, mintha látná, melyik kis folt a babája.
Mikor mondta a doki, hogy ez a tappancsa, ez a keze stb, mi is próbáltunk bólogatni, de hamar lebuktunk, mert azért látszott rajtunk,nem lehettünk túl meggyőzöek.

Rugira vonatkozóan, annak, aki ismerős arra, a rákoskeresztúri régi nagy OTP helyén van egy kínai, ott vettem egyet, kissapkával együtt volt 1990, az volt ráírva, hogy 100 %pamut és jó is a tapintása, amúgy török gyártmány. És vettem 1 fürdőköpenyt is, az is olyan helyes, két kis papucs is van hozzá, mondjuk az már nem épp újszülött méret.

Na jó hosszú lettem, úgyh le is lépek, megyek nézek a boltba valami teljes kiőrlésű finomságot, brr.

Kép
teó

ibm:

én is épp kocsira hajtok :-)

nagyon tetszik a kocsitok!
Milyen márka?
Mózes és bébihordó is van hozzá?
hol vettétek?
újan vettétek ennyiért?
a kereke bolygós?
inerke

Maverick!

Sajnálom, hogy kórházba kell menned!
De ne aggódj, ott jó kezekben leszel! A dokid biztos akar lenni a dolgában, ezért küld be! Semmi gond nem lesz!

Azért majd jelentkezz néha! Megvan a telefonszámunk?

Én is arra gondoltam az esküvővel kapcsolatban, hogy valamelyik kismamaruhámban fogok menni.
Mi annyival vagyunk könnyebb helyzetben, hogy olyan esküvőre megyünk, ami otthon, az udvaron lesz!
Ők pedig a szomszédban laknak... :wink:
Vendég

Végleg bent kell maradni. Azt mondták hogy később be kell feküdni de nem gondoltam hogy ilyen hamar. Meg azt se tudom mekkora lehet a baj,de ha nem is nagy és kiengednének akkorra meg eljön a hivatalos befekvési idő és azért mehetek vissza :(

Aki a 25 körüli héten volt uh-n irna fel esetleg értékeket hogy összehasonlíthassam,mert ezeken az oldalakon átlagolnak. Kiváncsi lennék egyéni szinten másoknál milyen eltérések férnek bele. Előre is köszi ha valaki ír!
Vendég

Maverick:
én a 26+3 napon voltam és BPD:65 Fl: 45 erre azt monták hogy 25+2-nek felel meg.
Vendég

jaj, maverick, nagyon sajnálom, hogy talán a szülésig már haza se jöhetsz! Azt hittem, csak egy hétre mégy max....
én ugyan a 23-24. héten voltam ultrahangon, de egy kicsivel előrébb tartunk valójában. És kisfiú, akik asszem egy kiscit nagyobbak szoktak lenni, mint a kislányok (legalábbis Szonja lányom kisebb volt ugyanebben az időszakban).

BPD 5.86cm
OFD 7.57cm
HC 21.89cm
AC 20.55cm
FL 4.41 cm

Szerintem ha három hét alatt három hétnyit fejlődtek, akkor nem lehet gond a babákkal! Ikrek, hát persze, hogy kisebbek.
De ha a dokid úgy látja biztonságosabbnak, ha bemégy, akkor úgy lesz jó. Vigyázni fognak rád is, a kicsikre is! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Nálunk is beteg lett Zsuzska, mondjuk várható volt, az osztályukból 22-ből 11 beteg, ő a 12. Remélem én nem kapom el.

Maverick, remélem nincs azért semmi baj!
Nekünk a 25. heti értékek: BPD 64 mm, TAD 64 mm, Femurhossz(az mi???) 46 mm.
Súly 880 gr.

Viki! Ez fülönrugás nagyon jó. Zsuzska mindig úgy mesél a tesónak, hogy a pocakomra teszi a fejét. Egyszer lehet, hogy őt is fejen fogja rugni. :D

Kép
Kép
patr

Patr!
Zsuzskád óvatosan kommunikáljon vele, mert huncutok ezek a kismanók!
Lánykádnak is jobbulást!
20150601134430

Viki, köszönöm!
Szerencsére nem nagyon verte le a lábáról, elég masszív, ritkán beteg, akkor is hamar túl vagyunk rajta. Ebben a tanévben még nem volt beteg! most sem kapott gyógyszert.

Olyan édes esténként, amikor jön mesélni hóna alatt egy mesekönyvvel. És mondja, hogy ugye milyen jó, hogy megtanultam olvasni (most elsős) már tudok mesélni a tesónak, ugye hallja ott bent?

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Maverick!
Neked ki az orvosod? Még mindig a Kajtár?
Mikor volt az utolsó menstruációd első napja? Ha azt veszed alapul, akkor hány hetes terhes vagy? Mert tudom, hogy volt nálad valami kavar, hogy a védőnő is mást mondott, meg a doki is!
Én a 28 hetes előtt 23.héten voltam uh-n, akkor volt Bpd: 5.95 Fl:4.35

Ibm!
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! :lol:

Kép
Kép
kisfóka

Patr, a femur a combcsont latin neve!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Maverick, a babák fekvéséről is kérdeztél, én ebből a haránt szót értem, az annyi, hogy keresztben fekszenek. A többit sajnos nem értem

patr, a femur az a combcsont (asszem nálunk az az fl).

És úgy látom, az én értékeim cm-ben vannak, a tieitek meg mind mm-ben.

KépKép
szkagi

Maveric! Én 25+2-n voltam !d-n. Értékek:Bpd: 6,37 cm 24+3-nak felel meg, Fl.: 4,57 cm 24+4-nek megfelelő
Nálunk ez az 5 nap különbség mindig is megvolt.

Kép
szly27

!d-n =4D-n

Kép
szly27

Kriszti, Ági, kösz. Mondta a doki, hogy hosszú lába van! :)

Kép
Kép
patr

Maverick!Kitartás,nem lessz semmi gond,reméljuk azért még hazamhetsz,gondolunk ráok!

Patr!Zsuzskának jobbulást!Aranyos a sztori,hoy mesél a picinek!
Én mindig mondom Vercsinek,hogy a kisteső nem a hangja alapján fogja őt felismerni,hanem a hisztijei alapján. :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, nektek is jobbulást!
Én a suliban szoktam mondani a gyerekeknek, hogy ha nem hagyják abba az üvöltözést, halláskárosult lesz a gyerekem. Olyankor mindig megijednek és egy darabig csend van!

Kép
Kép
patr

Patr!
Nagyon aranyos a nagy lányod! Tuti, hogy a Picinél is sokat fog neked segíteni.
20150601134430

Maverick - Légyszi írd meg nekem priviben a telcsiszámod, hogy tudjunk érdeklődni felőled! Ígérem nem foglak állandóan zaklatni, de heti 1x szeretnélek azért leinformálni, hogy minden renben van-e! Oksa?

Én 25 hét 2 naposan voltam uh-on.
- BPD 62 mm
- OFD 84 mm
- HC 231 mm
- AC 224 mm
- FL 50 mm
- Becsült súly: 960 gramm, de erre azt mondta a csaj, hogy jó nagy gyerek... szóval ő meg nagyobb mint az átlag, úgyhogy nem a legjobb viszonyítási alap!

Nem tudom mit lát a doki az értékeiden de szerintem nem kicsik a babáid! Minden iker kisebb az egyedüli bébiknél, nyilván!!! Nem is lenne annyi helyük hogy óriásbébik legyenek!!! Szerintem keress másik ikrest itt a fórumon, ők biztos több okosságot tudnak mondani ilyen dolgokban!!

Nagyon sajnálom hogy be kell feküdnöd!! Próbálj meg nem stresszelni, minden kellemetlenség amit át kell élned, a babáid javát szolgálja! Arra pedig készülj, hogy a kórházban mindenféle rémtörténetekkel fogják traktálni az agyadat, de ami egyik füleden be, az a másikon már ki is!!!!!! Neked egészséges babáid fognak születni, nem lesz semmi gond! :wink:
Vendég

Wera! Érdekes! Én is 25+2-n voltam UH-on és az én 63,7 mm-emre azt mondta hogy 24+3. Tehát 5-6 nappal kisebb az átlagnál. Neked meg azt mondták a 62-rem hogy nagy baba!
Látod Maverick, pontosan senki sem tudja megmondani, hogy most akkor nagy vagy kicsi vagy mi van. Két doki sem mondja ugyanazt.

Kép
szly27

Nem a feje volt nagy, hanem a hasa, a combcsontja meg a súlya! :lol: :lol:
Vendég

Most már 1600-ra becsülték... azóta daginak hívom... :twisted:
Vendég

Viki, köszönöm! Nagyon remélem, hogy igazad lesz, és már kinőtt a féltékenykedős korból. Már most mondja, hogy tudom, hogy anyának kevesebb ideje lesz rám. Gondolom előre szokja a gondolatot. Idáig azért ő volt a központban. Biztos nehéz lesz.
Úúúgy szeretnék feltenni képet, de nagyon béna vagyok és nem tudok kicsinyíteni.

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?