Sziasztok lányok!
Kicsit lemaradtam, mert férjem unokaöccse, vagyis a gépe valami vírust küldött a mi gépünkre és kicsit letarolta. Úgyhogy nem győztem olvasni, főleg, hogy én is belecsaptam a z április-májusiak olvasásába, olyan érdekes végigkövetni ezt az egészet.
Maverick, biztos, hogy nem jó dolog befeküdni a kórházba, én is ki lennék, de biztos a babák érdekét szolgálja. Azt mondták, hogy már akár végleg a szülésig vagy még azért kijöhetsz előtte? Vagy még nem tudják.
Sz. Andi, jót kuncogtam a Vandácskás megjegyzésen, mi is szoktuk nézni és nagggyon vártuk ezt a vallomást.
Bondi, nővéred volt végül Bolgárkerék utcába 4D-én? Milyennek találta, ha voltak? Mikor lesz meg az amnio eredménye?
Ibm, utólag is gratula nektek a most már majdnem mindjárt 1 hetes házasságotokhoz meg a járgányhoz is, szuperül néz ki!
Hát most ennyi reagálás jutott eszembe.
Velünk az van, hogy megvolt a terheléses vércukor és tök magas lett az eredmény, úgyhogy kicsit kivagyok, nem is annyira a diéta miatt, mert azt muszáj lesz kibírnom, hanem hogy nehogy valami baja legyen a babának.
Amúgy voltunk UH-on még ezelőtt, minden oké, még most is kislány, úgyhogy most már kezdem biztosra venni. Csak olyan fura volt a 4D gEnesises képek után, hogy iszonyú régi UHgép volt, és alig lehetett valamit látni, úgyh fényképet se kértünk, úgy éreztük magunkat, mint Rachel a Jóbarátokban,mikor ő is úgy csinált, mintha látná, melyik kis folt a babája.
Mikor mondta a doki, hogy ez a tappancsa, ez a keze stb, mi is próbáltunk bólogatni, de hamar lebuktunk, mert azért látszott rajtunk,nem lehettünk túl meggyőzöek.
Rugira vonatkozóan, annak, aki ismerős arra, a rákoskeresztúri régi nagy OTP helyén van egy kínai, ott vettem egyet, kissapkával együtt volt 1990, az volt ráírva, hogy 100 %pamut és jó is a tapintása, amúgy török gyártmány. És vettem 1 fürdőköpenyt is, az is olyan helyes, két kis papucs is van hozzá, mondjuk az már nem épp újszülött méret.
Na jó hosszú lettem, úgyh le is lépek, megyek nézek a boltba valami teljes kiőrlésű finomságot, brr.