Sziasztok!
Na visszaolvasgattam pár oldalt.
De jó ez a munkamentes lazsálós nap.
azért is akartam itthon maradni 2 napig, hogy pihizzek, mert ugye azóta sem múltak el teljesen a rosszulléteim, bár pont az elmúlt 2 napban kop-kop-kop, jobban voltam. Hétfőn megyek további vizsgálatokra. Úgyhogy még mindig nem tudom mi a bajom, de a laborok alapján egyedül a cukor érték volt rossz, a többi mind tök jó, szóval eddig ennyi.
Rid
Pannádnak utólag is Boldog Szülinapot!
Szrek!
Neked is Boldogot! Nagymamám is április 1-jén született és már 84 éve éli túl ezt a kellemetlenséget
.
Akata
Ez a játszótér meg kert naaaaaaaagyyyyyon szuper!!! Írigyellek titeket.
Votiv
Azt még akartam írni tegnap, hogy nálunk a kulcsok is el vannak rakva... és a bejárati ajtó mindig zárva van nálunk, kulcs pedig kitéve egy magas polcra, mert Bendi simán kinyitná a kulcsra zárt ajtót is ha benne hagynánk a kulcsot, úgyhogy nálunk ez is egy alapóvintézkedés mindig.
Ijesztgetés téma. Hááááááááát én mostanában sokat mondom Bendinek, hogy ha ezt vagy azt nem hagyja abba, akkor jönnek a pomogácsok (fogalmam sincs mi az, a sógoromtól hallottuk) ez bevált, mert Bendi sem tudja mi az, de tart tőlük. Ő viszont egyáltalán nem félős ha a pomogácsokat emlegetjük, akkor sem a rémület látszik rajta, inkább csak úgy gondolja, hogy jobb lenne azért velük nem összefutni.
És ő is simán megy ki az útra, de néha rá lehet venni, hogy rendesen jöjjön kézenfogva, de nem mindig.
És nálunk meg az a gáz, hogy ha Bendi nagyon akar valamit, akkor azért a végsőkig küzd, és hisztizik és nagyon nehéz eltéríteni. Sokszor volt már, hogy valahonnan nem akart eljönni, de már indulni kellett és majdnem végig a hazaúton hallgattuk a bömbölést.
És hát ugye sokszor meg az is baj, hogy valamit elhatároz, de nem tudja megmondani, hogy mit és így nehéz lebeszélni, érveket felhozni, mert azt sem tudjuk, hogy hova és miért akart menni vagy mit akar csinálni.
Ovi dolog, meg ki vagyok, mert igazságtalanság az élettől, hogy ez van és nem annyiból áll az ovi kérdés, hogy megnézzük melyik szimpi és oda íratjuk, hanem még fizessünk meg ilyesmik...
Ráadásul nekem ez az ovi amúgy környezetileg nem szimpi. A gyerekek viszont nagyon, Bendi bement hozzájuk játszani, amíg mi hosszabban beszélgettünk a logopédussal és nagyon aranyosak voltak, úgyhogy hallgattuk is a bömbölést a kocsiban, mert Bendi nem akart eljönni onnan.
Szóval most nagy dilemmában vagyok, mert sokkal jobban tetszik nekem környezetileg az a hely, ahova most jár, mert annak a bölcsinek a másik fele az ovi. És óriási kert van és fűves és ez a logopédiai ovi meg olyan, hogy alig van fű és a játszótér végig homokos, nincs egy szál fű se, és főleg nyáron ha ott játszanak egész idő alatt a port fogják nyelni??? nekem ez nagyon nem tetszik.
Ráadásul tegnap még összefutottunk az egyik anyukával a mostani bölcsiből aki érdeklődött, hogy mi van Bendivel, mert hallotta, hogy gondjaink vannak és mondtuk, hogy hát ez van és akkor ő mondta, hogy szerinte jó lenne Bendinek a sima ovi is, mert ő majdnem teljesen süket, mármint a csajszi és ugye, hogy mi észre sem vettük rajta. Hát tényleg nagyon elcsodálkoztam, mert eszembembe nem jutott volna. És mondta, hogy ő is mindig sima bölcsibe, oviba, iskolába járt és mégis tud beszélni és hogy szerinte az a jó, ha normál oviba jár.
És a bölcsis nénik meg azon csodálkoztak, hogy nem mondták nekünk itt a logopédiai oviban, hogy addig is járjunk el valahova fejlesztésre, ami tényleg érdekes számomra is, mert azért elég sok idő telik el addig is és belém bújt a kisördög, hogy lehet, hogy nekik az az érdekük, hogy addig ne is történjen Bendinél változás, mert ha hirtelen elkezdene beszélni már nem akarnánk oda járni havi 70-ért, sőt ugye még a kaja nincs is benne.
Úgyhogy azon gondolkodunk, hogy még beszélünk azzal az ovival, ami a bölcsi mellett van, hogy nem járhatna-e oda és és lehet, hogy inkább külön visszük fejlesztésre, hisz már jobb lenne most elkezdeni és lehet, hogy már őszre be is indulna valami.
ruz